Új privát üzeneted érkezett!

B...a meg...Bocs. Neked adom az egészet.
A rohadt életbe
Vendég

Letti, ne tessék csúnyán beszélni! Ilyen az én szerencsém! :lol: :lol:

Sokkal jobban vagyok, de még nem 100%.
Igen holnap munka, aztán csak kedden majd!
Kedden szeretnék kezelésre is menni,de majd holnap hívom ez ügyben a csajt!
Addig nem megy mert csak hétfő du. jövünk haza!
Viszont valamit ki kell találnom mert eddig nem fogytam kilóban semmit,pedig betartottam mindent!És ez bosszant, főleg hogy hamarosan riport és már 2 hét eltelik hétfőn!
Lehet hogy a betegség is közre játszott benne?! :( :?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Niki

Mondd nekik,hogy fogytál,csak annyi takony van benned,hogy kiegyenlíti a leadott mennyiséget! :D

Letti

Te meg a vén csataló,hát attól nagyon messze vagy! Engem 3szor átugranál még most is!
Tényleg,mostanában úgy fáj a hátam,mint a kórság,főleg ha talpon vagyok egész nap,meg a talpam is fáj! Apuka szerint azért van a hátfájás,mert ellensúlyozom a Döbrögöt! (Így hívja a fiát)
Lehet igaza van,mert reggelre elmúlik! Ma meg a derekemat is éreztem,lehet tágult a csípőm! A fene tudja. Te még nem érezted?

Mares

Ez nagyon jó! Banyek,bármikor előbukkanhat a fiad! :D

Kép
Kép
k_inga

Hali!

Bocsi, csak egy röpke köszöntés Lettinek! Isten éltessen sokáig, cicid érjen a bokádig :D Kép

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Niki keddig még van idő egy kis kilót leadni! :? Legalább egy felet, az is mínusz!
DE a Kinga ötlete se rossz... :lol: :lol: :lol:

Kinga, nekem nem fáj a hátam, hanem mivel csak oldalt tudok aludni és világéletemben hason alvó voltam, úgy elfekszek ott valamit, hogy minden reggel és egyre többször napközben is zsibbad mindkét kezemen a hüvelyk, a mutató és a középsó ujjam. Ez reggelre annyira szar, hogy alig tudok már visszaaludni. Főleg, ha leülök gépelni, meg kell állnom sokszor.
A derekam viszont nagyon fáj, főleg, ha 5 percnél többet fekszem hanyatt.
Párocskádnak igaza van, ezek a súlypont megváltozása miatt vannak. Pont tegnap voltam kötelező háziorvosi vizsgálaton, ő mondta. Ja meg van szívzörejem, elküldött szív ultrahangra. Mondom én, csataló vagyok, eddig soha nem volt bajom a szívemmel...jó, mondjuk 70 kg felett se voltam soha...
Na mindegy, én szívesen viselem, majd ha kijön januárban ZSófia hercegnő, akkor talán visszaáll.

Csillag, köszi szépen, aranyos vagy! A cicim most kb a térdemet verdesi - úgyhogy meglesz még az a boka..háháhá
Vendég

KINGA, NIKI: Köszi azért, hogy észrevettetek!
petronella78

Kép Napsugaras szép reggelt!

Letti, remélem, nem haragudtál meg a köszöntésem miatt, természetesen viccesen próbáltam írni, nem komolyan :wink: Nem is tudom, melyik lenne jobb, ha a füled, vagy ha a cicid érne bokáig?! :lol: Régebben sokszor köszöntöttek fel a bokás verzióval, mégsem ér odáig a fülcim, hála az égnek, mert már így is igen szarul festek, hát még úgy :lol: Amúgy meg mindenki annyi idős állítólag, amennyinek érzi magát. Te most más állapotban vagy, szóval nem csoda, ha akadnak fájdalmaid ennyi idős terhesen, gondold el, mennyi mindent nyom odabenn a baba, plusz a hormonok, stb.

Kinga, rád is érvényes Lettinek szánt utolsó mondatom :wink: . Döbrög :?: :lol: Jópofi párod van :lol:

Niki, hű, akkor lehet, hogy nálad is beficcen a kis pocaklakó, drukk hozzá továbbra is! Meg ahhoz is, hogy leadj pár dekát, bár ha tornázol, akkor nehezebben megy le eleinte, sőt, én még hízni is szoktam olyankor :P

Nálunk most az van, hogy hétfőn és kedden a tancsiknak továbbképzésre kell menniük, ezért nem lesz tanítás a suliban. Szóval 4 nap sulimentes nap lesz. Most gondolkodom, mi lenne, ha levinnénk a manócskákat anyuékhoz 3 napra. Csak Endi, a kicsikém még nem volt külön így tőlem, csak mikor kórházban voltam, és akkor Apucival aludt. Szóval nem tudom, hogy ha egyikünk sem lenne ott, meglenne-e?! Apuci meg most hétvégén csinálja a gyerekek ágyát, mert ő fogja csinálni a két félemeletes (galéria) ágyikót, szóval egész hétvégén nem is tudna velük foglalkozni. Ott mamáéknál meg azért mindig törődne velük vki. Így apucival meg együtt lehetnénk kettesben, legalábbis este. De lehet, hogy nagyon önző vagyok, igaz? :roll: Na mindegy, még rágódhatok rajta ma...

