Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Amint látjátok, elég korán itt vagyok, tehát nem teljes az öröm... :roll:
Ugyanis a nagy magasságos úgy döntött, nem elég a szenvedéseiből, nem vagyok még elég állhatatos, gyakoroljam csak a türelmességet még egy darabig...
Bementünk reggel bmc-be kint állt a sor fél 8 után pár perccel :shock: A vv-ig még csak el is jutottam negyed 9-re, de ott közölte a csajszi, hogy nem tudja mikor lesz eredmény, mert elromlott a gép :roll:
Szerencsére S éppen kijött, és mondta neki hogy próbáljon meg a vérből biostrip-es tesztcsíkkal nézni tesztet.
Elmentünk reggelizni, vissza, várakozás (közben Andival és Sajtival is beszéltem pár szót), majd 10 után szólt S hogy menjek.

Hááát, a tesztcsík nem mutatott semmit, tehát ikerterhesség tuti nincs.
DE azt nem akarja mondani hogy nem sikerült, mert egy babcival kis terhes még lehetek, azt nem mutatná még a teszt, csak a hcg-mérés, ezért menjek vissza szerdán, akkor új vv.

Szóval itt tartunk most...kicsit lelombozódtam és pityeregtem hazafelé, DE most már összeszedtem magam, és hiszem hogy az a picike itt van a pocimban, hiszen nem jött meg, nincs is mensi érzésem. Éééééés az allergiám tegnap reggel óta úgy eltűnt mint amit elfújtak, pedig kint is voltam a kertben egy félórácskát tegnap, és gyogyót nem láttam tegnap reggel óta: tehát valami változott a szervezetemben, és vajon mi más mint ez a pici életke :idea:

Tehát tudom, hogy eddig is nagyon drukkoltatok, de lécci-lécci még két napnyi energiát küldjetek!!!!
Ííííígérem meghálálom majd :wink:
Addig is úgy döntöttem, holnap és szerdán reggel is tesztelek, mert ugye minden nap nő egy icipicit a hcg...

Most visszaolvasok és reagálok.
Még annyi, hogy Andikánk ennél sokkkkkal jobb hírrel jön majd :D

Kép
judit0713

Vaya,
sajna a kisebb kellemetlenségek ilyenkor már jönnek, de hamarosan kezedben a kicsilány és feledteti ezt a pár hetet!

Navi,
a bandázsra én is úgy gondoltam, hogy max 5-6 hónapos korig működik, de nekem azok épp a téli hónapok lesznek, tehát jól jöhet. Persze kismamagatyóval!

Eszter,
úúúúúgy vártam már hogy írj, aggódtam értetek (sajnos látom volt egy kis alapja :oops: )! DE ugye már minden rendben, vagy legalábbis rendeződőben???

Macsi,
11 napig minden áldott nap küldöm nektek a pozitív energiákat!
Nagyon ügyesek lesztek, ugyanúgy mint eddig!!!

Estrella,
jóóóó hírek, túlleszel az átjárhatóságin és kezdhettek hamarosan :)

Breki,
sajnálom hogy nem tudtam feldobni a mai car napodat, de azért túléled így is mert ügyes kiscsaj vagy!
Tudod, ezt a másfél hónapot akár fél lábon is, utána meg jöhet a lombik!

Kép
judit0713

Judit, hát sajnálom, de nem feladni, ahogy S. is mondja: van remény!!! Na bumm, ha "csak" egyedül van! :wink:
Nagyon szorítok, h. szerdán jó hírekkel gyere!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

BENNEM VAN AZ X FAKTOR!!!!!!!! :D :D :D

Hú, gyerekek, nagyon ideges voltam.... már hajnalban felkeltem ma is, persze csináltam tesztet, ugyanolyan erős volt a csík rajta mint a másik... de még így is volt bennem félsz bőven.
Egy évtizednek tűnt mire bejutottam, meguhuzott, 7 mm-es petezsák van méhen belül, folyadék nincs, stabil 5 hetesnek megfelelő terhesség! :)
2 hét múlva kell mennem legközelebb akkor lesz szívhang nézés és akkor beszéljük meg a terhesgondozás további részleteit!! :lol:

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat MIndnekinek... mindenesetre most nagyon elvarázsolva érzem magam !!! :) :lol:
andrea-1

