Szilva!
Ó, bocsi, akkor nagyon félreértettelek!
(Köszi, Lojcika!
)
A mi esküvőnkön is csak a szűk család volt és a barátok. Mi így 80-an voltunk a vacsorán. De nálunk szokás, hogy az egyházi esküvő után szeretetvendégség is van - elsősorban azoknak, akik nem lesznek ott a vacsin. Így ott legalább még egyszer ennyien voltunk, s mivel a vacsisok is feljöttek a terembe, jó kis zsufi volt, de én nagyon élveztem.
Ott is volt mennyegzői torta, szendvicsek, aprósüti, üdítő. Inkább az van, hogy nagyon fárasztó az a nap; mi is rengeteget ingáztunk a belváros és Lőrinc között. (Én akkor a VI. kerületben laktam, így férjemék eljöttek értem a XVIII-ból a VI-ba, majd vissza a XVIII-ba polgárira, majd a VIII-ba az egyházira, aztán vissza a XVIII-ba a vacsira.
) - De felejthetetlen élmény!
Jó lenne újból egy esküvő szervezésének részleteibe is betekinteni - most itt, a fórumon!
Beus!
Szuper ügyesen növögetnek a picik, csak így tovább!!!
Pocaksimi nekik!
Ancsa!
Örülök, hogy a te picijeid is jól vannak, s szépen növögetnek!
Szerintem biztos kislány lesz a másik, ha ennyire titkolózik!
Másik babának választottatok már nevet? Ő is Zs-s lesz esetleg? (Nálunk így van a bátyámmal, bár mi nem vagyunk ikrek, hiszen köztünk 10 év van...
) Pocaksimi!
Lojcika!
Örülök, hogy minden rendben a babával!
De miért kellett kitapintani a baba fekvését, amikor UH-n már úgyis látszott? Főleg, hogy nagyon fájt is...
Fitie!
Drukkolok nagyon, hogy jó legyen a vérvételed eredménye, s már októberben kezdhess is!!!
Mielőbbi gyógyulást kívánok Pepének!!!