Új privát üzeneted érkezett!

Voltam védőnőnél, mindenben megnyugtatott, a pocim körfogata kereken 100cm, szerintem Lexivel még talán a végén se volt ekkora. Bár, amilyen brutál ütemben hízok, nem csodálom... :oops: :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze

jól van,az még decemberben is jó :)

nita

te leszel a homeos tanácsadó nálunk :wink: :D

KépKép
bettike83

Kaptam tüdőérlelőt, holnap a másikat. Itt ez a szokás, ha ilyen a placenta helyzete, mert ebben benne van a koraszülés. A kaja ma jó volt. 6x kapok.
Van itt egy kismami, aki szintén cukros (nem egy van, de ő durva), állandóan ingadozik neki és rosszul lesz. Feküdt pár napig a diabetológián, ott beállították inzulinra. NEki a legmagasabb 7.2 volt... nekem volt már 10 körül is, amikor rizst ettem, vagy kicsit több kenyeret.

kovacszsuzsi

lányok szivesen segítek a homeóban:)))

Beze a többedik babánál általában nagyobb a pocak....Barni 3350-nel született de jó 120 cm volt a has körfogatom míg Máté 4000gr-mal és alig volt 100 cm a hasam...ki érti ezt?!!!! :oops: :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

zsuzsi: örülök, h jól vagy! legalább is ezt érzem a "hangodból". azt, h kicsit megnyugodtál.
zsófit csak had' érleljék. aztán lehet, h megviccel mindenkit és nem akar kijönni. vagyis te császár, ugye? hanyadik héten?

csajok! kérdezhetek indiszkrétet?! kérdezek! aki nem akar, nem válaszol. senkit nem akarok kellemetlen helyzetbe sodorni.
ti, amikor babásak voltatok/vagytok, milyen sűrűn bújtok apával? beze, csillag, tudom, nektek nem szabad.
csak azért, mert remélem nem ártunk neki. mi a baba előtt is elég sűrűn voltunk együtt. (szinte minden nap , kivéve a vetélésem után-ott ez megszakadt lelki okok miatt)
és én most már ismét szinte minden nap tudnék bújni :oops: , meg apa is. szinte két-három naponta szoktunk. :oops:
a dokim nem tiltott el és olvasni is azt olvastam, h nem árthatunk a picurkának.

Kép

Kép
@ka(ti)

beze: te vékony vagy alapból? nekem már 96 cm a haskörfogatom. én a köldökömnél szoktam mérni a kört magamnak.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati ha a doki nem tilt és nektek jólesik hajrááááááá!!!!!!!

Barninál mivel veszélyeztetett voltam tilos volt egész terhesség alatt....Máténál viszont sűrűn együtt voltunk a 7. hónapig...ott majdnem beindult a keksztől ......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

holnap reggel megyek afp-re, meg vércsoport meghatározó vérvételre.

betti: neked mennyi idő volt az eredménye az afp-nek, mire megkaptad? te is kecskeméten vetetted le ugye?

Kép

Kép
@ka(ti)

nita: biztos, h attól indult be majdnem?

Kép

Kép
@ka(ti)

Beze, nekem most 99 cm a haskörfogatom... :shock: ezek szerint jól utolértél. Pedig ha a tükörbe nézek este fürdés előtt, akkor csak egy óriási pocakot látok... majd csináltatok a férjemmel egy olyan fotót amikor feszülős ruci van rajtam és megmutizom Nektek is. :D

Kati, nekem Bencénél sem lehetett kekszelni a sok haskeményedés miatt, de amikor elértük a 37. hetet, én bizony nem fogtam vissza magam... már ami az orgazmust illeti... :oops: nem "rendesen" voltunk együtt, mert addigra kinyílt a méhszájam, de annyira kívánós voltam, hogy szinte minden nap bújtunk, csak máshogy... szóval érted... :oops: :oops:

Nita, nekem már küldheted is a leírást a homeós cuccok szedéséről. Képzeljétek, annyira rendes csajjal feküdtem egy szobában akkor, amikor Bencét szültem, hogy azóta is tartjuk a kapcsolatot és most adott nekem egy csomó cuccot. Csak úgy, pedig szinte csak email-en keresztül értekezünk egymással. Kaptam tőle megmaradt homeós bogyókat, kisruhákat, K vitamint (amit majd Gergőnek kell adagolnom), mellápoló krémet (ami szülés után kell, amikor kisebesedik a szopitól) és két kismama felsőt. Mindezt tök ingyen! Jó.. persze én se mentem üres kézzel, vittem könyvet, meg kisautókat a fiainak, de annyira jól esett, hogy önként ajánlotta fel ezeket a dolgokat.

Bogárka, én is azt mondtam volna az eddigi kálváriátok végigolvasása után, hogy most már nem ártana a Párodnak is megnézetnie magát... hátha van valami icipici bibi valahol, amit aztán hipp-hopp lehet orvosolni.

