Új privát üzeneted érkezett!

Nita: Szuper! Komolyan nagyon jólesik, hogy ilyen cuki vagy! Bármikor jöhetsz, amikor neked jó! Én örülök neked!

Bogár, majd küldöm, csókollak!

Mia: Csodaszép vagy!!! Olyan helyes a pocid!

Köszi mindenkitől a dicseket :D

kovacszsuzsi

Mia, jobbulást Nektek!!!!!!!
Nagyon nagy a pocakod és persze széééééééééééééép! :lol:

Bogárka, nem lehet, hogy az a kis Valaki nem elment Tőletek, hanem beköltözött a pocakodba???????? attól is lehet a mindjárt megjön érzés meg a szurkálás...
S hogy a kérdéseidre válaszoljak, Apaja nem dolgozott tegnap este, itthon volt, de fülhallgatót rakott a fejére és úgy gyakorolt a szintetizátoron, így nem sokat beszélgettünk... jövő héten lesz egy fizetős fellépésük a színházban. Nem komolyzenét fognak játszani, hanem mai számokat meg rock 'n roll-t. Ez az együttes buliból alakult , aztán pár éve megszűnt és most alakult újra. a nevük is bulis: TEHÁT/RUM. :lol:
A hasam keményedik rendületlenül, főleg éjjel rossz, néha fordulni is alig tudok az ágyban... be vagyok sz@rva rendesen a holnapi doki vizit miatt... az uh-t viszont nagyon várom!!!!!!!!!!!!!!!! Úgyhogy DRUKK HEGYEKET KÉREK MOST MINDENKITŐL!!!!!!!!!!!!!! plííííííííííííííííííííííííííííízzzzzzzzzzzzz :D Nem akarom ágyban fekve tölteni a hátralévő időt!!!!!!!!!!!!!
Bencével nagyon jól alakul a bili-ügy! :D Oly annyira, hogy a bilit eltettük a szekrénybe és már csak a WC-t használja! Néha kap pelust, ha olyan helyre megyünk, ahol nem lenne jó, ha bepisilne, de ezek mindig szárazak maradnak. Kibírja míg hazaérünk. :lol: Egyedül a kakkantás nem megy még a WC-be... de nem erőltetem, mert volt, hogy már akkor is szólt, hogy menjünk a WC-re, csak nem merte oda nyomni... de majd csak sikerül az is...

Nita, ígérem, szólni fogok, ha kellenek a nacik... nem leszek szégyenlős... :wink:

Zsuzsi, sok-sok puszi Neked!!!!!!!!!!!!!! mást nem is mondok...

Kép

Kép
csillagvirág14

Mia: továbbra is nagyon csini pocid van :):) ha nem tudnám hogy még csak a 13.hét körül vagy azt hihetné az ember lánya hogy már túl vagy a félidőn :):)de ugye tudjuk hogy te pici jányka vagy ezért babónak kellett a hely így nem befelé növekszik hanem szépen a pocidat nyújtja előre :):):)

mi jól vagyunk Gergő meggyógyult a náthából :) hétfőn megyek délután egy bemutató órára az oviban.Lesz valami angol torna vagy mi a kicsiknek.Most ugyan nem lesz rá anyagi lehetőségünk de jövőre tuti beíratom de meg szeretném nézni mégis milyen :)

nika70
Salgótarján

Jaj, Mia, takonykórra nyomatom magamnak a C-vitamint ezerrel és ma már jobb egy kicsit... (3x500 mg-ot nyomtam be tegnap)

Kép

Kép
csillagvirág14

Nika, örülök, hogy Gergő meggyógyult! Majd írd le Nekem légyszi, hogy milyen volt az angol torna az oviban! kíváncsi vagyok rá!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14

Mia szép formás a pocakod!!!!!!!!!!!!!!:)))))csinos vagy!!!!!!

Zsuzsi rendben!!!!majd hívni foglak ha megyek!!!!!!!!!!!!!!

csak leírod hogy jutok el a kórházba.........túl hülye vagyok a térképekhez:))))) :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mijjja de szep vagy!! Nagyon jol all a pocak, nagyon jol nezel ki!! Kulon tetszi, hogy van rajtad vidam szin es jol is all a hajadhoz, arcodhoz, stilusodhoz. Vagesz vagy anya! ffuuu mingya elcsoppenek!:)slattyy!!
Szepen vagyunk, fuggony mogott bujkaszunk, mi?! Oszt leskelunk ma`! Neked is volt mar igy spontan ped? Az tuti, hogy nekem mensi utani 7. napon pe-m volt es most nemtom de lehet, hogy 16an meg fog jonni. Egyebkent meg ma lenne pe-m. De nincs. Vagy legalabbis majd 5 ora korul nezek egy LHt. Kivancsi vagyok mi van de a hom magas. Nem esett le. Ma vagyok a pe utani 11. napon.

