Szijasztok!
Bejni, szuper a ruhád
Szerintem am nagyon nagy hülyeség állandóan azon rágódni, kinek milyenek a hormonjai, meg folyamatosan azt magyarázni, hogy én úgyis meddő vagyok és úgy se lehet gyerekem, meg ha lesz is úgyis elvetélek... nekem most pl. mensi után pár napig olyan magas volt még az ösztrogén szintem, hogy azt hittem, felrobbannak a melleim... nem, nem vagyok daganatos, nincs PCOS-em, nem vagyok hormonbeteg, se meddő, se semmi... mensi zárásaként barnáztam még egy napig, meg utána volt egy nap vizes folyásom... letelt a 3 hónap a cickával, most egy hónap pihi jön majd, vagy kettő, majd látjuk, hogy bírom... szerintem sem kell azonnal a legrosszabbra gondolni... láttam olyan anyukákat, hogy akkorák, mint egy bálna, mégis van 2 gyerekük, láttam olyan anyukákat, akik barnáztak mensi előtt, mensi után, mégis terhesek lettek azonnal... persze ugye ezek csak tündérmesék, és ilyen nem létezik, ezt is hallottam már, de ha az ember semmiben nem hisz, már abban sem, amit lát, és magába fordul, hogy márpedig én meddő vagyok, akkor az is lesz, és nem lesz az a gyógyszer, ami meggyógyítaná...
Gabi, én nálatok kisfiút érzek, de lehet, hogy tévedek
Csip, hol van már az a kép???
tessék megcsapkodni a csúnya, gonosz fényképezőgépet
Lina, tudtál végül valamennyit pihenni?
Craven, szerintem nem olyan rosszak azok az eredmények, de ha aggaszt a dolog, szerintem mutasd meg egy másik dokinak is... ha ketten mondják, h OK, akkor biztosan meg fogsz nyugodni
Citrin, akkor majd legközelebb
Bejni, hallod, nagyon állat ez a ruci!!!!
Én még mindig beteg vagyok, most már az egész felső légútrendszerem ég és görcsöl...
lassan csak meggyógyulok már, vagy valami...