Ölelés mkinek, jók legyetek ám!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Petronella, bocsi, hogy nem írtam, de ez az a kérdés, amiről még én sem tudok nyilatkozni, meg a tesztgyártók sem, hiszen a te szervezeted, neked kell tudni, hogy mennyi idő alatt megy végbe kb. az ovulációd. Általában ha pozi a teszt, akkor onnantól 48 órán belül kilökődik az érett petesejt a tüszőből, de hogy mikor, az a te testeden múlik, senki meg nem mondja! Esetleg UH-os vizsgálattal meg lehet mondani talán egy közelebbi időpontot. Illetve hőmérőzéssel azt megállapíthatod, hogy megtörtént-e.
Egyébként nekem volt, hogy a pozi teszt után kb. 72 órával volt meg az ovum, legalábbis a hőm ezt igazolta. Szóval ez az idő csak hozzávetőleges.
Amennyiben naponta figyeled az LH-t, úgy elvileg látható, mikor kezd erősödni a tesztcsík, és amikor ez van, akkor kell együtt lenni egy kislányhoz, amikor pozi a teszt, akkor szerintem még van esély, bár már kockázatos, és ezután már nem szabad együttlenni, mert nagy eséllyel kiskrapek lesz az utód.

Mi is ezen vagyunk (vagy inkább én), hogy a 2 fiú után kiscsaj jöjjön, de nem könnyű :) . Sok sikert!

Csipcsab, csodás pozi teszted volt tegnap, még ma is szexizzetek pároddal ám! :wink: Drukk neked is

esthajnalcsillag

Kedves Esthajnalcsillag!

Régen írtam ide, talán valamikor másfél évvel ezelőtt, amikor ovu-teszteket küldtél nekem.
Örömmel tudatom, hogy nagyon sikeres volt a tesztelésünk és a próbálkozásunk: májusban alig három óra alatt simán megszületett a kisfiúnk, 4690 gr-mal, 60 cm-rel és 39-es buksimérettel. :lol:
Teljes a boldogságunk, az ovutesztek utolsó sorozatát eltettem neki emlékbe...
Köszönöm még egyszer!

A baba az egyébként rendszeres menzim előtti héten fogant, ezt a születéskor is megerősítették, mert éppen a 40. hetet töltöttem aznap, és indított szülés volt, de annyi magzatmáz borította a kicsit, hogy egyetértettek a szakemberek abban, még legalább egy hete lett volna bent...
Abban a hónapban már volt peteérésem, ezt egyértelműen mutatta minden jel (PG-mikroszkóp, ovu-teszt, hőgörbe, testi tünetek, stb.), de lehetett egy rendkívüli, második peteérésem is, és ez elég volt ennek a hatalmas kicsinek...
Mi tudjuk is, hogy nagyjából mikor fogant (valóban jóval félidő után), bár a babára mi sem voltunk felkészülve, elég esélytelennek látszott a dolog az ezt megelőző próbálkozós hónapokhoz képest. A dokim szerint itt ér véget az orvostudomány, és lép a helyére valami egészen más, titokzatos-gyönyörű dolog. Mindezt azért írtam le, hogy ne adjátok fel a reményt, BÁRMIKOR jöhet a baba!

Kitartást, boldogságot, szép, egészséges kisbabákat kívánok minden kedves sorstársamnak, babára vágyónak!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, nagyon gratulálok ehhez az óriási csodababához, nagyon akart hozzátok jönni szerintem :) . És a gyors szüléshez különösen! :wink: Külön köszönöm, hogy megírtad nekünk, nekem mindig öröm ilyet olvasni, hogy sikerült a várva várt csöppség, pláne, ha a tesztek is segítettek, melyeket küldtem :)
Sok ölelés nektek!

esthajnalcsillag

Jó reggelt mindenkinek!

Csillag a tesztjeid babaporosak ezt már megmondták!
Azért remélem nem fogom megvárni míg elfogy az lh, mert még van vagy 30db. Viszont hcg-ből már csak 3db van!
Szerintem jó ötlet a hétvége! Egyszer úgy is ki kell próbálni, hogy érzi magát a pici nélkületek! És így apcival is kettecskén lehetnétek!
Azt meg gondolom, hogy anyudék elkényeztetik az unokákat és nem lennének egyedül! :lol:

Kinga, hát ezen nagyon jót nevettem! :lol: :lol: De van benne némi igazság, mert még most is jön csak tudnám honnan?!
A bébikének kell a hely így biztosan tágulsz!

Letti, hétvégén leadni!? Na azt én megnézem! :?
Holnaptól vendégségben leszünk és nem kérem, hogy külön főzzenek nekem. Na de persze azért odafigyelek mennyit eszem és mit.
Neked is azt tudom mondani, hogy a bébike sok nyűggel jár.Itt fáj, ott fáj. De neked is könnyebb lesz, ha majd a kezedben tartod és szerintem akkor a szívvel sem lesz gond. Te egy fitt anyuci leszel, akár fittem mint én! :lol:

lyly Gratulálok a csöppséghez! Remélem nálam is ilyen sikeresek lesznek a babaporos tesztek! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Jóreggelt!

