Új privát üzeneted érkezett!

Nem tudok pihenni sem pedig dög fáradt vagyok! :cry:

Meg úgy is nemsokára kel a lánykám!

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


lina: az én példám: 29 naposak voltak a ciklusaim és kb a 24napon estem teherbe, tehát nekem nem kell bemutatni, h mindenki különböző.
tényleg nem kukacoskodni akarok, de a petesejt él 24 órát a spermiumok pedig 48-72órán át élnek.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!
Csip! Csak halkan mondom: Jujj, de jó!
Voltam a dokinál ultrahangon, és kiderült, hogy a polipom a menstruációval levált. Nagyon örültem, de megkérdeztem, hogy nem lehet-e, hogy legközelebb is olyan hülyén épül fel a méhnyálkahártyám. Azt mondta, 2 hét múlva megnézzük megint. De lehet, hogy megkérdezem, biztos kell-e ez a vizsgálat újra, mert ha szerinte nem, én véletlenül sem akarom erőltetni. A 23. napi vérvételem eredménye is jó szerinte. Én viszont ezen is aggódom picit. Nagyjából tényleg minden OK, kicsi, számomra is tolerálható eltérések vannak, viszont a progeszteronom 2.7, pedig 4.6-50.6 jó. Azt mondta, szerinte ettől van a pecsételésem, de nem vészes az eltérés. Hát megpróbálom elfojtani magamban a rossz gondolatokat, és bízni benne, hiszen sok-sok éves tapasztalattal csak tudja, hogy ez is elég ahhoz, hogy a méhnyálkahártyám ne váljon le, ha majd megtermékenyül a petesejtem.
Este indul a babaprojekt. Nagyon izgi! :)
craven
 
 

 
 

craven: gratulálok a jó eredményeidhez. és a dokid tudja mit csinál, hallgass rá és hajrá, apára fel!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Craven! Megy a drukk estére!++++++++++++++++++++

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


Craven kaptál valami gyogyit?

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


Aranyosak vagytok, köszönöm. :)
craven
 
 


Felkelt Réki! Majd jövök még! :P

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


Nem kaptam semmilyen gyógyszert, csak a vitaminokat kell szedni. A doki a Femibiont javasolta, és szedem is, csak az a baj vele, hogy a legdrágább, és egészségpénztáros kártyára nem kapható.
craven
 
 


Craven: Juj, de jó :D Drukk, hajrá, mindent bele :)
csip-csip18
 
 


Line: oké :D gyere majd :D
csip-csip18
 
 


Hú csajok, most nagyon beindultatok......csak sajnos egy kis nézeteltérés miatt, de azért nincs harag :?: :wink:

Első várandósságomnál én is vártam nővérem tanácsára, kb 8 hetes lehettem mikor először látott orvos.

Most én is utánanéztem, hogy meddig életképes a petesejt, mert pé után kb 1-1,5 nappal együtt voltunk párommal. 24-36 óra, de ahogy öregszik, annál kevesebb az esély... Szóval szerintem nem találkoztak össze most :)

Craven: jó hírek :D :D :D :D mindent bele :!: :D

Lina: te is jó türelmes vagy, de nagyon úgy tűnik hogy + lesz a teszt.
Vendég
 


Egy kis érdekesség, nem tudom ismeritek e ezt az oldalt. Sokat nézegettem, mikor Annát vártam :D
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38
Vendég
 


juj, anyukák, ne morcogjatok:D Én tuti paraanya leszek, és irigylem csip nyugodtságát, el kell tanulnom tőle:)

Itt semmi extra, hosszú és nagyon fárasztó nap volt, és ma valahogy minden ember barom a környezetemben..nem vicc...már reggel 9kor feltosztak....ágrr.....
Ráadásul az egyetemen vettem észre, hogy itthon maradt a tamponom..ami elég fasza, így mensi legerősebb napján...úgyhogy kunyeráltam egyet, aztán meg haza kellett jönnöm ugye érte...pedig szépen kikészítettem a táskám mellé..áááhh...ha rosszul kezdődik egy nap, akkor sajna úgy is szokott folytatódni...szóval így elég fárasztó volt a nap...
Meg mindenem fáj, kavarog bennem egy kis nátha, meg derekam szarakodik, meg a hátamon egy pont úgy nyilal már két napja, hogy durva..most is nagyon fáááááj:(

