Új privát üzeneted érkezett!

Békus, ha kicsesznek veled a beosztással, nem nagyon lesz más választásod mint a táppénz.
én úgy tudom, hogy a vizsgálatokra a munkáltató köteles elengedni, max azokra az órákra nem fizet, de el kell engedjen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2010.09.20 21:41-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Rita, te ir-rel hogy állsz? az lehet oka korai vetélésnek!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

a főnököm azt mondta,hogy elenged minden vizsgálatra,de nem mehetek táppénzre...

De akkor minek a vizsgálatok,ha a végén nem lehet baba????

Nem a vizsgálatok sokasága lenne a lényeg,hanem hogy a végén mehessek táppénzre,amikor leszívják a petesejteket,amikből aztán a baba lesz...
Vendég

Békus, magyarázd el egy egyszerűbb példán. ha térdműtétre van szüksége valakinek, akkor először csak megvizsgálják, hogy mit hogyan, de amikor a műtétre (te esetedben beavatkozásra) kerül a sor, akkor nyilván táppénzre van szükség, ahogy a felépülés idejére is. ha így sem érti meg, talán kár is vesződni vele... :evil: :evil: :evil:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

tudja,hogy mit jelent,hisz az előzőnek egy hónapja lett csak vége,és arra is az ő "vezénylete" alatt mentem...

De mivel jön a karácsonyi forg.,nem akar elengedni...

Talán tényleg 2 hónap csúszás lesz :(

Akkor viszont lehet hogy utazom,nem is közelre...Anyum most írta,hogy márciusban elutazhatnánk naaaaagyon messze... :D

Persze ha lehet választani,akkor inkább baba,mint az utazás...
Vendég

Zsuzsó,édes vagy nagyon,hogy próbálsz segíteni,de nem is értem,hogy miért szívóznak velem...
Amikor meg felajánlottam,hogy helyezzenek át másik üzletbe,akkor ezt meg elengedte a füle mellett a főnököm,pedig akkor egyszerre megszabadulna minden problémától,amit én jelentek...
Vendég

Laptetőmet most csakis Macséknak ajánlom fel,egész pontosan Kittikének,aki eddig nagyon hősiesen kitartott!

Hajrá kiscicus,már csak pár napig kell nagyon küzdened!!!
Vendég

IR rendben,ma F. megdícsért az eredményért.
ritabmc

hajrá zebratárs!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Napsütötte Jó Reggelt! :lol:

Kispatak:
Nagyon szeretnénk, ha most nyitna a jégovi!
Mamusz szuper ötlet, én zseníliazoknizom. :)

Gigi:
Íme egy klasszikus: "Ne fürggyéééé le!" :lol:

Andi:
Örülök, nálatok van a legeslegjobb helyen a Nagyúr! :) Fannyka nagyon tündérbogyó lehetett! :lol:
Te! Mi baromi dinkák vagyunk!!! :lol: :lol: :lol:

Béku:
Szerintem ne foglalkozz tovább a melóhelyi mizériával, szépen elmész vizsgálatokra, aztán amikor ET, akkot tp-re. Ki nem rúghatnak! Értem én ezt a karácsonyi dömpinget, de van ez a munkaerőkölcsönzéses program is, talán azzal még vmi kedvezménye is lenne a munkáltatónak - bár nemtom a részleteket... Ennek nézz utána, de próbáld megértetni a feletteseddel, hogy nem kívánságműsorról van szó az esetedben, mert az endometriózis kiújulása miatt nem vacakolhattok. Amúgy meg leszarom tabletta! :lol:

Ann:
Köszi, de jövő héten még csak kontroll uhu lesz. :)
Drukk neked holnapra és a fájdalom monnyon le!!!

Rita:
Na! Ez azért egész jó hír! Október 10 meg itt lesz nemsokára! :) Szurkolok nagyon!

Zsuzsó és Zsuzska, no meg Gigi:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Judit:
Naaaaaa?????? Volt pislantás? Vagy még tartod magad? Annyira kíváncsi vagyok, hogy döntöttél? További megerős ragacsaim és drukkjaim:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ez a gyogyó amit kaptam, nem egy laza cucc. Annyi szarságos mellékhatása lehet, hogy nem is óhajtok belegondolni... Amit viszont tapasztaltam, az az álmatlanság. Egész éjjel forgolódtam, elég éberen aludtam. Remélem rövid ideig kell szednem.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Köszönök minden mai drukkot.

Breki: én igazából nem tudom pontosan, hogy miért most és nem később.Biztos megvan az oka. Ha annak most kell történnie, és orvosilag nem várható több idő, akkor senkivel se törődj, hanem csak magaddal - egy munkáltató sem törődik senkivel. Ki nem rughatnak,ha kell táppénz menj arra meg stb.

