Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok :wink:

Zita :!:

Nagyon jók a linkek köszi biztos fogok ujitani legyen változatos a kajánk :wink:

gyancsikám :!:

Itt a recept :wink:

Télire- Hagymás uborkasaláta /csalamádé/

Hozzávalók:

2,5 kg uborka
1 kg vöröshagyma
5-6 gerezd fokhagyma

Felöntőlé:

1 l vizhez

2 dl 5%-os ecet
5 dkg cukor
tartósitószer

Az ubit héjastól legyaluljuk majd hozzákeverjük a karikára vágott vöröshagymát.
Besózzuk izlés szerint és 1-2 órán át állni hagyjuk.

Ezután gyengén kinyomkodjuk a fokhagymát összezúzzuk és az ubihoz keverjük majd az üvegekbe rakjuk.
A felforralt felöntőlevet kissé lehütjük tartósitószert keverünk bele és beletöltjük az üvegekbe.Légmentesen zárjuk.

Tényleg egyszerü recept remélem, hogy nagyon finom lesz már alig várom, hogy összeérjenek az izek és ehessünk belőle.

Én 10 kg ubiból csináltam abból lett 12 üveg ami elég kevés, mert eléggé összeesett az uborka ezért jövőhéten még szeretnék csinálni hadd legyen bőven télire.
Most már tudom, hogy kb.mennyi üveggel jön ki bizonyos kg ubiból.

Ja még annyi, hogy nem szalicilt tettem bele a felfőtt vizbe hanem
azt a savanyuság tartósitót, amely tartalmaz kapribogyót, egész borsot, mustármagot és babérlevelet és konyhasót.

Jó étvágyat :wink:
Vendég

Sziasztok lányok! Még új vagyok, van nekem is hely? :)
Vendég

sziasztok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.17 19:59-kor.
Vendég

hcg injekcio után mikor lehet tesztelni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.17 20:01-kor.
Vendég

Sziasztok

Mégsem fagyizok októberben, hacsak valami csoda folytán nem szakad ránk a bank! Ki vagyunk idegileg teljesen.
Tegnap este egy óra alatt kirabolták a házat, vittek mindent, laptop(egy hete vettük), lombik kp, aranyak!Hihetetlen, hogy idén mennyi mindent mér ránk a sors!

Elegem van nagyon mindenből!

Bocsánat, hogy rátok zúdítottam a bajunkat!

Megyek, még csak két szobával vagyok kész...
Vendég

Sziasztok lányok!Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat!
Ma voltam próba frizkót csináltatni.Elég jó bár még lesz egy kis változtatás rajta.
Remélem legalább olyan jó idő lesz mint ma volt.1 hét alatt még sokat változhat az időjárás! :?
Mostanában sok esküvő van-lesz.A hétvégén a koleganőm fia is nősül,holnap csinálom az esküvői tortájukat.
Képzeljétek az enyémet meg a Gabi fogja csinálni! :D
Tuti szép lesz mert nagyon ügyi! :D
Majd jelentkezem még addig!
Mindenkinek nagy ölelés és drukk!
puszi nektek!

Kép

Kép
zbinyek

Sziasztok :) reggel teszteltem... Tudom korai még, de nö vagyok alig birok várni :D hát halványan de ott az a második csík :) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.16 07:39-kor.
Vendég

Te jó ég Zsu! Ez borzasztó! Rettentően sajnálom. Most akkor mi lesz? Annyira megdöbbentem amikor olvastam a soraid, hogy ilyen megtörténhet :cry: ... Nagyon remélem hogy mégsem kell halasztanotok...

Angyal köszi a receptet, szerinted lehet úgy is hogy mondjuk csak egy üveggel tartósítószer nélkül és rögtön megesszük? És lehet káposztából is? Felírtam én is a hozzávalókat!
Vendég

Angyal bár ha rögtön esszük az nem jó mert kell neki idő hogy összeérjenek az ízek, ahogy írtad. Az mennyi idő? Akkor gondolom nem véletlen hogy kell bele a tartósító...
Vendég

Gabi-Zbinyek majd kaphatunk torta fotót :D ?
Vendég

Jó reggelt!

