Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

A picik szülinapját nem számoljaKép csak a névnapokat!
Ha valaki ért nagyon az Excel-hez, az jelentkezzen, mert jó lenne, ha a Pöttömök első szülinapját is előre mondaná. én is próbálkozom azért.

puszi
Ines
ini

Sziasztok!

Gyorsan írok néhány sort. Holnap suli, aztán vasárnap mi is megyünk vidékre pár napra a rokonokhoz. Szerintem addig már nem nagyon tudok jönni.

Ribizli, Semese, Móki, üdv nektek! Olyan jó hallani régi és új ismerősökről egyaránt! Kép

Hicu, pihizzél amennyit tudsz, és nagyon szorítok, hogy ne kelljen befeküdnöd. Mikor jön vissza a dokid? Éduának pedig nagyon boldog szülinapot! Kép

Judit, nektek pedig boldog 8 hónaposságot. Kép

Hajni, jók lettek a képek, még a csuszdás is. Kép

Manga, drukk, hogy hamar túl legyetek a műtéten!

Most mennem kell, majd ha hazaértünk jelentkezem.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Orsko! Kép Ez tetszett. Ehhez kellett egy közel 2 milliót érő távcső, amitől sajnos úgy néz ki megválunk, mert nagyon kell a pénz. Amúgy természetesen nem annyiért, "csak" 800 ezerért válunk meg tőle. Marad még így is egy kisebb profi távcsövünk, de hát ez volt a csúcs. Magyarországon összesen 2 db ennél jobb távcső létezik, abból az egyik profi (a piszkéstetői 1 méteres Kép ), a másik félprofi amatőr (ez azt jelenti, hogy a gazdája nem szakcsillagász, de a munka amit csinál vele, az profi csillagászok munkája. Amerikába küldi ki az észlelési adatait. Szupernovákat, és gamma-felvillanásokat mér) Kép Kép Na ennyi a tudományos dumáról. Kép

Mindenkinek kitartást és jobbulást, akinek a gyerkőcével, vagy akivel valami gond van.
Gondolok itt Emőékre, Inire és Hannára, Noémire, Buksira és Ágira!

Lili szerencsére jól van.

Andi!
Kép
Üdv.

Móki Neked is Kép

Villám Judit!
Ne dolgozz olyan sokat! Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi,
hát igen, gondoltam, hogy nem egy picivacak 3x-os zúmú digitális géppel készültek Kép megkérdezhetem, hogy miért van ilyen távcsövetek?

Kedves "Öregek",
mint az egyik újtyúk elmondom, hogy a társaság varázsát asszem elsősorban a rendszeres találkozások adják. Az ember azt gondolja, hogy ha ezek heti rendszerességgel el bírják egymást 3D-ben is viselni, akkor ott valami működhet, és valszleg jó fejeknek kell lenniük. ÉS ez igen nagyon vonzó Kép Mert virtuálbeszélgetni akárkivel lehet, az ördög öreganyjával is, de találkozni... az más.

Köszönöm az együttérzéseket rosszanyaság ügyben. JElentem elmúlt Kép tk az volt a baj, hogy egy hete be voltunk szorulva a betegség miatt, semmi társasági élet. De ma már mehettünk tornázni, most sokkal jobb Kép

Elmesélem a kiságy sztorit. Apuka nagyon hadakozott a kiságy használata ellen, gyermekkori lelki sérülései vannak miatta. Dini kezdetben bölcsőben lakott, mikor kinőtte, ideiglenes megoldásként két és fél hónapig az utazóágyat használtuk. Közben ment az agyalás, hogy mi legyen, ha nem kiságy. Aszongya Ember: legyen egy matraca, amit beteszünk egy sarokba. MOndom oké, de mi van, ha elkezd mászni, és önálló felfedezőútra indul a lakásban. Azongya, akkor kerítsük el, pl ráccsal. Mondom oké, de tudod, hogy talajszinten hideg a ház, ez a baj az utazóággyal is. Aszongya, akkor emeljük el a földtől a matracot pl tegyünk alá egy lábakon álló bútorlapot. Mondom, zseni vagy apa, feltaláltad a rácsos kiságyat... erre megkaptam az engedélyt ágyvásárlásra Kép
Esemény a szoktatás 3. napján: Dini letételkor felriadt, felült, látta, hogy ott vagyok közel, oda akart jönni, jól lefejelte a rácsot. Felháborodott üvöltés... de már alszik Kép

jóéjt
orsko
orsko

Helló!

Orsko íly késői időpontban, fejfájósan és hulla fáradtan nekem most nagyooon jó volt ez a rácsos kiságy sztori!!! Kép

Tudom megigértem, hogy írok, de csak arra futja most, hogy felköszöntsem Éduát, mert mindjárt holnap van!
Kép
Hicu vigyázz nagyon magatokra!

Pussz-pussz
Hajni
Kép
tigribigri

Sziasztok,

Hicu, Éduának add át légyszi jókívánságainkat első szülinapja alkalmából Kép
Neked pedig jobbulást!

Ann+Hami
annann

Duduka!

Mi is kívánunk nagyon boldog szülinapot!!!

Kép

Andi, Kitti, Peti + Apujuk ismeretlenül is!
andi68

Édua!

Boldog szülinapot!

Emese+Andris
Kép
semese

éljen az 1 éves Édua Kép

orsko
orsko

MangaKép
Bocsi az elírásért. Tk. tudtam, hogy Manga vagy, mégis Mangó lett belőleKép

Dudukának és Éduának nagyon boldog első szülinapotKépKépKép

InesKép
Munkahelyi szerelemKép

Nelli
hnelli

Nelli Kép Kép Kép

Dudu=Éduával Kép Kép Kép
tigribigri

Szép jó reggeltKép

Duduka drága, nagyon sok boldog szülinapot kivánunk neked, és Dani ezt a csokrot küldi:

Kép

OrskoKép
Jót nevettem igy reggeltájtKépKép Ez amugy jellemző a pasikra, mindig feltalálják a spanyolviasztKépKép és baromi büszkék tudnak lenniKépKép

MangaKép
Ok, én nagyon benne vagyok, telefonszám eltéve, majd csörgök rád mikor megyünk elötteKép

NelliKép
Van ez igy hogy az emberjány elir valamit, de sebaj, a lényeg hogy tudjuk, hogy tudodKép
Jah amugy Dudu és Edua egy és ugyanazon jányzó, csak Dudu a beceneveKép

InesKép
De szép is a munkahelyi szerelemKépKép Jobban van már a család, mindenki kiheverte, azért le a kalappal a harmadikKépKép gyerek pátyolgatásáért is, nálunk is igy szokott lenni, ha apa beteg lesz akkor világvége vanKép
Tényleg jut eszembe, nem tudnád megkérdezdezni nekem az ismerősödet, hogy ők milyen bogyeszt szedtek és mennyit a szemölcsre?

BogiKép
Wow azért nem semmi egy ilyen távcső. Az a fránya mani olyan nagyúrKépKép

HicuKép
Tessék többet pihenni és vigyázzni magadra, mi a baj a veséddel?

