Új privát üzeneted érkezett!

Macs: a tegnapi ctg-k nem lettek jók, de a mai flowmetria alapján a keringés nem lett rosszabb.
a betöltött 32. hétig még 11 nap van, addig ki kell bírni, dokik szerint ez a végső állomás!
drukkolunk Macs-Kittike-Balázs :!: :!: :!: meg tudjátok csinálni! :!: :!: :!: :!: :!:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Már megint befigyelt egy laptető-tű :D :D :D Mindenki akinek szüksége van rá csípjen le belőle egy darabkát,de Macséknak és egy pici nekem is maradjon :D

Vicky: de jó fotó :D ennyi gólyát ennyire közel egymáshoz én még soha nem láttam :D :D :D
Köszi az infót Tigrincsről és Kaktiról :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Andi, Sz vállalta a szülést + terhesgondozást? megírod privátban az anyagiakat + hogy hova kell járnod?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

ZsuzsÓ: Mi van veled?hogy érzed magad?pihengetsz?

Kép

kiss angyal

Angyal: Sz. annyit kérdzett csak, még mielőtt leküldött volna vv-re szerdán, hogy gondolkoztunk-e már azon hol lesz a szülés? Mondtam neki, hogy most ez az egész elég hirtelen jött :lol: :lol: :lol: :lol: , de ha Ő vállal, akkor Nála. Erre kezdett el számolni, hogy meguhuzzon-e ott helyben, de aztán inkább vv-re küldött le még csak. Valszeg, ha azt mondo xy kórházban z-nél, akkor küldött volna oda a megbizonyosodással is....
Godnolom a konkrétumokról majd akkor beszélünk, ha lesz szívhang is...addig óvatosságból talán korai lenne.. és hát Sz. mint már mondtam, egy óvatos duhaj.. :) :)
andrea-1

Kahlan, együttérzek veled a mamád miatt. az enyém jövő héten lesz 90, sajnos tudom milyen amikor látod legyengülni. :-( :-(
örülök hogy apukád viszont jobban van!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: semmi konkrétról nem beszéltünk még :) Ha lesz miről majd, akkor megírom :wink:
andrea-1

Angyal, köszi megvagyok, sokat fexem, bár inszem után nem kellene túl sokat. sajnos megfáztam, tüsszögök :-( :-( de azért még nem adtam fel teljesen hogy ott a baba a pocimban.
kúrálom magam Coryzaliaval - köszi Judit a tanácsot, ha még nem írtam volna! :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám,
gyógyulj szépen! Arra figyelj, hogy láz ne legyen, az nem jó!

Kép
judit0713

Nem is tudom már ki kérdezte, talán Zsuzsó, hogy nálunk hogyan zajlik a tesztelés.
Szóval a beülti utáni 2. héten kell megcsinálni egy tesztet vizeletből és telefonálni kell, hogy pozitív. Na nekem ez lesz, szóval majd aznap még fel kell menni a Hegyre (mi már csak így hívjuk :)), mert írnak még fel Crinone-t, meg sztem Duphastont is.
Majd ismét két hét elteltével (ekkor már a 4. telt el) fel kell menni uh-ra, meg gondolom vv is lesz!
A rossz variációt csak azért írom, hogy teljes legyen a kép, de erről szó sem lehet! Szóval, ha nega az első, akkor kell csinálni még egyet, ha az is egy csíkos, akkor a Duph-t abba kell hagyni és 7 napon belül meg kell jönnie. Persze felhívni a dokit.
Így megy ez mifelénk! :D

Most épp pici tűszúrásokat érzek! :lol: :lol: :lol: Persze annak ellenére, hogy nem figyelem, de ezt nem lehet nem észrevenni! :lol: :lol: :lol: Csak így tovább gyerekek!!!!! :lol:
gigibp

