Új privát üzeneted érkezett!

Megjöttem!

Letti, sajnálom, hogy anyudat még meg sem tudod így nézni.Pedig pont te vagy az aki mindig viszi mindenhova.
De gyorsan helyrejössz és már mehetsz is hozzá!
És megcsináltad a füge befőttet?

Kinga, akkor nem semmi éjszakátok volt. Általában ez nálunk is így van és majd belehal a párom egy kis náthába is.
Hát nekem most nem kell vízhajtó! Egész nap ittam és állandóan pisilni járok. Állítom rosszabb vagyok, mint egy kismama.

Baba, sajnálom, hogy Nika ilyen pici és már náthás, nem csodálom, hogy nyügi. Hú ennék ám én is spagetti, de már nem lehet.
Engem vár vacsira a saláta mix.Még konkrétumokat nem tudok. Egy biztos, hogy hetente mér le a szalonvezető, aki a kezelést is csinálja.De én sem állok rá a mérlegre. Ez mellett tartom a saját diétám és megpróbálom mozogni.

Na nem csigázom a kedélyeket tovább.
Nagyon jó volt a kezelés. Semmit nem kellett tennem csak feküdni.
Bekent egy speckó zsírégető krémmel és azt masszírozta bele ezzel az ultrafrekis géppel.Akkor volt jó mikor már a végén égetett.A két oldal kb.45 percet vett igénybe.

A csípőm a fő cél terület, mert az a leghatalmasabb.
Töredelmesen bevallom 140 cm volt kezelés előtt. :oops: :oops:
A kezelés után pedig 137cm. Hát ha nem látom a centit el sem hiszem. De mondta, hogy ez még 3 napig fejti ki a hatását így még csökkenthet. Hétfőn megyek legközelebb akkor mérünk megint.
Viszont sok folyadékot kell innom, mert így ürül ki a szervezetemből a sok méreganyag meg mondhatni a zsír.

Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek, hogy 1 hónap múlva milyen hatása és milyen eredménye lesz.

Most viszont megyek krumplit szedni, mert tegnapról még maradt 3 sorom. Nem sok kedvem van hozzá, de muszáj, mert megint mondja az esőt. :evil: :evil:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Letti

Szegény anyud!

Baba
Kitartás! Biztos sok újdonságot mondanak majd a szülőin! Kár,hogy lassú a posta! küldenék neked kaját! :D

Niki
AZ tök jó,igazából akkor méreteket fogsz fogyni!
Krumpliszedésért nem irigyellek! nagyon utáltam mindig,de az idén ilyen gondunk nincsen,mert már nyár elején elrohadt az összes! Kisebb tó állt a helyén,nem bírta a kiképzést! Mondjuk idén amúgy is megúsztam volna! Nem nekem találták ki a hajolást! :D Akadályoz a hasam!
Ma meg le is ettem

Kép
Kép
k_inga

Niki, ezek nagyon jó hírek, szerintem nagyon sikeres lesz a kezelés, a diéta és a mozgás együtt. A krumpliszedés meg beillik egy kis mozgásnak. Kezdetnek legalábbis :wink:.

Baba, szegény kislány! Ilyenkor amikor hirtelen jön a rossz idő ezek szerint sokan megbetegednek! De hát a kis babó, neki nagyon rossz lehet!
A Kismanó szerelmetes lett?? Egyem a szívét! Elolvad, ha meglátja! Mindjárt megzabálom!

Kinga, leetted a hasad? Az durva! Baba, te mondtad, ugye, hogy hiányzik, hogy leeszed??? Ezek szerint ezt mindenki át fogja élni!
Én tuti, mert nekem bazi nagy lesz szerintem, már most az!

