Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg Kati te is tehetnél fel képet a piciről.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


gabi: igen, ilyenkor eltérően fejnődnek. nálunk például a combcsontunk mindig nagyobb 5-6 nappal a fejünk pedig kisebb 3-4 nappal a standard méretnél. már látjuk, h anyukájára fog hasonlítani. :lol:
nekem még 15 hetesen oda-vissza lemérte, mert azt mondta még most utoljára tudja egyben megnézni.
én is sokat nézelődök a neten. és mindig találok jobbnál jobb cuccokat. ruhákat nekem sem kell vennem csak egyet, kettőt ami megtettszik, de minden mást meg kell venni, de nem akarok feleslegesen vásárolni. szóval szerintem sok mindent majd menet közben fogok megvenni, ha rájövök, h kell.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


gabi: én videó kazettát szoktam kapni. mindig azt viszem és arra vesszük fel a babócát, ahogy izeg-mozog és a szívhangot is. holnap megyek az anyósomékhoz, nekik van videójuk és onnan fényképezek egyet. és mi megyünk 20 hetesen 4dre. ott kapunk biztosan.
pocakfotót is tehetnél fel.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

De jó Kati, hogy te mindig kapsz kazettát. Vagy inkább Cd-t? Hát nekem mindent kell vennem, rucikat is, csak azt még nem nézegetem majd ha már tudom ki is készülődik. :D
Holnap teszek fel pocakos képet, majd akkor csinálunk, de most még csak régiek vannak. Tök jó neked már mindjárt itt a genetikai uh. Ott mit néznek pontosan? AFP eredményed megjött?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


gabi: videot kapunk, mert a dokim arra esküszik. majd ha megszületik akkor kiíratjuk dvd-re az egészet. addig mindig folyamatosan vesszük fel.
genetikain nézik elég alaposan. a belső szervek működését, meg végtagokat, meg mindent. mondjuk nekem a dokim csinálja azt is és ő mindig megszokott mindent mutatni. megnéz mindent. múltkor pont a gyomrát és a veséjét is megmutogatta. szóval szerintem csak egy babamozi lesz a genetikai.
az afp-nek nincs még eredménye. majd 28án megyek reggel a védőnőhöz, akinél már elvileg ott lesz az afp és a többi eredmény és utána megyek a dokihoz uh-ra. már alig várom. de már csak 7et kell aludni.
várom holnap a képeket. én is csinálok újakat.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Gabi, annnnnnnnyira éééééééééédes a babád!!!! Én is akarok egy ilyet :D Tegnap el kellett mennem valami bioboltba, és egy bababolt mellett mentem el, és olyan tündéri pici ruhácskák meg babaágyak voltak kitéve, összeszorult a szívem... na de sebaj :) majd lesz nekünk is :)

Lanyus, ámbár nem engem kérdeztél, de azért válaszolok, mert úgy fest, Csip nem akar jönni, pedig lóg egy képpel is még! A hőmérőzést, hogy mutasson is valamit, ciklus elején kell elkezdeni, mindig reggel kell mérni, lehetőleg azonos időben, és ez legyen az első dolgod, nem kelhetsz fel addig, meg semmi... azt mondják, szájban meg hüvelyben szabad csak mérni, de am hónaljban is lehet, csak én mindig elaludtam, és kifordult a hőmérő... ja, meg tapasztalat, a digitális a legjobb, és elég csak csipogásig mérni... szal a hőgörbe úgy néz ki, hogy a ciklus elején van egy alaphőd, kinél mennyi, aztán peteérésnél leesik (vagy nem, ez sem törvényszerű), aztán 2-3 napra rá felmegy. Ez a 2-3 nap a termékeny időszak, ilyenkor van peteérés. Ekkor jelenik meg WC használat után után törlésnél a "csúszós" érzés is. Aztán ez a hő fenn is marad egészen addig, amíg meg nem kell jönnie, utána leesik alaphőre és megjön. Ha babás vagy, fennmarad és egyre fentebb megy.

Kép

Szal valahogy így kell kinéznie egy nem terhes hőgörbének, de a babatervezők oldalán egy csomó görbét találsz, mindenfélét :) meg érdemes első pár hónapban ovutesztelni mellé, segít jobban megismerni a hőgörbédet...

