Új privát üzeneted érkezett!

Igen!
Erikáknak boldog névnapot!:)

Zsuzsu!
Gratula Ábel fejlődéséhez!!!! Az jó jel, ha várja az ovit..:)
Aztaaa Konsti vécézik? :shock: Nagyon ügyes.
Milyen szűkítőt használtok?
Mi eddig biliztünk Kevinnel, több-kevesebb sikerrel( a szűkítő a pesti mamánál maradt), de mostmár úgy gondolom veszek egy szűkítőt itthonra. Lehet, hogy azzal több sikerélménye lesz.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Edit!

A Lidlben vettünk szűkítőt kb. 2 éve, de láttam mostanában is . 700ft volt azt hiszem. Még van pelus, de követeli a wc-t, kiabál, h "pityi" így ráültetem. produkál is .

Itt egy pillanatkép, pár napja készült, látszik a szűkítő na meg Ábelem. :lol: :lol:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Tényleg jól kihalt a topik. :shock:

Zitus, ti kint laktok még, vagy beköltöztetek már? Elég hűvös van már lent a Sárgán, nem? Sajna nem tudtunk menni a héten... :(

Lalkó benyelt egy fosós vírust, lázas és megy a hasa. Kedden mikor mentem érte a bölcsibe, ült az udvaron egy padon és ülve aludt :shock: , tiszta fehér volt a feje. A hasát fájlalta. Aznap aludt 14,5 fél órát éjszaka :shock: , persze kelt többször, másnap már hőemelkedése volt, délutánra láza, volt kicsi fosi, ma meg már újra pelus van rajta, nem tudja szegénykém tartani... :cry: Mondták a bölcsiben meg az ügyeleten is, hogy most ez megy, a fosós vírus az ovikban, onnan hozhatták be a bölcsibe. :roll:

Kép
szilcsi

Zsuzsu!
Köszi az infót.
Ábel.. :lol: :lol:
Szenzációs ez a kép!! :lol:

E.

szilde
Szeged

Szilcsi!
:( :(
Gyors gyógyulást Lalinak!

szilde
Szeged

Szilcsi, javulást Lalinak! A mi óvodánkban egyelőre teljes a létszám.
Peti csak köhög, meg van egy már gyógyulóban levő fejsebe: a kelleténél közelebbről ismerkedett a drágám a liftajtó előtti törött burkolattal.

Ma megyünk 9-re Petinek személyit csináltatni. A múltkori időpontról a szervezésbeli fejetlenség miatt lemaradtunk. :oops:

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Lányok nincs valamelyikőtöknek jó állapotban levő, Zolcsinak való rollere eladó?
Köszi Kinga a biciklit, még nem láttam, de a mama és papa azt mondják tuti!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Ilcsi :)
Jobbulást Lalinak! :(
Tegnap hazajöttünk már éjszakára, mert bár tudunk fűteni, de a gatyánkat oda fizetjük, ha megy folyamatosan a fűtés, márpedig mennie kell...
De ovi és bölcsi után, hétvégén megyünk ki, csak éjszakára jövünk haza.

Boti újra ovizik, Noémivel is voltunk 2 délelőtt, megismerkedtünk a többi kispajtással, és az óvónénikkel. :)
A vezető óvónéni azt mondta, vigyem nyugodtan már októbertől.
Most még a régi ovit (Tisza-parti) felújítják, így a Tünde tériben vagyunk "albérletben". Kb. október közepén tudnak visszaköltözni, majd akkor teszünk egy próbát, hogy Noéminek bejön-e az ovizás, de gyanítom, hogy nem lesz gond, pláne, hogy Botival lehet. Nagyon össze vannak most nőve. :D

Levettük a pótkereket Boti bicajáról, gondolván, hogy majd szaladgálni kell mellette a bicajt fogva beszereltük az ülés mögé a seprűnyelet... Erre az én kisfiam, mintha világ életében kétkerekűzött volna, elindult, csak a megállásnál kellett kicsit segíteni, de már az megy! :D :D

Kép
Kép
zituska28

Zituska: gratula Botinak! Vegyes csoportban lesz Noémi Botival?

zsuzsu: Konstinak is gratula, de ügyes!

szilcsi: Jobbulást! Eljutottatok végül az íriszdiagnosztikára vagy természetgyógyászhoz Lalival? Másik mandulájáról mit mondtak?