HoloKép
Ejj ejj a naptár átrendezéseKépKép és munka alatt babanetezniKépKépKépKép jól tetted!Kép Gratula a 8 hósághozKép

SemeseKép
édik a fotók rólatokKép

TündeKép
Jó utat, pihenj sokatKép

HajniKép
Jók lettek a képekKép A zord rendőrfönök kicsit sötétre festette a kilátásokat, de igy is látszik rajta a határozottságKépKép

KisbuksiKép
Érezd jól magad és te is pihenj sokatKép

Nah most menek mert főzés van meg tizórai meg .....

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Hát, most elmegyek melegebb éghajlatokra, földbe dugom a fejem szégyenemben...
Sajna az elírások hete van nálamKép
Édua=Dudu, hát bocsi. Akkor kétszeresen is boldog szülinapotKép

Nelli
hnelli

SZIASZTOK!
Köszönjük a sok-sok jókívánságot!!!Kép

Nelli! A tied úgy veszem, hogy duplán kívántad!!!KépKépKép

Ma Állatkertben voltunk a szülinapossal, hiszen már 8 hós kora óta imádja azt a helyetKép
Persze én végig ültem szinte, most meg alszik a kis édesKép
Megyek csinálok vacsit, meg előkészítem a kis tortáját!

(A veséim sajna elég régóta betegek (16 éves korom óta) és sajna most megint rakoncátlankodtakKép, de ma már jobban vagyok. Remélem megint rendesen működnek majd a továbbiakban!Kép)

Kép
Kép

hicudzsi

Sziasztok!
Hicu!
Tündéri a kis szülinapos Duduka!
Remélem nem lesz már gondod a veséddel.

Egy órával többet alszunk!!! ne felejtsétek el az órát átálítani.

Ági!
Szólok a nővéremnek, hogy kérdezze meg őt. Kint, ha jól tudom a Bioron bogyókat nem lehet kapni, hanem mást. De az összetétel ua.

Bogi!
Gyönyörű a kép, sajnálom, hogy el kell adni.Kép

Hajni,Orsi!
Láttad a Szülőszobát? István kórház volt. A nagy darab doki(Dr. Horváth Mihály) kérdezte meg, amikor nézték a gyermekágyon a nevemet a szobaelosztás táblán: " Csak nem a babanetes Reé Ines?" Rendszeres olvasóik egyébként.Kép

Nelli,Orskó,Mariann,Móki!
Ti hol szültetek?

Puszi
Ines
ini

Ines:9

Én is az Istvánban szültem, szóval nosztalgiáztam az előző SzülőszobánálKép

És a gyerekeknek is megmondtad, hogy 1 órával tovább aludjanak? Mert szerintem nálunk nem lesz több alvásKép

HicuKép

Édes Dudu az ÁllatkertbenKép
Nem lesz túl nagy korkülönbség a gyerkőceid között. CsodállakKép

Nelli
hnelli

Nelli!
Így legyen ötösöm a lottón. Éreztem!
Ki a dokid? És melyik szülésznő volt?
Nekem a Ruttner Zoltán a dokim és először a B. Bea, Olinál meg a K.Magdi. Csaszi volt mind a kettő.
És most nagyon gondolkodom egy harmadikon, szeretnék normálisan szülni egyszer. Két csaszi után, mondjuk reménytelen, főleg, hogy nagy babók voltak. Főleg a fejük.

puszi
Ines
ini

Helló!

Üdv az új topiklakóknak! Kép

Képzeljétek egész délután hánytam Kép Nem tudom mitől. Ráadásul a párom is 24 órás szolgálatban van/volt ma, de hazajött! Nagyon rendes volt tőle és a főnökétől is...
Amúgy pici lányomat cseppet sem zavarta, hogy anya rosszul van, végig csimpaszkodott a hátamon (bocsi...)

Ines, láttam a Szülőszobát (mindig nézem), és jót bőgtem rajta!
Annyira jó volt nosztalgiázni! Viszont a szülőszobákra rá sem ismertem, nagyooon szépek lettek! A kádban én is csücsültem Kép
A kismama előtt le a kalappal, ilyen nagy babát farosan megszülni! A dokik is jó fejek voltak. A Horváth doki jó nagy darab ember, mindig azt néztem az alagsorban, hogy simán beillene kismaminak a nagy pocakjával Kép
Talán Kandász Andinak ez volt a legjobban sikerült adása, mert a múltkorinál kicsit bepörgetett, amikor nem értek oda időben az ikrekhez és azt mondta, hogy "sajnos már megszülettek..."
Amikor még pocakos voltam a németeknél néztem ezt a műsort (onnan vették meg a licencet a magyarok), de az sokkal jobb volt. Bár egy kukkot sem értettem belőle Kép Csak szépek voltak a szülések.

Nelli te kinél szültél?
Amúgy meg szerintem olyan helyes volt az elírásod Édua-Duduval kapcsolatban! Mivel még nagyon friss hús Kép vagy elnézzük neked és nem kell a homokba dugnod a fejed Kép

Ági, még délben világosítottam a képen, talán így valamivel többet látni a rendőrfőnökből Kép
Messziről csináltam és ahhoz már kevés volt a vaku.

Megyek eszegetek még egy kis piritóst és remélem, hogy rókáék már elkerülnek!

Pusz-pusz
Hajni
tigribigri

Jaj még azt akartam írni Hicunak, hogy Ági "lebuktatott", rádismertünk az augusztusi Kismama újságban! Nagyon klasszul írtál! Kép
Majd tegyél fel légyszi ilyen volt-ilyen lett képeket is! Kép
Puszi
H
tigribigri

Sziasztok!

Ahogy tőlem megszokhattátok, ritkán jelentkezem, de itt vagyok. Kép

Először is: Éduának boldog, boldog, boldog szülinapot!!!!!

Hicu, drukkolok, hogy ne kelljen befeküdnöd!

Mi túlvagyunk a szülinapi ünnepléseken, és ahogy ígértem, itt vannak az "ilyen volt-ilyen lett" képek:

Ilyen volt:

Kép

Ilyen lett (bár itt kicsit álmosan Kép):

Kép

És ráadásként egy vidámabb kép egy ajándékkal és Apával:

Kép

Dani egyéként átállt az egy nappali alvásra, vagyis én "állítottam át" Kép, mert a kettő már szenvedés volt. Így kb. du. 1-3 között alszik. Mikor szoktatok talizni? Mert így, hogy csak egyszer alszik, könnyebben el tudunk menni messzebbre.

