Új privát üzeneted érkezett!

Ja és a letépkedett dekorok helye.. :shock:
Lásd:fehér foltok a falon

Kép

Kép
Vendég

POZITÍV lett a tesztem :) Gratulációt nem kérünk, majd csak miután az orvos is igazolja és láttjuk a drágámat :D

Puszi
csip-csip18

Csip
megértem, megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok :!:

Nem voltam mostanában erre :oops: itthon vagyok táppénzen, először úgy volt, hogy hétfőtöl most már nem megyek elég volt, de csütörtökön voltunk a szokásos 4 havi kontrollon és a dokim javasolta, hogy már pénteken ne menjek :!: megrövidült a méhnyak, felpuhult a méhszáj, de nincs nyitva se kívül se belül, de pihenjek mindenképpen és nem lesz gond :!: remélem, Én betartom amit mond, csak ne keljen befeküdnöm a klinikára, de azt mondta aggodalomra nincs okom, vízszintesbe legyek minél többet :!: szednem kell magnézium citrici-t és kérte, hogy ne szedjem a Femibiont, mert tényleg hatalmas már Cipike és a hasam is óriási :!: :wink: kicsit azért meg vagyok ijedve, de bízom magunkba és az orvosomba :!: :oops:
A családom rengeteget segít a férjemről nem is beszélve, takarít, mos, vasal szó nélkül :!: :wink:

Ennyit rólunk, igyekszem azért jönni és írni, de nagyon nehezen megy a fekve írás :!: :roll:

Mindenkit puszilok, nagyon édesek a babáitok, szépek a baba szobák :!: :wink:

További szép hétvégét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

[quote="csip"][ írta:csipsize=150]POZITÍV[/size] lett a tesztem :) Gratulációt nem kérünk, majd csak miután az orvos is igazolja és láttjuk a drágámat :D

Puszi

csip!
akkor engedd meg, hogy NE gratuláljak :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

Csip csatlakozom az előttem szólóhoz! drukkjaim mennek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu akkor pihenj! csak közhellyel tudok szolgálni: most pihizz, utána már úgysem tudsz jó pár évig!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kírus csoda jópofa Nimi!!! milyen huncutul vigyorog az ágy sarkában... :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok :D Hozom mindjárt a képet!!!!!!

Köszönöm, hogy írtatok Nekem :) Jól vagyok igaz a hányinger, már megtámadt, de küszködöm vele :) Egyenlőre még Én vagyok nyerőben :) Tegnap Biatorbágyon voltunk....Vásároltunk a páromnak, egész végig a picsámban volt, el ne vesszek :) olyan édes volt, mindig felcsillant a szeme, meg sunyi kaptam pocak simit :) mert anyósékkal voltunk.... zabálni való....persze úgy felvagyok fujódva, hogy csak na...mint egy görög dinnye...ezáltal szellentésem is van...:oops: De elviselem :) nem vészes :) Párom örült amúgy, ő sejtette, már Szombaton mivel akkor már szerinte, hülye voltam....Ami igaz is...mert jó kedvűen keltem, aztán percek alatt hol rossz hol jó volt,és nem lehetett vele beszélgetni :)
Aztán vettük a tesztet Szombaton, ami Vasárnap reggel miután a párom már nézzte mikor kellek felkelltem és közölta, hogy na ovatossan a wc-re menéssel-mondván vigyem már rögtön a tesztet magammal-úgy volt reggel 7 kor, megcsináltam és behívtam a fürdőbe, gyere nézzd meg, nem tetszet neki, inkább hallani szerette volna tőlem...aztán megnézzte és ennyit mondot, hogy tudtam, hogy bezebrásodtál :) Aztán megbeszéltük, senki nem tudhatja meg, csak Ti, rátok kaptam engedélyt, meg egyik barinőmre:) Nikire :)rohantam is :) a párja tündéri mosolyt dobot rám, mikor meséltem neki...na akkor siker, mondja :) Mondom igen....De a nagy öröm majd késöbb, ha orvos is izagolja, és láttom is a szívverést...ami szerintem 3-4 hét múlva lesz esedékes, addig felesleges...
Na szóval ezek voltak :)
csip-csip18

Helló Csajok!!

Csip- Engedd meg, hogy Juli szavaival élve , én is NE Gratuláljak :DMikor mész dokhiz??Vagy a szívhangig nem is akarsz??

Juli- Szuperek a cuccok, főleg ennyi pízért :wink: Pelenkázót összeszereltétek?