Zsu!
:twisted: :twisted: :twisted: Szóhoz sem jutok!!!Nem hiszem el!Ezek után már tényleg csak is jó dolgok jöhetnek!!!!

Pinklady!
Szia!!!!
Szerintem a szuri miatt nem biztos,hogy valós az eredmény,bár én nem kaptam pluszba szurit ET után...
Mindenkinek máshogy reagál a szervezete és más dolgokat produkál.Nekem ET+7-ig semmi nem történt,nem vetttem észre semmit.
Nálunk is az volt a helyzet,mint nálatok,páromnál van gond,nálam semmi.Nekünk is ICSI volt.Drukkolok,hogy nektek is olyan szerencsétek legyen,mint nekünk!
Amúgy hova jártok,melyik intézménybe?

Vanili!
Hát persze,hogy lesz kép!!!!!!!! :lol: :wink:

Gyancsi!
Hát,ha muszáj akkor persze vállald be az utat!Csak nem lesz semmi gond,eddig se volt.

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi Szia :) Gratuálok manódhoz... Vigyázz magatokra nagyon. Mi külföldön voltuk..egy ismerös segitett. Gondoltam hogy még nemvalos a teszt. A többi dolog is a sok bogyotol van. Tele wagyok már hormonal. Talán inkább hormonlady nevet kéne regiznem :D :D Te beültetés után sokat pihiztél?
Vendég

:cry: :evil: Zsu! Sajnálom nagyon ami veled történt. Mostmár csak jó jöhet. Küldök soksok +++++++++
Vendég

Zsu:
Hát ez borzasztó. Remélem kaptok valahonnan segítséget, bízzatok a gondviselésben....
Nagyon sokat gondolok rátok és remélem valahogy mégis együtt tudunk fagyizni.

Gabi:
tortaképet várjuk, bár meg is kóstolhatnánk nyam, nyam... :wink: :lol:

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

sziasztok,

Zsu
Te Jó Isten! Tényleg mindig történik valami :( :twisted: hogy lehet valaki ilyen, mindig onnan rabolnak, ahol a legnagyobb szükség lenne a pénzre :( nagyon sajnálom :( én a helyetekben ezt is lombik keretében csinálnám, ne hagyd ki az októbert! Bár a crinone és az utró sem olcsó :( remélem minden rendbe jön nálatok!

pinklady
szerintem még korán teszteltél, én nem kaptam hormoninjekciókat, így nagyon nem tudok hozzászólni. Légy türelmes! S ezek szerint nem minden nő egyforma :D mert én nem csináltam tesztet és kivártam a 2 hetet, mire vérvétel volt ;)

angyal
andi oldalán nyugodtan nézzél körül, mert rengeteg fincsi kaja van ott, baconbe tekert csirkemáj is nagyon finom :wink:

Most rohanok!

Zsu fel a fejjel!

Zita
zitácska79

Zsu :!:

Hát ez elképesztő drága nagyon elszomoritott, hogy rohadt szemét embereknek nem tudom titulálni valakik elvegyék a másét :(
Kertes vagy bérházban laktok :?:
Tavasszal ebben a szemét a házban ahol mi is lakunk nagyon sok betörés volt de én annyira nem féltem, mert a keresztpántot anni, mikor idekötöztünk feltettük igy bejönni nem tudnak legalábbis bizom benne.

Nagyon együttérzek most Veled drága bár lenne annyi pénzem, hogy tudnék Neked adni.