Andikám,
hát ez látszott is rajtad :lol:
De asszem ezzel mindannyian így lennénk a helyedben!
Ha már tudsz esetleg szülés időpontot (asszem ilyenkor már szoktak számolni :roll: ) akkor szívesen befirkantanám a táblinkba :wink:

Navi,
nem azért pityeregtem mert nem ikrek...az csak egy slusszpoén lett volna....de most azért az egy lehetséges piciért is aggódom...és bár nem figyeljük a jeleket, én összesen (az allergián túl) kettőt figyeltem meg ma: székrekedés, mellfeszülés (érdekes, ezt most kezdte, hogy hazaértünk :roll: )
Szóval úúúúúgy szeretném ha tényleg lenne még remény! Most bújtam át vagy 10 netes oldalt a hcg szintekről, és nekem ma elvileg min. 33-nak kellene lennie. Szóval holnap reggel a piss-ből már látnom kell!!!

Kép
judit0713

Judit, értem! Persze, gondoltam, h. ha nem ketten vannak, nem akadsz ki!
Na akkor már holnap reggel gyere a jó hírekkel! :wink:
Mellfeszülésre emlékszem, székrekedés később jött, a'sszem...
Kitartás!!!! Pihizz, tereld a gondolataidat!

Andi, zupppa! Nagyon örülök!!! :D Aztán nehogy leszédülj vhonnan a nagy elvarázsoltságodban! :lol: Szerintem minden rendben lesz a továbbiakban is! Egyik barátnőm is Sz-nél szült!
Ja és gratula a kis 7 mm-eshez! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Judit: Nem beszéltünk még semmi ilyenről, de a netes szüléskalkulátor szerint: május 18.
andrea-1

sziasztok!

Macs nagyon szoritok értetek! Nagyon nagyon sok pozitiv energiát küldök Kittikének. Kitartás és hatalmas varázslat hogy bent maradjanak a picik a 32. hétig!

Eszter sajnálom hogy rossz hétvégétek volt! Lélekerősítőt küldök.

Mosódió: én a folyékonyat próbálom majd ki, abban van illatos. bár én igazából csak a pelusokhoz akarom használni majd

Navi: terhesgatyót esetleg érdemes megnézni a vaterán teszveszen néha ki lehet fogni jót. nekem szerencsém volt, mert még a terhesség elején vettem 70 százalékos leárazással kínai áruházban tök jó minőséget. két méretben vettem ugyanolyat, aztán mivel még mindkettő jó az egyiket elcseréltem tesóm gatyójára

még egyvalami eszembe jutott,ezt láttam a meskán: http://www.meska.hu/ProductView/index/94817 bár elég vékony anyag de talán egy vastagabb harisnyával rosszabb időben is megteszi

bandázs nekem sem vált be! egyszer sem volt rajtam. tényleg úgy működik mint ahogy Navi irta

Judit szegénykém akkor még türelmesnek kell lenned picit :( szoritok nagyon hogy becsikosodjon az a teszt!

Andrea szuper hirek :))))))))))) gratula a petezsákocskához!

én ma nagyon boldog voltam, védőnéni lemért és nem hiztam egy dekát sem három hét alatt. el sem hiszem, tök jó. valószinű nyomja a gyomrom a babó mert nem tudok egyszerre sokat enni..

Kép
vayacon

Judit,
nagyon szorítunk !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Judit,
ez hihetetlen hogy rossz a gép! :evil: :evil: :evil: én szörnyethaltam volna, S. viszont nagyon rendes volt, örülök hogy ilyen jó fej veled! :D :D
remélem ez a mizéria csak rossz kezdete egy szuper időszaknak az életedben és szerdán tuti jó hírrel jössz!
nagyon drukkolok a reggeli zebrás teszthez!!!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Andi,
szuper hírek! :D :D :D :D
remélem most már nem vásárolsz újabb teszt-készletet, hanem hiszel Szűcsünknek, hogy TERHESNEK TECCIK LENNI!!! :idea:

Sajti,
te merre vagy? :roll:

Eszter,
sajnálom hogy még otthoni gondok is, sok- sok erőt neked és Lacnak is!

Macs,
még 10 nap! tudom hogy megcsináljátok! nagyon drukkolok nektek! Kittike erős kiscsaj!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit, ne adj fel semmit, csakis pozitívan, ott van az, akinek ott kell lennie!!!!

Andi, akkor szívből-szívből hangosan örülök!!!

