Új privát üzeneted érkezett!

Andi: amúgy ez a laptetű biztosan jó ómen! ;) :D :D

küldök Neked saját zebrácskát!

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt MIndenkinek!
Nagyon bánatos idő van sajna..

Judit!
Holnapra nagy drukk és megy az energi!!!!

Vicky!
ez a kecskeruta tea jó ha kiderül nem jó az IR-m????
vikus82

vikus: Én ittam egy darabig, de a teherbeesésemkor már nem. De azt mondják hogy jó rá. És valaki kérdezte, de nem tudom hogy lehet-e terhesség alatt inni.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsó, EAlbert 19 hétbe lépett csüt. Már jó nagyfiúcska lehet :D
Igen, először egy hííírös endo spechez ment, aki foggátló hatású gyógyszert íratott fel vele. S. mondta, hogy ne szedje. Most egy nőgyógy-endo szakemberhez jár, vagyonokat fizet neki… Ő sem tudja, hogy miért nem rendeződik a szintje :D

Vicky, unokatesóm szedte a metet (valamelyiket), amitől nagyon rosszul volt. Aztán kapott injekciókúrát, amitől egy kicsit javultak az értékei. Aztán most a Meckformint szedte, amitől rosszabbodtak az eredményei. emeltek az adagon és most 4 hónap után a legislegrosszabbak lettek. Pedig nagyon durván tartja a diétát, miligramra, minden megvonásával, sosem bűnözik, Aviva tornára jár, sportol. Most a doki mondta neki, hogy hagyja abba, nézzék meg úgy az eredményeket. És 3 hónap után ugyanaz lett, ami a kezdeti volt, tehát az egyik legjobb. Csak ugye még a normáltól ez is nagyon messssssze van. Most nem szedi…

Navi, szuperek a kutyushírek!!! De a Zorka hírek méginkább!!
Nekem dobhatsz nyugodtan sms-t, akartam is kérni  De várj még a szüléssel novemberig :D
Pont gondoltam rád Fehérváron, de csak jöttünk-mentünk. De jó kis hely, nemsokára tervezünk oda kirándulást is :D
Rennie nekem is az egyik legjobb barátnőm lett, csak sajnos le sem ér, már fordul is vissza… És utálom a mentholt…

Sajtinak mennek a hétfői nagy drukkok!!!

Sajti, lemaradtam, miért nem vagy jól? Történt valami? (Eszteren kívül, mert én még mindig sokkolva vagyok. Annnnnyira megérdemelték volna már!)

Eszter, tényleg nem okoskodásból. Nincs kedved elmenni a tündérkeresztanyánkhoz? Lehet, hogy még a 3 lány után maradt benned valami olyasmi, ami nem adott igazi helyet ennek a kisrácnak. Lehet, hogy nem ártana lelkileg rendberakni ezeket a dolgokat. Úgy értem, hogy olyan részeket is magadban, amiről akár nem is tudhatsz… Csak egy ötlet…

Csajok, nem megyünk Parndorfba. Megszünt ott a bababolt… De Sopronba megyünk, ha végre felébred durmimaci… Vicces lesz, hogy egyszer majd E.Albert fogja ébreszteni :D
Képzeljétek, egyik éjjel azt álmodtam, hogy megyek a Jánosba és mesélem a dokinak, hogy szerintem éreztem, hogy megmozdult a baba.
Aztán felébredtem és éreztem ugyanazt az érzést… de azóta sem… lehet, hgoy az volt?
mieza

Jó Reggelt Csajócák!

Ezt a fonnyadt időjárást...

Béku:
Hmm... Ez a továbbpasszolósdi egész jó megoldás, persze úgysem lesz rá szükség!!! :)

Csutka:
Én is gondolkodom a masszír tanfolyáson, de a kozmetikusin is (ezt régóta szeretném), csak bazi drágák. Privben megírnád, hogy hova jársz, OKJ-s - e, mennyi píz? Köszi! :)

Vicky:
Hogy ittad a rutát? Naponta, v. kötni kellett a ciklushoz vhogyan? És mennyit?