Viragom dehogy lesz semmi gond, ne izgulj dokker miatt. Setafikalva fogod elni hatralevo pocakos napjaid! Jol vagy osszerakva no para! Kicsit izgulj az kell, de semmi extra, oksa?
Apaja zenekara valoban vicces nevet kapott de hat vicces es mokas embereknek ilyen nev dukal!:):) Nem volt labadban a bugi a tegnapi zenelestol? Csak ugy kepletesen, sejtem, hogy nem nyomtal dupla fordulatot a parketten. :wink:
aaaa, nem hiszem, sot sztem nem vagyok babas. aaaahhh, kizart! Mondjuk 31en voltunk egyutt es 1en jott ez a soron kivuli pe. Eddig meg soha nem volt sopontan pe-m. Ez az egyutt let sem volt egy nagy ize, en voltam felul :oops:, katonak spuriztak is ki. -bocsi, hogy igy leirom, csak, hogy miert tartom kizartnak a babot. :shock:

Nita, oke nem gondolok semmire!!:):)

Zsuzsi, jo!!:):) Akkor majd erkezik a cucc!:)

Nika, tok jo, hogy gyerok jol van. Az ovi angolt majd meseld el legy szi! Nagyon kivancsi vagyok milyen!!

Virag, Te hogyan allsz a takonykorral?? Bencus nagyon ugyike!! Latod micsoda Pal fordulat!! :D :D
Vendég

Bogárka, most elárulom Neked, hogy egyik gyerkőcöm fogantatásakor sem vetettem be semmilyen extra praktikát... soha nem vártam akció után gyertyaállásban 20 percet... :oops: még csak párnát se raktam a popóm alá... :oops: Ja, és hátrahajló méhem van, ami elvileg kicsit nehezebbé teszi a teherbeesést... a nagykönyv szerint nekem hason fekve kellett volna pihennem egy kicsit, hogy Apa katonái odajussanak, ahova kell... na ilyet aztán végképp soha nem csináltam... :oops:

Kép

Kép
csillagvirág14

Bencus is es Gergo is ott ult mar a valladon!!:):) Akkor lehet, hogy ez a mindjart megjon erzes es a nehai szurkalas azert van Nalam mert... huuu, most mar magam miatt is izgulok!!!! :shock: :) Mona!!!!:):)
Vendég

Sziasztok!

Bogárka, ez nagyon izgi, hú, nagyon drukkolok nektek!!!+++++++
Köszi, jól vagyunk, Marci is, Lexi is, továbbra is szereti az ágyát.

Csillag, Bencus nagyon ügyes, gratula! Mi is romantikáztunk kicsit tegnap este, férjem főzött kínait, meg ittam egy pohárka bort, finom volt. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze, koszi!!
huuu, de jo volt Neked tegnap! Jok ezek az estek! Olyan, nyugis! Ez klassz!! A poharka bort "irigylem" a legjobban!!:)
Vendég

Bogárka, én csak azt tudom mondani Neked, hogy remélem, hogy ++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink: :wink: :wink: :wink:

Beze, ezek szerint a Te férjed is jól főz! :wink: A pohár bor meg igenis kell néha-néha... A hét elején én is ittam egy pohárka pezsgőt... nagyon jól esett. :wink:

Mona, várjuk ám a fényképeket!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14

Bogárka, még mindig nem érzek semmit! Mivel nem lett most annyira jó a vérvétel eredményem, arra gondoltam, lehet, hogy megint hosszabb ciklusom lesz csak, nah de meglátjuk majd.... Csak vasárnap leszek szabad a jövő héten!

Most megyek sütök valami sütit!

A képeket hozom majd, csak le kellene kicsinyíteni..

