Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Megjöttem az interjuról. Én nem merek mondani semmit. Fejvadász csajszi utána felhívott, finoman érdeklődött, hogy mi ujság ugy egyébként a témámmal, meg hogy van remény a 2. körre. No majd meglátjuk. Nem lenne rossz, mert ez egy komoly cég. Kár, hogy mindenki tök fiatal, én lennék a nagyanyó, viszont a tapasztalatra nagy szükségük lenne - hát az meg van nekem. Különösen, pénzügy, munkaügy, irodavezetés - irodában dolgozom már 25 éve. Ugyhogy nem dőlt el semmi, és reménykedem - persze rendületlenül keresek mást is. Lehet a héten kicsit elutazom wellnesselni, holnap kiderül, hogy mennyire borul be a hétvégén - és barátosnénak mi a véleménye.

Macsek: jó látni és hallani rólad. Feltétlenül szülni kell akkor vagy ezt indokolja valami fontos dolog? Remélem minden szép és jó lesz és két cicuskád szépen fog miákolni cicamamának! Hát az igazi kandurbandid otthon mit rendez majd nektek??? Már csak ott tartanátok!

Judit: holnap reggel még minden megtörténhet, ne add fel! Amugy szerintem szabi jó ötlet.

A parádfürdős történet biztos igaz lehet. Én 25 éve a gyomrommal voltam ott és női betegek is voltak problémákkal. Van ott valami gyógyviz és kezeléseket lehet kapni. Akinek kell járjon utána mi hol merre meddig!!!

Ann: hát én nem egészen értem a problémádat ugye. De leginkább bizz az orvosodban. Vázolja fel mik a lehetőségek és biztos tudsz majd dönteni. Kivánok minden jót!

Mieza: mikor jössz már haza? Hiányzol ám kismami!!!

Eszter: mondd meg apának, hogy ti vagytok nekem a példakép, tessék békülni, szeretni egymást. Annyira rövid az élet. Ti annyi mindent csináltatok már végig, fog jönni még jobb is a sok-sok rossz után! Belőled merítek erőt, mert nekem is van mit várnom bőven - az egész mostani életem csak remény és várakozás, és nem tudom meddig.

Vbeni: veled mi ujság, látom itt vagy!?

Zsuzska, Gigi és mindenki: köszönöm a sok aggódást értem.

Nektek is mennek a drukkok. Mára lelépek, fáradt vagyok

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: remélem jól ment az interjú,és szükségük is van a "nagyanyóra" :)

Biztosan ügyes voltál :)
Vendég

sziasztok

voltam ma szülői értekezleten az oviban és meg vannak elégedve Filippel, szót fogad és okosan viselkedik. /büszke vagyok rá./

ann74
igen én is IR-es és PCO-s vagyok, és sikerült nekünk is Hanna úgy hogy már előtte is szedtem a metet, csak nem hatott, meg a kisebbet.

judit
holnapra sok sikert neked és üzenj valakivel majd.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

juhéjj! laptetű!! :))
Ajánlom Juditnak a szép hcg eredményért holnapra, és mindenkinek akinek most nagy szüksége van rá, kinek babaragacshoz, kinek állásszerzéshez, másnak béküléshez, megint másnak a várakozás minél könnyebb megéléséhez, a jó döntéshozásokhoz....
ann74

csajok felkötöm magam
L hasfáj, én csupa takony, órák óta nem tudtam letenni a kezemből, fiúk elhúztak pár napra rokonyozni Mátészalkára, pénteken jönnek. Remélem addig lesz lehetőségem letenni a kezemből hisztiLizát ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mindenkire rengeteget gondolok !!! Drukkjaim ezerrel !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kubu
fogjanak kezet Hannával újabban a naccsságát sem lehet lerakni, konkrétan az este fél12 kor az apja átvitte az ágyába és álomba sírta magát, ma megint az előbb fejezte be úgy kb15-20perc utána, eddig semmi ilyen nem volt, nem hasfájós, eszik eleget, büfizik és csak ölben hajlandó elaludni és állandóan csak enne én ezt nem bírom tejjel de a tápszert is kihányja mert mohón eszik és a cicit is mikor visszakapja azt is kihányja én nem értem ezt akkor minek neki??? csak a cicin alszik el és persze ahogy kiesik a szájából abban a pillanatban ordít és szopik tovább alszik 5 percet rajta és megint folytatná, mondtam hogy ez felejtős mert szétmegy a cicim ettől, és most cserébe hallgathatom hogy ordít a drága, de így elalszik és alszik 5-6 órát egyhuzamba.

mindenkinek drukkok mennek, megyek eldőlök az ágyba amíg lehet, uram elment focizni a drága.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

ann
nekem a nagylaborba vették és óránként mentem be nem hívtak hanem soron kivül bemehettem ahol mások kijöttek és leültem aki először vette a vért tőlem, kétszer kell visszamenni, mert 0perces, 60 és 120perces eredményed lesz majd.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kubu: Hajszárítót vagy valami más meleget próbáltál? Nekünk Barbus volt hogy csak a hordozóban volt hajlandó aludni. Tudom hogy nem a legjobb a gerincének, de akkor mikor órák óta nyekergett nem igazán érdekelt. Ráadásul a gerincének semmi baja nem lett. Remélem jobb lesz a pocakja Lizának.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ann!
gondolom már ott vagy!!!!!!!!

