Új privát üzeneted érkezett!

oké Mieza, dobok sms-t.
jó pihit nektek Sopronban, jól térképezd fel a kismama-kisbaba cuccokat!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mieza, hány hetes most E.Albert?
unokatesódnak van jó endokrinológusa?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Amúgy meg sziasztok! :? Nem vagyok túlságosan feldobva az előbbiek miatt, bocsi. Majd igyekszem visszarázódni.

KPN:
Gratula a pöcölőshöz! Jó nagy méretek. :)
A két Matiszon jót nevettem, pont eléd kellett kerülnie ezeknek a neveknek? :lol:

Csutka:
Anyudnak jobbulást kívánok!

Zombi-Kubu:
Remélem már nem vagy zombi üzemmódban. A lila divatszín most, de mondjad Lizácskának, hogy inkább a ruhatárában szerepeltesse, ne a bőrszínén.
Mi a légkondival gyújtunk be a panelban, ill. a kutyaszobában egy tescos óccó miniradiátorral. Nemtom ikejájéknál miért szűnt meg az állatos szektor, remélem a budaörsiben még megvan, egyszer talán oda is eljutok... Bár az nekem nagy bűnözés, mert ott lehet egyedül kapni ikejás habcsókot (olyan négercsókfélét :oops: ), amiért odavalék...
A komentes füzetlapokat nem szoktam megtartani, használat után összetépem és kidobom. :oops:
Örülök, hogy Marcusnak ennyire tecc a bölcsi és máris van Eszterkéje! :)
A turis cuccok szupere, na és azok a babafotók... Olvadozom.... :lol:

Judit:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Klassz, hogy a fiad jól érzi magát a suliban. Evezés? Nem semmi! Sok sikert hozzá!

Woody:
Náthával hogy álltok? Múlóban? Jobbulást. :)
Picurka még karmolássza magát?

Jaj, erről jut eszembe! Voltam a Pólusban a minap és az egyik üzletben rettentő giccses kerámiadobozkát árultak :arrow: "Az első körmöm" felirattal!!! :shock: Azt hittem hányok is mellé (bár olyan feliratú emlékdobozkát nem láttam)! Ki vesz meg ilyesmit, ez annyira gáz!

Estrella:
Mensigörcsölés remélem már elmúlt.
Azért te sem bízod a véletlenre, máris babarucit vettél. :) Ez olyan édes, én beszaribb vagyok nálad, még nem mertem gyerekholmit vásárolni.

Vikus:
Sajnálom, hogy sperma-terminátorová vagy, de az inszem ezt kiküszöböli, no para! :)
Az idióta-tudatlan vendégedre oda se figyelj, a PCO-tól és a PCOS-től simán lehet gyereke a nőknek, csak oda kell figyelni. Ha ez derült ki nálad, akkor már tudják, meglesz az a baba, hidd el! :)
IR-hez drukkolok, hogy az negatív legyen!

Ancsav:
Neked is menysienyhítőket küldök, remélem a vv-en nem volt gáz.
Hétfőre mennek drukkjaim! :)

Zsuzsó:
Én biz fostos vagyok, nem mernék nekivágni ekkora útnak... De azt mondják, hogy ha egy gyerek meg akar születni, akkor nincs akadály (azért én még ígysem vállalnám be). Remélem jól elbizonytalanítottalak! :lol: Boccsika... :oops:

Zsuzska:

Vnbeni:
Köszi az együttérzést cicóilag.
Főnököd egyre gázabb, ezt megteheti, hogy leveszi a béred? Szupi a fogyókúra, de nem ilyen áron... Akartam írni, hogy ÜGYVÉÉÉD!!!! De látom, hogy elszántad magad, hajrá, nagyon drukkolok! :) Biztos nem lesz egyszerű, de szerintem csak van vmi törvény, ami ellenzi ezt a folyamatos kiba@ósdit, nem?!

Gigi:

Wikka:
Csak pozitívan! Drukkolok! :)

Brumi:
Hajrá matiszolás!!! :)

Andrea:
Vv-ért le a kalappal előtted, meglátod lesz ez még sokkal lazább is! :) Nagyon ügyes vagy!
Émelyegsz??? :) Hurrá!!! :wink: :lol:
Én kezdtem itt a fórumon ezt a bababörze-baromságot, mert naggyon unatkoztam, általában mindíg csak várakozóban voltam.... :)
Örülök, hogy leporoltad az ötletet, új képeim nincsenek, csak a régiek, de felrakom a legelsőt - amivel indult - nosztalgiázásképpen:
Kép

GyőrenéIldi:
ERz a beszéd, gyere csak! Én is szavaztam! :) Naggyon szépséges a kislányotok! :)

Béku:
Szerintem mindenkiből más tör elő, amikor 2 csíkot lát, vagy a doki gratulál neki... Én nagyon örültem, kimondhatatlan az az érzés! De amikor Sz elkezdte mondani a mk-s szarságokat, bennem maradt a para picit és megpróbáltam elnyomni az örömöm - bár nemigen sikerült. El akartam tenni akkorra, amikor már uhun is látszik a pzsák. Sajna nem így lett, de majd most! :lol: Szóval azt akartam kihámozni ebből, hogy nem lehet eltitkolni még magad előtt sem, nemhogy mások előtt, hogy boldog vagy ilyenkor - nekem legalábbis nem megy. :)