Nagyim ma őrangyal lett, mostmár mind a négyen(enyémek meg Zsoltiméi) is fentről vigyáznak ránk...és küldik majd hamarosan az utánpótlást! :oops:
Vendég

Judit
Basszus, nem hiszem el, hogy pont most romlik ez az a hülye gép!!!
Nagyon drukkolok szerdára!
Én is jó csalódott lettem volna, ha már kibírtad tesztelés nélkül…
Kíváncsi leszek a holnap reggeli tesztre :)

Andi
Dejó!!!!! :)
Hú, és 2 hét múlva már szívhang, mekkora csoda...

Navared
Köszi a bíztatást, meg a többieknek is :)
Kolléganő bejött dolgozni, de ki tudja, meddig, tisztában van vele, hogy ki fogják rúgni, szóval szerintem idő kérdése, hogy kiírassa magát táppénzre…
A főnökömmel meg még nem tudtam beszélni az átjárhatósági miatt, az a baj, hogy ő heti 2 napot van Magyarországon, és mivel ő az egyik ügyvezető, így ilyenkor mindenki megrohamozza, de legkésőbb holnap beszélek vele.

Köszi a laptetűűű felajánlást, én csippentek is magamnak egy kicsit önző módon…

Vicky
Mondjuk a gyerekeknek tuti jobb a mosódió, nem irritálja a bőrüket, nekem meg mindegy :)

Kahlan
Szívből sajnálom nagyidat, őszinte részvétem :(
estrella22

ó, Kahlan vigasztalódást neked/nektek, együttérzek veled. :( :( :(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Oh Kahlan,
őszintén osztozom a bánatodban...de egyben reménykedem is, hogy egy picurka hamarosan örömöt csempész majd a keserű hangulatba!

Lányok,
nagyon rendik vagytok hogy próbáljátok tartani bennem a lelket! Bevallom férfiasan, a délután alatt többször változott ide-oda a hangulatom, hol bőgök, hol reménykedek, hol meg éppen már azt tervezem hogyan menjünk tovább...szóval elég car hangulatban vagyok, és ezt persze a páromra is kivetítem, nehogy már ő kimaradjon a jóból :oops:

Mindenesetre abban maradtam magammal hogy:
-2 napig még itthon lebzselek és reggelenként tesztelek, majd szerdán megjelenek S-nél
-mindenképpen kérek tőle IR beutalót (csajok, a Jánosban azonnal kiadják az eredményét a vizsgálatnak?)
- megbeszélem vele, hogy okt-ben kezdenénk újra, ha lehet longgal (akkor több ideje lenne a met-nek hatni, ha kell)

Bocsi, hogy ennyit pofázok magamról, csak most jó volt kicsit kiadni a feszkót :oops:

Kép
judit0713

Estrella, örülök hogy a kolléganő bejött, a főnököd remélem normális lesz és nem kötekedik.
egyébként szerintem a kivizsgálásokra, kezelésekre köteles elengedni.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit, az első kettő jó ötlet :-) a harmadikra nem lesz szükség a +++++ tesztek után!!!!!
addig is megteheted, hogy rászoksz a napi 5 étkezésre ("7-10-13-16-19") mert ez IR nélkül is jó bárkinek. tízóraira egyél pl egy kis szelet kenyeret valamivel vagy pár szem korpovit kekszet, uzsonnára meg gyümölcsöt, vagy cukormentes tejterméket.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Juditkám:
Eddig olyan jól bírtad, lécci-lécci valahonnan húzz még elő egy kis hitet!!!! Nektek ez itt olyan jól szokott menni!! :shock: :lol: :shock: :shock:
Ne keseredj lécci el! Tesztelj, ha úgy érzed ez kell!

A Jánosban végzett IR eredményéért asszem 2-3 napon belül lehetett menni. Fogsz kapni ilyen kis vonalkódos matricákat, rajta telefonszámmal a vv-kor. Én telóztam talán 2-3 nap múlva és mondták, hogy már elkészült. A lenti laborba a leletkiadóba lehett érte menni. Asszem meghatározott tól-ig időpontban, azt majd nézd meg, vagy kérdezz rá. Lényeg: ingyé és bérmentve, viszonylag rövid időn belül megvolt. Ami hosszasabb lehet, az az endokrinológushoz bejutás. A két nap várakozásban esetleg ezt a vonalat térképezd fel, ha érzel Magadban erőt rá. Akár időpontot is kérhetsz előre, max. ha nem kell, lemondod.... :shock: Ha szükség lenne rá, a Met-et ő írhatja majd fel, a bmc-ben nem írják fel, ezzel mindenképp kalkulálj, hogy nem biztos hogy hamar lehet recept a kezedben... De Neked nem is biztos, hogy kelleni fog.

