Új privát üzeneted érkezett!

Szijja Letti!

Látod most is itt vagyok! :oops: :D
De hát messze van még negyed 12. Akkor ér haza párocskám és megígértem meg várom.
De hogy én mit csinálok még addig nem tudom.

A recept szerint háztartási kell hozzá,de hogy milyen lehet másik keksszel azt nem tudom.Egy próbát megér!

Én soha nem használok orr sprayt, mert attól csak jobban eldugul az orrom.

Utánanéztem Maccsnak, írt az augusztusiba. Jól van csak sok a dolga.
De remélem hamarosan ide is jön!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Maccs az igazi éjjeli baglyunk...mivel általában csak este későn írt, most lehet, hogy pont ehhez fáradt..logikus lenne.

Niki, amíg bírom, én vissza-visszajövök. Persze a Barátok közt az állandó program! Utána felhívom Apukát, aztán majd jövök egy kicsit...

Ma is voltál kezelésen? Minden nap kell járni? Vagy van neki utóhatása?

Nekem jót tesz az orrspray, jól kitisztít - persze, nem vagyunk egyformák:)
Vendég

Ez a barátok közt egyre rövidebb...
Vendég

Már vége is? :D :D

A kezelések között el kell telni 3 napnak minimum. De hétfőn megyek legközelebb. Meg azt is mondták, hogy ez 3 napon keresztül dolgozik a szervezetben és fejti ki a hatását folyamatosan!

Viszont már 2 napja furcsa ízt érzem a számban, amit nem tudok mitől lehet.Majd megkérdem a nőcit mik a tapasztalatok ilyen téren.

Én úgy vagyok vele, ha befújok akkor jó 1-2 óráig, de utána annyira visszadugul az orrom, hogy még rosszabb lesz mint előtte.
De hál istennek nem kellett mostanában ilyen.

Látom most már mész anyukádhoz is!Akkor tényleg jobban lehetsz! :) :)

Kép

nanicke
Székesfehérvár

CSak úgy megyek Anyukámhoz, hogy a mit viszek, felakasztom az ajtóra, és elmegyek, aztán rögtön telefonálom is, hogy vegyék be.
Egyelőre nem merek találkozni vele, mert hétfőn újra kemot kap, ha ez influenzával párosulna, tuti, nem élné túl...úgyhogy ezt nagyon komolyan veszem...de ha megjelenek, mint Mikulás, talán örül.

Figyu, most lehet, hogy ez hülye kérdés...ugye kuglófot lehet sütni ilyen őzgerincforma-szerű sütőalkalmatosságban is??? Vagy csak az a speciális cucc jó hozzá?

Mert ha jó lenne, inkább kuglófot csinálnék...

lehet, hogy az az íz a méregtelenítéstől van. Lejut mélységekbe és bontja a méreganyagokat, nem? Én elképzelhetőnek tartom...
Vendég

Így már értem! De gondolom nagyon rossz lehet, hogy nem mehetsz be!De tutira jól fog neki esni! :D

Szerintem az mindegy mibe sütöd! A tészta ugyan az csak más a forma!Csak annyi sztem, hogy az őzgerincformába kevesebb tészta kell, mert mégis alacsonyabb mint a kuglóf forma.

Én is erre gondoltam,hogy a méregtelenítés miatt van.Gondolom nem viccből kell meginnom napi 3liter vizet!Bár eléggé nehézkesen megy.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Ez ne igazi őzgerinc, valami hasonló, de szögletes és mélyebb sütő.
Nem baj, ha kevesebb tészta kell, a negyedét úgyis kinyalom belőle! Imádom a nyers tésztákat!!! Ez ilyen perverzió :lol: 8)

Igen, akkor ezért van a 3 l víz...de ha olyan vagy, mint én, akkor tényleg nehezedre eshet. Én nyáron se tudok kettőnél többet meginni. Azért érdekes dolgok ezek...ha kezelés nélkül meginnál napi 3 l vizet, már azzal sokat elérnél szerintem, nem?

Ja, szar, hogy nem láthatom Anyukámat, pont mikor akkora szüksége lenne rám! De most ZSófika kapott így némi figyelmet.
Vendég

NA, azt hiszem, legyőztek az álommanók!

Jó éjt Nikie, jó éjt Mindenki!
Vendég

Szerintem akkor jó lesz az a sütő! Ezek a tészták finomak is nyersen!
:D :D
Eddig volt olyan nap, hogy alig ittam meg 1 litert is. Most ez szenvedés, de próbálkozom vele. :lol:

Pfú még kb. 1 óra de én már kész vagyok! Mindjárt bealszom!Totál le vagyok lassulva.
El is köszönök mára! Köszi, hogy segítettél eltölteni az időt némi csevegéssel!

Aludjatok jól Zsófikával! Jó éjt!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.15 09:06-kor.
Vendég

Sziasztok!

Niki, végül sikerült ébren maradnod?

