Új privát üzeneted érkezett!

Craven, én hallottam erről, bnőm is csinálta.. :) hát eléggé hard, én most egyelőre ott tartok, hogy elkezdek normálisan étkezni, meg veszek majd terhes vitamint talán, és ennyi... :)

Mikor kezdtek neki a projectnek?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Na vagyok :)

Szóval tegnap reggel vagyis hajnalban keltem ismét :( Mentünk Pécsre anyuval fülészetre, mert nekem megvolt 2 éve műtve a fülem, és fél évente kontrollra kell járni, lett belöle 10 hónap le is lettem seszve :( :? Minden redben volt :) Oda út és vissza t anyummal beszéltünk gyerek dolgokról :D annyira furi, mert mi ügye ezt elmondtuk...anno...vagyis tesom...azt nem örültek neki, mert akkor még nem volt saját lakásom....meg a párommal sem békültek ki még akkor, mert mi nekünk az emberrel volt egy szakításunk, és utána sokáig nem voltunk anyuékkal jóban...és tesom beköpöt, hogy nem szedem a gyógyit...na mind1...és most anniyra jól eldumcsiztunk, mondta, ha gondolom mérjem a hőm(ciklus végén szoktam csak) de nem mondtam neki :D és azt sem hogy már élesben megy...nagyon várja már mert a múltkoriba is már teljessen beleélte magát, szóval jókat dumcsiztunk....aztán haza értem és mentem anyóshoz, mert ügye kuytaágyat csináltunk mi, s mire oda értem anyós megvarta a huzatot, tök jó lett, haza vittem, anniyra tetszet kutyinak is hogy csak na...sokkal nagyobbat csináltunk ami volt, jó lett volna még a rég, de már rég óta megvolt, s multkor valami miatt kimostam a huzatot és belepisilt, de soha nem csinált még ilyet....erre mondom akkor csinálunk ujjat, de ezt már irtam nektek :D....na és este mire kellek, hogy kurva büdös van, hát ne tudjátok meg, megint össze pisilte az ágyát...azt hittem felrobbanok hajanli 3 órakkor...az erkélyen immár 2 kutyaágy van rengetek huzattal és ronggyal, büzlik minden...basszus...holnap lesz a napja, hogy rendbe tudom majd rakni, de sik ideg vagyok, kapot is 2 pofont és szidást, pedig én soha nem bántottam na most kapot 2 kicsit pofont....na aztán vissza aludtam...reggel mire ébredek???mai hőm:37.3 még feljebb mentem....tegnap 37.1 azelött meg 37.2
Szóval nagyonkiváncsi vagyok mi lesz :D
csip-csip18
 
 


Csip! Fiú kutya? Lehet rajta is segítene egy makkoltatás...

Am én anyum is ilyen volt, néha még húzza a száját a gyerek dolog miatt, de most már annyira nem...

Hő miatt drukkolok, hátha baba :) mikorra nem várod?

Nekem szerdán fog megjönni, már a vizes folyás is megvan, meg a görcsök is :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

 
 

Nem tudom, mivel nekem idáig jó hosszú volt a ciklusom, és ma vagyok mégcsak a 27 napon, de az biztos, hogy elöbb várom, azt, hogy ne jöjjön még meg :lol: :lol: :lol: :lol: Ugye múlt hónapban és csodálkozztam mikor beállítot a 37 nap, de most nem fog :D ajánlom neki ugy 9 hónapig :D
csip-csip18
 
 


:D úgy legyen :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Igen fiú kutya... :D :D :D :D :D úgy úgy úgy :D :D :D :D :D :D
csip-csip18
 
 


Ja, sejtettem, h fiú, nálunk a muszi csinálja ugyanezt, és ő is bak...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Persze vállakok tortár ,csak szóljatok nyugodtan !!!!!!!!!!
Formatortában csak inkább szívet vállalnék vagy ilyen egyszerű dolgokat,mert itthon nincsenek azok az eszközök ami egy torta formálásához kellen(ipari fagyasztó,ehhez pedig egy popec kés)
De sziv és kerekben majdnem bármi mehet itthon!

