Új privát üzeneted érkezett!

Gigi,
köszi a laptetőt :D

Angyal,
ha csak ez a gyógyi kell hogy teljesüljön az álmod, szerintem tömni fogod magadba :)

Zsuzsó,
eddig nekem is normálisnak tűnt a főnököm, de szerintem most kezd neki leesni, hogy mi nem állunk meg amíg nem lesz baba...aztán most kezdi látni hogy a helyettes nem igazán birkózik meg egy 100 fős területtel, ahol ráadásul mindig van valami javítani/újítani/változtatni való :roll:
Pedig én már itthon maradok, 1000%-ra eldöntöttem!!!
Utazás: ha meg tudtok állni min. 1,5-2 óránként kicsit sétálni, nyújtózni, akkor talán nem olyan vészes. Bááár a beágyazódás ugye a fogamzástól a 6-12 napon van, tehát éppen beleesne...nehéz kérdés...közelebb valami jó kis hely???

Rita,
a fene egye hogy mindig van valami :twisted:
De látom eltökélt vagy, tehát sikerülnie kell! Jó ötlet a magándoki, csak tűjön már el minden akadály a kistesó útjából!!!

Ann,
túlstimu tünetek monnyanak le!!!

Kép
judit0713

Na Ann,ennek a varáslásnak tuti sikerülnie kell :D :D :D

Andikám:hát Te már ilyen ügyes vagy :D :?: :D nem ordítasz a vv-nél :?: :D :?: képzeld én sem :D pedig én is simán leborultam a székről is ha kellett :D
Csütörtökön a hematológus 16 kémcső vért szivatott le vér-nénivel :wink: :shock: :shock: :shock: és semmi :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Jó a fantáziád Angyalkám, látom Te se most kezdted :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..... de ordítani nem szoktam, csak vetődni ... meg a frászt hozni a vv-sekre :)... na de most már olyan Jaszkari Géza vagyok ezügyben, hogy az csak na :)
16 cső a Te picike vénkony kis testedből??? Aztak..... ez ütött... :shock: :shock:
andrea-1

Lyányok,
hova jártok ti ahol ennyi véreket színak????
Csak azé kérdem, hogy én jól elkerüljem azt a helyet! :lol:
Nagggyon rosszul hangzanak ezek a tizenkémcsövek, én már a bmc-s beugróra kért 5-re is elég mereven néztem :shock:

Kép
judit0713

Képzeljétek, hogy lenyugtassam magam a főnöktől, jól felmentem a teszveszre éééééééééés kismamarucikat nézegettem, sőőőőőőőt egy párat be is tettem a megfigyelőbe (persze csak olyat aminek 20. után van a lejárata).
Lehet hogy teljesen meggárgyultam? :roll:

Kép
judit0713

Kis Angyal! Nagyon drága vagy!!! Kedden hozom majd a varázslásod eredményének jóhírét! :))

Andi gratula! Amúgy vicces, de más nem is gondolná hogy mennyire nagy boldogság ez, hogy az ember már ilyeneket elér. No ájulás, no hiszti! Fántásztiko!!

Vicky, nekem mindig szabályosak voltak a ciklusaim, és nem szokott görcsölni a hasam. Tehát ezek akkor valszeg olyan jelek, ami miatt reményeim szerint kizárható a pcos.
Na szóval ezt a kérdést gondoltam ki Sz ügynök felé: "Mit gondol? Érdemes lenne egy inzulinrezisztencia vizsgálatra elmenni?"
ann74

nekem 8-9 kémcsőnél többet nem szíttak még le sosem asszem :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm Mindenkinek a sok infót,meglátom,hogy tudok-e várni egy hónapot,míg megyek Sz-hez,vagy előtte zaklatom a nőgyogyimat a beutaló miatt.
Ő dolgozik egy magánkórházban is,ahol szintén van meddőségi, szóval talán nem lesz ellenére,amúgy is nagyon cuki :lol: :lol: :lol:

Én mindig kifogom a fiatal és jóképű dokikat :D

Ann: küldök egy kis Maccs-féle varázslást,míg nem teszi meg személyesen:

Kép KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Ann,
mostmár aztán úgy megvannak varázskodva a pfészkeid, hogy tuti a jó hír keddre :D

Kép
judit0713

Hu!