Jobbulást a Betegeknek!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Hú Bogárka,nagyon szorítok neked,nagyon-nagyon-nagyon-nagyon és még annál is jobban!!!!!♥ :D

Köszönöm a pocidicsit csajok,jólesik :wink:

Virág:de jó,akkor könnyen teherbeestél,szerencsés vagy!És elsőre sikerült mindkettő gyerkőc?
Nálunk Tomika a 3.próbálkozós hónapban sikerült,de a kistesóhoz mint tudjátok majdnem 3év kellett :oops: És az első teás hónapban sikerült,én szerintem nekem a teák segítettek!

Mona:én is várom ám a képeket :wink:

Nika:bizony,félidősnek simán kinézek :D tök vicces, Tominál ilyenkor szinte még semmi sem látszott :wink:
Gergőnek milyen gyógyikat adtál a náthára?Mennyi idő alatt gyógyult meg?
Tomi 1hete benne van,holnap vinnem kell dokihoz...
Vendég

Mia, igen elsőre jött mindkét gyerkőc. Valóban szerencsés vagyok! :D Bence nászéjszakás baba volt, aztán tavaly novemberben megint az első próbálkozós hónapban pozitív lett a tesztem, de az a terhesség sajnos majdnem 8 hetesen megszakadt... utána jött 2 hónap pihi és februárban beköltözött Gergő.

Kép

Kép
csillagvirág14

Kosz Mia, Virag!!!+++++nekem!hihi
No, ne aggodj Mia, en ugy fel vagyok puffadva, akkora a hasam, mint Katinak!:):) Pedig en terhes sem vagyok.-mondjuk :wink:

Mona, fotokat majd tegyel!!! Csaknem megint hosszabb a ciklusod.... :? :?
Vendég

Bogi, puffadás??????????? az tipikus tünete a terhességnek... :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14

Mia! Nemtom! :D Legyen igazad! :wink:
Vendég

csillag: www.vidamangol.hu itt meg tudod nézni milyen meg miről van szó :)

bogi ne lh-t nézz hanem hcg-t :):):):) lehet igaza van csillagnak hogy nem elment hanem beköltözött:):):)

mia: semmi különöst nem adtam neki.Cebion 2x multi-t szedjük két hete azt kapta tovább meg a c vitamint adtam pluszban a valmark vagy melyik cégnek van cseresznyés rágótablettában abból adtam neki 3x 1-et hiszen a c-vitamint nem igazán lehet túl adagolni mert a felesleget kipisiljük :) de ez nem nagy adag 100mg-os. meg orrdugaszra orrcsepp mi már régóta a novorint használjuk. kb négy na nap vagyis ma vagyunk a negyedik napon de orrcsepp már csak estére volt ma neki meg szépen fújattam vele az orrát.nagyon ügyesen fújja ,mondtam neki akkor nem kell a porszívó bár nem utálja az orrszívást :) annál inkább a hajmosást :) nagy ordítások közepette tudom csak megmosni a haját de hát tudjuk muszáj mert csak három hónap után öntisztuló a haj ha jól tudom :)

nika70
Salgótarján

Bogárka szorítok Neked!!!!

Mia nagyon szép pocakod van!

Holnap munka után hozok képeket!:)

Kép
Kép

Moncsi
monalux

teherbe esés:hála én is könnyen teherbe esem.....a kötelező időre való sex nekem se ment soha...akkor csináltuk mikor jól esett........és jöttek a babák is.......csak kettő el ment:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, van két csudahelyes, jópofa kisfiatok!!!!!!!!!!!!!!! Ez járjon az eszedben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Tudom, hogy heget hagy az ember lelkében minden Angyalkává lett baba, de nem erre kell gondolni...)

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág tudom..és erre is gondolok...de hiányoznak......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Virag, Nita! Nem beledumalni akarok es rossz emlekeket felkavarni es megbantani sem akarlak azzal amit irok egyikotoket sem de en ugy tudom, hogy azok a lelkek akik elmennek Tolunk onszantukbol, tehat abortusz kicsukva, ezek a lelkek visszaternek es az alkalmas idoben leszuletnek. Szoval Nita, mind a ket babad ott van Veled. Virag, Veled is. Ott vannak Veletek adjatok a buksijukra egy nagy cupppanos puszit. En meg kuldok Nektek a pofikatokra! Cupp!!!!:)
Vendég

sziasztok!

lusta disznó voltam a hétvégé, bocsánat! olvastalak titeket, de nem írtam.