ZsuzsÓ: tudod,hogy mennyi lány lett beteg az inszem vagy a beülti után :?: nagyon sokan :wink: úgy rémlik az uccsó aki ilyen ramatyul volt annak Zorka baba van a pocakjában :D Ne aggódj,legalább az immunrendszered ezzel a betegséggel van elfoglalva nem az addig még ismeretlen babóval...tényleg az a fontos,hogy láz ne legyen!!!Nyugi,nem feladni,bízni kell benne,hogy ottan lapul az a várva-várt lurkó :wink: :D :wink:

Kép

kiss angyal

gigibp: ez tényleg jó jel :wink:

Kép

kiss angyal

macs

kitartás már csak 11nap, beszéld meg a lányoddal, hogy addig ki kell bírnia és a kisfiaddal hogy erősítse a hugit mert Balázs van hamarabb ugye?

judit
csodálom hogy ilyen erős vagy és minden tiszteletem a tiéd.
holnap csak jó híreket kaphatsz.

zsuzsik
nektek is mennek a drukkok ám...

sajti
remélem már járt nálad a mary nevű barátnőd :)

a holnapi randihoz sok sikert csajok

wikka
neked is mennek a drukkok a beültihez.

mi holnap kezdjük Filippel az új ovit ,remélem nem lesz vele gond, Apa viszi reggel mi meg megyünk érte délben.
megyek mert még össze kell pakolnom az ovis ruháit, meg rendet kellett volna tennem a ruhái között de nincs kedvem hozzá sajna át kellene pakolni az egészet téli verzióra.

jók legyetek csajok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok,

töj jó hogy mentem suliba pénteken, egy "értelme" biztosan volt, hogy nyakig taknyosak vagyunk. Én hazahoztam és szépen átadtam MINDENKINEK, fantasztikus, Marci aki életében nem látott orsszívót most rá van kötve, Lizát orrcseppezem, apjukat is teáztatom, én pedig próbálom túlélni a takony-borzasztómigrén-hányás kombót. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szegény Kubu, ez ultragáz!!!!
gigibp

Kubukám,
óóóóóóriási gyógyölelést küldök mindannyiótoknak :arrow: :arrow: :arrow:

Lukácsné,
holnap várjuk a jelentést Filip első napjáról az új oviban!
Drukkok a kissrácnak hogy könnyen vegye az akadályt :arrow:

Gigi,
szerintem is beágyazódás ez a pár nem figyelt jel :D

Kép
judit0713

Kubu, ezt a szívást... :evil: :evil: :evil: gyógyító hullámokat küldöm az egész családnak! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Judit, Angyal, köszi a biztatást! remélem a nátha tényleg jó jel lesz! :-D :-D lázam szerencsére nincs.

Gigi, hajrá beágyazódás szurkálódás!!!!!

Lukácsné, remélem tetszeni fog Filipnek az új óvoda!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

ó ez lemaradt...
drukkok a holnapi csapatnak! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
csajok, valaki ugye jön majd a hírekkel? estig lerágjuk a körmünket... :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsóka,
naná hogy jó jel a nátha, annak kell lennie, hiszen tudod, mi együtt zebrásodunk, ezt már régen elterveztük :wink:

Hát én nem igérem hogy korán jövök holnap, mert a jó hírrel bemennénk hazafelé anyósékhoz...már alig várják hogy a fiuk révén is legyen unokájuk :)

Kép
judit0713

igazad van Juditkám, már jó rég leboltoltuk hogy zebratársak leszünk! :D gondoltam hogy csavarogtok majd nagy jó hírrel! :-D :-D :-D

Andi és Sajti, hátha tud jönni. remélem...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

A holnapi csapatnak egy NAGY KALAPPAL :D :D :D

Kép

kiss angyal

Kubu: jobbulást családocskádnak!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Holnapiaknak sok ++++ szerencsét! :D
Mint du. megtudtam,holnap délutános leszek,így 11-ig még leszek :D

Remélem addig jönnek hírek :lol: :lol: :lol:
Aztán gyorsan indulás van munkába,nehogy elkéssek :D
Vendég

Csajok!holnap ügyesek legyetek!Gondolok rátok! :wink: :wink: :wink:
ritabmc

Sziasztok!