Kahlan: Fogadd őszinte részvétemet a Nagyid miatt!! :cry: :cry: :cry: Olyan szépen írtad a hsz-odban, nagyon meghatott! :cry:
andrea-1

Kahlan: ezt tényleg nagyon szépen fogalmaztad...Részvétem :cry:

Judit: én majd akkor fogok sajnálkozni,ha tényleg nem sikerült...MÉG semmi nincs veszve :!: :!: :!:

Andikám: GRATULÁLOK :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Kahlan:
Szegény nagyikád, ez szörnyű, szívből jövő részvétem! :cry: :cry: :cry: Biztos fentről segít továbbra is nektek...

Pá Drágáim!
sajt@

Mindjár visszaolvasok...

Judit, nem csüggedni és nem hagyni magadon eluralkodni a negatív érzéseket!!!! Igenis ott van a babuci a pocidban!!!!
Szerintem a szerdát várd meg a pisis teszttel, akkor telik le a két hét! Bár máshol olvastam, hogy egyes intézetekben csak 3!!! hét után lehet tesztet csinálni... Brrrrrrr

Na mingyááá jövök! :D
gigibp

Lánykák,
nem tudom mi lenne velem nélkületek...na, már megint könnyezek, de most azon micsoda jó kis csapat vagyunk mi!

A sors fintora: ma érkezett meg a teszeveszes aktiválásom...most aztán biztos tudom licitáljak-e kismamicuccokra :roll:

Andikám,
köszi az IR infót. Addig talán megnézem van-e Vácon ilyesmi, vagy talán anyós (védőnő) tud segíteni ismerős ügyileg.

Zsuzsó,
igyekszem én diétázni, és alapból tartom is szépen, de most amíg anyuék itt voltak 3 napig elszabadult a pokol...ő nem érti, hogy ezt rendszeresen kell csinálni, meg van értelme...egyfolytában azzal nyúzott, hogy pont most ne fogyózzak :roll:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Mindegyikőtöknek köszi a drukkokat, nagyon jól esett. :)
A váróban, amikor szólítottak, Andira bíztam minden cuccom, de annyira izgatott lettem (szokás szerint megjött IQ mínusz), hogy a nedves papírtörlő helyett a 100-as csomag pzs-t vittem az öltözőbe! Ne kérdezzétek milyen megfontolásból! :lol: Mindenesetre jól mutattam ügynököm előtt a kis dossziémmal, tollammal és egy nagy csomag zsepivel a hónom alatt (vhová csak el kellett rejtenem, hogy ne látszódjon :wink: :lol: :lol: ). Szóval a meccs végeredménye:
Nuku ciszta (legalábbis nem diktált semmit Hildának), mnyh 4 mm.
Ügynököm a rendezetlen ciklusaim :? miatt felírt mnyh felépítésére szolgáló bogyót, napi 2 db-ot tolok. Jövő szerdán uhu-kontroll és a Zuramnak is kell jönni - persze nem Sz ügynök mellé ipari tanulónak és nem is ő fogja majd a silverboy másik végét :idea: hanem, hogy aláírja a felengedős nyilatkozatot :arrow: akkor azért sanszos, hogy csak lesz vmi ET nemsokára! :D Neeem??? Naggyon remélem!!!
Kéretik továbbra is drukkolni kövi hét szerdára! Kösszke!

Vaya:
Na, látom alakulsz - aranyér még ráért volna igazán. :?
Picurid milyen rendes, hogy óvatosan tornázgat benned. Gratu, hogy tartod a súlyod! :)

Judit és Andi:
Olyan jó volt picit találkozni veletek! :)

Andi:
Köszi a varázslást, szerintem meglesz az eredménye. Most adtam elő a Zuramnak, hogy a gyógyszetár előtt, az utcán mit műveltünk. :lol: Szegénykém sírva fakadt... :cry: ÁÁÁááá nem is! :lol: Bírja a humorod! :) Ugye mostmár nyugisabb vagy és repkedsz a föld felett?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Judit:
IR-leletet kiadják a központi laborba neked is.
Tényleg menny és pokol váltózuhanyban! Még most is a hatása alatt vagyok én is... Én nagyon drukkolok, rettentő sok pozitív energiám küldöm hozzád, alig várom a szerdát! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