Lukácsné:
Filipnek sok sikert és boldog perceket az új oviva, remélem könnyen beszokik majd és szeretni fogja :)

Macs:
Nagyon örülök, hogy az állapototok maradt, még egy kis türelemet és küzdést a kislányotoktól, hogy a megfelelő időben születhessenek meg, egészségesen a csöppek! :)
Milliónyi szeretdrukkjaim mennek!!!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Navi:
Te kis zugos-savas! :) Beszéld meg Zorkával, hogy ne csesztesse a gyomrodat, mert az neki sem lesz jó, ha a mami nem jól érzi magát!
Drukk, hogy hamar odébbálljon a sav!

Rita:
Sajna, hogy ellenannyagot termelsz... De legalább a többi leleted szuper! :)

Ann:
Drukkolok a keddi uhura, hogy minden szépen rendben legyen! :)

Tündi:
Neked küldök mensimeghozót, elvileg nekem is holnap kéne megjönnie... :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Angyalka:
Rád sem ismerek! Jól kiosztottad az asszisztenst - gratula! :lol: Bennem is ment feljebb és feljebb a pumpa, ahogy olvastam a soraidat. Anyud milyen jó fej, egy orchideával kárpótolt. :lol:

Mieza:
Biztos nagyon szép lesz a gyerekszoba, majd teszel fel képet?
A kutyusokat jól leteszteltétek, szépen vizsgáztaki! :)
Jó börzézést, az uncsitesódnak nagy drukkjaim!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Hellóka Evribádi,

csak gondoltam szólok, h. természetesen megint tök feleslegesen paráztam... bocsánat a nyígásért! :oops: :) De köszönöm az együttérző szavakat!
Jól vagyunk, azaz Zorka mindenféle izgi pózokban teszteli anyuciját, de a feje lent van, szóval talán most már nem is fordul meg! Úgy néz ki nem lesz óriásbébi, aminek én nagyon örülök, 1,7 kg és azt modják, h. innentől ált. megkétszerezi a súlyát, szóval ha 3 kg körül lesz az szuper! Amúgy méretei egy 32-33 hetesnek megfelelőek! Fotót nem kaptam, már nem könnyű lekapni :lol:
Legközelebb már NST :shock: a 35. héten...

Andi, gondoltam, h. hozzá fogsz szokni a vv-hez! Én pont így voltam, mint te, most meg már annyira nem izgat a dolog.... nekem a kanül-branül páros a mumus, de legutóbb a sürgősségen töltött akciónk óta már az sem mozgat! :lol:
Jobb is ha nem parázol rá, mert ha minden okés a várandósságoddal (és miért is ne lenne?!), akkor is megcsapolnak jó néhányszor! :roll: :)

Angyalka, ez naggyon durva, h. kéretlenül pofáznak bele idegenek a dolgaidba... És mégis mit gondolt, egy ennyi idős (fiatal) nő, miért megy ilyen helyre? Benne van a pakliban, h. esetleg babát akar, nem? Hülye Picccsa! Szerintem is kérdezd meg legközelebb, h. mit akart ezzel?! :roll:

Wicca, drukk hegyek! :D :D :D

Kubu, nem semmi kép!!! :lol: Nagyon édik!

Mieza, és engem meg sem tetszett látogatni??? :twisted:
Látom, nem unatkozol! Használd ki, mert én már olyan vagyok, mint egy teknősbéka, csak nem a hátamon hordom a teknőm :lol:
Azt írja a nagykönyv, h. a 30-32. héttől már 90-95%-ban alszik a baba... de melyik???? :D Persze örülök, csak érzem, h. nehezen fér el :?
Képzeld, már csak 2 kutyusnak kell gazdit találnunk a 6-ból! :lol:

Judit, annyira együttérzek veled ezzel a teszteléssel kapcsolatban, engem ilyenkor már az ájulás kerülgetett :roll:
Én azt tanácsolom, h. ha mindenképpen akarsz csinálni, akkor csak hétfő reggel, indulás előtt tedd! De persze te tudod...

Jézusom, kinek akartam még írni??? :oops:

Majd ha szülünk (még nem most), mármint én, akkor dobnék egy sms-t vkinek... Angyalka, Mieza és Sajti száma van meg... kinek mehet majd? Csak mert a Zuram nem egy komputer-guru, bár azért meg tudná csinálni, de inkább majd én beszámolok ha már itthon vagyunk! :D Szóval csak h. tudjátok, mi van! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Velem semmi extra, holnapra várom Pirikét :arrow: ha megjön :arrow: akkor hétfőn izzítok a BMC-ben Silverboyyal.
Drukkoljatok, hogy cisztamentes legyek, legyen domináns tüszőm.
Kösszike! :)

Ma kéne menni gombászni, de van is kedvem, meg nincs is...