Nem vagyok 1-2 órát, aztán nézze meg az ember! Annyit irtok, hogy követni se lehet - pedig, Sajti és Mieza nincs is itt. Eszter téged is várunk vissza, és mi van Macsekkal?

Jó, hogy leírtátok a Krama Kft-t, mert ott is van magánlabor, de a Ciris Intézetben is. Érdemes ám őket felhivni, mert vannak árkülönbségek - aztán meg jó tanács. Amit nekem kellett volna magánban (FSH meg másik valami) bizony megcsináltattam SZTK-ban ingyen. Ugyhogy tessék érdeklődni a helyi SZTK-ban. Mit csinálnak, milyen beutaló kell és kitől. Nekem a helyi nőgyogyi adta és szó nélkül! Tessék spórolni, van mire kiadni ugyis! És egészségpénztár aki teheti vagy kap a melóhelyről. Lassan közeledik év vége, lehet gondolkodni mennyit érdemes befizetni saját magunknak! (nekem jó lenne már valami állás, mert ha igy haladunk, az nagy baj lesz - miből fogok SZJA-t visszaigényelni?) Akit érdekel a téma irjon,a témát sokszor körbe jártam!

Judit: ez a főnök nem normális! Nekem volt egyszer olyan, hogy sok munka, még mondtam, hétvégére viszek valamit haza olvasni. Hétfőn meg rámmordult, hogy elolvastam - mondom nem, mert nem volt rá időm. Na akkor fogadtam meg,hogy haza munka nem jön, csak én! Te most légy otthon, és remélem, poci tele babókkal és többet már nem is mész mostanában!

Kubu: szóval kocsival mentél, de minek. Te szegény, és még a családtól is elvettek meg kidobtál egy vagyont benzinre.

Ann: én nem vagyok hős - 47 éve járom a fogorvosokat. Ez van, tudomásul kell venni. Félni nincs mitől. Enni kell valamivel, fog nélkül nem megy. Egy hid nem nagy dolog, majd inkább a fogeltávolítás/beültetés lesz "jó móka" - na ilyenben még nem volt részem. De tutkó, hogy dokker keni-vágja a témát. Nekem csak azért rossz a fogászat, mert asztmás vagyok, meg fáj mindenem a székben, ha órákat kell csücsülni benne, ja és szám az elfárad, ha ennyit nyitva. Multkor kaptam jó kis kitámasztót, lehet kérek legközelebbre is. Amugy azért irigylem azt, akinek nem kell járnia. Hidhoz még nem kezdték el a mintát, mert ma kaptam a 3. gyökérkezelést készre,aminek gyógyulni kell - most fájhat, teszi is. De homeós bogyók segítenek.

Na majd még bekukk, mert igy sem tudlak ám követni titeket.

üdv kispatak
Vendég

Judit: jól tetted,figyeld csak és 20.-án lecsapsz rája :D
Trombozis hajlam miatt mentem ehhez az őrült dokihoz ,de még a rossznyavajára is levetette :D

Olyan borzalmasan éreztem magam abban az intézményben,hogy el sem tudjátok képzelni...a dokker folyamatosan veszi a telefonokat...1 órát ültem bent nála étlen-szomjan (11:30-kor),mert hát ugye vv lesz...ezalatt az 1 óra alatt 5 percet ha beszélt velem...ki-be rohangált a rendelőből,koszos köpenyben :evil: és addig míg várakoztam szélvész dokira az aszisztense,hogy oldja a feszültségemet elkezdett cseverészni velem...miért vagyok itt...mondom,hogy miért...kérdezi,mennyi pénzt költöttem a nemlétező gyerekemre már :shock: akkor már az éhségtől amúgy is hisztis Angyalka,még ideges is lett...mondtam mennyit...erre ez a "tündér":és még mennyit akarok,nem kéne tudomásul vennem,hogy nem lesz gyerekem...Erre nagyon kellett türtőztetnem magamat,hogy ne adjak neki egy nagy pofont :wink:
Akkor már begizdultam és mondtam neki,hogy ne aggódjon ,mert pénz az van dögivel :D erre bevörösödött a feje...
Hogy lehet egy egészségügyis ekkora parittya :evil: :?: :evil: Fúúú utálom azt a helyet és még okt.5.-én mennem kell :cry:

Kép

kiss angyal

Ú Angyal, szerencséje van annyak a tyúknak, hogy Veled találkozott és hogy finom vagy és urinő..... Tőlem kapott volna rendesen az arcába az tuti, nem türtőztettem volna magam.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hú még ahogy olvastam is behergeltem magam rajta.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
andrea-1