Dóri is ovizik, van sírás, de fejlődőképes :wink: Nagyon szimpatikusak az óvónők, meg minden egyéb, úgyhogy csak meg kell szoknia az új rendszert.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zitus, gondoltam rátok, hogy biztos nem bírjátok már ezt az időt odakint. :cry: Sajnos nagyon rövidre sikerült az idei nyár a Sárgán, nekünk is, na de majd jövőre talán jobb lesz! :lol:
Botinak gratulálok, nagyon ügyes, akkor elég jó lehet az egyensúlyérzéke, ha ilyen gyorsan megy már a kétkerekűzés. :wink:
Noémi akkor megy októbertől oviba?

Minket ma hívott az ovi igazgatónője, hát csak néztem. :shock: Azt mondja, nem jelentkeztünk, nem tudnak rólunk semmit, gondolta, felhív, hogy tartsák-e a helyet Lalinak. És hozzátette, hogy ja, most látom, csak januárban tölti a hármat, akkor biztosan csak akkor jönnének, ugye? Az eszem megáll, eddig nyomta a hisztit, hogy nem mehet januárban a gyerek, csak szeptembertől, nincs évközbeni beszoktatás, erre most magától ajánlja fel... :roll: Na mindegy, ez nekem csak jó. Ja és azt mondja, múlt héten volt játszódélután, el kellett volna menni rá, hogy ott megismerkedjünk az óvónénikkel és megbeszéljük, mikor jövünk. :shock: Hát a levélben nem volt benne, hogy kötelező program, vagy hogy van bármi jelentősége. Aznap volt a fiúk névnapja, programunk volt, azért nem az oviban töltöttük a délutánt. Egyébként meg a szülőin hónapokkal ezelőtt azt mondták, augusztus végén fel fognak hívni az óvónők és kijönnek családlátogatásra. ott lesz megbeszélve minden...

Lalkó jobban van, már nem fosizik, nem kell pelus sem már, és éhes, de még diétáztatom, hétfőn még ránéz a doktornéni reggel bölcsi előtt, láza sincs ma már. :lol:

Kép
szilcsi

Exi!
Még szerencse, hogy Peti ennyivel megúszta..
Remélem hamar kijavítják a burkolatot..

Zituska!
Szuper ügyes Boti!
Biztos nem lesz gond Noéminél sem, főleg, hogy ilyen jó testvérek!

Norus!
Zökkenőmentes ovikezdést Dórinak!
Megkérdezhetem kik az óvónénik?
Marcsival egy csoportba járnak?

Szilcsi!
Kicsit zavaros ez az ovi...
Olyan kellemetlen mikor már ők sem emlékeznek mit mondtak, és aztán még te magyarázkodj, és téged tolnak le ráadásul..
Én is jártam már így..
Ha érdekel priviben megírom.
Örülök, hogy Lali jobban van!

Fiús anyukák! Segítsetek légyszi.:)
Kisfiamnak keresek barkácskészletet, olyan szerelős-kalapálóst.
Amiket eddig láttam 3 év alatt nem ajánlott, vagy fából van, balesetveszélyes, meg írtó hangos...
Hol lehet ebből egyáltalán nagyobb választékot találni?
Cora, Metro..? Vagy mivel szeretnek a ti fiaitok még játszani?

Kevin szeret szét meg összeszerelni, alkotni....,olyan kis ügyes, még gyöngyöt is fűz.:):)
Szeretnék vmi klassz játékkal a kedvében járni, főleg hogy nem érti, Hanna miért kapott annyi mindent iskolakezdésre...?? :shock: :roll: :lol:

Előre is köszi.

Edit

szilde
Szeged

Üdv.

Szilde, szerintem nem javítják ki... Igaz, lehetett volna nagyobb seb is, de tényleg szerencsénk volt.

Barkácskészlet: játékáruház? Szerintem a Bambiniben és a Gulliverben is lehet találni. Nálunk Feri egy szettet pl. a Vaterán vásárolt.

Ági és
KépKép
exdeus

Edit, barkácskészletet mi Tescoban vettünk, nem hangos, nem veszélyes, műanyag az összes része, Lali imádja. Szerintem bármelyik multiban vagy játékboltban kapsz ilyesmit. Lalinak még az autópálya jött be, az is Tescos, már egyedül is össze tudja rakni a síneket, pályákat, na persze nem szabványosan, csak úgy a kis fantáziája alapján. Kocka, esetleg Lego duplo, építőkocka? Nálunk nagyon megy a garázsépítés, meg állatkert - építek egy nagy körbe-kerítést, belepakolunk mindenféle játékállatot, és kész az állatkert. :oops: :lol:
Privi jöhet, persze érdekel, hogy mi történt! Hannának hogy tetszik a suli?