Rakok fel képet a ruciról, attól legalább jó a kedvem:)
Kép

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Csajok ilyen apróságon nem érdemes vitatkozni.
Bejni: Álomszép a rucid. Nagyon nagyon szép. Gyógyulj meg!
Kati: Hát lehet, hogy tényleg azért nem lát a doki semmit mert kislány, de az is lehet, hogy gagyi az uh gép. Megpróbálom a holnapi uh-n megtudakolni, de ha nem sikerül a 18. hetin biztos megtudjuk. :D :D :D A lényeg, hogy tuti ne legyen baja! Neked hamarosan itt a genetikai uh. Majd mesélj milyen volt.
Mindenkinek szép estét kívánok!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Bejni: kurva jó a ruci :D nagyon bejönn :D és a strassz :D wháááááááááá nagyon tuti, komolyan :D

Gabi: hányra mész uh-ra???Utána tessék jönni!!!!

Én melozzom még, eléggé szenvedek, lassan ment el ez a mai nap :roll: Remélem nem lesz a többi napom ilyen itt a szoliban...kevesen is voltak...lehet azért is...no mind1 :wink:
Már csak 2.5 óra :shock: Na szép Estét
csip-csip18
 
 


:D juj köszike:D:D bizony csupa strassz:D csak most vennem kell cipellőt meg valami bolerót hozzá, mert 13 fokot mond az esküvőre:S
:D jaj tök jó, hogy nektek is ennyire tetszik:D majd lefotózom magamon is:D csak most lusti vagyok felvenni:D

juj, Gabi, uh:D de izgis:D ha lesz pocaklakó kép, oszd ám meg velünk:D

csiiiiip: elfelejtettem írni-...ajaj...csüt egész nap ráérek:D csak írj, h mikor! kitartás, már nem sok van...bár nekem már tuti agyhalálom lenne....de most te szövögetheted a kis terveidet:D:Dbabavilágodat:D annyira jóóóóó:D és persze, hogy minden rendben lesz ám!

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


gabi: nagyon szorítok holnapra és tényleg a lényeg az egészség. és a kislányok szégyenlősek. nekem is csak éppen kapta el egy pillanatra, etért mondta, h ne fessük még rózsaszínre a szobát.
én a jövő hetet várom nagyon a genetikai miatt. utána pedig elmegyünk 20 hetesen 4d-re.
gyere holnap a hírekkel!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Szijasztok!

Bejni, szuper a ruhád :)

Szerintem am nagyon nagy hülyeség állandóan azon rágódni, kinek milyenek a hormonjai, meg folyamatosan azt magyarázni, hogy én úgyis meddő vagyok és úgy se lehet gyerekem, meg ha lesz is úgyis elvetélek... nekem most pl. mensi után pár napig olyan magas volt még az ösztrogén szintem, hogy azt hittem, felrobbannak a melleim... nem, nem vagyok daganatos, nincs PCOS-em, nem vagyok hormonbeteg, se meddő, se semmi... mensi zárásaként barnáztam még egy napig, meg utána volt egy nap vizes folyásom... letelt a 3 hónap a cickával, most egy hónap pihi jön majd, vagy kettő, majd látjuk, hogy bírom... szerintem sem kell azonnal a legrosszabbra gondolni... láttam olyan anyukákat, hogy akkorák, mint egy bálna, mégis van 2 gyerekük, láttam olyan anyukákat, akik barnáztak mensi előtt, mensi után, mégis terhesek lettek azonnal... persze ugye ezek csak tündérmesék, és ilyen nem létezik, ezt is hallottam már, de ha az ember semmiben nem hisz, már abban sem, amit lát, és magába fordul, hogy márpedig én meddő vagyok, akkor az is lesz, és nem lesz az a gyógyszer, ami meggyógyítaná...

Gabi, én nálatok kisfiút érzek, de lehet, hogy tévedek :)

Csip, hol van már az a kép??? :D tessék megcsapkodni a csúnya, gonosz fényképezőgépet :D

Lina, tudtál végül valamennyit pihenni?

Craven, szerintem nem olyan rosszak azok az eredmények, de ha aggaszt a dolog, szerintem mutasd meg egy másik dokinak is... ha ketten mondják, h OK, akkor biztosan meg fogsz nyugodni :)

Citrin, akkor majd legközelebb :)

Bejni, hallod, nagyon állat ez a ruci!!!!