Gigibp
Igen, a pajzsmirigyemet nézték elvileg az elején a BMC-ben (amikor 7 üvegcse vért vettek le) és rendben volt…

kubu
Nagyon édesek a képek, Marci ebben a mellényben… :)
A sulit meg a betegséget nagyon sajnálom, jobbulást!

kispatak
Jobbulást és drukkolok keddre!

kisbeeka
Én használtam egy ideig mosódiót, nagyon szerettem volna védeni a környezetet, de nem jött be :(

sajt
Görcsök elmúltak, lassan Mary is
Igazából babarucit sógornő kislányának vettem, de mikor hazahoztam, már azt éreztem, nem tudom neki adni, ez van…
Tudom, babona, mikor építkeztünk, én a leendő gyerekszobába letettettem a gyerekmintás padlószőnyeget, hogy én nem hiszek a babonában…
Mondjuk nem gondolom, hogy a padlószőnyeg miatt nem jön össze a baba :)
Örülök, hogy a trombózis leteted jó!
Doromja az én uramnak is van :)
Jól kiosztottad az asszisztenst!

kahlan
Örülök, hogy apukád jobban van, remélem a nagymamád is elkezd javulni!

Csajok, drukkoljatok nekem, hogy csütörtökön el tudjak menni átjárhatóságira! Kb 2 hónapja várok már rá…
Van egy idióta asszisztens nálunk, aki szarul is dolgozik, meg utál is dolgozni. Elvileg egymást helyettesítjük, ami nagy baromság, mert én a pénzügyön vagyok, de ezt nyertem, ha ő nincs, nem mehetek szabira.
Amúgy állandóan táppénzen van, mert sosincs kedve dolgozni…
Na péntek délután kapott egy írásbeli figyelmeztetőt és egy hónapot, hogy összekapja magát.
Nekem iszonyú erős a gyanúm, hogy többet nem látjuk, de abban szinte biztos vagyok, hogy holnap nem jön be dolgozni…
És iszonyú szívás, mert csütörtökön nagy audit lessz nálunk és ha ő nincs, nem fognak elengedni kórházba :((( /Ha meg kiíratom magam táppénzre, akkor kb magamat is kirúgatom/
Ja, amúgy azért iszonyú jó az ügyvezető időzítése, mert évzárás van, úgyhogy mi a pénzügyes csajokkal ki sem látunk a munkából, lehet, hogy hétvégéken is be kell jönnünk dolgozni, isteni lessz, ha ennek a tyúknak a munkáját is megnyerem…
Tudom, elég lenne ezen holnaptól idegeskedni, ki tudja, otthon marad-e, de nekem nagyon fontos most ez az átjárhatósági, nem tudok és nem is akarok még egy hónapot várni! :(
estrella22

Estrella: akkor nagyon drukkolok az átjárhatóságihoz is,meg ahhoz, hogy összeszedje magát az a csajszi!

Tudom milyen az,más helyett vagy után dolgozni...

Miért nem jött be a mosódió?
Vendég

Csajok,
mindenkinek hálás köszönet a drukkokért!
Nagyon sokat jelent nekem, és igyekszem is megfelelni a vártaknak :)

Estrella,
ne rágd magad ezen, csak koncentrálj arra, hogy te csütörtökön átjárhatóságira fogsz menni, ha négergyerekek is potyognak az égből!!!

Kép
judit0713

Judit: ügyi vagy,még egy jó nagy alvás,és reggel kezedben a ++++ teszt :D
Na jó,talán csak délben :D
Vendég

Aham, már csak a jó nagy alvással lesz gond :roll: Még most esek be a fürdőkádba, holnap meg fél 6-kor kelünk hogy fél8-ra ott legyek vértszívatni...de attól tartok, így is a fél éjszakát ébren fogom tölteni...ugyanis most már kezd elérni a parahegy...a gyomromban már érzem :roll:
DE hős leszek továbbra is, és holnap elnyerem méltó jutalmam amikor S azt mondja majd: gratulálok!!!