Ma voltunk a halászléfőzőn, Lali imádta a sárkányhajókat, meg a kirakodóvásárt, meg vidámparkoztunk a Roosevelt téren. Apa szegény beteg, a gólyatábor megviselte, lázas-taknyos, ő itthon maradt pihenni, úgyhogy kettesben voltunk. Ja és elkezdtük szétszedni Lalkó ágyát, hiába nagyfiú már, átalakítottuk, csak matrac nincs még bele, de mivel apa úgyis beteg, átköltözött a nappaliba, Lalkó meg velem alszik. :oops:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Dolgozók népes táborát erősítem én is aug.23-tól. Matekot-informatikát tanítok, teljes állásban. Sőt. 22 óra a teljes állás, nekem meg 25 órám van. Hát mit mondjak, így 5,5 év kihagyás utána baromi fárasztó. Aludni is alig van időm :( Suliban vagyok minden nap fél 8-tól 2-3-ig, és utána még minimum 5 óra készülés a másnapi 5 órámra. Meg ugye a gyerekek, család, háztartás....
No, de jövőre talán már kicsit könnyebb lesz.
Hétvégére sikerült összeszednem valamit, tegnap egész nap hánytam, gyenge vagyok. Remélem a gyerekeket elkerüli.

Edit: Nekünk is van barkácskészlet, ajándékba kaptuk mind. Talán 3-at, de mind másféle. És hangot nem ad ki magából semmi.
Levinek kedvence a tescos vasút és imád a lego duploval játszani, építeni. De nagyon mennek a szerepjátékok is, doktor néni!!!, fodrász néni!!!, Judit néni!!! (bölcsis gondozónője) bőrébe szokott bújni. Babázni is szokott, autózni is, hosszú percekig képes nézni, hogy hogy gurul odébb 2 mm-t egy autó....
Hannának hogy tetszik a suli? Tanító nénitek, magas, szemüveges (?!), rövid hajú, vékony? Neve nem fog eszembe jutni, talán Kati :O
?

Zituska: Gratula Botinak a biciklizéshez!

Szilcsi: Mi idén kihagytuk a halászléfőzőt a nyavajám miatt :( Apósom hozott halászlét azért :) Csak a feeling maradt ki...

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Edit! Tudok adni WC szűkítőt, Norbi nem használja. Szerintem kényelmesebb lenne neki,de látja Orsit igy neki sem kell. 2 van, egyiket odaadom a másik marad ha mégis kellene.
Barkácskészletet tavaly Norbinak a Gulliverben vettem.

Köszönöm a köszöntést!

Lesz okt.4 a Széchenyi téren Alma koncert! (Bea, Zita??) és mások?

Új ovi nagyon tetszik a gyerekeknek, szívesen járnak oda. Nem tudom meséltem-e de az óvonénik és dadák még adtak Orsinak búcsúzóul a régi oviban ajándékokat, nagyon örült neki, kicsit így nekem is szépítve lett a dolog hogy el kellett hoznom. Most hivták a szept. végi ovis rendezvényre is, nagyon szerettünk a programokra eljárni, jól esett hogy mehet és üzentek is neki.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea!
Ismerős az érzés pepítában.Megértelek. ....!!!!
Kitartás!!!:):)

Én is kűzdök, mint malac a jégen.. :wink: :lol:
Tényleg írtó fárasztó ez a sok minden amiben helyt kell állni. Igaz én sulizok, elvileg nem munka, de gyakorlatilag az, és mindig csomót kell készülni is..
Most meg még a sulikezdés Hannának...
(A tanítónéni Kata néni, igen jól emlékszel!!
Nagyon kedves és a napközis tanítónéni, Judit néni is nagyon aranyos!)
Kicsit még nyügi Hanna, nem tetszik neki a kötöttség, de van sikerélménye: pirospont, zöld csillag stb.., remélem ez mihamarabb átlendíti a holtponton.

A szép az egészben, hogy vhogy a kicsi is olyan nyűgös lett mostanság, nem tudom miért..???,talán érzi a változást, az izgalmat,,,vagy foga jön? nem tudom, de újra altatni kell
Majd csak túléljük ezt is vhogy..

És mind a hármat használja Levi? Melyik a jobb?

Karmen!
Köszi szépen a felajánlást. A többit priviben.:)
Gratulálok az új ovihoz!
Hát igen, az emlékek megszépülnek olykor. ( Az enyémek nem:()
Jó, hogy így igyekeznek legalább utólag szépíteni...