Zsuzsi, tök jó, hogy kaptad (ill. Zsófi kapta :D ) a tüdőérlelőt! Így még nyugodtabb lehetsz afelől, hogy semmi gond nem lehet, ha Zsófikának hamarabb kell megszületnie! Tényleg, azt tudod, hogy mikor tervezi a dokid a program császárt?

Bettike, sajnálom a farcsont fájást... nekem ott soha nem fájt... (szerencsére). A gömbölyödő labda jó hasonlat :lol:
A Zuram azt kérdezte tőlem egyik este fürdés után mikor kenegettem a pocimat, hogy "mi van? lenyeltél egy parasztkenyeret????" Tudjátok, az a nagy kerek cipó.... Jót nevettünk mind a ketten! :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14

Nita, megnéztem, Lexivel a 38. héten volt 108 cm, és most aug 11. óta nőtt 8 centit. Szóval tuti jóval nagyobb lesz, nem csoda, hogy néha már elhúz a pocak... :oops:

Csillag, nem is 5 kg-t híztam, mint te... :oops:

kati, igen, 174 centimmel 57,4 voltam, mikor megfogant Marci.
Ha a keksz jólesik, és nincs ellenjavallat, akkor hajrá! :D Mi is máshogy oldjuk meg, de bevallom, nekem hiányzik. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kati igen mert túl mélyre sikerült....... :oops: :oops: :oops:
Virág akkor a homók:

1 NAP: 5 GOLYÓ PULSATILLA
2-6.NAP:5-5 GOLYÓ CAULOPHYLLUM
7.NAP SZÜNET
8.NAP 5 GOLYÓ PULSATILLA
9-13.NAP 5 NAPON ÁT CIMICIFUGA
14.NAP SZÜNET

én is tartom anyukákkal a kapcsolatot akikkel egy szobába
voltunk mikor Barni született!!!!!!!ma is beszéltünk....annyit tudunk nevetni!!!!!

Beze majd ha kibujik a kis manó akkor lapos lesz a hasad mint a fal!!!!!!! :lol: :lol: :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Már csak egy kérdés, hányadik héten kezdted szopogatni a bogyókat? A neten olvastam már 35. 36. és 37. hetet is... :roll:

Kép

Kép
csillagvirág14

igazából a 36.héttől kell de én a 37.héttől kezdtem:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Csajok!!!
Nita, jok ezek a homeo cuccok, en is kimasoltam magamnak kesobbre!Ez mire is jo pontosan?? A fajasok lesznek kibirhatobbak vagy jo meg mas egyebre is?
1 nap es szulinap!!!!wwaaaaa!!!! Es mit vettel meg Neki, ha megkerdezhetem?

Zsuzsi, orulok, hogy a korulmenyekhez es a helyzethez kepest jol vagy!!!:):) salalaaaaa!!:):) Aztan napi jelentest kerunk am mizus!!:)

Kati, nem semmi a keksz tema, en mar nem birom ezt az iramot!:) Valoszinu terhesen meg ugy sem!:):) Jo olvasni, hogy ennyi ev utan is ilyen nagy a love! Big love!

Betti, mi lesz a lurko neve? Mikor mesz 4D-re?

Beze, a multkori foton nem is latszik ekkoranak a hasad. Abban a piros tappancsos felsodben...elveszik.:) Azota ilyen sokat nott? Tegyel fel kepet!!!! Lecccciii!!
Virag, Neked sem eszreveheto a centikhez a meret!
Vendég

Sziasztok!

Itt már esik nagyon, pocsék a hangulatom, persze keményedek is, a náthám meg este óta erősödött, tüsszögök akkorákat hogy beremeg a ház.
Regiék tegnap szüreteltek, ma mustot csinálnak, izgi lesz. Úgy irigylem az ilyen programokért. :)

Zsuzsi
Akkor jól sikerült a bevonulás! Saját fürdő WC, nagy előny, nálunk ilyen nincs.

Bogárka
Érdemes lenne alaposan kivizsgáltatni magatokat. Drukkolok, hogy mielőbb legyen baba. Nem vagy selejt! Ilyet meg ne halljak mégegyszer! :wink:

Dike
Addigra biztos meggyógyul, mire akció lesz :)

Beze
Párom október 23-án született, mi is szeretjük ezt a számot.

Nika
Hányadik héttől volt ilyen az érték (2100)? És mit mondott akkor a doki a külső méhszáj kinyílására?