Ha viszont, csak esetleg "csak türelmetlenség" - már bocsi ezt irom. akkor tényleg várjál, ha megteheted. Egyéb esetben szerintem járj el a fentiek szerint és leszarom tabletta. Oldják meg, addig még 2 hónap.

Te pedig nem mondasz fel, mert a törvény ezért védi az ilyen asszonyokat. Dolgozzon másütt a területi vezető, vagy menjen panaszra a törvényalkotókhoz!

Van Mieza ügyvéd és vagy Egyenlő Bánásmód Hatóság - ne hagyja senki magát. Tuti, hogy nem a munkavállalót fogják bántani.

Vbeni: nálad mi a helyzet??

Judit: teszt eredmény?????

Sajtikám: hajrá jégovi

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Sajti jól hangzik, amit írtál, végre indulhattok. Gigamegadrukkjaim mennek.

Juditért, Gigiért is csuriban az ujjaim. Többieknek is mennek a drukkok, akinek kell.

Macsékra sokat gondolok, annyira szorítok nekik.

Ann nekem is voltak fájdalmaim az endó műtét után igaz, csak akkor, amikor mensturáltam. Utólag kiderült, hogy a méhfalon is volt bevérzés, amit állítólag műteni sem lehet, azért volt a fájdalom. De a doki szerint a terhesség majd szépen rendbe hozza. Neked is ez utóbbit kívánom!

Kubu jobban vagytok már?

Kép
vayacon

Judit
Naaa, teszteltél ma reggel???
Hát elhiszem, hogy szarul vagy, én sem viselném túl jól ezt a feszültséget…

Zsuzsi
Tudom, hogy kötelesek elengedni a vizsgálatokra, de mivel még beavatkozás nincs, csak kivizsgálás, szerintem nem véd a törvény, másrészről pedig nem is mondtam nekik, hogy mi a helyzet, csak hogy sokat kell mostanában kivizsgálásra járni nőgyógyászati dolgok miatt. Sajnos a közvetlen főnököm, hát nem túl empatikus, hogy finoman fogalmazzak… Igazából csak a két ügyvezető igazgató van fölöttem, az egyik nagyon jó fej, neki el is fogom mondani, csak hát már nem ő a főnököm, hanem a másik…

Andrea
Én is “lopok” IR-információt…
Ugyan még nem is csináltak vizsgálatot, de akkor megpróbálok bejelentkezni a 11. kerületbe endokrinológushoz, biztos sokára kapok időpontot…
Beutalót kérhetek majd a BMC-ben, vagy el kell menni a sima nőgyógyászhoz?

Sajti
Tényleg jól mutathattál a 100-as papírzsepivel :)
De jó, hogy nincs ciszta!!!
Drukkolok továbbra is! Remélem az álmatlanság nem lesz állandó mellékhatás…
A gomba nem hízlaló, bár nem tudom, mennyi a szénhidrát tartalma…
Jaj, apu nem volt semmi, ha már gombaszedés a téma... Egyik este áthívtuk magunkhoz, de mondta, hogy nem tud jönni, mert szedett valami gombát, de nem biztos, hogy ehető volt, mert könnyű valamivel összekeverni, úgyhogy most megy át az erdészhez megmutatni… Bár már mindegy, mert a nagyrészét megette :)
Persze jó gomba volt végül, meg amúgy ismeri is őket, elég sokáig éltek az erdőben egy icipici házban (meteorológiai állomáson dolgozott egyetem után), én is ott fogantam…

Kispatak
Drukkolok mára!
Ez az “utód” nem az, akit keresnek a hirdetésben, az másik asszisztens… ha így akarnak váltani nálunk, hogy még itt van valaki, akkor azt mindig titokban, fejvadász céggel intézik…

Kisbeeka
Hát most légy okos :(
Nem tudom, mit tennék a helyedben, tényleg nem :(
Felmondani semmiképp ne mondj fel!
Nem értem a hozzáállását, direkt előre szólsz, még simán meg tudná oldani a munkaerő-pótlást, de úgy látszik, nem akarja :(

Ann
Kíváncsi vagyok, mit mond Sz.!
estrella22

Sziasztok!

