Na vagyok
Szóval tegnap reggel vagyis hajnalban keltem ismét
Mentünk Pécsre anyuval fülészetre, mert nekem megvolt 2 éve műtve a fülem, és fél évente kontrollra kell járni, lett belöle 10 hónap le is lettem seszve
Minden redben volt
Oda út és vissza t anyummal beszéltünk gyerek dolgokról
annyira furi, mert mi ügye ezt elmondtuk...anno...vagyis tesom...azt nem örültek neki, mert akkor még nem volt saját lakásom....meg a párommal sem békültek ki még akkor, mert mi nekünk az emberrel volt egy szakításunk, és utána sokáig nem voltunk anyuékkal jóban...és tesom beköpöt, hogy nem szedem a gyógyit...na mind1...és most anniyra jól eldumcsiztunk, mondta, ha gondolom mérjem a hőm(ciklus végén szoktam csak) de nem mondtam neki
és azt sem hogy már élesben megy...nagyon várja már mert a múltkoriba is már teljessen beleélte magát, szóval jókat dumcsiztunk....aztán haza értem és mentem anyóshoz, mert ügye kuytaágyat csináltunk mi, s mire oda értem anyós megvarta a huzatot, tök jó lett, haza vittem, anniyra tetszet kutyinak is hogy csak na...sokkal nagyobbat csináltunk ami volt, jó lett volna még a rég, de már rég óta megvolt, s multkor valami miatt kimostam a huzatot és belepisilt, de soha nem csinált még ilyet....erre mondom akkor csinálunk ujjat, de ezt már irtam nektek
....na és este mire kellek, hogy kurva büdös van, hát ne tudjátok meg, megint össze pisilte az ágyát...azt hittem felrobbanok hajanli 3 órakkor...az erkélyen immár 2 kutyaágy van rengetek huzattal és ronggyal, büzlik minden...basszus...holnap lesz a napja, hogy rendbe tudom majd rakni, de sik ideg vagyok, kapot is 2 pofont és szidást, pedig én soha nem bántottam na most kapot 2 kicsit pofont....na aztán vissza aludtam...reggel mire ébredek???mai hőm:37.3 még feljebb mentem....tegnap 37.1 azelött meg 37.2
Szóval nagyonkiváncsi vagyok mi lesz