Kép
judit0713

Nekem az alvás jól ment előtte,csak azon paráztam hajnalban,hogy mindjárt kelni kell,de addig olyan jól aludtam,de hirtelen kipattantak a szemeim,hogy ujjuj,már ma van!!! :D

Jó éjszakát,holnap szép nap vár Rátok!! :D
Vendég

Juditkám mára: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Természetesen Sajtinak is, a mai jóhírekhez! :)
andrea-1

Csajok,
übermegagigadrukkok mára !
cupp

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Csajszik nagyon drukkolok mára Nektek! Csupa jó híreket szeretnénk hallani. Csuriba a kezem!!!!!!

gyoreneildi

Sziasztok!

Lányok próbáltalak visszaolvasni titeket de bevallom már nem nagyon megy. Azért pár dologra muszáj reagálnom.

Eszter olvastam mi történt veletek. Hát durván letaglóztam én is álmomban sem gondoltam volna hogy ez lesz. Óriási öleléseimet küldöm és sok erőt kívánok Nektek. Tudom hogy borzasztó nehéz most nektek de biztos vagyok benne, hogy lesz babátok. Ez tuti!

Judit hatalmas drukk mára!

Sajti bocsi de azt nem találtam miért kell ma neked drukkolni. :roll: de majd jövök még olvasni és megtudom :P

Kubu te már suliba jársz :?: :roll: ne csináld! azért hagyj időt magadnak a regenerálódásra is! az fontos a testi lelki egészség végett. bár én pofázok, én is bevállaltam egy tanfolyamot a terhesség végére, és nálam is ugyanaz: torokfájásos bacival másnap egész nap az ágyat nyomtam. még adok egy esélyt magamnak de ha legközelebb is ez lesz inkább hagyom a francba az egészet.

mindenkinek millió drukk!

velünk minden rendben babácska édesen mocorog de kislányhoz méltóan nem egy erőművész nem kapok óriási rúgásokat szerencsére :) (no meg van egy kis háj is ami felfogja :oops: ) hát hogy őszinte legyek vannak már kisebb nyűgök, álmatlanság, kisebb fokú aranyér, no meg most kezd elfogyni az energiám hamar. de nem akarok panaszkodni, mert összességében nagyon jól viselem. és persze ehhez hasonló gondokat kivánok itt mindenkinek :wink:

Kép
vayacon

Sziasztok!

Drukk mindenkinek mára!

Estrella!
remélem megtudják csinálni a petevezeték-átjárhatóságit!!!!
túl leszel rajta!

Maccs!
nagyon szoritok Nektek!

Csajok!!!

volt már vki a BMC-ben IR vérvételen?hogy müködik a központiban van????köszi
vikus82

Lányok,millió drukk!!! :D :D :D
Vendég

Judit!

Remélem már nagyon BOLDOG vagy! És Tőletek /Judit, Sajti,Andi és bocsi ha valakit kihagytam/hangos a BMC!!!!!!
Várunk nagyon a jó hírekkel!

Estella!
Drukkolok, hogy csütörtökön meglegyen az átjárhatóságid!!! Hülye kolleganő pedig mondjon le!!!

Kisbeeka!
Na ne dolgozz sokat ma és küld el a főnök helyettest a búsba!!!

gyoreneildi

Lányok, nagyon-nagyon drukkolok nektek mára!!!

Macs, neked külön küldöm a ++++++++++ energiákat!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

sziasztok
Elment Filip apával oviba szépen bement a csoportszobába, odaadták a tisztasági csomagot és elkérte az ovónénitől a legnagyobb hajót amit már a szülői értekezletkor kinézte magának csak még nagyon poros volt még nem volt kitakarítva és akkor megigérték neki ha megy majd megkapja. azt mondta az apja hogy hiába köszönt neki hogy szia kisfiam, nem is hallotta meg, ugye a kedves játék ilyen hatással van rá.
megyek érte Hannával délben aztán megyünk végre remélem utoljára kocsit átiratni az okmányirodába, csak délután tudok jönni, de nagyon izgulok a jó hírekért.

valaki írjon fel, mert Judit csak későn ér haza ahogy írta addig meg megőszülök.....