Iner- Én szoktam a képeidet nézegetni az iwiw-en, hihetetlen,hogy mekkora már Mírus, annyira szépséges kislány, nagyon büszke lehetsz rá :wink: Igen ezzel én is így vagyok, hogy imádom a terhesség minden egyes percét, de a kiváncsiság is iszonyú nagy, hogy milyen lesz Ő.... :lol:

Kirus- Remélem meggyógyultak a gyerkőcök :wink: Nimród már bébikompozik????Besz@arok, úgy nő az a kissrác, hogy hihetetlen :D Iszonyú huncut mosolya van :wink: Szerintem a dekoráció a pelenkázónál nálunk is hasonló sorsra fog jutni, mint nálatok az ágy körül :D Szépek voltatok a keresztelőn!

Suzy- Örülök,hogy ilyen pozitívan álltok a dologhoz, nem is kell másképp, hisz minden rendben lesz, csak pihenhess sokat :wink: Mekkora egyébként Cipike, hogy a doki letiltott a Femibionról?

Nekünk nagyon jól telt a hétvége, ahoz képest,hogy szar időt mondtak végig sütött a nap, egy éjszaka volt amikor esett, de hát akkor úgy is aludtunk :wink: Nagyon jókat ettünk, főztünk, pihengettünk, beszélgettünk, a fiúk iszogattak, szóval igazi pihenősen teltek el a napok, ami nem baj, mert Anyuék úgy is annyit dolgoznak hétközben, legalább most feltöltődtek :D Tök fura volt belegondolni abba, hogy most látott Anyu utoljára nagy pocakkal, legközelebb ugye csak akkor találkozunk ha Lili baba már kintről szemléli a világot :wink:

Na megyek, mosok, mert szép az idő :D Ja és lehet ruhásszekrényt pakolok...JÓ lenne kicsit szanálni,mert már alig férünk el :wink:

Puszi Mindenkinek!
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

halihó!

rohanás az élet, ezer a dolog :lol:

megvan a szivacs a kiságyba. traktoros-markolós-betonkeverős a huzat. besz@rás, olyan aranyos :)
van kiskád, pelenkázó alátét, ágynemű, lepedő.

gyakorló anyukák:
mikrós sterilizálóról mi a vélemény?

ikeás babaőrt használ vki? találkozott már vki vele? (mert messze a legolcsóbb -ikea family kártyával)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

jó reggelt!

Hát a vasárnapból ma lett... :S

Juli, a mikrós st. szerintem tök jó. Mi is azt használunk. (avent).
Bébiőr:
hm én csak angelcaret mertem venni. Azon tanusítvány is van és nem riasztott soha feleslegesen. Az ikeást nem ismerem. Bár én a légzésfigyelőre azt mondom, hogy az ember itt ne spóroljon -nem rád értem, hanem általánosságban-.
NEm tudom más anyukák hogy vannak vele, de hiába volt nekem meg a bébőr, állandóan figyeltem kb 15percenként éjjel! hogy lélegzik e (a másodiknál már rutinos voltam, ott nem aggódtam :$) Én még a philipssel szemeztem.... És ha elfogadsz egy tanácsot (ami nagyon hasznos szerintem), bébiőr funkciója is legyen!
[quote]m írta:egvan a szivacs a kiságyba. traktoros-markolós-betonkeverős a huzat. besz@rás, olyan aranyos
:lol: hol lehet mintásat kapni? :shock: én még nem láttam.
Hogy vagy amúgy?

Ancsa, nem sokára céééééééél! Bocs, lemaradtam a költözés miatt... házasodtok???? :lol: remélem jól értem! Hol hogy mikor??? De örülök!
A lámpákat szerintem tök jó áron vettétek!

Csip, mikor mész dokihoz? Nagyon izgulok ám érted!

Zsu, nagyon vigyázz magatokra! Tessék sokat feküdni!.

Kép
Kép
onlány

bocsi, szólít a kötelesség :)

Kép
Kép
onlány

Sziasztok....

Egész jól vagyok bár tegnap délután már elfáradtam...fájt is picit a hasam hányingerem is volt, és a bimbóim mr nehezen viselik el a melltartót :( ezek vannak :roll: jövőhéten hívom az orvost, mert csak heti 1 napot van magánban Hétfőnként, hogy mikor van a legkésöbb óra mikor mehetnék hozzá, mivel most az Embert fogom vinni magammal :)....meg nem megy-e szabira, de majd még átgondolom, hogy 11 vagy 18 menjek...
csip-csip18

Igen tutiraakkarok menni Ancsám ::) Mikor már lesz szívhang :)
Kinek mikor volt elöször??Hanyadik héten????
Persze, nekem most 35 naposak voltak a cilusaim...NEm tudom, hogy van-e valmi köze hozzá...hogy nem 28 napos volt...Szerintettek???
Amúgy Aug 15 volt az utsó menzim akkor honnan számolják????