Ka(ti), olyan jó neked is, hogy már érzed a babád... de nem baj, én még mindig optimista vagyok :)

Ninike, örülök, hogy mindent kaptatok végül :)

Csip, te merre vagy már???!!!! Ne tűnj el!!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Morning :D

Vagyok Ám Jeanner csak tegnap meloztam :) jól írtad, a hőzést... :) köszi :) Lanyus Én nem mértem a ciklus elején csak a végén nézztem, hogy legalább 2 hétig maradjon fent, mert akkor tuti babás vagy :D Nekem úgy is volt :D
És hülye ez a fényképező, egyszerűen nem tudom, de lefényképezzem és mikor rátöltöm a gépre, nem olvassan be...megörülök már....ma megint szarakodok vele hátha sikerül...

Aztán egész jól vagyok bár tegnap délután már elfáradtam...fájt is picit a hasam hányingerem is volt, és a bimbóim mr nehezen viselik el a melltartót :( ezek vannak :roll: jövőhéten hívom az orvost, mert csak heti 1 napotvan magánban Hétfőnként, hogy mikor van a legkésöbb óra mikor mehetnék hozzá....meg nem megy-e szabir, de majd még átgondolom, hogy 11 vagy 18 menjek...
csip-csip18
 
 


Na, de jó, h itt vagy :) már itt teljesen beaggódtam :D

Telóval nem tudod lefotózni? :roll: De jó, hogy már érzed is :) és tuti, h mindegy, h 11 vagy 18 mégy, lesz már szívhang meg minden :)

Azért írtam, hogy ciklus elejétől mérjen, mert ha nem tudja, mennyi az alaphője, nem tudja azt sem, hogy fenn van-e... nekem például a "fenn van" 36,6-ot jelent, babásan volt 36,8-36,9... szóval szerintem érdemes egy pár ciklusig végigmérni...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Természetessen igazad van :) Én egyszer pár napot mretem, hogy megtudjam mennyi az alaphőm...akkor volt de már nem biztos...36.8...

Telommal ha lefotozom, akkor meg kell a telos zsinor, z meg nincs itt :(
de most keressem mi lehet a baja a fényképezőmnek, mert nem hiszem el, hogy ilyen szerencsétlen vagyok...de megoldolm és igérom megprobálok hozzni fotót :D
csip-csip18
 
 


oksa :)

Én nagyon hajnalban mérek és szájban, de a lényeget mutatja :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jenner: te is fogod érezni és vásárolgathatsz még neki annyit, hogy egyszer meg is unod, csak még várja a legmegfelelőbb időt. és tényleg így van, h akkor fog jönni, amikor a legjobb minden. ez nálunk is így volt. mivel már januárban abbahagytam a bogyót jöhetett volna, de nem jött. megvárta amíg befejezzük a házunkat, átköltözünk és itt növekszik.
ma is reggel éreztem reggeli után a mocorgást, miközben kávéztam. most vagy szereti, vagy nem?! igazából most tértem vissza a kávéra, eddig nem ment, de a vérnyomásom a béka feneke alatt van. olyan 80-90 között mozog, így muszály valamivel tuningolni magam.
suli? vagy ma dolgozol? te nappalira jársz, h ilyen sokat kell suliban lenned?

csip: ha nem boldogulsz küldd át valakinek a telójára a képedet és felrakjuk szívesen.
a tüneteid jó, h jönnek elő. több ne is legyen, hányinger, hányás ne jöjjön!!!!
nekem a hasammal versenyzik a mellem. egyszer az egyik nagyobb, egyszer a másik. már az összes melltartómat lecseréltem, de nagyon úgy tűnik, h szükségem lesz egy újabb garnitúrára is. tegnap anyukám is megjegyezte, akivel egy hete nem találkoztam, h mellben megint megerősödtem. mondom neki: ja :twisted: :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati:D:D Amúgy kérdezted a múltkor, de elfelejtettem válaszolni: 5.éves vagyok, még ez meg a kövi félév és elvileg vége...de majd meglátjuk, nálunk a záróvizsgák elég szivatósak, lehet hagyok magamnak még időt. Meg persze a babótól is függ.