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, hát eléggé változó, h. jön-e a sav vagy sem... de azért Rennie barátnőm mindig kéznél van! :lol:
Tegnap doki konkrétan azt mondta, h. a kicsi tartja a lábacskájával a májamat :D Mondom: vettem észre! És nem csak azt...

Ann, szerintem nem vagy mániákus... én is így látom, h. valamiféle összeesküvés-elmélet részesei vagyunk, sajna! Na nem rettegek minden percben és eszem is ami jól esik, de rendesen hülyére vesznek minket! Na nem mennék most ebbe bele... :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti, drukkkk hétfőre neked is!!!
Majd jön Angyalka és varázsol! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi:
Engem nyugodtan bombázhattok szüléskor! :) Szívesen venném és majd továbítom is a csajoknak.
Na ugyi, hogy minden rendben volt? Tudtam én! Szerintem én is ezt fogom csinálni, ha már végre bennem lesz az a kölök és jó helyen! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Navi:
Köszi! :)
A májadat??? :shock: Hinnye! Csak nem kanópusztartó volt vmelyik előző életében, az ókorban? :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Okés, akkor majd érkezik az esemes :lol: öööö úgy 6-7 hét múlva! :wink:
Jaja, én is olyan idiótának éreztem magam tegnap mikkor kijöttünk dokitól... mondom is a páromnak, h. tök gyagya vagyok, h. emiatt képes voltam izgulni, de ez van! :roll: Rossz beidegződés, rosssz álom, na meg eddig mindig gond volt vmivel (vérkép)! Na most sem olyan überf@sza, de elmegy! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hát lehet, nem tudom, mi volt előző életeiben, de most mindenütt (nunitól ciciig) ott van, az tuti :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csajok, ismeri valaki ezt a könyvet?

http://bookline.hu/product/home.action? ... lem_nelkul

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok Lánykák,

Megfőztem az ebédet (1. borsóleves 2.tejszínes pulykamellcsíkok+tészta.. sütit nem sütöttem, de holnap palapicsa lesz.. túúúúúúúróssssss ).. végigfutottam a mai termést... itt épp süt a nap... kerek a világ :) (remélem így is marad...)

Navikám: 6-7 hét... bakker, most vittem a kistörpöt a múltkor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Hihetetlen, hogy már itt tartotok :)

Sajti: Hétfőn jössz Te is lehet? De jó. Hány óra fele? Én olyan 8 körül érkezem valszeg....

Judit: elíndítottam felétek egy nagy adag zebra szállítmányt :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: ..... Nálunk már alakul a csorda, 5 kis zebránk van már :lol: :lol: :lol: úgyhogy várom, hogy betársuljanak a Tieitek a szavannánkba.... :)

Most lépek, Rajó befejezte a PS-t, eszünk... majd még jövök..... :)
andrea-1

Sziasztok!

Judit:Elképesztöek ezek a fönökök,ne foglalkozz vele,nem tesz jót a pocakba lapuló babácskáknak.Már csak kettöt kell aludni.

Békú:
Hogy álltok a költözéssel?

Kiss Angyal:
Sajnos vannak még bunkó emberek,csodálom a türelmedet,hogx nem ugrottál neki.Nem rég engem a barátnöm akasztott ki ezzel a témával kapcsolatba,pillanatnyilag nem is tudtam reagálni annyira váratlanul ért az egész,de majd másnap amit kapott azt nem tette ki a kirakatba.

Wikka:
Mennek a hatalmas drukkok.

Kubu:
A gyerköcök zabálni valók!A tesós kép CSÚCS !Hát igen nem lehet elég korán elkezdeni!!!

Ildi:
Ablakok tárva,jöhet a babaragacs szállitmány!

Vicky:
Jól teszed,hogy még vársz a viszgával,amig nem vagy biztos a tudásodba addig nem is érdemes.Amikor én vizsgáztam nekem sem ment egyszerüen,már a forgalomba levezettem a kötelezö óráimat,már csak a vizsga volt hátra akkor kiderült a méhenkivüli terhesség az kemény 3 hetet elvett az életemböl,amikor velem minden rendben volt akkor elromlott az oktató autója, megint három hét amig megjavitották.Mondanom sem kell,hogy ez idöalatt azt is elfelejtettem amit tudtam.Jött 12 plusz óra és minden ment mind a karikacsapás.Türelem-türelem-türelem...Nekem az volt a legkevessebb.

Mieza:
Mennek a drukkok a az unokatesódnak!
Gratula a szerzeményedhez,és majd várjuk ám a babaszoba fotokat!

Andi:
Ha jól emlékszem,Te is hétfön mész UH-ra?Szoritok!

Zsuzsó:
Most jó nagy dilemmába vagy az utazással kapcsolatba,hát nem is tudom,hogy mi is lenne a jobb.Talán magamat ismerve beválalnám,ha idönként meglehet állni egy kis sétára.Egy igazi pihizés rádférne,csak az a fránya 800 km ne lenne.Halgass a megérzésedre!