Alma jól hangzik. Fizetős lesz? Hány órától?

Szilcsi!
Még lógok egy sztorival. Megírom amint lesz időm.

:wink:

Köszönöm mindenkinek a játékos hozzászólásokat!!!

Üdv.Edit

szilde
Szeged

Edit! Szerintem Alma ingyenes, a teret nem szokták lezárni:) Privi nem jött, emailt nem irj meg megszünt az a cimem ami volt.

Orsinak ma végre kihuzták a tejfogát amit már 3x akartam, meg a fogszabályzos is azt mondta jol van ez igy, ma elvittem Traub E-hez ö kihuzta és mondta szabályozni is kell. A marado fog belül a szájpadláson nöl, sajnos nem lehet várni vele (én eddig is ezt mondtam)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Küldtem privit,de mostmár inkább itt kérdezem: Holnap jó neked találkozni délelőtt, v. dél körül? A részleteket tényleg priviben.
:wink:

E.

szilde
Szeged

Edit! Csak este tudok gépezni és akkor is csak pár percet, Irtam privit, ott a telefonszámom is, reggel max. fél 9 elött üzenj rá ha holnap jo lesz és hol.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
SoS. Valaki vett most akciós Tescós pelust? MILYEN????
Ha vki tudna gyorsan reagtálni megköszönném!

Edit

szilde
Szeged

Hali csajok egy kis segítséget szeretnék kérni!

Csináltunk egy webfilmet Békés megye népszerűsítésére. Több nagy Tévés társaság írta ki a pályázatot. MI kaptuk a 80-as sorszámot, és összesen 41 mű érkezett be, a többiek be sem küldték a filmjüket!

Tegnap volt a díjátadó Szarvason, persze hogy mi nem nyertünk, esélyünk se volt, hisz akik pályáztak, mind profi filmesek, tévések, operatőrök, vágók...stb A díjazottak, mind valamelyik nagy tévénél dolgoznak, saját kis reklámcégük van, vagy producerkednek...stb
De azért ahhoz képest, hogy kis családi videókamerával, "forgattunk" a Marci gépén vágta össze a Karesz a filmet (ami mindig lefagyott) ahhoz képest szerintem nem kell szégyenkeznünk! :) Max a gyenge színészi képességeim miatt, de hát azért nem vagyok színész, mert nincsenek ilyen ambicíóim 8) :D De Kareszre nagyon büszke vagyok, olyan sokoldalú, még filmet is csinált :)

Na szal a díjátadó már megvolt (egyébként remek filmek lettek a díjazottak, kivéve az első díjast nekem személy szerint az nem tetszett, de pl a 2. helyezett zseniális volt), de lett egy újabb esélyünk a netes verseny folytatódik. Egy 2 éjszakás wellness hétvége a díj, a szarvasi hotelben! Minél többen szavaznak a filmünkre a facebookon meg a tudositok.hu oldalon (regisztrálni kell és klikkelni a szívecskés "tetszik" gombra!

Itt a link, ahol meg tudjátok nézni a filmet!
Köszi, ha segítetek, hátha lesz módunk, egy kis kikapcsolódásra, kettesben még nem voltunk sehol :roll: Annyira jól esne 8)

http://tudositok.hu/507/video/Bekes_legyen_Veletek

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

:!: Segítséget kérnék: ismeri valaki Németh Gábort vagy Molnár G. Bélát? Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék kérni róluk, vagy ha tudtok olyan nőgyógyászt, aki járatos laparoszkópiás műtét terén. Priviben is jöhet! :wink:

szilde: nem Marcsiék csoportjába jár Dorka, de jobb is ez így, én nem szeretném, hogy együtt járjanak oviba. Nincsenek vegyes csoportok alapvetően, csak 1-2 kicsi került nagyobbakhoz idén, helyhiány miatt. Óvónénik: Békésiné Marcsi és Szélpálné Katica, miért?

Karmen: Norbinak síma ügy az ovikezdés? vettél már másféle (olcsóbb) ezüst kolloidot? Nekem most a Flavin7-est ajánlották, TV-en is van.

Zituska: ti hogy szedtétek a Vironalt tavaly?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Hali!

Norus :)

VIRONAL: 1x3 csepp, de 1x1 cseppel kell kezdeni, naponta 1 cseppel növelni az adagot, tehát a 3. naptól megy az 1x3 csepp.
Betegség esetén a napi 1x lehet napi 3x is a kritikus 2-3 napban, majd újra a szokásos adag.
Mellé Grapefruitmag csepp szakaszosan (2 hétig szedni, egy hétig nem) 2x 5 csepp.
Aktivátor (flp) naponta 1x1 kávéskanál.