Hanna jó csaj volt éjjel mert 10-től fél négyig aludt..... végre én is kicsit pihentem, mert a múlt hét nagyon gáz volt, ma sem tudok pihenni már mert mindjárt mennem kell addig meg ezer a dolgom.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Ildi: tegnap belátogattam a munkahelyemre (párom elé mentem a szomszéd üzletbe),és mondta az egyik lány,hogy volt bent a helyettes,mert tegnap ő se dolgozott amúgy,meg be is telefonált,és engem próbált lehúzni,mert ugye tőlem megtudták,hogy mennyit dolgoztam a 6 nap alatt,ő meg megpróbált meghazudtolni,de közölték vele,hogy ne hazudozzon.

Azt is elkezdte mondani,hogy ő teljesen normális hangnemben kezdett velem beszélni,ezt rögtön megcáfolta a főnök barátnője,aki épp MELLETTEM állt,mikor az a szemét elkezdett velem ordítani,hogy semmit se csinálok jól...

Ezekután mondta a lány,hogy nem érti,miért gondolja,hogy bármit is elhisznek neki.
Erre ő kiakadt,hogy akkor most engem sztárolnak... ????? :shock: :shock:

Semmilyen sztárolásról nincs szó,én csak csináltam a dolgomat,amit nehéz letagadni,mert végigment a főnök a barátnőjével együtt a bolton,és látta,mi mindent töltöttem ki,variáltam át,még határidő előtt....

SZóval ma durva napom lesz,mert a helyettessel leszek egész délután KETTESBEN... :? :? :?

Még csütörtökön mondtam a főnöknek,hogy emiatt a "mégnemhelyettes" miatt fogok innen elmenni,bár nincs hova...
Mondták,hogy nehogymár elmenjek!!
Vendég

Maccs: újabb nappal kevesebb,Kittike és Balázs kitartanak!!!
Vendég

Abból amit Macs írt a blogjába azt tudom írni, hogy volt egy szörnyű napjuk, mikor a dokival átbeszéltek mindent!!! A cgk nem lettek jók, a kutyusuk megint elszökött,... szóval pocsék nap volt. :cry:
Mondta a dokinak, hogy nagyon szoros köteéket érez Kitti és őközte, így mindenképpen harcolni fognak! Ez a dokinak elég is volt,így mindinki ugyanúgy 100%on küzd tovább hármojukért!

Azt követő napon a ctg-k is jobbak lettek, a flowmetria sem mutat romlást!

Azt írta, hogy a 32. hétnél nincs tovább, így akkor tuti meglesznek a babák!
Ha tudok friss hírt, mindenképp szólok!

és majd visszaolvasok itt is, csak hétvégén állt a bál itthon :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

eszter82
Budapest

Eszter: köszi a híreket...!
Nagyon szorítunk Maccs és a kiscicácskák miatt!

Sajnálom,hogy Nálatok is áll a bál!

Nekem is szörnyű napom lesz,szorítsatok,hogy kibírjam!!! :?
Vendég

Judit!!!???
nagyon kattogok rajtatok :D szerintem hárman vagy összesen ....
gyere már a jó hírekkel!!!!!!!!!!

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Mindenkinek megy a drukk, remélem délután már csupa jó híreket kapunk!

Kisbeeka
Szerencsére kollegina bejött dolgozni, így remélem el tudok menni csütörtökön átjárhatóságira! Mostanra tudatosult benne, hogy ki fogják rúgni, meg utánanézett, hogy a figyelmeztetésben minden benne volt, aminek a törvény szerint benne kell lennie, úgyhogy számít rá, hogy egy hónap múlva megválnak tőle. Nekem erős a gyanúm, hogy már megvan az utód... /Ezt csoportvezetők is megerősítették/ Hát ennél a nőnél csak jobb lehet! Persze most kicsit sajnálom, pedig két éve keseríti meg a mindennapjaimat, egy asztalnál ülünk.