Üdv:
Zsuzska!
zsuzska2007

Navi:
Oksa, minnyám itt van! Atyavilág! :)

Andrea:
Én is akörül tervezem,max 8.30-as befutással. :wink: Ha mennem kell hétfőn akkor kaptok tőlem egy rég beígért posztert. :)

Zsuzsó:
Én nem olvastam, neked megvan?

Nembizti, hogy gombászunk... Lustik lettünk, talán punnyadás lesz helyette.

Pááá!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

mieza: Hogy hogy csak szedte az unokatesód a metet? Ezt nem igazán kéne abbahagyni. Vagy annyira rosszul volt tőle? Sajnos csak a diéta szerintem levés, bár ez attól is függ milyen súlyos az IR. A stimu nekem is volt hogy le kellett állítani a sok tüsző miatt, de volt hogy csak egy tüszőm ért. Nekem variáltak az adagolással. Volt hogy 3/4-et kellett szúrnom. Meg az utolsónál azért próbálkozott Z. a puregonnal hátha attól több tüszőm lesz. Hát egy sem volt. Utána meg a merionáltól lett 4. Az inszemnél sem jó a sok tüsző, úgy tudom csak akkor csinálják meg ha ennél nincs több. Szerintem ciklusa válogatja hogy reagál az ember.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter!

Sajnálom. Írtam pü-t.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Sajti!
Köszi,jó hogy vagy... :D
Hétfőre megy a drukk!

Mieza!
nagyon durva a lopás sztori....eldobom az agyam....
Mi az a Met amit az uncsitesód szed az IR-re?
Nekem is kell mennem kedden IR vizsgálatra,mert tele vagyok cisztával!

Tényleg vmi gyógynövény vagy vmi a PCOra?????????????
vikus82

No vagyok :D :D

Zsuzska: ma átvittem az első adagot az új lakhelyünkre,hát mikor kiraktam,elcsodálkoztam,hogy milyen keveset sikerült átdobni első körben :lol: :lol: :lol: :lol:

Könyvek,dvd-k,kazetták,cd-k,naon-téli ruhák :lol: :lol:
Össz. asszem 9 tárolódobozzal,de pár perc alatt végeztem is.
Bútorok köv. 7végén költöznek,vagy az azutánin... :?

Sajti: azt hiszem félreértetted a 2csíkos kérdésemet :)
Én se tudnám eltitkolni,mikor Sz mondta,hogy +++,telivigyorral jöttünk ki párommal :D

Csak az érdekelt,hogy akinek nem jött össze az első,csak hosszú évek után még több próbálkozással,hogyan fogja fel,hogy bizony ott baba van...? :D
Mert aki "simán" teherbe esik,az olyan könnyedén tudja venni,hogy hát PERSZE...

Mieza: drukk ezerrel az unokatesódnak!!!

Wikka-hírek:
6 petesejtje lett,mára 5 megtermékenyült!!!!! :D
A 6. még holnapig küzd :D
Kép

Úgyhogy 5 naposra neveztek be a kis bébik,reméljük lesz fagyitesó is :D

Kép
Vendég

Sajti: Neked is megy egy kis Macskusz-féle varázs,hogy a kis piros odataláljon!! :D

Kép

Csajok: amikor fogamzásgátlót ír Sz doki,akkor meg is vizsgál a Mary alatt?
Az a bizonyos Mary-s vizsgálat nem ez,amiről korábban beszélgettünk,ugye?
Sz csak azt mondta,hogy jöjjek vissza a Mary 1., 2., vagy 3.napján,és akkor felírja a gyógyszert.

A múltkor nem volt végül olyan véres vizsgálatom :lol: :lol: :lol: :lol: ,mert bár alatta mentem,addigra el is múlt :D :D :D
Vendég

Mai szerzeményem (Brendon):

Kép

Mármint nem a csaj,csak a bandázs :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Juj, ez a lopós történet elég gáz. Remélem meglett a tatyója szegény lánynak, ill. a tettes is kézre került és jól megkapja a magáét!

Béku:
Nem értettem félre, csak vszeg kissé elkalandoztak a gondolataim (és még le is írtam! :lol: ), hát ez sült ki belőle. :lol: Bocsi, ha hosszadalmas lett... :oops:
Amúgy sem tudnánk, milyen érzés, ha "simán" sikerül - mégha éppen matiszolással is, mert nekünk már megvan az előéletünk és mindenképpen nagy bódottád. :wink:
Sz ügynök szerintem meguhuz azon a napon - gondolom, de nekem még csak antigonés volt... :roll:
Te is merész, vagy ezekkel a vásárlásokkal. Helyesbítek: irígy dög vagyok :lol: , amiért ennyire pozitív vagy és én meg ennyire betoji-óvatos duhaj. :lol:

Wikka:
Mind termékenyüljön meg, gratula a sok petikéhez, ügyesek vagytok!!! :)