Angyal!Erről te olvastál vhol?Én úgy tudom csak 2 féle képpen lehet segíteni.Az egyik apa véréből kivont plazmával,amelyet nekem adnak,a másik az ivig.Ha tudsz másról szívesen hallanék róla.már teljesen nega vagyok az ügyben.
ritabmc

Judit: én az eredményhirdetésem napján lejáró licitet figyeltem,ill. licitáltam is rá,a Terhesség napról napra c. könyvecskére.
Aztán miután mondta Sz,hogy +++,este lejárt a licit,másnap megkaptam a könyvet :D
Vendég

Fúúú,olyan pipa voltam,de ott ült kint az Anyukám és ezt a f@szt és a slepjét egy "bari" :wink: nője ajánlotta...de,ha legközelebb megyek,remélem utoljára,akkor tuti,hogy meg fogom kérdezni a dokker előtt ezt a szimpi Pirikét,hogy gondolkozott e aznap,hogy miket pofázott nekem...elnézést,hogy ilyen csúnyán írok,de már ahhoz képest finom vagyok és nőies...aznap szóismétlés nélkül káromkodtam...Anyukám hazafelé még vett is nekem egy orhideát,és mondta ,hogy olyan büszke,hogy nem egyből torokra támadtam:D Tudja ,hogy milyen vagyok és látta,hogy be van lilulva a fejem :D

Kép

kiss angyal

Még annyi:hogy nagyon nehezen lehet kihozni a sodromból,de hogy teljesen ismeretlen emberek életébe beleszóljon és osztogassa az észt valaki,negatív töltettel,na ezt nehezen viselem...

Kép

kiss angyal

Én anyum a tegnapira mondta,hogy bemegy a munkahelyemre,és ráborítja az asztalt arra a szemét alakra :lol: :lol: :lol: :lol:

Ismerem őt,ő is mondta,hogy magáért nem áll ki ő sem,de ha a gyerekéről van szó,akkor bármit :D
Vendég

Úgy látszik a front agresszívvá teszi a nőket :D :wink: :lol:

Kép

kiss angyal

Jaja,én is jól odamondogattam tegnap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pedig én aztán tényleg az vagyok,aki magát emészti inkább :shock:
Vendég

Nyugi lányok, nem ér ennyit az egész. Bár én is hamar be tudok pöccenni, szóval csak dumálok. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Remélem Wikkának is jól ment ma a leszívás,nagyon drukkoltam neki,kíváncsian várom az eredményét,hogy mennyi petécskéje lett abból a sok-sok tüszőből,amit produkált :D

úgyhogy a megtermékenyítéshez holnapra:
Kép
Vendég

Olyan fura, minél többet olvasgatok egyre jobban áll össze a kép. Élelmiszeripar, gyógyszeripar, vegyipar..mind egymásra épülnek. Méreg, méreg, méreg, etetnek minket minden szarral, alig lehet normális élő ételt kapni, a kozmetikumok teli vannak méreggel, kőolajszármazékkal tartósítószerrel, stb...aztán szedhetjük rá a drága gyogyókat, egyesek ugye szurikat, stb.. Lehet hogy már üldözési mániám van? De tényleg ezek a dolgok összeérnek. És mint tudjuk úgyis túlnépesedés van a világban, vmit kell tenni.
Bocsánat, nem akartam lehangoló lenni. Igazából mindezek ellen nekünk kell tenni, megtalálni az apró cseprő megoldásokat rá, mert tudom hogy van!!

http://www.youtube.com/watch?v=fig6vJz0 ... ure=relate
itt van a kozmetikumokról is egy kisfilm
meg olvasgattam az antalvali.com ot is

Na de hogy így 7végére jókedvre derüljetek, nézzétek majd meg ezt, én imádom!!
http://www.youtube.com/watch?v=uqh_kWyj_iM
ann74

Angyal,
ez nagyon gáááz!
Szerintem én is megtéptem volna őnagyságát ha ilyet szól be :twisted:

Béku,
nem is tudtam hogy Wikkának most volt a leszívás :shock:

Hát akkor Wikka, sok sikert a holnapi naphoz, meg persze majd a beültihez is!!!

