Morning
Itten vagyok Én is
Ninike: köszönöm, hogy írtál nekem a szívhanggal kapcsolatban
Málna: Üdv. köztünk, köszi neked is, hogy megírtad:)
Henó: Nem elkeseredni, hidd el jönni fog, ne figyeld magad annyira és megláttod, egyszer csak pont ott lesz, mikor nem gondolod
Jeanner: Miujság???Suli, tanulás????
Bejni: Nem hoztad a képeket!!!!Irgum-burgum!!!!!
Belani: Megy a drukk keddre !!!!! +++++
Nálunk a helyzet változatlan
Szombaton nagy családi összejövetel volt, keresztapméknál....No ne tudjátok meg, hol az egyik hol a másik faggatot minket, gyerekkel kapcsolatban, de nem mondtunk semmit
nem árultuk el
csak annyit, hogy értesítve lesznek, majd
Aztán Vasárnap mentünk végre, nézzni és sikerült is nagy nehezzen megegyezznünk abban, hogy karácsonyig, mien francia ágyat és sarokgarnitúrát vegyünk....Csak egy a bibi..Hogy Én egyformát szerettem volna...Olyant, hogy a frnciaágy legyen bézs egyszínű a fekvő felülete-háttámla mintás elefántos......a sarokgarnitura ülőrésze is bézs, és párnák elefántos mintázatú......És a bibi az, hogy a franciaágy az mintás mindenhol van rajta elefánt..nem csak a háttámla...ez most csak így akciós, ha így rendeled meg.ha nem plusz 40.000 lenne amit én szerettem volna(hogy a fekvő rész, csak egyszínű bézs legyen), de nem lehet, megváltoztatni, mert akkor plusz 40.000....és a sarokgarnitúrát, meg, lehet ahogy írtam, sima egyszínű bézs ülőrész és mintás párna....csak akkor nem tudom és ezen gondolkozzom, hogy inkább legyen annak is az ülőrésze elefántos vagy semm???lehet az már sok lenne igy...hát nem tudom varjálok...mert szívem szerinte, totálissan egyformán szertném.....Dobok fel képet
ug értitek majd
Szóval a franciaágyat, csak igy lehet megrendelni 70.000 ért...de kocka a háttámlája és nem bőr, mint a képen, hanem az is anyag és elefántos....
franciaágy
a kanapé meg ilyen, csak a csíkok nélül....
na és azzt nem tudom eldönteni, hogy legyen a sarokgarnitúra és mintás, mint a francia ágy, vagy fizessek 40.000 és legyen olyan a franciaágy, mint a sarok
Ezen gondolkodok agyalok most....ezek vannak
Amúgy pont 2 hét múlva orvos
ma eldöntöttem, hogy nem eszek több édeset, mert ez nem állapot
Köszi mégegyszer aki megírta a szívhangot, akkor nekem is KELL lennie
legrosszabb esetben pont 6 hetes leszek, aztán lehet több