Nagyon kérlek próbálj meg nem idegeskedni én reménykedem abban, hogy ettől függetlenül meg fogjátok tudni csinálni a lombikot :wink:
Nagyon drukkolok továbbra is Érted+++++++++++++++
Szülői, baráti segitség :?:
Egy ilyen jó embernek mint, amilyen Te vagy drága biztosan lesz segitsége, az Isten nem hagyja, hogy ne tudjátok megcsinálni a lombikot :wink:

Nagy ölelés és puszi vigyázz magadra :wink:

vanili :!:

Szivesen a receptet drága sztem lehet tartósitó nélkül is, végül is az olyan mintha ubisali lenne de, akkor már biztos több cukor is kell bele + egy kis örölt bors és porpaprika:wink:
Ugy sacccolom, hogy kb 1 hónap kell neki, hogy összeérjen.
Káposztából is biztos nagyon fini :wink:

Drukk októberre+++++++++++++++++++

Gabi :!:

Örülök, hogy jelentkeztél drága :wink:
Remélem, hogy jól vagy Roli babával együtt :D
Biztos fini lesz az a torta, amit cukigabi fog csinálni :D :D

Köszi már betettem a kedvencekbe még tegnap a linket nagyon sok fini van ott, mindjárt éhes is lettem, ahogy néztem :wink:
Remélem, hogy jól vagytok Ti is drága :wink:

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Zitácska :) igazad van, mindenki más :) még jó igy nemolyan uncsi a világ. Megvárom a jövöhét Pénteket és akkor tesztelek. :lol:
Vendég

zita! köszi szépen a sok segítséget, a recepteket!!!!:) remélem jól vagy..mit érzel?
ja és én is úgy tudom, h a melír nem gáz, mert nem érintkezik a fejbőrrel..én is szőke melírozott vok!

pinklady! Isten hozott! remélem sikerül nektek! hányadik lombik volt?

zsu! szörnyen sajnálom, ami történt, nagyon durva. rendőrség nyomoz?

KépKép
dike

Sziasztok,

Ismet itt. Nem irtam egy ideje, csak olvasgattalak Titeket idonkent, de olyan faradtsag gyotort, hogy nem volt energiam semmihez. Meg a munkam is nehezen tudtam vegezni. Sajnos ejszakankent nem alszom jol.

Zsu,
Ledobbentem, hogy mi tortent Veletek. Annyira sajnalom!!! :cry: Megertem, hogy kivagy. Nem tudtok kolcson kerni valahonnan? Hatha osszejon a fagyira!! Szurkolok, hogy ezt az idoszakot kibirjatok...

Gabi,
Oszinte reszvetem! Nehez idoszakotok lehetett. Remelem, most mar jobban vagytok!

Angyal,
Olyan jol hangzik a csalamaded... Nagyon megkivantam. Itt nem hiszem hogy meg tudnank-e csinalni, igy csak csorgathatom a nyalam... Mennyi ideig all el, es miben taroljatok?

Zita,
Tok jok a receptek, en mindig szivesen veszem! Hogy vagy? Gorcsolgetsz meg? Mar akar ki is tehetnel egy vonalzot :)
Szurkolok a jovo heti UH-hoz! Az mar 7 hetes lesz?

Szrityi, Vanili, es Zsu, nagyon szurkolok az oktoberi fagyikakhoz, na es persze a nyari babakhoz!! :) ++++++++++++++++
Folsavat en szedtem elotte valo honapokban is.

Zbinyek, gratula az eskuvohoz!!! A kepeket varjuk!! :)

Pinklady, szerintem is hamar teszteltel, de mar nem kell sokat varni! :)

Bri, mi van Veled?

Nalunk minden rendben. Illetve elegge valtozik a hangulatom...Neha ram jon a panik, hogy nincs semmi de semmi tunetem!!! Meg 3 nap es 10 hetes leszek, es abszolut semmi, semmi mellfeszules, a mellem nemhogy nott, hanem mintha kisebb lenne, hanyinger nincs, fogytam, es szekrekedes helyett inkabb az ellenkezoje van... Szoval minden ami a "klasszikus" terhessegi tuneteknek ellentmond...
Csutortok ejjel megint elkezdtem gorcsolgetni, szoval reggel felhivtam az orvost, hogy mi ez, nincs tunetem, gorcsolok... A nover azt mondta, hogy a gorcsoles normalis, arra meg nem tud surgossegi UH-t rendelni, hogy nincs tunetem... Viszont azt el tudtam intezni, hogy a 10 hetes UH-t pentekrol hetfore tegyek!
Oriasi megkonnyebbules, szoval meg 3 nap, es meglesz az UH, nagyon izgulok!!! Drukkoljatok kerlek!!!