GyőrenéIldi:
Bizony hangos volt tőlünk a BMC :lol: , csicseregtünk ezerrel, mint a verebek. :)

Lukácsné:
Na, megkaptátok! :lol: Annyira bejött kisfiadnak az ovi és a csodahajó, hogy már rá se hederített apára? Végül is ez jó hír! Holnapra már barátnője is lesz! :)

Estrella:
A HSG most a legfontosabb, drukkolok, hogy összejöjjön! :)

Eszter:
Nem szimpi ez a bál... :? Írsz róla, vagy túl intim? Akkor inkább nem zargatlak. Neked is sok-sok jóféle energiát küldök fénypost!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Macs:
Bakker, ez a kutyus kerüljön elő és bírja már ki még amíg musz nélküled! Annyira sajnálom, hogy megint meglógott...
Überbrutálerős pozitív gondolataim és energiám árad felétek is!!! Naggyon-naggyon szorítok Kittikének és Balázskának, meg neked is! Legyen minden rendben, már csak pár nap, húzzátok ki!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Kedves Kahlan: nagyon sajnállak, és együttérzek veled. Ahogy leírtad, te is nagyon szerethetted a nagymamát. Nagy kincs az ember életében, és sajnos nincs aki ezt pótolni tudná. Ő már beteg volt és öreg - megpihen és vigyáz majd rátok. Kivánom, hogy mielőbb érkezzen meg az uj generáció! Az én nagyikám már 23 éve nincs, nagyon hiányzik, de neki megváltás volt. Soha sem lehet elfelejteni, és nem is szabad.

Judit: remélem a hét tartogat még neked szebb napokat. Ha nem is ikreket, de legalább 1 babót, és egészségben érkezzen és nevelkedjen.

Andi: nagy-nagy gratula a petezsákhoz. Jövő nyárra már tologatod a kis csöppséget.

Estrella: remélem sikerül a vizsgálat. Sajnállak a koll. nő és a sok munka miatt. Val.szeg tényleg megvan már oda az utód. Na engem nem keresnek sem onnan sem máshonnan. Talán majd a holnapi nap?

Macsek: nagyon remélem, hogy kitartanak a cicuskáid, veled vagyunk mindannyian!

Kubu: gyógyulást!

Sajti: te ma mit intéztél és többiek?

üdv

kispatak
Vendég

Judit:
Próbáld meg elmogyorózni neki, hogy ez nem fogyózás, hanem diéta, ettől nem kell fogynod (neked igazán nincs rá szükséged), csak a bevitt szénhidrátmennyiséget kell figyelni (csökkenteni), mert attól borulhat a hormonháztarás és lehetnek beágyazódási, vetélési problémák.
Az én környezem is folyton ezzel jött, hogy már ne fogyjak tovább, álljak le a fogyókúrával (pedig nekem még van mit leadni), de mindíg türelmesen végigmondtam a versikémet és már inkább "menekülnek" :lol: :lol: :lol: , na jó, ez így nem igaz, de már értik a lényeget. :)

Tegnap elmentünk telkezni, de ha már ott vagyunk, akkor gombásztunk is. Hmmm nyami-nyami! Őzlábat szedtünk, szürkéslila pereszkét, fafülgombát. Egész du-tól estig gombafasírtot gyártottam és rántott gombát + gombalevest, rogyásig ettem magam - na ennyit a diétáról! Azért én is bűnözök néha. :oops:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kispatak:
Tekerj fentebb hárommal, ott van a mai alkotásom. :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kahlan sajnálom a Nagyit!!! Az én nagymamám is azon fáradozik odafenn, hogy küldjön nekünk babót! Szóval így is lesz!
Részvétem!

Breki, bírd ki a napot azzal a fráterrel! Aztán home sweet home! :D

Andi, szupcsi-kircsi minden! Yessssss!!!!!!

Vaya, ezer éve, de jó, hogy jöttél!!!! :D

Estrella, hajrá átjárhatósági!

Csajok! Egy hülye kérdés! :oops: :shock: Én eddig nem mertem fürödni ebben a két hétben, de olvastam Juditnál, hogy ő is alámerült a habokba, szóval, akkor ugye lehet?! Annyira vágyom már egy jó meleg fürdőre!!!! :D
gigibp

Kispatak, ugye holnapra kellenek a mega-giga drukkok neked? Küldööööööm!!!!!

