Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok! jelentkezem! :)
Tegnap visszakaptam két gyönyörű csemetét. Valójában három jelölt maradt még a versenyben, de a Tanár úr úgy döntött, csak kettő jöjjön vissza, mert nagyon szépen előkészítettem az otthonukat. :) nagyon bíztató volt! Hogy mi lett a harmadik csöppöm sorsa, holnap tudom meg. Ha el tudták vinni az 5. napig, akkor lefagyasztják.
Pihenek, jól vagyok. Egyetlen dolog zavar nagyon: úgy érzem magam, mint egy lufi. teljesen fel vagyok fúvódva. Lehet, hogy az Estrimax, mert ír ilyen mellékhatást. Valakinek vmi hasonló tapasztalata??

Sonjus,
az IR diétához nekem is van jó anyagom, amit a dietetikustól kaptam. (amit most utoljára küldtél pl biztos nem ajánlaná, mert reggelire nem szabad gyors felszívódó CH-t enni, és a tej az) Ha gondolod, át tudom küldeni priviben.
panini

megint laptető! :) köszönöm-köszönöm-köszönöm! :)
panini

Panini!
De jó, hogy jelentkeztél! Gratulálok a két gyönyörűséges csemetéhez! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy jól fészkeljék bele magukat a pocidba, s végig veled maradjanak! :D S a harmadik picinek is drukkolok, hogy maradjon meg kistesónak! :wink: (Remélem, szeretnétek szép nagy, 4 gyermekes családot! :lol: )

Babszi!
Ha van olyan napod, amikor nincs első 2 órád, akkor biztos el tudsz menni a laborba, hiszen az első embert reggel 7-re várják (9 után nem sokkal már kész is vagy)! :wink:

Sonjus és Szilva!
Elküldtem nektek a 2 diétás anyagomat, felszabdalva... :oops: Remélem, nem lesz gond az összerakásukkal! :roll:
hbzs

belluska, még a tegnapi hsz-odhoz: igen, az feltűnt, hogy van vmi a hűtőtök oldalán, de hogy azok csekkek... ha nem mondom, rá nem jövök... :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: egyébként mi is ott gyűjtjük 8)

panini, laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :) hajrá ikrek :) drukk!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++
és ha lesz egy kis időd, kérem szépen én is a diétás anyagodat! köszönöm szépen előre is :)

hbzs, köszönöm, én megkaptam. ha jól értelmeztem a leírásodat, 4+5 emailnak kell lennie, ezek megvannak. a kitömörítésük nem ment, holnap megnézem bent a munkahelyemen is (bazzzzzzzzzzzz, de gáz, a 'bent a munkahelyemen' helyett először azt kezdtem el írni, hogy 'otthon'... pedig ez még csak a 2. napom a szabi után... pfffffffffffff :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: )

jó éjt Mindenkinek :)
Kép

Kép
Kép
tündérlétra

emailnak=emailnek
asszem tényleg aludni... :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva, Szonjus! küldöm nektek az anyagot, de abban segítsetek, hogy hova! átkülditek pü-ben?
köszi! P
panini

Sziasztok!

Először is Panini gratulálok, én úgy érzem tök biztató a helyzeted.Fagyasztani csak azt lehet, amelyik 5 napos legalább?
Sonjus! Elég a szénhidrátot számolni, ha amúgy nem Vagy nagy zsír és fehérje evő.A nulla szénhidrát sem jó, mert akkor meg nem működik az inzulin termelés és némely estben így a máj szabadít fel káros szénhidrátot. A szénhidráttal reggel és délután érdemes spórolni, mert ekkor emelkedik sokkal jobban a vércukor, és déli esti órákban lehet bátrabban.
A 15 mm után még kaptál Merionalt az növelte a méretet.
Hbzs! Akkor így mikor is kezdesz? Szerintem az előzőből tapasztalatokat leszűrve még nagyobb az esély, nem?
Én annyit tudok erről a protokollról, hogy néhány esetben választják, pl. ha kisebb hormonterhelést akarnak(pl. nálam), de gondolom Nálad nem ez az ok. Minden esetre hajrá, a drukkolásban tuti nem lesz hiány....
Kata mi van Veled és Olivi Babával?
Na, megyek főzni mára, holnapra, mert holnap megint házon kívül vagyok....de ez még mindig jobb, mintha magamon kívül lennék.....he-he....

Mindenkinek szép napot!
ágnes13

Sziasztok!

Köszönni jöttem, pontosabban elköszönni.... Azt hiszem egy jó darabig nem lesz erőm tovább erősíteni a csapatot.

Sajnos a 18. hetes uh-on nagyon rossz híreket kaptunk, így a genetikus a terhesség megszakítását javasolta. Ma beszéljük meg S. dokival a részleteket, de nagy valószinűséggel ő sem fog mást javasolni.
A picinek végtak problámái vannak, sajnos térdtől lefelé halmozottan és a gerince aljánál is gond van.