Bocsi, ha valakit kihagytam, csak nagyon ropken olvastam vissza.

Puszilok mindenkit, jo hetveget!!
Doringo

Kép
doringo

Dike Szia :) köszönöm.. Elsö lombik.. :oops: folsavat én is szedtem beültetés elött meg kaptam szteroidot :? hogy ezt miért nemtudom. De szerencsére nemnézek úgy ki miatta mint az NDK uszonök :D .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.16 07:36-kor.
Vendég

doringo! akkor nagy nagy drukkk hétfőre, szorítok h minden rendben legyen, de aztán gyere hamar a hírekkel!

a gonalt ha még nem használom hol tároljam? és miután már szurtam vele utána? lányok ami benne van folyadék, az elég a 6. napig?

KépKép
dike

Kép

Remélem, hogy jól vagytok Mindannyian :wink:

Puszi Mindenkinek vigyázzatok Magatokra és a babákra :wink:
Vendég

Sziasztok,

Én egy nagyon nehéz szombaton vagyok túl, nem is tudom, hogy miért vagyok ilyen hülye, hogy bevállaltam, kicsit mérges is vagyok magamra, de ez a szokás, amit persze majd én felborítok innentől kezdve :)
szóval férjem sz.napját tartottam, 8-an voltunk összesen, szülők, testvérek, s főztem, annyit hogy majd megszakadtam. Nagyon elfáradtam, totál kikészültem tegnap :( de már jól vagyok. S megfogadtam, hogy ez volt az utolsó ilyen. A következő szüli-, névnap már csak tortáról, sütiről fog szólni, még szerencse, hogy idén már egyikünknek sem lesz :)

Többen kérdeztétek hogy vagyok. A szombatot leszámítva jól. Nem igazán görcsölgetek, szinte soha nem görcsölök, néha-néha nagyon apró kapargálás, de semmi több, szerencsére, de azért kicsit aggódok, hogy miért nincs. Mostanában a gyomorégés nálam a menő, a teától és a kakaótól is ég a gyomrom :( csak a szendvicstől nem ég, azon kívül mindentől...

Angyal
jövő hét szerdán megyek uh-ra és akkor leszek 6+4 hetes :) szóval jövő hét szombaton már 7 hetes leszek :) elvileg már tegnap van szívhang, remélem semmi gond nincs odabent.

Mára csak ennyi, mert még megyünk sógornőm sz.napjára, mivel ikrek a férjemmel.

puszi mindenkinek

Zita
zitácska79

Bocsika, nem is angyal kérdezte, hogy hány hetes leszek, hanem doringo. Sorry!
Doringo
szorítok az uh-ra, majd gyere a hírekkkel!
zitácska79

nem tudom, hogy sikerült-e de kipróbálom elvileg csináltam vonalzót

Zita

Kép
zitácska79

nem sikerült, valamiért nem látszik a vonalzó :S :(
zitácska79

doringo :!:

Örülök, hogy minden rendben van Veletek :wink:
Sztem ott kinnt is meg tudod csinálni csak az ubi, hagyma ecet, cukor, só és a savanyuságtartósitó kell hozzá biztos lehet Nálatok is kapni :wink:
Üvegben kell tárolni ha minden jól elő van készitve,üveg jól átmosva, akkor nem szabad megromlania :wink:

Ha készen van hüvös helyre kell tenni.
Nyugodtan elkészitheted Te is :wink:

dike :!:

A gonal-t minden esetben a hütőben kell tárolni, jó szurizást++++++ :wink:

Örülök, hogy Veletek is minden rendben van ne dolgozz sokat, pihengess :wink:
Drukk a jövő heti UH-ra+++++

Többiek :?:

Nagy a pangás csajosok :(

Vendég

Sziasztok,

angyal
tényleg nagy a pangás :( nekem azt mondták, hogy a Gonalt nem kell hűtőben tartani, de én mindig oda tettem, mert egyszerűbb volt, hogy minden egy helyen van....