Most csak ennyi fért bele, jó éjt mindenkinek! Kép

Pindur
pindur

SziasztokKép

NelliKép
Jajj nem azért irtam hogy a fejed a homokba dugd, ne csinálj már ilyetKépKép Én folyton elkereszteltem az elején mindenkit, sőt még most is van hogy vagy fél órát gondolkodom egy néven, de már belenyugodtam hogy ez nálam a szülés mellékhatása volt, agysejtjeim száma egyenes arányban csökkent a hónapok számávalKépKépKép

HajniKép
Lehet hogy az én állatkertemből szabadult el néhány róka és talált meg téged??? MErt tegnap délután óta elég pocsékul éreztem magam és ma reggel még a nagy fehér kagylóval is eltársalogtam, de hála délutánra sikerült normalizálni a helyzetemet.
Vigyázz magadra, és nagyon rendi volt kispapitól hogy hazament és a főnöke is rendes volt.
Dani üzeni, hogy köszöni a világositástKépKép

InesKép
Köszönöm szépen előre is, addig is kitartóan adagolom Daninak a bogyeszokat, most már elég szépen elszopizza őket és nem köpi ki, sőt mikor azt mondom hogy ááááá már tátja is a kisszájátKép

Jó lehet nosztalgiázni csajok a szülőszobán, szimpi volt ez a rész, kár hogy a kettes nőin eddig csak egyet forgattak. Ebben a részben gondolom azért egy két pirospont reményében voltak ennyire készségesek a honvédségnél, kell nekik is a pozitiv megitélésKép

HicuKép
Nagyon édesek vagytok a képeken, látszik a csajszin hogy nagyon élvezte a dolgotKép Hogy tetszett neki a tortája? hagytad belemászni őt?
Kérünk szépen majd ilyen volt ilyen lett fotót is ámKép
A vesédre meg nagyon vigyázz akkor, nehogy bekavarjon, inkább pihenj sokat.

PindurKép
Nagyon édes Dani a képekenKép Általában kettő után és ugy 4 és 5 közöttig általában maradunk is.
Ezt az általában ugy irtam mintha ha már ezer éve taliznánkKépKép A két tali átlagára értettem a kettő utántKép

Elnézve a kis táblicskunkat, boldog szülinapot Kriszti Gergőjének isKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

A harmadik képen nem sok látszik, így kivágtam szegény Apát, remélem, így jobb lesz! Kép

Kép
pindur

Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT DUDU!
Kép
Hicu vigyázz magadra és szorítok értetek!

Mindenkinek üdv, újaknak és újra jövőknek Kép
Bocs, hogy nem írok most többet, de egy trója vírus felpakolta magát a gépünkre és nem enged semmit se csinálni!Remélem legalább ez elmegy!
Már írtam egy jó hosszút, aztán megette útközben!

Jó éjt és ha újratelepítettünk, akkor jövök!
Zita
zitus

Jaj sikerült!

Szóval akkor még egy próba!

Pindur hogy ez a Dani milyen szuper kissrác lett, mik a méretei?

Tigri: jobbulást, remélem csak futó ismerettség a ravaszdiakkal Kép

Orsko: nagyon tetszett a kiságy körüli mizériátok Kép

No most már tényleg megyek, mert meg akarom nézni a Tűzgyújtó folytatását( ugyanis ezt reklám alatt írtam)
Pussz, Zita
zitus

Sziasztok!
Örülök, hogy mindenki megvan, és sok új ember van! Üdv mindenkinek, itt, bár én sem vagyok sűrű látogató!

Noémi, Ági!

Hogy álltok szemölcsügyben? Ma találtam Vérehulló kecskefüvet a kertben, ha érdekel!

Andi!

Én voltam a hátfájós, csak mindig eltűnök, így nehéz követni. Kép Mostanában kicsit jobb, bár fürdetés utáni öltöztetésnél szoktam jajgatni. Ti hogy oldjátok meg? Még pelenkázón öltöztök, vagy már a földön? Én nem akarom csupaszon kihozni Dorkát a fürdőszobából, viszont a komódot, amin régen öltöztettem bent, már kinőtte. Marad a föld (ill. pelenkázólap), de beszakad a hátam.

Orsi,

Ha jól emlékszem, dobozon belül volt még egy zacsi csomagolás, de nem esküszöm meg rá. Ha nincs kibontva egyébként én nem félnék használni. De úgy látom,már megoldódott. Régebben is fejtél, vagy mostani fellángolás? Kép

Buksi, nekünk is van homeodokink, megoldódott már? Homeos dokik furcsákat kérdeznek, ez (is a) a módszer lényege. EZt az ablakos tesztet meg nem is ismertem! Foltkalapálás jó!

Orsko, hogy megy a kiságyba szoktatás? nem veri be a fejét gyakran, mikor forgolódik?

Hicu, Éduának még éppen időben boldog Szülinapot! Nagyon édes a képen!

Pindur, nektek úgyszintén!

Judit! Gyógyítsd meg gyorsan a tűzfaladat, mert hiányoznak a sziporkáid! Sikerült elérned valakit szerdán?

2004 dec, január, februáeiak! Az jutott eszembe, hogy mit gondoltok arról, hogy rendezzünk majd egy elementáris szülinapi bulit, hiszen ilyan sok babó született ekkor! Helyszín lehet esetleg játszóház, vagy valami központi hely. Torta gyertyával, szülinapi ének, stb. Vélemény?

Ini, és Nelli! Ez az Istvánban szülés dolog izgat nagyon! Eddig is csak jót hallottam a kórházról, ráadásul 10 percre van tőlünk! Lehet ott sámlin, kádban, esetleg állva szülni? Lehet közben inni, enni? Sajnos ezt a Szülőszobát nem láttam! Az Uzsokiba nem mennék vissza szülni, az biztos, hogy még egyszer kinyomja belőlem a fogadott dokim a gyereket, aztán majdnem elvérezzek! Lassan kezd izgatni a téma, és nem akarok újra pocakkal orvost, kórházat keresgélni.
Hallottátok, hogy a Péterfiben Boross Juditra az előző Szülőszoba sorozat után ráparancsoltak, hogy ezután csak fekve vezethet szülést? Szerintem botrányos!

Akkor ezután szerda a talinap? Remélem, ezúttal sikerül eljutnunk, ha nem is végig, mert 5-re megyek gyógytornára!

Mi most az alváson dolgozunk. Amikor a fogaival náthás volt Dorka, az első szösszenésre rohantam éjszaka, hogy a sírástól ne duguljon el az orra még jobban, és percre a cicivel tudtam leggyorsabban visszaaltatni. Az eredményt sejthetitek, én vagyok mostanában a bolygóhollandi. Utálom a "hagyjuk sírni" módszert, de tény, hogy néha pár perc nyöszörgés után visszaalszik. A gond csak az, hogy van, amikor meg elkezdi a fejét ütögetni a leesésgátlóba, ezt viszont már nem bírom hallgatni. Most vegyem elő a rácsvédőit? Vagy menjek be hozzá gyakrabban, hogy ne kezdje el használni ezt a módszert, mint biztos "anyaerreúgyis bejön" dolgot. Szerintetek?

