Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bevallom suttyomban rendszeresen olvaslak benneteket, de nem mertem "bepofátlankodni", mert már olyan összeszokott csapat vagytok. Most mégis összeszedtem magam és bátorságom és bejelentkeznék hozzátok is. Amúgy a 2004. tavaszi babáknak vagyok rendszeres lakója. Juditot még a pár naposból ismerem, rövid ideig együtt laktunk ottKép Bogi pedig szintén irogat(ott) a tavaszi topikba, de jó ideje nem jelentkezett nálunk. Ejnye-bejnye ezúton is neki.

Akkor a bemutatkoznánk. A kislányom, Nádja, 2004. április 20-án született a Szent Rókus Kórházban. Bár normál szülésnek indult a dolog végül császármetszés lett belőle. Már amennyire elfolyt magzatvíz után 24 óra után sem beinduló szülés normáli. Végül infúzióval, kézi rásegítéssel (grrr) már majdnem a célegyenesben mégsem akart a fejecske elindulni, mert beakadt, hát akkor jött a műtét.
Szóval Nádja most múlt 6 hónapos, 3 napja villámgyorsan közlekedik gurulva. A szoba közepéről másodpercek alatt a függöny alá gurul és tépi-rágja. Ma kezdtük el a hozzátáplálást, eddig csak szopi volt. Sikerült is elfogyasztania 5-6 kanál almát. Azt hiszem nem volt elég édes.

No, mára elég belőlünk ennyi. Még azért egy viszonylg friss kép:

Kép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Maariann! Üdv. köztünk! Jó hogy összeszedted a bátorságodat! Nagyon aranyos kis "eszkimó" babád van! Kép

Orsi, sajna steril zacsi ügyben nem tudok segíteni, még soha nem láttam ilyet.

Többiek!
Nem megyünk most szerdán sem, majd jövö héten remélem összejön. Jó talizást!

Tünde, örülök hogy nem vagy hátfájós! Kép Majd kikeresem ki is volt, ha nem jelentkezik, mert tényleg kíváncsi vagyok.
A dolgozással meg majd valahogy úgy próbálom intézni, hogy azért lássam a gyerekeket, ha lehet éjszakai munkát fogok vállalni. (csak az erkölcseim határain belül!!!: Vagyis ne a sex iparra gondojatok! Kép)

Most szokás szerint leragad a szemem.

Mindenkinek gyógyulást aki beteg!

Üdv.
Andi
andi68

Sziasztok!

Nelli,
Hát igen, nő mint a gomba Kép
Szerintem domcsi súlya is pont ideális. Remélem azért hamarosan nekiáll hízni Lili is. Bár tegnap sem vitte túlzásba az evést.

Orsko Kép
Lehet, de a gond az volt, hogy Lili is a fiúk részét csinálta Kép Kép
De már egyáltalán nem csinálja. Kép

Képzeljétek, megint tiszta ideg vagyok. Megfogadtam, hogy nem fogom nézegetni Lilit.
Tegnap fürdés után törölgettem, amikor azt vettem észre, hogy az egyik cicije nagyobb és sötétebb, mint a másik. Odanyúltam, és van benne egy csomó. Most a férjem is egyből megerősítette, és hívtuk a dokit. Azt mondta, ha mára nem kezd el múlni, akkor menjünk be hozzá. Erre vacsoráztam, és úgy haraptam rá a zsömlére, hogy ketté tört az egyik figam, amit ki kell húzatnom. Kész vagyok.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!
Előbb írtam egy csomót és eltűnt Kép

Szia Mariann, édes a kislányod!

Orsko az Avent zacsik egy nejlonon belül vannak. Legalábbis a Breast Milk Storage Kit dobozában.

Bogi Kép

Noresz
Alapanyag: az enyémet 2 m dupla széles flanellbol varrtam: elfeleztem hosszában és összevarrtam, hogy egy 4 m x 70 centis csíkot kapjak. Ez a méret mindenféle kötési módra alkalmas, az anyag pedig bármi lehet, akár egy régi lepedo is, csak ne legyen szakadós, nehogy a babád a kelleténél keményebben landoljon...

Ezt a nemrég belinkelt Nandu-s oldalról másoltam be neked.

Még jövök!
Pussz
Hajni
tigribigri

Sziasztok!
Tegnapra a férjem is beteg lett. A gyerekek mondhatni már jobban vannak.

Mariann!
Üdv közöttünk!!!!

Noresz!
Mindjárt meglesem a képeket.

Aszem bennem is bújkál valami nyavaja, mert fáj minden porcikám, olit alig birom megemelni.
Éjszakáink még mindig rosszak.

Buksi!
Én sem tudom, hogy egyáltalán bankba megyek-e vissza. Sokszor gondolkoztam, hogy nem-e lenne rossz valami ovónő vagy tanítóképzőt elvégezni. pénz az nem sok, de legalább a gyerekek időbeosztása egyezik a mienkkel. Szűnet stb.

puszi

Ines
ini

Tünde!
Nekem 19 évesen vették ki a mandulámat, előtte kb. 2 havonta volt mandulagyulladásom, állandóan beteg voltam, köhögtem. Azóta egy kezemen meg tudm számolni, hogy hányszor voltam úgy igazából beteg.

Ines
ini

Sziasztok!

Vallomással tartozom. Nem megyünk ma játszóházba. Hajnalban belázasodtam és fáj a torkom. Király! Eddig apa volt beteg 1 hetet, majd Liliána 2-t, aztán apa 1,5-et és most jövök én... Azért elég jól tartottam magam.

Na puszka nektek
Noémi
noémi

SziasztokKép

Böcsülettel végiolvastalak titeket, de most nézzétek el hogy nem irok mindenkinek, de rohanok, hogy el tudjam intézni a dolgomat még a tali elött.

OrskoKép
Az aventos zacsi belül steril, vagyis ha a csomagolásán van lik az nem baj, csak maga már a tejgyüjtőzacsi ne legyen likas jobban, mint a gyártók szerkeztettékKép Bevallom én drágának találtam és inkább jégkockatartó zacsiba tettem el a tejcsit, tökéletesen bevált, és nem utcsó sorban jóval olcsobb.