Nem tudom, hogy hallottatok az újabb őrült különadóról, miszerint aki nem nevel gyereket fizessen különadót :twisted: az is, akinek biológiailag nem lehet :twisted: arra nem tértek ki, hogy akinek elhunyt a gyermeke azzal mi a helyzet????? :twisted: ezek tényleg nem normálisak, s ezt a Boros találta most ki és egy nőci is támogatja, valami Gyermeknevelés Alapítvány elnöke.

Zita

Kép
zitácska79

Doringo! gyere ám ma a hírekkel! drukk

Zitácska! pont elég az a tünet ami neked van, kapargatás, és gyomorégés(ez a legelterjedtebb tünet):)

angyal! na baszki én nem hűtőbe tárolom már egy hete...mert pont ez van h nem tom eldönteni h hol kell, vaki ezt mondja vki mást, tököm ki van. :twisted:

KépKép
dike

ja és még nem jött meg!ma vagy holnap fog... sztem.

KépKép
dike

dike

A használati útmutató szerint hűtőben kell tárolni: "Hűtőszekrényben tárolandó (2 °C és 8 °C). Nem fagyasztható." Itt a link is: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... lban/14051

szerintem az a tuti biztos, ha hűtőbe beteszed

Zita

Kép
zitácska79

dike
hogyan csináltad a vonalzót? a profilban hova kell beilleszteni? mert vonalzót tudok csinálni, de nem tudom, hogy a linket hova kell beilleszteni :( előre is köszi :)

Zita

Kép
zitácska79

Zita:
én láttam a riportot is és teljesen kikészültem!
B..meg nem fizetünk már eleget így is ilyen olyan orvosra vizsgálatra?
Már sokan ebbe rokkanunk bele és még fizessek azért is mert nincs gyereket na elmennek a p..ba.
Teljesen lekezelően beszélt a nőkről a Boros hogy csak a szülésre vagyunk jók mert a többi dolgot egy férfi is tud. Az ilyen idióta emberektől tart itt a világ akik csak hajtják a maguk kis verzióját de mást meg sem hallgatnak!!!!
Hihetetlen!!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

szrityi
én is láttam a riportot, s ugyanígy gondolom, ahogy te, de teljesen. főleg nekünk lombikosoknak a legrosszabb, mert nagyon sokba kerül, s nem csak az anyagi oldalát kell nézni, hanem a lelki-fizikai oldalát is. És igen ez a Boros nem normális, s én meg őt nézem le, hogy így beszél a nőkről, akkor ezek szerint a saját feleségét is csak arra "tartotta/tartja", hogy szüljön neki gyereket?????? ez egy pöcs.....

Zita

Kép
zitácska79

Zita! hát a profilon belül az aláírás rublikába..és a link úgy kezdődjön h url....

KépKép
dike

Sziasztok csajok :wink:

Kellemes hetet Mindenkinek :)

Zita, dike :!:

A tollas Gonal-t a hűtőben kell tartani a másik gonal-t, ami porban van azt nem kell hűtőzni de az használati utmutatáson rajta van :wink:

A riportra visszatérve lányok én is láttam elég felháboritó, hogy egy vén szipirtyó akar a mi életünkről dönteni.
Tegnap nagyon pipa lettem mondtam is a férjemnek ha ezt behozzák, hogy gyermektelenségi adó irok olyan levelet annak a "B"-nek, hogy csak füstölni fog :twisted: :twisted:

Nem jókedvünkből nincs gyerek nehogy már még adót fizessek nekik, igy is fizet a kis ember ép eleget hajtsák be a sok gazdagon :twisted:

Fizettünk már épp eleget az inszemekre és a lombikra nem 2 Ft ment el feleslegesen:twisted:
Vendég