Képzeljétek, lehet, hogy 18-án megyünk nyaralni Tunéziába! Még nem akarom elkiabálni, mert lehet, hogy addig tönkremegy az iroda, mert olyan olcsón adja az utakat! Kép Oda szeretnék menni, ahol nászúton is voltunk, kipróbált helyre. Szorítsatok, hogy sikerüljön, és a páromat is engedjék el a munkahelyéről!
Mentem, mindenkinek szép, hosszú hétvégét kívánok!

Szilvi és Dorina akinek a 8-ik foga jön!

Kép
Kép
szilvih

Haligali
Nagyon sokat írtatok,alapvetően hurrá KépKép, de most fittyKépKép.
Tali klassz volt, és a mellékelt képek szerint megúsztam labamba-fotó nélkül, azt hiszem tartozom is emiatt Hajninak.
Legjobb tudásom szerint igyekeztem visszaolvasni, bocs, ha mégis vkit átugrottam volna.

Nálunk a helyzet a szokásos, apa dolgozik holnap, holnapután, és terveimmel ellentétesen ma is dolgozni ment. Illetve hát alkotni, de ebbe most ne menjünk bele. Remélem jól ismerem őt, és nem lesz semmi galiba. 2órát sétáltunk legalább az új hordozóval az erdőben, aztán köddé vált kisppai. Az én orcám lassan , de biztosan kezd torzulni, mivel hétközben is csak hosszú csaták után értem el, hogy 19-21között itthon legyen. Nov végéig tart ez a bolond időszak, állítólag. Komolyan gondolkodom, hogy veszek egy centit, vagy egy doboz zöldtea-kapszulát bekattanás helyett. Dec első hétvégéjére foglaltam szállást 200kmre Bptől (!!!), szóval akkor tuti nem tud dolgozni KépKépKép
Léna még mindig rendszeresen ébred éjjel. Tudom, hogy kapásból mindenki azt vágja rá, hogy a foga, de szerintem vmi másról lehet szó. Hisztérikus sírás, inkább zokogás. Semmi nem nyugtatja meg, ami amúgy igen. Szájához, fogához mégcsak nem is nyúl. Ha én nyúlok, nem változik semmi. Riadtnak, ijedtnek látom. Mintha horrorfilmet látott volna, vagy órákra magára hagytuk volna. Egyéb tippetek nincs???

Szilvi
Nagyon hálásak lennénk egy jutányosan megszámított teknősért. Alkudozni szeretek, hazudni nem, szóval maradnék az egyenes útnál, ha segítesz nekünk.
Ágyba meg szerintem nyugodtan teheted vissza az ágyvédőt!
2éve ilyenkor voltam Tunéziában. Életem legjobb nyaralása volt!!! Irigykedem, de NAAAAAGYON!
Zitus
Matyiapu nagyon izgin nézhetett ki abban a szemüvegbenKép
Ini
remélem már sokkal jobban vagytok. Bár ezzel a kalála üzemmóddal tavaszig is eltart, mire gyógyultokKépKép Ami meg az orrmandulát illeti, csak játatom a számat, de ha az én lányom lenne olyan gyakran beteg, talán én is a orvosokra bíznám magamat és nem a félelmeimet táplálnám. szóval drukkolok, és drukkolok Kép
Excel-ben szívesen segítek.Telszám ld Mangás hsznál, vagy email.
Noémi
Most akkor búbolnom kellett volna, vagy majd legközelebb kárpótolsz egy pocakképpel, és mindent elfelejtünk! Remélem mindannyian már jobban vagytok. tessék pihenni, nem takarítani, és anyóst segítségül hívni. Gondol a pocimanóra!
Buksi
Vencel jobban van? Homeós túlbizgával meg ne is törődj! Ha együtt vagytok suliban, ki lesz Vencellel? Nem hiszem, hogy azok után, ami mögöttetek van egy sz@ros közgáz kifogna rajtatok. Max a féltékenység KépKépKép Vmi EU-s dolgot kéne tanulj, amihez nyelvek, meg talpraesettség kell. Mert hát valljuk be, ezt nem kell már beszerezned, právilná?!
Kiderült, h miért is érdekli Bogárt az etetőszék?
Hnelli
Kár, hogy nem siekrült többet beszélgetni, majd szerdán folyt köv.. Én is ugye a szkmában dolgoztam, dolgozom. Nálunk többen is visszakerültek, és a vezetőség egész jófej. SZóval ők 4ig vannak. Talán nálatok is konstruktívan állnak majd hozzá, egy próbát megérKép
Hicu
Mashu egy tündér, igényt tartunk rá a kézműv szakkörben. kedvcsinálónak fel tudnák ajánlati tetszés szerinti Daubner-sütit. De csak neki, meg esetleg a pocimanótoknak, neked nem jár Kép
Elég ócskán hangzik egy ilyen véresen komoly félreértés. Remélem a Pöttömöket elkerüli az efféle petpatvar. Csak vágyodnék arra, hogy ne legyenek köztünk sértődések, inkább beszéljük ki őket, és a végén meg maradjon meg a barátság! Egyrészt a korábbi barátnők únhatják ami babás problémáinkat, msárész nehéz ebben a korban már barátokat lelni, és az csak akadályok leküzdése után lehetséges.
Hólyaghurut ellen homeopátiás szert i slehet szedni, azt terhesen is! Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét, vagy minket KépKépKép
Tünde
A szúnyogok utálatos vadállatok, szóval mindenelkézlehető. Én tegnap nyiffantottam ki egyet! Pedig ilyenkor már rég a lelküket kellene ápolniunk, nem repdesni. Szóval talán mégis csípés az amit mutattál nekem.
Tmarianna
Bódog vagyok, hogy itt is vagy, ami pedig a csapatot illeti, nagyon szívesen látunk mindenkit! Hely vanKépKépKép Ja és nem utolsó szempont, hogy a lányod fiatalabb, mint Léna, tehát lesz kit gyepálnunk, és a neve is hasonló hangzásvilágból ered. Szóval csak titokban plussz 2pont NádjánakKépKépKép Léna már húsos főzit is eszik, de az almát kiköpi. Próbálkozz banánnal, vagy Buksi-tipp-sbarackkal.
Orsko
steril zacsi szerintem túlzás már. Ne aggódj. ennél több koszt fog benyakalni. De azt hiszem ezt már kitaglaltátok. Kiságy sztori csudaédes!
Bogi
elég rossz szériában vagy (fog, cici)Kép Amúgy senkinek sem egyforma teljesen a két cicije. Kivizsgálás csudajó ötlet! Hold egyszerűen bámulatos és félelmetes egyszerre.
Hajni
Jók a képek, és végre közelebb ültetek, és valóban nem voltatok megszeppenve. Éljen, éljen!
Ági
Hát miért nem ismered be, hogy legjobban a hobbidhoz értessz! Azt kell csinálni, nem könyvesboltban ücsörögni! Bár annak is meg vannak a jó oldalai. FormatC??? KépKépKép Milyen volt a szolvákiai túra?
Szerintem el kellene mennetek egy természetgyógyászhoz. Nem akarok okoskodni, csak egy másik aspektus: a bőr az ember elsődleges fegyvere, egyben pajzsa is. Ha megbetegedik/megbetegíti magának 8futószemölcs, kiütések), annak oka van, s ebben a korban szinte biztos, hogy nem kellene messze keresni. Beszéljünk, ha gondolod!
Ribizli
Csudaédesek a lányok! És nagyon örülünk nektek. Semmit nem tudok arról, hogy milyen volt a szülés, meg milyen is ikrek által "elbánva" lenni. Magyarul, hogy bírod? Segítség? Jelentkezhetnél már gyakrabban!
Manga
szuper, hogy te is ráérsz, akkor hát szerda??? Bethesda egy nagyon jó hely, bár kívánom, hogy senki ne lássa közelről. Ha szerdán ráér még, akkor megbeszéljük, ha nem, akkor hívj fel (30-4455447, bár szerintem a számom már mindenki kívülről tudja Kép))!
Móki
Üvd itt. Jó kis csapat vagyunk, de csak pár sor ismertetővel leszünk ám igazán jó fejek!
AnnAnn
:I
Semese
Bámulatosan gyorsan fejlődik Andris, alkalmasint elhozhatnád a játszóházba. Ott is van homokozó Kép

