sziasztok!
lusta disznó voltam a hétvégé, bocsánat! olvastalak titeket, de nem írtam.
bogi: rád sokat gondoltam és gyűjtöttem az erőt, h leírjam ezeket a sorokat.
figyu: nálunk a teherbeesés egy második spontán pé-kor sikerült, és egy iszonyú gyors és szaladós szexeléskor, ami után gyors zuhany volt, ja és mindennek tetejében én voltam felül.
tehát: minden lehetséges rásegítést, papírformát megdöntöttünk. és a mai napig is döntögetjük azokat. mindennek ellentmondó tüneteim vannak, és mégis kiscsaj lakik a pocimban, aki szerintem péntek óta úgy mocorog, h én is érzem azt. sokat bugyborékol a hasam.
szerintem ez is azért van, mert én elmondtam a kislyányunkat a világ lustájának. erre ő megmutatja, h ő nem is lusti, hanem egy kaparászós kiscica. imádom!!!
ja! NE ADD FEL!!!!!!!!!! +++++++++++++++
mia: csuda nagy a pocakod! tutira mondom, h rendesen el vagy számolva! de legalább két héttel!!! a dokidnak nem említetted még?
csillag: várunk nagyon a hírekkel!!!! gergőről és rólad!!! biztosan minden oké! de ha véletelen feküdnöd kell, akkor 4-5 hetet már féllábon is kibírsz majd!!!!
zsuzsi: édes, drága anyóca! mi itt leszünk neked a kórházban is, és panka a legjobb helyen van, de hát tudod te ezt!!!!
egyébként útra készen????
te is ma mész ugye uh-ra!!!! húúúúúú!!!!! ++++++++
nita: az angyalkáid benne laknak a két gyönyörű fiacskádban!!!!
mona: örülök, h jó volt a nyaralás, nagyon várom a képeket!
azért csak óvatosan a munkával. nem semmi, h hat napot dolgozol.és gondolom, h nem csak kettőig, hanem legalább estig. nem irígykedek!
beze: örülök, h jól vagytok! az ágyas storyn én is nagyot nevettem, de közben megpróbáltam átélni, amit lexi élhetett át. szegény cica!
nika: örülök, h még mindig sikereid vannak a munkádban, és sajnálom pirit. monnyon leee!
pedi? betti? és akiket még kihagytam!!!!?????