Zitus, gondoltam rátok, hogy biztos nem bírjátok már ezt az időt odakint.
Sajnos nagyon rövidre sikerült az idei nyár a Sárgán, nekünk is, na de majd jövőre talán jobb lesz!
Botinak gratulálok, nagyon ügyes, akkor elég jó lehet az egyensúlyérzéke, ha ilyen gyorsan megy már a kétkerekűzés.
Noémi akkor megy októbertől oviba?
Minket ma hívott az ovi igazgatónője, hát csak néztem.
Azt mondja, nem jelentkeztünk, nem tudnak rólunk semmit, gondolta, felhív, hogy tartsák-e a helyet Lalinak. És hozzátette, hogy ja, most látom, csak januárban tölti a hármat, akkor biztosan csak akkor jönnének, ugye? Az eszem megáll, eddig nyomta a hisztit, hogy nem mehet januárban a gyerek, csak szeptembertől, nincs évközbeni beszoktatás, erre most magától ajánlja fel...
Na mindegy, ez nekem csak jó. Ja és azt mondja, múlt héten volt játszódélután, el kellett volna menni rá, hogy ott megismerkedjünk az óvónénikkel és megbeszéljük, mikor jövünk.
Hát a levélben nem volt benne, hogy kötelező program, vagy hogy van bármi jelentősége. Aznap volt a fiúk névnapja, programunk volt, azért nem az oviban töltöttük a délutánt. Egyébként meg a szülőin hónapokkal ezelőtt azt mondták, augusztus végén fel fognak hívni az óvónők és kijönnek családlátogatásra. ott lesz megbeszélve minden...
Lalkó jobban van, már nem fosizik, nem kell pelus sem már, és éhes, de még diétáztatom, hétfőn még ránéz a doktornéni reggel bölcsi előtt, láza sincs ma már.