Kispatak:
Nemsokára október és visszazökkenhetsz a vezetési rutinba.
Én itt vettem megaszuper gyapjús (nagyon puha!) derékmelegítőt. Bár, ha pocakos leszek, a vége felé szerintem már nem fog feljönni, elég jól gumírozott, de utána szuper lesz hasleszorítónak! Amúgy baromi meleg, mint egy kályha!
http://www.harisnyadiszkont.hu/termekek ... misto-lana

Judit:
Én benne vagyok Wikka-lecsapás randiban! És ő? :lol: Tényleg, lehet, hogy nem is hétfőn lesz ET?

Andrea:
Mostmár tuti megyek holnap, a Bloody Mary koktélomat reggel kikészítette vér-bácsi! :lol:
Házidokid még nem cserélted?
Egyébként, ha Sz ad javaslatot betegácsiba vételre, mivel veszélyeztetett pocis vagy, a körzetisnek kutyakötelessége tp-re venni, nemhinném, hogy van joga felülbírálni a szakorvosi javaslatot. Indiai megasztár - en nagyon ott van!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza:
Takonykórom volt, de már elmúlt.
Ill. nem, de ez sajna az allergiám.

Úgyhogy csajócák, hétfőn nem megijedni, csak a pollenallergia miatt fújom az orrom és tüsszögök! :)

Eszter:
Mieza ötlete nekem is forgott az agyamban, csak nem mertem leírni... Talán jót tenne... Jaj, annyit jártok a fejemben!

Macs:
Ti is ! Sokat gondolok rátok, a legnagyobb pozitív energiáim mennek hozzátok! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

mieza: Én is elég rosszul voltam a merckformintól, nagyon lassan lehetett emelni. Nekem is romlott a terh. inzulinom, de nálam nem hagyatta abba a doki, mert akkor már nem mentem vissza. De nem tudom mi a jó, lehet hogy az unokatesódnál tényleg elég a diéta és a mozgás. Remélem lesz náluk baba.

sajt: Nem kell a ciklushoz kötni, én naponta egy pohárnyit ittam. Úgy emlékszem hogy egy teáskanálnyi kellett 2 dl-be, utána leszűrni és én édesítővel ittam.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok, jóreggelt Barátnéim ! :)

Megint hajnal óta fent kukorékolok..... :shock: úgyhogy átpakoltam kicsit a ruhásszekrényeket, felsőket szín szerint, meg a szutyadékabb időre való cuccokat előrébb szedtem, legalább nem csak a nyári pólók vannnak kéznél mostmár.

Mieza, csak lesek, hogy a félidőnél vagy már???? De gyorsan tellik az idő... Sajnálom a Pandorfos boltot, arrafele mindig jó cuccokat lehet beszerezni :wink: bár én csak felnőttben gondolodtam eddig... :lol: :lol: Sopronhoz viszont jó időt kívánok Nektek!! :)

Békus: De klasz ez a bandázs! :) Lehet beújítok egyet-kettőt majd én is, mert ezek nagyon csinik, megnéztem az oldalukat!! Ha nekem eccer végre lesz hasnövésem (nemcsak a saját hájam miatti)... akkor tutira ilyenekben fogok rombolni, hogy csak a vak ne lássa, hogy mim van nekem végre ott elől !!! :) :lol: :lol: :lol: :lol:
Kolleganőm a classic 80-as évek kismamaruhában tolta mindkét terhességét végig az elmúlt években, kérdeztem is tőle, hogy vannak már olyan csinosak, mért időutazik ilyen ávétosban.... de azt mondta, tőle távol áll, hogy "ebben az állapotban" testhezállót vegyen fel... :shock: :shock: mondjuk Ő konzervatívabb és persze mondanom se kell, mindkét gyerek az első hónapban összejött nekik... (hála ég!!!! )
Köszönöm a zebrát, besorolom a csordámba...:)

Sajtikám, jajj de jó!!! Örülök, hogy holnap együtt megyünk. Azért ha tudsz siess picit, mert valszeg hétfő lévén hamar megtellik a váró majd... meg kell is a nyugtató kisugárzásod ha rámjön a para... :)
andrea-1

Sajti: házidoki cserét most akartam szept. második felében a fogigátlószedés alatt intézni.... de mostmár nem fogom halogatni..... :)
andrea-1

Sziasztok!

