Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Apa már megint chat-elt! Tuti, mire ideérek, mindenki elmegy aludni. Nem baj, akkor szólózok!

Melinda!
Gép Kép Aranygaluska sajnos elfogyott, mert én is nyam-nyam Kép Kép De azért a gyros se utolsó!
Védőnőt én kiutáltam, de ide már úgyse jönne Kép

Bea!
Jó kis vacsi lehetett Kép!

Orsi!
Séta Kép
Eszter már vagy 2 hónapja nyáladzik, de sehol semmi, mármint fogacskák.
Szépek a szerkók, de a modell sem akármilyen Kép

Annikó!
Sajna nagyfogyasztó vagyok én is Kép!
Mérleg Kép

Mucska!
Én mindig az utolsó voltam a tornasorban, csak széltemben nőttem Kép Kép
Motorozás: ez ismerős, tuti, hogy a kisasszony akkor büfizik még egy pempőset, mikor már átöltöztünk. De ez a motorozás most nagyon tetszik neki, egész este csinálta, csak pempő nélkül Kép A húsos kajákat már én is nézegettem, itt 4. hónap utántól vannak, de még nem mertem kipróbálni. Viszont ma megpróbáltuk a Hipp-es őszibarackot, az nagyon nem ízlett neki. Faramuci egy ízlése lesz a leányzónak, mert ez például szerintem finom, ami meg neki ízlik, szerintem förtelmes. Mindegy, csak egyen valamit Kép
A Szülőszobára majdnem jelentkeztünk mi is, de aztán meggondoltam, valahogy nem akartam ország-világ előtt szülni. De a sorozat jó, kár, hogy most ez is kimarad. Amúgy a Kandász Andrea most külföldön szülő magyar nőket keres, valószínűleg lesz egy kis összehasonlítás kis hazánk meg a külföldi szülészetek között.

Hajni!
A tejre én se lettem allergiás, de nem is szeretem, még a szagától is írtózom. Max. a kávéban iszom meg, akkor nem érzem a szagát.

Most el, lassan irányba veszem a fürdőszobát!

Szép jó éjt mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Kisdió!

Ez tetszett, akkor én is hős vagyok Kép Amúgy van benne valami, de rengeteget változott azóta a világ. Kép Kép

Kriszta

Kép
lujzika

LányokKép

Csak annyira van időm, hogy köszi a dícséretet mind baba, mind ruha terém.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok,
néztétek a szülőszobát?
Én már most szülném a következőt,olyan jó érzés látni ,hogyan jönnek világra ezek a kis CSODÁKKép
Jól el is bőgtem magamKépNekik is olyan vizslájuk volt mint a mi FerkónkKépNagyon-nagyon hiányzikKép

Most megyek aludni,jó éjt mindenkinekKép

Nanda
nanda

Sziasztok!
Jó reggelt Mindenkinek!

Kisdió!

NAgyon igaz amiket írtál!!!!! A mi gyerekeink már nem lesznek hősök ezek szerint.
Én csodálkozok a világra, hogy 11 éves gyereket visznek az iskolába, nem merik elengedni egyedül. Nekem kétszer megmutatták hol a suli, kaptam kulcsot és ennyi elsős koromban. sportolni már másodiktól egyedül jártam.Mert hogy a szülők dolgoztak. és szuper szüleim voltak.
Nekem hoztak könyveket és imádtam olvasni. Na most nézd meg a könyvek árait! Csak győzzél kuporgatni, hogy a gyereknek legyen és ne a nyamvadt tv-t bámulja. Meg nézheted a jó kis reklámokat, amik arra nevelik a gyereket, hogy hazudjon nyugodtan a szüleinek. Fogd rá nyuszira és kész. És ha nincs szuper BArbied, Nintendót meg egyéb akkor te egy nyomorúságos sorsú gyerek vagy.
Na lehetne ezt még ragozni!

Kriszta!

Nálunk úgy csúszik a Hippes Barack, hogy lassan kartonnal kell venni. Meg az áfonyás alma se kutya.
Folyt köv: csak a lány felébredt!

Nanda: sajnálom Ferkót nagyon ám!
Pusz, mert a kisasszony fent van.
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok

Úgy nézem enyém lesz ma az arany, de szívesebben odaadnám valakinek, ha azzal Gergő jobban lenne!Kép Beteg a kis Mókuskám!KépKépKép Éjjel alig kapott levegőt és elkezdett köhögni is, ami nagyon-nagyon aggaszt!Kép 8-kor megpróbálom hívni a doki néninket, remélem ki tud jönni!
Este nem volt láza kicsikémnek, csak 37 volt (37,5, de ugye abból le kell vonni 0,5-öt?) és most sem tűnik melegnek. Épp szundizik Apa vállán, úgyhogy majd ébredés után mérünk.
Nem tudom, hogy a csípőszűrésen szedett össze valamit, vagy éppen megfázott, mert aznap olyan meleg volt, hogy teljesen leizzadt a hordozóban.Kép Nagyon ideges vagyok, hogy mi baja van!KépKépKép

Megpróbálok ma még jönni, de nem biztos, hoy így menni fog.