Peteronella: mindenki szeret itt mindenkit, csak néha nagy a rohanás :) ( én magamból indulok ki, hogy van, hogy napokig nem jövök, főleg hétvéégn... vagy nem vagyok toppon, mint most és csak bekukk.....)

lyly: gratula CSanádhoz!!

Csillag: nem nem, nem vagy önző, csak tudatosan mentek a kicsajszira!!! szorííítok

Leti, Kinga: látom a hátfájás, derékfájás nem egyedül nekem van, nekem csak új, soha nem volt, még menzikor sem....

Niki: lehet a betegség is, de nem feladni, kis megtorpanás a kilókban nem jelent semmit, lesz utána tutti fogyás!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Petronella! Szerintem, de ez csak az én véleményem. A 20 cn.-en kellene együtt lennetek. És nem akkor amikor totál poz. Bár ez azon is múlik hogy neked a poz után még mennyi idő a pe. A hő nekem nem ad pontos infót,De nekem másnap reggel szokott lenni, azaz 24 órán belül, a hőm viszont később jelzi. Ha a poz után még 48 óra, akkor lehet a poz napon, ha utána olvasol, azt írják hogy inkább előtte( több nappal) is lehet együtt lennim, a lány érdekében. Szerintem meg fiút nehezebb csinálni, mert azt nagyon jól kell időzíteni. :lol: :lol: Remélem tudtam valamit segíteni! Ja és nagyon szurkolok! Ja és egyébként gyönyörű tesztek! Tegyél még sok ilyet, Hcg -t is!

Lyly: Neked nagyon grat, megértem hogy boldog vagy, és őszintén örülök neki! Nagyon jó hogy leírtad történeted, mert ezzel erőt adsz másoknak, többek között nekem is. :oops: :oops: Köszönöm!

A többi édes csajszinak itt a fórumon nagyon sok csók. Kinga! Tetszett amit Nikinek írtál a takonyról, lehet hogy tényleg az nyomja a sokat nálam is! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anabana

ESTHAJNALCSILLAG: Köszi, hogy leírtad a véleményed, drukk Nektek is a kislányhoz!
ANABANA: Az LH teszteket nem én raktam fel, hanem Csipcsab. Végül a pozi LH előtt 1 nappal voltunk együtt, és elvileg az akció után 2-3 nappal van/lesz ovum, remélem, összejön a kitesó, akár fiú, akár lány :)
Köszi mégegyszer mindenkinek a hozzászólásokat!
petronella78

Helló!

Ez a hátfájás kikészít!
Eddig a konyhában voltam,anyuék elmentek a Papához,így én főztem,de mivel a kislány is itt van és finnyás a lelkem,olyat kellett,amit megeszik,mert sovány mint egy etióp!
Rántott husi volt főttkrumplival meg fűszeres zöldbabbal,és ráadásnak lángos. Megállás nélkül eszik,már mondta neki,hogy fogja vissza magát,mert hányni fog. A köhögése nem sokat javul,nem használ neki a hörgőtágító.
Ez a háziorvos tutira idióta! Eddig is volt bajom vele,de csak halmozza. Ugye a kislány asztmás-allergiás. Most megfázott és fullad a köhögéstől. Ahová jártak maszekon pulmonológiára,az megszűnt,de lejárt az ajánlása és már kevés is neki az adag. Anyuka kért ettől az idióta dokitól beutalót a tüdőgyógyászatra(a doki maga is tüdőgyógyász,de szart se ért hozzá!!!). Nem adott beutalót,mert szerinte felesleges,írt neki egy maszkot,hogy használja,mert enélkül totálisan befullad és így meg úgy kórházba kell mennie. De ennél már rondábban is köhögött és kilábalt belőle. Anyuka elballagott a patikába és közölték vele,hogy a maszk 18000 ft és 4 éves korig ajánlott! :evil:
A kislány meg 9 éves! Jó,hogy nem váltotta ki!
Ez mindenkit felülbírál,megkeveri a gyógyszerezést,de önálló diagnózist nem állít fel,mert már korábban volt belőle ügye. Ez csak azért van,hogy többen legyünk a faluban!

Apa tegnap összerakta a külső mosdót meg wc-t,ma meg a fürdőt szerelvényezi! Nagyon belendült! Imádkozzatok mind,hogy holnap ne essen az eső,mert akkor végre felrajáka kéményeket is és jövő héten befűthetek!!!
A sógor összeköti a bojlert,elhozzuk jövő hétena tűzhelyet meg a mosógépet és költözünk! Már el se hiszem,hogy egyszer odajutunk!

Kép
Kép
k_inga

letti

Boldog születésnapot :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Csillag, távol áll tőlem, hogy megsértődjek! de tényleg nagy kannáim lettek - hozzáteszem: eddig se voltak kicsik :oops: :?
Tehát ne aggódj, engem csak 1 valaki tud mostanában kiakasztani: a ribanc (még egyelőre) kolléganőm. Amúgy nagyon nem vagyok sértődős típus. És értem a viccet. Elképzeltem magam, ahogy bokáig ér a cicim...Bár a fül az a testrész, ami egész életünkben nyúlik.

Betti, köszi a köszöntést!

Kinga, na akkor hatott az üvöltés, most dolgozik Apu, mi? Néha ki kell őket osztani, olyanok, mint a gyerekek.
Ja, az orvosok...ide mindig visszatérünk!