2 napja elkezdtem szedni a Femibion 800-as vitamint. 2800 ft ért vettem itt ujpesten!
Kiváncsi leszek ahatásra,elvileg elösegiti a baba beágyazódását ,meg mindent :D

Unokatesóékkal hát az történt,hogy várandós lett,aztán teltel múltak a hónapok a bab szépen növögetettt ,egészséges kislánynak tünt.
2009.július 31 re volt kiirva,26 án elment dokihoz hogy nem érzi a babát(ott nem csináltak semmit,ráfogták hogy a bab ilyenkor már nem nagyon mozog)
Aztán 28 án bement doikhoz mégeygszer és mondta hogy végképp nem érzi a babaát 2 napja,ekkor megultrahangozták,és közölték hogy a baba meghalt! :cry: :cry: :cry: :cry:
Igy 28 án meginditották nála a szülést,és meg kellett szülje a babát,mikor megszülte atonnal elvitték,soha nem láthatta nem búcsuzahtott el attól akit 9 hónapig próbált ovni.
Igy sajnos Németh Hanna még az anyuja pocijában feladta a harcot AZ élettel :cry:
Vendég
 


Lanyus: jaj legközelebb ilyet ne is írj meg...engem nagyon tudd sokkolni, nem szerettem az ilyet.... :cry: :cry: :cry: :cry: wháááááááá inkább ne is olvastam volna el....
csip-csip18
 
 


Lanyus: :( :( :( :( ez nagyon szomorú....most hogy vannak unokatesódék?
Vendég
 


Craven: na neeeeem........én már csináltam ilyet, de borzasztó volt :shock: Minden nap más félét kellett inni belőle. Talán első nap volt a búzafű, ami még egész iható volt, másnap viszont talán a zöldséges, ami ihatatlan, de én mégis megittam valahogy. Egy nap volt ananászlé, ami viszont nagyon fincsi volt, de éhes is lettem tőle nagyon, viszont az sem feledtette a zöldséges löttyöt. Talán 4 napot csináltam, nem tudnám már rávenni magam még egyszer.
De azért nem ment el a kedved remélem :oops: , majd meséld el Neked hogy jött be. :lol:

A XVI. kerben van egy nagyon jó bio bolt, én ott vettem még anno, nagyon jó áron, meg vitaminokat is.
Vendég
 


Hello lányok!
Kati: Igazából teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány lesz. Az egészség a lényeg. :D Most már csak inkább émelygés van, hányinger már nem nagyon. Pocakom nekem is kezd látszani, persze még nem annyira, de vettem már két terhes nacit, mert szorítottak a régiek. Nagyon édes a pocakod.
Nem tudtam visszaolvasni mindent csak a nekem szóló részt. De úgy látom Lanyus hozzászólását inkább nem olvasom el, mert én ilyen beleélős típus vagyok.
Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!! Esőmentes napokat.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


sziasztok!

na sorban:

a köldökzsinórvérrel kapcsolatosan: mi levetettük Nórinál. Semmi extra nem volt. Ezt nem csak a gyereknél, hanem a testvérnél és a szülőknél is fel lehet később használni. Egyre több mindent tudnak vele gyógyítani.
Egyébként mi olyan szerződést kötöttünk, hogy kamatmentes részletre fizettük ki 2 év alatt. Ja és úgy volt hogy semmi dolgunk nem volt mindent ők intéztek. Svájcban és Belgiumban őrzik a mintát, és nem tud megsérülni, mert olyan helyen van.
A vizsgálatokat a vérből végezték. Ha nincs benne elég őssejt vagy betegséget hordoz, akkor nem kell kifizetni a teljes összeget, csak egy egyszeri minimális díj van.
Ja és akivel mi szerződtünk ott úgy van, hogy ha szükség van a mintára akkor ők előkészítik és ingyen a felhasználás helyére szállítják, a magyar központ pedig mindent intéz, tehát nem nekem kell idegen nyelven magyaráznom a szakszavakat hogy mit is akarok.
Na most hirtelen ennyit tudok írni róla.

