Új privát üzeneted érkezett!

Letti

Az a lényeg,hogy minden rendben van!
Nekem is volt olyan érzésem,mintha hirtelen vizes lenne a bugyim. Mondtam a dokinak,azt mondta,ilyenkor teljesen normális,hogy van folyás,hol több,hol kevesebb,ez természetes,nem kell megijedni! De mondom rendesen átnedvesedik a bugyim egy másodperc alatt,de annyi,utána nincs semmi,én is ugyanúgy megijedtem mint te. Azt mondta ez velejár,ne aggódjak,van akinek 2 hetente van ilyen,van akinek havonta vagy még ritkábban! De jobb megkérdezni és megnyugodni,az biztos!

Kép
Kép
k_inga

Jaj, Kinga, ez valamelyest megnyugtató, mert azóta is a hatása alatt vagyok.

Ja, a mért adatok alapján ma már 22+6-nál tartok... Bár arról is olvastam, hogy mióta vannak a terhesvitaminok, sokkal nagyobb babák születnek. Meg még az is igaz, hogy semmi kaját nem vonok meg magamtól...sajnos. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Az a helyzet,hogy a vitaminok is sokat lendítenek a babákon és minden méret más születési dátumot mutat. A feje alapján nekem dec 3, a lába alapján dec 6 és így tovább! Marad az eredeti 9-e,aztán majd ő eldönti mikor jelentkezik! :D

Nyugodj meg,semmi baj,meg is vizsgáltak,biztos,hogy az volt,mint nekem! :wink:

Kép
Kép
k_inga

Ebben is igazad van, Kinga! Nem is parázok tovább, megbeszéltem Zsófival, hogy bennt marad, amíg kell és jól fog viselkedni. Cserébe lerúghatja a hólyagomat akárhányszor.

Nikinek holnap névnapja van!

Boldog névnapot NIki holnapra. CSak azért, hogy nehogy elfelejtsem, mert holnap 4 rendezvényünk lesz és meg leszek őrülve egész nap...
Vendég

Merre vagytok Lányok???
Vendég

Letti, nagyon kedves vagy, hogy inkább előbb mint hogy elfelejtsd köszönöm! :D :D

De sajna mióta a nagymamám ekkor hunyt el, azóta inkább a szomorúság járja át ezt a napot nálam. Sírni tudnék, ha erre gondolok. :cry: :cry: :cry:

Hú basszus, mikor olvastam mi történt hát még bennem is megállt az ütő! De örülök, hogy minden rendben.
Tökre jó, hogy már te is így érzed Zsófikát. :D

Chris, a bölcsőre én is kíváncsi vagyok.

Kinga és hol találtad a baldachint? Meg tudod nekünk mutatni?

Szóval a FEJÉR MEGYEI HÍRLAP!-ban leszek benne majd. De ha minden igaz online is. Persze reflektorfénybe inkább a kiválasztottak lesznek.
De még többet én sem tudok.Persze beszámolok nektek mindenről! :D :D

Lányok, nekem egyre jobban hiányzik a párom! Már ma is alig akartam elengedni! Nem tudom már mikor volt utoljára, hogy ennyire hiányzott. De ezt ő is érezteti velem. Mielőtt elmegy állandóan bújik!
Ettől függetlenül jó, hogy most így kicsit megint közelebb kerülünk egymáshoz.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Niki, hidd el, ettől közelebb kerültök majd egymáshoz!
Tudom, szar, de muszáj, hogy legyen melója mindenkinek, mert ha nincs, az csak konfliktusokat szül.
Vendég

Letti, elhiszem mert tapasztalom!
Sajna volt még április környékén egy nagyobb konfliktusunk,amiről a munkanélküliség is tehetett. És azóta nem éreztem annyira a kapcsolatunk erősségét. Voltak olyan pillanataim mikor olyan jutott eszembe, hogy elhagyom a párom.
Néha az is eszembe jutott, hogy lehet babó sem akar ezért jönni, mikor bizonytalan vagyok.

De most felhőtlen a kapcsolatunk és újra BOLDOG vagyok!Napról napra jobban!És ez annyira jó! Most már biztosabb vagyok, mint valaha és ettől már a babó is be fog köszönni!
Remélem, hisz szeptember van!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

NIKI! Boldog névnapot!
anabana

Sziasztok!!!

NIKI: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!

Te hány grammos szénhidrátdiétát csinálsz?