Nekünk ez volt a tavalyi immunerősítés, és hamarosan újra kezdjük. :wink:

Meg tudnád mondani nekem , hogy mennyibe kerül most az Ökonetes grapefruitmag csepp??
Köszi!

Kép
Kép
zituska28

Zituska: köszönöm! És hogy adatd neki, kanállal, vagy a szájukba csepegtetve? GF-mag: A webshopban az van, hogy 6875 Ft a 100 ml, 3125 Ft a 30 ml. Az a helyzet, hogy szeptemberben akciós (5500/100ml), de amikor megtudtam (pedig direkt szept első napjaiban kérdeztem rá, mert 1 éve ilyenkor is akciós volt), akkor már aznap le kellett adnom a rendelést a boltban, pénzzel együtt, így nem volt időm itt megkérdezni, hogy kinek rendeljek. Most fogom felhívni a hálózatvezetőt vagy kit, akitől átvehetem, rákérdezek nála, hogy kérhetek -e plusz egy üveget, jó?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóri :)
Kanállal adtam Nekik, úgy pontosabban tudtam számolni a cseppeket!
Nincs jó íze, olyan igazi, kesernyés gyógynövény íze van. De az enyéimet nem zavarta szerencsére.
Köszönöm, ha megkérdezed a GF-mag cseppet!! :D Hátha!
Ha nem sikerül akciósan, akkor is kellene 1 üveg, de akkor csak okt 10-e körül, akkor kapok újra gyest! :oops:

Kép
Kép
zituska28

Nóri! Nem vettem olcsóbbat mert nagyon sok helyen látni tv-ben meg olvasni róla hogy az ezüst milyen mérgező, toxin ami nem ürül ki a szervezetből és azt olvastam hogy nagyon fontos a megfelelő részecske méret, vagyis nem minden oldat kolleid amire rá van irva, igy nem mertem másikat venni. De hangsulyozom amugy ezt is nagyon ritkán használjuk, megfázásra nem de lázra, hányásra igen. Norbi ma elöször nem akart bemenni az oviba, eddig pedig nem volt vele gond. Nagyon szereti, már várta mikor kezdheti.
Kolleganöm szerint N.G nagyon elszurta a rutinnak indulo mütétjét, majdnem ottmaradt.
Molnár G-hez én mentem volna tavaly de végül nem kellett mütét mert nem volt tartos a panasz és UH sem igazolta kellene.
Vironált Orsinak probáltam 3 éve, nem ért semmit látszólag.
A Salin most megy nekik az megint hatásos, az bevált és itt ajánlottátok, de a Vironál az nem (tudom másra jo)
Tudsz szerezni (és mennyiért) Respcare-t? Kifutó termék azt mondták.
Én a Bronchot adom majd okt-töl.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Halihó!

Mi ma voltunk vérvételen, Lalkó valószínűleg megint erősen vashiányos, holnapra kiderül, kell-e szednünk újra vasat. Elég fáradékony és sápadt, fehér a bőre is. Immunerősítésre nekünk a Broncho semmit nem ért, most majd a tavaly ősszel is bevált Béres csepp-kúrát kezdjük, 6 héten át napi 1X5 cseppel+ Cebion.

Kép
szilcsi

Norus!
Sógornőmnek a Németh volt a dokija, mütötte is, Ő esküszik rá! :wink:
5-6 éve angol tanfolyamon volt csoportársam egy női klinikás műtősnő, Ő viszont laparoszkopiás műtétre a Molnár G.-t mondta, hogy nagyon jó! :wink:
Neked kell? :cry:

Karmen, Szilde, Kinga!
Ti jártok úszni? Márk vagy 3 hete, vagy 4 is, nem volt.
Ilyen szar időbe féltem, hogy megfázik.
De attól tartok, mindent elfelejt. :roll:

Nekünk is kéne valami immunerősitő, most a Dr Teiss multivitamint adom nekik egyenlőre. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Én sem viszem már 2 hete Kittit. Múltkor letaknyosodott ezért inkább megvárom az Okt elejét és akkor viszem amikor áll a sátor.
Nem hiszem hogy elfelejtik 1 hónap alatt amit megtanultak!!
Vagy majd kiderül :roll:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zita!
Nem megyünk mi sem egy jó ideje...
:roll:
Mikor miért...
Nem tudom mikor tudunk újra menni.