Lukácsné!
nem használt a met?diétázni kellett?spontán jött a kislányod?
vikus82

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem, de picikémnak a torkában boxolnak a vírusok :cry: :cry: :cry: . Nem kicsit nyűgi szegény, de hátha túl vagyunk már a nehezén. Majd ma megyünk vissza doki bácsihoz.

Judit!
Nagyon sajnálom, hogy elromlott a gép. Ennél idegesítőbb nincs is. Az hogy meg otthon nega lett a teszt azzal ne foglalkozz, mert láttunk itt már csodát. Én nagyon szurkolok mára, hogy jó híreket mondjon S.

Andi!
Hatalmas gratula! Éljen a 7 mm-eske. Mindig mikor olvasom a soraidat annyira elérzékenyülök, hogy itatom az egereket.

Sajti!
Jó hogy le moindtak a ciszták. Most már hajrá, és ébredezzenek a jégovisok.

Kispatak!
Rengeteget gondoltam rád az elmúlt napokban. Mindig eszembe jutottál és drukkoltam, hogy sikerüljön az interjú. Remélem meglesz mostmár hamarosan álmaid állása.

Kathlan!
Öszinte részvétem. Nagyon szépen megfogalmaztad! Sírtam is, mert eszembe jutott mikor az én mamám ment el.

Kisbeeka!
De f@szok dolgoznak a munkahelyeden. Fordított esetben is ez lenne? Ááá, ki vagyok az ilyen főnököktől. Remélem megtaláljátok azt a megoldást ami jó lesz Nektek!!!! Én nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb babás legyél.

Kubu!
Sajnálom, hogy Liza ennyire hasfájós. Próbáld meg melegíteni a pociját hátha jó lesz. Vagy ez sem használ?

Ann!
Sz tudja hogy mit csinál. Ő egy nagyon alapos doki. Bízz benne.

Bocsi, de emgyek mert úgy hallom kezdődik a mai nyűgi.
Puszi:
Ildi

gyoreneildi

Jó reggelt!

Judit, küldöm mára a drukkokat a szép magas HCG-hez.
És persze mindenkinek, akinek szükséges a mai napra! :)

Kispatak, remélem sikerül az allás.
Tejcsi van, de nem elég neki, kap kis tápit minden evésnél pótlásnak.

Vikus, nekem 2x500mg Met és diéta után inszemmel lett Lili. Gyógyszer szedés után 6. hétre volt az inszem. Tehát elég hamar hatott nálam. De a dokim és a nagykönyv szerint 3 hónap kell, hogy hatásos legyen.

Ildi, Kubu jobbulást a babáknak. Dokim mondta, hogy most minden gyerek beteg, roham volt nála.

Lukácsné, gondolom is hogy büszke vagy Filipre. Ügyes kisfiú!
Hát jó tanácsot nem tudok adni Hannával kapcsolatban. :?

Tegnap voltunk UH-n a gyerekkel szerencsére minden ok. Ma meg megyünk csípőszűrésre.
Lili nagyon jó kislány, 11-kor feküdt le és reggel 6:30-kor ébredt 30 perc szopi és utána azonnal elaludt, és még mindig alszik. Tiszta csoda ez a gyermek. Az éjjelek tökéletesek, nem is vagyok fáradt.
Persze nappal sincs semmi gond, tegnap este is 30 percet volt a hintában és utána 1 órát eljátszott az ágyában. Édes mert beszél a játékaihoz amit odarakok neki. Most megyek, rendbe teszem a lakást egy kicsit. :)

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kispatak örülök a pozitív fogadtatásnak!!!! Ez jó jel! Nagyon szorítok, hogy a 2. forduló is sikerrel záruljon!!!! ++++++++++

Judit, merre vagy? Mi újság, szorítok neked ezerrel, már elzsibbadtam!

Amúgy rajtam is kezd eluralkodni a para! Annyira izgulok, nem győzöm kivárni, hogy péntek legyen. Remélem nem lesz csalódás!!!!!
gigibp

Sziasztok!

Judit
Én azért még nagyon drukkolok, hátha ma kimutatja a gép!!!

Kispatak
Drukkoltam mára nagyon!!!
Remélem mehetsz hamarosan a 2. körre.
Á, az jó, ha mindenki fiatal, én is lassan már vénnek száítok itt a cégnél a 29 évemmel, de nagyon jó fiatalokkal együtt dolgozni!
Meg azért te már biztosabb munkaerő vagy, nem mész el szülni, nem lesz beteg a gyerek, van tapasztalatod…
Menj el wellnesselni, gyönyörű idő van és jót fog tenni a kikapcsolódás.

Andrea
Ennek a Parádfürdőnek utána kéne nézni…
Mi pár éve Sovatán voltunk, és a Medve tó is meddőségre jó, viszont csak július-augusztusban van nyitva. (Amit nem értek, mert jó meleg a vize, pl Hévíz is egész évben használható). Na de akkor még nem volt ilyen gondunk, talán most nyáron kellett volna menni...

Ann
Sz. Ügynök biztos jól dönt, ő tudja, mi a legjobb neked!
Ha ő nem a műtétet javasolja most, akkor én lehet megpróbálnám a lombikot...

Sajti
Ja, hogy a panír :)
De hülye vagyok…
Na igen, nálunk sincs gyakran rántott hús vagy gomba, pedig úgy szeretem… /ha mégis ráveszem magam, akkor mindig sütőben csinálom, legalább kevesebb olaj kell hozzá/
Kemós injekciókűra?! Jesszusom, ez rémesen hangzik!