Én még mindig beteg vagyok, most már az egész felső légútrendszerem ég és görcsöl... :( lassan csak meggyógyulok már, vagy valami...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

csip nagyon örülök neked/nektek! Szerintem NAGYON IS jól tudod, mit szeretnék mondani :D na, léci, képzeld ide :lol: :wink: 8)

Lányok, ne veszekedjetek :wink:

Nálunk:
1/ egy hete betegeskedem
2/ mintha Dávid is... pedig ezt nem nagyon szeretném :!: :!:
3/ egy hete barnázásom van, rózsaszínes váladék, de nem minden nap!!!
Mi a francot csináljak? Ugyanis be kéne szednem a clostit, azt meg a ciklus 2. napjára mondta a doki... Kezdjem el, vagy várjak még, hátha RENDESEN megjön??? :roll:

A héten kezdődik a sulim, most megyek szombaton, Egerbe.
Már ha Dávid nem lesz beteg.............. :(
belani
 
 


Sziasztok.

Csip mi már beszéltünk és nagyon örülök..
Én 2 gyerek után sem tennék máshogy mint most te..Jól teszed ha kivárod az időt,ha gondd lenne a szervezeted ugy is jelez..
Az előzőnél is az volt a baj hogy hamar mentél most már nem kell elkövetni ezt a hibát.
A legtöbb orvos is azt mondja hogy rá érünk 6-7 hetesen menni mert akkor már minden látszódik.:D:D:D
Én nagyon örülök neked.Ne is izgulj semmi miatt,most minden rendben lesz.Ha terhes leszek a 3.-al én sem fogok el menni hamarabb mint 6-7-8hét..:D:D

Majd még jövök lányok csak ma piros napot tartok és szenvedek.,

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Sziasztok!

Csak röviden:

Craven!
Nekem a doki azt mondta hogy 2,7 progi az kevés,vagyis nem volt peteérés, én Clostit kaptam rá.

Belani!
Nekem is az van mint neked. Én is várom hogy megjöjjön. Vasárnap óta barnázok. Lényegébe csak a wc papír olyan. Én a Clostit csak a rendes (fájdalmas, erős) vérzés után szoktam bevenni.
franci
 
 


[quote="franci"]B írta:francielani!
Nekem is az van mint neked. Én is várom hogy megjöjjön. Vasárnap óta barnázok. Lényegébe csak a wc papír olyan. Én a Clostit csak a rendes (fájdalmas, erős) vérzés után szoktam bevenni.

köszönöm az infót!
akkor megerősítetted az "elméletem" :wink: :D
belani
 
 


Bejni! Tuti a ruhád.
Franci! Nekem az ultrahang kimutatta, hogy van peteérésem, a progeszteronérték szerint viszont a sárgatestem már nem igazán jó, tehát tényleg lehet valami elakadás a teljes érési folyamatban. Úgy döntöttem, mégis megyek 2 hét múlva ultrahangra, hogy rákérdezzek erre a progi dologra a dokinál + a 7. napi véreredményeim is érdekelnek. Egyébként azt mondta a doki, ha terhes leszek, minél hamarabb érdemes lesz elkezdeni a progeszteront szedni. És itt jön az én kérdésem: nem lesz akkor már késő? Huuu! Én nem is vagyok terhes, és mégis mennyire aggódalmaskodok. Bocsi!
craven
 
 


Craven, nekem van egy ismerősöm, aki ugyanilyen értékkel lett terhes... 5. hétig minden ok volt, fejlődött a baba, ott állt meg a fejlődésben... neki is azt mondta a doki, ha újra összejön, azonnal menjen!!!! de előtte semmit nem kell szednie...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Délután megyek majd uh-ra 4-re, utána lehet, hogy csak este tudok fent lenni, mert még megyünk szerintem Dunakeszire. De mindenképpen megírom mi volt. Már izgulok egy picit. Ha lesz kép és normális, akkor rakok fel mindenképpen.
Egyébként én is barnáztam a legtöbb menstruációmkor, de középidőben nem. Mondjuk mikor mondtam az orvosnak, hogy 28-40 között ingadozik a ciklushosszom, akkor nézett egyet. :D :D De hála égnek itt van a kis pocaklakóm és ez a lényeg.
Fiú lány kérdésben én már nem tudok állást foglalni, mert annyira nem érzek semmit. Az elején még meg voltam győződve róla, hogy lányom lesz, de most már elbizonytalanodtam teljesen. De ha most nem is a 18. héten biztosan kiderül. :D

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi, képeket nagyon várjuk!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Egy fél npig nem jön az ember és annyit írtok alig tudom követni! :lol:

Tegnap nem tudtam pihenni mert mire mentem volna Réki fent volt!
Most is mmár lassan 1órája alszik!

Bejni:Isteni a rucid!Nagyon tetszik!Képet is kérünk!

Mensi terén még mindig semmi!Hát azt szokták mondani a türelem
rózsát terem!REMÉLEM!

