Sziasztok
Hozom mindjárt a képet!!!!!!
Köszönöm, hogy írtatok Nekem
Jól vagyok igaz a hányinger, már megtámadt, de küszködöm vele
Egyenlőre még Én vagyok nyerőben
Tegnap Biatorbágyon voltunk....Vásároltunk a páromnak, egész végig a picsámban volt, el ne vesszek
olyan édes volt, mindig felcsillant a szeme, meg sunyi kaptam pocak simit
mert anyósékkal voltunk.... zabálni való....persze úgy felvagyok fujódva, hogy csak na...mint egy görög dinnye...ezáltal szellentésem is van...
De elviselem
nem vészes
Párom örült amúgy, ő sejtette, már Szombaton mivel akkor már szerinte, hülye voltam....Ami igaz is...mert jó kedvűen keltem, aztán percek alatt hol rossz hol jó volt,és nem lehetett vele beszélgetni
Aztán vettük a tesztet Szombaton, ami Vasárnap reggel miután a párom már nézzte mikor kellek felkelltem és közölta, hogy na ovatossan a wc-re menéssel-mondván vigyem már rögtön a tesztet magammal-úgy volt reggel 7 kor, megcsináltam és behívtam a fürdőbe, gyere nézzd meg, nem tetszet neki, inkább hallani szerette volna tőlem...aztán megnézzte és ennyit mondot, hogy tudtam, hogy bezebrásodtál
Aztán megbeszéltük, senki nem tudhatja meg, csak Ti, rátok kaptam engedélyt, meg egyik barinőmre:) Nikire
rohantam is
a párja tündéri mosolyt dobot rám, mikor meséltem neki...na akkor siker, mondja
Mondom igen....De a nagy öröm majd késöbb, ha orvos is izagolja, és láttom is a szívverést...ami szerintem 3-4 hét múlva lesz esedékes, addig felesleges...
Na szóval ezek voltak