Köszi a segítséget :)
csip-csip18

onlány!
nem légzésfigyelőre gondoltam, hanem csak natúr bébiőrre (tudod... a walkie talkie :lol:)
a légzésfigyelőre azt mondták, ha kell, akkor haza sem engedik a babát, amíg nincs... de azt nem hiszem, hogy veszünk, max bérlünk pár hónapra.

a szivacsból ez volt a legolcsóbb... a bababoltban ilyen huzat volt rajta. mondtam is a csajnak, hogy ebből nekem kell ágynemű huzat is. azt mondta, ha nemtalálok a méteráruban, akkor szerez onnan anyagot, ahol behúzzák a matracot :)
igazából ezen kívül még volt kék alapon Füles-es matrac a másik boltban... de ez kapásból 1.500öt dobott az árán.
a szivacsboltban pedig vagy 30fajta gyerekmintás anyagból lehetett volna választani... de ott is drága volt a szivacs.

majd sztem holnap fotózok... :)

amúgy jól vagyunk. jövő héten lehet, hogy megyek dokihoz... de lehet, csak utána. attól függ, hogy érzem magam. ha túl jól, akkor nem kockáztatom, hogy esetleg egy héttel korábban kezdjen megint riogatni a bentfekvéssel :)

ti hogy vagytok?
törpék hogy viselkednek?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

csip!
ha 35 napos a ciklusod, akkor úgy kell számolni, mintha 1 héttel később kezdődött volna, azaz nem 15, hanem aug 22 az utolsó mensi. azaz a valós mensi alapján számolthoz képest 1 héttel kisebb a babád... éppen ezért ne is aggódj, ha a méretét megszólják :)

nekem 6+4 volt babó (méret alapján) amikor először volt ritmusos szívhang... de 6 nappal korábban is volt már "valami", csak még eléggé bizonytalan.
szóval olyan 6-7hetesen menjél (mensid szerint 7-8), addigra már valamit kell hogy találjon a doktor.

(jajjjjjj istenem! annyira keresztben van mindenem!!!)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Akkor jó :D köszönöm :D Akkor ikor menjek szerinted???HOgy tuti legyen????Minden Hétfőn van rendelés...
4-én???Vagy mikor???Az nem korai???
csip-csip18

hétfőhöz 2 hétre (11-én) sztem már jó lehet... de bepróbálkozhatsz korábban is... legfeljebb még nem lesz szívhang

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

épp várjuk a védőnőt... :)
Jaj, Juli bocsi, aszem felületesen olvastam el :oops: bébiőr, sztem bármilyen jó, a lényeg hogy halljad :D. Légzésfigyelő... azért engem megnyugtatott, hogy van. Hannánál használtuk kb 1 hónapig. Sajna mind a 2 gyerek a kórházban majdnem megfulladt. Lizánál rosszul szívták le a m.vizet, Hana meg a büfivel küzdött. decsak 1x volt.

aszem itt van a védőnő, majd jövök

Kép
Kép
onlány

OK értem :)

nekem is mennem kell.
vsz csak estefelé jövök.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Hello Csajék!!

Juli-Én is kiváncsi vagyok a matracodra, olyan szépeket írtál róla :D Nekem is csak bébiőröm van, légzésfigyelőm nincs...Majd én leszek a légzésfigyelő, úgy is egy szobában alszom a Picúrral az első időben....Egyébként az enyém AngelCare, használtan vettem a teszveszen :wink:

Onlány-Ne is kérdezd ezt a házasságosdit.....Pont tegnap közölték Csabival, hogy lehet még is elengedik október 1-én szabira ( ereditleg ekkor akartuk tartani, csak nem akartak neki szabit adni, ezért lett október 26-a, majd most megint október 1.), Sopronban lesz ha minden igaz, mert nem akarunk messzire menni....De várjuk ki a végét, hogy egyáltalán sikerül-e, mert nagyon nem akar összejönni a dolog... :wink: A soproni anyakönyvvezető szerintem teljesen hülyének néz már minket, hogy mit össze variálunk!Tök ciki :oops:

Csip-Szerintem is úgy számolj ahogy Juli írja, mert akkor valószínű kb egy héttel később van peteérésed, mint a 28 napos ciklussal rendelkezőknek :wink: Nagyon szorítok a szívhangért :D

Lányok tegnap kipakoltam Csabi szekrényének a felét és megcsináltam, aztán ennyi :shock: Nem vittem túlzásba a dolgot, úgyhogy ma pörögnöm kell :wink:

Puszi mindenkinek!
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Juli: Én tutira szívhangra akkarok menni :)
Semmiképp semm elöbb!!!!!
Köszi az infot!!!!!
csip-csip18

Sziasztok Lányok!!