bogi: rád sokat gondoltam és gyűjtöttem az erőt, h leírjam ezeket a sorokat.
figyu: nálunk a teherbeesés egy második spontán pé-kor sikerült, és egy iszonyú gyors és szaladós szexeléskor, ami után gyors zuhany volt, ja és mindennek tetejében én voltam felül.
tehát: minden lehetséges rásegítést, papírformát megdöntöttünk. és a mai napig is döntögetjük azokat. mindennek ellentmondó tüneteim vannak, és mégis kiscsaj lakik a pocimban, aki szerintem péntek óta úgy mocorog, h én is érzem azt. sokat bugyborékol a hasam.
szerintem ez is azért van, mert én elmondtam a kislyányunkat a világ lustájának. erre ő megmutatja, h ő nem is lusti, hanem egy kaparászós kiscica. imádom!!!

ja! NE ADD FEL!!!!!!!!!! +++++++++++++++ :D

mia: csuda nagy a pocakod! tutira mondom, h rendesen el vagy számolva! de legalább két héttel!!! a dokidnak nem említetted még?

csillag: várunk nagyon a hírekkel!!!! gergőről és rólad!!! biztosan minden oké! de ha véletelen feküdnöd kell, akkor 4-5 hetet már féllábon is kibírsz majd!!!!

zsuzsi: édes, drága anyóca! mi itt leszünk neked a kórházban is, és panka a legjobb helyen van, de hát tudod te ezt!!!!
egyébként útra készen????
te is ma mész ugye uh-ra!!!! húúúúúú!!!!! ++++++++

nita: az angyalkáid benne laknak a két gyönyörű fiacskádban!!!!

mona: örülök, h jó volt a nyaralás, nagyon várom a képeket!
azért csak óvatosan a munkával. nem semmi, h hat napot dolgozol.és gondolom, h nem csak kettőig, hanem legalább estig. nem irígykedek!

beze: örülök, h jól vagytok! az ágyas storyn én is nagyot nevettem, de közben megpróbáltam átélni, amit lexi élhetett át. szegény cica!

nika: örülök, h még mindig sikereid vannak a munkádban, és sajnálom pirit. monnyon leee!

pedi? betti? és akiket még kihagytam!!!!?????

Kép

Kép
@ka(ti)

bogár:
úgy tűnik egy rugóra jár az agyunk, mert én is pont ezt írtam a lányoknak, de te beelőztél, de nagyon!
mai program?

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok drágáim!

Katikám: Én már csak a kórházban kerülök uh-gép közelébe. Addig sehova. Útra készen vagyok, minden bepakolva, még a kávém is :D Szóval minden rendben. Kezdek kicsit megnyugodni. Sokat jövök még onnan is, amikor csak tehetem. Szét fogom punnyadni a fejem... :D

Csillagom: Puszillak!

Nekem is két baba ment el, de valahogy én is úgy gondolom, ahogy Bogár. Nekem Panka után voltak a vetélések, ezért úgy gondolom, a már meglévő Panka nem lehet az egyik ilyen lélek. De Zsófi akár igen. Ami nagyon érdekes, az az, hogy mindkét terhességem tudatosulásakor halt meg egy-egy nagyszülőm. Most legutóbb a nagymamám. Nekem meggyőződésem, hogy az ő kezük benne van a dologban.

kovacszsuzsi

csajok, nekem megbolondult a vonalzóm.
én ma 15hét 5 napos vagyok. ez miért lehet?

Kép

Kép
@ka(ti)

nem! ma vagyok 16 hetes. húúú! csütörtökön megyek PFP-s vérvételre.

Kép

Kép
@ka(ti)

zsuzsi! nagyon szép a pocid! mikor is kell befeküdnöd?

Bogarka! nagyon nagyon drukkolok neked!!!!

mona! Szuper lehetett ez a kiruccanás!eredményekhez gratulálok, tesztoszteron mondjon le! sajnálom a nega tesztet, de tudod az esti nem olyan megbízható! drukkkkkkkk még hátha..:)

csillagvirág! de jól néz ki a torta! jobbulást neked! ma uhu?mikor is mész???gyere majd a hírekkel!

mia! szép nagy pocid van! nektek is jobbulást!