Köszönöm hogy végig mindenben támogattatok!
A háttérből, még ha nem is fogom egy jó darabig olvasni az írásaitokat, nagyon drukkolok minden kismamának és leendő kismamának!
i.kata

Sziasztok!

Már rég nem jelentkeztem most is festjük a szobát,de olvalsgatlak titeket és most jött el az idő hogy írnom kell!!!!!

Kata: Erre nem lehet mit írni még engem is felkavart ez a hír!!!!!!!
Nagyon-nagyon sajnálom!!!! Remélem valami tévedés van :cry:
lojcika
Nagyvenyim

Drága Kata!
Annyira sajnálom, el sem lehet mondani!!! Már hívni akartalak... Ez a nagy csend nem vallott rád...
Nagyon fogsz hiányozni, de megértem. S várom majd a napot, amikor újból tudsz jönni, és folytatni!
Puszillak benneteket, és imádkozom értetek!
hbzs

Drága Katám,potyognak a könnyeim :cry: :cry: :cry: :cry:
Tiszta szívemből sajnálom.

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Drága Kata!
Nem is tudom,mit írhatnék?!
Annyira sajnálom!!!
Hiányozni fogsz,de megértelek és várunk vissza!
Sok erőt és kitartást!
Sokszor puszillak!!!
szilvi
bné_szilvi

Drága Kata
nem is tudom mit írjak :( borzasztóan sajnálom! Bízom benne hogy tényleg valami tévedés történt, más ultrahangra nem mentek el? Nem is értem hogy hirtelen ennyi problémát látnak, pedig eddig úgy tűnt hogy minden rendben van?
Továbbra is melletted vagyunk, teljesen megértem ha nem fogsz jönni, de visszavárunk és támogatunk! Ölellek

bocs hogy nem nagyon jelentkeztem mostanában, Pepe beteg volt és a kórházban kötöttünk ki, mert kezdett kiszáradni. szerencsére 4 infúzió után hazaengedtek minket
mindenkit puszilok

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Kata....nagyon szomorú vagyok. :( Sok erőt és kitartást kívánok neked!
panini

Hétfőn voltunk először uh-on, de nem feküdt túl jól, ezért az 1. uh után el kellett mennünk sétálni, hátha megfordul. Másodjára sem fordult meg, de vissa mentünk még később is, akkor már 2 genetikus nézett meg, és akkor mondtak már pár dolgot, de konkrétumokat nem mertek, mert még mindig rosszul látták. Viszont már akkor is mondták, hogy valami nincs rendben a gerincével, befelé állnak a lábfejei, és nem látják a szárkapocs csontokat a lábszárakban.

Ma már valamivel jobban látta a doktornő...
A gerince nem párhuzamos, mintha fél csigolyákat is látott volna, ezek pedig idegi problémákat okozhatnak: nem tud járni (amit a lábai miat amúgy sem tudna), vizelet- és széklet tartási problémái lehetnének. A lábai térdtől kezdve csökevényesek, deformáltak, rövidek, csak sípcsontok vannak, és az egyik lábacskájában az az egyetlen csont is szilánkosra van törve. Azt mondta ez lehet az üvegcsontúságnak a jele.
Ezek olyan betegségek, amik ha csak egy van közülük jelen a picinél, már az is nagyon súlyos...
Egyértelműen azt mondta az orvos, hogy ezek helyrehozhatatlan bajok. Már ő is velünk könnyezett, ráadásul amikor megtudta hogy 2. baba, akkor alig tudott megszólalni.

Szóval összesen 4x néztek meg, ráadásul nagyon jó szakemberek, így megbízunk az ítélő képességükben.
i.kata

Kata
nagyon, nagyon sajnálom :cry:

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Kata!
Teljesen meg vagyok rendülve, őszintén sajnálom és sok erőt kívánok. :cry: :cry: :cry: :cry:
sonjus

Drága Kata!
Én is abban bíztam, hogy hátha csak "nem jól látták" az orvosok... De akkor, ezek szerint, sajnos, nem erről van szó... Annyira sajnálom!!! :cry:
hbzs

sziasztok,

kata, őszintén sajnálom, kívánok Nektek sok-sok erőt! és ha úgy érzed, hogy ismeretlenül is bármiben tudok segíteni, csak szólj bármikor!

Kép
Kép
tündérlétra

Nagyon sajnálom,juj olyan szomorú lettem,átérzem nagyon a helyzeted!!! :cry: :cry: :cry: Sok erőt és kitartást kívánok!
lojcika
Nagyvenyim

Istenem Kata!

ilyenkor tud nehezen megszólalni az ember......én nem vagyok sírós de most a gépre potyognak a könnyeim.....

