Jó reggelt mindenkinek! (üdv innen a távolból
)
Juli, nagyon csinos pocakod van! Szépen növöget! Lassan majd olyan ütemben, hogy csak pislogni fogsz, hogy ez a tied!
Ancsa, a tied is nagyon csinos! Jaj lányok, most úgy lennék megint terhes! Nagyon szeretnénk egy 3.bébit is, de sajnos nem biztos, hogy kivitelezhető, az egészségi állapotom miatt + az eddigi csaszik miatt
Nem baj, úgy is olyan 4-5év múlvára tervezzük. Addig is imádatomat a 2 gyerekben élem ki.
Juli, nagyon tetszik a járgány! Mennyiért vetted? Hm, a mi járgányunk is qrvajó, csak kicsit bosszantó... amikor vettem 160.000volt, de 89000ért el tudtuk hozni, mert az a szín (fekete, egy helyes sötétkék) akkor már nem volt divatos (hanem ezek a krém színek dukáltak). De akkor is a szívem sajgott bele! Most nézegettem, és 25000körül lehet használtan kapni. Ezek után elgondolkodtató, hogy eladom e. Semmi baja nincs, de akkor is, lehet hogy jól jön még!
Kirus, a lányod véletlen nem model?
Úgy tud pózolni! Nagyon kis helyeske
A fiad meg szerintem zabálni való és már mászik
Hanna is meg előre, de nem jött még rá, hogy a kezét hogyan kell használni
Ancsa, szegény ti, illetve párod. Tök jó hogy a melóhelyen így szarakodnak a szabival! Nem tudják, hogy miért vesz ki szabit? Most végül is mikor lesz a nagy nap? Aztán óvatosan a táncikálással? Mi lesz a menet? Tudjátok már, vagy hogy tervezitek? Ruha? Nagy banzáj lesz/kellemes szűk családi kör?
Edi, gyere mesélj
Oszd meg velünk, hogy mi történt veled!
Csip, jó fej apája, hogy elkísér! Ha minden okés, mikor mondjátok el? Én mind2 gyereknél 3hónap körül mondtam el
érdekes mód mindenki észrevette, hogy nem stimmel velem valami, egyedül a szülők/anyóék nem
Aztán anyós előtt nem tudtam tovább titkolni, mindig húslevessel akart etetni és mikor megláttam a pipit a levesben a gyomron rögtön elkezdett liftezni. De nagyon vicces volt a körülmény, ahogy elmondtuk nekik
Amúgy nálunk viccesen számítanak a 3.ra, de nem gondolják komolyan. Sztem elhűlnének, ha egy ilyen hírrel állítanék be
Iner! De jó hogy jöttél
Mesélj magatokról! Hogy vagytok? Képeket tudsz feltenni?
Én majd jövök, ha tudok -nyaralunk- és mesélek, mert nem egyszerűen zajlik a nyaralás....