Hozok majd képet a bölcsőről :D Már nagyon várom :D
Vendég

Sziasztok!

Niki

Nagyon boldog névnapot!
Teszveszen találtam azt is,mint a fejvédőt meg a gumis lepdőt. A gyerek tigris van ezen is! Majd valahogy rakok képet,lehet csak akkor ha megjön!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Képzeljétek, vettem a teszveszen egy 50 db-os ruhacsomagot, a Mamámhoz küldettem, Anyukám kibontotta és azt mondja, hogy iszonyatosan RATYI.... Úgyhogy most tiszta ideg vagyok 9000 Ft volt, ami ahhoz, hogy megszívjam, nem kevés. Bár Anyukám elfogult ezekkel az oldalakkal, de azt mondja, ami a felső soron van, az tiszta kaja folt, ami valszeg nem jön ki belőle, mert tisztának azért tiszta.

Ma a párom vitte el az autót, úgyhogy el se tudok ugrani, mert úgy terveztem, hogy ma nem megyek, meg nem is érnék rá. CSak most van kb egy fél órám, most ezen pörgök. HA tényleg így van, írok arról az eladóról néhány sort...
A kis rohadék.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm nektek, kedvesek vagytok! :D

Chris, konkrétan nem volt behatárolva, hogy mennyi szénhidrátot ehetek. Mi azt beszéltük meg a Dietetikussal, hogy miből mennyit.
Így én válogattam, hogy mit eszem és írtam. Ellenőrzéskor pedig átbeszéltük, hogy jó-e!

Kinga, az is jó csak muti meg majd nekünk! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok! Babát szeretnénk, de nem jön össze. Mindenféle vizsgálaton voltunk, minden oké. A doki ettől függetlenül a tavasszal írt fel clostyt. Nem tudom miért, mert mindig volt pé-m. Meg 2 hó ezelőtt írt fel utro-t is, mert volt barnázási gondom, ami ettől teljesen rendbe jött. Mióta az utro-t szedem viszont nincs pé-m. Nem tudom, h az utro miatt vagy az miatt, hogy tavasszal szedtm a clostyt és az hozzászoktatta a szervezetemet ahhoz, h csak gyógyszerrel legyen pé. (mint a hashajtó szedésekor, h egy idő után már csak hashajtóval tudunk wcre menni, mert úgy hozzászokott a szervezet) Az a tervem, h elmegyek a dokihoz és megmondom neki, h írja fel újra a clostyt.
Szerintetek mi a gond?
kitipi

Ja, még az előzőhöz annyit, h év végéig adtam időt magunknak, ha semmi, akkor bejelentkezünk a kaáliba. Tudtok ezzel kapcsolatban nekünk vmit mondani, h milyen procedúrával jár ez? Az első alkalommal már elmondják, h milyen lehetőségünk van? (az én fejemben az van, h a kaáliban inszem vagy lombik van, ott mást nem mondanak, h más út is járható lenne-e. Mondjuk hormon injekciók vagy hasonló. ) Ha inszem vagy lombik lesz, az első látogatás utáni első ciklusban már meg is csinálják? Ennek milyen anyagi vonzata van?
kitipi

Letti, remélem nem annyira gázosak a ruhák és csak anyukád túloz kicsit! És mikor mész megnézni őket?

Kitipi üdv itt! Nekem aztmondták, attól hogy van pé még nem biztos hogy megfelelően érett is. És a closty megfeleően megnöveszti a tüszőcskéket. Az utrót pedig általában progreszteron hiányra adják.
De mikor szedtél utrót?? Pé után, mert az azután érdemes.

A minden féle vizsgálat mit jelent? Gondolok itt hormonok, párod vizsgálata, átjárhatósági, aztán lehetne még sorolni.

Viszont itt ebbe a topicba nem hiszem, hogy a Kaáliról be tudna bárki is számolni.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Helló!

Niki, nagyon boldog névnapot kívánok sok szeretettel! Kép És gratu a hírnévhez :wink:

Kitipi, a Kaáliból sokan átmennek más meddőségibe, mert nincsenek megelégedve az ottani eljárásokkal, ajánlom a Dévai Intézetet (bár biztosan van, akinek meg pont a Kaáli válik be).
Nanicke helyes kérdést tett fel, miszerint ha peteérés előtt szedsz progeszteron tartalmú szert, az gátolja a peteérést, legalábbis úgy tudom.

Leti, örülök, hogy minden okés!

