Helló Csajok!
Angyli- Köszike a receptet, szerintem kifogom próbálni, mert mind a ketten Csabival imádjuk a csalamádét
Hogy telt a hétvége drága?
PinkLady- Üdv. minálunk
Mennek a drukkok a zebrás tesztért, de a kávétól való undorodás tényleg nagyon jó jel
Zsu- Úristen, mik történtek veletek
Nincs biztosításotok a házra??mert elvileg az kiterjed a házban tárolt értékekre is, mint pl kézpénz, laptop stb.....Nagyon sajnálom
Zbinyek-Majd kérünk ám képet mindenképpen a Gabi féle tortától ás a friss házasokról
Gabi- Dobnál fel képet a kész Roli szobáról?Nem emlékszem , hogy tettél-e
...Bár én meg még egyáltalán nem raktam, de holnap vagy csütörtökön legkésőbb kaptok egyet Lili szobájáról
Zita- Mikor mész dokihoz legközelebb??Ja, most olvasom, hogy holnap
Jujj de izgi, gondolom már nagyon várod
Szrity-én nem láttam ezt a videót amiről beszéltek , de most már nagyon érdekelne...Hol lehetne megkukkantani??
Doringo- Mi volt tegnap az UH-on??????
Dike-Nem lehet, hogy AZÉRT nem jön meg???
Képzeljétek közölték Apjukkal, hogy nem kaphat egy napra szabit ( október 1-re, a lagzira), hanem ki kéne vennie egy egész hetet
Azt meg baromira nem akarjuk most elpazarolni, inkább ha kint lesz már Lili baba, akkor legyen itt velünk! Szóval fos-kaka, de marad akkor az október 26-a....ha egyáltalán megy a dolog akkor, mert az anyakönyvvezetővel még nem sikerült beszélnem ( Apa elvitte a telefont magával ma véletlenül
).....Ja a másik....Szülésfelkészítő....Már kb 2 hónapja bejelentkeztem telón, megadtam a számomat....Pénteken hív egy nő, hogy akkor ezen a héten pénteken kezdődik a Grieskircheni Kórházban.....Mondom neki, bocsánat de én a Wels-i kórházhoz jelentkeztem be...Azt mondja, nem, akkor rossz számot hívtam
Erre hívom a Welsi kórházat....Előző hét szerdán elkezdődött, már teltház van, nem tudnak sajnos ott fogadni....A következő október 7-én kezdődik, 6 héten át tart, heti egy alkalom.....Viszont ez mindig csütörtökönként van, Apjuk nem tud velem jönni egyszer sem, mert mindig csütörtök este dolgozik...Fasza, hogy ekkora balfék vagyok, hogy rossz számon jelentkeztem be és lemaradtam, hihetetlen
....Ráadásul Csabinak 2 napja fáj a foga nagyon vadul, alig aludtunk valamit, szegény szenvedett, mint egy kivert kutya....Szerencsére me elmentünk reggel a fogorvoshoz és kifúrta neki, hogy kijöjjön a genny belőle, holnap reggel mehet vissza ismét...Szóval nem unatkozunk Csajok
Nálunk nagyon jól telt a hétvége, szombaton itt nálunk bomlottunk, főztünk chilis babot, meg italoztak a többiek, itt voltak Melindáék is.....Vasárnap meg Hallstatt-ban voltunk, egyszerűen meseszép, majd teszek fel képeket
Persze hazafelé megszívtuk, mert tök nagy dugó volt ( ezekkel a dugókkal mostanában nincs szerencsénk, lásd:Olaszország )....Aztán este 7-10-ig még kivasaltam Lili baba szinte összes ruháját, a derekam leszakadt, de annyira jó érzés volt, mindegyikben elképzeltem
Tegnap este voltunk Uh-on, minden rendben a kiscsajjal, már kb 1500 grammos és 30 cm-es, igazi kisasszony
Megállapítottuk, hogy Csabi orrát örökli, minden Uh-on olyan kis cuki turcsi orra van
Ficánkolt, meg integetett és még mindig kislánynak mondta a doki, szóval nem volt kidobott píz az a sok csajos ruha amit beszereztem neki