Juj, bejelentkeztem 4D-re, szept. 29., 17 óra (pont a párom névnapján, direkt így akartam) . 30 perces az egészet dvd-re veszik, leletet adnak róla, mert az eleje egy vizsgálat. És tartozik majd hozzá 4 db színes kép is. Ha meg nem úgy helyezkedik, akkor ingyen megcsinálják máskor a képeket. Szerintem nagyon korrekt, csak már tartanánk ott! Még 2 héééééééééééééééét uuuuuuuuuuuu az messze van!
Vendég

Igen,leettem a hasamat! Apukám roppant büszke rám,mert neki is nagy hasa van,tipikus kamionos és ő rendszeresen leeszi. Emiatt hallgat is anyukámtól,hogy lehetetelen kimosni a pólóit időnként,mert nem jön ki belőle a kajafolt. És most,hogy én is így járok,nagyon büszke nagypapa! Azóta együtt eszünk! :D

A 4D nagyon klassz! Én előtte 1 héttel voltam a sima uh-n,szóval én akkor is láttam a törpét,de nagyon vártam majdnem élőben! Apa meg különösen,mert ő 5 hete nem látta,nem tudott eljönni velem legutóbb,pedig ezt nem hagyja ki! Ez szent neki! Annyira jó volt látni,amint teljes átéléssel és fülig érő szájjal nézte a monitort! Mintha egy másik embert láttam volna,volt valami a szemében! Aztán este visszenézte a dvd-t és nagyon büszke volt! Alig várja már a decembert!
Htalmas nagy élmény lesz nektek is,ebben biztos vagyok! De azért beszéljetek Zsófival,hogy tessék aktívnak lenni és szépen fordulni,nem takargatjuk az arcunkat meg mindenünket! :D

Mi reggel voltunk,így nem ittam,de azt mondják a kávé és a kóla megpörgeti a törpét,már bánom,hogy nem ittam,mert Bence aludt,de legalább látszott mindene!

Kép
Kép
k_inga

Hát lányok először gondolkodtam belekezdjek-e nagyon,de úgy érzem nem bántam meg! :D
Ja és köszönöm a vonalzó dicsiket!
Na elfogyott a krumpli így holnaptól ki kell találnom valami mozgást!

Kinga ez nagyon vicces! Én ált. a didiket szoktam leenni,mert nálam az a nagyobb! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen

Letti, azt nem csodálom, hogy várod! Hidd el gyorsan elmennek a napok és hipp hopp láthatod!Én is úgy tudom, hogy kávé, kóla, lépcsőzés a jó!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki

Nekem van egy nagyon jó zsírégető ötletem! Eddig mindenki bizalommal ajánlotta nekem! És azért különösen jó,mert a párod is segít benne! Így ő is részese a sikerednek! Ja és hasznos is nektek ezekben az időkben! A tuti módszer nem más,mint a sex!!! :D :D :D
Azért jobb,mint az uncsi torna,nem? :wink: :P

Kép
Kép
k_inga

Kinga ez tényleg jó ötlet!Már hallottam róla! :wink: :lol:
Csak a héten kivitelezhetetlen,mert nem találkozunk! :( :(
Na de majd a jövőhéten! Beleadunk apait, anyait! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Baba: Ez nem hinta,hanem lengő bölcső:-)
Ebbe nem kell belekötni.

A lengő bölcső lényege,hogy ahogy mozog a baba,úgy mozog a bölcső is,mintha az anyaméhben lenne,nagyon jót tesz a idegrendszernek,sokkal nyugodtabb a baba.
Vendég

Hali!

Bocsi lányok, csak pár szó erejéig 8)

Chris, a lengőbölcsőtök nagyon tuti, de én pl. nem rendelnék ilyet, mert nagyon félő lenne, hogy a kisebbik fiam úgy meghintáztatná vele, hogy kiesne a bébi. Vagy bele akarna mászni, szóval nem lenne nálunk biztonságos

Letti, örülök, hogy jobban vagy, használt a sok mézes fütyi, igaz? :lol: Mindjárt itt van az a 29-e, tök jó neked, hidd el :wink:

Niki, nekem is tetszik ám az új vonalzid, igazán ari, és nagyon jónak ígérkezik ez a zsírlebontásos dolog. Mennyibe fáj neked ez a hónap így? Csak azért, mert tök jó lenne nekem is ilyen kezelés, ha tényleg hatásos. Bár én nem hinném, hogy el tudnék járni, plusz még mozogni is... :roll:

Kinga, nos én pocakbaba nélkül is igen ügyesen le tudom enni a hasamat, meg minden mást is, nem nagyon van olyan étkezés (ebéd), amikor nem eszem le magamat, akárhogyan is, de elérem :twisted: :lol: Szóval nekem partedlivel kellene ennem, de csak itthoni pólóimat nyűvöm ezzel :) De látod, ilyen kis dolgokkal is mekkora örömet lehet okozni egy nagypapinak, hogy együtt eszitek le a pocit, mindenki persze a sajátját :lol:

Baba, milyen volt a szülői? Biztosan sok hasznos infót megtudtál :P

Mares hol van? Meg aki még "hiánycikk"? :wink:

Puszi a nózira (ha nem taknyos :twisted: )

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag, köszi!
Hát pontosan a hónapot nem tudom. De egy 10 alkalmas kezelés kerülne 80ezer forintba úgy, hogy ebbe 5 csípő és 5 has van benne.
Viszont én féláron kapom ugye a verseny miatt. Így ebbe a hóba 20-at és a jövő hóba is 20-at fizetek.
De a comb és a kara kezelése meg 50e Ft-ba kerül a 10 alkalom.
Mondjuk ezek az árak szalononként eltérnek.
Szóval nagyon húzós az egész.Ha teljes árat kellett volna fizetni akkor nem megyek.Mondjuk még így is húzom a szám, de ha szép lesz az eredmény akkor a fene bánja.

Végre van valaki aki rajtam kívül állandóan leeszi magát. Én ált. akkor szoktam mikor fehér van rajtam, mert azon jól látszik. :lol: :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hello CSajok!

Itten vagyok. Valahogy úgy érzem, mintha nem lennék olyan jól. Kinga, ma én jártam úgy, mint párocskád, akkorát izzadtam, hogy a hajam a pizsim és a teljes ágynemű csuromvizes lett. Aztán amikor Api elment alig tudtam visszaaludni, mert alig kaptam levegőt. És csak lehúzódik az egész a légcsövemre, remélem, a tüdőm nem kap...

Képzeljétek, tegnap mit csináltam...ugye valahol olvastam, hogy a baba most már ismeri a hangomat és mindennél jobban szereti. Na főzés közben beszéltem hozzá, aztán meg leültem a youtube elé és Halász Judit dalokat énekeltem (nincs hangszórónk a géphez és egyik fülemen a fejhallgató, közben énekeltem, így ZSófika csak az én kappan hangomat hallotta). A Micimackót megtaláltam Bródy János koncert változatban is, na ott bőgtem 1 jó nagyot, nem tom miért, aztán Bródy, majd Illés dalokat nyomattam neki. Aztán Api hazajött és elszállt a varázs. Nem nagyon szeretek másnak énekelni:)

Ma is fogok, ez nagyon jó móka... Nem tudom, hogy ezért-e, vagy mert beteg vagyok, de Zsófika tegnap fél öttől este 10-ig folyamat ficánkolt.

Kinga, igazad van: a szexnél jobb sport nem kell, megmozgat, endorfint termel, anyagcserét javít, stb. Niki, úgyhogy hajrá!

Csillag, jobban van a Nagyfiú?
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok, elnézést hogy eltűnök néha, de ha uram uralja a gépet, akkor nem jutok hozzá

Látom azért mindenki megvan, elvan, BAba nálatok zajlik a Niki ez jó lehetett ez a maszír :), Leti a 4D sztem jó lesz, mi Gergőnk aludt, de ez nem törvényszerű :), CSillagom jobban vagy?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mares: Mindjárt szülsz.Már minden készen van?Nincs babaszoba fotó? :D Izgulsz már?

Csillag: A lengőbölcső kimondottan csak 6 hónapos korig van,pont azért,mert utána már ha feláll,kibukik belőle....utána majd lesz kiságya :D
Vendég

Chris, te is mindjárt szülsz!!! Izgalom van?