Csillag: abszolút jó ötlet, hogy 3 napot együtt töltsetek! Sok mindenen mentetek keresztül, rátok fér egy kis közös romantika. Este valahová el is mehetnétek...valami tó vagy folyópartra sétálni, vagy hegyre fel, valami kilátóba, kiszellőztetni a fejeket!
Én is úgy tervezem, hogy ha meglesz Zsófi, szeretnék havonta 1 napot és 1 estét, amikor csak ketten vagyunk. Ennyi jár egy kapcsolatnak, és az a nehéz, hogy a gyerek mellett és a napi bajok mellett azt is ápolni kell. Úgyhogy: GO!

Ana, nincs valami sütirecepted kezdők részére??? Nem ment még el a kedvem a sütéstől 8) 8) 8)

Lily én is gratulálok innen az ismeretlenségből!

Petronella, itt mindig azt mondjuk, egy kis szex minden nap nem árthat. Saját véleményem szerint nagyon együtt kell, hogy klegyen minden számítás, minden körülmény, minden véletlen ahhoz, hogy a kívánt nemű baba foganjon meg... :?. De lehet, hogy nincs igazam. Szerintem ez eleve elrendeltetett...

Mares, neked jóhogy, nem fájt semmi: olyan fitti vagy, mint Rubint Réka kb... folyton izegsz-mozogsz..VEZETSZ az utolsó hetekben! Nagyon kemény vagy ám!

A rosszullévők meg most már gyógyuljanak meg! Nekem is elég volt 1 hét!!

Niki, akkor jó lakomákat kívánok!
Ha babás leszel, a fogyás úgyis megy a levesbe! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hello Lányok!

Na mi ez a léhaság, lazaság, nemtörődömség, ami itt megen felütötte a fejecskéjét???????????????????????

Sehun senki?

Megint írogassak magamnak?

Ejnye-bejnye!

Kitört a hétvége mi????????????????
Vendég

Sziasztok!

köszi a véleményeket. ma is pozi az lhm. akkor még most is legyünk együtt? én úgy tudom legalább 2 napig érdemes tartogatni a fickókat.

Ana! ezek az én lh-im. :D szerintem is szépek. :lol:
csipcsab

Letti

Ne add fel Anyám! Nem voltam gépközelben délután,meg nagyon holnap se leszek,de azért ha van időm jövök!

Csipcsab

Ne tartogassatok semmit! Az a biztos,ha együtt vagytok! Legalábbis mi úgy tettünk,sőt!!! Meg is van az eredménye! :D

Kép
Kép
k_inga

Jó reggelt!

ÉN megint itt vagyok!

OK, Kinga, akkor nem adom fel, mint látható is :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszönöm, Lányok, és nagyon sok boldogságot, kitartást kívánok én is Mindannyiótoknak!
LESZ mindenhol baba, csak nyugalom!!! És addig is teszteljetek szép csíkosakat!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Lyly: Gratulálok a nagyfiúhoz :D

Meggyógyult minden kis beteg?Remélem igen.

Csillag:De jóóóó,pár napot együtt lesztek.

Kinga: Ti most hova költöztetek?

A hátfájós csapathoz én is csatlakozok.Éjszaka aludni is alig bírtam.De megéri szenvedni:-)
Mindennap biciklizek,egésznap dolgozok,tehát a mozgás azzzz megvan.Szerintem nem ezen múlik.

csipcsab: Nagyon szépek voltak az lh tesztek :D Én is azt mondom,hogy minden pozi napon,és utána az első negatív napon szex :D Abból nem lehet baj,ha spkat vagytok együtt. :D
Vendég

Szia Chris!

Én se aludtam ma...3 órától fennt vagyok, mert annyira zsibbad mindkét kezem, hogy nem tudok feküdni. Megéri, persze, csak már előre utálom az éjszakát. Én mostanában kicsit ellustultam, remélem, ha majd most többet mozgok, enyhül ez az egész.
Persze bringám még mindig nincs, de most már nem is akarom erőltetni, majd januártól, vagy februártól.
Nehogy itt megártson a nagy lustaság után. Inkább séta, esetleg Réka torna...
Vendég

Szép Jó Napokat!

Chris

Csak egy utcával megyünk arrébb, a mama házát újítjuk fel,talán jövő héten birtikba is vesszük!

Letti

Én is szarul alszom,pedig este majd leragadnak a szemeim,aztán forgolódom. Szopipárna nélkül el se tudok aludni,mert kényelmetlen,ha háton vagyok egy kicsit,akkor meg félóránként pisilni járok!

Kép
Kép
k_inga

Hali!

Hogy telik a hétvége lányok? Remélem, mindenkinek kellemesen!

Kinga, már most szopipárnát használsz? :shock: :lol:

Chris, Leti, Kinga, és akinek még hátfájása van, jobbulást nektek!

Nekem is szokott fájni, főleg, mert csúnya módon hanyag a tartásom, de sokszor olyan vagyok, mint a felmosórongy, állva el tudnék aludni, de amikor lefekszem, hogy aludjak napközben (már ha van ilyen lehetőség), akkor persze sosem tudok szunyálni. De este meg van, hogy kiájulok magamból szó szerint. Volt, hogy állítólag a gyerkőc még mellettem virgonckodott, én meg már húztam a lóbőrt.

