Andi, hát ezt jól meg örömkönnyeztem
Akkorát nevettem.. hát a 10 napos szotty jól odaragsztotta a babát
Én mondtam, hogy szeptemberben már babaeső lesz
Eszter, a Canesten nekem is segített és igen, kifolyós cucc
Erről van egy hatalmas storym.. Egyiptomban szedtem össze persze. Akkoriban is szedtem Elevitet, szép nagy tablettásat. Aztán Elevit bebevés előtt gondoltam, megoldom a gombaproblémát. Tehát kezemben az aplikátor, másikban a Canesten tabletta (akik még nem használták, a tabit belekell rakni az aplikátorba és így felnyomni…) Szóval, állok, még a budi előtt mesélek valami vicceset a páromnak a délutáni kirándulásról, nevetünk, indulok be a budiba. És sehol a Canesten tabletta…
Basszus, futottam is rókázni. Ugyanis a vicces story közben spontán bekaptam a pucitablettát, gondolom Elevitnek hittem… 2 órán át hánytattam magam, hogy a legdurvább gombaölő cucc jöjjön ki fent
A párom meg kint nevetett, hogy ekkora hülye is csak én lehetek…
Most olvasom, hatalmas ölelés!!! Szólj ha segíthetek valamiben, bármiben!
Maccs, hajrá, megcsináljátok!!!
Hajrá Vbeni, az ügyvéd tuti tud segíteni, nagyon kis fifikás, ha elsőre nem is úgy néz ki. És nagyon pontos, lelkiismeretes
IR: már csak azért is érdemes megnézetni, mert ha IRes vagy, MET nélkl nagy %-ban vetélést okoz… (unokatesóm sajna beleesett…)
Csajok,
Kisbeeka, nekem is volt kedvec babám a tablóról, kis csíkod rugiban van. Már be is szereztem. Kisfiú egyébként
Kahlan, kitartás!!!
Angyal, hihetetlen milyen parasztok voltak!!! Kitartás!
Wikka, hajrá!!!
Sajti, Csucsu vagy Zsusó: légyszi hétfőn dobjatok egy sms-t, ha dikerült Juditék pozi tesztje
Annyira szurkolok nekik!!!
Judit, majd nagyon drukkolok a jó hírnek. Aztán majd csak bírd otthonhagyni a törpiket
Zsuzska, Zsuzsó ezerrel gondoltam rátok és hajrá lányok és manócskák odabent!!!
Vicky, unokatesóm egy évig szedett metet, több félét is, másfél éve iszonyú durván diétázik és az IR szintje semmit sem javult. PCOS. Most stimuzzák, de nem nőnek, tele cisztákkal. Van valami ötleted? (S. lehet, hoy a várólista miatt csak termináltat javasol…)
Zsuzsó, ne indulj neki, tényleg inkább ne…
Én: hát, látjátok pörgök ezerrel. Minden rendben velem EgyenlőreAlbertünk már hall, sokat hallgatunk babazenét és beszélek hozzá (festés közben, utazás közben, elalvás előtt). Annyi, hogy időnként gondolom gyomorsavam van, mert tegnap is a semmiből rókáztam 2 liter savat, majd 3 keksz után a keksz maradt, de megint kijött 2 liter sav… nem nagyon értem. Ma reggel pirítósozom, de megint hányingerem van. Ez már másodjára van.
Szorítsatok, hogy Sopronban legyen jó idő
Átmegyünk Pandorfba is, az Outletbe, állítólag olcsó a gyerek és a kismami ruha. Majd megírom. (aztán befejeztük a költekezést egy jó pár hónapra
)
Tegnap a teszveszes lánynak volt egy tündéri szép 9 hónapos kisfia.. Aztán mesélte, hogy koraszülött volt, fertőzést is kapott, majd bevérzett a tüdeje, bőrfertőzés miatt bőrcserét kellett végezni rajta aztán bevérzett a gyomra… 8 hétig imátkoztak az életéért, és lám: Ma semmi nem látszik a kisfiún. Vannak még csodák!!! Ráadásul úgy fogant, hogy méhenkívüli miatt vitték a lányt műteni, kivették a jobb petefészkét és vezetőjét. Aztán egy héttel később vették észre, hogy a méhben ott csücsül ez a kisfiú… Szóval, hiszem, hogy nem mindenkinek jut könnyű út és azt is, hogy neki pl. küldetése van a földön… És, hogy vannak nehezebb szituk is, mintegy lombik… Szóval, erőt és kitartást mindenkinek! És higgyetek, mert csodák vannak!
Dokihoz majd Sopron után megyünk, jövök a hírekkel ahogy lehet. Nagyon várom már, ráadásul du 2-kor a párom nem tud jönni, úgyhogy anyu jön fel vidékről. Olyan jó lesz, hogy ő is láthatja, az ő korában ugye még nem volt ilyesmi, szerintem egy csoda lesz. Eléggé beázott szegény is, egy milla a kár, legalább ez kicsit kihozza a depiből