IniKép
Szegénykém, vigyázz magadra és gyorsan gyógyulj meg, sok sok c vitamin és meleg teácskaKép Hannának és Olinak gyógypusziKép

BuksikaKép
Jobban vagytok már?? A szakkört majd megdumcsizzuk, valahogy ugy kéne megoldani, hogy legyen velünk valaki, vagy valakik akik lekötik manókáinkat, mert nálunk sajna egy légterű a lakás, és Daninak is a kedvence az alapanyagos ládám, igaz most bemenekitettem előle a dolgaimat a járókájába, amit eddig került, bezzeg most mindig ott sertepertél a drágaKép

MariannKép
Üdv közöttünk, nagyon szép a kislányodKép

Hu lányok akkor ma jön valaki?? Mi megyünk és viszem a barátnőmet is, ha nem baj a féléves kisfiával.

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

InesKép
Én is alaposan gondolkodom, hogy bankba nem megyek vissza, mert nem szeretnék csak fürdetésre hazaérni. Viszont akkor mi marad? Valami állami cég. Vállalkozásba se szeretnék menni, az bizonytalan. Átképezném én is magam, csak hát 31 évesen már hova? Valami tanfolxamot kéne elvégezni. De még nem tudom, mit csinálnék szívesen. Nehéz.

Én ma úgy néz ki megyek a játszóházba. Időm sajnos nincs megnézni a képeket, így Rátok hagyatkozom. Rózsaszín felsőben leszek. Barna a hajam szőke melírral, rövid. Szemüvegem van. Lesz velem két kislány: Dorka és DomcsiKép Domcsi még csak mászik, így talán könnyen felismertek. Nyugodtan köszönjetek rám, örülnék neki, ha megtalálnálak TiteketKép

Nelli
hnelli

Szerintem ha mi megyünk akkor Mashu is jön velünkKép

Remélem eljutunk hozzátok!Kép

Buksi! Vencel hogy van? Jöttök?
Nagyon jót röhögtem a foltkalapálásonKépKépKépKép

BogiKépKépKép Biztosan nincs baj a csöppség cicijével, ez mirigyduzzanat is lehet, de elmúlik, remélem a doki megnyugtatott titeket!
A fogdokihoz erőt kívánok!!!

Orsko!
Én is azt akartam írni mint ÁgiKép Belül steril az a lényegKép

Mariann!
Nagyon édes a babaKépKépKép
Jó, hogy itt vagyKép

Betegeknek jobbulást!!!*********************

Most ennyire futotta bocsi!!!!Kép

Millió puszi!
Emő+Pocak

hicudzsi

Bogi!

Liliánának is volt csomó a cicijén. Kb. júliusban vettük észre. De most úgy tűnik felszívódott, nekünk dokinéni azt mondta nem mirigyes, inkább hajszálértágulat miatt volt más színe. Ha nem múlt volna el, akkor mentünk volna UH-ra. Amúgy most is nagyobb a jobb, mint a bal. Miért nem kérsz egy kivizsgálást. Az megnyugtathatna.

Noémi
noémi

Sziasztok!

Segítek: Szilvi a hátfájós,illetve + majdnem mindenki Kép

Tegnap voltunk a homeodokinéninél, hm...igazán különös volt. Kispapit kár volt vinni,egyrészt az ő mérnökagya képtelen egy ilyet megérteni,másrészt többször volt olyan érzésem,hogy a nőt nézve nem tudja eldönteni,rúgjon vagy üssön Kép szerintem ennyire nem volt rémes,bár párszor én is elcsodálkoztam, pl. amikor gyakorlatilag lehülyézett,amiért a majdnem 11 hónapos kisfiam nem csak szopik. Na jó,tudom,hogy ahány ember,annyi nézet e témában,csak eddig inkább a másik véglettel találkoztam. Orrmandula-gyuszira kaptunk bogyót,viszont mással kapcsolatban felmerült néhány kérdésem. Akinek van megbízható homeodoki ismerőse /asszem pl. Judit/,az plíz segítsen,hogy felvehessem vele a kapcsolatot.Köszi.

Orsko!

Zacsi miatt ne aggódj,persze,steril,steril,de azért a levegővel érintkezve már a tej maga sem az, szóval ne aggódj! Dini korában meg már úgyis a földről eszik a koszt a kölkök Kép!

Ági!

A szakköre már megvan a megoldás ugyebár: Hicu Mashuja /ez elég keletiesen hangzott Kép/ játszik mind a 125 gyerekkel KépKépKép

Mariann!

Üdv közöttünk,én még mindig nem térek magamhoz a Pöttömök népszerűsége miatt az utóbbi hetekben. Jó,jó,tényleg bűbájos csapat,na de ennyire Kép ?! nagyon szép neve van a kislányodnak /mint ahogy ő maga is gyönyörű/,soha nem ismertem még Nádját. Hozzátápi: szerintem almából nehéz olyan édeset venni,ami igazán ízlik nekik, én pl. másodszorra a barackot vezettem be és mindig együtt adtam. De nálunk a mai napig semmi nem übereli a Hipp-es őszibarack-alma, és sütőtök-alma kombinációt,pedig egyik sem cukrozott Kép

TANULÁS: Tünde! kösz az infót,egyenlőre teljes a bizonytalanság. Verziók: 1. én örömmel foglalkoznék gyerekekkel,tanítással, eredetileg középiskolai franciatanár a végzettségem. Nem egy nagy karrier,de mindenképp light-osabb és jobban alkalmazkodik a családi élethez. Ez esetben jó lenne vmi másik szakot megcsinálni mellé. De ugye gőzöm nincs,hol fogunk lakni akkor, lesz-e ott közpiskola,ahol pont rám van szükség,ha nem,akkor utazni kell,ami nem olyan jó,stb. 2. A foglalkozásom logisztikus és semmi hasonlót nem szeretnék a jövőben,ami teljes embert kíván napi 10-12 órában! A párom szokta mondani,hogy nem tudja elképzelni,hogy miközben együtt a család este,én mobilon kergetek kétségbeesetten vmi kötbéres szállítmányt valahol Európában,és oroszul üvöltöm a lengyel sofőrnek,hogy "Ggye?","Kágdá?" és főleg "Pácsemu?" KépKépKép 3. Még az is felmerült,hogy valami olyat keresünk,ami mindkettőnknek tetszik és hasznos /Pl. Közgáz/,és együtt járunk suliba.Hátha úgy könnyebb lenne megoldani. Szerintetek ez hülyeség? Bár nem biztos,hogy jó tenne a kapcsolatunknak egy közös tanulás Kép. Amúgy szerintem egy teljesen új terület kitanulása sem késő még...