MINDKETTEN küldjetek babaszoba fotót!!!!!
Vendég

Leti: Jobban vagy már?Én már nagyon izgulok,és nagyon várom:-)
Még hiányzik a pelenkázó,és egyenlőre velünk fog aludni,kb.1 éves koráig,aztán megy külön:-)Amúgy már minden megvan.
Szerdán este megyünk szülőszoba látogatásra.Kíváncsi vagyok ám rá:-)Jövő hét még vérvétel,utána doki,utána uh,és minden héten utána ctg:-)Nem fogunk unatkozni.Csak úgy repülnek a hetek:-)Meglátod te is,milyen hamar a végére érsz,hisz mégcsak nemrég lett pozi teszted neked is,és már hol tartasz!!! :D
Vendég

Chris, igen iszonyat gyorsan telnek a hetek, hónapok, sitty-sutty éás már itt is lesz a mi időnk is...
Sajnos nem vagyok jobban, alig kapok levegőt és nehézkesebb lett a légzésem. A fene egye meg, pedig most tényleg pihenek!

Jó érzés lehet, hogy így közeleg az IDŐ!

Bringázol még?
Vendég

Chris: mondjuk megvan minden, pelenkázó nincs, és elvileg nem is lesz, ezért sokan morognak velem, de valahogy nem tudtam értelemes helyre tenni... tudom gáz, de majd a kinyitott ágyon talán, pelenkázó alátét van... lehet majd meggebedek, de most ez van... fotó... hát nem nagy szám a szoba, mert IKEA-s bútor, meg kisagy.. meg ahol mi alszunk ágy.... jaj, igen, te is a finishben vagy :)

Leti: lehet helyezkedik azért nem kapsz levegőt nem??? Mert azért minden új héten új helyre vándorolnak, jó ha nem is minden héten, de azért ahogy növekednek, a méhed is, és az meg mindent nyom benned...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, lehet, hogy igazad van, ezt is benne tartom a pakliban, mert fájni azért nem fáj semmi, csak elég gyenge vagyok.
Vendég

Letti, szerintem azért lehet, hogy ha gyenge vagy, és elhúzódik ez a náthás akármi, el kellene szaladni a házidokidhoz, mert lehet, hogy antibiotikum kellhet, nehogy a végén tüdőgyuszit kapj, vagy hasonló :?

Mares, hát a pelenkázóról és annak nélkülözéséről én tudok mesélni, ugyanis Szili fiammal még olyan kiságyunk volt, amihez alapban volt pelenkázórész polccal, Endi (a kisebbik) fiamnál viszont vettünk egy új, legolcsóbb Brendonos kiságyat, és nem volt pelusozórésze, így a nagyágyon voltam kénytelen pelusozni. De nagyon nem ajánlom ezt senkinek, nekem rettentő küzdés volt így a pelusozás, főleg később, amikor már mocizik sokat a baba, ejj, az boxmeccsel felér :lol: . Ha lesz mégegy bébink, az tuti, hogy lesz pelusozórész megint, már ha elfér majd, mert nem szeretem, ha leszakad a hátam és derekam, amikor amúgy meg állva sokkal kényelmesebben meg lehet oldani az egészet.

Chris, tudom én, hogy a lengőbölcsőt, meg amúgy is bármilyen bölcsőt, max. féléves korig lehet használni, mert a csecsemőnek az kényelmes és biztonságos, és nekem nagyon tetszik, csak nálunk a 2 nagyobb gyermek, főleg Endi, na ő csupán szeretetből tutira kihintáztatná belőle a hugit (vagy öcsit). Szóval én nagyon örülnék egy bölcsőnek, de nem merném inkább bevállalni, mert sosem hagyhatnám egy pillanatra sem magára a babát meg Endi fiamat, pedig van, hogy az ember szalad, pl. WC-re... 8)

Amúgy köszi lányok, aránylag jól vagyok, bár fájdogál a torkom, Szilikém is jól van, még köhécsel, de igen ritkán, meg adom mindkét srácomnak a köptetőt, C-vitamint, Immuno Glukan-t, szóval a gyógyulásért mindent :)

Niki, ja igen, írtad múltkor az árakat, csak már elfelejtettem, hiába, az általános anyai agyhúgykő :lol: . Végülis akkor "jó áron" kapod a kezelést, és remélem, arányos az ára a végeredménnyel :wink:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Olyan jó így olvasni,mintha a régi Csillag lenne velünk! :D :D :D
Letti

Én is javasolnék egy dokilátogatást! Mert apuka már jobban van! És ő nem szedett semmit! Inkább menj biztosra!