Ancsav
Köszi a drukkokat az átjárhatóságihoz, meg a többieknek is!
Én viszem magammal a férjemet, kivett ő is szabit, remélem elkap majd, ha szédülök és dőlök :)
Vettem hétvégén hosszú pólót, azt mondták, abban menjek, és nekem olyan nincs. Meg a barátnőm azt javasolta, hogy vigyek síkosítót, mert nála nem volt és az elég szar…

Örülök, hogy szimpatikus volt Zeke.
Elfogadott minden eredményt?
Már kezdhettek is inszemmel következő ciklusban? De jó!!!

Eszter
Drukkok mennek Macsnak!
Kitartás a munkához, elhsizem, hogy nehéz lesz visszamenni :(
Tessék otthon kibékülni!!!

Kisbeeka
Na látod, túlélted a tegnapi napot!!! Remélem most nem szemétkedtek.

vikus
Mikor lesz meg az IR eredmény? Ki fogja értékelni, az ügynök?

Kubu
Fel ne kösd fel magad!!!
Jobbulást!!!
Szedtek valamit?
/Egy ismerősöm ajánlott valamit múlt héten, mert nem akart gyógyszert szedni, valami szerzetesek körtéje, bioboltban kapható, teát kell belőle főzni és pár nap alatt helyretette, én nem ismerem, valami ősi kínai cucc.../

Na tegnap megpróbáltam időpontot kérni a 11. kerületbe az endokrinológushoz.
Közölték, hogy októberre már nincs időpontuk, a novemberi rendelési napokat még nem adták le, így nem tudnak adni előjegyzést. A jövő héten talán már megkapják, keressem őket akkor.
Hát bakker, mondtam nekik, hogy bármelyik napszakban jó, nem tudnák felírni, hogy Julika meg Marika akart bejelentkezni, írnak egy listát aztán beteszik az időpontokra?! Emailben lehet mindent intézni náluk, szóval utána küldenének egy mailt és még fel sem kell hívniuk. Most vagy szerencsém van és éppen akkor írok nekik, mikor megkapják a beosztást, vagy lemaradok a következő 2 hónapról is?!
estrella22

Sziasztok!

Segítsetek nekem!

Ma vagyok a 35. napon és sehol semmi...
Holnap megyek a BMC-be...csak azt nem tudom, hogy mikor menjek...mert szerintem csak gyógyszert fog felírni Sz. ügynök, hogy megjöjjön. De azért csinálok ma egy tesztet...biztos, ami biztos alapon.
Meg hát egy hónapja már szedem a merckformint...lehet, hogy kíváncsi lesz, hogy változott-e valamit az eredményem. És akkor biztos elküld vérvételre.
Egy sima vérvételből is meg lehet állapítani, hogy változott-e valamit az cukor? Gondolom igen, de biztosra nem tudom.

Aki már volt ilyen helyzetben az segítsen légyszíves, de mások tanácsát is szívesen fogadom! :)

Most készülök dolgozóba...

Szép napot Mindenkinek!!! :)

Puszi,
Tündi
tündi786

Jó reggelt!
Csak egy gyors kérdés a már anyukákhoz: volt vkinek viszketése... tenyér, talp, mell, stb... nem feltétlenül egyszerre és a terhesség végefelé?!
Mindig van vmi baszomság velem, már kissé uncsi! Nem sok jót olvastam ezzel kapcsolatban, de nem akarom túllihegni... :roll:
És bőrelszineződés? Nekem a belső combomon sötétebb lett a bőröm... nem vészes, kicsit májfoltszerű. Mondjuk még jó, h. nem a fejemen, azaz pofámon van!
Na jó lelövöm magam, nem rinyálok tovább, bocsi!

Kubu, kitartás, sajnálom, h. betegek vagytok!!! :(

Lukácsné, akkor Hanna sem egy álombaba, nem úgy mint Woodynál Lili! :)

Lemaradtam vmiről? Eszter annyit írt, h. áll a bál náluk, nem? Nem biztos, h. összevesztek Laccal... :? Vagy csak béna vagyok és nem olvastam el mindent :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Estrella: köszi,túléltem mindkét napot,de tegnap azért már ment egy kis piszkálódás...

Ma kevésbé lesz ilyen,mert a főnök nem lesz bent,így a helyettes nem tudja kinek tenni az agyát...
Bezzeg,mielőtt beért a főnök (délre jött be),addig ott nyáladzott nekem,de előtte teszi magát,mert ha mindenkit rossz eladónak állít be,akkor ő ahhoz képest tökéletesnek tűnik.

Ildi: köszi,próbálok hamar babásodni,jó lenne,ha ez mehetne spontán is,de arra már nem sok esélyt látok,így inkább csak a lombikot várom. :)

Ha normálisak lennének a munkatársak,akkor hajlandó lennék megvárni a januárt (ha Sz is rábólint),de ha szemetek lesznek,akkor átkérem magam másik boltba,és novemberben megyek beültire.
Vendég

Navi: a viszketésről nem tudok semmit,a bőrelszíneződésről viszont írt a könyvem,hogy az normális.
Szülés után majd eltűnik.
De nem vagyok szakértő,szerintem mindkét tünetről kérdezz meg egy hozzáértőt!!
Vendég