Más téma: A dokinénink /nem a homeos/ mindig mond enekem egy-két újdonságot,ami hátha érdekes Nektek is. 1. kispapik gyakran szeretik a gyermeküket a karjuknál fogva felemelni,pörgetni,stb. Ez nagyon veszélyes,mert a súlyuk már elég nagy,viszont még gyengék az izmok,izületek és könnyen kiugorhat a válluk. 2. Kancsalság: a babák ilyen korban még gyakran ún. álkancsalsággal bírnak,ami a szülőt aggaszthatja. ha a gyereket szembe fordítod az ablakkal, és az abala mindkét szemben ua. ponton látszik,akkor nincs semmi gond,nem valódi kancsalságról van szó.

Hú,mennyi okosság dőlt belőlem ma is,jobban jártok,ha abbahagyom Kép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a szívélyes fogadtatást!!!

BukisKép
Nohát, én meg szállítmányozó cégeknél dolgoztam az utóbbi 8 évben. Évekig gyűjtőszállítás, aztán kontrolling. Foltkalapáláson én is hangosan röhögtem. Rém vicces lehetett. Agresszív kimalacKépKépKép

Látom ti is azon töritek már a fejetek, mihez kezdjetek majd, ha ismét munkába kell állni. Hát, mivel mi ugye agglomerációban (Piliscsaba) lakunk, még vacakabb a helyzet. Bp. kilőve, ha nem akarok majd napi 3-4 órát utazgatással tölteni a munkaidőn kívül. Nem is tudom, mi lesz majd. No mindegy, még van ugyan jó 2 évem gondolkodni. Menet közben a közgazdász végzettségem mellé begyűjtöttem már majdnem egy mérlegképes könyvelőit is (1 szóbeli vizsga hiányzik). Én szívesen is csinálnám, és akár itthon is lehetne. Csak ugye semmi gyakorlatom. A környékbeli könyvelőirodák meg nevetségesen keveset fizetnek, és azért 1-2 évet lehúzni "éhbérért", hát ahhoz nincsa sok kedvem. No, meg ugye állást találni sem könnyű. Nádja előtt leginkább azért nem ment, mert ugye lassan 30 lesz, biztos mindjárt szülni fog. Utána meg azért lesz nehéz, mert ugye van egy gyereke.

Betegségen szerencsére mi már jó két hete túl vagyunk. Engem jobban elkapott, mint Nádját. Neki csak az orrát kellet szipákolni meg köhécselt. Én 1 napig lázas is voltam.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

A mai tali is szokás szerint jól sikerült. Kép
Nelli, csak megismertünk! Kép
Judittal beszéltük, hogy ha nektek is jó, akkor maradjunk inkább a szerdáknál. Most valahogy nyugisabb volt, nem voltak annyian, és így nem zavarjuk a csütörtöki foglalkozást sem.

Mariann, üdv közöttünk! Nagyon édes a kislányod! Kép Az alma miatt ne aggódj, az 5-6 kanál elsőre pont elég.

Bogi, csak nyugi, remélhetőleg nincs semmi baj. Drukk nektek!

Buksi, az együtt suliba járni nem hülyeség. Van egy ismerősöm, akinek nemrég volt egy éves a kislánya, és most kezdték el a férjével a főiskolát. Így tudnak felváltva járni órákra, a jegyzeteket is elég egyszer megvenni, és tudnak segíteni is egymásnak.

Pusza,
Tünde
rtünde

TündeKép

Köszi.
Nagyon jó volt Veletek találkozni. Így a nevekhez már arcokat is tudok kapcsolni. És milyen édik a babák! Egyik szebb, mint a másikKép

Nekünk jó a szerda, mert Dorka 2 óra után megunta a balettot.

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok!

Nagyooon jó volt megint találkozni Veletek: Ági-Dani, Tünde-Kitti, Judit-Léna, Hicu-Mashu-Dudu-Pocak! Kép
Veletek is Nelli-Domi-Dorka! Kép
Tényleg Dorka amúgy nem ovis?

A hiányzó betegeknek meg jobbulást!
Készítettem pár képet is, de most annyira nincs erőm nekiállni regisztráltatni magam egy új albumhoz. Kép Majd talán holnap.

Tünde sajnos a nagy lecsúszásotok Kittivel túl sötétre sikeredett, pedig én igyekeztem!

Munkábaállás: már most utálom az egészet ha rá gondolok. Nekem is vissza kell majd venni a tempóból ha a fürdetésre itthon akarok majd lenni. Váltani sem nagyon tudok, mert 25 évre elköteleztem magam a "cégnél". Ráadásul sokkal szívesebben csinálnék mást, pont olyat, amit Ines is említett pl. gyerekekkel foglalkoznék szívem szerint. Erre meg van egy mérlegképesem... Elég ellentétes a kettő...

A közös tanulás tuti jó dolog lehet! Szerintem érdemes kipróbálni!

Buksi Kép Kép

Fiona olvasol még minket? Mizujs hiperaktivitásügyben?

Hicu engem megöl a kiváncsiság! Mi az az EV1CS? Kép

Most megyek, jó éjt!
Hajni
tigribigri

SziasztokKép

NAgyon jó volt a taliKépKép
IGazán az volt a legjobb hogy jó fél óráig kerülgettük egymást NellivelKépKép mert ugye én már nem olvastam hogy ő miben lesz, ott tartottam még hogy ránköszönömKép

TigriKép
Csak nem te is fiam brutusz: mérlegképesKép Valahol nekem is van egy olyan papirom, de szeretném jó mélyre elásni hogy ne is kelljen vele foglalkoznom, nem szeretem csinálni. Én is inkább valami mással foglalkoznék, van egy dédelgetett álmom egy édi kis gyerekkönyvesboltról, olyanról mint a szerelem hálójában Mgrayennel ha valaki látta a filmetKép

BuksikaKép
Jobban vagytok már? Hiányoztatok ám, bevallom Dani kikezdett Duduval, igy igyekeznetek kell, mert nagyon jól elvoltak a rendőrautósbébitaxivalKépKép
Elképzeltem a foltos jelenetet és be kell vallanom hogy egy jót nevettemKépKép
Az együtt tanulás meg szerintem tők jó ötlet, sajnos az én páromat nem tom rávenni, közölte ő már öreg ehhezKép

NoémiKép
Ma mondtam le a korházi időpontunkat, majd várom a fejleményeket hogy mi volt nálatok, bevallom én nagyon félek és féltem őt, igy még probálkozom a természetes gyógymóddal.