Kívánok Neked nagyon sok erőt a következők elviseléséhez és bár nagyon fogsz nekem is hiányozni, én is megértem, ha nem leszel velünk.......de úgy érzem majd mindenki vár vissza.....

És ha bármiben tudunk segíteni.....
ágnes13

Drága Kata!
Nem is tudom mit írhatnék...!El sem akarom hinni! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Sok-sok erőt kívánok nektek!
Megértelek ha nem fogsz jönni egy darabig,de mi tudod visszavárunk.
Nagyon szeretünk Kata!
Én annyira bíztam abban,hogy csak nem látták jól....! :(
Millió ölelés!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
belluska

Én már kisírtam a lelkemet is,borzasztóan fáj ez az egész nekem is. Katám azért még este , ha beszéltél Sipos dokival jössz még?
:cry: Nagy ölelés Neked!!

Kép

beus84

Megjöttünk...
Megnézte S. doki is a felvételt a mai uh-ról, ő is látta a problémákat. Megegyeztünk, holnap még elmegyünk máshoz is, de igazából ez a doktornő a legjobb, igazi sasszem, akinél voltunk. Még a SOTE-n is meg fognak vizsgálni, de igazából ezek már nem sokat számítanak sajnos.
Ha holnap nem történik csoda, akkor hétfőn be kell feküdnöm, aznap kivizsgálnak, és kedden reggel bekötik az infúzit, amivel vetélést indikálnak. Doki azt mondta ez lehet több napig fog tartani, de reménykedjünk, hogy kedden estefelé túl leszek az egészen. Amint ez megtörtént, még műszerrel is befejezik a terhességet.
i.kata

Kata!

Szorítok Neked, hogy legalább hamar túl legyél rajta......
ágnes13

Kata, teljesen le vagyok sújtva! Lelkem veled érez!
babszi

Kata a mai UH is ugyanolyan volt?
[/i]

Kép

beus84

sziasztok,

panini, megkaptad tegnap a privit, amit küldtem?

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva, Sonjus - e-mail elküldve! Sok sikert a diétához!
panini

panini, itt is köszönöm!

Kép
Kép
tündérlétra

Ma is hasonlóan rosszakat hallottunk. S. doki azt montda hétfőn egy vezető uh-os fog megvizsgálni, és végül az igazgatónak kell rábólintania a befejezésre...
Szóval ugyanúgy állunk.
i.kata

Kata: :cry: :cry: :cry:
lojcika
Nagyvenyim

Velük minden rendben van.megjöttek a bútorok! A héten festünk és hétvégénk állítjuk össze a bababútort!
Tegnap voltam a 31 hetes UH-n,minden oké,1509 g Benike és megint megállapították hogy kisfiú és a heréi leszálltak a zacsiba:) de ezt már tudjuk a 28 hetes 4D-s vizsgálatból is.
Még mindig fejvégű fekvésben van,már marad is:)
Flowmetria: jó, lepény érettsége: I.fokban érett.

Beus: Nem is írtad vagy csak én voltam figyelmetlen..... Mi volt a Hajdú Júliánál??? Milyen volt?Mit mondott?

Panini: Hajrá:) Szorítok!!!
lojcika
Nagyvenyim

kata, ez borzalmas :cry: :cry: :cry: :cry: én még mindig nem tértem magamhoz, nagyon sokat gondoltam Rátok ma. nem tudok mit írni, mint hogy lélekben Veletek vagyunk és leszünk.

Kép
Kép
tündérlétra

Kata! :(

Most olvastam, hogy mi történt, nem tudok megszólalni sem, csak potyognak a könnyeim... :cry: :cry: :cry:
Átérzem mit érezhetsz most, borzasztó ez az egész. Annyira szeretnék segíteni neked, nem tudom, hogy tudnám megkönnyíteni azt, amit nem lehet... Lélekben veled vagyok és sokat gondolok rád, vigyázz magadra.

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Kata!
Annyira sajnálom... Nagyon bíztam...
A jövő héthez nagyon sok erőt kívánok!
:cry: :cry: :cry:
hbzs

Lojcika!
Köszi - jó olvasni, hogy veletek minden a legnagyobb rendben!
S örülök, hogy a csodaszép bútorotok is megérkezett végre! - Majd rakjál fel képet, ha teljesen elkészültetek a babaszobával, jó?