Hát Mieza: csak nem tényleg félidőben jársz már, el sem hittem volna! Pocakfotót nagyon kérünk, mert tuti hogy látszik már!!!! Jó időtöltést Sopronban. Ott milyen az idő, mert itt elég kutya.

Sajti: köszönöm a linket, be fogok szerezni vmit a télre, mert nagyon fázós vagyok.

Breki: te hol vetted mennyiért? Ne sajnáld a koll. nőt, olyan ruhában járt, amilyenben gondolta. Remélem neked is minél előbb jön már a hőn áhított babó.

Judit. bird ki kérlek teszt nélkül. De azért melóhelyen még ne bucsuzz végleg, csak mondd hogy egy barabig nem tudsz jönni. Aztán lehet azt mondani, hogy ez most jó pár hónapra szól

Wikka: szorítunk nagyon, Zsuzsáknak is.

Velem semmi különös, az idő itt is pocsék, de talán javul. Onnantól fogva ablakpucolás, mert készülni kell a rosszabb időkre.

Macsról tud valaki valamit? Eszter drága, de vagy a hirmondó!

Kubu: milyen volt tegnap?

üdv és jó pihenést

kispatak
Vendég

Vicky:
Köszi! :)

Andi:
Lekoppintottalak! :) Csináltam palacsintát, de szolidalitásból egy darabot sem eszem, mert A Zuramnak ma gyümölcsnapja van, inkább elviszem maminak és anyuéknak, hadd egyen a tesóm és az uncsihugom. :lol:
Micsoda energiagombóc vagy te is! :)
Ja! És nem győzöm mondani, hogy holnap csak jó híreket kell kapnunk, veletek is minden rendben lesz!

Judit:
Csuda HCG-t = gyönyörű pozitív tesztet neked holnapra! :)

Mieza:
Hajrá babamozgás! :) Milyen érzés volt? Bugyborgós? Csikis?

Lehet, kimegyünk telkezni picit, ha mást nem, legalább megnézzük a kertet...

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza, mozgolódó Albertnek csak most csak egyszer ha nem bánod, felteszek egy vonalzót. ;-) ugye nem haragszol meg? :oops:

Kép

Judit, ugye nem teszteltél?! 8) remélem erős voltál, holnap itt a nagy nap!!!!!!

Kubu, milyen volt a sulis nap?

Gigi, türelemhullámok úton péntekig!!!!

Eszter, szeretet és gyógyhullámok! :arrow: :arrow:

Macs, drukkok Nektek! Kittike, hajrá!

Csajok, a holnapi nagy csapatnak - Judit, Andi, Sajti - már most nagyon drukkolok!!!! +++++++++++++++ :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kispatak: én a Brendonban vettem,és bár nem terveztem,hogy oda megyek,mert ott elég drágák a kismamis cuccok,de míg a Westendben 2700-ért láttam egyszínű bandázst,ez 1990 Ft volt a Brendonban,és nekem a neten tetszett meg,muszáj volt megvennem,olyan gyönyörű,és olyan finom anyaga van :roll: :roll: :oops:

Nem fogok semmi felesleges cuccot venni,de mivel néha szeretek elegáncsosan járni,legalább még jók lesznek a kinőtt nacik,csak ráhúzom ezt a szépséget,és már nem azt nézik az emberek,hogy nem a méretemre vettem nacit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi: szerintem ennyiért nagyon jó feldobni bármilyen "hétköznapi" rucit :D
Nemsokára széééép nagy pocid lesz!

Lányok,írom megint,hátha nem vész el az éterben:
Wikkánál szerdán készülnek beültire!!!
Hacsak nem szól közbe valami,és előbb meg kell csinálni,akkor SZERDÁN látogassátok meg! :)

Mennék én is,de holnaptól megint meló...
Még a beosztásomat se tudom :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kispatak: nem én írtam a kolléganőt,de abban igazad van,hogy mindenki abban jár,amiben jólesik neki :)

Nem véletlenül keresgélek olcsó megoldásokat,most a lombikra is nehéz újra összeszedni a pénzt,időben nem a legjobbkor....
Így hordok majd mindent,ami rámjön,de néha szeretném csinos kismaminak érezni magam,ha kilépek az utcára,otthon jó lesz párom pólója is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy nekem megvan anyum régi kismamaruhája is,ami kissé régimódi,de azért tuti felveszem majd azt is! :D
Úgyis mostanában nagyon visszajött a régi idők divatja :D
Vendég

Hu!

