Betti, szerintem sem tömegnév manapság a Ferenc. És nagyon sokféleképp lehet becézni!
Egyébként nekem is volt egy Fecó nevű "kisfiam" a nyelvsuliban, aki életem talán legértékesebb tanítványa volt! Se előtte, se azóta nem találkoztam olyan gyerekkel, akire azt mondtam volna, hogy őstehetség! Pedig ez a kiscsákó az! Olyan kiejtése van, olyan magabiztossággal használja az angolt, mintha kint született volna Angliában!
A fájdalmadat sajnálom... de meg kell,, hogy cáfoljam Katit. Ez teljesen természetes, nem nagyon lehet ellene tenni. A későbbiekben pedig rosszabb lesz... Van akinél jobban előjön, van aki kevésbé szenved tőle. Nekem az első terhességem alatt kb. akkor jelentkezett, amikor annyi idős voltam, mint most Te. Ahogy Beze is írta korábban, alig tudtam felöltözni a fájdalomtól, alig tudtam a suliban felmenni a lépcsőn... Akkor majdnem 30 hetes koromig dolgoztam, de már sírta minden délután, hogy hogy fogom kibírni a következő napot. be akartam fejezni a tanévet, de nem ment. Május közepén el kellett jönnöm...
Beze, iszonyat vékony vagy és nagyon csini!!!!!!!!!!!! Ledöbbentem amikor azt írtad, hogy 57,5 kg-ról kezdted a terhességet!
Az borzasztóan kevés a Te magasságodhoz, úgyhogy ne sopánkodj azon, hogy most mennyi kiló jött Rád! Kell az energy a pocakossághoz és majd a szoptatáshoz is!
Én mindenféle tea és homeós cucc nélkül is gyorsan tágultam Bencénél... Mint már írtam, a vajúdás alatt otthon töltött idő fájásai teljesen olyanok voltak, mint a mostani haskeményedéseim. Ezért nem voltam biztos abban, hogy ez már a szülés. a magzatvizem nem folyt el, csak a fájások voltak rendszeresek. a kocsiban ülve döbbentem rá amikor az órára néztem, hogy stabil 4 perces fájásaim vannak. A kórházban, amikor megvizsgált a dokim, már 4 ujjnyira voltam kitágulva!
Ami a kórházi körülményeket illeti, nekem sincsenek túl jó élményeim, de szülés közben ezek egyáltalán nem zavartak... Többször összecsuklott a lábam alatt az a lábtartó izé miközben nyomtam, utána meg a gátsebem varrásánál egy szülésznőnek kellett tartania kézzel a műtőslámpát, mert meg volt lazulva a csavarja és állandóan elmozdult.
Mindezek ellenére nincs bennem rossz érzés és nem félek a mostani NAGY NAPTÓL. Valahogy az van bennem, hogy ha egyszer már végigcsináltam, akkor most is menni fog!
Nita, nagyon tetszenek Barnika ajándékai! A bébitaxi nálunk annyira favorit még mindig, hogy Bence azzal rodeózik az alsó szinten, meg elrejti benne a "kincseit".
Rita, nagyon mennek a drukkok a holnapi uh-hoz!!!!!!!!!!!!! Ha másért nem, kérlek legalább annyi időt szentelj Ránk, hogy elárulod, hogy ki is lakik a pocidban!!!!!!!!!!!!! Nem baj, ha csak egy sort dobsz, de annyira kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!
Amúgy meg jobbulást Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bogárka, nálatok is ilyen car idő van? Ha nem, küldhetnél nekem egy kis szánsájnt, mert ez így nagyon nem buli... Herótom van a sok esőtől!!!!!!!!!!!!!! brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....