Sziasztok!
Gabi, annnnnnnnyira éééééééééédes a babád!!!! Én is akarok egy ilyet
Tegnap el kellett mennem valami bioboltba, és egy bababolt mellett mentem el, és olyan tündéri pici ruhácskák meg babaágyak voltak kitéve, összeszorult a szívem... na de sebaj
majd lesz nekünk is
Lanyus, ámbár nem engem kérdeztél, de azért válaszolok, mert úgy fest, Csip nem akar jönni, pedig lóg egy képpel is még! A hőmérőzést, hogy mutasson is valamit, ciklus elején kell elkezdeni, mindig reggel kell mérni, lehetőleg azonos időben, és ez legyen az első dolgod, nem kelhetsz fel addig, meg semmi... azt mondják, szájban meg hüvelyben szabad csak mérni, de am hónaljban is lehet, csak én mindig elaludtam, és kifordult a hőmérő... ja, meg tapasztalat, a digitális a legjobb, és elég csak csipogásig mérni... szal a hőgörbe úgy néz ki, hogy a ciklus elején van egy alaphőd, kinél mennyi, aztán peteérésnél leesik (vagy nem, ez sem törvényszerű), aztán 2-3 napra rá felmegy. Ez a 2-3 nap a termékeny időszak, ilyenkor van peteérés. Ekkor jelenik meg WC használat után után törlésnél a "csúszós" érzés is. Aztán ez a hő fenn is marad egészen addig, amíg meg nem kell jönnie, utána leesik alaphőre és megjön. Ha babás vagy, fennmarad és egyre fentebb megy.
Szal valahogy így kell kinéznie egy nem terhes hőgörbének, de a babatervezők oldalán egy csomó görbét találsz, mindenfélét
meg érdemes első pár hónapban ovutesztelni mellé, segít jobban megismerni a hőgörbédet...
Ka(ti), olyan jó neked is, hogy már érzed a babád... de nem baj, én még mindig optimista vagyok
Ninike, örülök, hogy mindent kaptatok végül
Csip, te merre vagy már???!!!! Ne tűnj el!!!!