én ma vok a 31. napon, megjöhetne már! de sztem vagy ma vagy holnap! aztán kezdem a szurit!:)

KépKép
dike

Dike: szerdán megyek 10-re... és onnan már csak gyerekkel jövök haza... olyan furaaaa :D :D

kovacszsuzsi

zsuszi: viszont így te vagy a legközelebb!!! csillagnál is még bizonytalanságok halmaza. te pedig tudod, h többen jöttök haza!!! fel a fejjel anyóca!!!!!

dike: téged kihagytalak!!!! mensi jöjjön el!!!! aztán csak előre!!!! a babáig meg sem álltok!!!

mit főztök???? én valami levest ennék, de lehet csak zacskós lesz, mert magamnak nem főzök csak. kedves uram nem leveses. aztán kapros-tejszínes husi lesz. ma krumplit sütök hozzá, holnap meg majd főzök tésztát hozzá, mert mennem kell dolgozni egy kicsit.

igazából nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nem hiányzik, pedig tényleg imádom a munkámat, a szakmámat. de annyira jól és boldogan elvagyok itthon, hogy el sem tudom mondani.

viszont ami jó, hogy bemegyek a C&A-ba, mert tök jó kismama nacik vannak, viszonylag olcsón.

betti: tudjuk-e, h hol lesz kecsón a bababörze? a neten még semmi nincs róla.

Kép

Kép
@ka(ti)

nézzétek! családunk legújabb tagjai:

bence és panka, lombik ikrek, akik a 41(!!!) hétre születtek 2800 és 3100 grammal. itt már 2 hetesek és jól vannak!

1284368285.6931.doc

Kép

Kép
@ka(ti)

Istenem, de édesek!!!! 41 hétig hordani az ikreket, nem semmi!! Húúú, minden elismerésem. Gratulálok az egész családnak!

kovacszsuzsi

Sziasztok!

Csillagvirág
Jobbulást! Majd mesélj mi volt az uh-on. Mennek a drukkok, bár szerintem már végeztél. Nekem is fáj a torkom, de remélem ennyiben megáll a dolog. A páromnak is a torka, meg köhög, de ő az allergiára fogja, na mindegy, azért inkább különalszik.
Nekem is sokat keményedett az utóbbi napokban a hasam. Szombat este, szinte folyamatosan, aztán tegnap este már javult. Napközben meg alig-alig van. De egyébként a baba is sokat mozog, úgyhogy abban reménykedem, ezzel van összefüggésben. Csak az bosszant, hogy pont 3 napja voltam dokinál, és azóta már annyi keményedésem volt, vajon mi lehet a méhszájammal. Az uh-on látják a belső méhszájat? Érdemes rákérdeznem?

Mia
Jó nagy pocid van, nekem kb most ekkora, de azért majd rakok fotót.

Kati
Gratulálok a mocorgáshoz. Nálunk délben bolognai lesz, este krumplifőzelék.

Mona
Szuper lehetett a nyaralás, még azért lehet baba a dologban, biztos egy későbbi pé volt, és még nem mutatja a teszt.

Dike
Drukkolok, hogy mielőbb kezdhessétek a babaprojectet.
Vendég

Csillag: Sajnálom, hogy betaknyosodtál...:( Remélem, az uh-n minden rendben volt!

Csajok, bocsi mindenkitől, hogy mostanában annyira csak magamra, a saját problémáimra figyeltem... :oops: Igyekszem majd többet törődni veletek... Szeretlek benneteket!!!

kovacszsuzsi

zsuzsi: foglalkozz csak magatokkal minél többet. beszélgess zsófihoz, meg magaddal is beszéld meg amit érzel, meg velünk is oszd meg, ami foglalkoztat. ezért is vagyunk itt!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Köszönöm!!! Mostanában tényleg csak nyavalyogtam, biztos már idegesítő is volt... De sajnos, ez az egész utóbbi néhány hét ezt hozta ki belőlem. Tudom, hogy minden rendben lesz, nem izgulok már annyira. Tudom, hogy nagyon jó orvosom van, és a legjobb kezekben leszek. Panka jól vette az első akadályokat az oviban, szépen játszik a gyerekekkel, nem sírt, nem is hisztizik miattam, csak emleget néha, hogy nemsokára meggyógyulok, és érte megyek... Ez olyan szívszorító... De sajnos meg kell szokni, mert lassan "bezárnak"...

kovacszsuzsi

látod, látod! panka nagy kislány. fel sem tudsz eszmélni és már zsófival mentek pankáért! hidd el, gyorsan fognak zajlani az események! és nyugodtan nyafogj, én is, mindenki ezt tenné ilyen helyzetben! akinek nem tettszik, az nem fog olvasni, reagálni neked!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati: nagyon édesek :) gratula nekik és milyen ügyes anyuka hogy ilyen sokáig tudta őket kihordani :)

Zsuzsi: azért vagyunk hogy meghallgassunk :) mond csak nyugodtan mi nyomja pici lelkedet:)

én ma tejszínes ,kukoricás csirkemellet csinálok nokedlivel :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Megjöttem az uh-ról, most csak rövid leszek, mert még enni akarok valamit, megfürdeni, aztán irány a doki.