E.

szilde
Szeged

Mi járunk úszni.
Csak mikor esik az eső, akkor nem megyünk.
Tök meleg a víz, benne tuti nem fáznak meg, utána meg rögtön fürdőköpeny, és futás öltözni.

Kép
Kép
zituska28

Zituska!
Én is ezt csináltam Kittivel. Kivettem a vízből, lecuppantottam róla a vizes fürdőruhát, ráadtam a fürdőköpenyt és még be is csavartam törölközőbe és mégis megfázott :(
Lehet hogy csak éppen le volt gatyásodva az immunrendszere, de inkább nem kockáztatok mert szeretném ha maradna szabim a 2 ünnep közöttre :wink:

Egyébként most szuper lehet úszni mert tutira kevés a gyerek.

Tudja valaki hol lehet gyereknek harisnyát venni jó áron??

Szép napsütéses napot mindenkinek!!

Rakok fel pár képet Micikémről
:P

Kép
Kép
Kép

szszkinga

Immunerősítés: ma voltam a hagyományos dokinéninknél, ő ezt ajánlotta, ez most új, nem tud a hatásosságáról még semmit, de egy próbát talán megér. A patikában is ezt ajánlották, mikor vettem a Prospant. (A Broncho csak a bakteriális fertőzésekre készíti fel az immunr-t, vírusok ellen semmit sem ér.)
http://www.akacia.hu/termekeink/immunotrofina

ATZita: köszi. Sajnos nekem.

szilcsi: itt most mélységes csend, akartam írni dolgokat, de nem, nehogy piszkálódásnak vedd... :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Réges rég voltam (én is dolgozom), bocsi, hogy most is csak egy "reklám" erejéig, de azt hiszem ez benneteket is érdekelhet és szerintem tényleg nagyon jó, ezért ajánlom a következőt (semmi személyes indíttatás, csak végre rátaláltam és azért osztom meg Veletek, mert úgy érzem valóban megkönnyítheti a tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek mindennapjait:

- Hatékony tanulás tanfolyam: Egy középkorú hölgy tartja, tanulási nehézségekkel rendelkező gyerekek számára. (A Százszorszépben INGYENES!!!)
- Szülői hatékonyságunk és az erőszek mentes, együttműködő kommunikáció tréning : Szülőknek, hogy jobb legyen, vagy, hogy ne romoljon el a kapcsolat köztünk és gyermekünk között.

A tréninget vezeti: Csikósné Monostori Erzsébet, pedagógus-szakértő
Indulás időpontja: 2010.szept. 23.vagy okt. 28. /17órától -18.30-ig/
Helyszín: Szeged, Budapesti krt. 12 /B IV/14.
Részvételi díj: 1200 Ft/ foglalkozás, az 5 alkalomra szóló bérlet 5000 Ft
Jelentkezés: 70/ 291- 0475 vagy zsokica54@gmail.com

Valamint:
A Százszorszépben havonta egy szerdai napon tartott Baba-mama klubot /délelőtt 9.30-10.30/
a nagyobb gyerekekkel kapcsolatos problémákkal foglalkozó Szülő klubot.
Mindkettőre a Százszorszépben kell jelentkezni. Az első foglalkozás szeptember 22-én indul, ha van rá elég jelentkező. telefon:425- 647. Úgy tudom, ezek ingyenesek!

KépKépKépKép
hefe

Nóra, írd bátran, nem veszem piszkálódásnak. Egyikünk ebben hisz, a másikunk meg abban. Én a hagyományos orvoslás híve vagyok, abban hiszek, ilyen a beállítottságom, ez van és kész. Attól még szívesen meghallgatom más emberek más irányú véleményét is, de én a homeopátiában, a természetgyógyászatban nem igazán hiszek. Na jó, a természetgyógyászat oké, de a többi nekem túl 'hókusz-pókusz'.
Lalkónak jó lett a vérképe, picikét alacsony a vasa, de éppen csak az alsó határ alatt van. Viszont hízni nem hízik nyár óta, de nem is nagy evő, ez tény.