Kinga, azt a kislányt el kellene vinni a Budai Gyerekklinikára, ott dolizik a mi dokibácsink is, ott tudják, mit kell tenni szerintem. Nekünk az előző dokinénink egy pulmonológus volt, de ő volt az, aki összevissza csinált hülyeségeket, azt mondtam, hogy nekem ekcémám van, és már ki is találta, hogy a gyereknek is érdes és száraz a bőre, pedig egy szart volt az. Dilis egy nő volt. Ráadásul nem írta rá a vizsgálati vérvételes papírra, hogy mit is kell kivizsgálni, nekem kellett behúzgálni a kért vizsiket (ezt már írtam itt szerintem). Szóval szerintem a Budain normálisak ehhez képest a dokik (meglátásom szerint).

Niki, ha esetleg kell tartalékba 1-2 db HCG tesztcsík, azt tudok küldeni, van saját magamnak itthon egy kevés, de szívesen adok belőle. :wink:

Nos, mutizok vmit nektek, középidőben vagyok:

Kép

Jelentem, éjjel tettünk a kisasszonyért, úgyhogy nagyon kérek mindenkit, küldjetek légyszi szurokhegyeket nekünk :) Köszönöm :wink:

Sok ölelés mkinek

esthajnalcsillag

Csillag

Tök jó ez a teszt,és teljes szívemből kívánom,hogy nemsoká ennek a HCG változatát is pakold fel nekünk!!! Ugyanilyen szép erőset,jó???
Azért ma is gyúrtok,ugye?

Nálunk kéményrakás van,szerencsére még nem esik az eső!!! :D :D :D

A szpipárna csak elalváshoz kell,utána nem használom,rendszeresen az ágy végében van,vagy kettőnk közt találom meg.
De nagyon jó dolog! :D

Kép
Kép
k_inga

Kinga, biztosan jó az a párna, én is csak kispárnával a lábam között tudtam aludni amikor babát vártam, még egész pöttöm volt a picúr, de már kellett, mert úgy éreztem, ha nincs ott a párna, akkor összepréselem a méhemet, és a babát is, fájt szó szerint.

Köszönöm Kinga a jókívánságokat, én is ebben reménykedem, hogy ilyen szép erős tesztem lesz a ciklusom végefelé! Nem biztos, hogy ma rágyúrúnk apucival, éjjel így is kivolt, hogy felkeltettem :lol: Nem is tudja hova tenni, hogy időnként túl sok a szex, aztán meg inkább felejtős :lol: Amúgy meg azért sem gyúrúnk szerintem, mert akkor már esélyesebb, hogy nem kislány lenne. 8)

esthajnalcsillag

Bocsi hogy eltévesztettem a teszteket! MIndegy kié, de szép. Csipcsab, ha nincs gond a katonákkal, nem kell két napot várni. Lehet minden nap kétszer is ha nincs gond!

Csillag! Nagyon szurkos már nálam minden! Küldöm a lányos szurkokat!

Letti! Majd teszek receptet, ígérem! Most birsalmasajtot főzök! mmmmmmmmmmmmmmmmmm Isteni! Főleg tanulás közben imádjuk rágcsálni.

Puszo

Kép

Kép
anabana

Csillag, én is küldök lányos szurkokat! Nekünk is az volt...:) van...:)
ZSófit mi is az első pozi napon csináltuk!

Ana,
Hú, az a birsalma sajt nekem nem jön be, ezt most nem irigylem! Ded valami jó kis édesség,,,hmmmmmmmmmm az jöhet!

A szopipárnát én is tervezem, tudok is egy helyet, ahol csak 4500 Ft, de lusta vagyok elmenni :oops:
Vendég

Csillag! szupi tesztek! drukkok mennek!!!!
csipcsab

Csillag: Micsoda teszt!
Ezerrel szorítok! :D :D

Ez milyen fajta teszt?Ezt is te árulod?
Vendég

Köszi csajszik, én is drukkolok mindenkinek, aki szükségét érzi :)

Chris, igen, ebből a fajta LH-ból is tudok rendelni annak, aki kéri :wink: Meg van vizeletsugaras LH is, azt jobban csipáznám, mert egyszerűbb használni kicsit, mint a kazist meg a csíkot, csak drágább, meg a kazis most új ott, ahonnan rendelek, így kipróbáltam 8) De mint látszik, tök jól funkcionál ez is :)

Ana, te most hol tartasz cikluskában?

Mareska, remélem jól vagy(tok)!!!

Lyly, köszönjük, itt nagyon sok mindenki bebabásodott már hála az égnek, és bízom benne, hogy a kis lemaradók is behozzák a babásodást, és megfogan az a várva várt kisded :)

Csipcsab, gondolom ma már nem teszteltél, mert annál pozibb ugye úgy sem lehetne, mint tegnap és előtte volt :D . Belehúzthattok még akár ma is apuciddal, mert az ovu utáni napon is lehet még babóca belőle. Drukk neked is :wink:

Bettike, nem írtál túl sokat magatokról, remélem, jól vagytok ti is!

Baba, gondolom jól "el vagy havazva", de néha majd jelezz, hogy mizújs veletek!

Pusszantás

esthajnalcsillag

Helló lánykáim!