Ma nagyon finom virslis kiflit csináltam!Meg vásárolni voltunk!

gabi! Várjuk a képet és a híreket!

Nem akarok hülyeséget írni de úgy tudom hogy a progeszteront
a terhesség 12hetéig kell szedni akinek a doki mondja!
De mondom nem biztos! :?

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


Na ennyit arról hogy ma is pihenek!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Réki már fent van!
Keveset aludt este bizti lesz megin akkora hiszti!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Tegnap is volt!!!!!!!!!

Hol vagytok lányok!

Réki a számítógép asztala alatt kuksol :lol: !

Mennem kéne még valamit csinálni!

Megyek valami nem tetszik a kis csajnak! :lol:

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


Öltözik! :arrow: Jajj!!!!!!!!!

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


na majd később jövök! :lol:

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


craven: ilyen esetekben kell gyorsan a pozi teszt után orvoshoz menni. nekem is kifejezetten mondta a dokim, amint pozi tesztem lesz menjek hozzá és ír fel sárgatestet. és lám, mentem, felírta, szedtem és itt van a babócám. igen a 12-14.hétig kell szedni, amíg a méhlepény át nem veszi az irányítást. én a 12.héttől fokozatosan építettem le, mivel 3X2-t szedtem.

gabi: megy a drukk! képzeld, az én babám ma reggel amikor félig hason feküdtem jelezte, hogy itt van. egy igazit rúgott belém. nagyon édes volt. aztán még egyet, de azóta csönd van, vagy csak nem érzem, mert eddig vásárolgattam, nézelődtem, nem nagyon figyeltem. majd remélem most, h lefekszek egy kicsikét szól nekem.
várunk nagyon és ha nem mutatja magát, akkor is az a lényeg, h biztosan jól van.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Velem van tele a topik!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


Olyan jó érzés mikor a pociba mozog a baba!
Réki az oldal fekvést sosem szerette akkor mindig skkoákat rúgott belém hogy néha fájt!

Most Dóra mesét néz!!!!!!!! :lol:

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


Na megyek mert ki akar menni hintázni!

Elvégre jó idő van!/ezt Réki mondta/

Majd benézek! DE lehet hogy csak holnap! :) :lol:

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


Sziasztok!!
Jaj lányok ne vitázzatok!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne legyünk már ilyenek,egész eddig olyan jó vlt a hangulat!!!!

Az előúlt idöben történt dolgok...
Hát mi apával ugye a fogamzásgátló abbahagyás után egyböl nekiálltunka dolgoknak...ami auguszits végén volt!
Én azt gondoltam hátha ebben a hónapban babás maradok,de sajnos ma mikor jöttem haza már megvolt,kicsit de megvan...ugyhogy el vagyok kenödve,olyan jó lett volna.
A hátam és a derekam nagyon fáj,eddig ilyet sosem éreztem,és azt gondoltam hátha baba van a dolgoban.
Apával gyúrtunk ezerrel a a termékeny napokon de semmi,nem értem...

Szomi vagyok!!!!
Szülinapi babót szerettem volna!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


lanyus: igazán nincs okod elkenődni nagyon!!!! fel a fejjel!!! inkább örülj, h jól működik sok év hormonbomba után a szervezeted!!! hány napra jött meg???
új hónap, új remény!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati!

26-dik napra jött meg ami teljesen jó,mert fogamzásgátló elött 26-28 napos volt a ciklusom.
2 éve szedtem a tablettát,de remélem jövö hónapban már jó eséllyel indulhatok!!!
Azt olvastam hogy az elsö pár hónapban a tabletta után azért nem lehet teherbeesni,mert elvékonyitja a méhnyálkahártyát,és az embrió nem tud megtapadni.
Remélem nállunk is ez van,és ahogy múlnak a napok ugy lesz egyre több esély a babára!!!!
Vendég
 


CSIP!!!!!!!!!!!!

Tudom azt mondatm nem akarom befolyáaolni a ababát,de ird már le nekem ezt a hőmérözés dolgot...
Vendég
 


Szia Lanyus!