Sziasztok lányok :) ma indult a mehpempö akciom.. Hát egy borzalom ez a valami :D ampulla amit éhgyomora kell meginni.. Jó lenne ha fele nemjönne vissza, még talán ugy használna is. De hátha segit kicsit :) Valaki használt ilyent??? holnap kéne megjönni de semmi jele :) :) Szépnapot mindenkinek
Vendég

pinklady! huu de izgalmas, de mikor tesztelsz már? et+? hányadik napon vagy? vmi tünet?

gonalt, tegnap akkor betettem a hűtőbe!

még mindig nem jött meg, reggel 37 volt a hőm, tehát még ma se fog!annyira kezdeném már a szurit! :evil:

KépKép
dike

pinklady! most olvasom a másik topikba h pénteken tesztelsz. hát ha a kávét eddig megittad és most undorodsz az tényleg nagyon nagyon jó jel!!!!! drukkkkkk!

KépKép
dike

Dike :) igen Pénteken teszt, de lehet már csütörtökön is csinálok :oops: akkor lesz ET+12nap :) kávé szerintem is jelent valamit :) :) nemis kivánom most. Pedig sajnos 2-3 ittam egynap. hányinger az van/volt de szerintem a bogyok miatt. Mert beültetés után szinte másnap már volt hányinger. Bár fura hogy beülti elött is ugyan ezeket ettem meg kaptam a napi szurit és nemvolt hányingerem csak rossz szájiz... :roll: szoval nemtudom... Rossz ez a várakozás..
Vendég

Helló Csajok!

Angyli- Köszike a receptet, szerintem kifogom próbálni, mert mind a ketten Csabival imádjuk a csalamádét :D Hogy telt a hétvége drága?

PinkLady- Üdv. minálunk :wink: Mennek a drukkok a zebrás tesztért, de a kávétól való undorodás tényleg nagyon jó jel :D

Zsu- Úristen, mik történtek veletek :shock: :shock: Nincs biztosításotok a házra??mert elvileg az kiterjed a házban tárolt értékekre is, mint pl kézpénz, laptop stb.....Nagyon sajnálom :roll:

Zbinyek-Majd kérünk ám képet mindenképpen a Gabi féle tortától ás a friss házasokról :D

Gabi- Dobnál fel képet a kész Roli szobáról?Nem emlékszem , hogy tettél-e :roll: ...Bár én meg még egyáltalán nem raktam, de holnap vagy csütörtökön legkésőbb kaptok egyet Lili szobájáról :wink:

Zita- Mikor mész dokihoz legközelebb??Ja, most olvasom, hogy holnap :D Jujj de izgi, gondolom már nagyon várod :D

Szrity-én nem láttam ezt a videót amiről beszéltek , de most már nagyon érdekelne...Hol lehetne megkukkantani??

Doringo- Mi volt tegnap az UH-on??????

Dike-Nem lehet, hogy AZÉRT nem jön meg??? :D

Képzeljétek közölték Apjukkal, hogy nem kaphat egy napra szabit ( október 1-re, a lagzira), hanem ki kéne vennie egy egész hetet :roll: Azt meg baromira nem akarjuk most elpazarolni, inkább ha kint lesz már Lili baba, akkor legyen itt velünk! Szóval fos-kaka, de marad akkor az október 26-a....ha egyáltalán megy a dolog akkor, mert az anyakönyvvezetővel még nem sikerült beszélnem ( Apa elvitte a telefont magával ma véletlenül :wink: ).....Ja a másik....Szülésfelkészítő....Már kb 2 hónapja bejelentkeztem telón, megadtam a számomat....Pénteken hív egy nő, hogy akkor ezen a héten pénteken kezdődik a Grieskircheni Kórházban.....Mondom neki, bocsánat de én a Wels-i kórházhoz jelentkeztem be...Azt mondja, nem, akkor rossz számot hívtam :shock: :shock: Erre hívom a Welsi kórházat....Előző hét szerdán elkezdődött, már teltház van, nem tudnak sajnos ott fogadni....A következő október 7-én kezdődik, 6 héten át tart, heti egy alkalom.....Viszont ez mindig csütörtökönként van, Apjuk nem tud velem jönni egyszer sem, mert mindig csütörtök este dolgozik...Fasza, hogy ekkora balfék vagyok, hogy rossz számon jelentkeztem be és lemaradtam, hihetetlen :shock: :shock: ....Ráadásul Csabinak 2 napja fáj a foga nagyon vadul, alig aludtunk valamit, szegény szenvedett, mint egy kivert kutya....Szerencsére me elmentünk reggel a fogorvoshoz és kifúrta neki, hogy kijöjjön a genny belőle, holnap reggel mehet vissza ismét...Szóval nem unatkozunk Csajok :wink:

Nálunk nagyon jól telt a hétvége, szombaton itt nálunk bomlottunk, főztünk chilis babot, meg italoztak a többiek, itt voltak Melindáék is.....Vasárnap meg Hallstatt-ban voltunk, egyszerűen meseszép, majd teszek fel képeket :wink: Persze hazafelé megszívtuk, mert tök nagy dugó volt ( ezekkel a dugókkal mostanában nincs szerencsénk, lásd:Olaszország )....Aztán este 7-10-ig még kivasaltam Lili baba szinte összes ruháját, a derekam leszakadt, de annyira jó érzés volt, mindegyikben elképzeltem :lol:

Tegnap este voltunk Uh-on, minden rendben a kiscsajjal, már kb 1500 grammos és 30 cm-es, igazi kisasszony :D Megállapítottuk, hogy Csabi orrát örökli, minden Uh-on olyan kis cuki turcsi orra van :D Ficánkolt, meg integetett és még mindig kislánynak mondta a doki, szóval nem volt kidobott píz az a sok csajos ruha amit beszereztem neki :D

KépKép
gyancsi

zita! nagy drukk holnapra!!!!

doringo tényleg mi volt?

gyancsi! na akkor a sok rossz mellett, a legjobb hír h a babával minden rendben, és nem sokára láthatjátok is!:):)

KépKép
dike

Sziasztok,

doringo mi volt a dokinál?

dike
köszi, majd megpróbálkozom újra a vonalzóval

angyal
igen, hűtőben kell tárolni, szerencsére én ott tartottam, remélem már soha többet nem lesz rá szükségem ;)

gyancsi
nagyon szemetek, hogy nem adnak egy nap szabit pont az esküvőre :?
Örülök, hogy Lili babával minden oké :)

Sajnos annyira nem várom már a holnapi napot, ugyanis tegnap du. óta olyan furcsa érzésem van, mintha gyulladásom lenne, olyan mint amikor endóval anno görcsöltem s a görcsök utáni érzés, úgyhogy tegnap és ma is egész nap fekszek, remélem minden rendben van. Holnap már elvileg szívhang is lesz :) gyomorégésem még mindig megvan, vérezni nem véreztem, így nagy baj nem lehet, legalábbis remélem.

Mára csak ennyi, pihenek tovább.

Zita

Kép
zitácska79

Sikerült a vonalzó :) bár annyira nem tetszik, majd ha találok jobbat lecserélem....

Zita

Kép
zitácska79

zita! na ügyi vagy, jó a vonalzó!

nem lehet semmi gáz, a kis poronty biztos nagyon kapaszkodik anyuciba!

KépKép
dike

Sziasztok!

Mi ma voltunk eloszor ultrahangon.
6 het +6 napos vagyok.
Majus 4re irtak ki.
Lattuk a kis szivet , es kaptunk ultrahang kepet is, megprobaltam felrakni ide, de nemsikerult.

Zita
Szurkolok holnap, nagyon boldog napom volt ma.

Angyi
En is kiprobalom a csalamadet.

Zsu
Sajnalom ami tortent!

Mindenkit puszilok!
Vendég

sziasztok,

dike
remélem tényleg csak így van, hogy nagyon kapaszkodik :)

Georgia
hirtelen már nem is tudtam, hogy korábban mi volt veled, vissza kellett olvasnom, mert olyan régen jártál itt
Én ma vagyok 6+3 hetes :) és nekem még nem mondtak dátumot, de én már kiszámoltam: május 7. :) egyszerre szülünk :)

Holnap délután jelentkezem uh-val kapcsolatban.