Elnézést,hogy nem jöttem,de nagyon rossz napok vannak mögöttem és még előttem is. Csip miatt muszáj volt jönnöm, én annyira örülök neked :lol: nagyon feldobtad a napom, jó látni ,hogy a rossz után jó is jöhet :D biztos vagyok benne ,hogy most minden rendben lesz :wink: nagyon drukkolok!!

Jövök még ma ,csak most ennyire volt időm reagálni!
Puszi mindenkinek!

EDI
ediii

Edii: Köszönöm szépen, hogy írtál :) Gyere mindenkép:)p
csip-csip18

ediii!
mindig hozod rám a frászt az aláírásodban szerepló hőgörbe linkjével... :)
időnként rákattintok, és mindig kell idő, hogy felfogjam: ez májusi produktum :?

remélem, túl vagy a "rossz napokon"
ha gondolod, mesélj, mi volt.

ancsi!
holnap fotózok. úgyis hozzák tesómék a szopipárnát... amit unokahugi le is tesztelt már :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt Csajok!

Ediii- Engem is érdekelne, hogy milyen rossz napokon vagy túl...Mi történt??Remélem azért semmi komolyabb és örülök,hogy már múlt időben beszélsz róla...Most már jónak kell következnie :wink:

Juli- Fotókat várom :wink: És hogy tetszett Ajsinak a szopipárna?

Én mára függöny mosást terveztem, de Apjuk leállított, hogy meg se próbáljam, mert mekkora egy felelőtlen vagyok bla-bla-bla.... :roll: Úgyhogy a hétvégén együtt mosunk függönyt :D Akkor viszont megcsinálom a sajnát szekrényemet is ( vagy is az én felemet, mert közös a szekrény)....Mindig azt hagyom utolsónak, mert egy "kicsivel" több ruhám van, mint Csabinak :D Este pedig megyek ex-munkahely látogatóba a repülőtérre...Kiváncsi vagyok :D

Mindenkinek szép napot!

Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

jó reggelt!

ilyen lett a babaszoba:
Kép
még dekor jön mindenfelé... de hát az csak "majd" mert van ami még készülőben van :)
a pelenkázót a papa csinálta. nagyon örültünk neki :) a teteje leszedhető, és később lehet egy kisebb lapot rárakni, akkor majd jó lesz polcnak/szekrénynek.

közelről az igazi kiccsávónak-való matrachuzat:
Kép

és a jelenlegi lakhely:
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

jah... és így szereti Ajsi a szopipárnát:
Kép

(több kép az iwiw-en, nővéremnél)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Morning...

Juli: cuki egy pocakod van :) szépen megnövesztetted :D

Íme: azért nem baj, hogy Én pozi tesztet tudok csak még hozzni?!?!?! :lol: :oops: :lol: Majd megyek utánatok a nyomotokban vagyok :)

Kép
csip-csip18

csip!
ez a kép simán felér egy pocakfotóval :D :) :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Köszi Juli ari vagy :)

Amúgy szerintem nem írtam nektek, de okt.11 re kaptam este 6-ra időpontot :D Apácskával megyünk :) Nagyon várjuk már :D
csip-csip18

Guten Morgen!

Juli-Nagyon szépek vagytok,a pocakod is most már beindult ,már látszik, hogy valakit rejtegetsz alatta :D :D :D Ajsika még mindig tüneményes :wink:

Csip- Ez aztán a sztárfotó :D :D :D Nagyon-nagyon szépséges!!!!Október 11. mindjárt itt van és már láthatjátok is,nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen :wink:

Ediii- Tessék szépen ugyanilyen tesztekkel megörvendeztetni bennünket :wink:

Na akkor én is teszek fel egy mostani pocakfotót:

Kép

Ma megyünk úszni a Zemberrel,remélem most jobban fog tetszeni Lilibabának,mint a múltkor :roll: Illetve kiganézom a lakás maradék felét,ma jön a 2-ik felvonás :D

Mindenkinek szép hétvégét!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Jóreggelt!

Csip!
Nagyon tuti a zebrás teszt!! Drukkolok nagyon!!!! Vigyázz magadra :wink:

Ancsi!
Csini kismama vagy,élvezd ki mert már nem sok idő van szülésig :D :lol: eljön nagyon hamar!!
Hogy tetszett Lilinek az úszás??
Hát igen már kompozik a kis tökösöm, és már elkezdett mászni..
Letettem a szönyegre, nagyon tetszett neki,elkezdte a mintákat kapirgálni.
Csináltam képet is ahogy mászott..