WIKKA: Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép KépKép
Vendég

sziasztok

hát a mai éjszakát nem kívánom senkinek Hanna úgy döntött akkor ő két óránként szeretne enni 1-3-5-7-kor csak cicit kapott de mire elaludtam addigra felkelt hogy éhes szinte semmit nem aludtam ma....
most kapott egy 50ml tápszert és ha szerencsénk van akkor alszik 1-2 órát de mindjárt indulhatok Filipért az oviba, szóval nem alszok ma sem....

navi
ha tele a pocakja akkor álombaba csak az a baj hogy túl mohón eszik mikor sokat alszik és kihányja a nagyrészét a kajának és azt hiszi akkor még uannyit tud szopni.
ma hogy két óránként evett nem volt semmi baj ment a büfi és semmi bukás vagy hányás.
nekem volt a végére már viszketésem és naponta többször kentem jó vastagon zsíros testápolóval mindent ami viszketett, én Niveát használtam és akkor lett kicsit jobb mert már volt hogy szétvakartam magam főként a hasamat.

vikus
Hanna lombik baba nem spontán baba, csak a met 3*1000g-os után sikerült 1 jó hónap alatt megmaradnia a kis cukinak, az előző 2 inszem az nem sikerült....

judit
remélem már tudod a jó híreket és üzensz valakivel.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Navared: már régen nem voltam errefelé, de hátha a nevem még ismerős. Tavaly októberben szültem az ikreimet és én is bmc-s voltam.
Bocs, hogy így beledumálok, de a legjobb lenne, ha elmennél vele dokihoz (vagy hívd fel) és kérnél tőle egy beutalót vérvételre. Tudom még nem aktuális az újabb vv, csak a 36. hét környékén.
Nem akarlak megijeszteni, nehogy félreérts, de jobb, ha megnyugtató választ kapsz.

Az én történetem röviden annyi, hogy a 33. hét táján én is elkezdtem viszketni, kezem, lábam. Mondjuk én emellett vizesedtem is.
Dokimmal megbeszéltünk egy kontroll vérképet, ami nálam májfunkcióromlást mutatott. Ezután a 35. héten császár lett a vége, mert a kislányomnál centralizált keringés lépett fel. Addig kétnaponta vv és flowmetria volt. Folyamatosan ellenőriztek.
De a Babóknak semmi bajuk nem lett szerencsére és két hét múlva már 1 évesek. :lol:

Egyébként a szülés után sokszor voltam rosszul, kiderült epeköveim vannak. Valószínű nekem ez kavart be.
Érdekes módon a gasztroenterológus meglepődött, hogy a terhesség alatt semmi más tünetem nem volt, nem görcsöltem be egyszer sem.
Én nem is tudtam, hogy epeköveim vannak.

Szerintem hívd fel a dokidat, hátha megnyugtató választ tud adni.
Mondjuk minden eset különböző, de lehet Neked is epegondjaid vannak.
Tényleg nem okoskodni akarok és lehet, hogy neked teljesen ártalmatlan ez az egész, de jobb utánajárni a dolognak.

További szép és problémamentes babavárást kívánok Neked és minden kedves új kismaminak és sok szerencsét, babaesőt a még babára váróknak!

pussz

Kép

puszi Trix
trix78

trix: Mi újság? Hozol képeket a gyerkőcökről? Nem jártok valamikor Pesten? Békáson sok az ismerős, szívesen látnánk.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: hozhatok majd valamikor estefelé. Csak éppen egy kakis pelenkától nyakig sz@ros gyereket kellett tisztába tennem. A fogzás ilyen hatással van a kisfiamra. Ti jól vagytok?

A taliról lehet szó, úgy is adósod vagyok még :wink:
pussz

Kép

puszi Trix
trix78

Sziasztok!

Most csak gyorsan pár szó, mert gyönyörű idő van, elvisszük végre a kuttyot egy nagyobb börzsönyi kószálásra.
Na, gondolom ebből kiderült, hogy full nega lett az eredmény :roll:
Viszont ami nagyon-nagyon remek hír, hogy amint megjön azonnal kezdhetünk!
S meg is vizsgált, a jobb oldalon 6 a balon 6-7 igéretes kistüszit látott, tehát a mensi 2. napjától kezdem újra szúrni magam!
Ismét antigoné, tehát két hét múlva már leszívásra készülünk!
Nagyon boldog vagyok, most csak erre koncentrálunk, sikerülnie kell :)

A főnökömmel próbáltam beszélni szabi ügyben, de nem vette fel, dobtam neki sms-t hogy hívjon, remélem reagál.

Na indulunk, este jövök, olvasok, reagálok!!!

Kép
judit0713

judit: Drukk a következőhöz, ennek már sikerülnie kell. Jó sétát.
vicky79
Budapest III. kerület

Trix, nagyon szépen köszönöm a hsz-t! Most kicsit jobb a helyzet, de úgy tervezem, ha éjszaka és reggel viszket, akkor bemegyek a dokimhoz! Egy vérvétel nem árthat! Annyira szeretnék szépen, a 38-40. héten hüvelyi úton szülni!!! De persze, ha gond van, akkor muszáj lépni! :?
Igen ezen az epedolgon én is elgondolkoztam és elég ijesztő, de még sosem volt komoly problémám vele, viszont voltak olyan időszakaim (régebben), mikor bizonyos ételeket nem bírtam. Tudom, h. amúgy terhesség alatt előjöhet kő... Ja és ráadásul 2 hete be is kellett mennem a sürgősségire, mert a gyomorszájamnál görcsölt... na most lehet, h. az nem is a gyomrom volt :roll: kihánytam, kif...tam magam és jobban lettem... húúú minél többet agyalok ezen, lehet mindenképp megnézetem magam holnap, ha viszket, ha nem! Ezek viszonylag apró jelek, de nem elhanyagolhatóak!
Gratulálok a 2 babához! Akik már nem is olyan kicsik! :D És köszi mégegyszer!