Sajti
Mi is telkeztünk ma Anyuékkal. Szegénykék dolgoztak én meg néztem, meg sétálgattam a Duna parton! Gyönyörű volt! Csodálatos napsütés, tükörsima víz. Hmmmm 8)
Gombáról jut eszembe, hogy a kertben láttam néhányat, de sajna nem vagyok gombász :) így fog.sincs, hogy milyenek lehettek. Voltak barnásak és volt pár bazi nagy kalapú fehér. :lol: :lol: Ennyi a tudományom, úgyhogy nem sütöttem ki őket :lol:
gigibp

sziasztok

jelentem az ovival minden rendben nem volt vele semmi gond azt mondta az óvónéni.

judit
bírd ki még 2 napig ++++++++++++++++++++++ hullámok mennek

macsek
++++++++++++++++++++++++++++++++ hullám nektek is

andi
nagy gratula neked is.

mindenkire gondolok de most mennem kell mert szólít a kicsi fiam.
holnap jövök majd.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Gigi:
Hááát.... Én azért nem fürdenék...
A gombákat mi is bevizsgáltattuk, anélkül nem eszem meg! Persze van amit már csukott szemmel is, pl.: laska, nagy őzláb, fafülgomba, óriás pöfeteg, bimbós pöfeteg - de ha már a többit megnézettük, hát azokat is.

Ja!!! Mert laskát is találtunk ám!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Gigi,
nem kell egy kád forró vízre gondolni, csak nincs nálunk külön tusoló :roll:
Bocsi a félreinfóért, tartsd csak szépen a zuhányzást, nem tesz jót a babának a melegvíz :wink:

Kép
judit0713

Jaaaa, pedig felcsillant a remény egy forró fürdőre!
Lefagy a lábam... Lehet elmegyek és legalább azt bedugom melegvízbe!!! :D
gigibp

Bocs lányok, de mostanában nincs időm jönni!

Andi!
Nagyon-nagyon gratulálok nektek! Két hét múlva csodálatos hangban lesz részetek!

Judit!
Nagyon szurkolok szerdára! Ennyi türelem, csak rózsát, azaz babát teremthet! Nagyon várom a holnap reggeli tesztet! Nagyon szurkolok!
Küldöm a pozi energiákat! Higgy benne, hogy baba van a pocidban!

Kahlan!
Teljes szívemből együtt érzek veled! Őszinte részvétem. Hidd el, küldeni fognak maguk helyett egy édes angyalkát! Nagy ölelés!

rodina74

Huh az én lábam is fázik, de tudjátok mit huzok fel rögtön? Van egy jó kis mamuszom. Szegény nagymamám mindig abban járt, most már tudom miért, mert nagyon meleg - és lábról lehet, jól felfázni. Na jelentem cipő felhuzva.

Gigi: igen, holnap megyek, tegnap, ma és holnap erre készülök. Kaptam egy csomó netezni valót. Még maradt holnapra is bőven. Jó lenne már valami, mert más nincs folyamatban, és már rohadtul unom 3 hónapja ezt a cirkuszt. Köszönöm, hogy gondolsz/gondoltok rám.

Sajtikám: már meglestem a mai alakítást, szóval apa nem megy tanoncnak ügynököd mellé. Kivánom a mielőbbi ET-t! Fagyiovi fog nyitni?

Estrella: jól irják, hogy kötelesek elengedni vizsgálatokra.

Lukácsné: szóval tetszik az uj óvoda, hajrá!

Na folytatom a házit, holnap jelentkezem

üdv kispatak
Vendég

Sajtikám: Maradjunk abban, hogy ma halmozottan alakítottál/alakítottunk :) Valaki írta, hogy reméli, hogy már tőlünk zajos a bmc... na ez így is sikeredett.... a többiek már csúnyán néztek, annyira röhögtünk Sajtival, mikor jöttünk el. :D :D :D :D :D
Ferit csókoltatom, a Nagyúr überextra!!! Kiterítettem, megnéztük, Fannika azonnal ráült kotlóstyúk pózba és leszkennelte :D :D :D Neki is teccik! :)

Gigi: én sem fürdenék a helyedben! :) Melegvízben max lábáztatás, könnyű járás... :)