Chris
Én imádom a bölcsődet,csak sajnos nálunk nem férne el,max a konyhában,de akkor meg ha megszokná azt napközben,üvöltene nekem éjszaka a kiságyban.

Mares Azért csak dobjatok szobafotót,nálunk is egybeszoba lesz,a mi ágyunk mellett lesz a kiságy,el se férne máshol,de amúgy is úgy lenne! Felöltöztettétek már a kiságyat? Fényképezd le azt is!
Ja és ez Chrisnek is szól! És olyan nincs,hogy nem nagy durranás,szerintem minden ilyesmi dolog nagy durranás,főleg nekünk!

Ma megérkezett a baldachin is! Nagyon édes! Kicsit tényleg barackosabb a fejvédő,de nem baj,nekem tetszik!
Tesóm jót rötyögött,mikor egymás mellett volt a sok tigrises cucc. Azt mondta találó! Mire én megkérdeztem,ogy miért?
"Hát mert úgyis annyira elronjuk ezt a gyereket,hogy rossz lesz mint egy bengáli tigris!" "Úgyhogy kösd fel a gatyád!"

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok, a topki címén kérdezném, hogy lehet e még itt Lh- tesztet rendelni?Ha igen mi a mente?

Választ előre is köszönöm.
iroszkar

Hoztam pocifotót és fényképeztem a balachint is.
Kép Kép Kép Kép
Az utolsó képet netről fényképeztem, így néz majd ki a baldachin a fejvédővel. De ugye nekünk még nincsen készen a szoba.

Kép
Kép
k_inga

Kismamik! Pocifotót kérek! Főleg a finishben lévőknek szól ez! :D

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Kinga, milyen aktív vagy ma!!! Helyes! Szép nagy pocika! Nagyon formás is! Az az ágynemű meg igazi pasis! Jófej a tesód!

Hétfőn voltam dokinál és szedek is antibiotikumot! 2,5 órát ültem ott, még egyszer nem fogok!!!!!!!!!!
Holnapra jól leszek és kész!
Vendég

Letti

Taknyos is vagy? Én ma kérdeztem a patikában,hogy használhatom-e a Rhinospray plus orrsprét,ha kellene,mert nekem csak az vált be! Azt mondta a nő,hogy nem ajánlja,csak a tengeri sósat. De tuti recept szerinte a hagymatea. Nagyon jó megfázásra. 1 liter vízben kell megfőzni 3 nagy közepes fej hagymát úgy,hogy csak a legkülső koszos héját húzod le. Addig kell főzni míg jó sötét színe lesz és bármivel lehet ízesíteni: cukor,méz,citromlé...
Szar íze van állítólag,de hatásos. Én tuti kipróbálom ha megkehesedek! Egyébként is imádom a hagymát!

Niki
Mi van elvesztél? Vagy már elfogytál tegnap óta?

Kép
Kép
k_inga

A hagymatea!!!!!! Hát én azt hogy elfelejtettem!!! Pedig még valamikor tavasszal valakinek ajánlottam is!! na, este csinálok! Nem érdekel, hogy milyen szar, csak valami már hasson!

Ja, taknyos is vagyok és Nasivin-t nyomatok, de a gyógyszerész adta, remélem, nem vert át! Valami enyhébbet adott, hogy jó legyen...Valami sanft feliratút.

Niki megszökött egy színésszel...
Vendég

Sziasztok Lányok még egyszer!

Lehet nem vettétek észre,az volt a kérdésem, mivel "lh tsztet olcsón"-szerepel a topik címében, ezért érdeklődnék hogy kapható e a teszt?

A választ nagyon megköszönném !!
iroszkar

Szia Iroszkar!

Csillag a tesztes dílerünk,de elég ritkán jön mostanság,bár tegnap többször is bejelentkezett! Vele kell egyezkedned,szerintem tud még rendelni,de a pontos infót csak ő tudja.
első babát tervezitek?

