Zsuzsó, EAlbert 19 hétbe lépett csüt. Már jó nagyfiúcska lehet
Igen, először egy hííírös endo spechez ment, aki foggátló hatású gyógyszert íratott fel vele. S. mondta, hogy ne szedje. Most egy nőgyógy-endo szakemberhez jár, vagyonokat fizet neki… Ő sem tudja, hogy miért nem rendeződik a szintje
Vicky, unokatesóm szedte a metet (valamelyiket), amitől nagyon rosszul volt. Aztán kapott injekciókúrát, amitől egy kicsit javultak az értékei. Aztán most a Meckformint szedte, amitől rosszabbodtak az eredményei. emeltek az adagon és most 4 hónap után a legislegrosszabbak lettek. Pedig nagyon durván tartja a diétát, miligramra, minden megvonásával, sosem bűnözik, Aviva tornára jár, sportol. Most a doki mondta neki, hogy hagyja abba, nézzék meg úgy az eredményeket. És 3 hónap után ugyanaz lett, ami a kezdeti volt, tehát az egyik legjobb. Csak ugye még a normáltól ez is nagyon messssssze van. Most nem szedi…
Navi, szuperek a kutyushírek!!! De a Zorka hírek méginkább!!
Nekem dobhatsz nyugodtan sms-t, akartam is kérni De várj még a szüléssel novemberig
Pont gondoltam rád Fehérváron, de csak jöttünk-mentünk. De jó kis hely, nemsokára tervezünk oda kirándulást is
Rennie nekem is az egyik legjobb barátnőm lett, csak sajnos le sem ér, már fordul is vissza… És utálom a mentholt…
Sajtinak mennek a hétfői nagy drukkok!!!
Sajti, lemaradtam, miért nem vagy jól? Történt valami? (Eszteren kívül, mert én még mindig sokkolva vagyok. Annnnnyira megérdemelték volna már!)
Eszter, tényleg nem okoskodásból. Nincs kedved elmenni a tündérkeresztanyánkhoz? Lehet, hogy még a 3 lány után maradt benned valami olyasmi, ami nem adott igazi helyet ennek a kisrácnak. Lehet, hogy nem ártana lelkileg rendberakni ezeket a dolgokat. Úgy értem, hogy olyan részeket is magadban, amiről akár nem is tudhatsz… Csak egy ötlet…
Csajok, nem megyünk Parndorfba. Megszünt ott a bababolt… De Sopronba megyünk, ha végre felébred durmimaci… Vicces lesz, hogy egyszer majd E.Albert fogja ébreszteni
Képzeljétek, egyik éjjel azt álmodtam, hogy megyek a Jánosba és mesélem a dokinak, hogy szerintem éreztem, hogy megmozdult a baba.
Aztán felébredtem és éreztem ugyanazt az érzést… de azóta sem… lehet, hgoy az volt?