Ja, még egy kérdés!
Orrszippancs ügyben adjatok tanácsot! Nekünk csak a hagyományos kézi van, de azzal mélyről nem bírom kiszippantani a váladékot. A doki nénink nagyon ellenzi a porszívósat, de én most elkezdtem rajta gondolkodni, hogy mégiscsak kéne. Vagy a nem porszívós elektromos? Kinek van mindkettővel tapasztalata! Segítsetek!

Puszi

Orsi

avocado

sziasztok!

Egy bronz???
Na jó, keltem a csajokat, és utána irogatok!

Zsuzsa
zerko

Orsi!

Jobbulást Mókuskának!
orrszippancs: mienk porszívós és nagyon szeretem és Anna is. Rötyög ha meglátja, mert tudja, hogy akkor kap levegőt. Gyors. Szóval nekünk bejött!

Zsuzsa!

Jó reggelt!

Puszi , de Anna szólít!

Andi

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Vacsora Light-nak megvolt az eredményeKép Alig aludtam az éjjel, fájt a gyomrom, azt hittem széttdurranok. Ma csak valami saláta lesz, génmanipulált zöldségekbőlKép

Orsi!
KépekKépKépKép Szépeket vettél, és a kis modell is irtó aranyos!!!

Nalika!
Ez a paprika téma enyhén szólva felháborító! Én úgy tudom, hogy az élelmiszeriparban óránként mintát kell venni minden gyártósorrol. Akkor most, hogy is van ez???

Kisdió!
A gyerekruha varrás a világon az egyik legnagyobb üzlet. Minimális anyagköltség mellett hatalmas a haszon, meg a képükön a bőr vastagsága... Én a 80-as években voltam gyerek, és mintha csak rólam írtál volna. Sajnos a mi gyerekeink ezt már nem fogják megismerniKép

Lujzika!
Ez a motorozás nagyon jóKép Mostanában nálunk is a grrrr és a gíííí a menő, annyira édesen mondjaKép

Nanda!
Szülőszobán bealudtamKép FerkóKép Nem is tudom mi lenne velem, ha a kutyámmal történne valami?Kép Annyira imádom azt a kis hülyétKép

Mucska!
Hát igen, ezeket a dolgokat szeretném valahogy kiküszöbölni Zsófi életében. Tíz év múlva beszámolok a NyanyanetenKép

Pusz

Bea
Vendég

Bea!

Nyanyaneten találkozunk! Kép

Nálunk ma vidámparkban járt az álommanó. Anna annyit forgott éjszaka, hogy nem emberi.Mint a ringlispil! Kép

szülőszoba: elaludtam Kép

NA megyek, de délután jönnek hozzánk. Pizzát sütök, meg addig hajat is kéne mosni.
Apa elszálguldott mert hétfőn ünnep és már meghülyültek az emberek a kenyérért.pedig holnap és holnapután is nyitva vannak a boltok. Most legalább nekem nem kellett felkelni. Ezt az én húgyagyam soha nem adja ki!
Na megyek Annázni!

Szép napot mindenkinek!

Pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Orsi!
Jobbulást Mókuskádnak!!! Orrszippancs ügyben én is tanácsra szorulok, nekünk is kézi van de szerencsére még nem kellett használni. Gyógypuszik mentek Szilas irányába, szerintem 3-4 km lehet légvonalban.

Pusz

Bea
Vendég

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!

Itt megint sötét van, és ronda köd Kép Kérnék szépen mára is egy kis napsütést !Kép

Nanda!
Kutyus Kép

Bea!
Vacsi Light Kép Hatás Kép Nyanyanet Kép Majd bejelentkezhetek én is?

Orsi!
Szegény KismókusKép Majd írd meg, mit mondott a doktornéni! Nekünk Pesztonkánk van (elektrongyos). Eddig elég volt, bár a kisasszony nem volt még igazán megfázva Kop-kop-kop!

Mucska!
Hülye világot élünk, az biztos! De tartok tőle, hogy már én sem fogom egyedül iskolába engedni Eszterkét, pedig én is úgy jártam. De egyrészt őrületes a forgalom ,másrészt meg annyi beteg ember rohangál az utcán Kép
Kenyérmizéria Kép

Zsuzsa!
Mi cicánk vezet Kép

Na ezt most másodszor írtam, mert az előző elszállt! Most rohanás, mert az én lánykám is ébredezik!

Szép napot!

Kriszta

Kép
lujzika

sziasztok!