Csillagvirág
Ezek a fránya frontok, már érzem az előhatását. Babóca is nagyon aktív, szinte egész nap mozgásban van. Olyan édes, ha odateszem a hasamra a kezem, kaparász, csiklandozza a tenyerem. És ő is nyújtózkodik, néha én is meglepődök, hogy érezhetem, egyszerre a jobb oldalon, és a bal oldalon is, messze egymástól két ponton.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.16 08:32-kor.
Vendég

Rita, ugy mosolyogtam azon, hogy beremeg a haz. Elkepzeltelek ahogyan pocakkal tusszogsz es remeg minden!:) A kemenyedesek remelem elviselhetoek. Biztosan rossz erzes de minden rendben, ez a lenyeg. Must!!!!!!!!! mmmmmmmmmm! Megkostolod majd?
Igen, ha tovabbra sem jon a gyerek, kivizsgalas lesz majd amikor hazamegyunk. Az iden mar nem mert a paromnak nincs szabija csak ami kell 2 unnep koze.:(:(
Vendég

Mi nem kapunk a mustból, de a gyerkőcők egy stampit ihanak. Végül is úgy lesz, hogy Regiék csoportja, főleg a csajok leszemezgetik a szőlőt, már elő volt készítve minden, a Katica csoport meg préseli.

Közben még olvasok, aztán folytatom, csak olyan szita az agyam, mindig vissza kell mennem a következő oldalra, hogy mit is akartam írni.

Kati
A 15. héttől már nekünk sem szabad. De addig azért összebújtunk, viszont a 12. hétig sem, mert Reginél volt enyhe vérzésem. Egyébként Reginél is veszélyeztett voltam, úgyhogy ha akkor kíbirtuk, majd most is kiböjtöljük valahogy. Egyébként este keményedik a hasam többet, szóval nem is esne jól a dolog. Úgy meg már nem az igazi.
Vendég

Egyebkent ez nagyon jo dolog, hogy bevonjak a gyerekeket ilyen dolgokba is. Nem csak a jatek es a kotelezo oktatasok vannak. Nalunk, ahol en laktam anno otthon, nincs ilyesmi. Total kasu az ovodavezeto. Raadasul egy 25eves csaj. Szoval...errol ennyit.
Vendég

Bogi ezek a bogyók segítenek tágulni és nekem nem fájtak annyira a fájások..de ez alkat függő is..de még több mindenre jó.utána kell nézni mert már nem emlékszem mindenre.......

Barni tőlünk ezeket kapja:

Kép

Kép

a kutyus holnap érkezik meg!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nem semmi amit tudtok termelni csajok :):):

képzeljétek ma reggel úgy keltünk fel ,hogy gyerekem első mondata az volt hogy anya ma pisilek az oviban.Várjuk ki a végét én bízom benne hogy menni is fog.Beígértünk neki mindent.:)

Csillag: mi már másfél éve voltunk együtt védekezés nélkül mikor Gergő összejött :)De igen ő itt van már velünk és ez a lényeg :)amúgy nekem az is számít hogy én már ugye mint tudjuk 40 éves vagyok.a petéim sem a régiek már de én érzem hogy hogy nekünk még lesz babánk :):):):) előbb utóbb :9

Bogárka: most jelenleg hárman vagyunk már ez a biztos és még van egy csaj de őt már egy hete nem láttam :(:)

Beze: nem semmi milyen erős csajszi vagy :):):) én sem tudtam hogy neked milyen kálvária volt Lexi érkezése.de most már ott van és a pocidban a kis öcsi szóval szépen alakul a dolog :)

Zsuzsi: örülök,hogy jól vagy és hogy kapod a tüdő érlelőt az nem árt tényleg mert nekem volt egy ismerősöm aki nem kapta meg ezt a szert és azóta is elég sok gondjuk van a gyerekkel.aszt,más lett stb

Kati: ha nem tiltja a doki akkor hajrá pesrze csak módjával mint minden mást de ártani nem ártotok a babának :) mi egyszer voltunk együtt apával de barnáztam utána és onnantól nyista szex :( sajnáltam is apát :(

Dike: nekem eleitől fogva ezt írták a könyvembe. Nem mondtak rá semmit,meg én sem tudtam mi mit jelent csak már mikor megszültem és beszélgettünk ezekről ,akkor tudatosult bennem ,hogy azért ez nem volt normális.Ha meg belegondolok,hogy amikor szültem nem nyílt a méhszájam az oxitocin hatására sem,akkor szerintem a 2100 sem volt annyi hanem 3100 vagy passz :):):):
az én öcsém is okt.23-án született :)

nika70
Salgótarján

Bogárka
Igen, ezek jó dolgok. Tavasszal pl. rétest sütöttek. Ők kinyújtották a tésztát, megtöltötték, és a sütést már a konyhai dolgozók csinálták.
Regit itthon is bevonom az ilyen dolgokba.

Nita
Kis autó nagyon jó. Reginek is ilyen van, illetve volt, mert még a 6 éves unokatesója is használta, aztán eltört, most a nyáron. De sokat használták. És jó, mert stabil, nem tud elesni vele,mint a motorral.
Kutyus is aranyos.
Barnusnak előre is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Nem tudom holnap, hogy lesz időm jönni :wink: .