Breki: bocsi ha neked irtam a régi kismamis ruhákat. Amugy bárkinek igaza van.nincs az ráirva, főleg ha megkimélt, hágy éves. Na én odaadnám rokonomnak az én holmijaimat, alig hordtam pár hónapig, baba meg sehol. Pedig olyan finom meleg puha ráhácskát varrt nekem anyóspajti. Talán még a nadrágom is megvan valahol. Ja és én is hordtam a nővérem felsőjét, nem érdekelt merre hány m. Pénz akkor sem volt tul sok, pedig mi nem BMC-be jártunk. Csak egyszerűen lakás, butor és nagyon vártuk a manót,ami nem sokat váratott magára,csupán 2 hónap - igy az 1. házassági évfordulón már egy 4 hetes babóval ünnepeltünk - már amit hagyott, mert igen sírós volt.

Most másik fórumon van egy kisfiú, ő nagyon sírós, hasfájós. Na kivánom legyen nektek minél előbb, még ha sírós is lesz, csak legyen.

Mieza: buborék félét éreztél, mert én anno igen, nagyon furcsa volt. Aztán jöttek a rugdosások, kaparászások is. Oh mily jó lehet már neked.

Többieknek is ezt kivánom mielőbb, bandázst majd megnézem
üdv

kispatak
Vendég

Kismama ruhák: én nem is tudom hogy szerencsésnek vagy szerencsétlennek mondhatom-e magam. Szerencsésnek, mert minden cuccom jó volt majdnem rám, csak két farmert, egy blúzt (tappancsosat kaptam a páromtól 30. szülinapomra) és egy fürdőruhát vettem. És kölcsönbe kaptam egy fekete szövetnadrágpt. A fürdőruhát most is hordtam, mert eltakarta a hasam. Szerencsétlen meg azért, mert akkora voltam terhességem előtt, mint szülés előtt. És most kb. megint majdnem akkora vagyok. De próbálkozom a fogyással (egyenlőre nem sok sikerrel, szeretem az édességet na :) ).
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: most nem az a dolgod,hogy fogyózz!! :D
Ráérsz arra később is,most csak Barbus a lényeg :)
Olyan tappancsos blúzt láttam a neten is,meg tegnap a C&A-ban :D :D

Az a baj,hogy én meg nagyon vékony vagyok (25-ös a farmerem),hogy már a szurizás végén/beültikor rárakódott egy kicsi a combomra,hasamra,és már akkor nem tudtam a cipzárt felhúzni,pedig baba még csak utána lett...
Tehát nekem már akkor probléma volt,mert ha egy kicsit is felszedek, az a ruházkodásomat teljesen megváltoztatja legalábbis deréktól lefelé :D

Akkor lehúzott sliccel,hosszú felsőben mentem BMC-be :lol: :lol: :lol: :lol:

Visszatérve az ovu tesztre: mivel a 8. napon kezdtem el csinálni tesztet,nem hinném,hogy addigra már túl is voltam az
ovuláción... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

És onnantól egyre halványabb lett,tegnap este nem csináltam tesztet,mert moziba mentünk,későn értünk haza.

Volt valakinek long után antagonista fogamzásgátlóstul? :D
Vendég

sziasztok!
apukám pénteken hazajött a kórházból, nagyon boldog vagyok, hogy jobban van...nagyim sajnos minden nappal egyre rosszabbul...bár a vérnyomása jó, szellemileg szinte nulla, nem nyitja ki a szemét sem...