Többiek, nagyon ne harizzatok, hogy nem írok, de szörnyen ki vagyok borulva, még annál is jobban; a legszívesebben kifeküdnék az esőbe, hogy ott gebedjek... szóval jobb, ha most nem írok többet!

Ölelés mindenkinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ok Niki,majd felrakom a képet!

Letti
Majd jelentkezz,hogy tényleg ratyik-e a ruhák! A fényképen nem látszott semmi? Megkérdezted,hogy van e valami bajuk? Folt,szakadás,ilyesmi? Bár sokszor nem vallják be!Ha tényleg szar,akkor minősítsd le az eladót!

Kitipi
Sajnos én nem tudok hozzászólni ténylegesen. Nekem szerencsére nem volt ilyen problémám,annyi volt,hogy nagyon kicsi és hátrahajlóa méhem,ami gond lehet,de aztán itt a bizonyítéka pocakomban,hogy ez nem gond! :)
Én akkor kaptam Duphastont (gyengébb az Utronál),amikor bebarnáztam,hogy nehogy elmenjena baba. Szedtem 3 hónapig,aztán nem kellett.

Szabad olyat kérdezni,hogy honnan írsz? Mert úgy talán könnyebb orvost ajánlani,akit mi ismerünk vagy épp ellenzünk. Saját tapasztalat alapján!

Kép
Kép
k_inga

Csillag, nyugodj meg! Fog még sütni a napocska!

Kinga, Niki, a fényklépen nem látszott, sőt oda volt írva, hogy extra szép, meg foltmentes... De már fogalmazom a leminősítés szövegét. Majd csak holnap fogom meglátni, mit is vettem... :twisted:

Úgy látom, itt megen kitört a hétvége.

Ana, jobban vagy már?????
Vendég

Letti! Köszike kérdésed már jól vagyok! Mostanában csak megfigyelőként veszek részt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi
anabana

Köszi lányok, nagyon rendesek vagytok! A mindenféle vizsgálat: hormonszint-minden okék, átjárhatósági-minden oké. Párom is volt, nála visszeret találtak,ami azt jelenti elméletileg, h nem megfelelő minőségű és mennyiségű "anyag" termelődik. De a spermavizsgálat nem ezt mutatta ki, mind a mennyiség, mind a minőség (mozgás, gyorsaság) oké. De azért télen majd megcsináltatjuk ezt a visszeret.
Márc, ápr, máj szedtem a clostit. Utro a 17. naptól. Győri vagyok, az itteni kaáli van tervben. Ha vki tud esetleg vmiféle okosat mondani nekem az efféle intézményekről, azt megköszönném. (hogy működik, a már meglévő leleteimet vihetem-e)
kitipi

letti

megértem ha megijedtél,én is ahogy olvastam,de az a lényeg h nincs baj.lehet tényleg pisi :D de az nem baj,kismamikkal elöfordul :D

azért reckiros ez a csomagos vásárlás,én nem is vettem,max darabosakat,de aztán lehet nem rosszak ám,reméljük.

niki

Boldog névnapot :)

én megvagyok bár a farcsontom kikészit,annyira szokott fájni,feszülni hogy alig tudok megmozdulni.de ma jobb hála az égnek.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Csillag és Bettike nektek is köszönöm szépen!

Csillag sajnálom, hogy nem vagy jó passzban, de remélem nem akkora a baj! Amit küldtél nagyon találó volt, mert a főnökömtől pont egy rózsaszín rózsát kaptam egy rózsaszín lepkével. :D

Letti, remélem azért jók lesznek a ruhák. Kíváncsian várom, ha megnézted őket.

Ana, örülök, hogy jobban vagy!

Bettike, azért édes ez a fájdalom kicsit, mert hát nem fájna, ha nem lenne baba. Az a mondás a "szépségért meg kell szenvedni", de a babáért is az tuti! :lol: :lol:

Hát csajok nekem a tegnapi napon totál el lett cseszve.
Apci facán tett róla. Előtte nem még áradoztam róla milyen jó, tegnap meg megtudtam volna folytani.
Általában semmivel sem szokott meglepni sem szülinapkor sem névnapkor. De most hétfőn mondta, hogy elmegy néz nekem valami meglepi ajándékot.
Persze, hogy én meg alig vártam a tegnapot mit kapok tőle.
Gondolhatjátok, hogy semmit nem kaptam!
Hát engem ezzel annyira megbántott, hogy csak na! Még bőgtem is! És hiába mondtam neki, hogy nekem még egy szelet csoki is elég lett volna, mert nem az a lényeg. Az, hogy adja és meglep.
Még a főnököm is képes volt meglepni egy virággal.
De persze ő ezt nem érti meg. És a végén még ő sértődött be, hogy mert én duzzogok és bőgök ezen.
Úgyhogy egy része az esténknek úgy telt, hogy én az egyik ő meg a másik szobában.