Itt vagyok ám, nem vesztem el!Csak tudjátok pestre utaztunk.
Már itt vagyunk anyóspajtáséknál! De hát itt a lapi is, mert valamivel le kell majd foglalnom magam. :lol: :lol:

Bocsi, hogy most csak ennyit írom, de elfáradtam a vendégeskedésbe! Majd holnap jövök!

Addig is puszka mindenkinek!

Ja és Csillagnak HAJRÁ!!!!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csapot-papot hátrahagyva nem írtam! :oops: Mostanában este 8-kor fekszünk, mert ovi-bölcsi van, ezekkel együtt meg koránkelés. 2010. augusztusiaknak a múlt héten írtam, mert hasonlóképpen oda sem léptem fel.

Velünk minden rendben, még mindig a házunkkal vagyunk elfoglalva, és emiatt rohanás és sík ideg minden nap, nincs agyam írni, nyomon követni az eseményeket, mert annyira kivagyok.

Továbbra is brinyózok, a fogyás nem tartja az ütemet lefelé, ahogy vártam, nagyon nehezen kívánkoznak le rólam a kilók, és ez egész kétségbeejtő. Jövőhéten elkezdem az úszást szaunával karöltve... aztán majd meglátjuk... kezdek pesszimistába fordulni :evil: , de még tartom magam. Mérleget még mindig nem vettem, rábízom magam a tükörre és a centire egy darabig.

A centik gyönyörűen alakulnak, Chris, Mares, sokat gondolok rátok, nemsokára megszületnek a kicsik. Jó látni, hogy a többiek centije (babája) is milyen szépen növöget, lassan jön a bébizápor! Arra biztos benézek, ki nem hagyom, hogy gratuláljak.

Priviben elértek bármikor, decemberben - akármi is legyen az eredmény -, de az ígért fotókat közzéteszem (ilyen volt-ilyen lett fogyás) itt a fórumon, hacsak egy napra is :) Remélem, hogy látványos lesz a különbség!

Tovább drukkolok a babára vágyóknak, hogy mihamarabb pozi legyen a teszt és meglegyen az áhított kisbaba.

Sok puszi nektek! Timi

maccs01

Szia Maccs!

Jó,hogy jöttél végre! Nema kiló a fontos,hanem a centi és,hogy jobban érzed magad a bőrödben!

Ez a ház dolog tényleg kiakasztó!

Tegnap végre felrakták a kéményeket,befűtöttünk,ma lesz melegvizem is! :D
Kitakarítok és mehetünk!!!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

CSillag, végülis egyedül voltatok? remélem, rákoncentráltatok a pozitív LH folyományaira!

Niki, csak pihenj a hétvégén! Azért nekünk írhatsz!

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacccccccccccccccccccccccccccccccsssssssssss!
na szevasz!
De jó, hogy visszajöttél! Szerintem is a centi számít! Főleg, ha bringázol, a zsír alakul izommá! Az meg jó nehéz!
KÍvánom, hogy mielőbb jöhess minden nap!

Kinga, akkor hamarosan költözés? Nem lesz semmi, azért elég sokat melózol így is, hogy nem vagy a munkahelyeden, nem? Csak vigyázz.

Na, ma is sütök...nem szegte kedvem a kuglóf. Kiderült, hogy nem ment tönkre a kuglófsütő :shock: . Jól kiáztattam.

Ma csak egyszerű piskótát készítek...:) GYümitortát. Ja meg itt van Anyukám és segít...:) beállítani a sütőt. Azért rámfér néhány drukk:)
Vendég

csillag

kivánom hogy sikerüljön a pici baba :wink: :)

velem minden oké,csak sok volt a dolog,lomtalanitottam a spájzban,aztán festés,vissza pakolás,elment az idő vele.mondjuk már nehezebben birom a melót de még elvagyok,főleg ha tudok menni,mert sokszor olyan érzésem van mitha becsipődne valami a csipőmben és sirva megyek még wcre is,néha elöjön,mostmár egyre sűrűbben.

pedig nemsokára festjük a szobákat is,onnan is ki kell pakolnom stb,birni kéne...

KépKép
bettike83

Hali!

Niki, ja ha anyóséknál vagy, akkor nem is baj, hogy lapizol :wink: :lol: Köszi a hajrát :)

Maccs, jó, hogy írtál, tedd máskor is! :wink: Ügyes vagy, hogy bicajozol, csak így tovább, meglesz az eredménye tutira :wink:

Kinga, szuper, hogy már költözhettek végre! Most rettenetesen irigyellek ám :wink: Bár csak már mi is költözhetnénk! :roll:

Leti, jól teszed, hogy sütsz, ne is szegje kedvedet egy aprócska baki :wink: Ügyes leszel és kész, főleg, ha anyucid is segít :)
Amúgy nem, nem voltunk kettesben apucival, mert csak ma visszük le a porontyokat anyumékhoz. Szóval csak ma este meg holnap este lehetünk így kettesben. Feltéve, ha nem kell hazahozni Endikét, mert nagyon fog sírni. De remélem, nem!

Csak ez az ocsmány idő :? brrrr... utálom.

Bettike, hát akkor te sem unatkozol, az fix. Azért óvatosan pakolássz meg fess, nehogy gond legyen! A csípőfájdalom lehet azért is, mert a baba nyom vmi fontos dolgot odabenn. Kitartás!