Képzeljétek nagy harcban vagyok..egyenlőre még nyerésben állok, de erősködik ez a hülye betegség..már köhögcsélek is:( le akar itt engem amortizálni, pedig nem kellene...úh Csip, nemtom mi legyen holnap, elvileg nem fertőzök(mert akkor uram már fetrengene), de Téged sem akarlak kitenni veszélynek:) Tényleg, ha menek holnap, mikor?

Gabi: pocakfotóóót:)

B.

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Kati, levelezős vagyok, csak hát a tanárok lusták, így "havonta" (most már 2-3 hetente) járok be 3 napra (szerda-csüt-péntek), amúgy meg, amikor ilyen aktívan itt vagyok, általában melózok :) (vagyis nem, csak benn vagyok melóhelyen XD)

Hát nem tudom, lehet ezt megunni? :D én már nagyon szeretném unni :D tulajdonképpen nem tudom, hogy van-e olyan, hogy minden jó, mert ha így van, nekünk sose lesz gyerekünk... valami mindig van... meg ugye, én mindig a hajléktalanokból meg a tinikből indulok ki... a múltkor láttam az aluljáróban egy nőt, egy dekket szívott, kettő volt még a kezében, a ruhái szutykosok, ő is koszos volt, meg iszonyú büdös, mellette a pálinkás üveg, hasa alapján 8.-9. hónapban lehetett... szerintem neki sem volt a legjobb... én nem igazán értem, ez mitől is függ, de szerintem nem vagyunk egyformák, ezért van az, hogy van, akinek egyből sikerül, van akinek nem, de azt olvastam valahol, a szervezet arra van beállva, hogy szaporodjunk, így nem kell aggódni, mert megoldja magának :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Bejni, forró tea + vitamin!!!!!!! :) én már jövök ki belőle...

Tegnap vettem Gravidát, meg apafejnek Ca-Mg-Zn tabit... azért is, igen, meg főleg az allergiájára és a dohányzására... remélem, fogja szedni, mert különben megütöm :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Nagyon édes a babód. A mintát levettem.

Lanyus!
A Babát tervezők otthona honlapon sok minden fent van. És a Hello Baby honlapon is fent van a hőmérőzés.
Vezetni magyar honlapon is lehet: ciklus.hu

Csip!
Hamar kezdődik a rosszullétet. Na ezt az egyet nem irigylem. Ettől már most félek.

Jeanner!
Az én szervezetem beállhatna szaporodó üzemmódra. Nehezen találom az indító gombot. Persze a csövi nőnek nincs peteérési gondja. Gyereket meg egy életre tönkretesz. Beteges lesz, és beadja az államnak. De örökbe nem adja, mert az ő vére.

Bejni!
Csipkebogyó tea és méz. Jobbulást.

Kismamik!
Gergőnek én kb 20 hetesen, egy felhúzható zenélőkét vettem. Sokat hallgatattam vele a pocakban. Mikor nem tudtuk mi a baja jól jött, meghallotta a zenét és abbahagyta a bőgést. Ma is nagyon szereti.
franci
 
 


jenner: még szerencse, h nem ez a nagy átlag, akiket írtál. nekik persze, h nem jókor jön. inkább ne is jönne. különben is: a feladatok azért vannak, h megoldjuk azokat.
a megunásra azt értem, h amikor a gyerek mondjuk 4-5 éves lesz és pakolsz a szekrényben, és azt mondod, hogy már megint kinőtte a nadrágjait, megint venni kell neki. addigra már lehet elmúlik a "varázs", ami még most bennünk is van, h de jó, dejó megyünk vásárolni babakocsi, megf cumisüvegg, meg aranyos takaró stb...
ja! sajnos a párom is dohányzik. tehát ezen sem múlik a dolog.

bejni: kitartás az utolsó félévhez! én nagyon megbántam anno, h hagytam magamnak egy félév pihit és utána záróvizsgáztam csak, mert sok mindent elfelejtettem, meg egyszerre kellett egy másik szakkal. és persze egy napon!!!!!!! egyik államvizsga 8kor, másikra 14re voltam beosztva a város (pest) két különböző pontján. de sikerült és ez a léyneg.

megfázás: másik topicban a fokhagymát nyelik nyersen, egészben és szerintük hatásos. én imádom, de idáig még nem fanyarodtam. szerencsére nem vagyok beteg, de minden nap eszek reggel-este 500as c-vitamint.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


[quote="@ka(ti)"]m írta:@ka(ti)egfázás: másik topicban a fokhagymát nyelik nyersen, egészben és szerintük hatásos. én imádom, de idáig még nem fanyarodtam.