Mindenkinek köszönöm szépen a gratulákat :).... Jelentem így estére már lecsillapodtam... bár ma annyi energia volt bennem, hogy sugároztam belőle: Macsinak: a babóinak egészség- és bennmaradássugarat, Eszternek: léleksimi és új leletei jó legyenek sugarat, Sajtinak ciklusrendező sugarat .... Juditnak: pozitívtesztsugarat, Giginek: szintén poztiívteszt sugarat, Kispataknak: melótaláló sugarat és a többieknek is mind-mind amihez kell sok-sok sugarat :)
andrea-1

Én is felvettem a radiátoron melegített mamuszkámat! Nagyon jó érzés! :)

Andi köszi a sugarakat!!!!
Milyen jó lesz két hét múlva mikor meghalljátok azt a csodálatos hangot! :) Remélem 5 hét múlva majd mi is! :D
gigibp

kahlan: Őszinte részvétem.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi!
Szívből gratulálok!Nagyon örülök!...és szerintem most nagyon sokmindenkinek adtál egy kis reményt!...többek között nekem is!:)

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok,hazaértem én is!

Judit: szerintem bőőőven megérdemled a holnapi vagy azutáni tesztet :D
Sajnálom,hogy ma még nem hallhattad azt a bizonyos mondatot S-től,de szerdán kétszer annyira fog tetszeni,ez tuti!!!

Kahlan: őszinte részvétem....(((((((((((((((())))))))))))))

Sajti: EZERNYI GRATULA!!!
Még jó hogy hamarosan ET.!!!!!! :D

Andi: Mostmár végre HANGOS gratula Neked is!!!!!! :) :) :)

Nekem kevésbé jó híreim vannak,most segítsetek!!!!

Szóval,ma délre mentem,csávóval elvoltam,nem mert megnyikkanni sem...
De nem is ez a gond.

Bent volt a területi vezető,ő több üzletet fog össze (ahogy a neve is mutatja),tehát az üzletvezetőm fölött áll.
Mondtam neki,hogy mint tudja,benne vagyunk a lombik programban,és hát ez novemberben lesz esedékes újra.
És kértem,adjon embert a boltnak akkortól helyettem,mert én nem leszek.

Erre ő,hogy nem ad embert,és hogy lehet máshol is dolgozni... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Azaz mondjak fel... :shock:

Majd a főnököm is mondta,hogy jan-februárban nagyon szívesen elenged,de előbb nem...

Most mit tegyek????
Vendég

Judit
hogy ilyet, hogy elromlik a gép... elhiszem milyen csalódott voltál, hogy nem lettél ma okosabb. nagyon nagyon szorítok, hogy picurka ott kapaszkodjon a pocidba!!!! +++++energiák...

Andi! Óriási gratula! Fantasztkus lest majd 2 hét múlva hallani a szívdobogását!!:)

Sajt
Sok-sok drukk a jövő hét szerdai ET-hez. Kívánok megfelelő, szép mny-át.

vayacon
édes, gondtalan babavárást!!

Kubu! Sajnálom, gyógyulást az egész famíliának! Húgom családjánál dettó a helyzet.

Estrella
csütörtökön menj az átjárhatóságira, bármi is történik! most ez a legeslegfontosabb!!

Én holnap megyek bmc-be. Hát nagyon nagyon kíváncsi vagyok mit fog Sz mondani. A tüszőkre, miómára, ir-re. Aztán megemlítem neki, hogy a bal oldalam még mindig fájdogál a júniusi műtét óta. Bár múltkor azt mondta hogy ezzel nem tud mit kezdeni, fájdalomcsillapító. Vajon hegesedhet úgy az endókiégetés, vagy kiszedés helye, hogy utána még 3-4 hónappal is fáj? Igaz most jobban fájt a stimu kezdete óta, lehet hogy a megnőtt petefészek nyomhatja a heget? De jó is lenne tudni... Legutóbb azt mondta nem kell hónapokat várni az újabb lombikig. Jó lenne ha így lenne, de az is, ha semmim nem fájna...
ann74

Sajti, hajrá jégovi nyitás!!!

Judit, ha 7-ig nem jelentkezel a teszt eredménnyel, dobj lécci egy smst. nem leszek gépközelben és lerágnám a körmeimet, az tuti.
drukkolok nagyon reggelre! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Rodina, nemrég találkoztunk a bmc-ben S.ügynöknél és már túl vagytok a 30. héten... ugye üzensz valamilyen formában, ha megszületik a bébi? :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béka, fránya főnökség!!!! ez hihetetlen!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
szerintem próbálj amennyire tudsz nem törődni velük, fel NE mondj, ki meg nem tehetnek!!!!