Wicca, Judit,Gigi...naaaaaaaaaaaaagy birodalmi csillagrombolónyival Nektek holnapra! Meglátjátok, ott fognak mocorogni a kis ewokok!:-)
Vendég

Kahlan: jobbulást nagyidnak,hátha összeszedi magát!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Örülök,hogy apukád viszont jobban van,ez nagyon klassz!!!
Vendég

kisbeeka: Mivel nekem már jó régóta nem szopik Barbus, ezért tőle már diétázhatnék. De végülis elég ha utána rohangálok, már egyre gyorsabb és persze mindig olyan helyre megy, ahová nem lehetne. És ott áll fel, ahol nem tartja meg az, amibe belekapaszkodik.
vicky79
Budapest III. kerület

Akkor a sport már meg is van ;)
Biztos nekem is lesz problémám a fogyóval szülés után,én tuti mindent összeeszem majd kismamaként :lol: :lol: :lol:

Ami ennél is rosszabb,hogy férjem asszisztál ebben :D

A diétákat nemigen kedvelem (kivéve persze,ami az egészség miatt szükséges),én inkább mozgás-párti vagyok :)

Ha meghíznék,elmennék úszni,aerobic-ra,vagy spinningre :D
Vendég

Judit,Andi,Sajti!Holnapra mennek a drukkok!Este majd olvasok! :wink: :wink:
ritabmc

Mindenkinek drukkolok holnapra!!! :D
Úúúúgy fogom várni,hogy hazaérjek este,és olvassam a beszámolókat :D :D :D
Vendég

Békus: pont erre gondoltam, hogy egy sima szűk felsőt is hogy feldobhat majd egy ilyen mutatós bandázs, és olyanból nekem van bőven...
Bandázs egyébként sima feketében nekem is van c-und-ában vettem még a legelső inszemes simukor, mert akkorát nőtt akkor a hasam, hogy a farmert kényelmetlen volt begombolni, aztán meg az utrotól kb. mint egy több hónapos terhesnek, akkora lett... Most a nyári hónapokban szerencsésebb volt a helyzet, a nyári cuccokat simán tudtam hordani azokban az időszakokban is.. De tagadhatatlan, hogy jöttek rám kilók a stimuk miatt.. :(
Most szerda óta meg megint megy az utro, hát pénteken már úgy voltam melóhelyen, hogy végig kigombolva volt a farigatyó... na asszem, elő is bányászom az én feketémet..

Nekem - ugyan nem long után - de antagonista volt, fogamzásgátlóstul az első lombik. Ha így is jó, mi érdekelne pontosan?

Kahlan: Gyógyitó energiákat küldök apudnak és a mamádnak!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

A kismamaruhákhoz meg annyit: tényleg mindenki abban jár, ami neki épp jó, vagy amit megengedhet magának, mert néhol tényleg curva drágák, irreálisan is!!.... Csak arra szerettem volna rámutatni: hogy míg mondjuk a 70-es években még csak nem sok fantáziával megtervezett "zsák" fazonú terhesruhák voltak, addig most mennyivel szerencsésebbek a kismamák, mert ezerszer csinosabban lehet ma már öltözniük, mint pl. anyuéknak. Aminek special nagyon örülök, mert nem igazán érezném magam jól olyan típusú cuccokban, mint amiket fényképen láttam anyuról, mikor a hasában voltam... sőőőőőt.... :) De ez az én véleményem, a másét is tiszteletben tartom...
andrea-1

Andi:most több minden eszembe jutott az írásoddal kapcsolatban.
Először is a C&A-s bandázs: én is néztem nyáron,de nem értettem,miért olyan vékony,mikor amit beraktam képet,azon a bandázs nagyobb részt "takar".
Akkor amiatt nem vettem ott,mert nem értettem,hogy miért harmad akkora,mint a máshol kapható... :lol: :lol:

Másrészről tegnap végignéztem a ugyanitt a kismama felsőket kíváncsiságból,de épp azt láttam,amit a 70-es évekéről írsz,hogy mind zsákruha!!!
Durván néztek ki,nem tetszett egy sem :roll:

Arrébb mentem 2 sorral,ahol NEM kismamáknak valókat árultak,és ott épp olyanokat láttam,amit az említett részen kéne árulniuk,azaz mell alatt szabott,bő,és HOSSZÚ,azaz takarja a pocakot :)

Na ezek már nagyon csinosak lennének. Nagyon bosszankodtam,hogy mit gondolnak ezek?? A kismamának mindegy mit vesz fel???
Úgy értem aki eddig 36-os volt,az kismamaként egyszerűen vegyen fel egy 40-es,42-es méretű pólót??

Összemértem egy 34/36-os felsőt egy 50-essel (ez utóbbi a majd' 120 kg-os anyum mérete),és nem sok különbség volt!!!