Chris, ez az anyós ügy tényleg kényes dolog, főleg ha Apuka más véleményen van. De majd úgyis megoldod...
Vendég

Hahó!

nem nagy ma az aktivitás!
Én olyan ideg vagyok,hogy legszívesebben bőgnék egy sort,csak sajnos attól sem lesz jobb!
Úgy volt,hogy végre felrakják a kéményeket,be lehet fűteni,reggel esett az eső ugyan,de aztán elállt. Mire kiderül,hogy ja,amúgy se jönne az emberke,mert fáj a foga,délutánra meg vendégeket várnak! Annyire bepörögtem,akkor szóljon,hogy ja,marhák ne várjatok! Jó,ingyen jött volna,de akkor is,basszus az ember számít rá,aztán nem ér ide! A vizes is hallgat,nem is jelentkezik! Sógor is szarja befejezni a kapcsolókat,lámpákat! Most vagyok azon a ponton,hogy elkapom a férjecskémet,de annyira fogok vele ordítani,hogy leég a haja! Tele van a tököm,hogy én mennék,csinálnám,hajtanám,ő meg Pató Pál Úr! Majd meglesz,ne idegeskedj! Mindig ezzel jön!
Neki könnyű,mindig talál magának bütykölnivalót! De nekem ki kéne pakolni,átmosni mindent,barandezkedni! és kurvára nincs kedvem mindezt november végén összecsapni!
Ki...ott nagy balhé lesz ma!

Kép
Kép
k_inga

Helló!

Hát nincs nagy forgalom!

Chris az gondolom azért jó, hogy nem zargat állandóan.Reméljük később sem fog.

Letti, az utsó 10 percben majdnem elaludtam.
Hogy sikerült a süti, megcsináltad?

Én a hugival moziba voltam és utána eljöttem anyumékhoz spontán felbuzdulva.Mert úgy is egyedül lennék otthon.Este meg majd apcival megyek haza.
De asszem kezdek takonykóros lenni! Fáj a fejem, kapar a torkom és folydogál a nósim. Baromira kell ez most nekem.
:evil: :evil: :evil:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hello!

Ejha, Kinga, nem kerülnék most az utadba! Eléggé fel vagy buzdulva!!! CSak ne pörgesd túl magad, nehogy valami kánya legyen belőle...Take it easy... meg Don't worry be happy...Tényleg nem ér meg annyit, Kinga! Apinak azért mondd meg, de vigyázz magadra, jó? Ígérd meg!

Niki, akkor végül is megvártad! Ügyi vagy!
A sütit most fogom berakni a sütőbe. Írnak itt nekem ilyen 180 fokokat, nekem nincs odaírva, hogy mi hány fok...Anyukám szerint a gázon a teljes erő 260 fok. Igaz ez? A 180 pedig olyan félgáz??? Végül is 1-1,5 órát kell sülnie, lehet, hogy logikusan az csak félgáz. Anyukám csak tudja...szerintetek?
Ja vettem kuglóf formát a rend kedvéért :)

De ez a recept egy kicsit durva! 45 dkg cukor! Bakker, ez nem gyenge szénhidrát bomba!!! Plusz vannak benne aszalt gyümölcsök, csoki, nagyon durván édes - természetesen már belakmároztam a tésztájából... :oops: :oops: :oops:

Kinga, akkor nyugi!
Vendég

Niki, mit néztetek?
Téged is elkap ez a kehe? Nagyon sokan betegek most ám!
Vendég

Na az első sokkon már átestem,telefonon! Nem a legjobb megoldás,de jobb! Mindjárt megyünk be a házhoz,aztán átbeszéljük a dolgokat! Nem nyelek le semmit!
Ez az első terhes kiborulásom! De nem szeretnék többet!
De nem akartam halogatni,mert csak begörcsölök megint! Annak nincs értelme! Inkább időben kimondom! Amúgy sem áll meg bennem a szó! Ez néha átok,de ilyen vagyok,ami a szívemen,a számon!

Jó kis süti ez,ha fincsi lesz,írd le a receptet!
Megint megcsináltam az almásat,még kemény a keksz,de tesóm már nem bírt magával,mire hazaértem megkezdte!
Rosszabb mint egy kisgyerek!

Kép
Kép
k_inga

Niki

Na akkor te is bekerülsz a kehesek táborába? Az nem jó! Nem lehet,hogy közrejátszik a méregtelenítő is? Lehet az fokozza a dolgokat nem? de talán hamarabb átesel rajta!

Kép
Kép
k_inga

OK, Kinga ha ez segít!

A recept:
mindmegette.hu,

neve: Isteni gyümölcsös kuglóf
Vendég

Kinga, hát nem irigyellek! Ez nagyon bosszantó tényleg, pláne mikor az ember már azt is alig várja, hogy a saját otthonában legyen.
Azért csak finoman és ne hergeld túl magad!

Azért azt nem hinném, hogy a méregtelenítés gyengíti a szervezetet.
Bár a diéta lehet.Mondjuk azért sok zöldet és gyümit ettem a héten.
De hát ez van, körülöttem is mindenki beteg volt a melóhelyen.

Letti, igen jól gondolod a közepes az 180fok.Már bizti kész, milyen lett,mert a recept alapján jól hangzik.
A Charlie St. Claud halála és élete c. filmet néztük.Tisztára csajos film volt,nem is volt pasi a filmet nézni.Nagyon tettszett.
Holnap du. meg apcival mozizunk. Akkor a Hétmérföldes szerelmet nézzük. Ja most azért így,mert a moziünnep miatt 500Ft a jegy és ilyenkor éri meg.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Egyelőre sikertelenséget kell elkönyvelnem, mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva...a széle szénné égett, nem jön ki a formából, csak cafatokban a közepe meg még nyers szerintem. Nem vagyopk egy nagy sütögető, úgy látszik, ki kell mindent tapasztalni...hiányzik a rutin. Most mi a szart csináljak vele? Kanalazzuk ki?
Vendég

Jóóóóóóóóóóóóóóó reggelt!