A mosódiónál az volt az érzésem, hogy ha sima vízzel mosnék, ugyanez lenne az eredmény. A sima, irodai ruháknál még OK, de amin már pici folt van, azt nem hozza ki, kifakította a ruhákat és fura szaguk is lett, hiába használtam öblítőt vagy illóolajat.
Én szégyenszemre visszatértem a mosóporhoz, de fele arányban keverem mosószódával.

Kitartás a mai naphoz, jó, hogy a többiek kiállnak melletted! Kibírod, erős vagy!

Judit
nagyon drukkolok!!!
Én tuti nem tudtam volna aludni :)

Férjem is azt mondta, hogy ne foglalkozzak a kolléganővel, akirmi is lesz, megyünk az átjárhatóságira. Jön velem szerencsére, kivett szabadságot, egyedül megőrülnék...
estrella22

Zsuzsó, jól írja Angyalka!!! Én is lebetegedtem, de úgy h. előtte már évekkel nem volt semmi bajom! Vagy max. egy kis orrfolyás, torokfájás, de nem olyan, h. örülök, ha fekhetek... Szóval jó jel, jó jel!!!! :D

Gigi, tűszúrás érzés is jót sejtet! DRUKKK!

Béku, kitartás!!! Szorítok! :wink:

Macséknak milió-billió-trillió DRUKKK, már "csak" 11 nap! Jajj ilyenkor olyan lassan megy az idő :(

Eszter, sajnálom az otthoni cirkuszt! :( Majd mesélsz vagy inkább ne is kérdezzem? :?

Vaya, igen Zorka baba is nagyon finomka... még! :D Örülök, h. jól vagytok, majd a másik topicban bővebben....

Judit, basszus, legalább egy sms-t küldj! Már nagyon igggulok! :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

judit: Már várom hogy jelentkezz.

eszter: Mi történt? Hogy vagy/tok? Uradnak se lehet könnyű. Annyira megtépáz titeket az élet. Remélem 100x kapjátok pozitívban egyszer vissza.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella, igen, ahogy Judit írta, ha négergyerekek... na jó itt inkább cigánygyerekek potyognak, akkor is meglesz az átjárhatósági! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

estrella: Nem jöhet be mindenkinek a mosódió, bár én nem vettem észre ezeket. Nekem Barbus ruháiból is kihozza a foltokat a szódával és a szappannal. Bár a pelusoknál és a szakálkáknál a tuti mosószer a domestos.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok, láttam, az előző oldalon a bandázs témát boncolgatjátok...
Hát nekem nincs, ui. max arra lenne jó, h. tartsa a hasamat. Szerintem a várandósság elején még jó szolgálatot tehet, de ha egy kicsit is híztok és már nem jön fel a farmer/egyéb gatyesz vagy csak úgy, h. abszolút nincs begombolva, akkor már nem jó... :roll: szerintem. Ha nem megy rátok a gatya, úgyis mindegy, ha meg csak begombolni nem tudjátok, akkor meg olyan mintha lecsúszna az egész hóbelebanc :lol: Szóval én is az hittem, h. majd cicanacikkal kihúzom... hát baromira nem! Az Aréna plázában bementem egy kismama boltba, de ki is fordultam, mert csak egy terhes cicanaci volt 8.000 Ft! :shock: Ezek idióták!
Szóval nekem ami a legjobban bejött, most h. már hűvösebb lett: kismami harisnya +egy hosszú pólóruha! Seggem nincs kint, de nem szorít a pocinál! Tök csini, kényelmes, stb... de hát nem vagyunk egyformák! Nyáron azért ezerszer könnyebb volt!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Laptetűűűűmet most teljes egészében felajánlom a mai BMC-s lányoknak és Macséknak, ezen kívül Eszter-, Kisbéka-, Estrella-, Gigi- és nem utolsó sorban Zsuzsóóóóónak! :D
Bocs, ha vkit kihagytam :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?