Lanyus nekem jó a kerek illetve a négyszög torta is. :)

Gabi, majd a következő uh-n már biztos fogják látni mi is lesz a babácskád!

Carven, na az ilyen diétákat nagyon nem bírom. Tuti kikészülne a gyomrom.

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Nóri elment nyaralni a mamiékhoz, rám pedig vár a tanulás a hétvégén. nem sok kedvem van hozzá, de muszáj.

Viszont képzeljétek el, tegnap isteni sajtszószt csináltam, nagy sikert arattam vele!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Lanyus
Ez elég borzasztó történet. Szegények :(

Ninike
Hajrá tanulás! Szenvedjünk együtt. Nekem is van mit a fejembe gyömöszölni. :wink:

Csip
Nagggyon jó a hőd! :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi, köszike a szolidaritást! Szenvedek is....

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Ninike, Egcsi, holnaputántól szolidarítok veletek ;) nekem is sulikezdés :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Lanyus, nagyon hard volt a story, amit írtál.... én is nagyon félek, hogy így járunk :( bár ilyenkor mindig eszembe jut, amit az atya mondott: a természet elrendezi a dolgokat, nyilván beteg volt a baba... most kegyetlenül fog hangzani a dolog: szerintem talán kicsit jobb is így, nagyobb tragédia lett volna, ha megszületik és utána pár hónappal hal meg.. persze a fájdalom és a veszteség így is hatalmas, nem kell félreérteni, nem vagyok szívtelen dög... nagyon sajnálom őket, remélem, azóta már feldolgozták a dolgot valamennyire...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok...

Ki mit csinált hétvégén???Hogy telt????

Én otthon voltam az ember meg végig melozot :( Azt hittem, hogy Pénteken lebetegszem, azt mégsemm, végig a reggeli hőm 37.2 volt még ma is :D szóval remélem ez így is marad és ugy 9 hónapig nem mensizek :D

Gyertek majd!!!
csip-csip18
 
 


Csip, akkor hét közepén tesztelsz? ;)

Én hétvégén takarítottam, tanítottam, főztem egész hétre, csináltam parajos csirkét, nagyon izgultam, hogy jó lesz-e, de jó lett :)

Szerdától nem leszek, mert ugye kezdődik a suli, aztán majd jövök, ahogy tudok... :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


hohóóóó!
csip, csak neeeem???? de jó lenne!!!! gyere egy ++++++++++++ teszttel!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jeanner: szerdán????Mért???Nem hiszem :D jó nem jövök jól ki a tesztel :lol: Még az korai lenne, szerintem....

Kati:Aranyos vagy :D

Dobok egy görbét, hátha ha Ti tudtok vlami okosat mondani, hogy mikor volt p.é ill mikor nem jönn meg :D Melyik nap:D
Köszi :D

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 36000_.png
csip-csip18
 
 


Sajnálom,, hogy az ember pont 1-5 között nem volt itthon, pont akkor volt ausztriában :( :( :( jó lett volna még az
csip-csip18
 
 


hahó!

Én jelentkezem. Vagyok...Emberrel összebalhéztunk, úgyhogy most fasírt van éppen. Mert olyan hülyén tud viselkedni. Már reggel 7 előtt sikerült ma elérnie, hogy tiszta idegroncs lettem.
Ráadásul nekem már egy hete megy az egyetem, mellette a KRESZ, szinte nem is vagyok otthon...mindenre van időm, csak magamra nincs..ágrrr...és ma még a tanárom is balfaszkodott..kiosztott egy csomó feladatot, és természetesen én kaptam a gazdasági társaságok jogbölcseleti aspektusát. Na most tegyem hozzá, nekem a jogbölcselet kínai...szóval ha valaki ért a témához, írjon már pár szót hozzá nekem..mert nem vagyok gép analfabéta, de erre még rákeresni sem lehet google-ban..faszajó..
Olyan szar a kedvem, hgoy mindjárt megverek valakit..