Kép
judit0713

Ma volt neki,és ha minden igaz,hétfőn beülti,de ez még nem 100%,hogy aznap lesz :)

Mindenesetre rengeteg tüszőcskéje volt :D

Úgyhogy gondoljatok rá is! :D
Vendég

Wikka, tőlem is mennek a drukkok!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ann: én már teszek ellene,pl. mosódió használat (megrendeltem már),100 %-ig természetes összetevőjű szappan,és ez a kettő majdnem minden háztartási vegyszert helyettesít! :)

Lehet készíteni házilag parfümöt is,így pontosan tudod,mi kerül bele.
Stb...

És azért a táplálkozásra is lehet figyelni.
Én pl. évek óta csak oliva olajat használok,vagy mogyoróolajat, szőlőmagolajat,amik egészségesek.
Persze semmiből sem szabad finomítottat venni...!

Ja,és az előbbiek használhatóak egész babakortól :D
Vendég

Eszter,
elolvastam a blogodat, nagyon drukkolok, hogy mielőbb ismét felfelé vezessen az utatok! tiszta szívből sok erőt kívánok nektek a folytatáshoz!
szeretettel ölellek. Zsuzsó
zsuzsi.bmc

kisbeeka
Ez a mosódiós cucc érdekel, ha használtad, számolj be róla. Én is nézegettem a neten. Meg a boraxot, mosószódát, bár az utóbbit színeshez nem lehet használni.
Amúgy már arra is gondoltam, hogy ez is a koncepció része, gyártani a sok mérget, és közben felfejleszteni a bioipart, hogyaztán jóval drágábban megvehesd a biot, ha már a szennybe belebetegedtél. Szóval lehet mégis üldözési mániám van...
ann74

Sziasztok!

Na jól eltűntem megint, munka kicsit elkapott :oops:
Köszi mindenkinek a biztatást ez sokat segít :D

Judit!

Főleg miattad lesem a fórumot, hogy mikor lesz már eredményed, de látom addig még kell egy párat aludni. Kitartás, hétfő mindjárt itt van és jössz a jó hírrel :)

Sajti!
A humorod a régi, nem tudtam mi hiányzott az életemből :)

Kicsit elvesztettem a fonalat azért majd próbálom felvenni :)

Na végül következő hét pénteken lesz a beülti, beindult a babaproject :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rony77 2010.09.18 12:39-kor.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

JÓ ÉJT ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Ann: persze,beszámolok róla!
De asszem tényleg üldözési mániád van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubu: csúúúúúcs ez a kép!!!
Emberemnek is nagyon tetszik!!! :D :D
Vendég

Kubu: ez a kép nagyon édes :D

Vicky: tudsz valamit Tigriskéről és Kaktiról:?:

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Szebb jó reggelt! Nálunk esik az eső és én ezt úgy uuuuutttttttáálommmmm!!!

Eszter!
Ezt nem hiszem el, a francba!!! Pottyognak a könnyeim. Kitartást nektek!!!!!

Andi!
Nem semmi Hcg! Ne aggódj, nem lesz baj. Kapaszkodik a kismanó!

Zsuzsik!
Ablakokat kinyitni, mert érkezik sok tonna babaragacs hozzátok :arrow: :arrow: :arrow:

Judit!
Már mindjárt hétfő! Szerintem ott lapul/nak a babá/k a pocidban. A hülye főnök mondjon le!!!!!!

Rita!
Sajnálom hogy lemondták az időpontotokat! Drukkolok, hogy magánba el tudj menni!!

Ann!
Sajnálom a túl stimut! Remélem jó híreket kapsz a jövőhéten.

Kubu!
Nagyon szépek a gyerkőcök! Egyszerűen imádom őket!!! Na ez az utolsó kép, hát megzabálom őket.
Sajnálom a tegnapi napodat a suli miatt és hogy feleslegesen utazgattál.

Vicky!
Hogy állsza vezetéssel? Remélem hamarosan a kezedben lesz a jogsid!

Kispatak!
Nagyon drukkolk neked keddre.Érzem, hogy most sikerülni fog.
Minden elismerésem a tiéd, hogy ilyen kitartóan jársz fogdokkerhez. Biztos szép lesz az eredmény.

Kiss angyal!
Örülök, hogy visszatértél. Az a banya meg menjen oda ahova gondolom. Hogy lehet ennyire szemét egy eü. dolgozó. Áááá én nem lettem volna egyire finom és nőis. Ha legközelebb mész mond meg neki a magadét.

