Sziasztok!
Adrienn!
Nagyon sajnálom az ovit. És ha kérdezed, akkor se mondja meg Zarand, hogy mi volt az oviba?
Pako!
Nagyon jó nektek, hogy Dorka átalussza az éjszakát. Mi kelünk 2x, 3x. Igaz, hogy cicre teszem, és kicsit szív belőle és elalszik. És ha a kicsi nem kell éjjel 1-2 körül, mi akkor is kelünk megszokásból. Vagy ha nem azért, akkor a nagy beszél álmában, vagy a múltkor addig pörgött, hogy lelökte a leesés gátlót. Majd besz...tunk, úgy megijedtünk a csattanástól. És pont visszaaludtunk volna, amikor meg kidurrant a lufija
A legviccesebb az volt, hogy apa ekkor is kelt, és bandukolt a gyerek ágy felé. Én meg kérdeztem tőle, hogy hova megy, mert csak a lufi durrant ki
úgyhogy szépen engedelmesen visszafeküdt az is a helyére
Jellemzően mindkét gyerek aludt, mint a bunda.
Bea!
Elképesztő, hogy kicsivel több van a gyerekeink között, mint egy hónap és a Tiéd mindjárt megy. Hát felkötheted a gatyát.
Ádám még csak áll négykézláb és himbálózik. Tisztára begerjed, hogy nem halad, hiába mászkál az egész család négykézláb előtte.
Persze tudom ám, hogy nincs elkésve.
Twist!
Nagyon szép volt Dorka keresztelő rucija. Szerintem semmi szégyelnivaló nincs azon, hogy elérzékenyültél. Mi a férjemmel mindenen elérzékenyülünk, ami gyerekekhez kapcsolódik. A kereszlányom óvodai anyáknapi ünnepségén 8 évvel ezelőtt sírtunk, mint a záporeső. Na most, hogy Balázs oviba megy, és jönnek a szereplések, már előre azon röhörészünk, hogy hogy fognak minket nézni, ha megérkezünk egy százas papírzsepivel. Pláne, ha még rá is kezdünk
Kattkat!
Szerintem még nem írtad a metszőfogakat. Hángy foga van így Domónak?
A metszők meg az alsó nekünk is most jön. Annyira sajnálom szegényt, mikor minden előzmény nélkül elkezd nagyon sírni. Már gyakorolunk mi is mindenféle kunsztokat, nehogy lemaradjunk
van a tátá, amit mond, de a kezét nem rázza hozzá. Ma meg cuppogott, mikor mondtam neki, hogy puszi. Persze az apjának nem mutatta meg, mikor hazajött.
Utána meg volt egy kis izgalom: Balázs leesett a lépcsőn. Szépen kiforogta, de az utolsó lépcsőfok csak fejbe verte. Lett egy nagy púp a fején, elmentek apával az ügyeletre - tudom, parás vagyok - de hála Istennek nem kellett vele sehova menni. Istenem, olyan mozgékony ez a gyerek, állandóan azon imádkozom, hogy ennyivel megússzuk. Az apjával jött le, és az előre engedte (nem mondom, hogy velem nem történhet meg bármi, de én mindig alá állok) és félúton leesett. Én lent voltam, és csak azt láttam, hogy valamelyik esik le. Azt hittem a kicsi....annyira remegett a lábam, hogy alig bírtam a gyereket felszedni. A kis hülyém meg mondta, hogy anya, ugye milyen kemény fejem van.
Na, most mondhatjátok, hogy micsoda szülők vagyunk.
Huba-ninja!
Tényleg nem volt semmi a Tescoba. Én ott szoktam alsó gatyát, meg pizsit, meg trikót, meg harisnyát venni. Ha látok valamit jó áron, mindig megveszem, mert amikor kell soha sincs. És itt a bababoltba 540 forint egy alsó gatya. Meg 600 egy kis trikó. És azt hiszem, hogy az oviba jó lesz a 900 forintos tesco melegítő is, ahogy elnéztem múltkor a gyerekeket az udvaron. Persze ha belegondolok, hogy szombaton 4 melegítőt sarazott és vizezett össze....