Most megyek mert egyedül vagyok itthon, apa leltározik és már hulla vagyok, de utálom ha üres az ágy, igy Dani ma velem alszik, nehogy már férfihiányom legyenKépKépKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

sziasztok,

remélem a jövő héten mi is eljutunk a talira Kép Dini meggyógyult, ma már duhaj jókedvében volt, de azért még nem akartam gyerekek közé vinni.

Kösz a tanácsokat aventes zacsi ügyben. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy teljesen feleslegesen vettem... mint a babamérleget... ha valaki használ ilyet rendszeresen, szívesen odaadom.

ma nagy elhatározásra jutottam, és elkezdtem a kiságyba szoktatást. Drukkoljatok Kép

jóéjt Kép
orsi
orsko

LányokKép

Nagyon jó volt a taliKép
Olyan jó, hogy találkozhattam VeletekKép

ÁgiKép
Igen, az mókás volt, mikor kiderült, hogy egymás mellett ülünk, de valójában "ismerjük" egymástKép
De aztán bátor lettem, és rákérdeztemKép

HajniKép
Dorka ovis természetesen. Elhoztam ebéd után, hogy tudjunk a játszóházba menniKép

Azt nem ígérem, hogy minden szerdán tudunk menni, de gyakran szeretnék.
Egyébként Domcsi tényleg bealudt a babakocsiban, nagyon fáradt lehetett.

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok!

Jó, hogy jól éreztétek magatokat én is szívesen ott lettem volna veletek. Nekem most is csak láz jutott éjszakára. Csak Liliána nehogy megint beteg legyen...

Ági Kép
Nem hiszem, hogy kevésbé féltenénk a csajszinkat, mint Ti Danit. De neki nagyon nagyok és nem hiszem, hogy hoemos bogyó ezen segítene... ráadásul iszonyatos iramban terjednek. Amúgy sajna számítok rá, hogy egy levétellel véget ér szegény kálváriája.

Pusz
Noémi, Liliána és Pocaklakó
noémi

...akarom mondani, nem számítok rá, hogy véget ér... csak Liliána itt kalimpál az ölemben, nem lehet levakarni rólam. Kép

Noémi
noémi

Sziasztok! Tényleg szuper volt tegnap a tali!!!Kép
Dani nagyon édesen megtépte Dudut aki csak nézett ki a fejébőlKép Egy rendőrautóra pályáztak, de végül Dani lovagiasan átadta az övét és ment egy másikbaKépKépKép

Csodaédesek voltak a babák, most lánytöbbség volt!Kép

Tök jó, hogy megismerhettük Nellit meg Dorkát és Domcsit!Kép

Noémi!
Gyógyuljatok!!!
Neked is ajánlom a hársfateát, jó sokat!

Orsko!
Hát ha időben idejössz elmesélem neked, mire jó a mérleg (nem kétlem vannak olyan esetek amikor fontos pl. koraszülött babánál), de igazából csak arra találták ki, hogy a mama halálra izgulja magát két etetés között!KépKépKép

Viszont a babaszoba.hu oldalon el tudod adni ha már nem kell!Kép

Hajni!
EV1CS egy topic rövidített neve az nlc-ről. Már több mint két éve levelezünk, találkozgatunk a csajszikkal akikkel együtt vártuk a babáinkat. Sajna mostanra kiderült, hogy néhányan szeretnek másokat kibeszélni a hátuk mögött, például olyanokat is akik a lelküket kiteszik ha bárki bármire megkéri őket! Egyesek nem válaszolnak még akkor sem ha kérdezik őket, szóval a gyerekek már elmúltak egyévesek és megnőtt a szakadékKép Dudu az utolsó a csapatban, ő született a legkésőbbKép Már volt aki elhagyta a topicot emiattKépKépKép
Nemrég volt egy vacsora amin az egyik csaj megbántott engem is meg egy másik lányt is, és most az a helyzet, hogy nem ő a hibás, hanem MI értettük félreKépKépKép
Na szóval ennyiKép

Ágiboszi!
Jajj olyan jó az a könyvesbolt abban a filmben!!!!!!Kép

Buksi! Jót nevettem az "oroszul üvöltözöl egy lengyel kamionossal" dolgonKépKépKép
Szerintem is érdemes együtt suliba menni, mert ha egyikőtök belefárad a másik még ott van húzóembernek!Kép
Egy barátnőm is most közgázra jár együtt a férjévelKép

Mariann! A Nádja név nagyon tetszikKép Egyik kedvenc filmem kislány-főszereplőjének ez a neveKépKép

Ma egyébként jól indult a nap... vádligörcsre ébredtem, majd hallom, hogy a macsaka behányt az előszobába. Nagynehezen visszaaludtam, a gyerek meg felébredt és üldögélt az ágyon, orrfacsaró bűz, hát már felül buggyant ki a termés..:S:KépKép

Remélem innentől jobb lesz a napKép

Mindenkinek millió pusszancs!
Hív a kölök..::S
Emő+Pocak

hicudzsi

Lányok, szerintetek szombaton vagy vasárnap vannak többen a játszóházban?

Nelli
hnelli

Sziasztok!
Úgy sajnálom, hogy nem tudtunk talira menni, de inkább két hét múlva próbálkozom, hogy megerősődjenek a gyerekek a betegség után.
Férjemnek is tűszős mandulája vanKép

Az a könyvesbolt Ági tényleg nagyon jó és az ötlet is egyébként.
Egyébként a magyar gyerekkönyvek terén más sok javult de még van mit csinálni, hogy igazán tuti könyveket lehessen kapni.

Na megyek, mert őfelsége hív

puszi
Ines

Nelli!
Melyik bankba vagy?
ini

Sziasztok!

Ma voltunk dokinál. Minden rendben Lilivel, figyelni kell, és ha esetleg nő a cicije, akkor hormonvizsgálatot kell csinálni nála.

Na megvolt a Holdfogyatkozás is. Férjem csinált egy csomó képet, majd teszek fel egyet-kettőt mutatóba.
Még a helyi rádió is felhívott, és készítettek velem egy telefonos riportot. Elég jó lett.

Mindjárt letöltöm a képeket, és teszek fel.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Kép

Megvan

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi!
Gyönyörű ez a felvétel!!!

Orsko, Tünde, Hajni!
Köszönöm mindenkinek a kendős tanácsokat, asszem, kreálok egyet anyukámmal.
Holnap megyünk 4 napra Szegedre!!!Jajj, de jó is lesz...csak maradjon szép az idő!