Micsoda pangás van itt, pedig 2 napja esik az eső! Vagy ezért??? Mindenki még ágyban csicsikál?
Kihasználjuk a gyerekcsináló időt??????
Na jó, akkor további jó lustulást kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy tegnap már nem néztem be, de kezd kidönteni a nátha.
Egyre rosszabb lesz tudom. Most már fáj az arcüregem, holnap meg már beszélni sem tudok majd mert rámegy a légcsövemre. Mindig ez van. :( :(

Ráadásnap mára van mozijegyünk apcival, hát nagyon fogom élvezni az tuti. :evil: :evil:

Letti, mit tudtál csinálni a sütivel? Sajnálom, hogy nem jött össze.
Voltam már én is így.

Kinga, mi történ nálatok, mi lett aztán?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hello Niki, te aztán tényleg oszlopos tag vagy...még betegen is :wink:

Az én kúracsomagom: gyógynövényteák jó sok mézzel, citrommal, kamilla, csipkebogyó, zöldtea, stb...kaptam Maripen extra-t is, Sinupret, Coryzalia, mézes és hagyományos negro, Nasivin orrspray, grapefruit kifacsarva és kitúrva a rostjai, rengeteg mézzel - ez nagyon jó! - és sok fekvés. Mész dolgozni? Vagy kiveszel táppénzt? A kezelést nem befolyásolja a betegség? Nem most lesz peteérős heted?
Vendég

JA, a sütinek a belseje jó lett, villával kell kiszedegetni. Nekem ízlik (még jó.. :wink:) , de Apuka pár falat után azt mondta, köszi...Kicsit illúzióromboló volt neki villával enni a kuglófot...:)

Viszek ma Anyukámnak és a Mamámnak...ők biztos majd értékelik...hahaha
Vendég

Hahó!

Letti
Az a lényeg,hogy valaki megeszi! Az volt a baj,hogy nagyon meleg volta sütőd! Nem tudott átsülni a vastag tészta,de a széle meg megégett! Legközelebb nagyon kis fokozaton süsd,tovább tart,de jobb lesz! én is jártam már így!

A veszekedésnek csodálatos hatásai vannak! Úgy ordítottam a telefonban,mint a marha! Szerintem levegőt se vettem,csak mondtam a magamét! Aztán bementünk a házhoz és apuka elmondta a terveit,amit ha korábban elmond,akkor nem kiabálok vele!
Aztán bevittünk a szobabútort,összeraktuk a kiságyat, az étkezőasztalt, meg 3 széket. Ma folytatása következik,át kell szerelnie a konyhaszekrényt,mert rövid csavart adtak hozzá,így meg elég bután áll!
Elkezdhetek majd berámolni a szekrénybe a héten. Kedden veszünk még wc-t,mosdókagylót,bojlert,csaptelepet!
Csak azt nem értem miért kell összeveszni vele,hogy minden olajozottan működjön! Mindig ilyen volt! De most nehezen tolerálom!

Kép
Kép
k_inga

Letti, tegnap apci hozott nekem akác mézet a munkahelyéről!Este 2 kanál méz, rá ezüstvíz utána meg 1 strepsils.A torkom már nem is fáj!
Reggel viszont iszonyat be volt dugulva az orrom.,kifújni sem lehetett.
És miután apcival összebújtunk kaptam rajt levegőt. Azóta sokkal jobb.
Úgyhogy a legjobb kúra a sex! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Az előbb megnéztem ma vagyok a 20. nap. Ilyentájt szokott pé-m lenni.

Remélem nem befolyásolja, de majd holnap kiderül. A fogyi szempontjából meg jó,mert ilyenkor nem tudok enni, mert úgy sem érzem az ízeket. :)
Amíg bírom dolgozni szoktam,de egyenlőre csak a nátha van meg az arcüregem fájdogál,de ezt majd meglámpázom.
És te kigyógyultál már?

Ami a sütit illeti engem sem zavart volna ha villával kell enni.
Kinga viszont jót mondott.

Kinga,elképzeltem, hogy kiabálsz utána meg párod tökre higgadtan megbeszéli veled a dolgokat. :D :D
Azért örülök, hogy így mégiscsak sínen vannak a dolgok a házban.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki

Látod,mondtam én! Dugványozzatok csak! Az a legjobb módszer! Annyira jó vagyok újabban,lehet indítok egy telefonos orvosügyeletet! marha jól keresnék vele,ha a sok jósda működik,tuti befutó lenne a cégem! :D :mrgreen:

Mi az az ezüstvíz? Ezzel ilyen formában még nem találkoztam!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, milyen jó mellékállás lenne! :lol: :lol:

Inkább ezt nézd meg.mert hosszú lenne leírni.
http://ezustviz-nanosilver.freeblog.hu/

Én ezt használom.Szerintem nagyon jó!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok! Látom mindenki jól van!
Letti! _Azért égett meg a sütid, mert a kevesebb ideig és alacsonyabb fokozaton kellett volna sütni, mert kisebb a sütőforma. A kuglófnak mély nagy a formája, és tovább kell sütni, a te gyümölcskenyérformád meg keskeny és alacsony. Én meggyes csokis kuglófot, vagy márványosat szoktam.

Puszika mindenkinek
anabana

Sziasztok!

