Sziasztok!
Gigibp
Igen, a pajzsmirigyemet nézték elvileg az elején a BMC-ben (amikor 7 üvegcse vért vettek le) és rendben volt…
kubu
Nagyon édesek a képek, Marci ebben a mellényben…
A sulit meg a betegséget nagyon sajnálom, jobbulást!
kispatak
Jobbulást és drukkolok keddre!
kisbeeka
Én használtam egy ideig mosódiót, nagyon szerettem volna védeni a környezetet, de nem jött be
sajt
Görcsök elmúltak, lassan Mary is
Igazából babarucit sógornő kislányának vettem, de mikor hazahoztam, már azt éreztem, nem tudom neki adni, ez van…
Tudom, babona, mikor építkeztünk, én a leendő gyerekszobába letettettem a gyerekmintás padlószőnyeget, hogy én nem hiszek a babonában…
Mondjuk nem gondolom, hogy a padlószőnyeg miatt nem jön össze a baba
Örülök, hogy a trombózis leteted jó!
Doromja az én uramnak is van
Jól kiosztottad az asszisztenst!
kahlan
Örülök, hogy apukád jobban van, remélem a nagymamád is elkezd javulni!
Csajok, drukkoljatok nekem, hogy csütörtökön el tudjak menni átjárhatóságira! Kb 2 hónapja várok már rá…
Van egy idióta asszisztens nálunk, aki szarul is dolgozik, meg utál is dolgozni. Elvileg egymást helyettesítjük, ami nagy baromság, mert én a pénzügyön vagyok, de ezt nyertem, ha ő nincs, nem mehetek szabira.
Amúgy állandóan táppénzen van, mert sosincs kedve dolgozni…
Na péntek délután kapott egy írásbeli figyelmeztetőt és egy hónapot, hogy összekapja magát.
Nekem iszonyú erős a gyanúm, hogy többet nem látjuk, de abban szinte biztos vagyok, hogy holnap nem jön be dolgozni…
És iszonyú szívás, mert csütörtökön nagy audit lessz nálunk és ha ő nincs, nem fognak elengedni kórházba
(( /Ha meg kiíratom magam táppénzre, akkor kb magamat is kirúgatom/
Ja, amúgy azért iszonyú jó az ügyvezető időzítése, mert évzárás van, úgyhogy mi a pénzügyes csajokkal ki sem látunk a munkából, lehet, hogy hétvégéken is be kell jönnünk dolgozni, isteni lessz, ha ennek a tyúknak a munkáját is megnyerem…
Tudom, elég lenne ezen holnaptól idegeskedni, ki tudja, otthon marad-e, de nekem nagyon fontos most ez az átjárhatósági, nem tudok és nem is akarok még egy hónapot várni!