Kisbuksi!
Erről a váll kifordulásról én is olvastam, egy baleseti sebész apuka mesélte, hogy az ő gyerekeinek ez volt a fő baleset-fajtája, olyan gyakran, hogy a végén megtanította kedves nejét, hogyan kell visszarakni...brrrr....nem tudom,képes lennék-e rá.

Minden babának, anyukának és apukának, aki beteg, jobbulást!!

Egyébként én is csatlakozom a "valami mást kéne csinálni gyed után, mint előtte" táborhoz. Ki is tanulmányozom, mi a kínálat...persze lehet, hogy nem kellene valami vadiúj dologba fogni, csak módosítani...hmmm...

puszi:
Noresz
noresz

Bogi,
hogyna készültek a képek? Gyönyörűűűűek! Mi is csináltunk, azt inkább nem teszem fel... nagy feketeségben légypiszoknyi sárgás homály... Kép

Ma nagyon rossz anyának éreztem magam, türelmetlen voltam. Semmi másra nem vágytam csak egy kis pihenésre, kisördögöm persze pont ma döntött úgy, hogy kipróbálja milyen ha nem alszik és nem képes nélkülem lenni. nem tudom mit csináltam volna, ha rossz az idő, így legalább egész nap lófráltunk, csak menet közben tudtam nem elaludni azonnal és Dini is lóghatott rajtam kedvére.

na megyek, mert most is én kellek, apa nem jó.
...sóhaj...

orsko
orsko

sziasztok!

emlékszik még ránk valaki? még év elején a friss kismamákból talán, aztán eléggé kimaradtam. most kezdek magamhoz térni, végre talán a szopit sikerül leépítenem, így magamat felépítenem, és akkor normális anyukaként nemcsak gyerektáplálással foglalatoskodnom.

Kép

különben íme a gyermekeim, akikkel elég nehezen birkózom, de előbb-utóbb belejövök. ők mindenesetre virulnak.

üdv minden régi ismerősnek és ismeretlennek ribizli + nóra és adél
ribizli

Sziasztok!

RibizliKép
Akár hiszed, akár nem éppen ma jutottál eszembe. Nem tudom, miért és hogyan, de így van. Pedig csak olvasásból ismerlek. Helyesek a lánykák. Mikor is születtek?

Mariann
tmarianna

Szia Ribizli!

naná,hogy emlékszünk! Én már ezt a képet is láttam az Ikrek topikban! nagyon szépek a csajok! És akkor ezek szerint a szopi is sikerült? Írj többet,ha van egy kis időd,nagyon kiváncsi vagyok Rátok!

Majd még jövök!

Buksi
kisbuksi

Sziasztok Csajszik!

Megkaparintottam a gépet, gyorsan írok egy kicsit.
Úgy látom többen vannak itt újak, mint régiek. Üdv. az újaknak! Én "régi" vagyok, de inkább vendég, mint állandó bejelentkező, mert a gép számomra alig áll rendelkezésre, de azért néha olvasgatlak titeket, csak a válaszadás ritkásabb.

Örülök, hogy áttettétek a talit szerdára, talán így egyszer mi is elmegyünk, még ha BKV-val kicsit körülményes is lesz. De annyira jókat írtatok, hogy nagyon klassz lehet.

Buksi!
Eggyütt tanulás szerintem is jó, az még nem jelenti azt, hogy sülve-főve együtt kell lenni, inkább a felválthatóságon van a hangsúly, hol az egyikőtök, hol a másikótok megy és fülel. ZH-nál meg kifejezetten előnyös az élő puska Kép

Ági!
Legendák szólnak már itt a mesés kézügyességedről. Gratula!!! És Daninak is a menéshez, nagyon kassz lehet! Már én is nagyon várom.

Olvastam, hogy írtátok, hogy a kézenfogva vezetés nem jó. De nálunk Matyi imádja, nyútja a kis kezét és már rohan is, nincs szivem megfosztani ettől az örömtől, sugárzik ilyenkor az arca.

Kukihúzogatásra visszatérve (bár már lerágott csont): a mostani Baba patikában van egy cikk pont erről. Abban azt írják, hogy 1-2 éves korig nem szabad, csak később, amikor elkezd termelődni valami sárgás túrószerű váladék a kukiban, aminek az a feladata, hogy a bőrkét eltávolítsa a makkról. Ez volt a lényeg, igaz, hogy a termelődés beindulására megadott életkor kissé tág: 6 hónapostól-5 éves korig. Ezt viszont én nem értem.

Nálunk a helyzet:
Ma voltunk sebésznél meg ortopédián. Ez utóbbinál "gólyáztunk", ahogy a doktorbácsi mondta. Állt Matyi az ágyon, a dokibá meg felemelte az egyik lábát és térdben tekergette. Aztán mikor letette, Matyi gyordsan arréb ment, ő meg kapott utána, hogy hé, ne menj el.

A sebészeten azért voltunk, mert sajnos Matyit meg kell műteni. Születésekor nem szállt le a bal herécskéje. Eddig vártunk, bíztattak többen, hogy majd csak lejön, de nem így lett. Túl sokáig meg nem szabad várni vele, mert később gond lehet belőle, ha túl sokáig melegben van (hasfal), akkor a spermiumok életképtelenek lesznek...majdan. Úghogy az van, hogy meg kell várni az 1 éves kort és utána megműtik. Vszeg a Bethesdában. Judit! Lénát is ott műtötték, ugye? Bent lehetett aludni?

Ennyit rólunk.
Sziasztok!

Manga
manga

Sziasztok!

Hát igen, olvasom, hogy sok az új itt, talán nem véletlenülKép Ha nem haragszotok, és is csatlakoznék - írásban, mert olvasni már régóta olvasom a levélkéketKép
A csemetém egy hét és fél hónapos fiatalúr, Andris.

Ribizli, nem lehet könnyű a 2 csemetével, de ők mindenesetre nagyon elégedettnek tűnnek. Kép Épp múltkor láttam egy lányzót tandemszopztatni az ikreit. Komolyan mondom, lenyűgözött. De ahogy én 1 gyerkőccel érzem, hogy szinte az életerőmet szívja ki, el tudom képzelni, mit érezhettél Kép

Kisbuksi, elképzeltem a férjedet a homeodokinálKép Remélem sikerül valakit találnotok helyette mindenesetre.