Kép
szilcsi

szilcsi: Köszi a bíztatást! :wink: A hagyományos orvoslásra nagy szükség van, nem vitatom, de meggyőződésem, hogy ez nem ilyen egyszerű, ahogy alapvetően az akadémikus orvoslással foglalkozók felfogják. Hogy a gyerekünk miért beteges, torokfájós, ekcémás, asztmás, kruppos, dadogós stb. annak mind-mind oka van, és nem annyi, hogy pl. benyalt egy vírust. Ha nem foglalkozunk az okokkal, és csak a tüneteket kezeljük, szüntetjük meg (legyen az szteroidos kence az ekcémára, vagy mandulaműtét), azzal az okot nem szüntettük meg, sőt, lehet, hogy komolyabb tünetek produkálására kényszerítjük a szervezetet ezzel. A másik, hogy a gyerek 6-7 éves koráig egy energiarendszer az édesanyjával, tehát könnyen lehet, hogy a gyerekeink nyavalyái a MI belső problémáink következményei. A gyerek tükör nekünk.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus, de érdekes, amit írtál...az utolsó mondatra gondolok. Mondjuk mi alapvetően szerencsésnek mondhatjuk magunkat.

Nálunk most napi 1-2 kanál igazi akácméz a gondűző.

Ági és
KépKép
exdeus

Zituska! ma ugyan nem ment Orsi edzésre, de ment a héten már 2x (kedden és csüt.) meg az előző hetekben is. Ahogy mások is irták, hosszú köntös, meleg vizbe gyorsan beleugrani majd kint megint belebújik a köntösbe, ettől baja nem lehet. Picit taknyos, de ilyen 2 hete, nem lett betegebb azota sem. Nem is hiszem a vizben fázott volna meg, tényleg csak picit taknyos, semmiség. Múlt szombaton alig volt gyerek az usziban (felnött sem) hétköznap nem tudom mert anyukám hordja Orsit edzésre.
Mi esöben is járunk csak ha viharos az idö akkor nem ment Orsi.

Szilcsi! Jo hogy mondod, szerintem Norbinak is régen nézték, lehet megint kellene vas.

Nóri! Köszi megnézem ezt a szert, a Broncho nekünk nagyon bevált amugy.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóra, részben egyetértek veled, de azt kétlem, hogy csakis énmiattam, az én "lelki defektem" vagy épp rosszabb, depisebb időszakom miatt beteg a gyerekem... Persze nyilván érzi az én rossz hangulatomat, ez igaz.
Okok és tünetek: mióta kivették Lali manduláját (lassan 4 hónapja), azóta nem volt taknyos beteg, nem volt légúti problémája, kétszer volt kisebb hasmenéses betegsége. Ez azért nekem sokat mond az okokról és tünetekről. Azt gondolom, nálunk a mandula volt az "ok", az összes többi pedig a tünet, amivel tavasszal szenvedtünk. Nem hinném, hogy több lett volna ebben...

Anett, hogy bírja Málna az ovit? Nagyon kíváncsi vagyok!

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Karmen!
Már nagyon régen kérdezted az egyik hozzászólásodban, hogy megvan-e még Ella. Igen, még megvan. 2008-ban lettek kiskutyái(nem fajtiszták), azóta elhízott egy kicsit és igazából egész nap csak sütteti a hasát és heverészik.Már 7 éves!

Exi!
Bocsi a vízért amit a nyakadba kaptál Gábortól a Szikin! :wink:

Kinga!
Nagyon szép csajszi Kitti! :D

Lányok!
Péter nagyon nehezen kakil, van, hogy 3 napig nincs széklete. Tudom, hogy ez normális is lehet és hogy előfordul, de ő nagyon szenved, nagyon sokat sír emiatt és látszik, érződik a hasikáján, hogy kemény és majd kidurran.
Már minden "csodaszert" és "csodamódszert" kipróbáltam, gondoltam megkérdezlek titeket, hogy van e vkinek még ötlete, hogyan segíthetnék neki!
Előre is köszi

Nóra!
Tegnap hívtalak, majd ma is próbálkozom!

Szép napot!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szilcsi!

Az oviról csak ódákat tudok zengeni.Imádja,tömören szólva,első naptól kezdve,semmi sírás,semmi hiszti,indul reggel,nem kell könyörögni,vidám stb...semmi olyan,mint a bölcsiben volt,hogy pityergett,nyekergett stb...
Jár angolra,táncra,gimnasztikára, fáradhatatlan a csajszim.És dicsekszem is kicsit: a kis csoportosok nem járhatnak angolra még,mert a középső csoportosokkal lettek volna együtt és hozzájuk képest még kis sete-suták,kivéve Málna meg még egy kisfiú mert nekik nagyon megy,azt mondták nagyon okos,egyből mondja vissza a kifejezéseket,csinálja szépen.Nagyon dagadt a mellem! Otthon is mindig karattyol angolul,persze csak egyszerű kifejezéseket pl: ülj le,állj fel stb...Nagyon szereti az angolt.A Szezám utca lakóival tanulgatnak,játszanak! Tánc ma volt először,nem tudom hogy sikerült. Hittan lesz még,de az nem indult még be. Holnap lesz a szülinapja és viszi a tortát,már be van zsongva. Összes óvónéni nagyon kedves, dajkák is,ovivezető is,szóval nagyon jó választás volt,olyan barátságos és szeretetteljes az egész.Én úgy vettem le mindenki nagyon szereti Málnát (meg mondták is :oops: )
Na ezt jó bő lére eresztettem, bocsánat!
Voltam bent a bölcsibe ma, szép lett nagyon.Ki a gondozója Lalinak?