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Iroszkar, tesztügyben én vagyok az illetékes, priviben tudunk értekezni, ha gondolod. :wink:

Kinga, irigy-irigy-irigy :P mind pociügyben, mind tigrincses dologban... :wink:

Pfujjjj, hagymatea :? , még sosem próbáltam, nem mertem. Nem szeretnék megundorodni a teától, pláne a hagymócától, mert azt meg imádom amúgy. :)

esthajnalcsillag

Na, majd referálok tea ügyben. Most meginterjúvoltam Anyukámat: 2-3 evőkanál cukrot kell karamellizálni, felönteni vízzel és belefőzni a hagyma barna leveleit. Kiskoromból emlékszem, hogy ezzel kergetett!!
Vendég

Szia K-inga!
Köszönöm a válaszod, igen első babát tervezzük immár három éve, van mögöttünk négy inszem is. És most ment el épp egy 8hetes spontán babám ami még nagyon fáj, de próbálok előre gondolni.

[quote="k_inga"]S írta:k_ingazia Iroszkar!

Csillag a tesztes dílerünk,de elég ritkán jön mostanság,bár tegnap többször is bejelentkezett! Vele kell egyezkedned,szerintem tud még rendelni,de a pontos infót csak ő tudja.
első babát tervezitek?
iroszkar

Helló lánykák!

Nem szöktem és nem is fogytam,de tetszett ahogy kérdeztétek! :D
!Csak kicsit fárasztó napom volt és a front hatás miatt a betegek is zizibbek a kelleténél,no meg fájdogál a fejem. :( :(

Ja meg taliztam hugocskámmal, most köszöntött fel.

Letti, te jó ég miket írsz! Remélem azért most már kilábalsz belőle!
Sok pozi, gyógyi energyt küldök neked ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kinga nagyon édi ez a tigrises holmi!Tiszta kis tigris lesz ez a gyerkőc! :D A pocid meg már hatalmas! Azt gondolom te is észreveszed mennyit nőtt!
Én imádom a hagymát enni, de ha megkéne innom hát visszanézne az tuti!

Mares és veled mi van? Hogy bírod még? Már számolod a napokat?

Többiek merre vagytok???? A zugolvasók is írjanak! :lol: :lol: :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Szia Iroszkar!
Szegény, 4 inszem után végre sikerül, aztán mégse, nagyon sajnálom! Fel a fejjel, ez itt egy babaporos topic, előbb-utóbb sikerül!
Vendég

Iroszkar

Ebben Lettinek igaza van,pedig én nagyon nem vagyok babonás,azt is elmeséltem mindenkinek,hogy jön a baba,mikor még épphogy megtudtuk,de ez a topik tud valamit! Varázsereje van!
És ha épp mély gödörben vagy,nyugodtan ömlenghetsz,mindenki nyitott füllel hallgatja és nem zavarsz senkit! Nekem sokszor jó,hogy elmondhatom a nyűgömet,tutira megértik!
Szóval gyere közénk sokszor,ha van kedved!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Csak beköszönök, nagyon fáradt vagyok, kicsit sok a dolog mostanában. Zsófink holnap lesz három éves, megy a szervezkedés ezerrel, jön a család köszönteni, szóval majd jövőhéten jövök igaziból :)
permi

Permi

A Jóistenke megéltesse Zsófikádat még nagyon-nagyon sokáig! Készülődj csak! Majd rakjál rólatok képet is! Hadd gyönyörködjünk a drágáidban!

Kép
Kép
k_inga

Szép jó reggelt!

Iroszkár! Sajnálom,amin keresztül mentetek.De az jó, hogy a jövő felé nézel és nem a múlton rágódsz!

Permi,akkor BOLDOG Születésnapot Zsófikának! Jövő héttől pedig jöhetsz itt aktívkodni hozzánk! :D

Mind a kettőtöket várunk! Jó kis csapat ez a topic! :D :D

Letti, hogy aludtál, hogy érzed magad ma reggel??