Juli!
Csini vagy te is, szépen gömbölyödik már a pocid!!! :wink:
Szép a babaszoba is!!! Na meg a szopipárnás Ajsi is cukker!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

hahó!

kírus!
cukik a porontyok :)

ancsi!
cép pocak :D
úszás hogy sikerült?

csip!
én tuti megőrülnék, ha ennyit kellene várnom... bár anno nekem is 2 hetet mondott a doki onnantól, hogy a petezsákot már rendesen lehetett látni... én mégis 1 hét múlva ott voltam... és akkor már volt egy gyengécske "talán"-szívhangunk :)

megvettük ma a babakocsit.
imádom. 5x összeszereltem, szétszedtem, összecsuktam, lakáson körbetoltam... és még alig 6 órája van velünk :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

Csip! de örülök, nagyon jó ilyen hírekre jönni...nagyon szép a kép..

és minden pocak nagyon édes, nagy irigy vagyok ám rátok..:)

Kírus nagyon szépek a gyerkőcök :)

alig van időm jönni, mert a lánykám nem hagyja :(

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok....

Kírus: nem semmi Nimi :) Jó nagy már:) cukika :)

Juli: végül mennyi volt a kocsi???És hol van a hordozó????

Ancsa: Mien volt az uszás???

Iner: Miujság???Mírus hogy van???

Nálunk a helyzet változatlan Szombaton nagy családi összejövetel volt, keresztapméknál....No ne tudjátok meg, hol az egyik hol a másik faggatot minket, gyerekkel kapcsolatban, de nem mondtunk semmit nem árultuk el csak annyit, hogy értesítve lesznek, majd Aztán Vasárnap mentünk végre, nézzni és sikerült is nagy nehezzen megegyezznünk abban, hogy karácsonyig, mien francia ágyat és sarokgarnitúrát vegyünk....Csak egy a bibi..Hogy Én egyformát szerettem volna...Olyant, hogy a frnciaágy legyen bézs egyszínű a fekvő felülete-háttámla mintás elefántos......a sarokgarnitura ülőrésze is bézs, és párnák elefántos mintázatú......És a bibi az, hogy a franciaágy az mintás mindenhol van rajta elefánt..nem csak a háttámla...ez most csak így akciós, ha így rendeled meg.ha nem plusz 40.000 lenne amit én szerettem volna(hogy a fekvő rész, csak egyszínű bézs legyen), de nem lehet, megváltoztatni, mert akkor plusz 40.000....és a sarokgarnitúrát, meg, lehet ahogy írtam, sima egyszínű bézs ülőrész és mintás párna....csak akkor nem tudom és ezen gondolkozzom, hogy inkább legyen annak is az ülőrésze elefántos vagy semm???lehet az már sok lenne igy...hát nem tudom varjálok...mert szívem szerinte, totálissan egyformán szertném.....Dobok fel képet ug értitek majd

Szóval a franciaágyat, csak igy lehet megrendelni 70.000 ért...de kocka a háttámlája és nem bőr, mint a képen, hanem az is anyag és elefántos....

Kép

a kanapé meg ilyen, csak a csíkok nélül....

Kép

na és azt nem tudom eldönteni, hogy legyen a sarokgarnitúra és mintás, mint a francia ágy, vagy fizessek 40.000 és legyen olyan a franciaágy, mint a sarok vagy legyen ilkyen, mint a képen???Jajjjj nem tudom....

Ezen gondolkodok agyalok most....ezek vannak....

Amúgy pont 2 hét múlva orvos ma eldöntöttem, hogy nem eszek több édeset, mert ez nem állapot Köszi mégegyszer aki megírta a szívhangot, akkor nekem is KELL lennie legrosszabb esetben pont 6 hetes leszek, aztán lehet több :)
csip-csip18

Jó reggelt mindenkinek! (üdv innen a távolból ;) )

Juli, nagyon csinos pocakod van! Szépen növöget! Lassan majd olyan ütemben, hogy csak pislogni fogsz, hogy ez a tied! :wink:

Ancsa, a tied is nagyon csinos! Jaj lányok, most úgy lennék megint terhes! Nagyon szeretnénk egy 3.bébit is, de sajnos nem biztos, hogy kivitelezhető, az egészségi állapotom miatt + az eddigi csaszik miatt :( Nem baj, úgy is olyan 4-5év múlvára tervezzük. Addig is imádatomat a 2 gyerekben élem ki.