JA, nem vagyok késős típus, inkább korábban érkezek mindenhova, persze ma férjpofa balfalsága miatt reggel elkéstem 7:59-kor léptem be az előadóba, erre a tanár már elkezdte. Aztán a következő óráról késett a tanár, de persze tovább tartotta...szóval most erről az óráról is elkéstem...fasza..pfiiij de elegem van..ágrr...


Csip: hajrá +!

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni: na mi van a férj pofával???Mit tett, hogy így kihúzta a gyufát???Hát gondolom most neked is tele van azért a fejed, suli kresz...nem egyszerű ám a kettő :roll:
csip-csip18
 
 


Bejni, dettó ugyanilyen napom van ma!!!!! Oda se neki, hétfő 13 :D

Csip, én megnéztem, de így nehéz, hogy csak a végén mérsz...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok lányok!
Csip: Nagyon nagyon szorítok a pozitív teszthez. Mikor tervezel megcsinálni egyet?
Bejni: Kitartást, sajnos van mikor minden összejön....
Jeanner: Te milyen suliba jársz?
Kati: Hogy vagytok? Voltatok AFP vizsgálaton? Az mit takar egyébként?
Ninike: Hát igen a köldökzsinor vér levétel az tényleg egy jó dolog. Nálunk szerintem nem lesz, mert nincsen keret rá. Tanuláshoz kitartást!
Egcsi: Ti hogy vagytok? Fiúk?
Craven: üdv közöttünk. Hajrá baba projekt!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi:nem nagyon szertnék tesztelni :? Valahogy már sak akkor amikor már jó biztos vagyok benne :wink: hogy ne csalodjak :wink: Jövőhéten biztos :P
csip-csip18
 
 


Gabi, Kandós vagyok, ez lesz a 2. évem :)

Csip, akkor drukk továbbra is!!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Valakinek valami téma??? :roll:
csip-csip18
 
 


Itt már izzik a suli...

Ti hogy álltok ezzel a szörnyű idővel? Állítólag a nap már nem is fog sütni :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ma elkezdtem a méregtelenítést, és az előbb majdnem abba is hagytam. Éhes vagyok!!! :twisted: Gondolkoznom kellene, de nincs agyam. Éhen halok!!! :evil:
craven
 
 


Jeanner: hát ne is mondd....Én reggel jöbök meloban és sötét van este megyek és már megint sötét van....ezt ki nem állhatom...

Craven: nem csodálom...Énem csinálnám, nem tudnám... :oops:

Én is kimentem a fözelék falóba, megkívántam a kruplifőzeléket, már ettem ott és megfogadtam, nem eszem többet, mert mindig csalódom, és nem olyan az izé, mit Én elképzeltem...Nyögve nyelősen megettem a felét, de már éhes vagyok, gondolkozzom egy Gyroson majd :roll:
csip-csip18
 
 


Csip, egyél, ne éhezz!!!! :D

Craven, hát minden elismerésem a tiéd... én nem csinálnám végig még egyszer, az hétszentség...

Idő: és ez csak még rosszabb lesz, egyre hamarabb sötétedik... :( ti nem féltek éjjel az utcán?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Értem jönn az ember :D
csip-csip18
 
 


Na ettem végül egy Gyrost :oops: :lol: Most jó tele vagyok :D LAssan takarítanom kell :D Picit mintha görcsölne a hasam, meg fel lennék fujódva.... :shock: No ezek vannak....