Rólunk: Edina még alszik! Úgy tűnik, 7alvó ez a lány! Pedig tegnap este már alig szopizott, lényegében csak 7-kor evett mennyiséget! De elvan. Érdekes volt, hogy tegnap a nyüszi miatt nem volt kedve kanállal enni, így 2 menetben ette meg a gyümijét, és szopizott rá mindkétszer. PErsze majd ha ébred farkas éhes lesz, és bezabál vagy 200-260-at! Bár már nem tudom, mennyi lesz az annyi, mert a mérleg bérlete lejárt, és nem kértem tovább! Így már nem untatok senkit ezekkel az adatokkal!
Anyukán szerdán elesett szegény, tiszta seb az arca. A szemüveg tette. Azért jön segíteni szorgalmasan, de nagyon sajnálom szegényt! Úgy néz ki, mint akit megvertek. Kép

Mucska: kenyér őrület Kép Jó hogy vagy nekünk, így mi sem felejtjük el, hogy venni kell! Bár itt van olyan bolt, ami hétfőn is nyitva lesz, az tuti!
Ami a HIP-et illeti: Edina az áfonyásat nem igazán csípte! De most az Auchanban volt 90g-os erdei gyümi 99 Ft-ért, ami szerintem nagyon baráti ár. Megkóstoljuk!
Pizza Kép HAjmosás = Ma is kapunk pólós képet??? Kép Kép Kép
Ringispil Kép ZSófi ilyen! NEm lehet vele egy ágyban aludni, mert kitúr a franciaágyból!!!

Fifianyu: génmanipulált saláta??? Kép Kép

Orsi: szegény GErgő! Mindenek előtt jobbulást! NEm tudom, mit ajánl majd a doki, de egy kis C vitamin (Cebion csepp formájában), egy kis orrcsepp jót tesz majd. ÉS párásítsd a levegőt forró gőzzel! Amúgy ugyan nekem nincs pesztronkám, de ha a porszippancs állítható, akkor szerintem az lenne a jó megoldás! Edina is jól viselte, és hatásos is volt! És tudod, ha kézi a szippancs, ha nem, be kell fogni a másik orrlyukat!!!
ÉS valószínű sűrűbben akar majd enni! A szopik előtt ajánlatos kitisztítani a nóziját!
Divatbemutató Kép Látom, ebben a ruciban elfér majd Gergő márciusban is, ha kell!
Nyáladzás, ökölrágás itt is van! Sőt, már a szájával is cuppog! Kép

Nalika: akkor ti is nőtök! Spenót teszi? VAgy az eső??? Kép
Hogy álltok kakival?

Zita: M&M-et nálunk főleg a férjem eszi! Nálunk van egy kisfiú is Kép

Lujzika: hol chatel a férjed? Azt még nem árultad el!
HIP barack Kép Akkor az NO-ban is van?
A húsos kaják ráérnek majd 1/2 éves kor után! (szerintem)
Szuri: aha sírt szegénykém, de megnyugodott hamar, és hazafele szunyált is egyet! Tegnap estefele popsiban volt 37,7-je, de fürdésre már az is visszament! Éjjelre persze megkapta a kúpját. JA, és borohattam neki szorgalmasan!

Nos, még egy-két cicalink:
<a href="http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=2028&osztas=4&szam=0" target=_top> A MI CICÁNK</a> és a vetélytárs <a href="http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=1324&osztas=4&szam=0" target=_top> Bubuka</a>

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Orsi!
Jobbulást Mókuskádnak!!! Orrszippancs ügyben én is tanácsra szorulok, nekünk is kézi van de szerencsére még nem kellett használni. Gyógypuszik mentek Szilas irányába, szerintem 3-4 km lehet légvonalban.

Pusz

Bea
Vendég

Orsi!

Nekünk porszívós van. Csak addig utálták a gyerekeim, amíg rá nem jöttek, hogy utána kapnak levegőt. Kicsit macerás a porszívót elővarázsolni, meg kicsit hangos, de nekünk bevált.

Részlet Nandától október 13-ról:

"Itt jegyzem meg,hogy buta fejjel,hittem a jó reklámnak,megvettem a LIVINGLAB orrszívót,és olyan gyenge szívóereje van,hogy semmi értelme nem volt.Akkor viszont mire jó? Kérem az ötleteket"

Ja, és még Ádám idején volt egy kézi (Basa nevezetű), olyan nagy gumigömb végén kicsi üveg bigyó. Na az tényleg semmire nem jó. Igaz nagyon olcsó.

Üdv:

Zita
pzita

Bocs, ezt nem tudom, hogy csináltamKép A barátnőmmel kávéztunk az udvaron(dohányzik) mire bejöttem, elküldte mégegyszer. Lehet, hogy legközelebb megis írja helyettem???Kép

Bea
Vendég

Sziasztok!

Na, megreggeliztünk!

Zsuzsa!
Érdekes, hogy nálunk az én kislánykám reggel, közel 11 óra alvás után nem farkaséhes, most is alig tudtam belediktálni 140-et! Viszont tegnap este majdnem egy huzatra benyomatott 230-at.
Anyukád Kép De más baja nem lett?! Bár ez is elég!

Chat: Twingoklub, legalábbis ezt állítja Kép
Hipp-barack: azért még 1x megpróbálkozok vele, hátha Kép
Oltás-utóhatás Kép Ugye, jól tudom, hogy a popsiban mértből le kell vonni 5 tizedet?
Már alig várom, hogy túl legyünk a jövő heti szurin, mert akkor már egy jó darabig nem kell szegényt "kínozni". Otthon megkapja a Sabin-cseppjeit, mert azt itt nem adják, illetve adták volna, de szuriban, és az azt jelentette volna, hogy 1 alkalommal 3 szúrás, az meg egy kicsit sok lett volna 1szerre.
Na ezt most jól kirészleteztem Kép

Bea!
Szerintem az enyém helyett küldte el a tiedet is, mert az előbb elszállt Kép

Sziasztok

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Zsuzsa!
Álommanótok ide is jött, Zsófi este 11 óta alszik, néha mozgolódik egy kicsit, szopja az újját. Már arra gondoltam, hogy felébresztem. AnyukádKép KisfiúKép Szavazatok mentek!

