Amúgy meg sziasztok!
Nem vagyok túlságosan feldobva az előbbiek miatt, bocsi. Majd igyekszem visszarázódni.
KPN:
Gratula a pöcölőshöz! Jó nagy méretek.
A két Matiszon jót nevettem, pont eléd kellett kerülnie ezeknek a neveknek?
Csutka:
Anyudnak jobbulást kívánok!
Zombi-Kubu:
Remélem már nem vagy zombi üzemmódban. A lila divatszín most, de mondjad Lizácskának, hogy inkább a ruhatárában szerepeltesse, ne a bőrszínén.
Mi a légkondival gyújtunk be a panelban, ill. a kutyaszobában egy tescos óccó miniradiátorral. Nemtom ikejájéknál miért szűnt meg az állatos szektor, remélem a budaörsiben még megvan, egyszer talán oda is eljutok... Bár az nekem nagy bűnözés, mert ott lehet egyedül kapni ikejás habcsókot (olyan négercsókfélét
), amiért odavalék...
A komentes füzetlapokat nem szoktam megtartani, használat után összetépem és kidobom.
Örülök, hogy Marcusnak ennyire tecc a bölcsi és máris van Eszterkéje!
A turis cuccok szupere, na és azok a babafotók... Olvadozom....
Judit:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Klassz, hogy a fiad jól érzi magát a suliban. Evezés? Nem semmi! Sok sikert hozzá!
Woody:
Náthával hogy álltok? Múlóban? Jobbulást.
Picurka még karmolássza magát?
Jaj, erről jut eszembe! Voltam a Pólusban a minap és az egyik üzletben rettentő giccses kerámiadobozkát árultak
"Az első körmöm" felirattal!!!
Azt hittem hányok is mellé (bár olyan feliratú emlékdobozkát nem láttam)! Ki vesz meg ilyesmit, ez annyira gáz!
Estrella:
Mensigörcsölés remélem már elmúlt.
Azért te sem bízod a véletlenre, máris babarucit vettél.
Ez olyan édes, én beszaribb vagyok nálad, még nem mertem gyerekholmit vásárolni.
Vikus:
Sajnálom, hogy sperma-terminátorová vagy, de az inszem ezt kiküszöböli, no para!
Az idióta-tudatlan vendégedre oda se figyelj, a PCO-tól és a PCOS-től simán lehet gyereke a nőknek, csak oda kell figyelni. Ha ez derült ki nálad, akkor már tudják, meglesz az a baba, hidd el!
IR-hez drukkolok, hogy az negatív legyen!
Ancsav:
Neked is menysienyhítőket küldök, remélem a vv-en nem volt gáz.
Hétfőre mennek drukkjaim!
Zsuzsó:
Én biz fostos vagyok, nem mernék nekivágni ekkora útnak... De azt mondják, hogy ha egy gyerek meg akar születni, akkor nincs akadály (azért én még ígysem vállalnám be). Remélem jól elbizonytalanítottalak!
Boccsika...
Zsuzska:
Vnbeni:
Köszi az együttérzést cicóilag.
Főnököd egyre gázabb, ezt megteheti, hogy leveszi a béred? Szupi a fogyókúra, de nem ilyen áron... Akartam írni, hogy ÜGYVÉÉÉD!!!! De látom, hogy elszántad magad, hajrá, nagyon drukkolok!
Biztos nem lesz egyszerű, de szerintem csak van vmi törvény, ami ellenzi ezt a folyamatos kiba@ósdit, nem?!
Gigi:
Wikka:
Csak pozitívan! Drukkolok!
Brumi:
Hajrá matiszolás!!!
Andrea:
Vv-ért le a kalappal előtted, meglátod lesz ez még sokkal lazább is!
Nagyon ügyes vagy!
Émelyegsz???
Hurrá!!!
Én kezdtem itt a fórumon ezt a bababörze-baromságot, mert naggyon unatkoztam, általában mindíg csak várakozóban voltam....
Örülök, hogy leporoltad az ötletet, új képeim nincsenek, csak a régiek, de felrakom a legelsőt - amivel indult - nosztalgiázásképpen:
GyőrenéIldi:
ERz a beszéd, gyere csak! Én is szavaztam!
Naggyon szépséges a kislányotok!
Béku:
Szerintem mindenkiből más tör elő, amikor 2 csíkot lát, vagy a doki gratulál neki... Én nagyon örültem, kimondhatatlan az az érzés! De amikor Sz elkezdte mondani a mk-s szarságokat, bennem maradt a para picit és megpróbáltam elnyomni az örömöm - bár nemigen sikerült. El akartam tenni akkorra, amikor már uhun is látszik a pzsák. Sajna nem így lett, de majd most!
Szóval azt akartam kihámozni ebből, hogy nem lehet eltitkolni még magad előtt sem, nemhogy mások előtt, hogy boldog vagy ilyenkor - nekem legalábbis nem megy.
Lukácsné:
Filipnek sok sikert és boldog perceket az új oviva, remélem könnyen beszokik majd és szeretni fogja
Macs:
Nagyon örülök, hogy az állapototok maradt, még egy kis türelemet és küzdést a kislányotoktól, hogy a megfelelő időben születhessenek meg, egészségesen a csöppek!
Milliónyi szeretdrukkjaim mennek!!!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Navi:
Te kis zugos-savas!
Beszéld meg Zorkával, hogy ne csesztesse a gyomrodat, mert az neki sem lesz jó, ha a mami nem jól érzi magát!
Drukk, hogy hamar odébbálljon a sav!
Rita:
Sajna, hogy ellenannyagot termelsz... De legalább a többi leleted szuper!
Ann:
Drukkolok a keddi uhura, hogy minden szépen rendben legyen!
Tündi:
Neked küldök mensimeghozót, elvileg nekem is holnap kéne megjönnie...
Angyalka:
Rád sem ismerek! Jól kiosztottad az asszisztenst - gratula!
Bennem is ment feljebb és feljebb a pumpa, ahogy olvastam a soraidat. Anyud milyen jó fej, egy orchideával kárpótolt.
Mieza:
Biztos nagyon szép lesz a gyerekszoba, majd teszel fel képet?
A kutyusokat jól leteszteltétek, szépen vizsgáztaki!
Jó börzézést, az uncsitesódnak nagy drukkjaim!