Kisbeeka!
A kollegádat küld el melegebb éghajlatra. Nem semmi egy f...sz. Jajj, tudnék szép jelzőket mondani róla.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen sokat dolgozol. Na de most a 3 nap alatt tessék kipihenni magadat.

Köszönöm mindenkinek a szavazatokat. Nagyon aranyosak vagytok. Szépen lassan majdcsak szaporodnak a szavazatok száma. Igaz az elsőket behozni nem lehet, de a részvétel a fontos. Na majd meglátjuk mi lesz belőle.
Mi egyébként jól vagyunk. Úgy döntöttem, hogy senki és semmi negatív hülyeség nem fog érdekelni. Szembeszállok mindennel és mindenkivel. A dolgunk szépen lassan intéződik és hamarosan remélem nagyon jó hírekkel jöhetek. Köszönöm azt a rengetek privit amit nekem írtatok és biztosítottatok, hogy bármiben, de tényleg bármiben számíthatok rátok.
Na megyek mert puncus ébredezik. Bocsi akit kihagytam!
Szép hétvégét!

Puszi:
Ildi

gyoreneildi

ann: Én már régóta mosódióval mosok, Barbusnak kezdettől fogva. A mosószóda nekem nem szívta ki a ruhák színét. A szódabikarbónát viszont kimondottan fehér ruhákhoz ajánlják. És nálam bevált a marhaepe szappan a kajafoltokra.

kiss angyal: Tigriskénél csak fotókat láttam a csajokról, meg írt egyszer a másikba. Már súlyban lehagyták Barbust. Kaktiék is jól vannak, már Lili is felállt. Velük találkoztunk nyáron személyesen is.

gyoreneildi: Lassan mehetnék vizsgázni, de nagyon tartok tőle. Még elég sokszor rontok el dolgokat, bár nem olyan nagy dolgok ezek. Veszek még egy pár pótórát a vizsgáig.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nicsak, Rony is előbújt a zugból, és milyen pompás hírrel :D
Át is írtam a tábliban, most így állunk:
BABAÁLMOK

Ééééééés hős voltam reggel, kibirtam hogy ne teszteljek!!!!!
Már csak holnap reggel kell valahogy elfelejtenem :roll: aztán itt a hétfő! Persze a holnapi reggel nagggyon csábító, hogy apát egy zebrával várjam haza...de közben meg rettenetesen fosok, hogy mi van ha semmi nem lesz ott :oops:

Kubu,
ez a kép csúcsszuper! Ha van testvérfotó pályázat, ott a helye!!!

Ildus,
így is van jól! Csak a kis családotok számít, a rossznyelvek le vannak kakk...

Vicky, én anno (6 éve) azt mondtam az oktatónak, hogy csak akkor megyünk vizsgázni, ha már érzem hogy tudok vezetni. Addig nem is próbáljon elküldeni. 4 órát vettem pluszba és nem bántam meg, elsőre átmentem :D (akkor még Pesten laktunk, tehát senki ne a Nagymarosi pár utcás forgalomra gondoljon :lol: )

Kép
judit0713

judit: Hát szerintem nekem kevés lesz a 4 óra, elég bizonytalannak érzem még magam. De ha most lejelent, akkor még van kb. két hét és ha 4-szer megyek az még 8 óra. Annak csak elégnek kell lennie.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Több napot kezdtem visszaolvasni… de előtte:

ANDREA, nagy gratula!!!!!! Alig várom, hogy mit mondanak a bmc-ben. Andi, ez hihetetlen!!! Ha a fórumon tavaly ilyenkorra kattintok, már szinte mindenki babás :D )) Hajrá többiek!!!