Pötyeklub:
Maradunk a szerdánál, Állatkerti Játékmester kuckó, 2-3között érkezünk, és 5-6körül tiplizünk.
Közös szülinapi party jó ötlet, de szerintem ez csak amolyan Pötyeparty legyen, ne a családi retyerutya.
Cupa, és vállveregetés, ha ideáig el tudtál jutni az olvasással.
Erdőben ma délelőtt:
Kép
J, akit a lánya nem fog felismerni, mert csak a kispapival vannak képeink Kép
holophernes

Sziasztok!

Jó sokan írtatok! Kép

Szilvi!
Én ajánlom az Istvánt, bár a gyermekágyi rész nem olyan szép, de az a 3 nap amit bent vagy, arra elég. Elég sokan szülnek az Istvánban, így mindig teli szobákra lehet számítani.
TunéziaKép Dorka is megy?

Ági!
Természetgyógyász jó ötlet. Most jut esuzembe, hogy a keresztfiamnak is volt fútószemölcse, rengeteg. Nekik is sikerült a műttet elkerülni.
Könyvesboltba meg csinálhatod a hobbidatKép
Vagy esetleg tanfolyamot.

Judit!
Elküldöm mailben az egészet, plusz Sztigris használatiját is.
szép a kép. Mit dolgozik kispapi?

Pindur!
Dani nagyon helyesKép

Hajni!
remélem jobban vagy. Talán virus?

Na megyek mert még kissé álmoska vagyok.

puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Judit végre-végre, már hiányoztál! Nagyon helyes apa és Léna a képen! Ezek szerint bevált a hátihordozó.

Pindur, jaj de nagy fiú lett abból a pici manócskából a takaró alatt!

Szilvi én is az Istvánban szültem, fentebb írtam is, hogy még a kádat is volt szerencsém kipróbálni. Azért írom így, hogy volt szerencsém, mert olyan mázlim volt, hogy tök egyedül voltunk a szülőszobán. Amúgy ha kifog az ember egy tumultust szerintem nem lett vona rá lehetőség. Minden van, ami szem-szájnak ingere egy alternatív szüléshez Kép Ráadásul ha szimpatikus Boros doktornő a Péterfyből, akkor nála már szülni is tudsz legközelebb, ugyanis átment az Istvánba! Az unokanővérem januárban már ott szül nála.
A gyerekágyas rész pocsék volt, de ezt már Ines is írta. Most állítólag olyan babadömping volt, hogy a gyerekágyasokat a nőgyógyászaton kellett elhelyezni, mert nem volt már hely. Igen népszerű lett a kórház Kép Kép Kép

Köszönöm a rámgondolást, ma már jobban vagyok! Kop-kop-kop...

Még jövök, mert nem írtam ki magamból mindent, de Alexa követel!

Rebi veletek mizujs?

Pusz
Hajni
tigribigri

Sziasztok! Csak egy gyors kérdés, mert ma még szülinapi lázban égünkKép
Este remélem tudok majd olvasgatniKép

Nem tudja valaki véletlenül a Streit Kriszti új emilcímét, nekem kettő van, de egyik sem működikKép
(Neki van Gergő fia akinek ma van szülinapja!)

Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk Gergőnek!
(és szeretnénk híreket hallani felőle)
és anyukájának is milió puszi, hiszen ez a nap Róla is szól!!!KépKépKép

Kép

hicudzsi

Sziasztok!

Hú, de sokat olvastam idáig!

Örülök, hogy néhány elveszett "régi" Pöttömös is elökerülget! Csak rajta, nem kérünk késedelmi díjat! Kép Kép

Nekem a legjobban az ilyen volt - ilyen lett 1 év múlva képek tetszenek!
Fantasztikus, hogy mennyit fejlödnek, nönek, változnak egyetlen év alatt!!!!
Öszintén majdnem elbögtem magam, amint mutatom apucinak Danit, milyen kis picurkából, micsoda "felnött" férfiú lett!

Szilvi!
Akkor te vagy a hátfájós "kolléga"! Igazából, már tudtam, mert Buksi megírta. Kép

Nekem a tisztábatevés nem gond, mert elejétöl fogva az ágyon végzem, valahogy nekem így jött be, Kittivel is, Petivel is. Nem is akkor fáj, mert egyenes háttal végzem, hanem amikor emelni kell, vagy le kellene hajolni. (Meg egész nap tompa fájás, föleg hosszabb ülés,fekvés után.) Ha sokat sétálok, enyhül. Reggel katasztrófa. Tudom, hogy úgy kellene emelgetni, hogy az ember leguggol és csak a térdeit hajlítja, nem a gerincét, de ez nagyon nehéz nekem, gondolom a súlyom végett. Még mindig nem voltam orvosnál, de már rá fogom szánni magam. Kaptam a könyvtárban egy gerinctorna kazettát, egyszer végigcsináltam, de még jobban fájt utána. Nem tudom micsoda gerincem van nekem? Kép

Ági, a kézmüves csapatba én is szívesen beszállnék, de nagyon béna vagyok, max. csak néznélek benneteket! (Aztán itthon kipróbálom, ha senki nem látja! Kép )Itt a Teréz krt-on is van egy Kreatív bolt, vagy nem is tudom mi a pontos neve, nagyon ari szalvéták vannak, darabonként is lehet kapni, (talán 40 ft.) gondoltam veszek, meg olyan ragasztót is, de amikor megláttam, hogy a ragacs hétszázvalamennyi, de egy icipici dobozka, akkor gondoltam majd megkérdezlek téged, hátha van olcsóbb megoldás is?

Rókázók!
Nem vígasztalásképp, van egy vírus, szerencsére csak 2-3 nap, de hasmenés is jár hozzá. Nekünk volt a nyáron és mindenkin átment kivéve Kittike. Most az a fura, hogy most meg csak ö kapta meg.
Remélem mi kimaradunk belöle.