Kellemes Estét, nekem holnap szabadnap :D Talán anyagot el kellene mennem venni, majd megláttom lesz-e kedvem :D Lehet csak döglök otthon :D

Sziasztok
csip-csip18
 
 


Hát én a hétvégén semmit nem csináltam csak tanultam. :(
Ja meg voltunk Apával török étteremben. Nagyon jó volt.

A munkahelyem kavar ezerrel. Sajnos a helyem megszűnik, úgyhogy más területre kerülök. Bejni, ma mondtam a főnöknek hogy te is ilyen területre akarsz menni. Mondták hogy suli után várnak majd. :) (meg persze a baba után is... , de ezt nem mondtam)

Melóhely most gáz, nagy a hajtás, átszervezés lesz okt. 1-jével. A 20-ai héten meg oktatásra megyek. Hát nem nagyon vágyom rá.....

Na mennem kell mert fürdetés van, aztán mese. :)))

Csip, mennek a drukkok ezerrel!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


ninike:D:D:D jujde ari vagy:D Csak vigyázz, mert a végén még behajtom:D Mert nagyon szeretnék oda bekerülni ám..tudom, ez perverzió, de tetszik a dolog:) Jut eszembe, ha van kedved, megírhatnád priviben, hogy melyik területen dolgozol, és hogy van-e lehetőség bekukkantani a munkádba..szakdolgozathoz kellene igazából :D


csip: férj reggel feltartott, mindig beállt az utamba, és emiatt elkéstem, és utána a következő óráról is elkéstem, mert előtte órán a tanár késett, és persze tovább tartotta. ja és megkaptam életem legszívhezszólóbb feladatát, ugye a jogbölcsis izét, amiből a tanár engem mindig átrúgott 2-essel....szal öröm a köbön:DDe már jobb a kedvem, mert ma legalább a KRESZ érdekes volt..ja és most értem haza, pedig reggel 8 óta úton vagyok..tuja...

Gabi, jaja van ilyen, hogy összejön..

jeanner:D:D:D hétfő 13...ezt be kell vezetni...:D

no de ez van..

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Bejni, a hétfő 13 nagyobbat üt, mint a péntek 13, ez tuti!!!!! Am ne aggódj, én férjem is mindig ezt csinálja, őrületbe tud kergetni vele... :roll:

Csip, hát remélem, nem jön meg, jó lenne neked is egy baba :)

Ninike, milyen suliba jársz?

Nekem holnap kezdődik az iskola, de már ma balhé volt, mert ugye táppénzből kell suliba járnom, aztán az üzemadmival kicsit összevesztünk ezen reggel, mert ne menjek be suliba, mondtam, h meg vagy veszve, MUSZÁJ suliba mennem, hát ne szórakozz már, a főnököm is elengedett, de akkor is, így meg úgy... mindegy, ma megyek a dokihoz, kiíratom magam, remélem, kiír... drukkoljatok!!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


úgy látszik a kedd 14 ugyanolyan, mint a hétfő 13...mi a fenéért csinálják ezt...erre a válasz, túl sokat állok a tükör előtt, azért kések el, nem mert ő feltart...marha érdekes..múlt héten nem volt itthon, és mindig pontosan beértem, pedig ugyanennyit álltam a tükör előtt...
áh...nem lesz ez így jó, hogy minden reggel felhúzom magam..mondjuk nyilván rajtam is nagy a stressz most, hogy már beindult az élet, és sokkal türelmetlenebb vagyok...de akkor is..nem lenne rossz, ha tolerálná...

na most írt smst, hogy Szia morgós feleségem:D:D:D:D:D:D erről ennyit:D
válaszolok, hgoy szia feltartós-útbanállós férjem:D

ez a nagy stressz nem nagyon hat jól a babaprojektre...és még mindig elmélkedek, hogy mi legyen, mert az optimális az egyetem szempontjából az lenne, ha szeptemberben születne a pocóka, csak akkor még nagyon sokat kellene várni:S szóval még elmélkedek...vagy augusztusban, de akkor is decemberig kell várni..juj de rossz:S

pedig most voltunk kis keresztlánykánknál, már futkozik:D nagyon kis tündérbogár, és mindene kacag:D hozzámvágja a labdát, fogja a fejét, hogy jajaj:D és elkezd kacagni:D marha vicces:D szóval vágyódom utána rendesen...