Lujzika!
Ma egy kicsit meghülyült a BabanetKép

Bea
Vendég

Sziasztok!

Lilikenek megint ramatty ejszakaja volt. Kép Ugy sajnalom szegenyt. Szerintem a foginnye fajdogal vagy viszket nagyon. Kép Ejjel 2-kor felkelt, szopizott, bar nem igazan volt ehes, inkabb a cicimmel masszirozta a szajat. De nekem a cicim megfajdult, igy nem birtam sokaig. Hajnali 4-ig a karomban volt, es enekelve visszaringattam almaba. Ugy sajnalom szegenyt. Szerintem ez meg egy par napig el fog tartani. Nagyon folyt a nyala, allandoan ki-be dugdossa a nyelvet, beszivja az also ajkat stb.. Latom, hogy szenved. Allitolag van valami gel, ami termeszetes anyagokbol van es be kell kenni vele a kisbaba foginnyet. Tudja valaki a nevet?

Orsi: varjuk a hireket! Remelem minden okes.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Bea,
nyanyanetKép az én lánykám arra szokott ébredni, ha felhúzom a redőnytKép

Orsi,
Gergőnek jobbulást! Nekünk Pesztonka van, bár még nem nagyon kellett használnunk, így érdemben nem tudok róla nyilatkozni. De sztem még egy van itthon tartalékban, csak tudnám minek..

Lujzika/Kriszta,
napsütés elküldveKép Kétféle barack van, melyikkel próbálkoztál? (őszi v. sárga?)

Andi,
ti ugye az őszibarackosat eszitek? Én azért is ragaszkodtam hozzá, mert a legtöbb Hippesben nincs hozzáadott cukor, így a nővérem kislányát is meg mertem vele kínálni. Szegénykém nagyon szerette a banánt, de abban sok a szénhidrát, így nagyon örült az üvegesnekKép

Zsuzsa,
anyukád eséseKép Most akkor honnan fogjuk tudni Edina súlyát? Legalább a comb körfogatát add közre időnkéntKép

Hajni
nalika

Rita,
én csak ezt ismerem
http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=147
Remélem találsz vmi megoldást! Hűteni való rágóka?

Zsuzsa,
tegnap este megint szenvedett, így kúpKép

Hajni
nalika

SziasztokKép

Gyors leszek.

Gergő úgy tűnik ok, igaz a tünetek változatlanok, de Ő nagyon édesen mosolyog egész nap és még dumált is egy csomót!Meg kell zabálni!Kép Szóval a közérzete nem rossz, szerencsére!!!
Doki néni azt mondta, hogy van most valami vírus és Kálcium ampullát kell vennem és azt adni napi 1-2x, de semmi gyógyszer. Ennek nagyon örültem!!!
Azért délután ha nem lesznek sokan elmegyünk a dokihoz, kijönni nem tudott.Kép De itt van közel és úgyis megyünk sétálni!Kép Doki néni mondta, hogy legyünk sokat a friss levegőn és amúgy is szuper tavaszi idő van!Kép

Mindenkinek köszi orrszippancs ügyben a tanácsot.
A gondom csak az, hogy fogalmam sincs honnan szerzek be a hétvége előtt elektromosat, vagy porszívósat.Kép Mert ma tuti nem lesz időm elmenni, kocsi sincs itthon, szóval valószínűleg szenvedünk tovább a kézivel.Kép Mondjuk én egy kicsit félek a porszívóstól, nem túl erősen szív az? Nem bántja a kicsi orrnyálkahártyáját?
Igaz, ha Zita is azt használja, akkor nem lehet gond vele.Kép

Nalika
Miért is írtad, hogy van egy tartalékotok? Eladnád?

Na, most megyek, talán még belefér egy hajmosás.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi: nekünk van egy motoros Pesztonka és egy porszívós. A porszívóshoz képest a Pesztonka SEMMIT nem ér! Az elején 2-3 hétig kellett szippantgatni Marcell orrát, és mivel nagyon nagy volt a porszívós csöve és nem fért be az orrába, így vettünk egy Pesztonkát. (A porszívósat sem kellene állítólag bedugni az orrába, de ha bedugtam egy fél centire kb. akkor rengeteget kiszívott, míg ha csak odaraktam az orrához, akkor összehúzta az orrát és végképp nem jött semmi)
Tehát a Pesztonka, illetve az odaillesztett porszívós csak azt a "fikusz domesztikuszt" tudja kiszívni ami az orra végén tocsog, mélyebbről nem.
(Már elnézést, hoyg gusztustalankodok)

És a porszívós egyáltalán nem zavarta Marcellt. Szeretni persze nem szerette, hogy maceráljuk, de nem volt különösebben felháborodva. A Sterimar jobban zavarta.