De aztán pár óra múlva már nagyon hiányzott, :oops: és azon agyaltam, hogy megint ilyen szarságon vesztünk össze, amit a 6 év alatt már megszokhattam volna.
A végén ő jött oda hozzám bújni (mindig ezt csinálja) aztán megbékéltünk. Ma meg reggel hazaállított egy tábla Milka csokival.
De ez már nem olyan volt, mintha tegnap adta volna, de már mindegy.

Annál viszont sokkal jobban szeretem, minthogy egy ilyen miatt ne beszéljünk. :oops: :oops:

Erre fel este totálisan bedöglött a telefonja, így vehetünk neki egy újat! :evil: :evil:

Na megvolt a panasz áradatom is! Bocsi, hogy ide zúdítottam! :oops:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

niki

igen,édes teher ez nekünk :) nem könnyű de mégsi édes,föleg ha jól viseljük.

sok szerencsét a teló vételhez.

KépKép
bettike83

Niki

te szegény! Tudom miről beszélsz! Én is jártam így,pont idén! Pedig korábban nagyon figyelt az ilyesmeire,míg csak teperés volt! Aztán az idő múlásával elmaradt! Én is szóvá tettem!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Niki, nagyon sajnálom, nálunk Nőnapkor volt ilyen. De hát ez mindenhol előfordul...

Na, elmentem a ruhacsomiért és nagyon kellemeset csalódtam. Anyukámék a tetejét nézték csak meg, pár darab után elszállt az agya (éreztem én, mert a többit nem volt hajlandó megnézni). A 45 darabból több, mint 30 használható és nagyon aranyosak. NYilván van olyan, ami csak otthonra jó, de van két kis farmer ruhácska pl, ami utcán is simán megállja a helyét. Még olyan cucc is van, ami szerintem még vizet se látott. 11-12 db-ot dobtam ki, mert az tényleg katasztrófa volt.

Előtte meg voltam piacon és szegény Anyukámat beizzítottam, hogy viszek neki lángost, mert egész héten azt kívánta. Hát pont az orrom előtt engedték le a redőnyt...nem baj, elmegyek a Vásárcsarnokba... ott egyszerűen annyian voltak, hogy nem találtam parkolót...gondoltam, nem baj, elmegyek Kertvárosba (5-6 km) ott is egy piac veszek ott...mondták, hogy ott már rég megszűnt a lángosos...na, mondtam Zsófikának, ne aggódjon, mert a Vásártéren ilyenkor is van lángos, ott tutira kapunk. Alig akart beengedni az őr, mondtam neki, hogy hogy van szíve kitolni egy kívánós kismamával, nekem most azonnal lángos kell. Beengedett, persze gyalog, de nem érdekelt... na ott az öreglány a lángososnál nézett bután, szerintem azt hitte, APEH ellenőr vagyok...NEM VOLT kib...tt lángos. Na, akkor már sírtam. ANnyira sajnáltam Anyukámat, mert nagyon kívánta. De végül a Mamám süt neki most délután. Szegény a hülye kemo miatt alig kíván valamit, egésuz nap alszik, csak a lángos lett volna egy kis színes folt... Na mindegy, így jártam ma. De a ruhacsomi tuti lett.

Betti, nekem is fáj a derekam alatt, vagy az egész derekam, a fene tudja már...ha sokat fekszem, nehezen kelek fel. De nem baj. Kemények vagyunk. tegnap óta Zsófika sokkal erősebben rúg, olyanokat ficánkolt tegnap, csak néztem. De nagyon jó érzés...
Vendég

Pedig Ana ezt rosszul teszed! Tessék aktivizálni magad!

Kíváncsi lennék, mi lehet Maccs-csal... Belestem az augusztusi topic-ba, ott se láttam, mondjuk nem lapoztam túl sokat vissza...
Vendég

Letti, akkor azért megnyugodtál gondolom a ruhákat illetően.
Nem semmi mire vagy képes egy kis lángosért. Hát én is felkutatnám a környéket az tuti. :)

Én is voltam hasonlóan mikor apu beteg volt. Krémest akart enni és abba az időbe örültünk, ha eszik. Hát az utolsó ezresünkből (hó vége volt) vittünk neki krémest csak egyen.