Na szép napot!

esthajnalcsillag

biztos nyom valamit,de túl élem mert muszáj :) párom fest majd,rám csak a takaritás vár.bekerülnek a baba butorok is,jaj de jó is lesz :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Nem gondoltam volna, hogy alig lesz időm! De elkezdtem anyós helyett főzni az ebédet, aztán meg nemsokára jönnek a párom tesója meg a picur gyerkőc!
Én nem tudom, de itt van valami varázsa ennek a szobának!
Olyan jót sexiztünk este apcival, kár hogy már túl vagyok a pé-n!
Ilyenkor annyira tudom szeretni! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Természetesen anyós már az első órába lefárasztott a hülyeségével,de túlélem.

Csillag, köszi, bár remélném, hogy nem kellene több hcg.
Mert még a remény nem szált el, bár ki tudja mikor volt pé! :roll:
Aztán a gyerkőcökkel mi lett, elvittétek őket?

Kinga ez tökre jó, hamarosan költözhettek!

Bettike, akkor nálatok is szépen készülgetnek a dolgok!

Letti, hajrá gyümitorta! Az jó, hogy anyukád segít benne.
Majd odaadom az én kuglóf receptemet is az elég egyszerű, de finom.

Maccs, de jó hogy írtál! Akkor ezek szerint már nem vagy egy éjjeli bagoly! :lol:
Ne aggódj azon, hogy a centi nem ment még nagyon le, de hidd el a zsírból már biztosan sokat vesztettél. Ha majd veszel mérleget érdemes olyat, amelyik a testzsírt is méri. Nekem olyan van.

Majd este jövök!

Puszka mindenkinek!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Letti

Sütésre fel! Zsófi érkezésére meg kell tanulni legalább piskótát sütni! Hadd nyaggason az a gyerek,hogy süssél neki!

Niki
Varázsszoba,varázshónap???? :wink:

Betti

Nekem ez a besípődés a derekamnál van,egészen lent,mintha a combcsontom folytatásában lene valami beakadva. Akkor különösen,ha hanyattfekszem sokáig és ha hajolgatok,vagy felemelek valamit,aminek van súlya is. Kell jó 5 perc,mire helyreáll. Mondjuk ez már régóta van,főleg az oviban jött elő,mikor raktam le az ágyakat és fordultam velük. Most meg még ugye tartani kell a pocakot is!
Ha kész a babaszoba,hozzál fotót!

Kép
Kép
k_inga

Hello.

Ez a sütő azt hiszi, feladom...
Most Anyukám is segített, de megint odaégett az alja. Ki kell tapasztalni. Mondjuk most még menthető volt! DE NEM FOGOM FELADNI, Zsófinak már tuti sütiket akarok sütni! Párom szerint erre még van 1-2 évem, mert 2 éves korára úgysem emlékszik... :? úgyhogy szerinte addig tanulhatok. Hahaha

Niki, azt a receptet megköszönöm!
Az is lehet hogy pont most sikerült, hallottunk már olyat!
Vendég

Esthajnalcsillag,

írtam egy szép hosszú privit, de nekem úgy tűnik, elszállt. Ha igen, kérlek, jelezd, akkor megírom még egyszer. Köszönöm!

Kép

Kép

Kép
lyly

Szép estét!

Na marhára jól sikerált a főzés! Elsóztam a petrezselymes krumplit. Anyós az előbb is mondta páromnak, hogy ne egyél belőle mert sós!
Pedig a páromnak jó volt! Na ez is várhatja, hogy legközelebb főzöm helyette. :evil: :evil: Csak pont azért álltam neki, mert én jobban főzöm mint ő és ez nem önteltség!

Itt volt a párom unokaöccse aki 1,5 éves. Hát egy tünemény ez a gyerek! Egész délután vele foglalkoztam. Majd holnap este rakok róla képet.

Hát ami a varázsszobát illeti, lehet azért van, mert a párommal itt "bújtunk" össze először mikor megismertem!

Kinga aztán te is hozz ám képet, hogy milyen lett a házikó!

Letti, majd kitapasztalod. Mindig jobb lesz hidd el!
Akkor majd elküldöm a receptet!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Bocsi, hogy sokáig nem jöttem, de nem nagyon jutok ide a géphez... Mostanában korán fekszünk, korán kelünk, így szinte sose tudok veletek társalogni... mégcsak visszaolvasni se nagyon van/volt időm... Sajnos besebesedett a cicim, így napokig szopizni se tudtunk, fájt így csak feküdtem amikor csak tudtam...
Remélem mindenki jól van...
Chris és Mares nemsokára itt vannak a babák :lol: , izgultok már?
Bettike, Kinga és Leti ti hogy vagytok, hogy viselitek az Áldott állapotokat? Leti meddig dolgozol még?
Niki, Ana ti hogy álltok babásodással?
Niki és Maccs a fogyással???
Csillag hogy vannak a gyerkőcök???
Remélem senkit se felejtettem ki, ha mégis ezer bocsi...
Mindenkinek millió puszit küldök, majd még jövök, jó éjt

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

kinga

akkor te is szenvedsz vele,sajnálom.tudom milyen érzés sajnos :? ma kivételesen jól vagyok,nem fáj,csodálkozom is,de olyan heti rendszerességgel elöjön.

ha majd egyszer kész lesz akkor teszek persze :)

Baba

viselem,viselem,hol jobban,hol rosszabbúl..