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Iroszkar: Sajnálom,ami veled történt.Sajnos itt a topicban is többen túl vagyunk egy vetélésen,de hála a jó csapatnak,és Csillag varázs tesztjeinek,babásak lettünk elég hamar :D Gyere sokat,és meglásd hamar babás leszel :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.15 09:07-kor.
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Tök jó, hogy gyarapodik a topik...mármint résztvevőkkel is :lol: .

Permi, Boldog Szülit ZSófinak! Ezek szerint a névnapja nem ezen a napon van. Májusban tartjátok neki?

Niki, köszönöm kérdésed, talán...talán ma jobb lesz már, éjjel szarul aludtam, de miután Apuka elment dolgozni, olyan jót szunyáltam, annyira pihentetőt. Most viszonylag jó. De majd még kiderül. Most nyomtam be 2 egész pink-grapefruitot, ki szoktam facsarni, kitúrni a húsát is, és még meg is mézezem. Na ezt ettem most is meg tegnap is, mivel nem volt elég hagymám.

Cris, tök jó, hogy még mindig bringázol! 40 perc az nem is kevés!

Szép napot mindenkinek! Bár itt esik az eső.
Vendég

Szisztok, jóreggelt!!!

Kinga: pocak és a Tirgrincses dolog nagyon édeske!!! Ma majd csinálok képet, de még mindig a mi ágyunk 2 párnája van bent a kiságyban :oops: de hát csak ki kell venni... nekünk baldachin nem lesz... majd ha mégis úgy érzem, hát veszek.... boltok tárt karokkal várják úgyis mindig az anyukákat :)

CSillag: igen, lehet hogy nem jó ötlet, de nem tudom hova tenni a pelenkázót, max a szoba közepére... :( az meg érdekes lenni... szóval nem tudom... de majd lehet ezzel is úgy leszünk, hogy ha mégis, hát beszerezzük....

Leti: nagyon vigyázz magadra, és csak tényleg ilyen homeós dolgokat szedjel, a tengeri sós tényleg nagyon jó!!!! Most Müllerben is láttam hogy le van árazva!!!

Chris: bakker, te még nyomod a bringát, én meg itten nem merek tornázni... én buta.. de most hogy megvan a 36. hét azért már nyugika vagyok... GErgőt várom szeretettel.... :)

NikI: te csak ne veszzél el, elég ha az néha én megteszem :) igen, számolom, hogy hú milyen kevés lesz, és júj, lehet még ez meg az kéne ( fentiek alapján baldachin meg pelenkázó... satöbbi) , meg hogy milyen lesz a szülés, ügyes legyek, meg Gergő is... meg minden!!!! Várom, hogy uram meglássa, és gyönyörködjön végre a fiában :) jaj, nem is folytatom mert még bőgök :)

Iroszkar: igen, Chris-nek igaza van, itten vagyunk így többen is, bár tudom ez nem vígasztal, de azért ne add fel, én is kész voltam , nagyon nagoyn... főleg még karácsony is volt akkor, aztán most meg várom Gergőt!!!! :) te is babás leszel hamar!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares: Azért pihizz sokat.Még 1 hétig mindenképp maradjon Gergő,mert a 37.hét re fejlődik ki a tüdő teljesen.Én is azt mondtam,a 37 ik hét után jöhet :D :D
Izgulsz már?Kórházi motyó kész van?
Vendég

Helló lányok!

Letti

Az jó,ha már aludni tudsz legalább! Apuka már egészen jól van! :)

Mares
Úgy volt nálunk is,hogy nem fér be a pelenkázó,de aztán mégis berakom. De ezek a kemény lapos pelenkázók rárakhatóak a kiságyra és mivel nem lesz baldachinod,simán odateheted és nem kell az ágyon görnyedni! Én is oda akartam rakni,gyárilag adnak hozzá 2 ütközőt,hogy nehogy lecsusszanjon a kiságyról! Nagyon sokan csak oda rakják fel,tök praktikus. Nekem aza bajom,hogy nem nagyon tudok majd bemennia kiságy mellé,kényelmetlen lenne ott pelenkázni,ezért kell a szekrény. A mi alátétünk Philippos és 3400 ft volt, Tescoban is adnak. Van ennek puha változata is,de nekem mindenképp ez kellett.