Nem is mondtam, hogy minden trombi-leletem szuper lett, csak a koleszterinem picit magas, de majd ez is helyreáll szerintem. Az ÁEK-ban nagyon kibuktam, időpontra mentem, de csak 2,5 óra múlva hívtak be (így nem lehet írni, a Zuram itt dorombol - szó szerint, azzal a hangszerrel - a fülembe és azt dorombolja, amit éppen írok, annyira vicces :lol: ), és leripakodtam kultúráltan a fejét, hogy minek adnak ip-ot, ennek semmi értelme. Mondjuk az ip. csak tájékoztató jellegű, ezt ott tudtam meg... :? Ráadásul előttem behívták az utánam következőt (tulképp ezért is tettem szóvá a várakozást), erre az asszisztens a szemembe hazudta, hogy előtte 2x is hívott. Mondtam, hogy ez nem igaz, mert kinn ültünk és mindenki látta, hogy nem engem hívott, de csak tartotta a hazugságát - áááá, nehogymá elismerje az igazat! Közöltem vele, hogy erről nem nyitok vitát! Láttátok volna az arcát, szerintem egy kémcső vérben meg bírt volna fojtani! :lol: :lol: :lol:
Tényleg lehetett vmi front, hogy többen is agresszívkodtunk héten (pl.: Angyalka is), hozzáteszem JOGOSAN.

Asszem a mai hosszabb hsz-om is kicsit paprikásra sikerált... :oops:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: gratula az eredményeidhez!!! :D

Igen,tény,hogy bátor vagyok,ennek csak az az oka,hogy BIZTOS vagyok a dolgomban :D

Inkább remélek,minthogy félve éljem az életemet,hogy nekem sose lesz :D
Ha ne adj' Isten másképp lenne,van énnekem egy nővérem meg egy húgom,nekik is odapasszolhatok mindent ;)
Vagy akár barátnőnek :D

A Titok azt mondja,hogy ne csak reméljem,hanem higgyem el,hogy úgy lesz,és tegyek is aszerint :)
Úgyhogy megvan a szekrényben a helye a baba-dolgoknak,egyébként ha nem vennék is,még megvannak a mi régi babaruháink is...,és várnak ránk ;)

De semmi kétségem affelől,hogy lesz babánk hamarosan.
Talán nem rögtön,de szerintem a 2.nekifutás már sikeres lesz!!! :D
Vendég

Sajti: nekem is antigonés lesz.. :roll:
A long után most antigonés,és előtte 1 hónapig kapok fogamzásgátlót,amiatt kell bemennem egy hónappal a lehetséges kezdés előtt (azaz min. 2 hónappal a beülti után...)

De már alig várom!!!
Ez az ovu teszt elég gáz,a harmadik még az előző kettőnél is halványabb... :shock: :shock: :shock:

Ma este megcsinálom az utsót,aztán ráhagyom a természetre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán indulok is a moziba,randim van az urammal :lol: :lol:

Tudtátok,hogy mozi-napok vannak??? :D
590 Ft a jegy (Palace mozikártyával csak 500 ;) )
Vendég

Sziasztok!

Először is ((((((((((Eszter)))))))))) Mást nem nagyon tudok mondani.

Béka, ha halványul az ovuteszt, akkor megvolt a peteérés már. Nem mindenkinek lesz erősebb mint a kontroll, olyankor a legerősebb volt +.

Tiszta "mázlista" vagyok, én érzem az ovulációt. Onnantól mensiig hányingerem van, meg feszül a mellem. Ez a mensit is jól jelzi. Holnap pl tuti megjön, de lehet, hogy még ma, mert már csökkent a mellfeszülés. A hasam is fáj. De elég morbid, amikor a szervezetem kiabálja az ovut, pedig esély sincs. :cry:

Nem tudom, ki mondta, hogy az IR divatbetegség meg elég a diéta (sokat olvastam és lukas a zagyam), mindenesetre, több olyan ismerősöm is van, akik évekig tartó mindenféle kezelés ellenére sem estek teherbe, mindenféle diéta mellett híztak, és a met szedését követően egyrészt azonnal fogyni kezdtek, másrészt 1-2 cikluson belül spontán teherbe estek. Személy szerint 3 lányt ismerek akik így jártak. Volt olyan, aki több sikertelen inszem és 4 év után az első(!) metes ciklusban... Mellesleg neki 38-as 120 percesre adták a metet.

Kubu, ha egyedül mész, nem érdemes családi jegyet venni, az amúgyis úgy tudom hogy hétvégén és a hozzá kapcsolódó ünnepnapokon játszik csak. Van 24 órás jegy is, ezt már akkor megéri, ha összesen 4 járművel mész, meg van 72 órás.

Vnbeni, mivel védettséged van, ha megszüntette a főnököd a munkaköröd, fel kell ajánljon egy végzettségednek megfelelő másikat, minimum ugyanazzal a fizetéssel!!! Mivel vett fel másvalakit, nem hivatkozhat még létszámcsökkentésre sem. De gondolom ezt Mieza ügyvédje is elmondja, vagy már elmondta.