Úgy irigyellek benneteket, hogy belevágtok a suliba, tanulásba. Azt hiszem, ha most még vizsgákra is tanulni kéne, apa nem bírná idegekkel.Kép

Ennyit mára,
Jó éjt,

Móki
móki

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést,már javul a helyzet,bár ugye az orrfolyáson kívül nem is volt semmi tünet. Nem akarok túl naturalisztikus lenni, hogy mi változott,de már sokkal lazább a helyzet Kép! Augmentin recept pedig maradt a helyén: a fiókban Kép.

A talit nagyon utáltam kihagyni,végig körülöttetek járt az agyam. Furcsa ám ez az itthonülős hét.

Az "együttsuliról" gyakprlatilag meggyőztetek, még a megfelelő szakot kell megkeresni. Bár ez egyben azt jelenti,hogy nem igazán olyat választunk,ami a lazább munkához vezet Kép

Mariann,

És hol foglalkoztál gyűjtőszállítással? Mi őszintén szólva a gyűjtők rémálma voltunk, több céggel is próbálkoztunkKépTudod:du. 5-re kérjük a begyűjtést,de még 11-kor is cirkuszolunk a sofőrrel,hogy legyen türelmes, és persze másnap reggel minden legyen kiszállítva.Néha már-már veszélyességi pótlék járt volna nekem. Nálunk ez a kérdés amúgy még odébb van,úgy tervezzük,hogy harmadik gyremekünk ovijáig itthon leszek,és Vencel még csak az első Kép Abban már rég nem hiszek,hogy van anyáknak való,jó időbeosztású,kellemes munka sok-sok pénzért Kép.

Tigri!

Azt külön sajnálom,hogy megint bátor voltál,és taliztál,én meg kihagytam Kép 25 évre elkötelezve????? Egy húron pendülünk ám,engem is nagyon foglalkoztatott ez az EV1CS Kép

Ági!

Danira nem vagyunk féltékenyek,legalábbis Dudu miatt nem. Már réges rég felmértük az erőviszonyokat, Dudu nem Vencel mérete,és a fiam testi épsége mindenek előtt Kép

Orsko,

Sok sikert a kiságyhoz,még mindig elmosolyodom,ha eszembe jut,mit meséltél kispapi elképzeléséről a kisággyal kapcsoltaban Kép /nem felcsigázni akarom atöbbieket,de azért remélem velük is megosztod majd talikor/Kép nem voltál rossz anya,hanem fáradt és nyügi és ehhez képest a legjobb megoldást találtad meg mindkettőtök számára Kép!

Hicu,

Remélem nagy minőségi változásokon ment át a napod Kép

Nelli,

Szerintem egyformán zsufi a hétvége mindkét napja, bár mi vasárnap este 6-8-ig voltunk,az elég laza Kép

Bogi,

Már megint csudafotókat csináltatok! örülök,hogy Lilivel nincs semmi Kép!

Manga!

Nem jó hallani ezt a műtét dolgot,de ha egyszer muszáj...Kép Tudom,hogy a szíved szakad meg érte,és ezen nem segít,hogy "nyugi,rutin beavatkozás,stb.",ezért csak azt kívánom,hogy gyorsan legyetek túl rajta!

Judit!

Ha már élőben nem láthatlak a héten, legalább it élvezhessem sziporkázó egyéniséged Kép!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!
Ribizli (drága druszám :oPPP) hát előkerültél Kép, édesek nagyon a lányaid, gratula hozzájuk!!! Engem is érdekel, h hogy küzdöttél meg eme óriási feladattal! Kép
Pusszancs Nektek
Ann
annann

Sziasztok!

Kispapi pont tegnap este kérdezte viccesen,hogy "na és,ma hányan csatlakoztak a csapathoz?" Erre megérkezett Móki Kép Üdv nálunk! Csajok! Hogy ne váljanak kaotikussá az állapotok,szerintem az újaknak legyen kötelező a talikon való részvétel,hogy gyorsan képbe kerüljünk KépKépKép!

Móki!

Ha már idetaláltál,az első tali alkalmával a fanclubunk megalapítsára is sort keríthetnénkKép!A tanulásba még csak olyan elméleti szinten vágtunk eddig bele,amit Te is akár megtehetszKép.

Többiek!

Mi most hétévégre elhúzunk anyóspajtásékhoz. Még délután benézek,addig írjatok már jó sokat,hogy ne a saját hozzászólásom olvasásával hagyjalak itt Titeket Kép!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

SziasztokKép

IRtam egy jó hosszút és megette a gépKépKépKépKép Mostmár tuti hogy format c: lesz a hétvégén!! reszkess fránya explorer!!Kép

Igy most csak röviden, mert már indulnom kell....

BuksikaKép
Jót röhögtem mikor olvastam a pacsemu és társait, elég vizuális alkat vagyok és ugy igazán elképzeltelek amint temperamentumosan veszekszel a soförrelKépKép
Milen anyós leszel ha már most a testi épsége miatt aggódsz csajszi ügyben a fiadért?Kép Mit csinálsz majd ha a van mit fogni a jányon tipus fog neki tetszeni, ejj ejjKépKépKépKépKépKép
Együtt tanuláshoz meg sok sikert és találjatok egy igazán jó szakotKép

MAngaKép
A mütéthez én is csak azt tudom mondani, mint Buksika, minél elöbb túl lenni rajta, drukkolunk nektekKép
Állatkerti játszóhoz meg nem is olyan bonyi eljutni, nem tudom melyik vilihez vagytok közelebb 49 v. 47, de azzal el mentek a Deákig, ott meg felszállsz a 4 es buszra és a Hősök terénél leszállsz, 5 perc séta és máris ott vagyKép Mi is igy megyünk, csak nálunk elötte még egy busz is van le a hegyről. LEgközelebb ha van kedved mehetünk együtt.

BogiKép
Lemaradtammmmmmmmmm, elnéztem a naptártKépKépKép Azt hittem ma hajnalban leszKépKép Most várhatok rá 3 évet, nah mindegy, túlélemKép A fotó állati jó lett.
Jó hír hogy a doki nem talált semmi problémát, reméljük nem is lesz.

NoémiKép
Tegnap vettem észre a kölkön fürdetés közben, hogy a válánál és a mellkasán is van neki egy két, nem tom hogy hat e ez a bogyesz vagy sem, de ha három hét után is ott viritanak akkor mi is megyünk mégis, mert nem szeretném ha tele lenne a kis teste.