épp a citromos fokhagymás meleg teámat szürcsölöm :wink: :D nyamm
amúgy a másik verzió, amit betegségkor szoktam: mézes kenyér mellé harapni a fokhagymát. tutira hatásos!
most ehhez nincs kedvem, úgyh ezért maradt a tea.

no igen, "kicsit" megfáztam, Dávid sincs jól, qva szar volt az éjszakánk is :? :cry:
nem tudom mi lesz így a szombati sulival :(

bejni! drukk a sulihoz, kitartás! :D

felhívtam a dokim, azt mondta, ha jövő hétig nem jön meg rendesen (ugye clostit kéne szednem), akkor meghozzuk gyógyszerrel és utána mehet a closti kúra...

norcoluttal hoznak meg mensit, nem?
belani
 
 


belani: neked is jobbulást! dávidnak is gyógypuszik!
amit szedtem duphastont, annak a tájékoztatójába is bele van írva, h menstruációs ciklus rendezése. kicsit furcsa is volt, mert nekem pedig babamegtartónak írta fel a doki. de biztosan tudják mit csinálnak.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Belani, én úgy tudom, van erre több gyógyszer is...

Kati, vannak más emberek is, akik csak rágondolnak és terhesek lesznek... tegnap láttam egy csajt, nem írnám le, melyik csoporthoz tartozott, 3 gyereke volt, de kinézetre talán 19 lehetett... na mindegy... szóval senkinek no para, itt mindenkinek lesz babája előbb utóbb :)

Franci, a pocakban zenére altatásról én is sokat hallottam, szerintem ki is fogom próbálni :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


franci: nem is láttam, h te is írtál! :oops:
ne aggódj, meg lesz az a gomb! ajogy jenner írta: itt mindenkinek lesz babája.

mi már egy ideje sokat beszélünk a babánkhoz, pedig még tudjuk, h nem hall. de nem lehet elég korán elkezdeni.
a múlt héten például cipőt oltunk venni a férjemnek. sikerült kiválasztania egy tépőzáras cipőt. ekkor mondtam az autóban a babának, h látod, látod apa soha nem fog felnőni, még most is gyerekcpiőt (46os) veszünk neki. erre ő elkezdett bugyborékolni. édes volt. tutira véletlen, de jót nevettünk.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, tüneményes lehetett :) hanyadik hétben jársz már? mikortól fogod majd normálisan érezni?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


olyan jó dolog ám a babát érezni!
amikor megszületett Dáv, akkor hónapokig hiányérzetem volt: nem mozgott a hasamban senki. Nagyon furi volt!

Én kerek 20 hetes voltam,amikor a konkrét rúgásokat éreztem, de csiklandozást, bugyborékolást már 18 hetesen éreztem.

Állítólag azt mondják, hogy pont a terhesség félidejében érzi meg a kismama a babája rúgását, onnantól számítva még 4,5 hónap a szülésig... hát nem tudom... mindenesetre, nálunk bejött :lol:
belani
 
 


Hűha termeltetek rendesen...elment a netem azért nem voltam...Most tudtam magam nagy nehezzen rávenni, hogy egyek valamit, de eléggé nehézkesen ment le....nem tudom átküldenki senkinek, mivel nincs előfizetve az mms-sem :? De ma megprobálom, hogy párom megcsinálja :D nekem vlahogy :D engem már csak felbosszant
:evil:
Bejni: holnap mondjuk fél 1????Van maszkom :) felveszem :)