Tegnap este 7-ig dolgoztunk. Jó, jó, fizetik a túlórát, de pénteken ez már kegyetlenség. Ráadásul szerintem kb szart pofoztunk. A tűzoltóság megvétózta a mintatermet, meg kell szüntetni. Na az ott található szemetet kellett szétválogatni, rendszerezni, dobozolni és lehordani a raktárba. Zseniális meló. :?

Ma viszont elkezdődött a tanfolyamom. Másfél év múlva kiváló masszőr leszek, beindítom a vállalkozásom és 2 év múlva azt csinálom, amit szeretek. Babázás mellett szépen ráér felfutni a vállalkozás és utána a fene sem megy vissza gályázni. Babamasszázst fogok csinálni hasfájós babáknak. Meg kismamamasszázst. :D
aktucs

Az IR-re én egy ideig ittam a kecskeruta teát. Naponta egy csészével. Lehet hogy ez is segített.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Látom Sajti már jobban: hála az égnek!

Wikka: huh nem semmi, reméljük sikerül elsőre, de a sitáborba is jut. Én azért szurkolok, hogy maradjanak veled elsőre.

Judit: már nem kell sokat aludni! Kicsit legyél türelmes, és nagyon szorítunk.

Breki: nagyon várod már te is a babázást, kivánom mielőbb sikerüljön! Mi ez a "bandázs" vagy mi a csuda?

Navi: egy pocakfotót nem kapunk????

Woody: várunk Lili képeket és beszámolót,mit csinál mostanában. Szerintem már valami hangokat biztos ad? Mosoly?

Kubu: mi lett a mai nappal, hogy bírod?? Hányszor kell menni?
Ja a családi jegy, hát kell hozzá gyereket is vinni, bocsi, de most kikerestem. Amugy minden nap használható: http://www.bkv.hu/hu/napijegy_tipusu_je ... aladi_jegy

Zsuzska: nem semmi vizsgatörténet! Még jó, hogy nekem a 3. sikerült, mert utána törte autót totálra oktató. Na az lett volna szép ismeretlen kocsin gyakorolni majd vizsgázni. Igy is rengetegbe került.

Ja ma a kocsira felkerült a kipufogó is. Én már alig várom, hogy végre beleüljek és mehessek, talán október? Annyira hiányzik már a vezetés, lassan elfelejtek mindent, na de majd akkor.

Aktucs: micsoda tervek, reméljük sikerülnek. Kismama és babamasszázs jól hangzik. Mert amugy bizony keserves kenyér a masszirozás. A legtöbb felnőtt embernek nincs erre pénze. Most nekem se, pedig én 2 éve hetente többször jártam. A massz. lány panaszkodik, hogy nagyon kevés a vendég, és állást is én találtam neki igen keservesen. Most ő segít nekem.

üdv mára

kispatak
Vendég

kispatak: Ez a bandázs az egy gumis széles öv, ami melegíti a pocakot, meg ezzel még lehet a normál derekú nadrágokat is hordani még egy ideig (kigombolva).
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky az infót!

De jó lett volna ilyen az én koromban, nem fázott volna annyit a derekam. Ja buta ötlet, de most is fázós vagyok, lehet ezt hordani nadrágon belül is, mert lehet akkor vennem kellene egyet - hol kapni ilyent és mennyi?

üdv kispatak
Vendég

Vicky, ezt a kecske :-) teát terhesség alatt is lehet inni? :roll:
Kubu, Woody, tejserkentő hatása is van, ahogy olvastam. :idea:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Vagyok ám, csak barinőzök most két napig!
De amíg fél szemmel a tv-t nézem, addig gyorsan bekukk...látom sokat írtatok, visszaolvasok és próbálok reagálni :roll:

Kép
judit0713

Judit!
Mikor is volt pontosan az ET-d??? Hétfőn lesz két hete?
gigibp

Mieza,
E.Albert ( ettől betojtam, ez akár Einstein is lehet magyarosítva:lol: ) szerintem rengeteg új ruhát is fog kapni a rokonságtól mihelyst megszületik, tehát nem kell aggódnod hogy "csupa használtban" fog tündökölni :wink:

Sajti,
hát persze hogy nem lesznek ciszták, csak domina, és indulhat a jégtánc :wink:
A hétfő különben is a jó hírek napja lesz mindhármunk életében!!!

Breki,
szuper cuccokat tudsz vadászni, látom!
Én is megtöltöttem már a megfigyelő oldalamat vagy 5-6 gatyóval meg 10-12 felsővel, plusz egy biztonsági öv lehúzóval, ami povakhoz ajánlott (potom ezres, újonnan meg 10-12 ezerért láttam)
Ja, és rendeltem magamnak egy gyönyörűséges Bola láncot :) Tudom, hogy csak kb. 20 hetes koruktól hallják, de nekem nagyon tetszik, és asszem a viselésétől méginkább kismamának érzem majd magam :oops:

Zsuzsó,
most nem iszom a palástfű teát. Valahogy túlságosan biztos voltam magamban és a babá(k)ban a beülti után, így azt gondoltom elég a crinone. Egyébként inszem utám 2-3 nappal kezdtem el inni anno.