Hát itt vagyok, csak próbáltam kialudni a szomorúságom (nem sikerült), ugyanis a ma reggeli kétféle teszt full negatív lett, itt most nem lesz baba :cry: :cry: :cry:

DE nem adjuk fel!
Nekünk éppen októberben jár le a 3 hónap, tehát elvileg indulhatunk is a következő lombikkal, már csak az a kérdés, S mit mond. Majd igyekszem rá szépen nézni :)
A másik para meg nekem is a meló, már előre szarul vagyoka gondolattól, hogy napi 3 óra vezetés, 8-10 óra meló, a főnök fejmosásai, plusz vizsgálatok...szóval azt találtam ki, hogy ha most kezdhetünk ismét antigonéval, akkor addig szabira kérem magam. Igazából kb. két hétről van szó, nekem meg még van 15 nap szabim. A leszívástól meg úgyis tp-n leszek. Semmi értelme visszavenni a melómat, mire belejövök már megyek is megint el.
Szerintetek???

Kispatak,
tudom hogy talán már ott is van, de ezek a drukkok mindenképpen szállnak hozzád a világ legklasszabb melójáért :arrow: :arrow: :arrow:

Breki,
dehogy mondj fel!
Ne csinálj semmit, járj szépen dolgozni, aztán ha kezdés van, a törvény szerint el kell hogy engedjen a vizsgálatokra, a leszívás napjától meg táppénz!
Semmit nem tehet veled a törvény miatt, ha meg megpróbálja ott az út amit Mieza és Beni is választott: ügyvéd és per, hogy a gatyájukat is kifizessék! Multi cég, tehát tuti ellenük dönt a munkaügyi bíróság! Bár szerintem ha meghallják a per szót, fejtvesztve igyekeznek majd „kárpótolni” így szokták :?
Az nagyon-nagyon fontos, hogy írásos dokumentumod legyen róla! Tehát ha eddig nem tetted meg, akkor ha már tuti tudod a kezdés idejét, írj egy mail-t a főnököknek, hogy mi fog történni. Talán nem árt ha a tv-ről szóló linket is bebiggyeszted mellé, aztán csók! Nem kell hogy engedélyezze, válaszolnia sem kell, te tájékoztattad, ennyi!

Ann,
mennek a drukkok hogy jókat mondjon ma Sz :arrow: :arrow: :arrow:

Rita,
fantasztikusan jóóóó hír, nagyon örülök! Hajrá, szuper ciklust monitorozzatok és jöhet a kistesó!!!!

Sajtom,
ha ez vigasztal, én tabli nélkül is überszarul aludtam ma is :?

Zsuzsókám, Zsuzsi, Gigi,
lécci-lécci ne kövessétek a példámat, zebracsordákat szeretnék látni!!!

Kép
judit0713

Közben utánajártam, Vácon a kh-ban van endokrinológiai rendelés. Szóval csak a vv lelet meg a beutaló kellene oszt már kérhetném is az időpontot :roll:
Bár valahogy nem érzem hogy itt lenne a bibi :shock:

Kép
judit0713

Judit, sajnálom :(
Szerintem jó ez a szabi ötlet! Felesleges pár napra visszamenned, aztán meg utazgatnod és ennyit melóznod... nyugi kell most neked!

Breki, nehéz lehet, de hallgass a többiekre! Kitartás!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andi, HATALMAS GRATULA!

Judit, sajnálom, hogy nem volt jó a gép. Kíváncsi vagyok a mi tesztedre!

Eszter, sajnálom az otthoni dolgokat, de ti nagyon erősek vagytok!

Sajti, nagyon drukkolok hamarosan ET!!!

Estrella, HSG nagyon fontos, remélem elengednek

Kubu, szegény jobbulást!

Khalan, sajnálom a nagyid, részvétem!

Lukácsné, örülök, hogy Filipnek tetszik az ovi.

Rodina, 32. hétben vagy, hogy rohan az idő. Emlékszem még a pozitív tesztedre!

Ann, várunk a mai hírekkel!

Kisbeeka, ne mondj fel!!!

Tegnap voltam nődokinál (szülés utáni kontroll), szerencsére minden ok, mehet a kekszelés is. Ja kérdezte a védekezést is, mondtam, hogy kösz, de nem kérek belőle.
Ma meg megyünk Lilivel hasi, koponya, csípő uh-ra. Remélem minden ok lesz.
Náthánk már kezd elmúlni, szerencsére már csak napi 2x kell orrszívózni.
Kép Szopi utáni vigyor:))

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Judit, nagyon sajnálom.... :cry:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Woody: nagyon szép! Ezek szerint van tej. Lánya anyjára ütött egyébként, nagyon édi! Esetleg csodababa készül nálatok is????

Judit: sajnálom, szabi jó ötlet, aztán reméljük jobb lesz a folytatás.