Juli, nagyon tetszik a járgány! Mennyiért vetted? Hm, a mi járgányunk is qrvajó, csak kicsit bosszantó... amikor vettem 160.000volt, de 89000ért el tudtuk hozni, mert az a szín (fekete, egy helyes sötétkék) akkor már nem volt divatos (hanem ezek a krém színek dukáltak). De akkor is a szívem sajgott bele! Most nézegettem, és 25000körül lehet használtan kapni. Ezek után elgondolkodtató, hogy eladom e. Semmi baja nincs, de akkor is, lehet hogy jól jön még!

Kirus, a lányod véletlen nem model? :D Úgy tud pózolni! Nagyon kis helyeske :) A fiad meg szerintem zabálni való és már mászik
:shock: Hanna is meg előre, de nem jött még rá, hogy a kezét hogyan kell használni :oops:

Ancsa, szegény ti, illetve párod. Tök jó hogy a melóhelyen így szarakodnak a szabival! Nem tudják, hogy miért vesz ki szabit? Most végül is mikor lesz a nagy nap? Aztán óvatosan a táncikálással? Mi lesz a menet? Tudjátok már, vagy hogy tervezitek? Ruha? Nagy banzáj lesz/kellemes szűk családi kör?

Edi, gyere mesélj :) Oszd meg velünk, hogy mi történt veled!

Csip, jó fej apája, hogy elkísér! Ha minden okés, mikor mondjátok el? Én mind2 gyereknél 3hónap körül mondtam el :) érdekes mód mindenki észrevette, hogy nem stimmel velem valami, egyedül a szülők/anyóék nem :D Aztán anyós előtt nem tudtam tovább titkolni, mindig húslevessel akart etetni és mikor megláttam a pipit a levesben a gyomron rögtön elkezdett liftezni. De nagyon vicces volt a körülmény, ahogy elmondtuk nekik :) Amúgy nálunk viccesen számítanak a 3.ra, de nem gondolják komolyan. Sztem elhűlnének, ha egy ilyen hírrel állítanék be :D

Iner! De jó hogy jöttél :) Mesélj magatokról! Hogy vagytok? Képeket tudsz feltenni?

Én majd jövök, ha tudok -nyaralunk- és mesélek, mert nem egyszerűen zajlik a nyaralás....

Kép
Kép
onlány

jaj Csip, gyorsan még annyit, hogy 6,5hetesen volt már szívhang nálunk. A ciklusom 31napos, hannánál 8-10nappal volt a pém és nála meg 7és 8hét között mentem el

Kép
Kép
onlány

Értem, köszönöm :)
csip-csip18

néhány szót rólunk...
Ugye kb 1hétig volt valami vírusfertőzésünk (gyomorfájás, émelygés, fejfájás, gyengeség, láz,stb) kedden jobban lettünk, úgy örültünk, hogy jól leszünk, mire csütin jövünk nyaralni. Szerdán olyan fura volt a torkunk, csütire, elég durván kijött rajtunk a megfázás. Kisebb házipatikával érkeztünk. Reggel olyan furán éreztem a fenekemet. Ideértünk 6után, akkor már fájt a fenekem. Még jó, hogy hoztam homeós aranyér elleni krémet. Péntek reggel, már alig bírtam ülni (+mind a 2en betegek voltunk), elmentünk gyógyszertárba. Detralexet kaptam, 3x1. a patika 5ig volt nyitva, 5előtt 10perccel rohantunk vissza, mert már úgy fájt, hogy a menés is nehezemre esett. kaptam rá kúpot és egy elég vad (kánfor+menthol)krémet. Másnapra hajszálnyit jobban lettem. De estére már kezdett vérezni, annak ellenére, hogy lassan kezdett gyógyulni és még most is vérzik... vissza a patikába. Ott azt mondták, menjek drhoz. Király... jó a nyaralás.... és még mindig meg vagyunk fázva, ráadásul tegnap este óta a köhögés is gyötör. Bár erre azt mondják, hogy ez már a végét jelenti.

A legviccesebb, hogy nem tudunk pihenni... éjjel 2és 5között alszunk el és 8kor kelünk, de mind a 2en zaklatottan alszunk. Ma jöttünk rá a miértre. Felújították a szobákat és hiperszuper pihe puha ágyat kaptunk (ami olyan hatást gyakorol ránk, mintha egy ruhakupac tetején egyensúlyoznánk) és egy naggggyon lapos párnát. Ennek tetejébe nem spórolnak a fűtéssel... Le se kell menni a wellnesbe 8) a szobába is van. Amúgy ezt leszámítva szuperjó itt! Csak a gyerekek hihetetlenül hiányoznak! Napjában vagy 100szor megnézem a képeiket és l2szer felhívom őket. Apjának már ezzel az agyára megyek :( nem értem, hogy neki hogy nem hiányoznak?!