Ann, drukk a jó hírekért holnapra!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: tudom én,de ha egyszer itt boltot kell kinyitni,bezárni meg fenntartani napközben,nem tehetem meg,hogy csak úgy lelépek...

Decemberben nálunk nagyon nagy forgalom van,az üzletvezető ezért nem akar elengedni.

A területi vezető meg nem ad embert,pedig ha adna,akkor az üzletvezető is engedne...

De így mit tegyek???
Megkért az üzletvezető,hogy halasszam januárra...akkor elenged "szívesen"...

De az endometriózisom elég durva,és eddig is sokat vártam február óta,hogy a lombiknak eredménye legyen,...
Vendég

Békus, ha megpróbálnád elmagyarázni, hogy az ideális időpontot nem te választod hanem az orvos, akkor sem értené meg?! :evil: :evil:
meg azt is meg kellene értenie, hogy te nem fogsz felmondani, ő meg nem tehet ki!
ha a lombik miatt táppénzen vagy és ráadásul előre szólsz, akkor az nem csak úgy lelépés!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kisbeka
Én ezt nem értem. Nemhogy örülne a főnök, hogy előre bejelented, megoldási javaslatod van. Mert akár olyan is történhetne hogy spontán terhes leszel és ha nem vagy jól, otthon maradsz x ideig. És akkor mit csinálna?
Semmiképpen ne mondj fel, ezt tudod hogy a mai világban nem szabad megtenni. Hagyj egy kis időt neki, aztán mondd el, hogy muszáj menned, hiszen nem véletlenül kezeltek, ennek most van itt az ideje. Ha emberből van, meg kell értenie. Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön jó döntést hoznod. Szerintem ne add fel. És tényleg nem tehet ki. Tudja hogy hová jársz. Ha pedig megpróbálna kitenni, óriási pénzbüntetést kaphatna.
ann74

ugye Mieza történetét te is ismered?! vele is szívóztak, aztán Mieza ügyvédje helyre tette a dolgokat... 8) tényleg ne add fel!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

sziasztok!
képzeljétek,voltam ma Fülöpnél,vettem a bátorságot,felhívtam a mobilján,és elmondtam,hogy a lombik miatt,nem szeretnék várni az újabb időpontig,biztos meggyőző voltam, mert azt mondta ma fél 7.
Szóval nagyon boldog voltam.
úgy néz ki nincs nagy baj,bár még várunk az immun panel leletre.Felírt egy csomó szedni való bogyót.Ezek többnyire vitaminok,7 féle.Holnap ciklus monitorizálást kezdünk,és ha minden ok,mehetek a Mi Szűcsünkhöz jelenésre.lehet hogy,okt 10 körül kezdhetünk.
ritabmc

Andikám!Hangos és
Nagy gratula! :lol: :lol: :lol: :!:

Macs!Menni fog,Ez biztos! :wink:

Béku!Ilyen főnökről még nem is hallottam ne hagyd magad!Ő a saját gyerekét tervezgesse.Bunkó :x :x

Sajti!Hajrá jövő hét!

Judit!nem irigyellek,de a holnapi nap kárpótol majd.Meglátod!
ritabmc

Rita, ez szuper hír!!!! :D :D :D
remélem a hiányzó lelet is oké lesz!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

jaj lányok,dehogy mondok fel,de nem tudom,mihez kezdjek...
Ha nem írnak úgy a beosztásba,hogy elmehessek,egyszercsak lépjek le táppénzre???

Eddig is úgy utáltak,pedig az előző lombikot mondtam előre...

És a képembe kaptam azt is,hogy idén már 10 hét táppénzen voltam,és ugye nem gondolom komolyan...?!
Vendég

Köszi Zsuzsi!nem tudom mi a jó,ha nem talál semmit,vagy ha igen.

mert ha nem mitől volt a 3 elindult baba,akik nem maradtak meg.
Ma azt mondta F. hogy lehet véletlen is,csak akit nem kontrollálnak nem tud róla.
Leszidott,hogy nem szedek egy csomó mindent,pedig Sománál is szedtem.
Legalább észhez tértem,és irány a patika
ritabmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?