Jerry
jerry

Ja, még NandánakKép

Én is jó nagyot bőgtem tegnap a szülőszobán!Kép Én minden szülést végigbőgök, annyira megható, amikor kibújnak ezek a kis picurkák!Kép
Azért ennek a tegnapi kis lurkónak nem semmi súlya volt!!! Még Gergőt is rendesen lekörözte!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Jerry

Nagyon köszi, így van összehasonlításom! Akkor most valahogy fel kéne hajtani egy porszívósat! Szegény párom, meglesz a ma esti programja!Kép

Szerintetek hol lehet itt a legközelebb ilyet venni???

Orsi

avocado

Orsi: ügyeletes gyógyszertárban is lehet venni, ha végképp nem értek oda nyitvatartási időben!

A porszívós nem szív túl erősen, a kütyü beszabályozza magát. Mondjunk nekünk a porszívón is állítható a szívás erőssége, így nem túl magas fokozaton szívtuk.
Remélem még elolvasod, láttam, hogy egy perccel előttem írtál.

Jerry
jerry

Rita!

DEntinox N gél fogzáskönnyítő.
Remélem Lilinek segítség lesz!!!!

Én vettem, de nem használtam. Lidokain van benne+ kamilla. De azt mondják nagyon jó, csak Anna nem kínlódott az első fogaknál így nem próbáltuk ki.

Hajni!

Őszibarackos, sárgabarackos nagyon megy nálunk.
délelőtt voltunk doki néninél, mert Anna fején lett egy pár pötty. Kiderült, hogy a sapka nem volt kimosva ugye amit rápróbáltam Valószínűleg attól. NAgyon meg volt elégedve a kislánnyal. Azt mondta. hogy most már kell a húsos kaja neki, ha a főzelékre megéhezik 2 óra múlva. És megnyugtatott, hogy nem sok a főzelék amit eszik, annyit meg is kell neki enni.
Azt mondta, hogy ne foglalkozzak azzal amit a védőnője mér, mert Anna nagyon sokat nőtt. Fogacskák is jól vannak ápolva, hogy mindes este kitöröljük vizes pelussal.

Ja erre adtam neki ma zsenge zöldségeket borjú hússal. Hát ezt nem kellett kóstoltatni, nyelte, mint kacsa a nokedlit. Csak azt remélem, hogy 2 óra múlva nem fog üvölteni, hogy éhes, mert akkor fejjel megyek a falnak.
Természetesen úgy nézünk ki, mint egy kis poca Kép
2 új body már tiszta gané.
De ez a csónaknyak meg kikészít. Eddig sem vettem ilyet, de eztán biztos, hogy nem fogok. Reggel még jó volt a gyerekre, most meg ki van a cicije. Korai még a monokini nem?Kép
Szóval jövőhét : Kenguru Goldos body beszerzése. Apa meg kiakad!

Zsuzsa!

Anyukád Kép
Pusz a csajoknak!

Bellana!

Nálatok nem csak megszervezett csőtörés van hanem áramszünet is? Merre jársz?

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Jerry
ElolvastamKép
Akkor irány a gyógyszertár!Kép

Puszika és mégegyszer nagyon köszi!Kép

Orsi

avocado

Orsi,
ha gondolodKép nekem azért szimpibb, mert halkabb, mint a porszívó. Csak azt is írtad, hogy mostanában nem érsz rá. De egyébként vadiúj nem használt, és úgy láttam üzletben elég sokba kerül.

Hajni
nalika

Most kaptam pont az sms-t, hogy megszületett Kata Marcija az őszibőlKép Juj, de jó! Úgy örülök!!

Hajni
nalika

Orsi!

Hidd el marad a gyerkőcnek agya, ha a porszívóst használod.
Amikor vettem a keresztlányomnak nagyon gyanúsan néztem az eladóra a gyógyszertárban. Aztán másnap volt róla egy műsor, és az megnyugtatott. Egyébként a Corában is lehet kapni. Szerinte a Tescoban is. Az enyém magyar termék. De Anna nem fél tőle és örül, hogy kint van a felesleg. Édes ahogy láom, hogy szippantja utána be a levegőt!
Pedig nálunk a legerősebben áll a porszivó (1850 W)
Na megyek a pizzatésztát megcsinálni.
Pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Andi,
én sem szeretem a csónaknyakútKép De a Kengurus is csinál néha olyatKép
Az a fajta borjúhúsos ment nálunk isKép Tényleg eltaláltákKépA sárgabarackos esetleg jobban hajthat..
A kórházban nekem is azt mondták, hogy tökéletes a súlya Tüncsinek, így evvel fogok érvelni a gyerekorvosnál isKép

A porszívós cucc ugye sokkal olcsóbb? Lehet én is beszerzek egy olyat.

Hajni
nalika

Hajni!

A porszivós olyan 1000 ft körül van. NAgyárúházkban is van.
Na megyek, mert a lány is fent van és pizza sincs még kész!