Épp takarítok, ilyenkor mindig kell szusszannom... képzeljétek, ma rájöttem, hogy egyre nehezebben tudok mosogatni, mert nem férek oda a pulthoz, vagyis odaférek, csak meg kell görnyednem. MIvel meggörnyedek, a derekam tropára megy a mosogatás végére :( :(
Mondjuk 30 éves korom alatt biztos nem lett volna ilyen bajom. Ez az "öregséggel" is jár :? Pár éve kedződött...még futás közben is néha fájt már. De nem baj.

ja és ma Zsófika "kitüremkedett. Hanyatt feküdtem, egyszer csak kidudorodott valami nagyon kemény. Ott volt! Úgy örültünk neki, mert pont hesszeltünk csak, így befigyelhettük. Megsimogattuk, aztán egyszer csak odébbállt!!! Olyan jó volt!

Kinga, jó másodállást találtál magadnak! Ha meg kiakasztanak az ügyfelek, mész és üvöltözöl egyet Apával, így bezárul a kör...:)
Majd én is megyek tanácsért hozzád. Bár én már 2 tanácsodat megfogadtam: a csipkebogyó és kamilla teát...hihihi...majd számlázd ki!

Niki, ez az ezüst-téma igaz lehet. Anyukámnak van 1 ezüstkanala, amit bele szokott állítani 1 liter csapvízbe és állni hagyja. Annyira megtisztítja, teljesen m,ás lesz tőle a víz! Ha teheted, próbáld ki te is, lehet, hogy nem kellene rá költeni :)

Ana, erre az alkalomra vettem egy kuglóf formát! A gyümölcskenyér formát elvetettem. Most áztatom a kütyüt, mert úgy beleragadt, hogy lehet már nem is tudom használni többé...drága süti volt! :?

Valszeg a gázzal volt a probléma, a hőfokával. Ki kell tapasztalnom, nem vitás... Majd jövő héten, most nem fog menni.

Egyébként Ana, kerülj már elő rendszeresen, légyszi!!!!!!!!! Azt a hét-meg-a-nyolcát!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak erőm nem volt írni. Most sem nagyon van :?
Tegnap egyedül mentem bevásárolni a 2 gyerekkel, mert apuci kidőlt a vírustól, pedig hót szarul vagyok én is. Ma még rosszabbul érzem magamat, alig van jártányi erőm, de főztem, meg tettem a dolgomat, ahogyan bírtam. Még teregetnem kellene, de annyira nincs hozzá affinitásom, hogy jujjjjj :roll: Annyira úúúútttáááálom az ilyen szenya vírusokat :( Mindennek a tetejébe még a nyelvemet is úgy leégettem, hogy azóta csak fáj és zsibong :(

Remélem, aki betegecske volt, az már jobban van!

Bocsi, hogy most csak ennyi, de mennem kell. Ölelés

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

CSillag, jobbulást neked is! Én már túlvagyok rajta! Bár kicsit még érzem, de ez már semmi!

Hát igen, nekem is az a tapasztalatom, hogy ha egy férfi beteg, ágynak esik, a nő viszont nem tehet mást, nyomul tovább betegen. Igazságtalan ez. De hát ez nem lesz másképp úgyse.
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Én már itt "robotolok" a melóhelyen, továbbra is náthátsan!

Csillag, jobbulás neked is!Remálem te is hamar kikeveredsz belőle.
Nem irigyellek téged sem. Gyerkőcök nem betegek?

Letti, férfiakkal nekem is az a tapasztalatom, hogy egy kis náthától már ágynak esnek. Mi nők meg tartjuk a frontot. Sokal többet kíbírunk mint ők!
Jó lehetett a kis dudor! :D Szerintem a mosogatással nem csak te vagy így. És ha már nem férsz majd hozzá a mosogatóhoz legalább apci megcsinálja helyetted?

Ana, te ma mész vérvételre ugye?

Na legyen szép napotok mára!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Volt egyszer egy férfi, aki nagyon belefáradt mindennapi munkába.
Ő mindennap dolgozni járt, a felesége meg csak otthon ült.
Szerette volna, ha a felesége is megtudná, mi mindenen
megy keresztül nap, mint nap, ezért egy este így imádkozott:

"Mindenható atyám! Mindennap dolgozni
járok, és naponta 8 órát robotolok, miközben a feleségem csak itthon ül.
Szeretném, ha ő is megtudná, mi mindenen megyek keresztül, ezért kérlek uram,
add, hogy egy napra testet cserélhessünk. Amen."

És a férfi másnap reggel már női testben ébredt.
Felkelt, reggelit készített a párjának, felébresztette a gyerekeket,
kikészítette az aznapi ruhájukat, reggelit adott nekik, becsomagolta a
tízóraijukat, elvitte őket az iskolába, hazament, gyorsan meglocsolta a
virágokat, bedobott egy adagot a mosógépbe, összeszedte és megmosta a
kirándulásból
hazahozott piszkos, sáros lábbeliket, majd összeszedte a vegytisztítóba
való holmikat, és elvitte, megállt a banknál is, pénzt vett fel, elment
bevásárolni, kifizette a számlákat, és rendezte a csekk-könyvet is.
Kicserélte a macska almot, és megfürdette a kutyát.
Ekkor már délután egy óra volt,
és igyekeznie kellett, hogy be tudjon ágyazni, hogy rendet
rakjon, porszívózzon, még a konyhát is felseperje, felmossa, és már
rohanhatott az iskolába a gyerekek elé,
akik hazafelé még vitatkoztak is vele egy sort a leckekészítés miatt.
Kitett az asztalra egy kis sütit meg tejet, és rávette a gyerekeket,
hogy írják meg a leckéjüket és tanuljanak.
Ezután felállította a vasalódeszkát, és tévét nézett, miközben vasalta aruhákat.