Estrella: na ma én egy ilyen interjura megyek. Remélem, hogy végre szerencsével járok, ha meg nem - hát majd lesz valami.

Rodina: nagyon telik az idő, én is emlékszem a + tesztre. A blogodat ma olvasni fogom, valamelyik nap akartam és kimaradt.

Majd jövök még, de készülök a mai napra, szorítás kéretik, tőlem is megy!

üdv

kispatak
Vendég

Juditkám:

Fenébe.. :(.. Azért várjuk meg a holnapi napot, a vérből kimutatós hcg a legbiztosabb!!!!
Egyébként én is azt mondom, hogy jó ötlet ez a szabi!
Közben meg majd esetleg kiülsz majd a teraszra, nézed a szép tájat, meditálsz, vagy csak simán pihensz, főleg lelkileg!!!. Jó filmeket nézel, kikapcsolsz ..... Esetleg elmész talpmasszázsra, v. bármi olyan helyre ami úgy érzed feltölt, hogy az X faktor megtalálja végre a helyét a pocidban!! :)

Képzeljétek tegnap az indexen egy lombikos fórumban olvastam, hogy Parádfürdőre csaj beutaltatta magát sima állami alapon!!. valami szanatórium-féleségbe.. DE!!!! Nem ilyen nyugger dolog lehet, hanem kifejezetten ilyeneknek, mint mi..! :) ... Valami sima nőgyogyival csinálta, IVF felkészülés címén ment..... ott mindenféle fasza "kezeléseket" kapott meg olyan tornák voltak, amik az alhas megfelelő részére koncentráltak... Szóval az ottani fórumosok faggatták a részletekről. Csak most ide nem tudom becopyzni, mert nálunk az index fórum része (is) le van tiltva... Hallottatok már erről egyébként valamit??

Békus: Full paraszt a főnököd..... Az én helyzetem sem egy lélekmelengető ezen a tetű helyen, de a TIed, csaj... hallod, kritikán aluli módon viselkedett a főnök.... Én lehet fognám a Mieza-ügyvédet és vele együtt látogatnám meg ezt a parasztot, csak hogy nyomatéka legyen a mondandómnak, aztán onnantól tudná ez a tirpák, hogy mi-hova-mennyi.... Hú, eszem megáll, micsoda emberek vannak.... :(
andrea-1

judit
sajnálom de még ne add fel mert ha kisterhes vagy nem biztos hogy kimutatja , azért várdd meg a holnapi vv-t.
ha mégsem sikerült volna akkor lehet hogy meg kellene nézetned az IR-t és várni addig a következő beültivel mert látod nekem is 1hónap elég volt ahhoz, hogy Hanna megfoganjon mikor kiderült az IR-em.....lehet hogy neked is elég lenne és már biztosra mennél , de a te döntésed én nem dönthetek helyetted... de jobban örülnék ha holnap azt hallanád hogy gratulálunk ön terhes :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Köszi csajok!
Pont azt a két dolgot írjátok, amit én is gondolok - hiába, egy penden húrolunk mi itt mindannyian :wink: - , csak most nem tudom, melyiket is tegyem előbbre.
Mert tök jó lenne a szabi, de ha tényleg IR baj van, és esetleg kapok SOS időpontot az endokrin dokihoz, a gyogyó a két hét stimu alatt lehet hogy még nem hat eléggé :roll:
Viszont ha meg nincs IR, akkor tök jó lenne itthon pihizve -ahogy Andi írta - pokrócba bugyolálva teraszon meditálva - csinálni végig a stimut :roll:

Na de majd S jól eldönti hogy mi legyen! Bízom benne, eddig még mindig nagyon segítőkész volt :)

Kép
judit0713

Most meg nekilátok beszegem a sötétítőfüggönyöket amiket a tetőtérbe vettünk (más színű falhoz más függöny dukál :wink: )

Kép
judit0713

És látjátok, azért még nem adtam teljesen fel, a vonalzóm még pozitív tesztre vár :D