Judit, sajnálom :(
De szupi jó, h. nem tököl az ügynököd és kezdhettek is nemsokára!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Judit!Sajnálom,hajrá kezdés!!!jó hogy nem kell várni.Akkor lehet hogy talizunk.
én jövő héten tervezem,hogy megyek a leletekkel.
Remélem kb.22 nap múlva mi is kezdhetünk. :wink:
ritabmc

Csőváz!

Kispatak:
Halkan örömködöm, drukk továbbra is, hogy te legyél a megfelelő láncszem! :)

Ildi anyu és Kubu mami jobbulást, a hiszticskéket lehet, össze kéne rakni, talán jól eltársalognának "sanyarú sorsukról". :)

Woody:
Kicsilány egyre édesebb, pedig az elején fordított napokat tartott neked, örülök, hogy mostmár szépen alszik.

Tündi:
Mindenképpen pislants egyet, hátha baba van! :) De izgi!!!
Ha mégsem, akkor esetleg ciszta lehet a ludas, vagy nemtommi... Nekem volt ilyen és azért nem akart megjönni, de kaptam rá bogyót.

Gigi:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nyúúúúúgiiiiiiiii!!!!

Estrella:
Húúha, szorítok, hogy meglegyen hamar az ip-od!

Navi:
A várandósság során előjöhetnek májfoltok, anyumnak is volt, de elmúlt. Tudod ezek a fránya hormonális változások serkenthetik a festéktermelő sejteket (remélem jól írom). Sokaknak az arcát kezdi el a vége felé beborítani a májfolt, te tényleg jobban jártál... No para!
Trix érdekeset írt, tényleg egy vv nem árthat.

Rita:
Esetleg szerdán? :D

Judit:
A francba! :cry: Szeretetteljes óriási ölelés!!!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Éljen a pihenés... :?
Ó, legalább nem kell várakoznod és már kezdhettek is - egy új remény! Naggyon drukkolok!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Macskusz:
A mai pozitív energiadömpingem küldöm hozzád, hajrá - kitartani, mert ismét eltelt egy nap!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csajok! Vki kapott már Estroferm (2*1 tabletta) 2mg-os gyogyót? Voltak mellékhatások?

Pá Drágáim!
sajt@

Wikka:

JA! A közöségi portálok egyikén meglestem Babe-et, hááát... :D Kisbabás fotója van feltéve, ergo megszületett a kisfia! Nemtom mikor, hogy, de gratula nekik!

Pá Drágáim!
sajt@

Judit, ez tök jó hír, hogy máris kezdhettek! Hogy-hogy nem kell kihagyni semennyit????

Lukácsné, hajrá alvás! Küldöm mindenkinek álommanót, hogy a család összes tagja nyugodtan tudjon pihenni éjszaka! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kicsit kezdek ráparázni a dologra! Ha fáj miért fáj, ha nem fáj miért nem fáj?! Tiszta hülye vagyok, de már csak a holnapot kell kibírnom!!!! :)
gigibp

Maccs, még erősebb drukkok mennek így a finishben!!!! A kutyus meg lett? Hol lehet Maccs blogját olvasni?

Gigi, nekem nem ajánlották a fürdést, a 12. hétig. Addig is ha bűnöztem, akkor testmeleg vízben, hab nélkül, hasalatt érő „pocsolyában”. Máig ezt nyomom…

Kisbeeka, hihetetlen durvák a főnökeid… De elvileg nem tilthatják meg, kötelességük elengedni. A lombik miatt meg nem dobhatnak ki, védelem alatt állsz. A te életed a családod, nem a bolt. szerintem tuti ne várj januárig emiatt… Nem kell decemberben elengednie, mert tpénzen leszel lombikkal :) És de, akármennyi hét táppénz is lesz, komolyan gondolod, mert ez nem a hobbid, nem nyaralni mész, hanem törvényileg elég keményen támogatott mesterséges megtermékenyítési programba veszel részt. Ez ezzel jár. Nincs benne halasztás, nincs benne hókuszpókusz, meg tologatás. Nem véletlenül védi annyira a lombikosokat a törvény. Valószínű azért, mert minden cég kidobná őket, ha tehetné… De ez nem így működik.

Kispatak, mennek a nagydrukkkok!!!

Vbeni, mondott jó híreket az ügyvéd?

Ritabmc, micsoda jó hírek!!

Hát, Judit, lerágtam a körmeim miattatok. De nagyon örülök, hogy már kezdhettek is és, hogy mennyire tele vagy pozitív energiával!

Wikkának nagyhajrát mára!
mieza

Csak gyorsbekukkk...
Aztán majd jövök, csak holnap is nagyon sok program lett.

