Sziasztok!
Judit
Én azért még nagyon drukkolok, hátha ma kimutatja a gép!!!
Kispatak
Drukkoltam mára nagyon!!!
Remélem mehetsz hamarosan a 2. körre.
Á, az jó, ha mindenki fiatal, én is lassan már vénnek száítok itt a cégnél a 29 évemmel, de nagyon jó fiatalokkal együtt dolgozni!
Meg azért te már biztosabb munkaerő vagy, nem mész el szülni, nem lesz beteg a gyerek, van tapasztalatod…
Menj el wellnesselni, gyönyörű idő van és jót fog tenni a kikapcsolódás.
Andrea
Ennek a Parádfürdőnek utána kéne nézni…
Mi pár éve Sovatán voltunk, és a Medve tó is meddőségre jó, viszont csak július-augusztusban van nyitva. (Amit nem értek, mert jó meleg a vize, pl Hévíz is egész évben használható). Na de akkor még nem volt ilyen gondunk, talán most nyáron kellett volna menni...
Ann
Sz. Ügynök biztos jól dönt, ő tudja, mi a legjobb neked!
Ha ő nem a műtétet javasolja most, akkor én lehet megpróbálnám a lombikot...
Sajti
Ja, hogy a panír
De hülye vagyok…
Na igen, nálunk sincs gyakran rántott hús vagy gomba, pedig úgy szeretem… /ha mégis ráveszem magam, akkor mindig sütőben csinálom, legalább kevesebb olaj kell hozzá/
Kemós injekciókűra?! Jesszusom, ez rémesen hangzik!
Ancsav
Köszi a drukkokat az átjárhatóságihoz, meg a többieknek is!
Én viszem magammal a férjemet, kivett ő is szabit, remélem elkap majd, ha szédülök és dőlök
Vettem hétvégén hosszú pólót, azt mondták, abban menjek, és nekem olyan nincs. Meg a barátnőm azt javasolta, hogy vigyek síkosítót, mert nála nem volt és az elég szar…
Örülök, hogy szimpatikus volt Zeke.
Elfogadott minden eredményt?
Már kezdhettek is inszemmel következő ciklusban? De jó!!!
Eszter
Drukkok mennek Macsnak!
Kitartás a munkához, elhsizem, hogy nehéz lesz visszamenni
Tessék otthon kibékülni!!!
Kisbeeka
Na látod, túlélted a tegnapi napot!!! Remélem most nem szemétkedtek.
vikus
Mikor lesz meg az IR eredmény? Ki fogja értékelni, az ügynök?
Kubu
Fel ne kösd fel magad!!!
Jobbulást!!!
Szedtek valamit?
/Egy ismerősöm ajánlott valamit múlt héten, mert nem akart gyógyszert szedni, valami szerzetesek körtéje, bioboltban kapható, teát kell belőle főzni és pár nap alatt helyretette, én nem ismerem, valami ősi kínai cucc.../
Na tegnap megpróbáltam időpontot kérni a 11. kerületbe az endokrinológushoz.
Közölték, hogy októberre már nincs időpontuk, a novemberi rendelési napokat még nem adták le, így nem tudnak adni előjegyzést. A jövő héten talán már megkapják, keressem őket akkor.
Hát bakker, mondtam nekik, hogy bármelyik napszakban jó, nem tudnák felírni, hogy Julika meg Marika akart bejelentkezni, írnak egy listát aztán beteszik az időpontokra?! Emailben lehet mindent intézni náluk, szóval utána küldenének egy mailt és még fel sem kell hívniuk. Most vagy szerencsém van és éppen akkor írok nekik, mikor megkapják a beosztást, vagy lemaradok a következő 2 hónapról is?!