Ugyanaz a bő fazon,talán csak a válla volt kicsival szélesebb...
Azt hittem lehidalok...

Az antagonistával kapcsolatban annyi a kérdés,amit már írtam,de eddig csak találgatás volt...
Szóval,kapok fogamzásgátlót,emiatt megyek úgy 2-3 hét múlva,a mensi első három napja alatt valamikor.
Lesz UH is akkor?
Vagy csak receptet kapok,és legközelebb akkor kell mennem,amikor megjön újra egy hónappal később??

Újabb gondolat: rám is az utró miatt csusszantak fel a plusz cm-ek?? :D
Pont úgy jártam,ahogy Te :D :D
Vendég

Na Békus sorjában:

ÉN még nem voltam kismama ruhás boltban. Kerültem ezeket a helyeket, mint a pestist :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ugyanúgy mint az IKEA gyerekrészét... Túl fájdalmas volt ennyi év után, hogy csak vágyakozzak....
Viszont nagyon sok barátnőmön láttam folyamatosan a jobbnál jobb terhescuccokat, meg ahol lakunk, sok a szocpolos lakás :arrow: sok a kismama is és az utcán is azt láttam, hogy milyen csinosak, nem a férj XL-es pólójában, vagy a zsákokban tolják... :)
Ez alapján mondom, hogy ég és föld amit anyám képein meg mostanság látni.. hála ég!! :)

Cundás bandázs, igen rövidebb, az inkább olyan hosszabbítsuk meg a farigatyó derék részét , amit alatta ha kisunnyogod a gombot, vagy a cippzárt és úgy van rajtad a nadrág, ez a bandázs pont eltakar és nem csűszik le. Max. kicsit látszik ki a póló alól.. szóval az a típus nem ilyen kívülre rávevős, látványossá tevő fazon. Szerintem :)

Fogigátlós antagonista: Kezdés előtti mensi 1-2 max. 3. napján jelenés Sz-nél. Lesz egy bládis uhu. Ha ott rendben látja a dolgokat, megkapod a fogigátló receptet és kapsz egy pontos dátumot, amikor meg kell jelenned nála, kezdésre!!!!!. Ez a dátum nekem úgy volt, hogy a fogigátló abbahagyásától számított 6. nap volt. Felhívta arra Sz. a figylemem ezzel kapcsolatban, hogy az abbahagyás és a Nála való megjelenés között valamikor meg fog valszeg jönni. De ne foglalkozzak vele, mert ez nem "igazi" mensi lesz, hanem ún. megvonásos vérzés. Nekem egyébként ha jól emlékszem az abbahagyás utáni 5. napon jött meg (sokkal enyhébb mértékben, mint amúgy szokott), tehát amikor mennem kellett, akkor ennek a vérzésnek a 2. napján voltam. Aznap egyébként már szúrnom is kellett, ráadásul az inszemekhez képest más cuccal, úgyhogy volt egy kis túra míg elmentem patikába (eptárról vásároltam, így a déliig kellett menni) aztán vissza szuri betanításra.... De hát ennél sokkal többet is megtesz a magunk fajta, hogy bébije lehessen :)
andrea-1

Andi: köszi az infót,ismét megtudtam pár újdonságot :D
Szóval EZ lesz AZ a bizonyos bládis UH :lol: :lol: :lol: :lol:

Az előzőt szépen megúsztam,mert elmúlt 1-2 nap alatt,és mire mentem a vizsgálatra,Sz nyomát se látta,kérdezte is,hogy megjött-e,mire én mondtam neki,hogy már el is múlt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asszem én is messzebb fogok menni gyógyszertárba,de én a Supershop miatt (is) :lol: :lol: :lol:

De végülis mindegy :D

Szóval a fogamzásgátlóhoz képest kell menni,nem a menstruáció szerint.
Akkor az az első fogamzásgátlóhoz képest az mikor lesz?
Csak a munka miatt :D
Nem vágom a fogamzásgátlókat,én vagy 7-8 éve nem szedem,nem is emlékszem,mióta,akkor se sokáig...
Vendég

Tőlem megkérdezte Sz. hogy milyen hosszúak a ciklusok? Mondtam hogy 31-36-ig bármi lehet nagyjából... Osztott-szorzott, és azt mondta, hogy normál esetben 21 napig kéne a fogigátlót szedem (annyi van egyébként 1 dobozban) de nekem a hosszabb ciklus miatt 24 napig kell szedni és onnan számítva ezen és ezen a napon találkozunk.
Úgy sejtem, hogy ha Neked normál 28 napos ciklus van, akkor a 21. napos fogigátlószedés+ 6 nap reális lehet, már persze, ha ez a befejezéstől számított 6 nap mindenkinél állandó. De majd jön Sajti, Neki is kellett szedni és megmondja, hogy Nála hogy volt.