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Ma jobban felkészültem az ebédre: gyerek nyakába pelus bekötve, én hasonló színű pólót vettem fel, de úgy látszik, így nem lett volna poén a motorozás, mert persze most nem csinálta Kép Csak most, kaja nélkül! És úgy látszik, látott valami wellnes-műsort, mert kaja óta fekve fut Kép

Hajni!
Ha kérhetnélek, legközelebb valami gyorspostával add fel a napsütést, mert még mindig nem ért ide Kép
Nem adtam fel a próbálkozást az őszibarackkal, ma délelőtt már ízlett neki Kép

Rita!
Éjszaka Kép

Orsi!
Gergő Kép
Orrszívó: én egyszer kipróbáltam magamon a porszívósat Kép Nem olyan vészes, agyam is van még (állítólag Kép), rosszabbra számoltam, csak a hangja nagy.

Mucska!
Borjúhúsos Kép Monokini Kép Kép

Sziasztok!

Kriszta

Kép
lujzika

Orsi,
Maxi is taknyos,szegénykém,de olyan hősiesen tűri a szippantást,néha még mosolyog is közben.Én is a porszívósat használom,és még nekem is megkönnyebbülést jelent,hogy látom,milyen hatékony.Nekik is jobb utána,mert kap levegőt.Kép
Jobbulást Mókuskának!Kép

Jerry,
én is Sterimar-t használok,nincs sikere,de van amikor néhány csepp anyatej is nagyon jó szolgálatot tesz.Kép

Zsuzsa,
Szavazunk rendületlenülKép
AnyukádKép
Zsófi szobatiszta már?

Rita,
fogacskára mi a Chamomilla CH12-es homeos bogyót használtuk,mégpedig úgy,hogy ujjnyi,frissen forralt,lehűtött vízben feloldottam 9db golyot,és napi 3-szor kiskanállal odaadtam neki.
De a Mucska által említett Dentinox-n gél is nagyon jóKépJa és a Bébé Confort-nak van olyan fogíny masszírozója,amit az ujjadra húzva a baba bekaphatja,és masszírozza az ínyét.De a hűtőrágókák is nagyon jókKép

Mucska,
raknál fel képet Gino-ról,nagyon szerteném már látni.KépAnna mit szól hozzá?És Gino Annához?

Most el....puszi,Nanda
nanda

Kép
Maya és Ferkó (utolsó képek)
nanda

Kép
nanda

Kriszta!

Ma is látom jó kedved van. Minket megnevettettél, jó a szöveg! Kép
Anna sem motorozatott ma csak bukott egy nagyot és jutott mindenfele. Kép
Látom te sem bízod a véletlenre, hogy mit adsz a gyereknek. Én is kipróbáltam at orrszívót is.
Őszibarack: látod, hogy tudja , hogy a mi a jó! Vagy úgy volt, hogy a fene enné meg, hogy hamarabb szabaduljak inkább megeszem, mert anya holnap is ezt adja egyébként Kép

Nanda!

Rakok fel majd még ma. Csak amik eddig vannak azok nagy felbontással készültek és ha ide lekicsinyitem nem jó a kép. Csinálok ma újakat róla és megy. De attól félek fájni fog a szíved, mert Ferkóba mintha a Ginót látnám.

Imádják egymást. Anna mindig röhög rá, símogatná, Ginó meg hozza a játékát és tuszkodja Anna kezébe, hogy játszon már vele. A múltkor jött a védőnő, de a Ginó alig engedte meg, hogy hozzáérjen a gyerekhez.
Maxinak jobbulást!!!!!!

Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Új mail címem van:
nanda77@citromail.hu

pusz,Nanda
nanda

nanda: a profilodban is javítsd ki plííz!
Szobatiszta, de nem ágytiszta!

Orsi: A TESCOban is van tuti! ÉS jobb a műanyag! Az ára 1500 körül van szerintem.

Andi: husis kaja Kép

Kriszta: etetés Kép ÉS mit evett ma Esztike?

Nalika: mondd is meg a dokinak! A kórházban csak tudják!!!
Jövő héten 3 hós már a lánykád. HA gondolod, megpróbálhatod lecserélni a kúpot valami más kajával. HA gondolod!!!

El vannak tűnve sokan. pl. Anita, Lino, PAnó, finn részleg, Süncsi (tényleg, mikor lesz???), Szöszi, VAli, Swen, Chello, A. HAjni, BNM, Anikó, Bellana, MAci és még sorolhatnám! CSAJOK! ÉBRESZTŐ!!!

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Linoval beszeltem, betegek ok is, Panoek is es meg Bori Dorkaja is hanyt az ejjel...Kép Lehet, hogy a midi-talin adtuk korbe-korbe a korsagot??? Nekunk eddig semmi bajunk. Zita? Zsuzsa?

Szoval csak ennyire ugrottam be, lehet nekik szurkolni a gyors gyogyulasert!

MucskaKépEn is mindig igy jarok a bodykkal pedig Balazsnak nem is kell monokinizni...Bar cicije az van szepen. Meg ugy, hogy 1X kimosom es aztan szeltere elnyulik de hosszara osszemegy, becsszo nem ertem hogy csinalja ezt az anyag...Mar en is megfogadtam, hogy csak Kenguru Gold meg Prince Oliver.Apa szerint tulzasokba esem, de o bezzeg nincs itt mikor naponta 3-at osszepisil/kakil es fel kellene oltoztetni meg minden este vasalni.