Kép
Kép
k_inga

Kinga: hát madj lesz valami, gondolom az első napok sokk hatása után átértékelem a dolgokat :)

Chris: igen, csomag kész, nagyrésze,,,, én nem kényszerítem GErgőt, csak mondtam neki, hogy én már ráérek, és jövő pénteken 37. hét, utána hétvége pont jó! :lol: :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chris: nálatok megvan minden?pocakod?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tök jó sütireceptet kaptam,tegnap meg is csináltam! Szerintem finom!

Almás-pudingos keksz:

-1kg alma
-2 cs háztartási keksz
-1 cs vaniliás cukor
-10 dkg kristálycukor
-2 cs vaniliás puding
-1 teáskanál fahéj
- 3 dl víz

1 cs kekszet egy tálcára szorosan egymás mellé tesszük.
Az almát lereszeljük,de nem kell kinyomkodni a levét. A pudingport, vaniliáscukrot és kristálycukrot elkeverjük 3 dl vízzel. Hozzáadjuk az almát és együtt sűrűre főzzük. Melegen rárakjuk a kekszre. A második csomag kekszet rápakoljuk a pudingra.
Tetejére ízlés szerint csokimázat tehetünk.

Én még tegnap felvágtam,mert tesóm ma ment szolgálatba,nem akartam hajnalban zörögni vele. Kicsit kemény volt még akkor a keksz,de ma már jól szelhető volt.

Kép
Kép
k_inga

Kinga: ez jó recept nyáááám

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Helló helló!

Mares én nem szoktam elveszni!Egész nap nem írtam és már hiányolták! Na ebből látszik milyen topic függő vagyok,mert mindig itt vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Letti, örülök, ha jobban leszel már!

Kinga, ez a süti nagyon fini!Apukám kedvence!

Bocsi, de most csak ennyi mert még főznöm kell,mert holnap moziba megyek a hugimmal és apcinak kell az ebéd.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Mares: Nálunk majdnem minden megvan,a pelenkázó még nem készült el.
Vendég

Chris

Nem is mondtad mostanában,mi a helyzet anyóspajtással? Párod már teljesen jól van?

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok Lányok!

Api elment éjszakai fuvarba... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ma talán már jobban vagyok, most rámjött a hasmenés 2x is. Az még nem volt.

Vettem a Nasivin orrspray helyett ilyen tengervizeset, amit mondtatok...nem tudom...van itt olyan, akinek hatott ez már valaha???? Nekem semmit se ért. Úgyhogy nyomattam egy kis Nasivint megint.

Niki, nagyon helyes, hogy topik függő vagy!tartsd is meg e szokásod!

Kinga, ehhez a sütihez milyen keksz kell? Háztartási? Vagy az a győri édes féle? Mondjuk, ha abból kakaósat teszek, akkor nem kell csokimáz... Lehet, hogy holnap lekoppintom??????????
Vagy valamit sütök, mert Anyukámnak kéne vigyek valami vígasz sütit, képzeljétek, mivel nem mertem hozzá menni egész héten, már teljesen kész van. ki akart ugrani a hetedikről (hálIstennek, csak szóban, nem tettlegesen), mert nem tud már semmit kezdeni magával, csak fekszik. Ha én lerobbanok, ő mindig kibukik... Tehát holnap csinálok neki valami sütit. És ez jónak tűnik...

Mares, annyira szorítok nektek! nagyon izgi lehet ott a finish-ben!

DE legalább mire odajutok, sok tapasztalat lesz itten a topikban! Bettike, nekünk már lesz 1 csomó információnk!

A kiságy+pelenkázó témához: Én kombi kiságyat néztem, ami teljesen átalakítható rendes ággyá, van szekrény része, pelenkázó, meg ágyneműtartó. Mi itthon állandó helyhiánnyal küzdünk, ezért ez szimpi megoldás. Egyszer Baba ajánlott egy oldalt: babaholmiolcson.hu - na ott ez az ágy sokkal olcsóbb, mint bárhol máshol, min 10 000 FT-tal!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?