Velem: Az idő szuper volt, meg az egész környék, nagggyon-nagggyon pozitív, ezer csoda, feltöltődés, és olyan emberek!!!
A kutyák első nap behülyültek, két óránként keltünk és mentünk ki velük, Kairó végighisztizte az utat, az éttermeket, a sörözőt, az éjszakát… Panni úgy sétált, mint aki még sosem látott pórázt. Szóval, vas du3 tól hétfő reggel 8ig halál volt a törpék miatt. Viszont onnantól, mint akiket megszállt a szentlélek, visszajöttek a régi kutyáink. Mint mindig, szuperül viselkedtek, mintha ott se lettek volna, hiszti nélkül, 12 óra alvással moccanás nélkül… Hogy ezt ki érti??? Viszont kemény lesz majd gyerekekkel :D

Bandázs téma: DM-be kell bemenni, múlt héten leértékelték. Nagyon jó minőségű, jó magas és 1350 forint körül van az ára. Ne keressétek, hanem kérdezzétek az eladókat, mert lehet, hogy már bevitték raktárra. Nekem így lett most 3 db, különböző dm-ekből, mert ugye én is később jutottam el addig, hogy megkérdezzem :D

Ma: voltunk ultrahangon, kicsit 4d-skedtünk is. Anyu bőgött is. Olyan hihetetlen jól látszott az arcocskája, mindene. Tökéletesen egészséges, én is megnyugodtam :) Tegnap is éreztem 2 buborékot, meg ma is egyet :D mondtam a dokinak és mondta, hogy ez már az :D

Unokatesóm: Sajnos nem nagyon nő neki, de S. nem hagyta abba, úgyhogy pénteken kell visszamennie, emelt a Merional adagján. Akkor lesz 26. napja stimuzva…
mieza

Rita
Engem is hívott és lemondta az okt 28-i időpontot, nov 4-re kaptam. Van tartalékban egy okt 14-i időpontom, ha nem lesz rá szükségem átadom. Melyik az a 3 hely. Erről én nem is tudtam. Mi az a feh. vs és hol nézték?

Angyal

Köszi a varázslást. Ki volt a hematológus?

Judit

Sajnálom, hogy a Te főnököd is belépett a bunkó főnökök táborába.
vnbeni

Judit ölellek :cry:

Mindenféleképpen a betöltött 32. hét után kiveszik a pincurkáimat, mert akkor már jó esélyek vannak az idekinti életre. Kittikémnek a kezdődő keringéscentralizáció odabent gond, de idekint jól lesz. Tudom. Nagyon cukik, csuklanak, van, hogy egyszerre mindketten, ez jó, mert azt olvastam, a tüdejük akkor már érett. Ha romlik az áramlás és centralizált lesz hirtelen keringése, mint Trixnél, akkor nem várunk tovább, császár. Jövő hét elején lemérik őket, szerintem Balázs már a 2 kg felé tart, nagyon nagy lett a hasam, már derekam is fáj.

puszi
és drukkok! :wink:

babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

Tündérbogár Foltos foxi kutyingóm nem lett meg, sokat sírok utána. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Maccs
vörösmacska

mieza miért nincs vonalzód?

Maccs
vörösmacska

Maccs, hatalmas Cicusbenntartós drukkjaimat küldöm!
No meg kutyushazahozóst!
Ügyesek vagytok és le a kalappal előtted, hogy így bírod!!!!
Nagyon kemény csajszi vagy! :)
gigibp

macs: Kitartás, már nincs sok hátra és kint lesznek a drágáid.

trix: Dehogy vagy adósom, szivesen vittem. Már rég kinőtték a bodykat a skacok. Jól vagyunk, most jön Barbus alsó két foga, jól megkínlódik vele. Várom a képeket, de ha az itteni csajoknak nem gond, akkor inkább a másikba tegyél képeket, mert Colin és Remény inkább azt szokták olvasni.
vicky79
Budapest III. kerület

Húúú csajok, holnpara tuti nem csak a mensi jön meg hanem az izomláz is!
6 óra barangolás hegyre fel, hegyről le, csodás volt :)
Éééééés, közben tudtam beszélni a főnökömmel is, ééééééés megszállta a szentlélek, elengedett szabira :D
Szóval most itthon lebzselek, nagytakarítok (lakást is és magamat is testileg-lelkileg), készülök a babavárásra, aztán jöhet a leszívás majd a bogyókák a pocimba!

Mieza,
de jó lehetett nektek! Kuttyok tuti nagyon élvezték, a miénk is meg volt kergülve ma :)

Macsek,
cicusoknak és neked is sok-sok pozitív energia, hogy kibírjátok amíg kell, aztán a karodban tarthasd mindkét egészséges, gyönyörű babácskádat :arrow: :arrow: :arrow:

Gigi,
neked meg türelembombák péntekig :arrow: :arrow: :arrow:
Azért kezdhetünk, mert nekem ez a fagyis mindenféle hormon nélkül ment (még tüszőrepesztő sem kellett), és saját zsebből nyomtuk.
Az előírt 3 hónap az előző lombiktól számítva letelt, így most kezdhetem a stimut.

Navi,
nézed csak meg magad, jobb a békesség! Legfeljebb jól megnyugtatnak, és nem parázol tovább!
Én is így jártam ma S-sel, rákérdeztem az IR-re, de közölte, hogy nekem tuti nincs, semmi jel nem utal rá az égvilágon :)

Sajti, Rita,
nekem az 5. napon kell majd mennem, ha Mary-vel ügyesen egyeztetek az akár szerda is lehet :wink:

Kispatak,
sokszor bizony nagyon is jó a "nagyanyó" a háznál! Gondolj csak erre a fórumra, hányszor tudtál már hasznos tanáccsal, segítséggel szolgálni nekünk!
Kívánom hogy ezt a jövendőbeli munkáltatód is így lássa, és hip-hop ajánlja fel azt a szerződést!!!