Most megyünk Anyukámhoz hétvégézni, mindenkinek jó pihenést, meg amit szeretnétek!

Üdv.
Andi

Bocsi, megint nincs hosszú ö és ü -m.
andi68

Sziasztok,
Draga Emo,miattatok neztem ma be mert ma a gergo szulinapjan felelevenitettuk a geri szuletesenek emlekeit es ehhez te es Duduka szorosan hozzatartoztok.
A konny szokott a szemembe mikor lattam a kepeit Dudunak...olyan elenken el bennem az ujszulottkori kepe.
Bocs a nem tul szinvolnalas betuhasznalatert de nemet xp-m van,szo szerint elvesztem,Nemetorszgban elunk 3 honapja
Minden rendben velunk,igerem gyakrabban benezek.
A Gerinek nagy partit csaptunk ,majd teszek fel kepeket.
Minden pottom maminak szep estet,Streit Kriszti,Fazekas Gergo
emil:kriszti-nandi@fotexveszprem.hu
streitkrisz

Szilvi!

Gyorsan válaszolok.

Nekem a szüléssel és ezáltal a szülőszobával kapcsolatban nem sok "élményem" van, mert gyors volt a dolog. Első lányom 5,5 éve született az István kórházban. Akkor már magas vérnyomás miatt be kellett feküdnöm. Nagyon sokan voltak már akkor is, mert 3/4 napot kellett a folyóson várnom, hogy szabad ágy legyen, és szülés után is a vajudóban töltöttem az éjszakát. Indított szülés volt. Fájdalmaim csak a magzatvíz elfolyása után volt igazán. Érzéstelenítésre, alternatív szülési eszközök kipróbálására nem volt időm, mert 2 óra alatt megvolt Dorka.
Domcsi tavaly dec-ben született szintén ott. Akkor 10 perces fájásokkal mentem be. Nem voltak sokan a vajúdoban, de az eszközök kipróbálására megint nem volt időm, mert elfolyt a magzatvíz, és rá 1 1/2 órára megvolt Domcsi. Viszont most már a szülőágy ültethető, így láthattam Domcsit kicsusszani. Nem siettették a folyamatot, minden ment a maga utján.
Én 3 ágyas szobába kerültem saját fürdőszobába, ami jó volt, és mindenképpen változás az 5 év alatt. Kicsi volt, de jó.
És mindenki kedvesebb volt.
Nekem nem volt választott szülésznőm. Épp aki ott volt, az vezette le majdnem a szülésemet is, mert a doki majdnem lekéste.
Dokim Dr. Hetényi Gábor, aki nagyon rendes.

Én javasolni tudom a kórházat. De tény, hogy nagyon felkapott, és sokan vannak.

Nelli
hnelli

Judit!
Szuper a kép!Kép Én is ritkán vagyok a lányommal fotózva, mert általában szörnyűségesek a képek (mások nem úgy látnak mint énKép) vagy egyszerűen lemaradokKép

Kriszti!!
El sem tudom mondani, mennyire örülök a jelentkezésednek!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép
Már ment a mél isKép

És ímé most egy ilyen volt, ilyen lett egy év múlva kép:
Kép

PUSZI!!!
Most "vacsizunk" egyetKép

hicudzsi

Sziasztok!

Hicu!
Gyönyőrű és megható!!! Most már egyre gyakrabban fogunk látni iylen-most képeket.

A pöttöm szülinapi buli jó ötlet.

Nelli!
Milyen szerencsés vagy, hogy ilye gyorsan szültél mind a két alkalommal.
Nekem sikerült mind a kétszer alapítványiba menni.

Látáttok a Névshow-t(Aszem ez a műsor címe az MTV-n). Torgyán nem volt semmi a három csajjalKép

puszi
Ines
ini

Halihó,

együtttanulás: mink éppen ezt csináljuk. vagyis nem teljesen, mert nem egy helyre járunk; Ember közgázt kezdett, és pedig EU-s izébizét. Apának két hetente péntek-szombat egész nap, nekem hetente szombat - lenne, mert eleve csak két hetente tudok menni, és azt is csak akkor, ha nincsen semmi has vagy egyéb fájás. Egész napra egyébként sem tudok menni a szopi miatt. Összességében a szept közepi kezdés óta kétszer voltam fél napot. Ha apa nem járna szintén egyetembe, akkor lenne esély hetente próbálkozni. SZóval szerintem szép és jó az együtt tanulás, elvileg... gyakorlatilag apa tanul, anya meg próbálkozik... persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyon nem veszem komolyan a dolgot, nem ezt akarom elvégezni, ez csak időtöltés. Készülök mellette angol nyelvvizsgára is, az komoly, szent és sérthetetlen.

Judit,
dec elejéig mi is apátlanok vagyunk nagyjából. Nem is tudom, hogy jobb-e vagy rosszabb, hogy Ember sokat dolgozik itthon. Jobb, mert azért mégis egy-két mondatot lehet beszélgetni, és pár percre Dinit is a kezébe nyomhatom. De rosszabb, mert ha már itthon van, akkor legyen is itthon, és legyen családi élet, ne azt lássam, hogy a szgépet nyomkodja, vagy fel alá járkálva gondolkodik... kezdtem pedzeni, hogy ha véget ér ez az őrület, akkor próbáljon meg nem hazahozni melót. De asszem ez nem fog menni, évek óta itthon is dolgozik, csak eddig ez fel sem tűnt...

szülőszoba:
a szülésem elött minden részét megnéztem, nagyon jó volt látni, hogy kb mi vár rám. azóta ez az utolsó volt az első, amit láttam, teljesen véletlenül. nekem is tiszta nosztalgia volt, pedig nem ott szültem. csak az egész, a hangulat, meg az a pici manó Kép olyan jó volt Kép

na megyek eltakarítom a vacsora romjait...

orsko
orsko

Sziasztok!

Egész éjjel lelkifurdalásom voilt,amiért tegnap este kiment a fejemből, hogy Juditnak és Szilvinek az alvás témájára nem reagáltam.

Judit!
Mindig ua. az időben ébred? Nem lehet, hogy akkor van pont egy felszínes alvása, tehát akkor álmodnak? És megijed, felriad? Oli rendszerességgel ébred 11:30- és 0:30 között. Először ugye azt gondoltam, hogy a hasa fáj, aztán a büfire gondoltam. Most már ott tartok, hogy ő is akkor alszik felszínesen. Nagyon ritkán, ha megtalálja a cumit, akkor elalszik.
Ilyenkor aszem nem is tudnk mást csinálni csak szeretgetni. Sokáig tart mig elalszik? és mi lenne, ha balami gyenge fényt hagynátok neki? Hogy tudja, hogy hol van. Az ágyikóba alszik el este?

