Letti, szerintem azért lehet, hogy ha gyenge vagy, és elhúzódik ez a náthás akármi, el kellene szaladni a házidokidhoz, mert lehet, hogy antibiotikum kellhet, nehogy a végén tüdőgyuszit kapj, vagy hasonló
Mares, hát a pelenkázóról és annak nélkülözéséről én tudok mesélni, ugyanis Szili fiammal még olyan kiságyunk volt, amihez alapban volt pelenkázórész polccal, Endi (a kisebbik) fiamnál viszont vettünk egy új, legolcsóbb Brendonos kiságyat, és nem volt pelusozórésze, így a nagyágyon voltam kénytelen pelusozni. De nagyon nem ajánlom ezt senkinek, nekem rettentő küzdés volt így a pelusozás, főleg később, amikor már mocizik sokat a baba, ejj, az boxmeccsel felér
. Ha lesz mégegy bébink, az tuti, hogy lesz pelusozórész megint, már ha elfér majd, mert nem szeretem, ha leszakad a hátam és derekam, amikor amúgy meg állva sokkal kényelmesebben meg lehet oldani az egészet.
Chris, tudom én, hogy a lengőbölcsőt, meg amúgy is bármilyen bölcsőt, max. féléves korig lehet használni, mert a csecsemőnek az kényelmes és biztonságos, és nekem nagyon tetszik, csak nálunk a 2 nagyobb gyermek, főleg Endi, na ő csupán szeretetből tutira kihintáztatná belőle a hugit (vagy öcsit). Szóval én nagyon örülnék egy bölcsőnek, de nem merném inkább bevállalni, mert sosem hagyhatnám egy pillanatra sem magára a babát meg Endi fiamat, pedig van, hogy az ember szalad, pl. WC-re...
Amúgy köszi lányok, aránylag jól vagyok, bár fájdogál a torkom, Szilikém is jól van, még köhécsel, de igen ritkán, meg adom mindkét srácomnak a köptetőt, C-vitamint, Immuno Glukan-t, szóval a gyógyulásért mindent
Niki, ja igen, írtad múltkor az árakat, csak már elfelejtettem, hiába, az általános anyai agyhúgykő
. Végülis akkor "jó áron" kapod a kezelést, és remélem, arányos az ára a végeredménnyel