Kép
judit0713

Sziasztok Csajok!
Nos megjártam a BMC-t. A tüszők egészen jól vannak, szépen visszafejlődtek, csak bal oldalon van még néhány nagyobb, 2-3 db 13-15 mm-es. Azt mondta ügynököm, hogy még 1 hetet rádolgozunk fogigátlóval és utána indulhat is az újabb lombik. Úgyhogy nagyon köszi KisAngyal a garázsolást és a többieknek a drukkokat a tüszőim miatt!!! Nagyon drágák vagytok!
Viszont mégiscsak van valami bibi. Méghozzá a méhemet nagyon nagyon nézte, újabb uh. felvétel, majd percek percek, és törte nagyon a fejét. Mondta, hogy nem tudja, hogy minek higgyen, a június 1-jei műtétnek, vagy a felvételeknek. Azt mondta, hogy ettől a miómától még valószínű hogy megtapadhat a picur, de nagyon fél attól, hogy nehogy emiatt vetéljek aztán el.
KÉrdeztem, hogy biztos mióma-e, nem esetleg endo, azt mondta, hogy ezt teljes bizonyossággal nem lehet uh alapján megmondani de ő miómának véli.
Szóval azon gondolkodott, küldjön-e műtétre, és akkor 1 hónap pihi utána indulna a lombik, vagy menjünk neki így most, és nagy valószínüséggel több petesejtet nyernénk, tehát lenne több fagyasztott embrió, így ha nem sikerülne az első akkor a következő után csinálnánk meg a műtétet.
Szóval válaszút elé állított, megkérdezte hogy „Ön mit akar?“
Na gondolhatjátok… Persze szeretne az ember minél biztosabbra menni, de a műtét, háát, ha nem muszáj. Újra altatás, kanül, katéter, fájdalom, kórház, stb…De egy vetélés és felesleges újabb 100ezrek kidobása, na persze ez sem hiányzik.
Végül Sz meghozta a döntést. Kezdjük el a lombikot, biztos nyerünk több petesejtet és meglátjuk és majd drukkolunk nagyon. Ezek után minden bátorságomat összeszedve megkérdeztem, látja-e értelmét az én esetemben IR vizsgálatnak . Azt mondta hogy mindenképpen, mert nagyon cisztás vagyok. Viszont ha találnak vmit, akkor min. 2 hónap gyogyi kell, és csak utána lehet megint a lombikot kezdeni, így akkor már ki kéne használni az időt és a műtétet is megcsinálni.
Na mit szóltok? Úgyhogy írta is az IR-re a papírt, megyek holnap, lecsapolnak 3szor. És jövő kedden kiderül hogyan tovább. HA esetleg jó lenne az IR eredény, ti vállalnátok az újabb műtétet?
Olyan nehéz ez….
Sajt: ne haragudj, valamit félreolvashattam. De azért így is drukk!!
Judit: nagyon sajnálom, de én azért még mindig drukkkkk!!

Lukácsné: Te is IR-es voltál, és így lettél babás? És rövid idő alatt segített a gyógyszer? Jól értettem?
Judit, te jössz holnap. Jön még valaki holnap bmc-be? Bocs, ha vki már írta, most főleg szita a fejem :((
ann74

Estrella:
:lol: Nem a gomba miatt aggódta, hanem a panírja miatt! :lol:

Judit:
Még ott a holnapi vv, az még mutathat neked meglepit, én nagyon kívánom, hogy úgy legyen!
Csakazértis:+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Oszt majd hónap beszélünk!

Woody:
Ez a lányzó igazi tüneménycsomag! Énisénisénis!!! :D
Drukk a vizsgálatokra, minden rendben lesz! :)

Kispatak:
Extramegadrukkok neked!!! :)

Andrea:
Én már a 90-es években is hallottam a parádfürdői meddőségi szanatóriumról, ott van gyógyvíz meg minden, akkoriban ott nyaraltunk, nagyon klassz volt. A helyiek mondogatták, hogy sokan akik innen hazamentek, spontán lettek várandósak. Hogy ebből mennyi a marketing? :wink: Ki tudja? De biztos használ vmit.

Ann:
Ugyanmá, miért haragudnék? Mivé válna akkor ez a világ? :lol:
Ügynökünk hozta az óvatos-alapos formáját, biztos jól megizzadtál, mire megszületett a döntés. :) Jó kezekben vagy nála, hidd el! Holnapra vigyél egy citrom kifacsart levét, hogy hozzákeverhessék a glükózhoz - úgy nem olyan szörnyű gej az íze... Nagyon szorítok, hogy az inzulinjaid és cukraid nóóómálisak legyenek, no meg a többihez is! :)
Én is IR-es vagyok és a gyógyszerszedés után, életemben először spontán is várandós lettem, azelőtt sosem. Sajna elromlott a gyerkőc GPS-e, mk lett belőle, de legalább tudom, hogy mostmár képes vagyok pozitív tesztre is! :) És ezt a gyógyszernek+diétának köszönhetem az tutkeráj és legfőképpen Sz ügynöknek, mert amikor hozzá kerültem, az első találkozásunkkor elküldött IR vizsgálatra. Ha korábban megcsinálták volna, akkor nem lett volna talán annyi fölösleges inszeminációm, il. azok járukékaként a rengeteg pénzkidobás.