Nekem nehany ismerosom es baratnoim is 2-3 honappal tabi utan estek teherbe. Nekik egytol-egyig azt mondta az orvosuk, hogy tabi utan fogamzokepesebbek a nok. Meg is indokolta ezt az allitasat csak mar nem emlekszem, regen volt mar ez. Evekkel ezelott. Ennyire emlekszem csak. :oops: Szoval drukkolok!!! Hajra!! Csak eloooooreeee!!!!! :wink: :D
Vendég
 


Minden rendben volt az uh-n. Úgy ficánkolt mint egy kis halacska. Apa videózott. :D :D Neme nem derült ki, a doki nem is igazán firtatta, és csak négy hét múlva megyek megint, úgy hogy még várat magára. De ha bekattanok elmegyek 4 D-re, bár azt csak a 25. héten terveztem.
Ennyit már csak kibírok. A lényeg, hogy egy csodababa. :D :D
Mindjárt rakok képet.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi, gratula!!! :D :D :D :D :D :D
Tegyel kepet!!!! huuuudejo, ma mozizunk!! :wink: :D
Vendég
 


Kép

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


De cukor!! Edes kis pofa!! Egyem meg! Egeszseges kis tundermano! Jo latni! Sok boldogsatok Nektek!!
Fiuuuu!! Szerintem. Olyan fiu erzesem van. :wink: :wink: Nem baj, hogy en fiura voksolok? Bar, fiu parti vagyok! :lol: :lol:
Vendég
 


Kati: Tök jó, hogy már így érzed a kis tündérkédet. Remélem hamarosan már én is megérzem.
Lanyus: Ne kenődj el! Fel a fejjel, hamarosan jönni fog a babód. (bár tudom én is mindig elkenődtem, de aztán rájöttem, hogy új hónap új remény és megérte!!) :D
Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Bogarka: Nagyon aranyos vagy. :D :D Teljesen mind1, hogy mi lesz. De tényleg fiús megjelenése van, de azért nem akarom megbántani ha lányom lesz. :oops: :D Mindkettőt ugyan úgy fogom szeretni, csak már vásárolgatnék....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


gabi: NAAAAGY gratulaaaaa!!! édes és szerintem is fickós.
mennyire máshogy fekszik, mint az enyém!!! az enyém jobbról balra és balról jobbra fekszik mindig. nekem a lepényem is oldalt tapad, ezért tud így feküdni.
te is érezni fogod hamarosan. azt mondják a fiúk később mozdulnak, meg millió dologtól függ.
te már vásárolnál?
én megfogadtam, h majd csak a genetikai után veszek bármit is. mondjuk a neme is csak akkor 100%. már sok mindent kinéztem neki, de még semmit nem vettem. mondjuk még késztetésem sincs.
még egyszer gratulálok!!!!!

lanyus: én is úgy tudom, h a tabletta abbahagyása után nagy esély van teherbe esni, mert akkor rengeteg hormon szabadul fel, amik eddig "blokkolva" voltak. ettől függetlenül nekem valóban iszonyú nagy pém volt az első tabletta mentes hónapban, mégis a negyedik hónap volt a "nyerő".
hőmérőzés: nem mindenkinél jön be. nálam nem. nekem teljesen lent volt a hőm és pont akkor lettem babás. szerintem ez is mindenkinél változó. de hajrá!!!!! neked menni fog!!!!! és új hónap!!!! és tényleg tök jó, h így beállni látszik a ciklusod!!!! juhééé!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Hello!

Citrin: egyetemi évfolyam találkozón voltam. Nagyon jól éreztem magam!!! Szuper volt!
Jenner: na kaptam mindent, vettünk törcsi tartót is, meg kaptam CIPŐT!!! :) Drukkolok!!!

Kati: na gratulálok a rugdosáshoz!!! Szuper!!! Ez a legjobb többek között az egész terhességben. :)

Gabi, nagyon édes a babád!!! Nagyon cuki! Gratulálok!

Bejni, nagyon szép a ruha! Ja és persze, szivesen segitek majd a szakdogádhoz!

Na mennem kell, mert Apa már vár a gépre és türelmetlen!!! Ja és pocsék a tanfolyam nagyon nagyon unom!!!!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


gabi: még azt akartam kérdezni, h milyen méretei vannak a babádnak?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Igazából már nem nagyon méregette, csak a fejét mérte le és arra azt mondta, hogy pont ennyinek kell lennie. Azt hiszem ilyenkor már elég eltérően fejlődnek a babák azért sem nagyon méregetik, bár azért én kíváncsi lettem volna, hogy mekkorát nőtt. Most már én is csak a genetikai uh után fogok vásárolni. Nekem már nagyon erős a késztetésem, hogy felvásároljak mindent. :D :D Mondjuk rám szoktak jönni ilyen vásárlási hullámok olyankor felmegyek a netre és körbenézek, és azzal picit letudom a babaholmikat. :) De már összeszedtem pontosan, hogy mit is szeretnék megvenni, persze nem a ruhákra gondolok itt, hanem a babakocsira, légzésfigyelőre meg az ilyenekre.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?