Én: Hát, elég sok réteg kellett a sötétkék szobához, hogy eltünjön a szín, aztán kevertük amit mi szerettünk volna (mert ha veszünk 2 Duluxot, akkor az kb. 8000 forint, ha mi keverjük, meg az egészet megúsztuk 2000-ből.. De most már kifestve (még virágokat rajzolok), a színes állatokat meg majd pár hónap múlva, amikor nem kapok agyvérzést a festéktől :D ). De csodaszép lett. Már csak egy szekrény hiányzik.
Barátnőm - tudjátok, akit én költöztettem -
Közben volt unokatesó csehből, meg volt házassági vacsora
meg babára is vigyáztunk egy napot: végre vannak kisgyerekes ismerőseim – képzeljetek, régi ügyfelek kerestek meg, hogy annyira szerettek, ha van kérdésem menjek :D Mentem.
Csüt átjött egy barátnőm (segített rendezkedni) és hozta a 2 éves kisfiát, akikre teszteltük a kutyákat. Hát, tündérek voltak, mindent hagytak a gyereknek. Amikor a kutya leült, ugye a farka a földön volt. Mire akisrác: elfáradt a farka, elaludt… Annyit dumált, csak sajnos a 30%-t értettük :D Van még mit tanulni
Aztán tegnap Székesfehérváron voltam és elhoztuk a kiságyat és a pelenkázót. A 4. ről kellett hozni és a srác segített a páromnak, de véletlen leejtette a fiókot, egy picit a sarka megsérült, de nem vészes. Megszakadt a szívem. De a második helyen vettem 2 gyönyörű overált (puha plüsst, nem az orkánost) 9000 helyett 3000-ért… És kaptam két teljesen új télisapit is ajándékba (kb. 1000 forint), szóval, iszonyúan boldog vagyok :D
Ma meg megyek bababörzére :D
Holnap meg indulunk Sopronba (egy régi lefoglalt út, de ugye február-márcban munka miatt nem mentünk, aztán a lombik miatt, de most már mindenképp megyünk). Annyira várom, kutyákkal :D

Képzeljétek, unokatesóm volt S-nél, aki hívta be sorba a csajokat a vetkőzőbe és épp előtte szólt egy lány, hogy ellopták a táskáját, az öltözőből, amíg bent volt S-nél.. Még unokatesómat szerencsére megvizsgálta, de utána ki kellett hívni a rendőrséget, a gyanusított csajt nem engedték ki… elég horror lehetett. Én ezért szerettem, hogy Sz-nél be lehet zárni az öltözőt kintről.
Nagy drukkokat kérek unokatesómnak, mert 19. nap stimu után még mindig kicsit nőttek csak a tüszői és a mnyh. Termináltas lenne (vagy inszem), de mivel PCOS, arra is vigyázni kell, hogy ne sok tüsző nőjjön, csak egy. Na, most az is befékezett…
Szóval, kérek egy nagy fórumdrukkot neki :D

Illetve lenne még egy privát kérésem:
légyszi, kattintsatok a www.okosanyu.hu oldalon a legfelső (Aranykor) bannerre… és várjátok meg, amíg betöltődik az oldal. Csak ennyi. Köszönöm :D

Na, megyek visszaolvasni, annyira kíváncsi vagyok, hogy kivel mi történt, direkt emiatt keltem ma korán, hogy olvashassak :D
mieza

Jó reggelt Lányok!

Juditkám: remélem türelem (rózsa helyett) most babát terem. Rózsavásárlást hagyd meg apának, és akkor az is teljesül.
Jól tetted, hogy nem mentél gyorsan vizsgázni. Lehet nekem is azt kellett volna tenni, mert egy bukott vizsga után talpra állni. Nekem rögtön 2 is volt. Állítom ez volt a legnehezebb, de sikerült - vén fejemmel csak a forgalomban huztak meg 2x és aztán fogaimat összeszorítva átmentem. Már csak gyakorolni kellene - mert az idén kocsi hiján ez eddig minimális volt. De ha kész, akkor irány az országút.

Vicky: akkor szépen haladsz te már ezzel a témával, már csak pár alkalom, aztán tiéd (is) a pálya.

Ildi: igy van ne törődj semmivel, a babó érdekeljen!
Fogdokker negy nagy Kunst, csak türelem és elhatározás kell hozzá. Szerintem a ti (kismamik) sokkal több dolgon mentek át! Igaz a fogbeültire valahogy nem vágyódom, de ki fogom birni, Huh inkább egy babát kaphatnék, de az már bizti nem lesz - legfeljebb a nagyra nőtt csemetém ha észnöz térne. Tegnap szép képeket kapott a multkori látogatásról, talán megmozgatja kicsit a fantáziáját??? Nem hiszem, de nem adom fel soha. Már csak ez az állás dolog lenne valahogy. Nem készülök rá nagyon, hátha igy jönne be.

Kubu: ez a kép - szóval. Majd mutasd meg neki ugy 20 év mulva. Nagyon érdeklődik, de hát hugi után is???