Pá Drágáim!
sajt@

sajt
viszont azt nem értem, hogy az én esetemben már megcsinálhattuk volna ezt az IT vizsgálatot. Amennyi vért már eddig is levettek, március 29. óta belefért volna. És ha most nem kérdezek rá, nem mondta volna.
De ez nagyon jó, hogy nálad kiderült és spontán is sikerült. A mk-t viszont borzasztóan sajnálom. Mi lett azzal a pvezetékeddel? Nálam sajna ezt a spontános dolog ki van zárva, 2 két elzáródott pvezeték miatt, de amúgy is fogigátlót kell szednem szerintem az endo visszaszorítása végett, és hogy véletlen se legyen esetleg méhen kívüli. Szóval tényleg óvatos Sz, és ez azért jó, hogy nem durr bele, megpróbáljuk oszt ha nem hát nem... Amúgy mosolygott is Sz, mert kérdeztem, hogy ez tényleg valós probléma lehet -e ez az IR, mert annyit lehet hallani, olvasni róla. AZtán elmosolyodott, hogy " igen, sokat lehet olvasni. ":)
ann74

Andrea:
Lesd meg a 28. és a 40. képet:
http://ajanlo.kapu.hu/kpics.php?id=632g6034cd41bf9f53af

Pá Drágáim!
sajt@

Ann:
Nekem megvan az összes cucc odabenn, mert kemós injekciókúrát kaptam a mk-re, ami szépen "használt" :? . Nem kellett műteni, ennek örülök.
Háát ebben az endós dologban szerencsére nem vagyok otthon, de majd az ügynökünk megcsinálja neked a bébit! :lol: Lehet, hogy rájött - te is fórumozol, vagy a netről szeded az infókat... :D
Nemtom mi alapján küldött anno engem egyből IR-re, amikor átkerültem hozzá, talán a leleteimből látott vmit, ami indokolta. Szerintem nem túl óccó vizsgálat és talá így spórolnak, hogy csak azt küldik el rá, akiknél felmerül vmi miatt az IR lehetősége... :roll:
Úgy hallottam, hogy magánba kb.: 10 rugec az ára.

Pá Drágáim!
sajt@

Köszönjük a sok-sok drukkot! Puszi mindenkinek!

Maccs
vörösmacska

Sziasztok Lányok,

Péntek óta elég volt visszaolvasni a történéseket:

Judit, Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Azért nagyon halványan még bízz abban, hogy a holnapi vérvétel talán más eredményt hoz. A munkába tényleg nem lenne értelme visszamenned, a szabi jó ötlet, egy kicsit pihenhetsz, megpróbálsz kikapcsolódni. A múltkor jól tetted, hogy beolvastál a főnöködnek, megérdemelte.

Andi, Neked nagy gratula a kis petezsákocskádhoz! :) A vérvételes parádon meg reméljük lassan túl leszel.

Angyal: a múltkori eseted az asszisztensel döbbenet, csodállak, hogy vissza tudtad magad fogni és nem olvastál be neki. Én nem biztos hogy meg tudtam volna állni..

Mieza: a lopásos sztori nagyon ledöbbentet, hogy ilyen megtörténik a kórházban. OK, hogy nagy és sokféle ember megfordul, de ez döbbenet.

Berki, a kismamabandázs jól néz ki :) Én tavaly vettem 2 derékmelegítőt, az Auchan-ban és télen nagyon jó szolgálatot tettek. Komolyan mondom hiányzott, ha nem volt rajtam a nagy hidegben.

Kubu, remélem már gyógyulgattok, jobbulást Nektek!

Estrella22: megy a drukk az átjárhatósági miatt. Akármi történik, menj el és csinálják meg végre. Nekem már 1 éve volt, szerencsére minden OK. Amikor csinálták nem is volt olyan vészes, csak amikor végeztek és kimentem a mosdóba, akkor szédültem el, alig tudtam kitámolyogni és leülnmi az első székre.

Kahlan: a nagyidat őszintén sajnálom! Nyugodjék békében! Olyan széped fogalmaztál róla.

Békus: a munkahely nehéz téma, de próbálj ne idegeskedni miatta és minél lazábban venni. Tudom nem könnyű, én is parázom az utóbbi időben, mert nem nagyon van munka és attól félek ha így halad bezárják a részlegünket. Abban bízom, hogy hamarabb összejön a baba.