Most azon gondolkodtam mikor is menjek orvoshoz(11 vagy 18)biztosra akarok menni, szívhang legyen!!!!!!!!...mikor hívjam fel, mert csak heti egy nap van magánrendels Hétfőn....és jó lenne az utsó időpontot kérnem, ami 6 óra...
csip-csip18
 
 


jenner: van vonalzóm, de neked elárulom: 17+2 nél vagyok. :lol:
szerintem még jó pár nap, vagy egy hét, h "rendesen" érezzem a mozgást. most még sok mindentől függ. sok helye van még neki. meg a lepényem is felfogja a rúgásokat, mert pont rajta feküdt a múltkori uh szerint.

belani: régi "hagyományok", orvoslások szerint a szülés időpontját az első mozgástól számolták. ahhoz adtak hozzá 20 hetet. nekem teljesen megfelel, ha a 37.héten szülök egy gyönyörű babát.
a lányok hamarabb kezdenek érezhetően mozogni.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


annyira gyönyörű idő van. az előbb kiteregettem egy adag fehér ruhát és majdnem száraz. nagyon élvezem. remélem mindenkinek jutott a napsütésből!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csipp, hivd fol, meseld el a dokinak mi tortent:) mit szeretnel, hogy szeretned es majd tanacsot ad, mikor menj es be is ir 6 orara! :D
Vendég
 


Bogrka:úgy lesz :)
csip-csip18
 
 


Hányinger eluralkodot felettem, huu :roll: :roll: :roll: :roll: Ez kemény, még Rókával nem taliztam, de kerülget nagyon :? bocsánat :oops:
Most beszéltem az orvosom asszisztensével fél óra múlva kell vissza hívnom :)
csip-csip18
 
 


csip, az már haladás :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Csipp, drukk, aztan gyere csevegj mit mondott dokker!
Hanyingerre assszem jo a tej, meg reggel miutan ebredsz keksz, ropi, es ezek napkozben is termeszetesen. Meg figyu, vannak nagyon joooo, tuti homeopatias dolgok amik segitenek, hogy ne legyen egyaltalan hanyingered, hanyas!!! Neten keress ra mi a jo terhessegi hanyinger eseten homeopatiaban. Baratnom is szedte es elmult neki pedig hanyos volt.
Vendég
 


Sziasztok,köszönöm a tanácsokat!!!!

Holnaptól mérni fogom a hőm és akkor meglátjuk mi lesz.
Szóval követnem kell,és mikor pár fokkal feljebb megy akkor van termékeny nap,és akkor kell babagyártóba átmenni...he pedig fennt marad babás leszek.
oké ennyit megtehetek...remélem hasznos lesz!!!!

Apának tegnap mondatm hogy sajna nincs babaó,láttam rajta is hogy szerette volna,de pár pillanat múlva csak ennyit mondott akkor jobban rágyúrúunka témára!!!!

Akartam kérdezni au hogy teherbeessek mennyire hat kia munkára,vagyis én elég nehéz fizikai munkát végzek(pékség),és bármikor nehezet emelek mindig elgondolkodom vajon ez jó e ????
Félek a sok tehertől sem tud jönni,20 kg emelek ami fárasztó ,és megterhelő is...
Vendég
 


No beszéltem :D mehetek hozzá és persze 6 órára :D juppiii :D
ja és Október 11-én :)
csip-csip18
 
 


Szia Lanyus...

Hát nem igazán, akkor már terméketlen vagy... nézd meg a körbét, amit feltettem, ott van egy "tüske" lefelé, aztán 3 sima nap (a 3.-on volt pé-m), és utána felment a hőm... de van olyan is, ahol van a tüske, utána 3 napig ugyanannyi volt, aztán felment... az a lényeg, h nálam pl. tüske után 3 nap...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Csip!!!! Szupeeeeeer!!!!:):)Orulok, hogy orulsz!! Okt. 11??? A legjobb baratom szulinapja, tuti lesz szivhang es minden mas egyeb is rendben lesz!:):) Dokker tema letudva, addig meg pihi es a homeot nezd meg, hanyingered sem lesz, annyi dolgod lesz csak, hogy vigyazz magatokra!:)
Vendég
 


