Szilva!
Igen, voltunk szerdán a TEGYESZ-ben. Inkább még ide írok róla, nem az örökbefogadós topikba. A hölgy nagyon kedves volt, de nagyon sok új dolgot nem tudtam meg tőle. Sok kérdésünkre vagy azt mondta, hogy ezt a pszichológus tudja megmondani (s ő nem az), vagy hogy ez a tanfolyam anyaga, vagy a végén (felmérve, hogy talán nem adott mindenre kielégítő választ), hogy ezekre a döntésünkhöz (hogy belevágjunk-e) nincs szükségünk. - De én olyan vagyok, hogy szeretek mindennek részletesen utánanézni, mielőtt valamibe belevágnék, ígynekem azok a válaszok is fontosak lettek volna...
Viszont az ügyfélszolgálaton megvettük a Mózeskosár Egyesületnek az örökbefogadásról szóló füzeteit. Ezekről már mástól is hallottam, hogy jók, s a hölgy is ajánlotta nekünk. Ezeket neked is nagyon ajánlom!!! Ha még nem akartok most időpontot kérni, akkor is! Sok kérdésemre itt meg is találom a választ! (5 füzet, ebből 1 ingyenes, a többi 200 Ft/db.
)
A férjemmel azt beszéltük, hogy megvárjuk a novemberi lombikot, s ha nem sikerül, akkor vágunk csak bele, de akkor "nagyon". Több saját finanszírozású lombikot utána biztos, hogy nem fogunk csinálni. De néhány éven belül biztos, hogy lesz gyerekünk!
Írtam már, hogy a gyülekezetünkben férjemmel gyerekklubot csinálunk. Elvileg kisiskolásoknak és nagyobb ovisoknak, de 2 évestől 13 évesig minden korcsoportunk van. (A legfiatalabb 8 hónapos korától kezdett el járni
a nővérével, most már 5 éves. S van 9. osztályosunk is - ő inkább már csak segítőként.
) S tegnap este azt beszéltük a férjemmel, hogy igazából bármelyiküket elfogadnánk a mi gyerekünknek!
...