Széééép Napot!
Hát hol vagytok csajszikáim? Remélem, mindenki jól van!
Nos, köszönöm az együttérzést, Mareska a szidást
! Azért lehettem rossz kedvű többek között, mert sajna és hála az égnek megjött a mensim, biztosan a hormonok szórakoznak (bár hozzátenném, volt nagyon halvány pozi HCG tesztem). Egyik szemem sír, a másik nevet...
Sajna sulimanóm kruppos lett, úgyhogy ma nem küldtem isibe, de folyamatosan lelki dilemmában vagyok, hogy jól tettem-e, mert napközben szinte semmi baja
. Láza nincs, és alig köhög, úgyhogy szerintem holnap megy a banditája.
Leti, feltehetnél képeket a vásárolt cukirucikról
Leti, Mares, néha volt olyan nálam is, mikor babás voltam, hogy akár több napig is szinte nem is éreztem, hogy mocorogna a baba. Nagyon paráztam rajta természetesen, de mindig kiderült, hogy feleslegesen. Annyi minden hat egy ilyen csöppségre, pl. időjárás, előtte való nap mennyit mocorgott, mint pl. egy zenés hangos buli, mint Kingánál lehet kimerítő neki is. De ha sokáig nem érzékelsz normális magzatmozgást, azért nem árt megnézetni a babut!
Betti, annyira imádtam, amikor csuklott a bébi odabenn, olyan mókás volt, hogy ritmikusan ugrált a pocakom
De aztán megsimogattam a kicsikémet, és szépen abba is hagyta
Kinga, örülök, hogy jó volt a buli végülis! A 4D-s képeket remélem felteszed nekünk csodálatra!
Egyél meg a vizsgálat előtt közvetlenül 1 fél tábla csokit, vagy sokat kell előtte inni, akkor mocizik rendesen a kismanó odabenn. Legalábbis ezt mondják, de volt, hogy hiába ittam-ettem bármit, a törpit nem érdekelte, és húzta a lóbőrt a meleg fekhelyén
Mares, hát bizony, most már mindjárt itt a nagy esemény, hogy Gergő megszületik! Ilyenkor már nem mocorognak olyan intenzíven a picúrok, mivel igen szűkös odabenn! Én már sík ideg voltam ilyenkor a szülés miatt
Niki, örülök, hogy tetszett a rózsa
Drukkolok továbbra is ehhez-ahhoz
Ana, hát kb. én is így vagyok, mint te, hogy inkább csak olvasgatok, mert mire írnék, vagy dolgom van, vagy "beborul az ég felettem". De azért drukkolok!
Baba, Domi babának buksisimit küldök, és szívesen néznék róla itt képeket!
Ha kimaradt valaki, bocsi
, neki dupla ölelést küldök!
Ölelés mkinek!