Haligali
Nagyon sokat írtatok,alapvetően hurrá
, de most fitty
.
Tali klassz volt, és a mellékelt képek szerint megúsztam labamba-fotó nélkül, azt hiszem tartozom is emiatt Hajninak.
Legjobb tudásom szerint igyekeztem visszaolvasni, bocs, ha mégis vkit átugrottam volna.
Nálunk a helyzet a szokásos, apa dolgozik holnap, holnapután, és terveimmel ellentétesen ma is dolgozni ment. Illetve hát alkotni, de ebbe most ne menjünk bele. Remélem jól ismerem őt, és nem lesz semmi galiba. 2órát sétáltunk legalább az új hordozóval az erdőben, aztán köddé vált kisppai. Az én orcám lassan , de biztosan kezd torzulni, mivel hétközben is csak hosszú csaták után értem el, hogy 19-21között itthon legyen. Nov végéig tart ez a bolond időszak, állítólag. Komolyan gondolkodom, hogy veszek egy centit, vagy egy doboz zöldtea-kapszulát bekattanás helyett. Dec első hétvégéjére foglaltam szállást 200kmre Bptől (!!!), szóval akkor tuti nem tud dolgozni
Léna még mindig rendszeresen ébred éjjel. Tudom, hogy kapásból mindenki azt vágja rá, hogy a foga, de szerintem vmi másról lehet szó. Hisztérikus sírás, inkább zokogás. Semmi nem nyugtatja meg, ami amúgy igen. Szájához, fogához mégcsak nem is nyúl. Ha én nyúlok, nem változik semmi. Riadtnak, ijedtnek látom. Mintha horrorfilmet látott volna, vagy órákra magára hagytuk volna. Egyéb tippetek nincs???
Szilvi
Nagyon hálásak lennénk egy jutányosan megszámított teknősért. Alkudozni szeretek, hazudni nem, szóval maradnék az egyenes útnál, ha segítesz nekünk.
Ágyba meg szerintem nyugodtan teheted vissza az ágyvédőt!
2éve ilyenkor voltam Tunéziában. Életem legjobb nyaralása volt!!! Irigykedem, de NAAAAAGYON!
Zitus
Matyiapu nagyon izgin nézhetett ki abban a szemüvegben
Ini
remélem már sokkal jobban vagytok. Bár ezzel a kalála üzemmóddal tavaszig is eltart, mire gyógyultok
Ami meg az orrmandulát illeti, csak játatom a számat, de ha az én lányom lenne olyan gyakran beteg, talán én is a orvosokra bíznám magamat és nem a félelmeimet táplálnám. szóval drukkolok, és drukkolok
Excel-ben szívesen segítek.Telszám ld Mangás hsznál, vagy email.
Noémi
Most akkor búbolnom kellett volna, vagy majd legközelebb kárpótolsz egy pocakképpel, és mindent elfelejtünk! Remélem mindannyian már jobban vagytok. tessék pihenni, nem takarítani, és anyóst segítségül hívni. Gondol a pocimanóra!
Buksi
Vencel jobban van? Homeós túlbizgával meg ne is törődj! Ha együtt vagytok suliban, ki lesz Vencellel? Nem hiszem, hogy azok után, ami mögöttetek van egy sz@ros közgáz kifogna rajtatok. Max a féltékenység
Vmi EU-s dolgot kéne tanulj, amihez nyelvek, meg talpraesettség kell. Mert hát valljuk be, ezt nem kell már beszerezned, právilná?!
Kiderült, h miért is érdekli Bogárt az etetőszék?
Hnelli
Kár, hogy nem siekrült többet beszélgetni, majd szerdán folyt köv.. Én is ugye a szkmában dolgoztam, dolgozom. Nálunk többen is visszakerültek, és a vezetőség egész jófej. SZóval ők 4ig vannak. Talán nálatok is konstruktívan állnak majd hozzá, egy próbát megér
Hicu
Mashu egy tündér, igényt tartunk rá a kézműv szakkörben. kedvcsinálónak fel tudnák ajánlati tetszés szerinti Daubner-sütit. De csak neki, meg esetleg a pocimanótoknak, neked nem jár
Elég ócskán hangzik egy ilyen véresen komoly félreértés. Remélem a Pöttömöket elkerüli az efféle petpatvar. Csak vágyodnék arra, hogy ne legyenek köztünk sértődések, inkább beszéljük ki őket, és a végén meg maradjon meg a barátság! Egyrészt a korábbi barátnők únhatják ami babás problémáinkat, msárész nehéz ebben a korban már barátokat lelni, és az csak akadályok leküzdése után lehetséges.