Fél ötkor nekiállt krumplit pucolni,és zöldséget mosni, hogy egy kis
salátát készítsen.
Kisütötte a húst, és egy kis zöldbabot is párolt
mellé vacsorára. Vacsora után kitakarította a konyhát,
beindította a mosogatógépet, majd elrakta a tiszta
edényeket, megfürdette a gyerekeket, és ágyba dugta
őket. 9-re már nagyon fáradt volt, és bár a napi
munkával még nem végzett, úgy döntött, ő is bebújik az
ágyba, ahol még elvárták tőle, hogy szeretkezzen, és
ő ezt panasz nélkül meg is tette.

Másnap reggel, amikor felébredt,
azonnal letérdelt az ágya mellé, és így imádkozott:
"Mennyei Atyám! Nem tudom, mire számítottam.
Belátom, hiba volt, hogy irigykedtem a feleségemre, mert képes egész
nap otthon lenni.
Kérlek Uram, nagyon kérlek, csináljuk vissza a cserét!"

És Isten az ő végtelen bölcsességével ezt felelte:
"Fiam, látom, tanultál a leckéből, és ezért boldogan cserélem vissza
a dolgokat abba a formába, amiben eredetileg is voltak.
Csak kilenc hónapot várnod kell még. Tegnap este teherbe estél."

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hali!

Niki, ezt azonnal továbbítom a férjem email-címére, remélem, bölcs lesz, és elolvassa legalább... mert szerintem úgysem látja be a belátnivalót, mert sajna ő is pöcsösből van, és "még" nem cserélt velem helyet. :lol:
Remélem, már jobban vagy, nekem veszettül fáj a mandulám, torkom, de erőt vettem megint magamon, és sétálva mentük Endikével Sziliért a suliba. Jól elfáradtam, de csodás az idő, és nagyon szeretem a természetet. Útközben szedtünk csigucikat, meg vett fel pár szép kavicsot a bátyónak. Hát nem egy tündér? Amikor odaadtam Szilnek a kavicsokat, és mondtam, hogy ezt az öcsi szedte neked az úton, egy nagy puszit nyomott az öccse arcára, úgy örült. Ilyenkor olyan boldog vagyok én is. Imádom a szaroskáimat. :) Ők az én vígaszaim.

Tegnap férjemmel klasszul összezördültünk, mert du. 4 előtt átment a haverjához, és negyed 8-kor még mindig ott cseszte a rezet. Többször hívtam, hogy jó lenne, ha hazajönne, hogy játszon már a kismanóval, mert én rosszul vagyok, ő már jobban. De hiába, csak vártam, és vártam, de semmi. Fociztam a kicsikémmel, meg elmentünk még egy sétára is, bár alig vonszoltam magamat.
Aztán hazajöttünk, és még mindig nem volt itthon. Megúntam, és átmentünk Endikével érte. De ki voltunk zárva, mert van ott egy bunfordi kutyus, aki mindig ugrál, ha bemegyünk. Ott ordítozok a férgemnek, mint egy idióta, hogy itt vagyunk, jöjjön, de még csak ki sem dugta a képét. Olyan ideges voltam. Végre hazajöttünk együtt, erre bemegy az anyjáékhoz, és ottragad megint vagy félórára.
Feljöttünk a gyerekekkel, és kicsuktam. Menjen a francba. Olyan dühös voltam, hogy csak na. Aztán feljött, és ott zörgött az ajtón, hogy eresszem be, de előbb nekiálltam morzsákat porszívózni mérgemben, pedig láttam, hogy ott áll. :twisted:
Persze aztán beengedtem, és eltelt egy kis idő, elkezdtem neki mondani a magamét. Naná, hogy elhúzta a száját, és még ő állt neki feljebb, hogy miért vagyok én ilyen... Marha jó ám, hétközben este 7 körül ér haza jobb esetben, akkor már azért nem foglalkozik velünk, mert még vagy a gép elé ül, és dolgozik, vagy mert vacsi van, aztán fürdés, alvás. Hétvégén meg én vagyok a szemétszimat, mert mi az, hogy ő nem mehet lazulni anyuci seggébe, mert én is mennyit beszélek anyámékkal (igaz csak telefonon), és neki is joga van, meg hogy a haverjához inni meg dumálni. És hogy ő nem tehet róla, hogy én nem megyek ugyanígy.

Hát most jól rátok zúdítottam a panaszomat megint, bocsi, de ki kellett írnom magamból. Nincs elég bajom? És még az is baj, hogy szeretem, és szeretném, ha több időt együtt töltenénk? Mondtam neki, hogy akkor váljunk el, ha annyira vissza akarja kapni a szabadságát. :roll: Persze reggel már ölelgetett, meg mellémbújt, meg minden. Mindig ezt csinálja, totálisan megőrjít. Lehet, ez a célja?! :evil:

Leti, az nekem is annyira cuki volt, amikor a bébi kidugta valamijét a hasamnál, mindig óvatosan megnyomtam, inkább csak simogatásszerűen, és gyorsan visszahúzta, mint a csiga a szarvát :D Édibogárkák :)

Na ölellek benneteket, jók legyetek, jobbulást a betegeknek!

U.i.: megint van kispintyünk, olyan cukik szinte csupaszon, csak egy-egy kiálló tollpihe van még rajtuk :lol:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!!