Breki, Judit: főnököt kiosztani - nem hagyjuk magunkat!

Angyal: igy van legközelebb küldd el melegebb éghajlatra az ilyen valakit, még hogy nem létező gyerekre mennyit költöttél, semmi köze hozzá.

Mindenkinek kivánom, hogy babaholmikra költse amit másra költene

üdv

kispatak
Vendég

Hahó Mieza,
teljesen eltűntél a nagy festésben...de látom megérte :)
Gratula a szerzeményekhez!!! Már én is alig várom hogy szabadon :) vásárolgassak kismama és babacuccokat.
Kattintás megtörtént :wink:

Überhipermegadrukkok mennek az uncsitesó növekedő töszőinek és mnyh-nak :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Kispatak,
igen, bízom benne hogy a türelem és a szeretet mindannyiunknak meghozza a várva-várt eredményt! (kinek mit...babát, állást, visszatérő csavargó fiókát...)

Kép
judit0713

Mieza, jó hogy jöttél, már az hittem az egész házat kifested. :-)
az aranykor hirdetés saját készítés?

Rony, üdv újra itt! drukk péntekre!

Kubu, tesókép nagyon ott van!!! :D :D :D :D :D

Judilt, nagyon ügyes vagy hogy nem teszteltél, csak ugyanígy holnap is!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Huh végre jött Mieza:

Isten hozott vissza: na ilyenekre költsetek, babaholmi, butor, ruha stb - mindenki babásodjon rokon is

üdv

kispatak
Vendég

Judit, mindjárt itt a hétfő és szabad a vásár neked is! :wink: :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csajok, ez a lopás sztori mennyire durva! :shock: :shock:

Mieza, unokatesónak drukk nagyon! nem emelte S.ügynök a gyógyszeradagot?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit, te iszod most (is) a palástfű teát? hányadik napon érdemes szerinte elkezdeni?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszönés nélkül:

ESZTER:
Azta büdös mindenit!!! Ezt nem hiszem el! Ajánlom a fentieknek, hogy mostmár csak jó dolgok történjenek veletek, mert én sztrájkolni fogok!!! :twisted: :evil:
Annyi mindej jár a fejemben-lelkemben és garantáltan nem szép dolgok, hogy inkább nem osztanám meg...
Viszont hihetetlen erőt és kitartást kívánok a következő alkalomra, basszus mostmár igazi fricska lenne, ha az spontán sikerülne!
Nagy ölelést küldök, mélyen együttérzek veletek... :cry: :cry: :cry:

Pá Drágáim!
sajt@

Andi, hát ezt jól meg örömkönnyeztem :D Akkorát nevettem.. hát a 10 napos szotty jól odaragsztotta a babát :D Én mondtam, hogy szeptemberben már babaeső lesz :D

Eszter, a Canesten nekem is segített és igen, kifolyós cucc :D
Erről van egy hatalmas storym.. Egyiptomban szedtem össze persze. Akkoriban is szedtem Elevitet, szép nagy tablettásat. Aztán Elevit bebevés előtt gondoltam, megoldom a gombaproblémát. Tehát kezemben az aplikátor, másikban a Canesten tabletta (akik még nem használták, a tabit belekell rakni az aplikátorba és így felnyomni…) Szóval, állok, még a budi előtt mesélek valami vicceset a páromnak a délutáni kirándulásról, nevetünk, indulok be a budiba. És sehol a Canesten tabletta…
Basszus, futottam is rókázni. Ugyanis a vicces story közben spontán bekaptam a pucitablettát, gondolom Elevitnek hittem… 2 órán át hánytattam magam, hogy a legdurvább gombaölő cucc jöjjön ki fent :D
A párom meg kint nevetett, hogy ekkora hülye is csak én lehetek…
Most olvasom, hatalmas ölelés!!! Szólj ha segíthetek valamiben, bármiben!

Maccs, hajrá, megcsináljátok!!!

Hajrá Vbeni, az ügyvéd tuti tud segíteni, nagyon kis fifikás, ha elsőre nem is úgy néz ki. És nagyon pontos, lelkiismeretes :D

IR: már csak azért is érdemes megnézetni, mert ha IRes vagy, MET nélkl nagy %-ban vetélést okoz… (unokatesóm sajna beleesett…)
Csajok,

Kisbeeka, nekem is volt kedvec babám a tablóról, kis csíkod rugiban van. Már be is szereztem. Kisfiú egyébként :D

Kahlan, kitartás!!!