Kispatak,
bandázs rengeteg helyen kapható (szerintem ne kismama boltban keresd, mert ott drágább) az ára 1500-4000 között változó. Sima pamutot 1500-ért már kapni, tudod hordani a naci alatt is, rengeteg kolléganőm hordja vesevédőként.

Aktucs,
én nagyon szívesen leszek próbababa a masszázsodhoz :wink:
Szerintem is jó ötlet babázás alatt belekezdeni valamibe, van időd tesztelni hogy működne-e főállásként, és ha nem, még mindig lehet változtatni.

Kép
judit0713

Gigi,
szerdán (8-án) volt az ET. Nálunk vv van, ezért nem kell kivárni a két hetet.
Viszont valszeg ezért nem érdemes előtte tesztelni, mert még nagyon kicsi a terhesség.

Kép
judit0713

Igen! Pont ezt akartam írni, hogy inkább ne tesztelj, mert az még korai!!!!
Na akkor már csak egy napot kell kibírnod és megtudod a hírt hivatalosan is, hogy kismami vagy! :D
Amúgy hogy érzed magad?
Vannak még tüneteid?
Nekem néha fájdogál a hasam, de alig érezhetőn! Akkor is előjön, ha sokat állok ilyesmi...
Amúgy ez a genya torokfájás, köhögés nem akar elmúlni, hol jobb, hol rosszabb... Blööööööö
gigibp

Andi,
remélem hétfőre ideér a csordából min. 1 zebrácska...bár én csak kedd reggel tudok vele talizni, mert angyali türelemmel kivárom a vv eredményét :roll:

Sajti, Andi,
ha Wikkának hétfőn lesz a beülti, beugorhatnánk hozzá egy kis ++++energyt átadni. Hm?

Kép
judit0713

Hááát, őszintén?
1-2 napja esténként enyhe cickóhúzódás, éjszakánként hol fázok hol izzadok (ez vajon ettől van???), semmi egyéb :roll:
DE mint tudjuk, nem kell a jeleket figyelni, csak HINNI, TUDNI HOGY KISMAMÁK VAGYUNK :idea:

Kép
judit0713

Judit, tesztelés elhessegető hullámokat elindítom felétek. már csak egy nap és egy reggel. :-D
nagyon drukkolok.

Gigi, neked mikor lesz eredmény? te ugye otthon kell, hogy tesztelj?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszönöm Zsuzsó, egy angyal vagy :)
Majd ha eljön a te indőd, én is segítek, hogy kibírd a megfelő időpontig ...és persze erősen koncentrálok majd rád, hogy lélekben veled legyek...tudod, én vonzom a jóóóó hírt :wink:

Kép
judit0713

Zsuzsó, igen itthon, péntek reggel... Brrrr nagyon messze van még!

Judit! Nem figyeljük a jeleket, egyszerűen csak elhisszük, hogy kismamik vagyunk és kész! Punk-tum! :D
gigibp

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ csajok, most hogy elkezdtünk beszélgetni róla, megint olyan izgatott lettem....már alig várom a hétfő reggelt...az a baj, hogy annyira biztos vagyok benne, hogy óriási pofáraesés lesz ha mégsem :oops:

Kép
judit0713

Juditkám,
Itt vagyok, csak néztük ezt az indiai megasztárt... :shock: .... annyi c. típusú állampolgár van benne, hogy az már fáj....... :x :x
Tesztelés: Szóval kibírod még hétfőn reggel is???? !!! :) Nagyon ügyes vagy, irígylem ezt a biztos hitet, ami itt jópáratoknak van!!!! :)... én még most is elbizonytalanodok majd minden nap..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wikka látogatás: persze, elvileg nincs akadálya, csak aztán majd mennem kell "szeretett" munkahelyemre.. :evil: :evil: :evil:
Ott most full gáz a helyzet, listáról beszélnek, hogy már készül, hogy kik legyenek kirúgva!!!! Meg egy ipse végigjár mindenkit egytől-egyig, hogy mennyire "kell" az ő munkája... Ez most a héten derült ki. Az oké, hogy engem eleve a lombik miatt nem, meg most már talán amúgy sem...de - és tényleg nem akarok itt nyavajogni minden szaron - azt beszéltük itthon, hogy ebbe a légkörbe, ami emiatt (is) van, mostmár tényleg nem kéne sokáig bejárnom.
De hogy rukkoljak én ezzel elő szerintetek Sz-nek, vagy majd házidokinak? Erről jut eszembe, még a házidoki cserét is le akarom bonyolítani...