Hólyaghurut ellen homeopátiás szert i slehet szedni, azt terhesen is! Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét, vagy minket
Tünde
A szúnyogok utálatos vadállatok, szóval mindenelkézlehető. Én tegnap nyiffantottam ki egyet! Pedig ilyenkor már rég a lelküket kellene ápolniunk, nem repdesni. Szóval talán mégis csípés az amit mutattál nekem.
Tmarianna
Bódog vagyok, hogy itt is vagy, ami pedig a csapatot illeti, nagyon szívesen látunk mindenkit! Hely van
Ja és nem utolsó szempont, hogy a lányod fiatalabb, mint Léna, tehát lesz kit gyepálnunk, és a neve is hasonló hangzásvilágból ered. Szóval csak titokban plussz 2pont Nádjának
Léna már húsos főzit is eszik, de az almát kiköpi. Próbálkozz banánnal, vagy Buksi-tipp-sbarackkal.
Orsko
steril zacsi szerintem túlzás már. Ne aggódj. ennél több koszt fog benyakalni. De azt hiszem ezt már kitaglaltátok. Kiságy sztori csudaédes!
Bogi
elég rossz szériában vagy (fog, cici)
Amúgy senkinek sem egyforma teljesen a két cicije. Kivizsgálás csudajó ötlet! Hold egyszerűen bámulatos és félelmetes egyszerre.
Hajni
Jók a képek, és végre közelebb ültetek, és valóban nem voltatok megszeppenve. Éljen, éljen!
Ági
Hát miért nem ismered be, hogy legjobban a hobbidhoz értessz! Azt kell csinálni, nem könyvesboltban ücsörögni! Bár annak is meg vannak a jó oldalai. FormatC???
Milyen volt a szolvákiai túra?
Szerintem el kellene mennetek egy természetgyógyászhoz. Nem akarok okoskodni, csak egy másik aspektus: a bőr az ember elsődleges fegyvere, egyben pajzsa is. Ha megbetegedik/megbetegíti magának 8futószemölcs, kiütések), annak oka van, s ebben a korban szinte biztos, hogy nem kellene messze keresni. Beszéljünk, ha gondolod!
Ribizli
Csudaédesek a lányok! És nagyon örülünk nektek. Semmit nem tudok arról, hogy milyen volt a szülés, meg milyen is ikrek által "elbánva" lenni. Magyarul, hogy bírod? Segítség? Jelentkezhetnél már gyakrabban!
Manga
szuper, hogy te is ráérsz, akkor hát szerda??? Bethesda egy nagyon jó hely, bár kívánom, hogy senki ne lássa közelről. Ha szerdán ráér még, akkor megbeszéljük, ha nem, akkor hívj fel (30-4455447, bár szerintem a számom már mindenki kívülről tudja
))!
Móki
Üvd itt. Jó kis csapat vagyunk, de csak pár sor ismertetővel leszünk ám igazán jó fejek!
AnnAnn
:I
Semese
Bámulatosan gyorsan fejlődik Andris, alkalmasint elhozhatnád a játszóházba. Ott is van homokozó
Pötyeklub:
Maradunk a szerdánál, Állatkerti Játékmester kuckó, 2-3között érkezünk, és 5-6körül tiplizünk.
Közös szülinapi party jó ötlet, de szerintem ez csak amolyan Pötyeparty legyen, ne a családi retyerutya.
Cupa, és vállveregetés, ha ideáig el tudtál jutni az olvasással.
Erdőben ma délelőtt:
J, akit a lánya nem fog felismerni, mert csak a kispapival vannak képeink