Woody,
gyönyörű kisleány Lili baba!

Kubu, Lukácsné,
nemkevésbé szép, amde annál nyűgösebb lánykáitoknak fájdalommentes pocit, szép, hosszú álmokat kívánok, hogy végre ti is pihenhessetek :)

Kép
judit0713

sziasztok,
gyors bekukk. Marhára fáj a torkom:((
Megvolt a 3szori vérvétel. Nem mondom hogy csodásan éreztem magam, eléggé beszédültem, meg hányingerem volt, de maga a vérvétel nem volt vészes,a kedvenc vérvételes nőt választottam és csak hozzá mentem. A trutyi iható volt, egy fél citromlevet beleraktunk, mint egy édes limonádé.
Nagyon nagyon kiváncsi vagyok az eredményre. Tul.képpen ettől függ lesz-e műtét ha nem. Mert ha úgyis várni kell 2 hónapot min., akkor beleférne egy műtét. De én azért örülnék ha minden rendben lenne.

Judit nagyin sajnálom ,de szuper hír a gyors kezdés!!

Estrella, ugye holnap hsg. Nagyon nagyon szurkolok!! Várom nagyon a beszámolót, és remélem jó hírekkel jössz, hogy rendben minden.
ann74

sziasztok,
nagyon gyors bekukk.

Judit, nagyon sajnálom, de örülök hogy nem keseregsz, hanem már a folytatásra koncentrálsz! milliónyi drukk a folytatáshoz. :arrow: :arrow:
lerágtam a körmeimet miattad, csak most jutottam net közelbe. :-(

Mieza, látom mire én új hírekhez jutottam volna, már te is itt vagy, megelőztél... bocs hogy nem válaszoltam, elutaztunk tegnap-ma egy kis bécsi kiruccanásra.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
dobtam ma sms-t nem kaptad meg???

Kép
judit0713

Sziasztok!

Már gyorsolvasásban végig olvastam, de most irni is fogok, ahhoz pedig ujra olvasok.

Nagyon köszönöm a sok-sok törődést, szurkolást. Remélem be fog jönni, mert nagyon más kilátásban sincs. Inkább csak elutasító mail-k. Ezek bolondok: igazatok van, nekem már nem lesz kisgyerek, vigyázok magamra nagyon, még dolgozni kellene, óriási tapasztalat és nem kérek sok pénzt, sőt ajánljanak fel valamit, csak ne minimálbér meg ki tudja mi.
Szóval ez a cég 35 alattiak bőven, de a cégvezetőnek nagyon fontos, hogy tapasztalt valaki legyen. Ha rajta állna már ott lennék. Van még 2 másik tulaj, ezekkel lesz a következő megbeszélés. Remélem benne leszek, ha meg nem, akkor majd lesz valahogy. De igen, nagyon rákérdeztek többször, hogy munkaügy, pénzügy, irodavezetés. Adtam referenciát, ha esze van utána jár. Mikor elmondtam, hogy ott kik voltak az ügyfelek, szintén nagyokat nézett, mert nem akármi cégek. Reménykedem. Ez a borzasztó, amikor be se hívnak valahová, és el sem tudom mondani, hogy mi miért hogy és merre. Itt volt lehetőség, éltem vele, a többi remélem Isten segít végre rajtam. És tényleg jó az "öreg" a háznál. Én is mindig adok más véleményére, de lehet az fiatalabb is tőlem, nem szégyen, sőt. Szóval kérdezzetek bátran, amit tudok segítek - sajna néha kéretlenül is.

Ann: remélem laptető szerencsét hoz, torokfájás hess! Szopogatós cukor nekem szokott segíteni, de ha nem, akkor bizony nekem gyógyszer - de ez mindenkinél egyéni.

Navi: viszketés: kellemetlen emlékem a szülés előtti napokról. Mindenem viszketett,de borzalmasan. Mire elmentem vele orvoshoz, és irt fel valamit, az pont a kiirás napján volt. Pár óra mulva mentem szülni. Én gondolom nem szülni készülsz, de orvoshoz menj feltétlenül - mások is ezt tanácsolták látom.

Trix: nem hittem a szememnek, hogy te itt!? Kéretik képek a babáidról!!!!

Judit: sajnálom, de egyben örülök, hogy igy fogod fel. Hajrá következő hetek, legyen eredmény!

Nagytakarításba én is belefogtam pesti vackunkban. Tetszik/nem lassan kiáll a szekér innen. Fele adag ablak pucolva, függőny mosva. Folyt köv jövő hét. Előtte viszont péntek wellness hotel.

Mieza. örülök, hogy szép és jó volt. Én sajna a soproni utamat el kellett adnom, mert barátosné oda sem jött. Még jó, hogy a mostanira szereztem valakit, akivel Szlovákiában voltam.
Szóval babszem mocorog, tegye is, örülök!

Macs: akkor már csak pár nap, kitartás és jönnek a kis miu cicókák a cicamamához!

Woody: szuper lányod van, és akkor már tényleg beszélget a játékoknak, hurrá.

Kubu, Lukácsni, Ildi: remélem lánykák megtanulják a rendet és hasfájás, hiszti hess!

Vbeni: mi lett munka ügyben?

Breki: járj ugy el ahogy Mieza tanítónéni mondta, ő már tényleg szakértő!!!

Estrella: remélem minden ok-s lesz, a hirdetésetek megy rendületlenül. Remélem, nekem nem kell erre várni, mert Karácsonyra sem találnak ott senkit?