Na, szóval, azt hiszem megint felköthetem a gatyám, ha Gergő a kiírt időpontig bent marad...Az uh-s nő első kérdése az volt, hogy mekkora volt az első gyerekem, mert hogy Gergő buksija SZÉP NAGY KEREK!!!!!!!!!!! :shock: Mondta is, hogy nem hosszúkás feje lesz, hanem kerek... Az uh-s papíron megadták az erre a hétre jellemző átlag buksiméreteket, mit ne mondjak, mi a felső határértékkel bírunk. A homlokánál a fejátmérő 85 mm, a combja 57 mm, a becsült súlya pedig 2033 g.
Előkotortam Bence ugyanebben az időben készült uh leletét és 3 nappal később pont ekkora méretei voltak. :D Szóval tényleg felkészülhetek egy 4 kilós gyerkőc megszülésére... :shock:

Majd délután vagy este még jövök. Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14

Zsuzsi, nem vagy idegesito es az nem igaz, hogy nem torodtel Velunk, szerintem sok mindenkinek irtal torodo szavakat! Nem csak Magaddal voltal elfoglalva. Nyilvan Te igy erzed de kivulrol nem igy latszik. Es mivel foglalkoznal ha nem azzal ami most legmeghatarozobb az eletedre. Ahogy Nika is irja, egyebkent is ezert vagyunk, hogy leird. Slussz-passz!! Es meg irjal is, el is varjuk:)!

Kati, nagyon tundi-bundi a ket csoppseg. 41 het? hmmm, nem semmi!! Gratula Nekik es sok boldogsagot!
Koszi a drukkot es masoknak is de ugy erzem nincs itt velem, nalam, bennem senki. Nemtom, megerzes.
Kati, megertem, hogy nincs kedved bemenni melozni. Az jo, hogy boldog vagy! :):) Tok jo most Neked!!
Vendég

Virag, akkor nagy baba lesz. Nem baj, a lenyeg, hogy egeszseges! Majd meg gyerek dokkel utan is!
Vendég

csillag! szép nagy méretek tényleg:) de nem lesz semmi gond,hiszen akkor már jártas is vagy! örülök h minden rendben volt!

kati! nagyon szépek az ikrek, gratulálok az egész családnak4

KépKép
dike

Dike, nem is meselted milyen volt az eskuvo es a buli!?
Vendég

Köszi csajok a megértést! :D Aranyosak vagytok!

Csillag: Szuper, hogy Gergő is jóóó nagy lesz! Az a jó szerintem :) Hasonlít a tesójára.
Panka 3200 grammal született.

kovacszsuzsi

bogarka!

jó volt nagyon,fél 4ig bírtuk...de semmi extrém mesélni való nincs:)

KépKép
dike

Képzeljétek, egy nyikk nélkül telt az első ovis nap Pankának, pedig anyu csak bevitte a csoportba, "leadta", és kész. Mindenkinek elmondta, hogy az ő anyukája kórházban van, mert cukorbeteg :D :D Ja, és ebédelt, aludt!!! Komolyan,nagyon büszke vagyok rá! Azért ezt így nem gondoltam volna, hogy minden rendben lesz az első nap. Pisilt a wc-be is, meg minden! Szóval drukkoljatok, hogy ez így is maradjon....

kovacszsuzsi

Bocsi, visszaolvasni most nem tudok, mert Anyuéknál vagyok "Bence begyűjtő körúton". :lol:
Dokinál minden OK volt szerencsére. a méhszájam zárt maradt!!!!!!!!!!!!!! Juppppiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! Most már ki merem mondani, hogy nagyon.nagyon de nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi, annyira ügyes leányzó Panka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Puszi arra az okos kis buksijára!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd este jövök bővebben! Puszzamtás!

Kép

Kép
csillagvirág14

Csillag: Hát ez szuper!!!! Tudtam én! Minden oké lesz a kismanóddal, ne izgulj! Puszi

kovacszsuzsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?