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Baba, de jó, hogy jelentkeztél! Sajnálom, hogy bibis a cicid. Melyik része sebes, a bimbó? Arra nekem csak a Garmastan kenőcs volt a jó, semmi más! Viszont én sosem mostam le, mert elvileg le kellene, csak inkább óvatosan letöröltem egy mozdulattal, különben nekem is újra kisebesedett volna. Nekem volt, hogy úgy megharapizta Endi a cicit, hogy csak úgy spriccelt a vérem. Akkor egy napig nem ciciztettem abból, de aztán kénytelen voltam, ha nem akartam, hogy begyulladjon az egész mellem. Hát nem volt egy sétagalopp. A végén azért is szoktattam le (hozzáteszem 3 évesen) a cicizésről, mert valami sebes akármi volt már rajta az egyiken, és az Istennek sem múlt el, bármit csináltam. :?
Amennyiben nem a bimbócska sebes, akkor pedig egy módszer van a gyuszi ellen, fejés+langyos vízes borogatás. A fejés nálam csak gépi lehetett, mert kézzel bárhogyan igyekeztem, nem igazán ment rendesen, hideg vízzel meg nem szabad, mert lehet, hogy elapad a tejecske. Sok szerencsét!

Bettike, remélem, ma is jól leszel csípőügyben :wink: A babaszoba meg csodás lesz tutira :) Én is szívesen látom majd a képeket, ha elkészül :) Azért a takarítással is óvatosan!

Niki, seráfütty a sós kajára, anyósoknak úgy látszik nehéz a kedvükben járni vagy mi?! :twisted: A varázsszobák meg már csak ilyenek, de tök jó, hogy van ilyen hely, ahol jobb a kexezés. Nagyon kíváncsi leszek erre a ciklusodra, remélem, jót hoz a "nemtudomság" :wink:

Leti, szerintem se add fel, még csak most kezdted a sütögetést, és biztos vagyok benne, hogy ha folytatod, az idő és a tapasztalat meghozza gyümölcsét, és veszett nyálcsorgató fincsiségeket fogsz csinálni a kis Zsófikának! Nem tudom, hogyan sütsz, de nálunk pl. nem lehet nagyon használni a légkeverést, mert azzal járunk többnyire úgy, mint te, hogy az alja odaég, a közepe meg nyers marad. :roll:

Kinga, nekem is volt/van ilyen lábba sugárzós dolog, én sokáig azt hittem, hogy isiászom van, de mint később megtudtam nem, csupán egyszer régebben eltörött a keresztcsontom egy eséskor, és valszeg rosszul forrt össze. De a második szülésemtől nem nagyon volt vele zsibbadós gondom, inkább az jött elő, hogy egyszercsak "kiakad", és akkor szinte sírva tudok csak menni, ha egyátalán tudok. Vagy ott állok, mint egy hülye roskadva, és várok a csodára. :P

Jelentem, tegnap rohadt ideges voltam a gyerekek miatt, pedig nem volt semmi gond velük a mamáéknál, de még nem voltak így távol tőlem meg apucitól (legalábbis a kicsi). Este még beszéltem velük telcsin egy csöppet, és Szilikém sírvafakadt utána, hogy hiányzom neki. Azt hittem, a törpe fog sírni, de ő jól elvolt :)
Már régen nem aludtunk együtt apucival, picit furcsa volt, de jó.
Ma pedig este ha minden klappol, megyünk valahova, lehet, hogy bowlingozni, vagy moziba, utána meg kajálni. Tök sirály :D

Ma itthon meg rendrakás vár még rám, úgyhogy megyek is sikavakálni, így azért könnyebb lesz megtenni, mint amikor a srácaim itthon vannak.

Ölelés a buksifejetekre :lol:

esthajnalcsillag

Szép jó reggel!

Baba örülök, hogy itt vagy! Írsz amikor tudsz. Sajnálom, hogy sebes lett a cicike. Csak jobb lesz. Hallottam ilyen bimbóvédőről arra nem gondoltál? Bár fogalmam sincs milyen, lehet semmit nem ér! :roll:
Baba kérdést a fene sem tudja. Annyi, hogy a 28. nap vagyok. Elvileg 1 hét múlva kellene megjönnie, azt megvárom.
Hát fogyi terén meg remélem hamarosan beindulok. Bár most a hétvégén volt némi habzsi-dőzsi úgyhogy ha hazaérek meg is méreckedem meglátszik-e. De most karácsonyig sehova nem megyünk így marad a diéta legalább.

Csillag, hát én sem tudom mi lesz, de sok reményem nincs. Peteérős hetem volt, de apcival csak hétfőn azután szombaton bújtunk össze.
De nem is erőltettem. Szeptember ide vagy oda, akkor sem fogok keseredni.
Azért ne idegeskedj, kell némi kikapcsolódás a gyerekek nélkül, bár gondolom, hogy hiányoznak!
Kívánom, hogy legyen szép estétek a férjecskéddel!

Ana, megjött nálad piri?

Lassan mi is indulunk haza, mert apci éjszakás lesz (megint)!!

Többieknek puszka!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

csillag

legyen is minden rendben nálatok és idővel zebrásodj szépen :wink: :)

hála az égnek ma is frankó a helyzet,nem fájok,már 2 napja hurrá :D

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?