Sajti: a papírzsepis történeted aranyos volt és tök jó hogy már nincs ciszta :)

Én tegnap voltam Zekéhez a magánrendelőbe és kellemes meglepetés volt. Mikor kijöttünk a párom mondta, hogy neki szipmatikus a doki, eddig jó választásnak tűnik. Ügye leső alakalom volt, vittem a friss eredményeinket. Szinte nem is kér újakat. Jövő keddre beszéltük meg hogy megnéz UH-on, meg mammomgráfiát kell csináltatnom, a páromnak meg 1 vérvétel. Azt javasolta hogy a következő ciklusomban legyen egy inszem, meglátja hogyan reagálok a stimura ha szükséges és utána legyen lombik.

Ma reggel pedig voltam a MÁV-ban vissza a 3. napi véreredményemért meg a citológiáért + volt ultrahang. Ma a 7. napon látott mindkét oldalon 1-1 10 mm-es tüszőt, de ami rossz, hogy a citológiát meg akarja ismételni. 2 oldalon jött vissza az eredmény, az egyikre ugyan azt írták hogy se gomba se baci nem tenyészett, de a másik lapon meg azt, hogy nem beazonosítható baci, elvétve gomba is van. Erre a doki írt ma Batafren hüvelykrémet + gynoflort. csak azt felejtettem el, hogy ezt egyszerre kell használnom? Hétfőn kell mennem megint, mert most elutazik és meglátjuk hogy állok, lehet e inszem.
ancsav76

Judit!
nagyon de nagyon sajnálom :cry:
de a holnapot mindenképpen várd meg pozitívan!!!!!

Macs:
a mai ctg-k jók lettek szerencsére :D
továbbra is az a terv, hogy 10 nap múlva szülnek!!!
Drukkolok nagyon nagyon!!!!! Meg tudjátok csinálni Macsek!!!!!

holnaptól melózom ismét :evil: :evil: :evil: :evil:
nagyon nincs kedvem :cry: :cry: :cry:
de muszáj.
Akkor majd visszaolvasok és igyekszem normálisan reagálni, persze ha hagyják!!!

Judit!
Reggel/délelőtt rohanok a jó híreidért!!!!
Tényleg ne add fel!!! Max nem ketten vannak, azért nem látszott... mondom...nekem az 59-es hcg-vel a 10-es tesztek annyira de annyira nagyon haloványak voltak, hogy Lac azt mondta, hogy ahhoz hogy lássa a 2 vonalat, sokkal több kell mint jóindulat!!!! Magától azt mondta volna, hogy csak 1 vonal van!!!!
Ma már jók voltak a gépek, úgyhogy holnap tuti megmondják a frankót!!! És tudod, 10es hcg fölött beszélnek terhességről!!!

most békülök tovább az urammal, de holnap már nem menekültök!!!!! :)

pussszzzz

eszter82
Budapest

Judit sajnálom, de azért még tényleg ne add fel! Holnap telik le a két hét, holnap legyen ott a második csík is!!!!! :D
Küldöm a drukkokat!

Hajrá Maccs, még egy kicsit kell kibírni, de meglesz az! Ügyesek vagytok!!!!

Kispatak, mizu veled? Hogy sikerült????

Sajti, ti mikor kezdtek??
gigibp

Lányok,
akkor ha lehetek pofátlan még egy adag drukkot kérek hogy holnap min. 10,1 legyen a hcg-m!!!!

Eszter,
ma már sokkal jobb hangulatú a hsz-ed, örülök :) :)
A melóval látom te is úgy állsz mint én...már olyan jól elterveztem hogy most jóóó sokáig nem kell Tbányára utazni.

Gigi,
hogy vagy? nagyon várom már a pénteket? :wink:

Ancsa,
jóóó hírek, szimpi doki, hamarosan inszem!!! Ez már igen, így kell ezt!!!

Macsek,
kitartás, 10 nap és karodban a picikék!
Nagyon drukkolunk nektek!!!

Ann,
nem irigyellek, ez jó kis dilemma! De hidd el, Sz nagyon alaposan körüljárja a dolgokat és a nektek legjobbat fogja kihozni belőle...vagyis egy babácskát :)

Kép
judit0713

Judit!Mennek a hcg növelők :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Min .60 fölé ám!
ritabmc

Ja!ma 11000.ft volt asok vitamin+stb.mindkettőnknek.
Ma kezdjük buzgón szedni.
Iszonyúan megfáztam,úgyhogy nem árt erre sem. :wink:
ritabmc

Macsnak muszáj szülnie 10 nap múlva akkor is ha a picikék még bírnák ?
ritabmc

Hát 2 napig nem jön az ember lánya s máris nem gyöz visszaolvasni.Termeltetek ám rendesen.

Andi:
Hatalmas nagy gratuláció!