juj de nehéz várni..

ja meg addig le kellene fogyni, mert 10 kg van rajtam...nem tudom miért nem megy le, már nem is eszek, és mindig marad...nagyon rosszul érzem magam, eléggé depizik, utálok ilyen dundi lenni:( meg ha erre a pluszra jön a baba, akkor az már nagyon sok plusz lesz:( de egyszerűen nem értem, miért nem megy le, ha eszek csak olyat, ami egészséges, fehérkenyér-tészta elkerülve...de még így sem fogyok:( pedig régen, ha ennyit ettem, simán mentek le a kilók...ajaj:(lehet megint lesz egy hét káposztaleves kúra...csak nem hiszek az ilyen rövidtávú megoldásokban, mert eddig mindig duplán jött vissza..de úgy látszik nálam az életmód váltás sem jött be...ajajaj:(

[/url]

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni, a sok stressz nagyon durván hizlal... akkor mindegy, milyen diétát csinálsz... próbálj kicsit megnyugodni, relax! :) és hidd el minden ok lesz :)

A stressz kontra baba dolog miatt én is nagyon aggódom, de majd csak lesz valami, hátha megint nem stresszel be ennyire a suli... nem bánnám, ha nem kellene idegben forognom egy féléven keresztül, mert azt általában nehezen viselem...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Nahát, ezt még sohasem hallottam, hogy a stressz hízlal, inkább az örömről...de akkor ez ellen, mit kell tenni, én tipikusan nem vagyok az a megnyugvós típus..ajaj..:(

Jeanner, ti már kitaláltátok, hogy mikor fogjátok kezdeni a babaprojektet?

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!
Jöttem én is egy kicsit.

Bejni: kb 25 éves korom óta csak jönnek rám a kilók, évente 1-2 kg, mondjuk most annyi vagyok mint szülés előtt voltam. Mikor terhes lettem, lement 3 kg, mert nem volt étvágyam, és nem kívántam az édességet sem, aztán 13 kg-ot híztam, és szülés után lement kb 5-6 kg, majd a szoptatás alatt a többi.
Amúgy nővérem is küszködik a fogyással, mert volt hogy napokig alig evett, mégse ment le róla semmi. Viszont sokat stresszel, raktározni kezd a szervezet, ezért nem sikerül.

A pasiktól nem lehet megértést várni....olyan idegesítő tud lenni, mikor tiszta ideg vagyok valamitől, és párom nem hogy megértene, lenyugtatna, inkább jobban felidegel.

Egy hónap, és kezdődik a babaprojekt nálunk. :D :D :D :D
Vendég
 


Bejni, ez tuti... amikor első félévben lestresszeltem a hajam, 15 kilót híztam!!!!!!! és ez nem vicc... mondjuk, nekem leállt áprilisra majdnem az emésztésem, mivel már csak hetente 1x tudtam "WCre menni", ezért ami ott nem távozott, azt epe formájában kihánytam, minden nap 5x-6x... és ennek ellenére is csak híztam, híztam... de aztán kipróbáltam egy csoda diétát, és helyrejött minden... talán ha kipróbálnád a csírákat... nem kell sokat enni/nap, meg nagyon egészséges, és salátának első osztályú :)

Mi úgy akarjuk, hogy most lemegy a vérzés nagyja (ma meg holnap, max. holnapután), és akkor utána... aztán majd lesz valami... én úgy számoltam, h nagyjából januárra lesz eredménye, ha akkor nem, és mondjuk júliusig sem, akkor el kellene indulni vizsgálatokra, bár ez eléggé nehézkes, mert párom még a bőrgyógyászhoz sem volt képes elmenni, nem hogy egy andrológushoz... :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok Mindenki!!