Apukám a héten kapott jó hírt meg rosszat is tegnap.
Pécsről megküldték az immun eredményét és hál istennek eltűnt a szervezetéből. :D
De ugye járni nehézkesen tud, mert még mindig alig érzi a lábait.
Tegnap volt ilyen ingeráram vizsgálaton és azt mondták semmit nem javult a lába. Megkérdezte, hogy akkor mire számítson jobb lesz ez, mert ugye jár a gyógytornákra.
A doki mondta, hogy ne számítson rá, hogy valaha is helyre jön. :cry:
Azért még reménykedünk hátha nem marad ilyen. Most amúgy is várományos még az Országos Mozgásrehab Központba pár hétre.
Csak jó lenne, ha mehetne végre.

Jó lenne tudni tényleg mi van Maccsal, mert eddig mindig írt ha tudott éjjel.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok,

Maccs barátnője vagyok, (szoktalak olvasni titeket... :oops: ) nem tud jönni, mert sok a meló a ház körül... asszem még mindig nyomják a takarítást ezerrel a munkások után. Most még nekem sem ír... :cry:

Kép
xtina75

Sziasztok!

Kicsit eltűntem,nem igen vannak-voltak jó napjaim, tegnap igen fura volt a bentlakó mozgása hát ma is nem értem...

Tina: cija itten!!! :)

Leti: bakker, nem csoda hogy megijedtél! De örülök, hogy minden rendben van akkor!!!

NIki: hát igen jó hír is meg nem is de reméleme jobban alkulnak majd a doldgok!!m Apci meg gondolom hgy megbántott, de ne szomorkodj!!!! Lehet csak pasi, tutti megbánta hogy elfelejtette, nem??

CSillagom: nem fekszel ki az esőbe, és nem maradsz ott, és nem gebedsz , mert tudom a címedet, elmegysek hozzád a giga hasammal és nagyon elfenekelllllek!!! :)

:twisted: én leszek a gonosz Mares lányka, harizhatsz is majd ráám, de nem hagyom hogy rossz kedved legyen!! Mondjuk jó vicceket nem tudok, de szívesen felmegyek urammal pestere ha megy es elnezek hozzád :) majd ÉN nyávogok neked hogy másra tereljem a gondolatadidat :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chris: én is tiszta gyagya és szétszórt vagyok, valszeg a visszalévő 33 nap az oka :) hát igen, para van rendesen főleg hogy azt se tudom mi az a jósló fájás meg ilyesmi... mi jelent jót és rosszat mikor kell a dokit hívni... hát igen... látszik., béna vagyok :)

Bettim: igen, édes teher, csak néha mégis jelzik, hogy odabent vannak, és igen élesen :) na az nem mindig édes :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

hahó!

Jelentem fergeteges volt a lakodalom! :D
Bár szakadt az eső a polgári szertartás alatt és tökig sár lett a vendégsereg,de utána nagyot szólt! Jó volt a zene és a hangulat. A kaja nem jött be. A leves isteni volt,de utána csak vadhús. Megcsapott a szarvaspörkölt szaga,ha még 2 mp-ig előttem van,én esküszöm odahányok! Nem gondoltam,hogy van még ilyen,de van! Az elején volt ez jellemző rám! De basszus! Nagyon durván kevergett a gyomrom,úgyhogy üres rizst ettem uborkával!
Még jó,hogy utána hoztak sütit! megettem fél tányérral, meg egy jókora szelet tortát is! Egész éjjel ettem! :)
Máskor soha nem kell a süti,ha előttem van,most meg mint aki nem kapott egy hete enni! Végigettem az összes sütit!
Éjfélkor jó kaja volt,az tetszett.
Táncikáltunk isapucival,de csak módjával. Kisfiam behozta a 2 napi lemaradást,úgy rugdalózott meg fordult sokszort,mint akit felhúztak. Lehet tetszett neki a zene. :D
Csak azt láttuk,hogy hullámzik a hasam! :D
Reggel is arra ébredtem,hogy gyomron rúgott!

Holnap megyünk 4D-re,remélem ott is produkálja magát!

Letti
De jó,akkor nem feleslegesen adtál ki egy csomó pénzt!