NelliKép
Egy életem egy halálom, hát megprobálomKépKép Maximum néztünk volna rád mint Rozi a moziban, hogy mit szeretnél, de mi már rutinos versenyzőként tudtuk hogy mi az hogy Pöttömök és babanetKép Gondolom lányod se ágált egy jó kis játszás ellenKépKép ovi helyett.

MókiKép
Meglestem a képeiteket, nagyon édi Andris, nekem a Pampalinis kép nagyon bejött. Üdv közöttünk, érezd jól magadKép Jah vagy egy fél órát gondolkodtam azon hogy most mennyi idős is a fiad, egy hét és a fél hónapot nem tudtam összehozni első olvasatraKép mire leesett hogy hét hónap meg még egy félKépKépKép

RibizliKép
Édesek a jányok nagyon. MEsélj majd a szopiról, hogy oldottad meg, nagyon fárasztó volt?

AnnKép
De jó néha téged is látniKépKép Azért két sornál többet is irhatnál néha néha, hogy tudjuk mi van veletekKép

NoreszKép
Szép időt nektek Szegedhez, bár sajna hétvégére csunyulást igért a fránya meterológiaKép

OrskoKép
Nem rossz anya vagy, hanem eleven a kölökKépKép Nekem mindig azt mondják, mikor már az utcsó idegszálam is eltünt és kezdek egyre türelmetlenebb lenni. Ettől még nem vagy rossz, csak mint mindenki te is elfáradtál, a legjobb megoldást választottad a sétával, igy mindketten szépen kipihentétek magatokatKép

Nah most megyek, mert megyünk temetőjáratozni a nagypapival, felavatjuk Dani utlevelét a SzlovákoknálKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

BuksikaKép

Már nem a tied az utcsó hszKép HA más nem is ir, legalább egy két percest végigolvashatsz majd délután, amugy jó kikapcsolódást anyóspajtiéknál.

pusz
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

InesKép

Valahogy eltudom képzelni, hogy nézhetsz, mikor elolvasod, hogy a KDB Banknál dolgoztam. Mi ez? Jézusom, KGB? Nem, a volt Daewoo Bank lett KDB. Anno a daewoo autók finanszírozásával indultunk.

ÁgiKép

Ház igen, max. néztetek volna bambán, miz akar ez a csaj a babanettel. De hál istennek egymásra találtunkKép

RibizliKép
Üdv újra közöttünk, bár mi még nem találkoztunk. Ikreid gyönyörűekKép
Le a kalappal előttedKép

MangóKép
Neked is üdvKép

MókiKép

Neked mint újnak üdv ittKép

TÉnyleg jó a tali a megismerésre. Így már arcok is vannak a nevek mögött.

Nelli
hnelli

Szia Nelli, neked is üdv. Bocs, hogy kijavítlak, de em Mangó, hanem Manga, nem becenév, hanem valódi.

Ági!
Nagyon klassz lenne, ha együtt tudnánk menni, akkor nagyobb kedvvel ugranék neki a BKV-nak. Megadom a tel.számom, biztos, ami biztos, mert nem biztos, hogy gépközelben tudok lenni. Ha mentek, előtte való nap rámcsörögnél?
06 30 4028122

Manga
manga

MangóKépKépKép

Bocs Nelli,Manga nem gúnyolódom,csak ez a kis elírás nagyon vicces voltKép!Ráadásul a mi Mangánk annyira nem "Mangó"-s szerintem,már ha értitek,mire gondolok. Még egy megjegyzés:a Manga is nagyon különleges,de ha tudnád a vezetéknevét, biztos az egyik legkülönlegesebb nevű ismerősödnek tartanád... KépKépKép!

Én meg már voltam ugye Buki,Bukli,Bulsi,de sokak szerint a Buksi már önmagában is elég megmosolyogtató Kép

...nekem meg kényszeres írhatnékom van,ha valami fontosat kellene csinálni,mint pl. csomagolás Kép

Ági!

Már is jobb érzés lesz elutazni így,hogy hozzászóltál Kép. Nincs probléma a jányokkal,akiken van mit fogni,csak nyugodtabb leszek,ha már Vencel maga dönt arról,hogy akarja-e,hogy hanyatdöntsék KépSzemölcs Kép

Móki!

Én is végignéztem az albumot,bár kedvenc ügyben még bizonytalan vagyok. A Hétforrásnál mi is voltunk tavaly szeptemberben,csak Vencel akkor még a pocakomban élvezhette a kirándulástKép.

Kérek eldugulási parancsot Kép!

Buksi

Ui: Mi lesz itt,ha már a KGB is beférkőzött közénk ...Kép
kisbuksi

Sziasztok
VillámJane leszek, mert DOLGOZOM. Ugye hétfő az a halottaké, szóval ma hétfő van pénteken KépKép
Nincs otthon netem, vmi elsz.ródott a tűzfallal, úgy látszik túl soxor bolygattam meg. Itt meg mindenki látja a gépemet, szóval elég zsenant innen olvasgatni.
Amint lesz, olvasok, írok, szóval szófo$ójudit-bejelentkezem. Ja és ne feledjétek, hogy már mi is 8hónaposak lettünk.
Aki hallani szeretne, az hívjon fel, a többieknek meg kellemes Juditmentes-szabadidő eltöltés kívánok.(Remélhetőleg már csak pár napig)
Puszi
Judit
süt a nap!!!!!!
Kép
holophernes

Sziasztok!

Csak kapkodom a fejem, nagyon beindultunk, régi és új arcok felbukkanása Kép Kép Kép!

Én mindig örülök,ha egy eltünt személy megjelenik, és akkor is ha újak jönnek, meg akkor is ha van idöm írni! Kép

Nálunk minden rendben, Peti egy kis ördögfióka, de a mosolygós fajta. (kiv. éjszaka, mert akkor a sírós fajta Kép )

Buksika, te csak ne dugulj el, mert te vagy itt az Élet egyik fö forrása! Hú, már megint költöi vagyok, ez a fáradtság jele nálam.

Mindenkinek nagynon jó hosszú hétvégét kívánok!

Akit érdekel esetleg egy kis "szervezkedés", nézzen be ide:

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=284&post=371790#POST371790

Ugyanis megalakult a TAVASZ nevü szövettség, aki emlékszik a Kismamatüntetésre szept. 20-án, az is a mi nevünkhöz füzödik.

Próbálok egy ari képet csatolni a két kis gézengúzról!

Puszi!
Andi

Kép
andi68

Sziasztok Mamik!