Szilvi!
Én a rendszeres éjféli ébredésnél, mindig megitattam Olival a maradék tápszerét. Nagy hiba volt, mert most állandóan kéri. Most már pár napja nem adom, tovább tart míg megint elalszik. Következő ébredése 3 körül. Akkor is kérne tejet Ma nem adtam, sőt vissza nyűgősködte magát álmoba. tele raktam az ágyát cumival, hogy egyet megtaláljon.

puszi

Ines
ini

Ines, nagyon aranyos vagy, hogy ilyen lelkiismereti kérdést csinálsz az alvásügyünkből. Kép Én is most már próbálni fogom csökkenteni a szopik számát, de nem mindig megy, ma pl. itt aludt anyukám, és nem akartam egész éjjel ríkatni. Kép Mármint Dorkát. Kép
Judit, nemrég volt a Kismama újságban egy cikk, az orvos válaszolban, ott is egy kismama hasonló dolgokkal küszködött. A múltkor azért nem írtam, mert nem akartam feleslegesen hülyeségeket írni. Az egyik lehetséges ok, amire emlékszem, hogy esetleg húgyúti fertőzése van a babának (lányoknál főleg), és amikor pisil, elkezdi csípni, irritálni. A másik tipp, hogy felsőlégúti elváltozás, orrsövényferdülés, vagy enyhe krónikus arcüreggyulladás, ami légzészavarhoz, légszomjhoz vezethet. Közben kikerestem, és szószerint írom. "pszichológusok szerint a szülő és gyerek, vagy a két szülő közti kapcsolatban kialakult rejtett feszültség " is ide vezethet.
Egyébként nov. 13-án tíztől lesz az aranytízben erről beszélgetés, lesz ott neurológus és pszichológus is. Ingyenes, mi is megyünk!

Hű, most mennem kell, megfőtt az ebéd.
Pusz
Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok
Nekem még mindig, újra és újra csodát idéz ez a folyamat, ahogy az apró maszatos aligmozgó nyeklőnyakló szemeink fényéből milyen látványos a fejlődés. Az értelem a szemükben, a felismerés, és a puszta látványunk okozta extázis nem hasonlítható semmihez.
Dudu is olyan kis csöpp volt és most meg egy fürtös kisboszi.

Szülés témához nem szólnék hozzá, az enyém elég nightmare volt, szóval egyedi esetekből meg nincs értelme bármilyen kórházat, orvost lehúznom. Inkább kussolok.

Ini
alvás ügyben tanácstalan vagyok. Van, hogy már mi is alszunk, ill ágyban olvasunk, és csillapíthatatlanul zokog fel. Teljesen váratlanul. Nem kezd el nyüszögni, meg kiabálni. Ordítva sír, szinte fulldoklik. Semmi nem segít, dalolászás, sötét, világos, ágyban, kézben. testen, apával, anyával, láblologatás. Semmi. Ágyában alszik el, és ég olyankor még kint a lámpa. Csak egy jó nagy adag tápszer, ami csillapítja. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de mintha attól ijedne meg, hogy nem leszünk neki többé. Mikor a szájába kapja a meleg/forró tejet azonnal megnyugszik. Meleg vizet és általában a vizet nem fogadja el. Ma éjjel nem kelt fel, de adtam neki már félálmában egy chamomillát, és még altatáskor megnyugtattam, hogy mindig leszünk neki. Meglátom ma éjjel.

Hú, hallom hogy felébredt, este jövök
J
holophernes

Sziasztok!

Judit
ez elég rémisztő! Az is lehet, hogy rosszat álmodik, esetleg átél valamit újra. Pl. ronda kutya ugatását, amitől esetleg korábban megijedt. Remélem ma jól alszik Léna! Küldök neki álommanókat:
Kép

Egyébként nem szép ám így felcsigázni a kórházzal kapcsolatban! Most már van egy lik az oldalamon...

Ini
én láttam Torgyánt, hát nem semmi volt! Nekem a festett haja tetszik a legjobban! Kép

Hicu,
Annyira tündér Dudu a képeken! Tényleg hihetetlen, hogy egy év alatt milyen fantasztikusan nagy változások történnek egy picivel. A csecsemőből kisded lesz.
Tök jó, hogy Kriszti előkerült, legalább fel tudjátok venni a kapcsolatot!

Kriszti Gergője Isten éltessen téged is sokáig!Kép

Szilvi Te ezzel a 8 foggal hergelni akarsz?! Kép Kép Kép
Amúgy nekem akkor fáj a hátam, amikor hajat mosok és úgy hajolok a kádba. De akkor piszkosul, felemelkedni is alig tudok... Pelenkázóból kettő van, egy a szobában, egy a fürdőben, így nem kell Alexát kicipelni fürcsi után. De mostanában napközben már nem a komódon cserélünk pelust, hanem inkább a földön, mert félek, hogy leveti magát a magasból, annyira ugrál.
Alvásban sajna nem tudok tanácsot adni, nálunk az kész csőd.

Puszi
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Úgy,de úgy hiányoztatok! Már vissza is olvastam,de kispapi szerint jobb dolgom is lehetne a babanetezésnél,most hogy hazaértünk Kép. Mindenkihez hozzáakarok szólni és meg is teszem,de csak holnap!

Két nagyon fontos:

Dudunak nagyon boldog szülinapot KépKépKép!!!!!!!! Hicu! Küldtem képeslapot,de arról informáltak,hogy nem megy át a mailcímedre Kép

Judit!

Rémes dolog lehet ez az ébredés,de én inkább az optimista verzióra tippelek: abba a korba ért,amikor felszínesebb az alvása, könnyebben felriad,és akkor ott van sötétben,anya meg sehol.Nem is teljes felriadás, csak egy ilyen féléber rémes állapot. Nálunk is volt eddig kétszer,és tényleg semmi nem segített,csak egy idő után megnyugodott. Hát sok okosat és újat nem írtam.Remélem javul a helyzet,és én is küldök álommanókat.

Valamint:ta-ta-ta-tam! Megoldottam az új regisztrációmat,gyorsan készítettem is új albumot nagyon cuki képekkel! Nézzétek meg,mert én azok közé tartozom,akiknek nagyon fáj,ha nem kapnak visszajelzést,hogy milyen szép,aranyos,cuki a gyermekük KépKépKép

Na jó éjt!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

A nagy kapkodásban nem csatoltam persze:

http://babanet.hu/album/main.php?album=3795

Már itt sem vagyok!
kisbuksi

Nelli!
Nehogy elbújdokolj ám!Kép Nem vagyok egy harapós fajta, de mint most megtudtam "Mangó"-s sem (?), majd megkérdezem BUKItól (Kép), mit is jelent ez nála.

Hicu!
Én is olvastam az irományodat a Kismamában, rögtön felismertelek titeket. Tetszett! Kép
Drukkolunk, kitartás!
Aranyos az akkor és most Édua, boldog szülinapot!