Mares
Hogyhogy furcsa Gergő? Mit érzel? Kevesebbet mozog?

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Kinga, akkor végülis jól sült el a dolog, az a lényeg! Rizs és ubi - ez aztán az ínyencség!!! :lol: :lol: :lol:
A sütit én natúrban is így végigenném, ahhoz nem kéne a pocakomba lakó :? .

Belőlem megélnének a cukrászdák.

MAres, mi volt fura a mozgásban?

Lányok, ugye az normális, ha egy nap alig rúgdos??? Vagy nem? Alig éreztem ma, csak egyet-egyet. Pénteken meg tegnap nagyon aktív volt. Elfáradhatott? NYomogattam is a hasam, hogy ébresztő, de nem sok az eredmény.

Voltam börzén!!
Gyerekek, minden asztalnál tudtam volna vásárolni! GYönyörű szép dolgokat vettem, de még jó, hogy ott volt Apuka, így visszafogott. Vettünk 3 rugit 1100-ért, egy plüss rugit kabátkával 1000-ért és egy harisnyát. Jaj, olyan cukkerek!

Na, megyek kicsit mosogatni, mert most keltem fel, aztán ma megint nem sikerült még semmit csinálnom...:)

Na, megyek a futok...
Vendég

letti

az én babucim is jóval kevesebbet mozog mint eddig,persze érzem de nem annyit.meg én sztem sokszor csuklik is,mert más érzés mint mikor rugdos.
gondoltam én h lesz abban a csomagban szép ruci :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Látom nem sok történés volt az elmúlt napon!

Kinga, örülök, hogy jó volt az esküvő. Hű sütiből be tudnék zabbantani én is, de csak a krém nélküliekből, mert én azt szeretem.

Mares, nem elfelejtette, de PASIból van az fix! Na de ez már nem téma! :D

Nekem mától újból indul a diéta ill. a kisebb megvonások!
Megyek a megbeszélésre is a kezelést illetően. Nagyon várom már!

Erre fel ma a főnököm meglepett egy doboz Merci csokival! Hú azt sem tudom hova dugjam, hogy meg ne egyem! Jobb lesz,ha hazaviszem és apcit kérem meg, hogy dugja el és csak 3 hónap múlva adja vissza, ha lejár a fogyi! :mrgreen:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy zavarok, de hátha tudtok segíteni. LH teszteltem ebben a ciklusban, kétféle teszttel is: a one minute lh teszt a 16-17. napon lett pozitív, a corax lh teszt pedig csak a 16. napon. Ma vagyok a ciklusom 20. napján. Szerintetek ez hányadik dpo? Mikor lehetett a tüszőrepedés? A hasam görcsölgetett a 16-17. napon, illetve még a 18. nap reggelén is.

Köszi szépen!

Permi
permi

Széééép Napot!

Hát hol vagytok csajszikáim? Remélem, mindenki jól van!

Nos, köszönöm az együttérzést, Mareska a szidást :lol: ! Azért lehettem rossz kedvű többek között, mert sajna és hála az égnek megjött a mensim, biztosan a hormonok szórakoznak (bár hozzátenném, volt nagyon halvány pozi HCG tesztem). Egyik szemem sír, a másik nevet...
Sajna sulimanóm kruppos lett, úgyhogy ma nem küldtem isibe, de folyamatosan lelki dilemmában vagyok, hogy jól tettem-e, mert napközben szinte semmi baja :roll: . Láza nincs, és alig köhög, úgyhogy szerintem holnap megy a banditája. :twisted:

Leti, feltehetnél képeket a vásárolt cukirucikról :wink:

Leti, Mares, néha volt olyan nálam is, mikor babás voltam, hogy akár több napig is szinte nem is éreztem, hogy mocorogna a baba. Nagyon paráztam rajta természetesen, de mindig kiderült, hogy feleslegesen. Annyi minden hat egy ilyen csöppségre, pl. időjárás, előtte való nap mennyit mocorgott, mint pl. egy zenés hangos buli, mint Kingánál lehet kimerítő neki is. De ha sokáig nem érzékelsz normális magzatmozgást, azért nem árt megnézetni a babut!