GergoKép, MaxiKép
Gyogyulast, ne kinozzatok sokat anyaitokat a porszivoval,latjatok, hogy nem szeretik csinalni!Kép

szoszi
szoszi

Zsuzsa,
nem szívesen adom neki a kúpot elhiheted. Csak mostanában szenved, ha nem jön ki a kaki. Egyébként volt 2 nap kihagyásom a baracklében. Ugyanis a környéken nem lehet kapni, pedig van vagy 9 féle üzlet. Marad a Cora, Auchan, de hát azok kocsisak. Én meg nyuszi, mint Linda, nincs jogsim. De egyre jobban zavar, lehet, hogy belevágokKép
Zsófi mikor is született pontosan? Tomikám is így áll a pelussal.

Betegeknek jobbulást! Szegények, úgy sajnálom őket ilyenkor.

Hajni
nalika

Szöszi!
Nálunk semmi probléma.

Zsuzsa!
Ma voltam a dokinál a jogsi miatt. Jövő hétre halasztottam az Okmányiroda három gyerekkel című programot.

Orsi!
Sikerült beszerezni az orrszívót?

Nanda!
Gyors gyógyulást Maxinak!

Nalika-Hajni!
Tudom, hogy akartam neked írni valamit, ami nem azzal volt kapcsolatos, amit írtál, de mire ide jutottam, elfelejtettem. Lehet, hogy öregszem?!

Most befejezem, mert az agysejtjeim a végkimerülés szélén. Az utóbbi napokban nagyon keveset aludtam, pedig Rékától lehetne. De tegnap, azaz ma, is sikerült hajnali egykor nyugovóra térnem.

Üdv mindenkinek:

Zita
pzita

Zita,
hát nem leszünk fiatalabbak, az biztosKép Majd eszedbe jut...
Egyébként nem rég jutott eszembe, hogy a kisfiaddal nem is találkoztamKép Halványan rémlik egy sötét hajú kisfiú, ő volt? Hogy van a lába?
Épp most volt egy pici kis kaki a pelusban spontánKép

Hajni
nalika

Kép
Kép

Kép
kisdió

Sziasztok!

Még gyorsan beugrok, mielőtt elkezdődik a chat-partyKép

Minden gyerkőcnek jobbulást Kép Kép Kép!!

Nanda!
Nagyon szép kutyus (volt Kép) Ferkó! Maya nem hiányolja már vagy még?
Látom, hatott rád is a Citromail! Már én is gondolkodtam rajta. Nagyobb a tárhelye!

Mucska!
Tényleg jó kedvem van, jön a hétvége Kép A wellnes-programnak megvan a hatása, úgy alszik a drágám, mint a bunda!
Barack: nem tudom, milyen apropóból ette meg, majd holnap kiderül Kép Mert ugye maradt még Kép
Gino jó fej lehet Kép

Zsuzsa!
Ma fogyott el a krumplis-répás pempő! 4 nap alatt ette meg a leányzó a 190 ml-es üveget, illetve az üveget nem Kép

Hajni!
Köszike, ideért a napsüti, de küldhettél volna 10 percesnél hosszabbat is! De azért köszi!

Puszi mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Kisdió!

Nagggyon jó! Kép
Itt meg egy jó kis használati utasítás:
Kép

Kép
lujzika

Sziasztok!

Mucska Andi: koszi, akkor van meg aki ugy latja, nem vonok meg semmit Kameatol, ha nem meregdraga kutyuket veszek nekiKép Kikaban nagyon sok idot el lehet tolteni es persze penzt kolteni...

Hajni: hat a kg-al a dolog tenyleg ugy volt, hogy en hiztam villamgyorsan, a baba meg alig gyarapodott, minden merlegeles ujabb idegroham.
Szerencsere most mar rendben vagyunk.

Orsi: ha meg nem vettel orrszivot:nekunk kifejezetten a porszivosat ajanlottak, a gyartotol vettuk: Ajtosi Durer sor 35, tel:383-4100, kb. 1000 ft volt.

Minden beteg gyerkocnek jobbulast!

Aniko
anniko

Sziasztok!

Gondoltam bejelentkezem én is. MI szerencsére jól vagyunk, Botondot a szuri nem viselte meg. Nem volt se láz, se duzzanat, csak egy óriási kitaccsolás, de lehet, hogy az is inkább azért, mert az összes ujját egyszerre akarta legyömöszölni a torkán.Kép Egyébként most nála is vagy fogzás van, vagy tejszaporítási akció,vagy mindkettő ugyanis két napja éjszaka is kel a kajáért, s ismételten leszívja mind a két mellem, mintha este nem is evett volna. Úgyhogy most megint két kemény, csőre töltött dinnyével járkálok egész nap.Kép

Egyébként egyéb dolgokkal el vagyok havazva ezért nem jöttem.

Szöszi! Sziaaaaaaaa újra itt!KépKépKép Annyira sajnálom, hogy mi nem találkozhattunk, de hiába én vidéki anyuka vagyok.Kép Ebben csak az a kár, hogy Mucska is olyan messze van!Kép Grat. a klubtagsághoz!Kép Kipihentétek magatokat? Milyen volt a kényeztetés?