Judit:
Nagyon sajnálom.de még add fel,holnap még jó hireket is közölhet a mi S. ügynökünk!

Békú:A fönököd nem semmi,nem tudom némelyik ember,hogy lehet ennyire tuskó.Olyan döntést hozzál amiben biztos vagy,hogy nem fogod megbánni.

Rita:
Gratula a jó hirekhez,nemsokára itt van okt.10!Hajrá!!!

Gigi:
Te mikor is kell tesztelj?Mennek a drukkok!

Woody:
Lili baba csoda szép!

Macs:
Kitartás,már nem sok van hátra.Kittike ügyes légy!!!

Kispatak:
Vannak már jó hirek?Még nindig megy a drukk.

Üdv. Zsuzska!!!!
zsuzska2007

Sziasztok!
Hazaértem melóból.
Egyelőre nem idegelek a munka miatt (na persze,hajnalban 2x ment a hasam... :roll: :roll: :roll: )
Szóval megvárom,mit mond Sz,illetve csütörtökön megkapom a beutalómat az IR vizsgálatra!!!

Felhívtuk ma a saját nőgyógyászomat (asszisztens...),és csüt. kell mennem a beutalóért.

Lányok!

IR-re éhgyomorra kell menni?
Nem igen vágom,hogyan megy...

Maccs: olyan jó itt látni!!!
Már csak 9 nap!!!

Annyiban jó lenne tudni,hogy IR-e,hogy még előtte vagyok a lombiknak,és ha amúgyis elcs*szik az időmet januárig,akkor addig szedhetek rá gyógyszert,ha kell.

Judit: várj holnapig,kérlek!!! Bízz még benne addig!
Vendég

Judit: mindenképp mennek a drukkok holnapig,hogy legalább 10,1 legyen a HCG!!! :D

Nekem a 14-eset se mutatta ki az otthoni teszt (10-es érzékenységű),úgyhogy még ne temesd! :)
Vendég

Breki,
köszi a biztatást, tudom hogy így van, 20 körül még nem mutat szinte semmit a 10-es teszt.
Amiért parázok az az, hogy neked a beülti után 11 nappal volt 14, én meg holnap már 14 nappal leszek utána...szóval már magasabbnak kellene lennie :roll:
DE ha bármennyi is lesz, és S azt mondja hogy terhes vagyok, én elhiszem örömmel :D

Kép
judit0713

Ritus,
nyomjátok csak a vitaminokat, az nem árthat!
Mi épp most döntöttük el, hogy honap veszünk aloe vera küttyöt, azt az ihatót, aztán nyomjuk minden nap. HA terhes vagyok azért, ha nem, akkor meg azért hogy októberben az legyek!

Zsuszka, Zsuzsó, Gigi
babaragacs szállítmányok még mindig mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Judit: én aztán nem adom fel,Helyetted is reménykedek holnapig :D

úgyhogy megy a HCG-varázslás: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Ma sikerült egy újabb 1 csíkos tesztet gyártanom...
Mármint HCG-set. :?

Picit reménykedtem,de gondolom ismerős a helyzet,mikor már minden tünetet ennek szeretnénk betudni :D
Vendég

Sziasztok!

Béku!
Én ma voltam a BMC-ben IR vv-en,éhgyomorra,a cukros lötyibe amitr meg kell inni tegyél citromot úgy kevésbé szar!!!
vikus82

Vikus: köszi a tippet! viszek magammal citromot :D

Tééélleg annyira sz*r? :shock:
milyen íze van? :D
Vendég

vikus
és holnap megyek bmc-be IR vv-re. A citrom és pohár már előkészítve. Mennyi ideig tart az egész procedúra? Milyen időközönként veszik le a vért az első vv. után? Ugye nem kell átmenni a nagylaborba?
köszi az infókat előre is
ann74

poharat is kell vinni? :shock:

jó,hogy írjátok,nem vittem volna,az tuti :D

Én majd csütörtökön megyek-remélem,ha elfogadják akkor.
Én elég sokáig bírom éhgyomorra,úgyhogy nem para,hogy előtte kérem csak a beutalót :lol: :lol: :lol:

és akkor mennyi időközönként hívnak visssza vv-re?
hogy néz ki ez pontosan?
Vendég

Judit sok sok drukk hogy szép hcg-d legyen holnapra!!!!
ann74

Nagyon le vagyok maradva de sietek pótolni.

Zsuzsó

A képet kimásolod, elmented, paint-tel megnyitotod, módosítod, mentés, feltöltés.
Ennyi szavakban, ha valmi nem világos még elmondom.

Kubu

Én most voltam egy hete helicobacter szűrésen
vnbeni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?