CSak gyors bekukk, mert megyek előadásra! ( Leti, majd menj te is szerintem, Édesanyák u.-on, most ennek a ciklusnak vége, de szerintem megint lesz és azért sok mindent hallasz és ingyenes!!)

Kinga: megértem hogy mérges voltál, naná , én is az lettem volna

Csillag: amit párod csinált még jó hogy kiakasztó... lehetne figyelmesebb, főleg hogy beteg vagy!!

Chirs: tudod, a jó anyós ritka mint a fehér holló ...

Niki: hát igen, a sex-kex---- sok mindenre gyógyír!

Ana: gyere többet, mondom ezt én, de tényleg....

Leti: kuglóffal sztem is az lehetett a baj amit Ana mond, magas tészta vagyis edény több idő és alacsonyabb fok kell neki.... majd legközelebb jobb lesz!!!

Lányok: nyákdugó lehet ilyen tojásfehérje szerű, nyúlós izé??? Nem volt sok, de szombaton mintha ez jött volna....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, köszi :wink: Sajnos nem csak akkor ilyen a párom, mikor beteg vagyok, már hozzászokhattam volna a 11 év ismeretségünk alatt :? Nem is tudom, van-e értelme ennek az egész házasságnak úgy, hogy tudom, ő nem fog a büdös életben megváltozni, néha megy mint a dilis, én pedig képtelen vagyok ezt tolerálni. Sok mindent tolerálok, de ez valahogy nem megy sajna :( Vagy marad minden így, és én szenvedek tovább emiatt. Tudom én, hogy a pasiknak kell egy kis szabadság, de én nem az vagyok, aki tök jól elvan a párja nélkül, én szeretnék sokat együtt lenni vele, nem csak akkor, amikor neki olyanja van, meg amikor éppen szex van, hanem amúgy is, csak úgy, mert szeretem, és mert gyermekeink vannak, akikkel foglalkoznia kellene. Sokszor van, hogy nagyon boldognak érzem magamat, és szerencsésnek, hogy jó férjem van, aki szereti a gyermekeit, de amikor ilyeneket csinál, teljesen elkettyenek, hogy talán túl elfogult vagyok, és olyankor csak a jót és szépet látom benne, a negatívumokat meg nem. És amikor ezek a számomra rossz dolgok előbukkannak, depibe esek.

Lehet a nyákdugó is, bár inkább abban enyhe vér is látható, meg szerintem még korai lenne nálad. Persze elképzelhető. Lehetséges egy kis fertőzéstől is, de ajánlom, nézesd meg magadat a nődokiddal, az a biztos, mert ha utóbbiról van szó, kapsz rá gyógyszert, az fontos, ha ez első verzió van, akkor is jobb, ha megnézik, nem nyitott-e a méhszáj külső-belső része, nem indul-e be a szülés esetleg hamarosan... :) Juj, de izgi neked most az élet :)

esthajnalcsillag

CSillag: azért ne adjátok fel!!!! Jó!!!! Én bírok benne hogy rájön, egy marha ha nem értékel TÉGED!!!!

A külső méhszáj egy 1re nyitva van, ez volt 3 hete, doki a C0 helyett C1et írt be a könyvembe, meg mondta hogy vigyázzak magamra ne emeljek meg ilyenek, holnap megyek hozzá. Majd mesélem neki, de csontjaim is fájnak alul, szeméremcsont, néha alig tudom egyik lábamat a másik után emelni... talán ékelődik??? na nem tudom.....

sok is meg kevés is ez a 25 nap :)

na "futok" előadásra, aztán jövök vissza!

pussszika

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Csillag, az a baj, hogy teljesen igazad van. Az meg az igazság, hogy ha nem lenne a párod, akkor meg úgy lennél vele, hogy bárcsak lenne ott, mehetne, ahová akar. Az ember akkor érzi a hiányt, ha nincs ott a másik. 11 év alatt egy csomó dologhoz hozzászoktál, ami csak akkor tűnne fel, ha nem lenne és iszonyatosan hiányozna. Mellesleg ha pedig újat akarnál keresni, rájönnél, hogy az is ugyanolyan, mint a régi. Persze, utálja az ember néha őket, de aztán mérlegelni kell... Én pl. nem szeretnék úgy járni, ahogy Anyukám: 30 évig úgy érezte, egy börtönben él, utálja Apámat, nem tud mellette érvényesülni, nincs szabadsága, minden baja volt... el is váltak...aztán amikor Apám már végleg elszakadt tőle, akkor jött rá, hogy mindegyik egyforma és hogy végül is jobb egy hülyével, mint egyedül. Aztán elkezdte az önpusztító gondolkodást, a "meg-akarok-halni" hozzáállást és a depressziót...és íme: úgy tűnik, sikerült is neki, mert most már fel se tud kelni.
gyere ide közénk, pöfögd ki magad, aztán fogadd el a helyzetet.

Én is félek előre attól, hogy amikor majd megszületik Zsófi, Apuka ugyanannyit fog dolgozni, mint most is (fél 5-kor megy reggel, este 8-kor jön). De aztán eszembe jut, mi lenne, ha nem lenne meló..itt Pécsett nem könnyű, ha van is, akkor is olyan keveset fizetnek. Így inkább befogom a pampulámat és elfogadom. Aztán amikor tele a hócipő, borítok, és minden megy tovább - ahogy előtte is.

