Sziasztok!
Mindegyikőtöknek köszi a drukkokat, nagyon jól esett.
A váróban, amikor szólítottak, Andira bíztam minden cuccom, de annyira izgatott lettem (szokás szerint megjött IQ mínusz), hogy a nedves papírtörlő helyett a 100-as csomag pzs-t vittem az öltözőbe! Ne kérdezzétek milyen megfontolásból!
Mindenesetre jól mutattam ügynököm előtt a kis dossziémmal, tollammal és egy nagy csomag zsepivel a hónom alatt (vhová csak el kellett rejtenem, hogy ne látszódjon
). Szóval a meccs végeredménye:
Nuku ciszta (legalábbis nem diktált semmit Hildának), mnyh 4 mm.
Ügynököm a rendezetlen ciklusaim
miatt felírt mnyh felépítésére szolgáló bogyót, napi 2 db-ot tolok. Jövő szerdán uhu-kontroll és a Zuramnak is kell jönni - persze nem Sz ügynök mellé ipari tanulónak és nem is ő fogja majd a silverboy másik végét
hanem, hogy aláírja a felengedős nyilatkozatot
akkor azért sanszos, hogy csak lesz vmi ET nemsokára!
Neeem??? Naggyon remélem!!!
Kéretik továbbra is drukkolni kövi hét szerdára! Kösszke!
Vaya:
Na, látom alakulsz - aranyér még ráért volna igazán.
Picurid milyen rendes, hogy óvatosan tornázgat benned. Gratu, hogy tartod a súlyod!
Judit és Andi:
Olyan jó volt picit találkozni veletek!
Andi:
Köszi a varázslást, szerintem meglesz az eredménye. Most adtam elő a Zuramnak, hogy a gyógyszetár előtt, az utcán mit műveltünk.
Szegénykém sírva fakadt...
ÁÁÁááá nem is!
Bírja a humorod!
Ugye mostmár nyugisabb vagy és repkedsz a föld felett?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Judit:
IR-leletet kiadják a központi laborba neked is.
Tényleg menny és pokol váltózuhanyban! Még most is a hatása alatt vagyok én is... Én nagyon drukkolok, rettentő sok pozitív energiám küldöm hozzád, alig várom a szerdát!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
GyőrenéIldi:
Bizony hangos volt tőlünk a BMC
, csicseregtünk ezerrel, mint a verebek.
Lukácsné:
Na, megkaptátok!
Annyira bejött kisfiadnak az ovi és a csodahajó, hogy már rá se hederített apára? Végül is ez jó hír! Holnapra már barátnője is lesz!
Estrella:
A HSG most a legfontosabb, drukkolok, hogy összejöjjön!
Eszter:
Nem szimpi ez a bál...
Írsz róla, vagy túl intim? Akkor inkább nem zargatlak. Neked is sok-sok jóféle energiát küldök fénypost!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Macs:
Bakker, ez a kutyus kerüljön elő és bírja már ki még amíg musz nélküled! Annyira sajnálom, hogy megint meglógott...
Überbrutálerős pozitív gondolataim és energiám árad felétek is!!! Naggyon-naggyon szorítok Kittikének és Balázskának, meg neked is! Legyen minden rendben, már csak pár nap, húzzátok ki!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))