Mivel épp olvasom hogy most van a nagy előkerülések ideje, mi is bejelentkezünk, egy pár mondat elejéig.
Andrisom 10 hónaposan úgy döntött elindul felfedezni a világot. Azóta nincs egy percnyi szusz sem. Már nem csak írni, de olvasni sincs időm. Mostanra értem el hogy egy szopit sikerült kiváltatom főzelék evéssel.!!! Mindjárt 1 éves lesz Bömbi, és úgy kell időzitenem hogy időre szopibiztos helyre érjünk. Napközben másfél egy órát alszik, és megy, megy, megy, dumál ,mutogat,megy, mindenhova felmászik. A játszon mászókázik, homokozik és minden alkalmat megragad hogy homokot egyen.
Lehet hogy a főziket is homokkal kellene ízesíteni? Kép

Ezennel ünnepélyesen fogadom hogy az összes képet megpróbálom megnézni hogy a többi pöttöm mekkora lett.

Millió puszi mindenkinek , a betegeknek pedig gyógyulást!

Emese+BömbiAndrisakitmárcsakvigyorirosszcsontnak kellhívni
semese

Hali!

Kész a szerdai taliról az album:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3775

este jövök bővebben!
Puszi
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Üdv az újaknak! Örülök, hogy csatlakoztok. Ha külditek az adatokat, akkor a táblázatba betenélek titeket.

Tigri!
Nagyon jók lettek a képek!!!!

Buksi!
Jól tetted, hogy nem adtad oda az augmentint. Vencelke jobban van?
Irigy az utazásért, és tessék pakolni. Irgum-burgum. Még a végén otthon hagyodVencelke folteltüntető csoda kalapácsát. MAj valamelyik talira hozzad már el légyszi, kiváncsi vagyok rá.

Nelli!
Én A Commerzbankba vagyok, a férjem is. Munkahelyi szerelemKép

Ági!
Remélem segít a homeopata szer a szemölcs ellen. Az osztrák ismerősünknél eltüntek.

Noémi!
Nálatok olyan gyorsan szaporodik, hogy nem érdemes megpróbálni? Vagy nem hisztek benne?
Bent kell feküdnie Lilinek?

Manga vagy MangóKép
Majd kiváncsi lennék a vezeték nevedre. Majd valamelyik talin.
Szegény Matyi. Mikor feküdtök be? Te hogyan tudsz ott maradni?

Mi ma voltunk a Hannával a Budaiban a gégészeten.
November 15-én kiveszik az orrmanduláját. A torokmandula is aftás, de abban maradtunk az orvossal, hogy inkább az orrmandulát először.Valószínű,hogy utána minden panasz megszűnik. A dobhártyájára is mondott valamit, ami színtén az orrmandula miatt van.
Egyébként szerencsére ott van baba-mama szoba, így nem kell széken aludni a mamának és nem kell ott hagyni.

Noémi!
Tessék vigyázni magatokra! Gyógyulj meg

Na megyek, mert úgy e ez a hét ez egy kiatasztrófa volt, mindenki beteg volt rajtam kívül(én csak egy picit, többet nem engedhetek meg magamnak). A férjem betegen is kisgyereknek számít, így volt 3 betegem. Most már azért jobban vannak, de azért még sok a nyűgős idő.

puszi

Ines
ini

Sziasztok!
Sajnos kicsit röviden vagyok csak, mert nagyon kell pihengetnem.
Ma majdnem bennfogtak a MÁV-kórházban az urológián, de végül arra való tekintettel, hogy holnap van lányom szülinapja, hazaengedtek. Szigorú pihenést előírva, na meg sok-sok folyadékivást.
A vicc: kaptam Augmentint meg egy másik gyógyszert. Felhívtam a dokim helyettesét, hogy beszedhetem-e ezeket. A másik gyógyszerre rögtön azt mondta, hogy nem eszedhetem, mert ugyanaz mint az ERGAM cseppek amit pl. császár után adnak, szóval TILOS. Előveszem az Augmentint (ha már muszáj) erre látom, hogy penicillinérzékenyek nem szedhetik.. Na jó. akkor ez is kilőve. Felhívoma kórházat, hogy mi a teendő, kaphatok-e másik gyogyót, a válasz: akkor szedjem csak a Másik gyógyszert amit ugye nem szedhetek...Kép
Na ennyit errőlKép Marad a hársfatea meg a pihiKép

Drukkoljatok, hogy ne kelljen befeküdnöm!!!

Millió puszi mindenkinek!!!!Kép
Emő+Pocak

hicudzsi

Szia Emő!

Drukkolok!!! De tulajdonképpen miért voltál Urológián? lemaradtam valamiről?

puszi

Ines

Dudukának meg boldog első szülinapot!!!!!

puszi
ini

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.10.29
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Noresz Máté 2004.05.26 3050g/54cm 5 hónap 3 nap 21.szept 19.júl
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 8 hónap 1 nap 29.máj 15.febr
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 8 hónap 5 nap 30.ápr 15.nov
Orsolya Dénes Buda 2004.02.20 3000g/56cm 8 hónap 9 nap 09.okt 31.máj
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 8 hónap 12 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 8 hónap 13 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 8 hónap 13 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 8 hónap 16 nap 28.jún 20.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 8 hónap 19 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 8 hónap 26 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 9 hónap 1 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergely 2004.01.24 3900g/57cm 9 hónap 5 nap 09.máj
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 9 hónap 8 nap 26.nov
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 9 hónap 12 nap 28.jún 29.máj
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 9 hónap 13 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 9 hónap 17 nap 29.ápr 07.okt Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 9 hónap 21 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 9 hónap 22 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 9 hónap 23 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 9 hónap 26 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 9 hónap 29 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 10 hónap 2 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 10 hónap 4 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 10 hónap 10 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 10 hónap 11 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 10 hónap 20 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 10 hónap 21 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Nelli Dominika 2003.12.07 3490g/57cm 10 hónap 22 nap 04.aug 12.aug Dorottya 1999.02.18
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 10 hónap 26 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 10 hónap 28 nap 23.aug 17.márc
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 11 hónap 16 nap 06.jan
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 11 hónap 21 nap 30.nov 17 és 14 évesek
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 11 hónap 28 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 11 hónap 29 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 1 év 0 hónap 8 nap 21.júl
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 1 év 0 hónap 19 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 1 év 0 hónap 28 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 1 év 1 hónap 0 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini