Sziasztok Lányok!
Csak egy rövid bekukk!
Gergő bekapott valami vírust,éjjel hányt és 39.5 volt a láza.
Most jól van,de rettegek az éjszakától.
A tali óta nem jutottam ide,csak egy-két üzit olvastam időnként.
De még egyszer mondom,nagyon jól éreztük magunkat,és szerintem is jó lenne ez a köv.tali helyszínéül.Láttam,hogy karácsony környékére tervezitek,valaki akkor jön haza külföldről,gondolom.Biztos volt róla szó,de nem vállalom a visszaolvasást így egy hét után.
Mindenkinek,köszönöm,aki megdícsért engem vagy a családomat,nagyon jól esett.
Sajnos annyi mindenkivel szerettem volna beszélgetni,hogy végül a nagy igyekezetben szinte senkivel nem sikerült.
De már az is jó volt,hogy láthattalak Titeket és az azóta kibújt Pocaklakókat.Meg a nagyobb gyerkőcök és apukák is nagyon helyesek voltak.
Az én Bencusom kinézte magának Chelloék Noémijét,azt hittem elolvadok,ahogy rámosolygott.Pedig Ő aztán nem tüntet ki ezzel akárkit.Ezen kívül csak Kisdiónak jutott egy kismosoly.
Bori:Tündér vagy,hogy hívtál,olyan jó volt hallani a hangod.
Hallom,sok a beteg,mindenkinek jobbulást!!!!
Orsi:komolyan gondoltam a minitalit,hozzuk össze valamikor,ha meggyógyultunk!
Linda:remélem nem szomorkodtál a jegy miatt!
Képzeld el,nem is kellett sorban állni a pénztárnál.
Egyébként meg fél óra múlva haza is kellett jönnöm a börzéről,mert apa telefonált,hogy Bencus nem fogadja el a frissen lefejt tejet cumisüvegből.
Pedig direkt felkeltem éjjel is fejni,hogy minél több legyen.Ő viszont csak ordított,és anyáját akarta.
A cicin megnyugodott,de apához még utána sem volt hajlandó odamenni,mintha attól félt volna,hogy megint elmegyek.Rossz volt,hogy nem tudtam vásárolni,de az nagyon jó érzés volt,hogy ennyire szüksége van rám.
Panó:Veled megint nem sikerült beszélgetni,de a lányod haverkodott velem.
Pedig nekünk biztos lenne közös témánk a három gyerkőc miatt.Lehet,hogy majd e-mailt írok,vagy szerveznünk kéne egy minitalit nekünk is.
Lino!
Puszika!!!
Megint mennem kell,pedig még akartam írni Süncsinek,Zsuzsának,Nalikának,Swennek,Zitának,Linonak,és még kinek is?
Na,pusz Mindenkinek:Anikó