Kép
Kép
onlány

Jó reggelt Csajok!

Kirus-Nem jutottunk el megint úszni,mert párom munkahelyén kitalálták, hogy menjen még munka után vezetni, így este 9-re ért haza szegény :roll: De ezen a héten ha esik ha fúj megyünk :D
Kirus tényleg olyan,mint egy kis fotómodell,Nimród meg már hogy kavar a szőnyegen, hihetetlen :D Gyönyörű mind a két lurkó :wink:

Juli- Babakocsi nagyon széééééép, nekem is nagyon tetszik ez az Espiro :D :D Sportkocsiból én tuti majd Espiro Magic 3-t veszek ha Lili nagyobb lesz :wink:

Iner- Remélem azért jól vagytok Mirussal :wink:

Ediii-Merre vagy?

Csip-Én tuti, hogy azt választanám amire nem kell pluszban 40 ezret ráfizetni, mert nagy különbség nincs közötte :wink: Az a két hét gyorsan elrepül a dokiig :D

Onlány-Jó nyaralást nektek :D Nem lesz semmilyen banzáj az esküvőn, csak Csabi és én és a két tanu, ennyi....Igazából ez is csak a baba neve miatt van,mert kiderült, hogy itt kint csak akkor kaphatja meg Lili Csabinak a vezetéknevét ha összevagyunk házasodva...Ezért utazunk pénteken Sopronba, gyorsan elvesz aztán jövünk is vissza...Ruhám nincsen ( fogalmam nincs mit húzok fel :shock: ), Csabinak még gyűrűje sincs :D

Mi hétvégén szorgoskodtunk....Vagy is hát Csabi leginkább...Kimostuk a függönyöket és Csabi lepucolta az összes ablakot belülről ( kívűlről sajnos majd ezen a héten kell,mert egész hétvégén esett az eső :? )...Aztán vasárnap Melindáék voltak itt ebédre, nagyon jó volt!! :wink:

Puszi mindenkinek:
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Jéééééééé, nincs olyan, hogy ha felvállalja az apa (apasági nyilatkozat), akkor a nevére veszik??????? :shock: és akkor Lilike 2ős állampolgár lesz?
Azt akartam még kérdezni, hogy kinn van e olyan hogy választott doki, vagy amit írtál, hogy ahova tartozol?

Kép
Kép
onlány

Onlány-Itt nem létezik apasági nyilatkozat....Mi is eddig abban a hitben éltünk,hogy úgy megy itt is mint otthon...De nem,ha házasságon kívűl születik gyerek akkor csak az Anyuka vezeték nevét kaphatja...Egyébként nem lesz 2-ős állampolgár, hanem magyar lesz....De ugyanolyan jogokkal bír majd,mint egy osztrák és 18 éves korában dönthet, hogy melyik államőplgárságot szeretné....Úgyhogy ezért megyünk haza összeházasodni :wink: Hogy Lili megkaphassa a Földvári nevet :D
Nincs fogadott dokim,aki bent lesz annál szülök :!: Itt nem szoktak dokit fogadni , azt se tudom,hogy ha valaki nagyon akar akkor lehet-e egyáltalán :roll:

KépKép
gyancsi

Onlány-Most olvasom a tortúrátokat, eddig valahogy kimaradt :shock: Nagyon sajnálom a betegeskedést, remélem már jobban van az aranyered,mert az állítólag tényleg rohadtul tud fájni :? Élvezzétek ki minden percét a nyaralásnak :wink:

KépKép
gyancsi

köszi ;)

IGen, ti is Földváriak lesztek :) Földvári Lili - nálunk meg Földvári Lizi

Kép
Kép
onlány

a kórházban milyen állapotok uralkodnak?Gondolom nem olyan mint kis hazánkban... szülőszobát láttad már? Szülésznőd lesz, vagy ott nem úgy megy?

Kép
Kép
onlány

Jövő héttől indul a kórházban szülésfelkészítő,úgyhogy akkor elvileg mindent megkukkolhatok majd :wink: De voltam már ennek a kórháznak a szülészetén mikor Melinda barátnőm szült,mert ő is ebben a kórházban volt.....Gyönyörű természetesen :D Szülésznő is elvileg az aki éppen dolgozik....Ezért is akarok menni a szülésfelkészítőre, mert ott lesz 3 szülésznő is a kórházból, aztán hátha plusz pont, hogy látnak a tanfolyamon :D

KépKép
gyancsi

Sziasztok!!!