Betti, annyira imádtam, amikor csuklott a bébi odabenn, olyan mókás volt, hogy ritmikusan ugrált a pocakom :D De aztán megsimogattam a kicsikémet, és szépen abba is hagyta :P

Kinga, örülök, hogy jó volt a buli végülis! A 4D-s képeket remélem felteszed nekünk csodálatra! :wink: Egyél meg a vizsgálat előtt közvetlenül 1 fél tábla csokit, vagy sokat kell előtte inni, akkor mocizik rendesen a kismanó odabenn. Legalábbis ezt mondják, de volt, hogy hiába ittam-ettem bármit, a törpit nem érdekelte, és húzta a lóbőrt a meleg fekhelyén :lol:

Mares, hát bizony, most már mindjárt itt a nagy esemény, hogy Gergő megszületik! Ilyenkor már nem mocorognak olyan intenzíven a picúrok, mivel igen szűkös odabenn! Én már sík ideg voltam ilyenkor a szülés miatt :P

Niki, örülök, hogy tetszett a rózsa :) Drukkolok továbbra is ehhez-ahhoz :wink:

Ana, hát kb. én is így vagyok, mint te, hogy inkább csak olvasgatok, mert mire írnék, vagy dolgom van, vagy "beborul az ég felettem". De azért drukkolok! :wink:

Baba, Domi babának buksisimit küldök, és szívesen néznék róla itt képeket! :)

Ha kimaradt valaki, bocsi :oops: , neki dupla ölelést küldök!

Ölelés mkinek!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Permi, a tüszőrepi pontosabb időpontját UH-gal doki tudja megállapítani, illetve hőmérőzéssel könnyedén kideríthető, de így csak hozzávetőlegesen lehet időt mondani. A tájékoztató szerint 48 órán belül a pozi teszttől számolva megtörténik a tüszőrepi (már ha megtörténik, ezt a fenti módszerekkel lehet igazolni)! Amennyiben ezekben a napokban szeretkeztetek a pároddal, akkor jó eséllyel indultok a babásodás felé

esthajnalcsillag

hahó!

Megjöttünk! Egész úton nyektettüka gyereket,hogy mocorogjon! Mondjuk úgy,hogy már most nagyívben letojja,hogy ki mit akar! Ő édesen alukált és nem zavartatta magát. Ott volt a köldökzsinór az orránál,amitől úgy nézett ki,mint egy elefánt. Doki megnyomta a hasam,hátha elmozdul. Hát semmi.
Nézte az áramlást,ami elég hangos volt,akkor mocorgott,de csak keveset és elmozdult a zsinór,szépen kirajzolódott a pofija. Vágott 2-3 grimaszt is. Nem volt túl aktív,de azért így is szerencse,hogy nem takarta magát sehol! Láttuk a heréjét is. Laza a srác,keresztbetett lábbal alszik,mint apukám,ő is mindig így van ha vízszintesbe kerül. De elformálni senki nem tudja. Abban nagy az egyetértés,hogy az álla az apjáé,ugyenolyan kis mélyedése van és olyan az állcsúcsa is.
Hízott 20 dkg-t! Már 1,20!
Kép nincsen,csak dvd. Arról nem tudom hogyan lehet képet csinálni,majd megkérdezem kolléganőm férjét!

Letti
Tegyél rucis képeket! :D

Niki
Jól dugd el a csokit,vagy küldd el nekünk,mi szívesen megesszük! :D

Kép
Kép
k_inga

Ja,az egyik fogyis lány bent van az újságban! Te talán pénteken leszel? Írj,hogy mi volt a megbeszélésen!

Kép
Kép
k_inga

Mobillal csináltam képeket!
Kép pofikép
Nagyon lazán fekszem,lábak keresztbe,pont mint a papa,ő is így fekszik folyton!
Kép

Kép
Kép
k_inga

Köszi szépen esthajnalcsillag! A 16. és a 18. napon voltunk együtt, reménykedünk :)
permi

Szia Permi!
Üdv köztünk!
Akkor már neked is mennek a drukkok. Ált milyen hosszú a ciklusod?

Kép
Kép
k_inga

Nehéz megmondani, van már két kislányom, a nagy három éves lesz, a kicsi másfél lesz, ezért már régen menstruáltam három hónapnál tovább :) Most meg májusban volt egy 13 hetes terhességmegszakításom, a babánknak élettel összeegyeztethetetlen fejlődési rendellenessége volt, azóta egyszer megjött 28 napra, majd 36 napra, majd 26 napra. Most ezért is kezdtem LH teszteket csinálni, hogy mégis mi újság.
permi

Sziasztok!