Niki, ez nagyon jó ez a vicc...vagy sztori...de tényleg nincs értelme megmutatni hímneműeknek...viszont mi jól ellázadozunk rajta :).
Igen, néha jót tenne egy kis szerepcsere! Kár, hogy nincs rá lehetőség!

MAres, én is hallottam ezekről az előadásokról, csak valahogy hétfőn 5-kor eddig mindig mást csináltam :? - speicel dolgoztam. de most már tényleg elkezdem, meg valami kismama tornát is vagy jógát. Már kinéztem a lehetőségeket...
Vendég

Látom Csillag nálatok is front volt!
Mióta én kiordítottam magam,apuka normális!
Ma elvitte az anyját bevásárolni,cseak nem tudom,akkor mia rossebnek vett az a vén k..va autót magának! Mivel közútra nem mer vele kimenni,csak a hülye anyját viszi le magához,meg kinéza szőlőbe! Ezért kellett 450 ezerért autó,ugye? Mondjuk persze,hogy vett,abból,amita fiának nem adott oda az esküvőjére,mert egy árva petákot,de még egy szem konyharuhát se kaptunk tőle!
Meg ez a nagy jóban vagyunk is asszem hamarosan megint véget ér! Apa sokat van lent a háznál mostanság,azt nem tudja lenyelni!
Már jó lenne,ha összerúgnák a port! Én annyira utálom,hogy azt elmondani nem lehet! Mint Csillag az övét! :evil:

Mares
Mondd a dokinak,aztán meséld el,mit mondott!

Kép
Kép
k_inga

Hello Kinga!
NAgyon bírlak... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez aztán a paprikás hangulat! Kiborult a só mindenhol?????????
Vendég

Helló lánykáim!

Csillag, olyan annyira igaz amit írsz! Én eddig úgy gondoltam, hogy csak nálunk vannak ilyesmik. Ha hiszed ha nem most megnyugtattál, hogy nem vagyok ebben egyedül.
Nálunk az a probléma, hogy apci iszonyatosan lusta az itthoni dolgokra. Csak azt csinálja meg ami neki tetszik. Például, ha délutános akkor egész délelőtt itthon döglik és ló... nem csinál. Mikor én meg hazajövök meg gülizek mint az állat. És hiába rágom a számat nem érti meg. Ezen pedig kur... ki tudok akadni.
De a másik meg amit Letti mond. Ezt már megszokhattam volna 6 év alatt. Ha meg összeveszünk akkor meg már 1 óra múlva esz a rosseb, hogy nehogy elhagyjon a rengeteg hiszti miatt. Sokszor megfordul ugyan a fejembe, hogy ott kéne hagyni még nem késő.
De hol találok ennél jobbat. Nem iszik, nem dohányzik, nincsenek haverjai így nem jár el sehova, mindig itthon van. Hát kell ennél több??Inkább elfogadom ilyen lustának csak hát néha betellik a pohár.
Persze közben meg iszonyatosan szeretem!
Ja és ha nálunk összezördülés van, akkor ő jön mindig pitizni, puszilgat. Hát ennél meg nekem sem kell több rögtön elolvadok tőle ilyenkor és elszáll a haragom!

Szóval biztos vagyok, hogy te is nagyon szereted csak most megint betelt a pohár nálad is. Kell is néha ilyen kiborulás szerintem.

Letti, nem nálunk most minden okés egyenlőre!!!

Mares már csak 25 nap, te jó ég, hamarosan szülsz!!!!

Sajna ma elmaradt a kezelésem. Addig míg nem leszem jobban nem is lesz. Azt mondta a csaj, hogy jobban ártana vele, mint használna.
Mikor hazajöttem ittam Neocitrant azt picit alukáltam, de nem sokkal jobb.
Apci is azt mondta, hogy fürdés fekvés alvás! De hát én függő vagyok így nem bírtam még nem írok.

Így jóccakát nektek mára! Engem apci ágyba parancsolt!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki

Tök igaza van apukának! Feküdd ki,aludj egy nagyot! Én egész éjjel fent kukorékolok újabban,fél/egy órát alszom maximum,nincs jó helyem,pisilni kell. Reggel meg tudnék aludni!

Ez így van csajok,ha van,az a baj,ha nincs,akkor meg az a baj! Veszekedés nélkül nem megy! Ki kell borítani a bilit,aztán egy ideig nyugi lesz!

Letti
Én megdöglenék,ha tornáznom kéne! Ma összepakoltam a ruháimat, a nyáriakat,meg ami már nem jön rám,és mindet bevittem a házba,elpakolásztam a szekrényben, Bence dolgait is behordtam,kivéve a ruhákat. Én úgy elfáradtam,mint aki lehúzott 8 órát a szalag mellett. Fájt a derekam,lihegtem. Mondjuk hatszor másztam meg a 30 lépcsőt,mire berámoltam a kocsiba, meg hajolgattam egy órát. De azért nagyon puding lettem!

Holnap nagybevásárlás,bajler,wc,csaptelep és társaik!
Szerdán meg apa véglegesre fúrja a konyhaszekrényt,mondtam neki,hogy csavarozza össze az elemeket,talán többet tart. Aztán oda is pakolhatok! Meg is szakadok,kicsit sok a tányér meg vacak,el se fér majd,szerintem a felét itthon hagyom,úgyse tudom használni.
Anyukámat még rábeszélem,hogy mindenképpen szeretne nekem segíteni! :twisted:
Nem lesz nehéz dolgom,de azért jöhetne,majd ő pakol fel,én meg az alsó polcra. Ismerje csak meg a szekrény tartalmát, legalább ha keres valamit nem kell egy órát vacakolnia.