Egyébként mivel nekem 2 doboz Regulont kellett megvennem amiatt a +3szem miatt, így van még 18 szem, ami megmaradt. Ha esetleg Neked is nem 21 szem kéne, hanem valamennyivel több, akkor nagyon szívesen odaadom amennyi még kell, hogy ne kellejn 2 dobozzal kiváltanod, annyival is beljebb lehetsz.. :)

Ja azt az előbb elfelejtettem, hogy azt is mondta Sz. hogy a fogigátló után ha nem jönne meg, akkor azzal se foglalkozzak, csak menjek hozzá a megadott napon!!!!!
andrea-1

Ja még: az első fogamzásgátlóhoz képest nekem a 30. napon kellett menni.... (24 nap fogigátló után a 6. nap volt jelenésem).
andrea-1

Macsek!!!!!

Nagyon-nagyon szorítok értetek!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
andrea-1

Köszönöm,nagyon kedves Tőled!!! :D

Kíváncsian várom,mind mond Sz,mikor merre hány méter :lol: :lol: :lol:

Általában 28 naposak a ciklusaim,bár most asszem 31 volt,de gondolom a baba kavart be,hisz azóta ez volt az első Mary.

Tudom,hogy kellemetlen a Mary-s UH,de alig várom!!! :D
Hisz onnantól egyre közelebb a baba! ;)

Neked is drukkolok ám holnapra,de szerintem Jóisten már intézkedett mindenről :)
Vendég

Lányok,
Macsekékhoz most minden eddignél hatásosabban kell az ERŐT küldenünk!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
andrea-1

Andi, mit tudsz Macsékról? hova szokott írni?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó, írtam pü-t!
andrea-1

köszi Andi.
most jut eszembe, hogy ti Sajtival holnap szerencse-hír-hozó-Juditunkkal mentek. :idea: :D
biztos mindenki jóhírrel jön!!!! :D :D :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Macskusz,egy kis extra segítség!!! :)
Kittike: ügyes legyél Te is,a mami nagyon bízik Benned,ahogy itt is mindenki!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

andi
mi van macsékkal???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kép

Kép

Macseknak egy nagyon erős varázslatot küldök :!:
Sajtnak ciszta elleni varázslás megy :!:
Mieza rokonának tüszőnövelőt :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Mi van Macsekékkal?

Navi: örülök,hogy Zorkával minden rendben :D
Írtam p.ü-t...

Mieza: e a savtalanítás durva lehet :shock: szegénykém :oops:

a lopásos történet nagyon durva :shock:

Judit: minden elismerésem,hogy nem tesztelsz...a kiváncsiság kifúrná az oldalamat :D

Sajt: egy kis palacsintát hozhattál volna nekem is :D

Kép

kiss angyal

Andi: tudsz valami konkrétumot is?
Remélem max stabil az állapot,vagy annál jobb!!!
Vendég

Drukk Macséknak. Csak nem jönnek a manók?

andi: Én se mentem be semmi olyan boltba, ahol babás dolgok voltak amíg terhes nem lettem. Valahogy furcsán éreztem magam tőlük. Azóta annál inkább, bár ezek elég drágák, szóval csak nézelődni megyünk inkább.