Lanyus! Vegyel LH tesztet. Boltban nem olcso ugyan de vateran be lehet szerezni kedvezo aron tobb darabot es igy tudod pontosan mikor van pe-d. Akkor kell akciozni. A legjobb ha siman csak ugy szeretitek egymast fitttyet hanyva a vedekezesre. Elvezzetek egymast es jonni fog a baba is. Sokan LH tesztelnek, hot mernek, megsem jon senki hozzajuk. Mikor meg megunjak, eleguk lesz es sarokba dobjak a teszteket es a homerot akkor jon a baba es van nagy csodalkozas meg orom!:):)
Miutan teherbe estel szerintem a dokid tappenzre fog kuldeni. Nem emelhetsz sulyokat. Nem tudom ezt most otthon hogyan oldja meg a munkaltato es a munkaado de az biztos, hogy nem emelhetsz. Lehet mas munkat kapsz amit el tudsz vegezni. Es a gondolom dog meleg is van ez sem hasznal, ki van csukva, hogy dolgozni fogsz. Fizikai munkat....tuti!
Vendég
 


Lanyus, ha fizikai munkát végzel most, akkor a munkáltatónak kötelessége lesz majd a terhességed idején olyan munkakört ajánlani, ami nem jár fizikai megterheléssel!
No para :wink:
belani
 
 


Bogarka: aranyos vagy, köszi :D megyek is megnzzem azt a homeos cuccokat :)köszi az infót :)
csip-csip18
 
 


Csipp, nincs mit! Regebben szedtem en is homeot es nagyon jo, ajanlom de tenyleg!
Vendég
 


Köszi az ujjabb tanácsokat...mi lenne velem nélkületek :D

Munkáltatóma a(T.e.s.c.o) ugy oldaj meg hogy elküld táppénzre,átteni nem helyezhetnek át,mert nem ugynaz a bérünk mint a többi osztályon dolgzokké...ugy tudom azzonnal táppénz mármint a macerás 3 hó után...szülés elött 168 nappal meg gyástb amire a háziorvos ir át,valami ilyesmi...

Én a mostanra is gondolok,hiába próbálom magam óvni hogy még a lehetösége se legyen meg annak hogy esetleg terhes leszek és az emeléstól vetéljek...de sajnos ebbe a munkakürben semmilyen formában nem tudom az emelést nélkülözni,az meg hogy meleg van egy kis gratis... picit tartok ettöl.
Próbálom hivni a fiukat hogy emeljenek helyettem...de tegnap pont letesztetlet a anpomat vagy 4 szer vágtam magam a vetöszalaggal hasba,meg kétszer nekemtoltáka a kocsit,sajnos ezek midn veszélyforrások,de imádom a a munkám pörgést....
Remélem ennek ellenére az elkövetkezö idöszakban kopogtat a gólya...
El kell dönteni mi is jó... ha tetszik a munkatársaimnak ha nem ,ezentúl bizony nem fogok ezerrel pörögni,és felelötlenül emelgetni...mostmár a jövnket nézem!!!!!!!!!
Vendég
 


Lanyus! Csak kemenyen! :wink: A munkad szeretete becsulendo, kemeny munka, irigylem a kitartasod! En mar beledoglottem volna es dulnek-fulnek, hogy waaaa, elegem van! :oops: Figyu, ha tappenzre kuld..najoszt?? Meg jobb!!!!:) Ugyanis elmondanam Neked:) :) :D , hogy azok az anyukak es babaik ahol anyuka nem dolgozott, hanem otthon volt es igy hordta ki a babajat sokkal nyugodtabb gyerekek szulettek. Jobb alvok es kiegyensulyozottabb gyerekek voltak.:) En drukkolok, hogy mielobb sikeres honapotok legyen es otthon toltsd azt a nehany honapot! Pusszantalak!
Vendég
 


köszi bogarka!!!!!!!!!!!!!!
Tök jó hogy ezeket el tudom nektek mondani!!!!