Angyal, hihetetlen milyen parasztok voltak!!! Kitartás!

Wikka, hajrá!!!

Sajti, Csucsu vagy Zsusó: légyszi hétfőn dobjatok egy sms-t, ha dikerült Juditék pozi tesztje :D Annyira szurkolok nekik!!!

Judit, majd nagyon drukkolok a jó hírnek. Aztán majd csak bírd otthonhagyni a törpiket :D

Zsuzska, Zsuzsó ezerrel gondoltam rátok és hajrá lányok és manócskák odabent!!!

Vicky, unokatesóm egy évig szedett metet, több félét is, másfél éve iszonyú durván diétázik és az IR szintje semmit sem javult. PCOS. Most stimuzzák, de nem nőnek, tele cisztákkal. Van valami ötleted? (S. lehet, hoy a várólista miatt csak termináltat javasol…)

Zsuzsó, ne indulj neki, tényleg inkább ne…

Én: hát, látjátok pörgök ezerrel. Minden rendben velem EgyenlőreAlbertünk már hall, sokat hallgatunk babazenét és beszélek hozzá (festés közben, utazás közben, elalvás előtt). Annyi, hogy időnként gondolom gyomorsavam van, mert tegnap is a semmiből rókáztam 2 liter savat, majd 3 keksz után a keksz maradt, de megint kijött 2 liter sav… nem nagyon értem. Ma reggel pirítósozom, de megint hányingerem van. Ez már másodjára van.
Szorítsatok, hogy Sopronban legyen jó idő :D Átmegyünk Pandorfba is, az Outletbe, állítólag olcsó a gyerek és a kismami ruha. Majd megírom. (aztán befejeztük a költekezést egy jó pár hónapra :D )

Tegnap a teszveszes lánynak volt egy tündéri szép 9 hónapos kisfia.. Aztán mesélte, hogy koraszülött volt, fertőzést is kapott, majd bevérzett a tüdeje, bőrfertőzés miatt bőrcserét kellett végezni rajta aztán bevérzett a gyomra… 8 hétig imátkoztak az életéért, és lám: Ma semmi nem látszik a kisfiún. Vannak még csodák!!! Ráadásul úgy fogant, hogy méhenkívüli miatt vitték a lányt műteni, kivették a jobb petefészkét és vezetőjét. Aztán egy héttel később vették észre, hogy a méhben ott csücsül ez a kisfiú… Szóval, hiszem, hogy nem mindenkinek jut könnyű út és azt is, hogy neki pl. küldetése van a földön… És, hogy vannak nehezebb szituk is, mintegy lombik… Szóval, erőt és kitartást mindenkinek! És higgyetek, mert csodák vannak!

Dokihoz majd Sopron után megyünk, jövök a hírekkel ahogy lehet. Nagyon várom már, ráadásul du 2-kor a párom nem tud jönni, úgyhogy anyu jön fel vidékről. Olyan jó lesz, hogy ő is láthatja, az ő korában ugye még nem volt ilyesmi, szerintem egy csoda lesz. Eléggé beázott szegény is, egy milla a kár, legalább ez kicsit kihozza a depiből :D
mieza

szia Sajti, hova lett a másik vonalzód? :roll:
mizu veletek?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: fél merionalt kap, de nem mer emelni, mert akkor a többi is beindul, ami termináltnál nem jó... Nem tudom inszemnél igen-e. Mert lombiknál az a legfontosabb, hogy ugye minél több tüsző érjen... (Vickynek leírtam a teljest egyel fentebb..)
Ha valakinek van bármi ötlete...
mieza

Na, megyek bababörzézni. Szegény szívem EgyenlőreAlbert csak használt cuccokat fog kapni.

De hát, nem tökéletes ez is?
http://teszvesz.hu/show_item.php?item=1217147715
és ez is?
http://teszvesz.hu/show_item.php?item=1218178137
ezek darabja 4-5 ezer forint, ha olyat akarsz, ami több gyereket is kibír... (ja, brendonban 10ezer :))
mieza

Laptető? Megy mindenkinek, most annyian pörögnek, hogy nem is sorolom fel.
És adok hozzá Mieza energiát is, mert abból most annyi van, hogy nem is tudom a 10%át sem felhasználni :)
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?