Sziasztok!
Na kellett nekem tegnap lazítani, most nem győzök jegyzetelgetni! Már 9 óta ülök a gép előtt, de nem sikerül a végére jutnom
Aztán apa is jön bekukkolni a saját fórumára, és mire visszajövök, már megint van új üzi
Szóval bocsi, ha valakit kihagynék!
Tegnap nálunk ritka sz@r idő volt, délelőtt közös takarítás volt a program apával, délután vásárolni mentünk, mert Eszterke ruhatára bővítésre szorult, mert már Marcsa (mosógép) sem fogja bírni az állandó terhelést.
Hajni!
Napsütés jöhetne megint, tegnap egész nap esett az eső, és egyelőre ma sem mutat jobbat!
Oltás: nekünk az otthoni dokinénink azt mondta, hogy csak a 3. havinál fontos, hogy be is töltsük, utána mehet 4hetente a szuri.
Mucska!
Nálunk is Apa etetett tegnap (pempőt) és a kisasszony nagyon élvezte. Videóra kéne venni (ha lenne), hogy eszik, meg kell zabálni. Tátot a kanál után, aztán hümmög és mikor dícsérgetjük, hogy milyen ügyes, akkor nagybüszkén vigyorog. De a vége felé apának is megmutatta, hogy tud motorozni. Szerencsére volt rajtunk menetfelszerelés
!
Gino
Még jó, hogy nekünk nincs kutyánk, mert akkor végképp nem férnék a sz.géphez
Robotgép
Nálunk Apa a robotgép, és hála az égnek, öntisztító
Amúgy imádom nézni, ahogy vágja a hagymát, már amíg látom, a könnyeimtől
Bea!
Gyanta
Tápszer
Lehet, hogy a light-os vacsi nem ízlett Zsófinak?
Berlin: 08.22-én jöttünk ki, tehát bő 2 hónapja. Honvágy: hát az van rendesen, a tel.szla vele egyenesen arányos
Szobacirkáló
Ő is jó fej lehet!
Nagytakarítás
Te aztán belehúztál ma reggel a házimunkába
Zita!
Twingoclub: tényleg az
Terheléses cukor: szerencsére nekem is csak reggelizni kellett
Éjszakai program: hát ennél pikánsabbat is el tudnék képzelni
Zsuzsa!
Szuri-hatás:
Poénok
Rákszűrés: nekem megvolt a 6hetes kontrollon, bár biztos közrejátszott az is, hogy mondtam a dokimnak, hogy elutazunk.
Panó!
Mandulagyuszi
Jobbulást!
Még jó, hogy a gyerkőcök nem kapták el (kop-kop-kop)!
Nanda!
Nem irigylem a helyzeted, de tapasztalatom nekem sincs. Talán Swen ötlete tényleg bejöhet, bár Amatőr tanácsa is beválhat! Drukkolok, hogy megoldódjon, mert különben Te fogsz rámenni!
Anitabori!
Karba-baba
Dani-úszás
Swen!
Irigyellek a nyári időért!
Berlin: amint írtam, aug. vége óta vagyunk kint. A párom szakácskodik, én meg most babázok. Annó, megboldogult lánykoromban én már dolgoztam itt a követségen, a fene se gondolta volna, hogy megint itt fogok kikötni
Mondjuk azóta nagyot változott a világ, mintha nem is ugyanaz a város lenne! Beszélek németül szerencsére, így azért könnyebb boldogulni. Úgy tervezzük, ha a lánykám betölti a 2. évét, szeretnénk oviba adni, jó lenne, ha ő is tanulgatná a németet, és akkor 4órában én is dolgozhatnék. De hát addig még van időnk bőven! Család, barátok hiányoznak rendesen, ez itt egy elég furcsa világ. Azt gondolná az ember, hogy van egy kis magyar közösség, akik az idegenben összetartanak, de hát ez messze nem így van
. Nekem ez mondjuk nem újdonság, az előző kihelyezésen már megtapasztaltam, csak a páromnak új még! De legalább mi többet vagyunk együtt, otthon a férjem munkabeosztása miatt ez nem lett volna megoldható. Na ez jó hosszúra sikerült
Ja, amúgy az óraállítást szerencsére mi is egész jól vészeltük. Tegnap este 9 körül vacsizott a kis motoros, és ma reggel 1/8-kor ébredt fel.
Hajni! Mire befejezem a levelem, kisütött a nap! Te gondolatolvasó vagy?
Szép napot mindenkinek:
Kriszta