Arra a homeos bogyora én is kiváncsi lennék,,hol tudok utána olvasni????
Jaj csajok ki szed itt még femibion magzatvédöt...én egy 3 hete kezdtem el,normális hogy sokkal jobb az étvágyam .és megeszek olynaokat töle amit eddig nem nagyon???
Vagy egy éve nem ettem almát,most meg minden nap eszem egyet,ez a haza felé vezetö ut ajándéka :oops: :D :D :D :D

Csip te vigyázz magatokra,nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nah gyors megyek mert van egy torta
megrendelésem , fel kell gyors diszitenem!!!!
Majd jövök jók legyetek!!!!!!
Vendég
 


Igaza van Bogarkának Lanyus :) Hányinger, megint elkapot, pedig azt hittem ma már nem találkozzom vele, és a derekam is elkezdet fájni :cry:
csip-csip18
 
 


sanálom csip!!! próbálj majd pihenni!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Lanyus: probálok majd, csak mikor haza érek akkor tok csak :( nem tom, hogy Én, hogy fogom bírni ezt a 15 órázást :roll: :roll:
csip-csip18
 
 


nah készen vagyok!!!

Apa hazaért,haverlátógatóba akar menni,de nekem semmi kedvem,mert még nincs ruhám holnapra és ki lennen vasalnom...ha hazérünk este 10kor akkor meg már nagyon nem lesz kedvem ugyhogy nem tom mit tegyek!!!

mindenkienk szép estét,babákra vigyázni!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Lanyus, mindjart nezek Neked homeos bogyokat!
Csipp, Te talaltal mar valami bogyot ezzel kapcsolatban?

Tudjatok mi jo meg!! A Dr. Schusszler fele homeopatias bogyo. Van magnezium, kalcium, anyjakinja, minden! Gyogyszertarban lehet kapni. Asszem 1500ert vettem, kb. 70-80 szem van egy kis uvegcsebe. Nekem magneziumom van mert gyakran van izomgorcsom de ez a magnezium kulonosen jo meg beagyazodashoz mert finom puhava teszi a mehet, ellazitja igy a baba jol be tudja furni magat puha feszkebe. Es ugye terhesseg alatt is sok magnezium ajanlott a meh nyulasa, kemenyedesek miatt. Beveszed es "azonnal" hat. Terheseknek is lehet szedni a Schusszler homeos bogyokat. En ha babas leszek csak ezt fogom szedni es mas homeos termekeket. En vegyileg eloallitott mu vitaminokat nem partolom.
Vendég
 


Lanyus, etvagyad tuti a vitamintol van. Sokan hiznak Tole a benne levo sok B vitamintol ami etvagyat gerjeszt.
Vendég
 


Csipp, nem irigylem a derekfajasod. Arra nem is tudom van e gyogyir. A hanyinger el fog mulni a homeotol. Tejet, ropit, sima nem edes kekszet hanem csak ezt a haztartasit, tudod probaltal mar ragcsalni? Allitolag jo ra! Ja, es figyu! Nemtom eszel e edeset, edesseget szoval cukros dolgokat. Cukrot, csokit, kavet mennyi cukorral iszol, teat, sutit, fagyit, stb. mert ettol is hanyingeresek a kismamik. Ha nem eszel edesseget akkor nemtom meg hogyan lehetne tenni a hanyinger ellen. Ezen tippjeim vannak amiket mar irtam, remelem segit majd valamelyik.
Vendég
 


Bogarka :) ez a mindent eldobunk téma látod, nem mindenkinél jött be, Gabiéknak is ovu teszttel lett babájuk :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Nagyon cuki vagy Bogarka, de a káve nem csúszik le mostanában vagy is 3 in1 iszom :? most pici sós perecet ettem na jobb lett tőle...nem tom mi lesz még a homeoval, lehet benézzek holnap a gógszertárunkba és kérek rá..igaz ami vitmint szedek abban jó sok minden benne is van a Folsavtól kezdve az A-D vitaming cink meg mit tom Én még mi....Majd igen kiprobálom natúr réi háztartási kekszet is...Lehet amúgy az ülés is nem jó a deréknak ilyenkor vagy nem?!?!!?Nem tom...De állok is mikor már nem bírok ülni....
Istenem azért most lassan megy az idő :roll: Mikor itt vagyok 2 naponta nagyon lassan mulik a 15 óra :shock: :roll:
csip-csip18
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?