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok! Látom a betegek meggyógyultak! Arik vagytok hogy hiányoltok! :lol: :lol:
Megint beteg vagyok! Szombaton még csak egy kis torokkaparás, mára meg már tiszta nátha is vagyok! Szörnyen érzem magam!!!!!!
Hőemelkedésem is van! Önkényesen Aktil duo-t kezdtem el szedni!

Na puszika mindenkinek
anabana

Ana

Te is ágynak estél? Mi van veletek? Ennyire ősz van? Én is kezdek taknyosodni! Nem tetszik ez nekem!
Az Aktil jó! Szerintem nagy bajod nem lehet tőle! Gyógyulgass és gyere gyakrabban!

Kép
Kép
k_inga

Na jól van ám LÁnyok!
Azt hittem, interneten keresztül nem lehet fertőzni, de úgy látszik, hogy MÉGIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mai világban semmi sem lehetetlen!

Ne tessék már követni a példámat!
Vendég

Sziasztok!

Hát úgy látom, másnak sem könnyebb a nagyságos úrral :lol:

Na szóval, természetesen reggel már ölelgetett a párom, puszilgatott, odabújizott. Aztán napközben felhívott telcsin, pedig többnyire én szoktam őt hívni. Jó sokára vettem fel a telcsit :twisted: Délután amikor hazajött apusom, hozott hátradugott kézzel vmit, kérdezte, na, mit hoztam neked? Végigkérdeztem a póktól a csigáig mindent, aztán mondtam, hogy szabad a gazda. Egy csodás rózsaszál lámpácskát kaptam tőle, fémből van az alja, és üvegből a rózsa feje, amiben apró színes ledlámpák vannak, így pár másodpercenként váltja a színét, hol vörös, hol kék, hol sárga... egyszóval dönörűűű. Színterápia :)
A gyerkőcöknek is nagyon tetszik. Aztán átöltözött, és lement a gyerekekkel az udvarra játszani, és még elment velük bicajozni is egy nagy körre. Na ilyen az én uram.
Megpróbáltam megdumálni vele, hogy nem fogom zargatni, ha menni akar a haverhoz, vagy anyjáékhoz dumálni, mehet, de ne maradjon tovább egy óránál. Hát nem mondom, hogy elfogadta, de remélem, legalább átgondolja a dolgokat. Inkább elkezdett viccelődni rajta, hogy akkor ha hétközben nem megy át, akkor összeadva a napi 1 órát, hétvégén 7 órára elhúzhatja a belét. :twisted: A piszokja :lol:
Na majd lesz valahogy... vagy nem 8)

Bocsi lányok, most megyek. Jó éjt, szép álmokat!

esthajnalcsillag

Reggelt! Kép

Húúú, úgy látom jól elijesztettem mindenkit a rizsámmal :shock:

Na azért ha idetévednétek, nem tudom, látta-e valaki, de hoztam nektek ezt a nagyon cuki mesét:

http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_i ... 5.html?i=0

Remélem, tetszik, mert nekem nagyon :D Ez a mese is rámutat arra, hogy a szar munkát is el kell vkinek végeznie :lol:

Jó étvágyat, szép napot!

esthajnalcsillag

Szép napot mindenkinek!

Hát úgylátszik mindenki beteg lesz! Na most van járvány nem akkor mikor beharangozzák! És ne mondja nekem senki, hogy mindenki megfázott!

Nálam a nátha alakulgat, de most meg ráhúzódott a fülemre és a légcsövemre. Állandóan pattog a fülem a hangom meg olyan, mint egy mutáló kamasz fiúnak! :lol: :(
Így már én is kértem gyógyszit. Én Augmentin duo-t kaptam a főnöktől. Óvatos vagyok, mert ezt ugye lehet babásan is szedni és hát az ördög nem alszik, pláne, hogy pé idején vagyok!

Ana, az Aktil ugyanaz mint az Augmentin így nyugodtan szedheted.

Na de ez még nálam nem minden a múlt hét óta fájogat a bal vállam. De tegnap este óta már annyira, hogy nem bírok vele emelni és felemelni sem tudom a kezem.
Úgyhogy tele van a tö... ,hogy ennyire kehés vagyok! :evil:
De most adtak erre Diclofenacot és ha nem javulna irány az orvos!

Csillag, ezek a férfiak mindig tudják, ha valami rosszat tesznek és elcsavarják a fejünket utána!
Én itt melóhelyen nem tudom megnyitni a mesét, de majd otthon megskubizom.

Letti, ha nem baj én követném a példádat mert te már jobban vagy! :lol: :lol:

Legyen mindenkinek szép napja a betegek meg gyógyulgassanak velem együtt! :D :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Csillag

Azért aranyos volta férjed,látod,tudta ő,hogy sáros! Az enyém is ilyen!

Nagyon édes ez a mese!

Én is taknyos vagyok,este mézes kamillateát ittam,meg api bekente a hátamat,szerintem izomláza van vagy megfázott. De most nem fáj. Mindjárt hozzák a kisleányt,annyira megfázott a Bornapon,hogy be nem áll a szája! Óránként fújni kell a puffokat neki,meg tiszta takony!
Asszem majd ágyba dugom,aztán nézze a meséket.

Kép
Kép
k_inga

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?