Csip!! nagyon jól néznek ki, szerintem jó így ahogy a képen van,de neked kell döntened, vagy hogy neked meg ér-e még +40000.-
Hol veszitek??

Ancsa!!! Nagyon csini kismai vagy :wink: és nagyon szép a babaszoba, ügyi vagy :)

Onlány!!!
Jobbulást, ennyi betegeskedés után már csak jó dolgok jöhetnek :wink:
Az apáknak nem úgy hiányoznak a gyerkőcök általában ,mint az anyának :) szerintem biztos örül,hogy végre kettesben lehetek,az is nagyon fontos :wink:
Gyerkőcök hol vannak?? És ti hol pihiztek???

Juli!!!
Nagyon klassz a babakocsi, boltba vetted?
a szoba is nagyon szupi,majd dobj képeket,ha kész lesznek a díszítések :)

Kírus!!
Tündériek a gyerkőcök :wink: a lányod tényleg egy kis modell :lol:
szeret fényképezkedni gondolom?!

Rólam:Sajna , még nem kezdünk, a dr.nő talált valamit a petefészken /benne,ami nem jó ,túl vagyok egy csomó vizsgálaton, hamarosan műtenek,pontosan még nem tudom mikor,mert közben meg elkapott a takonykór 2 hétig kész voltam,majd mellhártya gyulladást kaptam, iszonyúan fájt, de ez nem is érdekel csak az hogy ne legyen rákom, lelkileg nagyon kész voltam........, ott ültem a meddőségi rendelésen és nem a babáról volt szó ,mint általába,hanem arról.hogy jó vagy rossz indulatú...., olyan fura érzés volt :cry: De már jelentem lelkem jobb, és csak pozitívan gondolkodok,hogy hamarosan megműtenek és rendben lesz minden és jön utána a baba :D Máshogy ezt nem is lehet elviselni...

EDI
ediii

iner!
de rövid voltál :o OK, azt látjuk, hogy megvagy... babázol... de ha időd (csajszid) engedi, gyere bővebben is :)

csip!
nem vettünk hordozót (a rátehető hordozó 20 ezer pénz :shock:). nincs kocsink, így nem létszükséglet, hogy passzoljon a járgányhoz... jó lesz valami óccsó használt.

szépek ezek a bútorok...
sztem az ülőgarnitúra legyen olyan, amilyet szeretnél... a franciaágy előbb-utóbb úgyis kap egy ágytakarót ;) majd az egyszínű bézs lesz :)

onlány!
így hordozó és pelenkázó táska nélkül volt 60 ezer. sztem nem rossz ár. a hozzá való pelenkázótáska nagyon drága önmagában... majd veszek 2-3 ezerért egy pirosat vagy piros-feketét/szürkét.

én kerestem ezt a fazont használtan (főként a hordozó miatt), de nem találtam...

jó pihenést nektek!
az aranyér miatt pedig részvétem :( nekem még nem volt (lekopogom), de hasonló problémára posterisan kúpot kaptam anno... lehet, most is jól jönne. majd csütörtökön vsz iratok.

ediii!
a babakocsit boltban vettem, de úgy, hogy ők csak forgalmazzák ezt a márkát, de még nem volt nekik (a plakátot láttam kint az ajtón). megrendelték, a nagyker pedig pár nap alatt küldte.

nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

ma bent voltam a kórházban. dokimmal összefutottam ("mostmárnehízzál" :)), mondtam csütörtökön megyek hozzá. elmentem a betegelőjegyzésre... legkorábban okt. végére van időpont hozzá :evil: kicsit ideges lettem... de már nem akartam vadászni a dokit, hogy most mi legyen. elmegyek időpont nélkül, oszt jóvan :)

amúgy bejelentkeztem szerdára 4d-re. nagyon várom már :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!!!

Nagyon klassz a 4D :D majd kérünk ám szép fotókat! :D

EDI
ediii

Ediii: Drágaságom, nagyon sajnálom amin most átkell menned...De reméljük a legjobbakat, és az is lesz :wink: Minden sikerülni fog és hamar felépülsz a műtét után! És kezdetét veszi a baba program!!!Kérlek majd gyere és írd meg nekünk mikor drukkoljunk érted!!!
Nagy öllelés, és sok Puszi küldök :wink:

Ancsa: és az uszás mien volt??Nem kaptunk válszat...

Hát úgy nézz ki marad ez a fenállás, ahogy a képet küldtem, nem fizettek még 40 ezer pénzt....és igaz van Julinak le fogom takarni, hisz a kutya is össze ne piszkolja nekem, és lesz Bézs takaró :D
csip-csip18

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?