Lehet csak szombaton lesz időm benézni. Sűrű lesz a program a köv. két napban.
Ma este moziba megyünk, barátokkal. Aztán holnap meg uh. De bevásárolok is, úgyhogy csak addigra érek vissza a városból, mire mennem kell Regiért, aztán meg a szokásos napi program, altatás, főzés stb.
Legalább ma nem kell főznöm, tegnap készítettem két nagy tál rakott brokkolit. Így ma csak gyorsan megvacsizunk a mozi előtt.
Jók legyetek! Majd szombaton mindenképpen írok!
Vendég

Sziasztok!

Nita, köszi, én is elmentettem. :D
Ne is mondd, Lexi után is lógott a bőr, mi lesz most :?: :roll: :?

Bogárka, oké, csak a te kedvedért! Ez most vasárnapi, de állítom, azóta is nagyobb. :oops:
Kép

Nika, te is megtetted volna, mi nők erősek vagyunk, még ha annyira nem is vagyunk vele tisztában! :wink:

Brita, holnapi uh-hoz drukk, de tuti minden rendben van!

Csillag, én állítom, hogy a málnalevélteától tágultam gyorsan, a 36. héttől kell elkezdeni, napi 2 csészével, bűn rossz, de a gyors szülésérét mindent. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Nálunk a szex nem müködik.csupán lelki okokból,páromat is zavarja hogy ott közben rugdos a pici.főleg h egyértelmű jelét adja a pici a létezésének,kicsit lelkis lett :Dnekem pedig majd mindennap járás problémám van,tegnap este is már majdnem sirv keltem ki az ágyból,alig birtam menni.nem tudom mi lesz,ez borzasztó.kálcium hiány lehet vagy mi?fogalmam nincs,mert h ennyire feszüljenek szét a csontjaim az durva.doki is azt mondta,nem tudunk ellene mit tenni sajnos.

nita

majd kiirom ezeket a csoda bogyókat,hogyan is müködnek.13 hét múlva már szedhetem is :shock: tellik az idő nagyon.

az apukája nevét kapja ha tényleg fiú :D ragaszkodik hozzá,nem tudok mit csinálni.Ferenc

KépKép
bettike83

sziazstok!

túl vagyok az afp-s és ellenanyag vérvételeken, meg egy 25fős házibuli bevásárláson.

betti: minden elismerésem a tiéd, és azoké a nőké, akik kecseméten szülnek.
ne érts félre, nekem sincsenek magánklinikai elvárásaim, de ami ott van, az minden balkánt felülmúl. szolnokon sem a legszebb, legújabb minden, de valahogy komfortosabban érzem magam, ha oda megyek.
képzeld! hozzám jár/járt foglalkozásokra egy ferike, akire nagyon illett a neve. fecónak hívtuk és édes bogár volt. szóval attól, h régi, attól még aranyos. adjatok neki második nevet és majd ő eldönti nagykorában, h melyiket akarja használni. aki hozzám járt kiskölöknek is a második neve dávid és az anyja néha úgy hívta, de hallani sem akart róla a gyerek.
egyébként mikor mész újra uh-ra?
sajnállak a fájdalmaid miatt. szerintem ezek azért nem teljesen normálisak.

beze: annyira helyes kerek a pocakod! és annyira vékony vagy. irígyellek.

homeos cuccokhoz nem tudok szólni, én nem biztos, h szedni fogom őket. a tea az jól ahngzik számomra, de majd meglátjuk. szerintem a dokim hallani sem akar róla.

Kép

Kép
@ka(ti)

kati

nem tudunk mit csinálni,máshol nem tudok szülni,azt a pár napot meg kibirom valahogy.

ja az afp eredmény kb 3 hét volt nekem.

4dre megyek a közeljövőben,vagy szept vége,v okt eleje.még kigondolom.aztán 2-3 hét mulva pedig uh.ja meg sztks uh lesz okt 26.-án is.
meg nemsokára terheléses cukor :?

kevés doki dijazza a homeos vagy természetes dolgokat.de ha úgy érzed h neked jó lhet akkor ne halgass a dokidra.én akarom szedni,meg a málnalevél teát is.tudjátok h nekem a teák csodát tettek,hiszek bennük :)

KépKép
bettike83

Beze, nagyon jol nezel ki. Koszi a fotot, orulok, hogy latlak!! Raadasul frissen, vasarnapi kep.:) ES hol az a 100 cm??? En nem latom. En csak egy lenyelt almat latok! De komolyan. Alig van pocid! Es csinike vagy! Bakker! Remelem en is ilyen kismami leszek.

Virag, Te is! Te is!!!

Kati, meg Te is!!