Sajtikám: Én már el is felejtettem a Nagyurat... de előre is köszi-köszi, borítékolható hogy lesz sikere nálunk :lol:
Mária barátnőd jeletkezget már????? Remélem, mert jó lenne hétfőn ha ott lennél velem.... huh... csak már túl lennénk a hétfőn..... :lol: :shock:

Mieza: Örülök, hogy alakul a babaszoba, majd tényleg fotót kérünk!!! :)
Albertedről mindig eszembe jut, hogy az én bolond Rajóm állandóan azzal poénkodik, hogy van itt nálunk egy Adolf Albert nevű szomszéd srác.... hát Rajó évek óta nem bírja mejegyezni a nevét, és következetesen Antonovics Antalnak hívja a tvreklámos mosógépszerelő után szabadon... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hát, végülis a monogram az stimmel... :shock:

Gigi: Nálatok úgy van, hogy otthon teszt és utána ha pozitív akkor van csak vv, vagy amúgy is csak később, mint ahogy a béjemcéjben szokás???
Kapsz egy kis ragacsot a biztos +os teszthez :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
andrea-1

Andikám,
igen, úgy tervezem hogy nem stresszelem magam a teszttel...de amint látod, egyik percben ezt gondolom, másik percben meg mást...ez gáááááz!!!!
Szóval ne aggódj a nyavalygásod miatt, szerintem már tőlem kaparják a csajok a falat :oops: :oops: :oops:

Ami a benti helyzetet illeti: szerintem te is rászolgáltál már egy jóóó hosszúúú pihire, tehát ha anyagilag bírjátok, irasd csak szépen ki magad.
Szerintem Sz-t kérdezd meg, hogy javasolt-e esetedben a táppénz min. a 12. hétig. És ha igent mond (márpedig ilyen bmc-s múlttal azt fogja mondani) akkor kérj tőle egy ajánlást a háziorvoshoz.
Aztán majd a 12. hét után szépen lezsírozod házidokival hogy tartson tp-n. :wink:

Kép
judit0713

Nekem ilyen szempontból szerencsém van, "többszörösen hátrányos helyzetű " vagyok:
- betöltött 39 év
- ICSIS lombik babák
- születéskori csípőficam amit nem nagyon kellene terhelni
- nagyfrekvenciás gépek a munkahelyen
- napi min. 3 óra autózás a mhelyre

Szerintem nincs doki aki ezek mellett ne venne SOS tp-re amint kiderül hogy baba(k) van(nak) a pocimban!

Kép
judit0713

Hát, én ennyire nem vagyok halmozottan hátrányos helyzetű :)
38,5 év
napi 2,5 óra minimum utazás bkv-val (3-3 átszállás oda-vissza)
munkahelyi stressz
(a későbbiekben esetleg: a munkahely egy 800 fős hivatal+ rengeteg bejáró ügyfélre hivatkozás :arrow: influenza...)

Nagyjából ennyit tudnék felhozni.. :shock: mindenesetre ha lesz már szívhang, akkor megpróbálkozom vele... de akkor Te azt mondod, hogy első körben majd Sz-nél kellene próbálkozni?
andrea-1

Mivel a leszívások, beültik, stb. alkalmával is mindig odabiggyesztették a zárók aljára hogy "betegállományba vétel javasolt", szerintem simán mondhatod neki.
Hiszen valszeg ad zárót a szívhang uhu után, főleg hogy spontán terhes vagy, tuti nem kell többször menned a bmc-be.

Kép
judit0713

Nekem mázlim van a házidokinénimmel is, mivel egy tündér, tehát én tuti itthon maradok, csak annyi időre megyek be, amíg ezt mosolyogva közlöm a főnökömmel :D
És ez a pillanat kedden fog elérkezni!!!!!!!!!!

Kép
judit0713

Jó éjt mindenkinek!
Álmodjatok szépeket, nagy pocakokról, szépséges kisbabákról :wink:

Kép
judit0713

Na majd meglátjuk, először legyen szívhang, aztán úgyis megmondja majd Sz. a tutit, de bízom benne, hogy a 3 felsorolt mellett a bmc-s előlélet már elég lehet, hogy úgy lássa, hogy ne kockáztassunk.... (amúgy továbbra is Hozzá tervezem, hogy járok majd csak privátban, és úgy láttam a priv. betegeit is a bmc-ben fogadja, úgyogy csajok, nem úsztok meg.... )

Anyám, hétfőn megtudod a babákat, kedden bemész bejelenteni, hogy csá????? :) Nem semmi vagy, de én ugyanezt csinálnám :)
andrea-1

Lányok,Wikka tuti nagyon örülne Nektek,de valószínűleg szerdán lesz a beültije,mert akkor telik le az 5 nap :D

Andi: szerintem Sz nagyon rendes,tuti,hogy megérti a helyzetet,és javasolja majd a táppénzt!! :)

Judit: HŐŐŐŐS vagy!! :)
Én nem tudtam megállni,hogy teszteljek aznap hajnalban,de megbántam! Tényleg nem mutatja ki mindig a vizeletes teszt,és nem jó elkeseredni,mikor ugyanúgy lehet pozitív! +++++

Szóval hagyd rá a BMC-re,tuti szerencsét hoznak majd :)
Én nagyon drukkolok,bár nincs kétségem a +++ felől ;)

Kispatak: még jóóó,hogy várom a babázást :D
Már 10 éve várom :D
Párommal meg majd' 5 éve :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?