Sajtikám: gyere sürün, mert te mindig felviditasz - bár többiek is. Hajrá fagyiovi!!!

Na mára bezár bazár, mert nagyon fáradt vagyok. Leszakadnak a karjaim. Még cipeltem is egy csomó mindent, hogy spóroljak.

üdv nektek holnapig

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Navi: majd jelentkezz, hogy mi volt a dokinál. Remélem, nálatok minden ok lesz! :wink:

Macsek: Neked pedig kitartás!!!!! Nagyon átérzem a helyzeted, úgyhogy minden drukkom a Tiétek!

Kérésre tettem fel két augusztusi képet a Gyerkőcökről, természetesen a másik topicba.

Mindenkinek szép estét!

Kép

puszi Trix
trix78

Juditkám, köszi, de nem kaptam meg sajna az smst. :-( az osztrákok lenyúlták, úgy néz ki.
örülök hogy legalább a séta jól sikerült és a főnököd is normális. :-)

Zsuzska, te hogy érzed magad? nekem most az elmúlt két nap gyorsan telt, de az elkövetkezendő napok...

Gigi, azt hiszem most te vagy a következő tesztelő, drukkok mennek. :arrow: : arrow:

Tündi, ha még nem késő...
nekem volt olyan hogy nem jött meg és gyógyszer kellett Sz ügynöktől. annyit kérdezett hogy teszteltem-e otthon, megvizsgált és norculutot írt fel. mivel a nagykönyvek szerint a met-nek min. 3 hónap kell, nem hiszem hogy már most kéri az ir vizsg. ismétlését.

Kubu, MEGA méretű GYÓGY energiák nektek!!!!

Lukácsné, Filipre lehetsz is nagggyon büszke, sajnálom evés mizériát.

Woody, nagyon édes a kép!!! én is, én is!!!!

MACS, DRUKKOK mennek!!!!

Eszter, a 7végi kirándulás tényleg a legjobb amit tehetnétek. és Bécs nagyon közel van. ;-) persze belföldön is van egy csomó gyönyörű hely!

Mieza, te aztán magadhoz hűen pörögsz ezerrel? képek lesznek a babaszobáról? ;-) ilyen bandázs bármelyik dm-ben kapható szerinted?

Kispatak, drukk a melóhoz!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Zsuzsó köszi a választ és Sajti Neked is! :)
Holnap majd kiderül, hogy hogyan tovább!

Most megyek elteszem magam holnapra, mert hajnal 4-kor kelek, hogy időben ott legyek.

Jó éjt Mindenkinek! :)

Puszi,
Tündi
tündi786

Judit!

Fogadd tőlem is a nagy ölelést...örülök, hogy hamar kezdhettek, így ez sokkal jobb, nem szomorkodsz sokat!

Estrella!

Egy birodalmival holnapra!Volt már ilyened? Ha nem, nyugi, nem fáj annyira, hamar túl leszel rajta, kitartás!!!!

Macs!

Ma is emlegettelek, Te nem csuklottál?Gondolok sokat Rátok!

Gigi!

Próbáld meg jól lefoglalni az agyad, vagy sokat aludni...
Én azt tervezem, hogy már a várakozások alatt elkezdek finnül tanulni:-)

Wicca, úgy látom, még Neked kell drukkolni!Küldöm a kis Ewokokat az Endorról!

Bocsánat, nem nagyon tudok jönni, estére érek haza hullán...
Holnap megyünk haza, Nagyitól pénteken búcsúzunk...

Igyekszem képben lenni azért!
Vendég

Sziasztok!

Egyelőre nem döntöttem el,mit csináljak...
Mert ha pár hónap után újra be kell állnom dolgozni,nem mehetek olyan légkörbe,ahol ki akarnak csinálni (elég gyerekes dolog...)..
Szóval muszáj "ápolnom" a kapcsolatokat addig is,emiatt SEM akarok kicseszni velük azzall,hogy épp akkor lépek le,de mondom,ha szemétkednek,amitől tartok,akkor mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül fogom őket otthagyni,és megyek lombikozni.

Judit: köszi az üzenetet,sajnálom,hogy csúszik picit a babázásod,de azért nem sokat! :)

Én holnap megnézetem az IR-t,és végre elkezdem az Arwen-t (folytatom),és bízom a csodában,ennek a kettőnek működni kéne együtt :D
Vendég

Judit, sajnálom.
Viszont az szuper hír, hogy már most kezdtek is és a főnök is rendes volt.
Most tuti sikerül!

Macs, már csak 8 nap! Továbbra is nagyon drukkolok neked.
Ja és remélem a kutyusod hazatalál!

Nava, nekem nem volt ilyen viszketés, talán egy kicsit a hasamnál, így nem tudok segíteni, de egy vérvétel belefér. Szerintem menj el, ha nem javul.

Mieza, örülök, hogy jó volt a pihi!
Kutyával/kutyákkal tuti nehezebb lesz. Nálunk most a kutyusom kicsit megváltozott, féltékeny. Ha kap valamit azonnal elrohan vele és elássa, hogy elvegye valaki. Illetve ha jön valaki (gyerekorvos, védőnő), akkor nem lehet bent a lakásban, és mérgében megrágja a lábtörlőt, eddig ilyen nem volt. :?

woody

Laptetű! :lol: :lol: :lol:
Szeretném felajánlani, akinek most szüksége van rá!

woody

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?