Judit
Naaa, teszteltél ma reggel???
Hát elhiszem, hogy szarul vagy, én sem viselném túl jól ezt a feszültséget…
Zsuzsi
Tudom, hogy kötelesek elengedni a vizsgálatokra, de mivel még beavatkozás nincs, csak kivizsgálás, szerintem nem véd a törvény, másrészről pedig nem is mondtam nekik, hogy mi a helyzet, csak hogy sokat kell mostanában kivizsgálásra járni nőgyógyászati dolgok miatt. Sajnos a közvetlen főnököm, hát nem túl empatikus, hogy finoman fogalmazzak… Igazából csak a két ügyvezető igazgató van fölöttem, az egyik nagyon jó fej, neki el is fogom mondani, csak hát már nem ő a főnököm, hanem a másik…
Andrea
Én is “lopok” IR-információt…
Ugyan még nem is csináltak vizsgálatot, de akkor megpróbálok bejelentkezni a 11. kerületbe endokrinológushoz, biztos sokára kapok időpontot…
Beutalót kérhetek majd a BMC-ben, vagy el kell menni a sima nőgyógyászhoz?
Sajti
Tényleg jól mutathattál a 100-as papírzsepivel
De jó, hogy nincs ciszta!!!
Drukkolok továbbra is! Remélem az álmatlanság nem lesz állandó mellékhatás…
A gomba nem hízlaló, bár nem tudom, mennyi a szénhidrát tartalma…
Jaj, apu nem volt semmi, ha már gombaszedés a téma... Egyik este áthívtuk magunkhoz, de mondta, hogy nem tud jönni, mert szedett valami gombát, de nem biztos, hogy ehető volt, mert könnyű valamivel összekeverni, úgyhogy most megy át az erdészhez megmutatni… Bár már mindegy, mert a nagyrészét megette
Persze jó gomba volt végül, meg amúgy ismeri is őket, elég sokáig éltek az erdőben egy icipici házban (meteorológiai állomáson dolgozott egyetem után), én is ott fogantam…
Kispatak
Drukkolok mára!
Ez az “utód” nem az, akit keresnek a hirdetésben, az másik asszisztens… ha így akarnak váltani nálunk, hogy még itt van valaki, akkor azt mindig titokban, fejvadász céggel intézik…
Kisbeeka
Hát most légy okos
Nem tudom, mit tennék a helyedben, tényleg nem
Felmondani semmiképp ne mondj fel!
Nem értem a hozzáállását, direkt előre szólsz, még simán meg tudná oldani a munkaerő-pótlást, de úgy látszik, nem akarja
Ann
Kíváncsi vagyok, mit mond Sz.!