Betti, ez komoly, hogy a dokik nem dijazzak a termeszetes dolgokat?? A sok kemikalias sz@rt meg igen??? Nekem van 3-4 gyogyszeresz ismeros es barat akik megtiltottak a felesegeiknek, hogy a folsavon kivul barmit is lenyeljenek. Mondtak, hogy Ok eladni eladjak a gyogyszertarban de a felesege nem fogja bevenni terhesseg alatt. Errol ennyit.
Es nem tudsz masik korhazban szulni? Figyu, nem szultem meg de azert az elso szules nagyon meghatarozo szerintem. Ha nem lesz jo elmenyed, nem ugy bannak majd Veled, Veletek szules alatt a fajdalmak kozepette ahogyan Neked a legjobb, ha azt fogod erezeni, hogy nem erted vannak...meg az az X ora is vegtelenseg lesz. Es nem tudhatod elore, meddig fog tartani. Lasd: Nika. bocsi nem belepofazok, de megis. Csak tudod nem csak annyibol all, hogy majd kiborom, ez ennel tobbrol szol.
Vendég

Betti, a Feri nev manapsag ritka. Ez viszont jo! Nem lesz belole 10 az osztalyban. Adhattok 2. nevet is. Egy baratnomnek a Petra nev tetszett. Oke, bementek szulni, kerdi a doki, neve: Beatrix! Igy Betti lett! Azt mondta a csaj, neki annyira fajt, annyira ki volt faradva, hogy a Beatrix neven kivul semmi nem jutott az eszebe!:):):)
Egyebkent Neked melyik nev tetszik?
Vendég

Nita,a cukik a jatekok. :)
A tortarol is tegyel majd kepet! Holnap unnepeltek de holnap utan johet a foto!!:):)

Kati, 25 fos buuuliiiii???!!! Na, meselj, meselj!!!:)

Betti, a fajdalmad nem irigylem. A dokid mit mondott azon kivul, hogy nem tud mit tenni? De megis mitol fajhat? Igyal tejet, tejes dolgokat, hatha csak a kalcium a gond. A kemeny sajtban es az eidami-ban nagyon sok Ca-van. Hatha jobb lesz.
Mikor mesz 4Dre? Meg bizol benne, hogy nem kukis?:) Csak mert ugy irtad, hogy ha "valoban fiu".

Zsuzsi, gyere, meselj!!!
Vendég

Ja, es Betti, egyel keves zsiros etelt vagyis magas zsir tartalmu etelt (joghurtot, margarint, barmit) mert a zsir gatolja a kalcium felszivodasat.
Vendég

Betti, szerintem sem tömegnév manapság a Ferenc. És nagyon sokféleképp lehet becézni!
Egyébként nekem is volt egy Fecó nevű "kisfiam" a nyelvsuliban, aki életem talán legértékesebb tanítványa volt! Se előtte, se azóta nem találkoztam olyan gyerekkel, akire azt mondtam volna, hogy őstehetség! Pedig ez a kiscsákó az! Olyan kiejtése van, olyan magabiztossággal használja az angolt, mintha kint született volna Angliában!
A fájdalmadat sajnálom... de meg kell,, hogy cáfoljam Katit. Ez teljesen természetes, nem nagyon lehet ellene tenni. A későbbiekben pedig rosszabb lesz... Van akinél jobban előjön, van aki kevésbé szenved tőle. Nekem az első terhességem alatt kb. akkor jelentkezett, amikor annyi idős voltam, mint most Te. Ahogy Beze is írta korábban, alig tudtam felöltözni a fájdalomtól, alig tudtam a suliban felmenni a lépcsőn... Akkor majdnem 30 hetes koromig dolgoztam, de már sírta minden délután, hogy hogy fogom kibírni a következő napot. be akartam fejezni a tanévet, de nem ment. Május közepén el kellett jönnöm... :?

Beze, iszonyat vékony vagy és nagyon csini!!!!!!!!!!!! Ledöbbentem amikor azt írtad, hogy 57,5 kg-ról kezdted a terhességet! :shock: Az borzasztóan kevés a Te magasságodhoz, úgyhogy ne sopánkodj azon, hogy most mennyi kiló jött Rád! Kell az energy a pocakossághoz és majd a szoptatáshoz is!

Én mindenféle tea és homeós cucc nélkül is gyorsan tágultam Bencénél... Mint már írtam, a vajúdás alatt otthon töltött idő fájásai teljesen olyanok voltak, mint a mostani haskeményedéseim. Ezért nem voltam biztos abban, hogy ez már a szülés. a magzatvizem nem folyt el, csak a fájások voltak rendszeresek. a kocsiban ülve döbbentem rá amikor az órára néztem, hogy stabil 4 perces fájásaim vannak. A kórházban, amikor megvizsgált a dokim, már 4 ujjnyira voltam kitágulva!

Ami a kórházi körülményeket illeti, nekem sincsenek túl jó élményeim, de szülés közben ezek egyáltalán nem zavartak... Többször összecsuklott a lábam alatt az a lábtartó izé miközben nyomtam, utána meg a gátsebem varrásánál egy szülésznőnek kellett tartania kézzel a műtőslámpát, mert meg volt lazulva a csavarja és állandóan elmozdult.
Mindezek ellenére nincs bennem rossz érzés és nem félek a mostani NAGY NAPTÓL. Valahogy az van bennem, hogy ha egyszer már végigcsináltam, akkor most is menni fog! :D

Nita, nagyon tetszenek Barnika ajándékai! A bébitaxi nálunk annyira favorit még mindig, hogy Bence azzal rodeózik az alsó szinten, meg elrejti benne a "kincseit".