Bocsi ,hogy nem jöttem de ez az éjszakázás teljesen felburitja a napomta,ma is megyek estére meg még holnap is,de majd túlélem valahogy.
Én néha félek ilyenkor utcára menni(annyi hülyeséget hall az ember),de az esteke nagy többségében apa bevisz dolgozni.Persze ma és holnap pont nem mert focizik :cry:

Mi a hétvégén anyóséknál voltunk,kihasználtuk még az utolsó jó idöt,25 fok volt vasárnap mikor odaértünk hozzájuk,majd megböglöttem a melegtöl.
De anyós nagyon aranyos,elkényeztet teljesen!!!

Babaprojekt nálunk már egy hete élesben megy...tegnap reggel apa ugy keltett reggel,hogy jó reggelt gyermekeim anyja :) :D
Édes volt,ilyenkor meg tudnám zabálni!
De semmit nem tesztelek,nem hőmérözök... pedig azt hittem hogy majd veszek ovulácios tesztet,de végül rájöttem ha meg akar születni a baba akkor majd érkezik,ha nem akkor még nem vagyunk rá felkészülve.

Kati hozzád lenne egy kérdésem,milyen elöjelei voltak a terhességednek,és mennyi idö után jelentkeztek?????Tudom hogx minden ember máshogy reagál,csak hogy mire számitsak??? :P :P :P
Vendég
 


Sziasztok!
Az "éhségsztrájkot" tegnap este befejeztem. Fájt a fejem, egész nap nem volt belőlem semmi, minden olyan bonyolultnak tűnt. A koplalást nem nekem találták ki. A kedvem is sokkal jobb tele pocakkal. :D
Bejni! Én izzasztó, pulzusemelő sportot javasolnék Neked, mint pl. a futás. Jó a stresszre és a súlyfeleslegre is.
Jeanner! Mi is ebben a ciklusban kezdjük, feltéve, ha a polipom magától leválik, és nem kell neki hormonbombát adni. :roll:
craven
 
 


Csíra-diéta? Ez pontosan mit is jelent? Mert ilyenről még nem is hallottam...

oksa, akkor mostantól relax...csak valaki elmondhatná, hogy mit jelent :D meg hogyan is kell..

craven..lehet, hogy majd megpróbálom, de csak jövő héttől, mert a héten 8-22-ig nem vagyok otthon, utána meg aludni sincs kedvem....nagyjából....

lanyus, hajrá-hajrá! Nagyon izgulok értetek:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni, nekem van pl nagyon jó illatú masszázs/fürdő olajom, azt szoktam egy kád forró vízbe tenni, beleülünk párommal és semmit nem csinálunk, csak vagyunk... és ez pl nagyon jó :) vagy beteszel valami lassú zenét, végignyúlsz az ágyon és elképzelsz valami neked kedveset, mondjuk erdei séta, ilyesmi, és koncentrálsz az illatokra, a hangokra, hogy érzed-e a moha illatot, hallod-e a madarakat... fárasztó, meg lehet el is alszol közben, de nagyon kipihenten és nyugodtan és boldogan ébredsz utána :)

Ami a csírát illeti, ez nem diéta :) szendvicsbe teszel egy kis csírát, vagy savanyúság helyett azt eszel az ebédhez, mindegy, de tele van enzimmel :) meg vitaminnal és ásványi anyaggal :)

Ja és mozogj sokat, ha mást nem, csak táncolj valami zenére egy kicsit, vagy ugrándozz kinn a szabadban, vagy ilyesmi... :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Craven, drukkolok, hogy a fránya polip eltűnjön!!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Télleg, hová tűnt el mindenki? Henó? Picúr? Nikianya? Franci? (na jó, ő kap felmentést, mert sokat dolgozik) @Ka(ti)? merre vagytok? Belani suliban van, azt tudom...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


áháá...hát így már értem...juj egy is alvás rám férne..

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?