Sziasztok
IRtam egy jó hosszút és megette a gép
Mostmár tuti hogy format c: lesz a hétvégén!! reszkess fránya explorer!!
Igy most csak röviden, mert már indulnom kell....
Buksika
Jót röhögtem mikor olvastam a pacsemu és társait, elég vizuális alkat vagyok és ugy igazán elképzeltelek amint temperamentumosan veszekszel a soförrel
Milen anyós leszel ha már most a testi épsége miatt aggódsz csajszi ügyben a fiadért?
Mit csinálsz majd ha a van mit fogni a jányon tipus fog neki tetszeni, ejj ejj
Együtt tanuláshoz meg sok sikert és találjatok egy igazán jó szakot
MAnga
A mütéthez én is csak azt tudom mondani, mint Buksika, minél elöbb túl lenni rajta, drukkolunk nektek
Állatkerti játszóhoz meg nem is olyan bonyi eljutni, nem tudom melyik vilihez vagytok közelebb 49 v. 47, de azzal el mentek a Deákig, ott meg felszállsz a 4 es buszra és a Hősök terénél leszállsz, 5 perc séta és máris ott vagy
Mi is igy megyünk, csak nálunk elötte még egy busz is van le a hegyről. LEgközelebb ha van kedved mehetünk együtt.
Bogi
Lemaradtammmmmmmmmm, elnéztem a naptárt
Azt hittem ma hajnalban lesz
Most várhatok rá 3 évet, nah mindegy, túlélem
A fotó állati jó lett.
Jó hír hogy a doki nem talált semmi problémát, reméljük nem is lesz.
Noémi
Tegnap vettem észre a kölkön fürdetés közben, hogy a válánál és a mellkasán is van neki egy két, nem tom hogy hat e ez a bogyesz vagy sem, de ha három hét után is ott viritanak akkor mi is megyünk mégis, mert nem szeretném ha tele lenne a kis teste.
Nelli
Egy életem egy halálom, hát megprobálom
Maximum néztünk volna rád mint Rozi a moziban, hogy mit szeretnél, de mi már rutinos versenyzőként tudtuk hogy mi az hogy Pöttömök és babanet
Gondolom lányod se ágált egy jó kis játszás ellen
ovi helyett.
Móki
Meglestem a képeiteket, nagyon édi Andris, nekem a Pampalinis kép nagyon bejött. Üdv közöttünk, érezd jól magad
Jah vagy egy fél órát gondolkodtam azon hogy most mennyi idős is a fiad, egy hét és a fél hónapot nem tudtam összehozni első olvasatra
mire leesett hogy hét hónap meg még egy fél
Ribizli
Édesek a jányok nagyon. MEsélj majd a szopiról, hogy oldottad meg, nagyon fárasztó volt?
Ann
De jó néha téged is látni
Azért két sornál többet is irhatnál néha néha, hogy tudjuk mi van veletek
Noresz
Szép időt nektek Szegedhez, bár sajna hétvégére csunyulást igért a fránya meterológia
Orsko
Nem rossz anya vagy, hanem eleven a kölök
Nekem mindig azt mondják, mikor már az utcsó idegszálam is eltünt és kezdek egyre türelmetlenebb lenni. Ettől még nem vagy rossz, csak mint mindenki te is elfáradtál, a legjobb megoldást választottad a sétával, igy mindketten szépen kipihentétek magatokat
Nah most megyek, mert megyünk temetőjáratozni a nagypapival, felavatjuk Dani utlevelét a Szlovákoknál
puszi
Ági