Rita, nagyon mennek a drukkok a holnapi uh-hoz!!!!!!!!!!!!! Ha másért nem, kérlek legalább annyi időt szentelj Ránk, hogy elárulod, hogy ki is lakik a pocidban!!!!!!!!!!!!! Nem baj, ha csak egy sort dobsz, de annyira kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!
Amúgy meg jobbulást Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogárka, nálatok is ilyen car idő van? Ha nem, küldhetnél nekem egy kis szánsájnt, mert ez így nagyon nem buli... Herótom van a sok esőtől!!!!!!!!!!!!!! brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

Kép

Kép
csillagvirág14

Jatszunkma` megint!! Ki mit tippel Ritanak? Vagy ezt igy nem szabad?

Virag, az az igazsag az egri korhazban en sem szulnek. Inkabb mennek Debrecen vagy Miskolcig. Lehet itt is osszecsuklik a szuloszek meg laza a csavar ezt nem tudni sehol ez menet kozben derul ki de maga az egri korhaz es az orvosok(meg ha fogadott orvosom is van)...inkabb nem jellemzem. Az egri, undorito. Az agynemut sem mossak. Soha nem szulnek ott, soha meg akkor sem ha a fogadott dokim zsenialis.
Itt most sutik a nap! Megy a szansajn!!!:):) Holnapra sutni fog!!!:):) Pocikemenyedes van ma?
Vendég

Bogárka, az tényleg gáz, ha az ágyneműt sem mossák rendesen. Itt azért erről nincs szó. És a dokik is nagyon jók! PIC osztály is jól felszerelt. (ez a koraszülött részleg).Egy kolléganőmnek lepényleválás miatt meg kellett szülnie 7 hónaposan a kislányát és tökéletes ellátásban részesült. Szerencsére nincs maradandó károsodása... (vagy legalább is eddig nem derült ki, pedig már 2 éves).

A szánsájn jöhet! Holnapra egész nap esőt mondtak errefelé... :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
csillagvirág14

Hello!!!

Nekem ma volt egy kemény napom... Egész éjjel nem aludtam, nem tudtam, minden testhelyzetben baromi szar volt... 2 párna volt a huzatban, fejem derékszögben, egyik párnát kiszedtem, úgy jobb volt, szóval agonizáltam. Reggel 5-kor kellett kelnem, mert vérvételre kellett jelentkeznem, vinni kellett vizeletet is. Vettek a nővérek 8 kémcső vért, aztán kicsit később, a vizit után bejött egy másik nővér, és mondta, hogy a bonyolult vércsoportom miatt még 4 kémcső kell. Összesen 12 kémcső vért vettek... ! Komolyan lenulláztak egy ilyen éjszaka után, de bírtam a strapát. :) Aztán a viziten mondta egy doki, hogy kapjak antibiotikumot, hogy ha véletlenül koraszülés lenne, akkor minimális legyen a fertőzés veszélye. Úgyhogy most azt is szedem. Az éjszakai fentlét és nem evés miatt az éhgyomri cukrom nagyon magas lett, így visszavetettem a szénhidrátot, remélem, így beáll, és továbbra sem kell inzulin. Megkaptam a második tüdőérlelőt is délután, úgyhogy elegem van a tűből egy időre.
Viszont jó hír, hogy a kaja ehető, sőt finom... Hihi. Van remény, hogy ki fogom bírni! :)

Puszi mindenkinek, sokat gondolok rátok!

UI: VIrág, ez durva! Nekem is e miatt kell feküdnöm, mert itt ráadásul nincs PIC, úgyhogy ha leválik a lepény, visznek máshová... Drukkoljatok légyszi csajok, hogy kibírjam még 6 hétig, jó? Puszi

kovacszsuzsi

bogi

doki is azt mondja h ez természetes és nem tud vele mit csinálni.gondoltam h kéne valami kismama tornát csinálni,vagy jogát,bármit amitől jobb lehet esetleg.

kóráház:sajnos nem tudok máshova menni,pest messze van,szeged is,félegyháza max asszem ott is van kórház.de tudod szülsnél nem biztos h jó ha sokat kell utazni mert végén még megszülök a mentőben
:D

különben nem vészes a kecskeméti kórház,én akárhányszor voltam,mindig előzékenyek,kedvesek az ápolók is és dokik is,segitenek ha gond van.majd fogadok dokit és csak nem lesz baj.igaz a kórház nem túl kórszerű de viszonylag tiszta.majd csak lesz valahogy.

KépKép
bettike83

nekem 96 a poci méret :D

magnézium hiánytól nem lehet ilyen nyügöm?nem szedem csak akkor ha görcsölök és ma elgondolkodtam rajta,lehet az hiányozhat.

KépKép
bettike83

Betti, a magnéziumhiánytól más tüneteid lennének. Ha ott lenne a bibi, akkor begörcsölne a vádlid és görcsölgetne a pocid. A magnézium arra jó, hogy ellazítja a simaizmokat.
Neked szerintem egyszerűen "csak" lazulnak az ízületeid, meg távolodnak a csontjaid egymástól.

Zsuzsi, annál a kolléganőmnél, akiről most írtam, nem diagnosztizáltak mélyen fekvő lepényt. A mai napig nem tudják, hogy mitől válhatott le. Viszont korábban már írtam egy másik kolléganőmről, akinél mélyen lent tapadt a lepény és az ég világon semmi baja nem történt!!!!!!!!!!!! Nem fektették kórházba sem és a programcsászárja a 38. héten volt!!!!!!!!!! Úgyhogy Neked sem lesz semmi bajod! A dokik csak elővigyázatosak ezzel a sok szurival meg antibigyóval. Bent marad még Zsőfi 6 vagy akár több hétig is és majd egyszerre szülünk, oksi???????????? :wink: Mondjuk november elején nekem jó lenne! Te is ráérsz akkor?????? :lol: :lol: :lol: Puszillak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14

Brita Barni nevében is nagyon köszönjük!!!!!!!!
a kisautó tényleg jó Máténak is ugyan ilyenje volt anno:))
szombatra jó mozizást!!!!:)))))

Beze olyan helyes kismama vagy!!!!!!!!!!!!taliznék veled személyesen is!!:)))

Betti igen a 36. de legkésőbb a 37.héttől szedni kell hogy hassanak is.......

Kati 2 hét mulva már meg is lesz az eredményed akkor:))))

homeos cuccokat nem kötelező tudnia a dokiknak..általában mindegyik azt m ondja hülyeség........

Bogi persze hozok képet de szombaton tartjuk:)))))

Virág Máténka is ilyen taxija volt..ő is imádta.......:)

Zsuzsi nem semmi.....12 kémcső vér....nekem már szárazak lennének az ereim...és vízzel lennének telítve...anyámmmmmmmm.
Zsófi még bő 6 hétig bent fog maradni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Virag, Nita, de jokat rohogtem rajtatok!!

Zsuzsi bocsi de rajtad is. Ez a lenullaztak szoveg, ezen kifekudtem.:) :lol: Nem vagy semmi fabol faragva!! Persze, hogy drukkolunk es persze, hogy siman bent marad meg Zsofi 6 hetig. Viraggal egyutt szultok majd!Ez mekkora! Virag, Te sem vagy semmi!

Virag, no hallod ha Nekem Egerben lenne ilyen lepenylevalasom vagy mim, szerintem jobb bele sem gondolni. Ha nem vagy beteg welcome Eger korhaz de csak kivulrol meg igy is, ha beteg is vagy, fuss amerre latsz!-ez siman lehetne a mottojuk.

Betti, lehet, hogy szelesedik a csipod, csinalja lurko maganak a helyet!:):) Ettol akarsz szetszakadni. Es meg mondja azt nekem valaki, hogy a terhesseg az nem teher. Attol fugg honnan nezzuk, milyen ertelemben. Meg szerencse, hogy a noi nem kemeny, mint a rock!! A pasik ebbe...siman kinyulnanak!!!!

Nita, akkkkkkkkor szombaton buli de vasarnap hozzal fotokat!!:) Oregasszonyt meg szurd nyarsra!
Vendég

Hehe, csajszik, nem semmik vagytok! :D

Virág, én is a november elejére gyúrok, rendben van részemről az együtt szülés! Szuper! És akkor majd Gergő lesz Zsófi férje sálálá! :D

Nita: Nagyon édes ajikat kap Barni! Pankának is van ilyen ugrálós állata, egy csacsi, nagyon szereti még mindig! Jó választás szerintem!
Ja, igen, nekem csak ez az egy vénám jó, úgyhogy most erre nagyon vigyáznak. Hetente egyszer vesznek majd vért, minden rendben lesz, nem ekkora adagot persze. De ebből sokat küldtek a vérellátóba, hogy csináljanak nekem vérkészítményt. Készülnek, készülnek...

Bogár: Lenulláztak anyám, mint a taxiórát fuvar végén. Aludtam is egyet délután. A tüdőérlelő injekciót meg a segghájamba adták és nagyon fájt mind a kétszer :shock: , azt kihagytam volna... Bakker :?

kovacszsuzsi

Bogárka, kati, Csillag, Nita, köszönöm szépen, nagyon édesek vagytok!