Csibe!
Sajna nem tudok segíteni,nekünk nem volt ilyen gondunk soha!

Kitti nagyon szép nagy csaj még mindig! !

Enikő!
Nem bírok szavazni rátok mert nem tudom megnyitni a filmet hogy megnézzem .Vmit telepíteni akar de nem is csinálja,már 100 x próbáltam és agybajt kapok.Bocsánat,így az én szavazatomat nélkülözni kell,pedig szívesen tetem volna!
20140113113746

Kármen!
Norbinak hogy tetszik a Karolina?Oda jártok ugye?
20140113113746

Na,oldalt váltott!
Szilcsi!Az előző oldalon írtam kisregényt az oviról!
20140113113746

Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT MÁLNÁNAK!!!!!

Emlékszem, 3 éve épp Omisban voltunk, amikor megkaptam az smst, h megszületett. Eszembe is jutott, mert vasárnap jöttünk haza az "őszölésből", ismét Omisban voltunk. Ez vot az első igazi pihenésünk négyesben és jól sikerült. Volt néhány hajmeresztő pillanat, de épségben van mindenki. A srácok nagyon jót pancsoltak, homokoztak, mi meg esténként beszélgettünk, borozgattunk és néztük a "nagy vizet". ....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!
Köszönjük szépen! Igen én is emlékszem :)
Képek a nyaralásról? Örülök,hogy jól sikerült!
20140113113746

Anett!
Sok boldogságot a nagylánynak!!! :wink:

Kinga!
Ebbe a jó időben gondoltam elviszem Márkot úszni, erre Dávid szabin van. :(
A Zsolt helyettesiti, hozzá meg nem akartam. :?
Jövő héten huzzák a sátrat már végre! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Néhány kép a gyerekekről:

Kép srácaim
Kép reggeli séta
Kép perec evés
Kép a hajón, útban Hvar szigetre
Kép fárasztó út végén...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!
Imádnivaló szöszkék a fiaid!! :D
Szép helyen voltatok!!

Anett!
Gratulálok Málnához! Nagyon ügyes lány.
Boldog Szülinapot utólag is :P

Zita!
Igen! Végre ráhúzzák a búrát az uszira!!
Mi jövő héten megyünk újabb fél év gyógyúszásért. Remélem megkapjuk!!
Valószínűleg hétfőn és szerdán fogunk járni mert hétfőn Kitti görkorizik csütörtökön jógázik és pénteken pedig Dávid csak 4-kor oktatott. Az túl korán van.
Ti melyik napokon fogtok járni?
4-től már a kismedence is használható lesz,ugye?

Kellemes napsütéses napot mindenkinek!!

szszkinga

Kinga!
Mi valószinűleg csütörtökön fogunk menni. Mert Márknak is kedden angol, szerdán foci van. :wink:
Szóval szerintem csütörtök 4-től 5-ig, vagy 5-től -6-ig lesz.
Szerintem a kis medence is lesz, mert nekem a Némós csaj mondta. :wink:

Zsuzsu!
Nagyon szépek a fiúk. Tudtak aludni az ülésben, vagy igy fekve aludtak?

Enikő, Bea, Norus??? :D
Dolgozó anyukák, mi van veletek??????

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: esetleg tudtok-e véletlenül Szegeden olyan helyet, ahol 4 éveseknek tartanak mozgásfejlesztő tornát? A barátnőm lányának lenne rá szüksége, de a neten nem igazán találtam semmit. Hely és ár érdekelne.

Csibe, épp jól esett. Három napig kint voltam a Szikin a "semmiért", vizet tényleg csak annyit éreztem, amit a fiad rámlocsolt. :)

Anett, Isten éltesse Málnát. Örülök, hogy jól érzi magát az óvodában.

Zitaaa, na ez a sátras info épp jól jött, a barátnőm épp ma kérdezte, hogy mikor sátrazzák a medencéket...

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?