Basszus, elkapott valami kehe, tök beteg vagyok. Voltam dokinál, most megyek haza feküdni, bár kicsit dolgozntam is... :oops: :oops:

Otthon kicsi fekvés után csinálok ruci-fotókat!

Betti, Zsófika bepótolta este, amit kihagyott napközben. Akkorákat kaptam, de nagyon jólesett!

csillag, határozottan érezni az írásodon, hogy kicsit rendbe jöttél és ez NAGGGGGGGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Kinga, jaj de cuki Bence! Nagyon jól látszik már mindene! Én is megyek 2 hét múlva. Tényleg laza kiscsávó, de azért a szülei sem valami besavanyodottak, ahogy elnézegetem... :wink:

Niki, én ma ne tudd meg, szénhidrát bombákat eszem. Lementem a konyhába (a melóhelyemen) találtam kenyeret meg málna öntetet, na meglocsoltam vele, azt ettem...
Merci csoki hmmmmmmmmmmm.

Permi, üdv itt! Hidd el, itt jó kezekben leszel LH és fogantatás ügyben! Még dealerünk is van, aki már jobban van, láthatóan!

Na indulok hazoá... Mert kicsit megrogytam...
Vendég

Leti, hát köszi, nagyon igyekszem, de tutira nem vagyok rendben, legalábbis agyilag :lol: . Szerintem totál megzakkantam. Múlt héten pénteken apukám itt volt nálunk, mert idecsaltam, mivel férjem munkaügyben elutazott 2 napra. Szóval arra gondoltam, a papa menjen a suliba nagysrácomért. Erre telefonált papusom, hogy ugyan miért küldtem be egy órával korábban a gyerekért, merthogy mégegy órája van :evil: Egyszerűen én magam sem jöttem erre rá, hogy miért buggyantam meg ennyire. Szerencsére a tancsinéni hazaengedte papussal az uncsit, de én úgy elkezdtem ezen bőgni, mint egy idióta. :lol: Pedig inkább röhögni kellett volna, tudom. Meg néha, csak úgy, a semmiből egyszercsak rámtör ez a keserűség, és akkor elönt a depi és a "záporeső" :roll:
Na mindegy, egyszer majdcsak elmúlik... vagy nem, és örökre dinka maradok :twisted: (jó tudom, amúgy sem voltam soha normi :mrgreen: )

Édesség: hát lenne mit mesélnem; éppen most faltam hót egyedül egy egész tábla Milka csocsit. :P Na ezt nem kellene, de most olyan állapotban vagyok, hogy úgy érzem, kell a "jókedvcsináló hormon" :) Hasonló hatása van, mint a Leszarom tablettának, csak ezt szívesebben fogyasztom 8)

Permi, hasonló az élettörténetünk ezügyben, nekem 2 fiam van, 3 év korkülönbséggel születtek, és sajna most augusztusban meghalt a babám a 9. hétben anyós-após által ért trauma végett (legalábbis én tartom ezt a verziót, bár főleg a dokik állítják, biztosan genetikai bibis babu volt). Nekem ma jött meg a műtét óta először. Pfujjj, a hátam közepére sem kívánom ezt, de legalább tisztul a méhem. Aztán meglátjuk mi lesz... talán megszán a sors. Bízom benne! Drukk neked!

Kinga, dönyöjűűű babócátok van! És valóban különlegesen helyes a kis álla, ahogyan írtad, mindenbizonnyal apucijától örökölte a kis drága :) A keresztbe láb szinte minden babára jellemző, egy kicsit olyan, mintha mindig törökülésben csücsülne. Gondolom a szűkös helyecske miatt alakult ez így.

Ja, Leti, ez a hazoá szó nagyon tetszik, igazi régies. Direkt írtad így, vagy csak mellépötyiztél? :)

Aki gondolja, gyújtson egy gyertyát az én mennybéli babámért, az aláírásomnál a Kicsi Babámra rákattintva ezt megtehetitek! Köszi

esthajnalcsillag

CSillag, ezt a szót vicces kedvemben szoktam használni...

Bár ma nem nagyon vagyok viccesben :?

De már itthon vagyok és nyomatom a ruci-képeket!
Kép

Kép

Kép
Vendég

Az előbbieket börzén vettem[/quote]
Vendég

A következő 2 Tesco leárazás... Kép

Kép
Vendég

ÉS a következőket a Húgomtól kaptuk Angliából... Kép
Ez egy 5 részes szettecske :)
Kép