Csillag, kati, leírom, de nem vagyok rá büszke: 11,5 kg-nál tartok. :oops: Azon gondolkodom, hogy visszavonom a szénhidrátot, mert ez brutál! :? Persze ma is pizzáztam délután, pedig nem akartam ,de megláttam a kedvencemet. :oops: :roll:

Bogárka, hidd el, nem kicsi, tegnap el is húzott, de azért így is élvezem. :wink:

Nita, én is veled. :D

Zsuzsi, nyugi, Zsófi még nem akar kijönni, tudja ő, hogy bent sokkal jobb! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

zsuzsi marad benned vér egyáltalán????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsi nincs msn címed vagy valami hasonló ahol tudnánk beszélgetni?!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

bogi

ebben igazad van,néha tényleg teher,de áldott teher :) mikor nem birok felkelni akkor nem ez jut eszembe,de szeretem a pocilakómat és kibirom érte :) ma olyan virgonc volt,egésznap mocorgott :)

Épp ma gondolkodtam,még mindig annyira hihetetlen belegondolni h fejlődik bennem egy kis ember,egy kis csoda,aki pár honap múlva itt fog bömbölni nekem :D egy kis csomagocska :)

csillag

biztos igazad van,akkor viszont viselnem kell,de erős vagyok,birom :D ma már nem volt annyire vészes,csak tegnap.
na de nem panaszkodom állandóan.aki pocakos volt,mindeki átélte,meg aki most pocakos az is,szoval nem én vagyok ez első és utolsó sem.csak néha jó panaszkodni kicsit és sortársakkal beszélgetni erről.

KépKép
bettike83

Betti, mondjad csak! Akkor mar nem tudod mondani amikor nem aktualis. Most az. Ha meg nem "panaszkdonal" az nem lenne igaz.
Ja, meg meg azt akartam irni, hogy az en pasim meg Geza. Es tok jol illik ra ez a nev. Olyan Gezukas feje van es olyan edes pofa es imadni valo. A Geza szerintem borzalmas nev, soha nem adnam a gyerekemnek de az uram O nagyon Gezukas.:):)
Vendég

Beze, meg ne halljam, hogy visszavonod a szénhidrátot! Irgum-burgum!!!!!!! Elfenekellek!!!!!!!! Marcinak szüksége van rá és Neked is! Na, akkor most leírom, hogy én 63,5 kg-val kezdtem a terhességet, úgyhogy totál egy helyen tartunk hízás ügyben! És most ne gyere azzal, hogy nekem már csak csak 6-8 hetem van Neked pedig még sokkal több, mert lehet, hogy a végén épp kevesebb kiló jön majd Rád! Én is félidő után híztam többet, most legutóbb fél ill. egy kiló jött rám 3-3 hét alatt. Szerintem azért híztál most többet, mert alapból nagyon kevésről indultál... Meg aztán írtad is, hogy Lexivel 5 kg-mal többről kezdted a pocakosodást... Na, szerintem akkor lehettél normál súlyodnál a 174 centidhez...
Remélem nem haragszol rám, hogy ezt így leírtam, de Te is tudod, hogy nem most van itt egy megvonásos diéta ideje!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Zsuzsi, akkor jó lesz a november eleje! Megegyeztünk! :D Nekem volt egy álmom még a terhesség elején, hogy vasárnapi napon fogok szülni... a dátumra nem emlékszem, csak arra, hogy vasárnap lesz... kíváncsi vagyok bejön-e... :roll:

Betti, teljesen igazad van, amikor azt írod, hogy nehéz elképzelni, hogy egy hús-vér emberpalánta mocorog Benned... A szülőszobán, miután megláttam Bencét, akkor jött rám ez az érzés, hogy Úristen, tényleg Ő volt az, aki pár órája még itt matatott bennem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem akartam hinni a szememnek... :shock: :shock: :shock:

Bogárka, örülök, hogy jól szórakozol az írásainkon! :lol: Mi is a Tiéden! :wink: mit csináltál ma? és a hétvégén mentek valahová?

Kép

Kép
csillagvirág14

bogi

Gézukás,ez aranyos volt :)

csillag

gondolom másodjára is megvan ez az érzés,hiába szültél már :)

KépKép
bettike83

Bettike, persze, hogy megvan ez az érzés! Most sem tudom elképzelni, hogy Gergő már egy kész emberke a pocimban. Mindene megvan és már csak nőnie és legfőképp híznia kell egy kicsit! :D

Holnap betöltöm a 32. hetet! Ez annyira jóóóóóóóóóóó! Ez egy mérföldkő a terhesség során, innentől kezdve már képes lehet Gergő az önálló légzésre és mostanában alakul ki a szopóreflexe is!!!!!!!! Szóval -bár még koraszülött lenne- de jó esélyekkel életben maradna, ha most akarna kijönni... (de még nem akar, tudom!!!!!!)

Kép

Kép
csillagvirág14

"de az uram O nagyon Gezukas."....ez olyan cukkiiii:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csillag drága, de aranyos vagy, menjek, hogy elfenekelhess? :D Nem drasztikus diétára gondoltam, csak olyanra, ami megállítja a hízást legalább egy kicsit. A mérleg szerint 1 hét alatt 3 ugrott fel, és én azért nem szeretnék bálna lenni... :( Lexivel 15 volt a vége, itt jó, ha megállok 20-nál. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?