Panini!
Nagyon-nagyon drukkolok :!:
hbzs

Kata!
Teljesen letaglózott ami történt, segíteni szeretnék, ahogy csak tudok, szólj, ha bármiben! Sok erőt nektek!
sonjus

sziasztok,

lojcika, várjuk a képeket a berendezett szobáról :)

hbzs, voltatok szerdán? nincs kedved leírni, mi volt? akár a kaális örökbefogadós topikba, hátha felpörög picit...
ja, közben sikerült nekem is megnyitnom az anyagot, amit küldtél, hála sonjus módszerének :) (sonjus, Neked is és itt is köszi :))

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva!
Igen, voltunk szerdán a TEGYESZ-ben. Inkább még ide írok róla, nem az örökbefogadós topikba. A hölgy nagyon kedves volt, de nagyon sok új dolgot nem tudtam meg tőle. Sok kérdésünkre vagy azt mondta, hogy ezt a pszichológus tudja megmondani (s ő nem az), vagy hogy ez a tanfolyam anyaga, vagy a végén (felmérve, hogy talán nem adott mindenre kielégítő választ), hogy ezekre a döntésünkhöz (hogy belevágjunk-e) nincs szükségünk. - De én olyan vagyok, hogy szeretek mindennek részletesen utánanézni, mielőtt valamibe belevágnék, ígynekem azok a válaszok is fontosak lettek volna... :?
Viszont az ügyfélszolgálaton megvettük a Mózeskosár Egyesületnek az örökbefogadásról szóló füzeteit. Ezekről már mástól is hallottam, hogy jók, s a hölgy is ajánlotta nekünk. Ezeket neked is nagyon ajánlom!!! Ha még nem akartok most időpontot kérni, akkor is! Sok kérdésemre itt meg is találom a választ! (5 füzet, ebből 1 ingyenes, a többi 200 Ft/db. :D )
A férjemmel azt beszéltük, hogy megvárjuk a novemberi lombikot, s ha nem sikerül, akkor vágunk csak bele, de akkor "nagyon". Több saját finanszírozású lombikot utána biztos, hogy nem fogunk csinálni. De néhány éven belül biztos, hogy lesz gyerekünk! 8)
Írtam már, hogy a gyülekezetünkben férjemmel gyerekklubot csinálunk. Elvileg kisiskolásoknak és nagyobb ovisoknak, de 2 évestől 13 évesig minden korcsoportunk van. (A legfiatalabb 8 hónapos korától kezdett el járni :lol: a nővérével, most már 5 éves. S van 9. osztályosunk is - ő inkább már csak segítőként. :D ) S tegnap este azt beszéltük a férjemmel, hogy igazából bármelyiküket elfogadnánk a mi gyerekünknek! :D ...
hbzs

Sonjus, Szilva!
Bocsánat, hogy gondot okoztam nektek az anyagok szétdarabolásával, de örülök, hogy végül meg tudtátok oldani az összerakást! :oops:
hbzs

hbzs, sejtettem, hogy úgy érdemes odamenni a tegyeszhez, hogy már indítjátok is a dolgot. a mi dolgunkról majd írok a blogomban, ha odajutok, nem akarok itt offolni :) bár most elég csúnyán összekaptunk, de igazából ez sem ide tartozik... a füzeteket az Alföldi utcában vettétek?
ne viccelj, abszolút nem okoztál problémát, sőt...!
még éppen csak átfutottam, mert tegnap délután volt csak időm foglalkozni a kicsomagolással. ha nem bánod, feltenném a blogomba (természetesen a személyes részek nélkül!)...
panini, a Tőled kapott anyagot is szeretném majd feltenni, ha nem gond!

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva!
Igen, az Alföldi utcában vettük a füzeteket, ahol a találkozónk is volt.
Miattam nyugodtan felteheted az anyagot, bár nagyon rossz minőségben sikerült beszkennelnem...
Azt reméltem, hogy Panini is ugyanazt küldi nektek, csak jobb minőségben... :roll:
hbzs

neeeeeeeeeeeeeeeem, paninié más szerintem. kéred?

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva, részemről okéj, használd fel nyugodtan, ahogy szeretnéd. :)
Hbzs,
köszi a drukkot. Nagyon klassz, hogy így álltok az örökbefogadás kérdéshez. Azt hiszem, nekem nehezen menne elfogadni, hogy nincs más út. de szerencsére, ti nem én vagytok! :wink:
panini

Szilva!
Igen, köszi! :D

Panini!
Hála Istennek, neked nem is kell elfogadnod, hiszen már van egy gyönyörű nagy lányod, s minden remény megvan rá, hogy már ne sokáig maradjon egyke! :wink:
hbzs

hbzs,
igen, abszolút igazad van! Sőt még további testvérkék is számításba jöhetnek, hiszen: Tegnap kiderült, hogy nem csak egy embriót sikerült megmenteni, hanem kettőt! így tehát két csöpikét fagyasztottak le!
panini

Panini!
Ez nagyszerű hír!!! De jó! Gratulálok! :D
hbzs

Sziasztok!

Hbzs,Tündérlétra: :) Okés tezsek fel majd képet! de külön gyerekszoba nincs,ami szobánkba rendezzük be....
lojcika
Nagyvenyim

Drága Kata! Sok erőt kívánok holnapra!
panini

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?