Mucska! Annyira édes a kép a lánykádról! Az az olvasós.Kép Ott Anna hogy került olyan ülős pozícióba? Már ilyen szépen tartja magát? Utólag is gratula az öt hónaphoz!KépEzen a kenyérmizériá én is ki vagyok akadva! Meg hogy egy napért ölik egymást az emberek a boltokban.Kép

Bea! A te kicsikéd is nagyon édes! A fürdőért irígy vagyok!Kép

Lujzika! Ezek az etetések nem semmik!Kép Akkor én el is határoztam, hogy amíg nem eszik a fiam késsel-villával csak szoptatni fogok!KépKépKép

Nanda! Légyszi most már ne rólunk tegyél fel talis képet, mert a többiek kiutálnak.Kép FerkóKépJavult a helyzet Maya kontra Maxi között?

Nalika! Neked még nem is írtam, hogy a talin mennyire lenyűgözött a kislányod! A képeken sem volt semmi, de élőben még gyönyörűbb!!!Kép Olyan édesen elüldögélt ott mellettünk a hordozóban.Kép

Orsi! Gergőnek jobbulást! Az orrszippanccsal nekem az a tapasztalatom -ezzel nem kötözködni akarok Jerryvel- hogy én tök ugyanolyannak találtam a pesztonkát, mint a porszívósat. A porszívós olcsóbb, a pesztonka csendesebb, meg kisebb, de a szívóereje szerintem mindkettőnek ugyanolyan. vagy én voltam béna a porszívóssal!Kép

Zita! Mit csinálsz te hajnalig? S főleg nem a gyerkőkkel?Kép Bár amire én gondolok attól nem az agysejtek pusztulnak...Kép

Zsuzsa! igyekszem neked is írni, de mondom el vagyok havazva.AnyukádKép

Lino, Panó, Bori! Jobbulást kívánok nektek, meg az egész családnak!!!! Ja és gyertek minél előbb, mert NAGYON-NAGYON HIÁNYOZTOK!!!!!!Kép

Linda, Anikó sok puszi nektek is és gyertek minél előbb!!! meg mindannyian akik hiányoztok a nagy csapatból!!!! Tessék felpörgetni a toikot!!!!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok Lányok!

Csak egy rövid bekukk! Kép
Gergő bekapott valami vírust,éjjel hányt és 39.5 volt a láza. Kép Most jól van,de rettegek az éjszakától.
A tali óta nem jutottam ide,csak egy-két üzit olvastam időnként.
De még egyszer mondom,nagyon jól éreztük magunkat,és szerintem is jó lenne ez a köv.tali helyszínéül.Láttam,hogy karácsony környékére tervezitek,valaki akkor jön haza külföldről,gondolom.Biztos volt róla szó,de nem vállalom a visszaolvasást így egy hét után.Kép
Mindenkinek,köszönöm,aki megdícsért engem vagy a családomat,nagyon jól esett. Kép
Sajnos annyi mindenkivel szerettem volna beszélgetni,hogy végül a nagy igyekezetben szinte senkivel nem sikerült.Kép De már az is jó volt,hogy láthattalak Titeket és az azóta kibújt Pocaklakókat.Meg a nagyobb gyerkőcök és apukák is nagyon helyesek voltak.
Az én Bencusom kinézte magának Chelloék Noémijét,azt hittem elolvadok,ahogy rámosolygott.Pedig Ő aztán nem tüntet ki ezzel akárkit.Ezen kívül csak Kisdiónak jutott egy kismosoly.Kép

Bori:Tündér vagy,hogy hívtál,olyan jó volt hallani a hangod.Kép

Hallom,sok a beteg,mindenkinek jobbulást!!!!

Orsi:komolyan gondoltam a minitalit,hozzuk össze valamikor,ha meggyógyultunk!Kép

Linda:remélem nem szomorkodtál a jegy miatt! Kép Képzeld el,nem is kellett sorban állni a pénztárnál.Kép
Egyébként meg fél óra múlva haza is kellett jönnöm a börzéről,mert apa telefonált,hogy Bencus nem fogadja el a frissen lefejt tejet cumisüvegből.Kép Pedig direkt felkeltem éjjel is fejni,hogy minél több legyen.Ő viszont csak ordított,és anyáját akarta. Kép A cicin megnyugodott,de apához még utána sem volt hajlandó odamenni,mintha attól félt volna,hogy megint elmegyek.Rossz volt,hogy nem tudtam vásárolni,de az nagyon jó érzés volt,hogy ennyire szüksége van rám.Kép Kép Kép

Panó:Veled megint nem sikerült beszélgetni,de a lányod haverkodott velem.KépPedig nekünk biztos lenne közös témánk a három gyerkőc miatt.Lehet,hogy majd e-mailt írok,vagy szerveznünk kéne egy minitalit nekünk is.

Lino!
Puszika!!!

Megint mennem kell,pedig még akartam írni Süncsinek,Zsuzsának,Nalikának,Swennek,Zitának,Linonak,és még kinek is?

Na,pusz Mindenkinek:Anikó
vakili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?