Judit!
A számod felírtam, de szerdán élőszóban is tökéletesen megfelel, ha nem jutnék a közeledbe, akkor a telefonos segítséghez folyamodok!
Nekünk 2 dolog miatt voltak sokszoros éjjeli ébredések:
1. rossz volt az első tápszer, amit a doki felírt. Erre gyanakodtam úgy 2 hét elteltével, mert sokkal kevesebbet evett, mint az előírt adag, meg úgy nymmogta, mint akinek nem ízlik. Éjjel vsz. fájt tőle a hasa + éhes is volt, én meg azt hittem csak ez utóbbi van és kapott még belőle. Akkor jöttem rá, hogy váltani kell, amikor ahelyett, hogy növelte volna az adagját, elkezdte lecsökkenteni. Írattunk másikat, azt meg falta, annyit evett belőle, amennyi elő volt írva. Látványos volt a különbség.
2. Nálunk pont a fény zavarta, vettünk egy sötétítő rolót, utána nem ébredt csak 1x.
Szóval szerintem próbálgatni kell, rá fogtok jönni. Én nem hiszem, hogy félne az "elvesztésetektől". De ez csak személyes vélemény.

Ini!
Remélem kilábaltatok már mind3-an a betegségből!Kép

Ági!
Várom a csörgést. Készülünk a szerdára.

Tegnap volt a keresztelőnk! Van egy nagyon aranyos kép, amikor Matyi el akarja kapni a gyertya lángját. Megpróbálom feltenni.

Pussz
Manga

(Ini! A teljes nevem: Pattantyús Manga)
manga

nem akarom üzenőtáblának használni a topikot, de most mennem köll, apa dolgoz-na...
Buksi, nézz be a csepeli topba, meg emilt is küldtem.

csók
orsko
orsko

Próba 2
<!--attachment: Matyi3-124504.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*108.7**Matyi3%2epsd --><center><pre>
Kép
Matyi3.psd (108.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
manga

Asszem nem jött össze. Talán túl nagy.
manga

Helló!

Kisbuksi, hogy milyen "szép, aranyos, cuki a gyermeked!" Kép Kép Kép
De most félre a tréfát, milyen szép, aranyos és cuki Vencel a képeken! Nekem az Apára várva és az avaros tetszik nagyon. Kép

Manga, én nem bírtam már magammal és megnéztem a mamatáblicskunkban a vezetékneved Kép Rém kiváncsi vagyok Kép

Épp bazi nagy tűz van nem messze tőlünk ezekben a pillanatokban. Ég egy vegyi raktár. Apa meg tűkön ül és borzasztó elkeseredett, hogy kimaradt a "jó balhéból", ugyanis ma nincs szolgálatban. Én meg titkon örülök...

Jóéjt!
Hajni
tigribigri

Sziasztok
Ébredés ügyben egyelőre jól állunk, ma is kapott bogyót és dumát. Mostanáig nem ébredt, remélem nem is fogKép
Hajni
ilyen bomba tündért még nem is láttam, Nem tudom, honnan töltötted le, de köszi. Tuti segítség. A tüzek meg maradjanak nagyon távol a szabadnapos apától. Majd este megtudjuk a hiradóból. Mostanág csak ilyenekről szól.
Ami a kórházat illeti, csak azért nem ecsetelem a Bethesdát, mert kívánom, hogy senkinek ne legyen szüksége rá. Ha egy kórházt lehet jó, akkor az, az. Főleg a sebészet. De inkább ne legyen rá szükség. Hát ezért titkolóztam.
Buksi
Vencel nekem a kilopóztam a konyhába mosolyával tetszett a legjobban, imádom azokat a kis gödröket. Tuti egyszer még lefotózom!!!!
Manga
köszi a tippet, remélem tényleg bevállik. Most vizsgálódunk homeobogyóval, de köv héten úgy is jön a doki, és iratunk vele fel mésik tápit. Ti milyen használtok?? Mi BEBA HA2-t kaptunk, és az igazság szerint kispapi szerint keméyn volt tegnapelőtt éjjel a hasa. Ő a hasszakértő nálunk.
És akkor így hagysz minket gyertyás kép nélkül???
Mi lett Matyi második neve??
Szilvih
bocs a keresztbe dumálásért, nem olvastalak, mikor írtam, ill nem frissítettem. Mi is az az Aranytíz? Szerdán jöttök? Tudod, a teknőcprojekt tenderét még meg kellene írnomKépKépKép
Hová mentek Tunéziában? Jajj, vigyetek alkoholt, ha iszogatnátok, mert elég strapás beszerezni, és likőr ízvilágú nálunk minden. Na nem okoskodom, mert így is csorog még mindig a nyálam. Gyertek talizni, és jól kedvet csinálok nektek!!!!
J, aki mindig tud a nap utolsó/első hozzászólója lenni, mivel most végzett a vasalással
Orsko
Hát neked se lehet könnyű. Momentán nálunk is ilyesmi a helyzet. Papírok és gép nélkül, de folyamatosan alkot az én drágám, így olyan földi dolgokkal, hogy van süti nem igen tudod indiántáncra bírni. Megejt egy :"jó, akkor együnk"-et, és aztán kész. Asszem a centi marad. Vagy ez lenne a hosszú párkapcsolat titka???
Andi
gerinctornaKép
holophernes

Sziasztok,
Ma egy magyar esten voltam itt nemethonban,szoval csak gyors bekukk.
Emo kicsit egoista odon magamat tettem elore az emil cimunkben de a "hierarchia"szerint igy van(jol)booocsi:nandi-kriszti@fotexveszprem.hu
Lecci megegyszel kuld el.
streitkrisz

Sziasztok!

Kisbuksi, naná, hogy megnéztem a képeket! Nekem a pocakos szerelőgyerek és az őszi képek voltak a kedvenceim!( bár a konyhába kilépő se semmi ) Úgy tűnik, apa orra mindenhol kelendő. Andris nem cicázik, egy mozdulattal bekapja apja orrát, ha birkóznak

Boldog szülinapot az egyéveseknek! Komolyan mondom, megható nézni a képeket, hogy 1 év alatt micsoda "nagy" gyerekek lesznek a picurokból.

Jó sokat írtatok, és még a nevekkel nem vagyok nagyon képben, de valaki kérdezte, hol szültem: a Schöpfiben. Szerencsére nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a szüléssel kapcsolatban.

Judit, csak szorítani tudok, hogy mielőbb rendeződjön az alvásügy! Nemcsak fárasztó, de aggasztó is lehet egyben!!

Andrisnál nem állítottak órát, így ma fél 4kor jelzett, majd 6kor teljesen pihenten csicsergett az ágyban.

Remélem sikerül az egyik talin nekünk is ott lenni, nagy kedvet csináltatok hozzá!

Móki
móki

Sziasztok!!

Jajj... minmt a borravaló (már megint . és már megint én...)

utólag NAGYON-NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT az ünnepelteknek...KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Lesz akkor tali szerdán (azaz holnap)? Mert én mennék nagylányostól-apástól-Levistől... és holnapra ígértük CSengusnak... ugye lesztek???

... muszáj mennem... de a képeket még jól megnézem, és ha lesz egy kicsi időm, akkor áradozok is.. jó? KépKépKépKép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?