Tegnap voltunk a Margit-szigeten és fényképeztem nektek:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Kifejezetten babás boltban a tegnapi 1990 Ft-om volt csak,amit elköltöttem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én a 15.000 Ft-os naci helyett szereztem 1300-ért :lol:
Vendég

kisbeeka: Szerencséd volt. Én a fürdőruhámat vettem kifejezetten babás boltban, de azzal nekem is szerencsém volt. Na nem azért mert olcsó volt, hanem mert volt egyáltalán olyan amilyet kerestem.
vicky79
Budapest III. kerület

Andikám,
hát mégsem kedden megyek a főnökömhöz….ugyanis a barinőm és a párom meggyőztek, hogy nehogymá pozitív teszt után azonnal ilyenekkel fárasszam magam…inkább hívjam fel vagy dobjak neki egy mailt, aztán 30-án úgyis megyek be a tp papírral, ráér akkor személyesen talizni.

Sajti,
allergiás szénanáthára (is) jó, és kismamaként is szedhető a Coryzalia. OK, nem tűnnek el teljesen a tünetek, de sokkal enyhébbek vele mint nélküle!
JUpppy, hétfőn talizunk!!! Ti lesztek Andival a szerencstalizmánjaim :wink:

Mieza,
rókamentes, napsütéses jóidőt nektek a soproni kirándulásra!
Már érezhetően tornázik E.Albert a pociban? Mennyire jóóóóóóó érzés lehet! (még a könnyem is kicsordul ha rágondolok :oops: )

Zsuzsó,
hogy te milyen édi vagy! Hatalmas ez a vonalzó :)
Nem, nem teszteltem!!! Még a saját szememben is hős vagyok :roll:
Tegnap este olvastam picit a Titokból hogy megerősítsem a tudatomat, hogy minden rendben van velünk, nem kell ide előteszt, majd holnap reggel jól megtudom hogy übermegagigamagas a hcg-m :idea:

Kahlan,
köszönöm, hogy a gondjaid mellett is szakítasz időt arra hogy nekünk drukkolj! Nagyon jólesett, igyekszem majd szép eredménnyel viszonozni!
Mamidnak jóbbulást kivánok, nektek pedig kitartást ehhez az időszakhoz, hiszen mindig nagyon kemény az, ha valaki aki hozzánk közel áll ilyen állapotba kerül.
Az azért jó hír, hogy apud jobban van! merítsetek ebből erőt!

Ritus,
neked is köszi a drukkokat! Rám fér, mert bár igyekszem hős lenni, néha jönnek a kis kérdőjelek…

Andi, Béku,
utrotól rám is csak úgy ugráltak fel a kg-k és cm-k, de most a crinone-nal tök jól tartom magam. Ok, a pocim kicsit nagyobb, de nem az a felfúvódott, hájas cucc ami volt, és a fenekem-combom nem nőtt! Persze most stimu sem volt, de leírhatatlan a különbség! Csudajól érzem magam így, a poci meg csak nőjön is széééép nagyra!

Macsek, Kitti, Balázs,
itt küldöm nektek összes pozitív energiámat, fordítsátok hasznotokra :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Vicky,
köszi a gólyákat, én egy nagy teherbírásút stoppolnék le, akinek nem okoz gondot az esetlegesen dupla csomag sem :lol:

Kép
judit0713

Csajok,
én ezt a bandázst tettem figyelőre, ha holnap hazaérek a jó eredménnyel azonnal stoppolom a teszveszen:
Kép álombandázs

Kép
judit0713

Judit, Andi, Sajti bazi nagy tonna drukk holnapra!

Maccséknak is!!! Andi mi van velük? Tudsz valamit? Remélem nincs semmi gond!

Judit, nagyon jól bírod a tesztnélküliséget, csak így tovább, holnap úgyis meglesz az a +++++++++++++!!! :D

Annyit írtatok a bandázsról, hogy most megyek is és jól megnézem!

Kahlan, köszi a ragacsokat, megérkeztek! :))

Napsütéses szép napokat!
gigibp

Vicky, Gigi: Macsiéknál még nem jönnek a Manók, de nagyon-nagyon drukkoljunk Nekik, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen, és egészségesen szülessenek meg!!!!!!!!!!! Most ez a LEGFONTOSABB!!!!!!!
andrea-1

Andikám: szerintem sem kéne járnod dolgozóba...kérdezd meg nyugodtam Sz.-t erről...már le is beszélted vele,hogy ő marad továbbra is a dokkered???

Kép

kiss angyal

Gigi,
köszi a drukkot! Hamarosan te következel! Remélem péntek reggel gyönyörűséges zebra-fényképet teszel fel nekünk!!!

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?