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!
Gyancsi!Tegnap lemondtam az esküvőt mert vasárnap reggel meghalt a nagymamám!Teljesen kikészűltem!Nagyon-nagyon szerettem!Annyira hiányzik már most! :cry:
Szombaton még voltam is nála és nagyon rosszúl nézet ki.Beteg volt már de nem hittük,hogy ilyen nagy a baj!Nagyon be volt vizesedve az egész arca szeme is és mindene és nehezen vette a levegőt.Én még kérdeztem is tőlle,hogy nem szeded a vízhajtót?és ő mondta,hogy igen.
Szegénykémmel nagyon elbánt a jó Istenke mert elöször mi azt hittük,hogy szépen elaludt és úgy halt meg,de nem!
Délelött mégegyszer telefonált a nagybátyám és apu akkor kapta a második sokkot amikor megtudta,hogy hogy halt meg a mami!Valószinű,hogy rosszúl lett és ahogy felakart kellni elesett és bevágta a fejét az éjjeliszekrénybe és fulldoklott.,nem kapott már levegőt.Lehet a víz elnyomta,nem tudom.Próbáltak rajta segíteni a nagybátyámék,csinálták amit mondtak a telóba a mentősök de mire kiértek már nem tudták újraéleszteni!
Teljesen kivagyok!Ő már mondta,hogy így "hogy megyek el az esküvődre?".Anyunak meg mondta,hogy itt a vége.
Ne haragudjatokhogy így lehúztam az oldalt ezzel a dologgal csak gondoltam,hogy megírom ha már a Gyancsi írt.
Gabi!olyan jó lenne ha kitudtam volna sírni magam a váladon de ez most nem tenne neked jót!Nem sokat alszom vasárnap óta.Remélem hamarosan jobb lesz!
Sziasztok lányok!

Kép

Kép
zbinyek

Zbinyek
Oszinte reszvetem, nagyon sajnalom!

Zita
Igen ugy nez ki egyszerre szulunk!!
Holnap boldog leszel!
En meg most is ugy porgok huuuuuuuu.
Probaltam vonalzot kesziteni de nemtudom felrakni. :cry:
Vendég

Sziasztok lányok szép estét :wink:

Bocs a kései bejelentkezésért de majdnem 18h-ra értem haza anyósomtól reggeltől befőztünk összesen 46 üveggel :wink:

Elég is volt már most már csak dvd filmet fogok nézni, a derekam elég rendesen érzem sok volt egyszerre de örülök, mert télire a savanyu már megvan :wink:

Várjuk a holnapi jó hireket az UH-ról biztos minden rendben van a babával :wink:
Ügyi vagy látod megy ez a vonalzókészités Neked :D

gyancsikám :!:

Szivesen drága :wink:
Köszi jól telt a hétvége tudod a szokásos, főzés egyik nap másnap takaritás + voltunk délután az erdőbe gombát szedni és egy nagykosár őzlábgombát szedtünk nagyon örültem neki tegnap rántottam ki belőle meg tettem be a fagyóba is :wink:

Azt az 1 hetet ráér majd a párod kivenni ha Lili baba megszületik megoldjátok ügyesen, hogy jó legyen minden :wink:
Finomat főztetek a hétvégén és ismét sokat melóztál drága :wink:

Szegény párod az egyik legsz@rabb dolog a fogfájás nem is nagyon van annál kellemetlenebb.
Bizom benne, hogy kimegy a genny és utána már nem fog fájni neki :wink:
Nagyon örülöki, hogy minden rendben van Lili babával gyönyörűen fejlődik a kicsi lány nagyon szép a sulya :wink:

Zbinyek :!:

Őszinte részvétem :( :(

Többiek merre jártok egy kis életjelet csajok :wink:

További szép estét jó éjt lányok :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?