Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

elveszett bárányka

Hbzs
annyira sajnálom :( remélem a fogamzásgátló segít és eltűnnek a cisztáid. Nagyon bíztam benne hogy ez alkalommal sikerrel jártok, szívből sajnálom hogy nem így alakult. Az örökbefogadással kapcsolatban információim sajnos nincsenek, viszont minden elismerésem a tiétek hogy ebben az irányban is elindultok. Számtalan olyan történetet hallani, hogy amikor megérkezik a családba az örökbefogadott baba, utána spontán érkezik a saját is. Ezt a forgatókönyvet kívánom én is nektek (ha addig a lombik vagy spontán nem sikerülne)! Ölellek

Minden kismaminak nagy puszi a hasára :D

Beszéltem tegnap Tanár úrral, a mostani 21. napon megyek progeszteron vérvételre és annak az eredménye alapján derül ki hogy októberben vagy novemberben kezdünk. Szeretnék minél előbb persze. Remélem antagonista protokoll lesz megint, Pepe is olyanból született.

Most megyek mert szegény nyakig taknyos, alig aludtunk az éjjel :?

puszi mindeninek

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Sziasztok!
Fitie: Remélem minden jó lesz és minnél hamarabb kezdhetsz!! És Pepe is remélem hogy hamar meggyógyúl!

Kata: Nincs a rendelőjébe Uh. Régen a kórházba hívott be ott csinálta ingyen.De mostmár bérel egy egyészség centrumba egy UH gépet és oda kell menni. A rendelésen 5000FT/alkalom az UH-n pedig 6000/alkalom. De ő Uh-t csak a kötelezőket csinálja nem kell sűrűn menni. Egyszer vot 7 , 12, 20 most 31 és majd 36 hetesen.
Milyen kutyáid vannak? És miért volt velük szőrnyű? Félsz egyedűl?
Az én párom ausztriában dolgozik igaz minden csütörtökön du jön haza és vasárnap este megy vissza . Néha én félek de már megszoktam!
lojcika
Nagyvenyim

Szilva!
Ó, bocsi, akkor nagyon félreértettelek! :oops: (Köszi, Lojcika! :wink: )
A mi esküvőnkön is csak a szűk család volt és a barátok. Mi így 80-an voltunk a vacsorán. De nálunk szokás, hogy az egyházi esküvő után szeretetvendégség is van - elsősorban azoknak, akik nem lesznek ott a vacsin. Így ott legalább még egyszer ennyien voltunk, s mivel a vacsisok is feljöttek a terembe, jó kis zsufi volt, de én nagyon élveztem. :D Ott is volt mennyegzői torta, szendvicsek, aprósüti, üdítő. Inkább az van, hogy nagyon fárasztó az a nap; mi is rengeteget ingáztunk a belváros és Lőrinc között. (Én akkor a VI. kerületben laktam, így férjemék eljöttek értem a XVIII-ból a VI-ba, majd vissza a XVIII-ba polgárira, majd a VIII-ba az egyházira, aztán vissza a XVIII-ba a vacsira. :lol: ) - De felejthetetlen élmény! 8) Jó lenne újból egy esküvő szervezésének részleteibe is betekinteni - most itt, a fórumon! :wink: :lol:

Beus!
Szuper ügyesen növögetnek a picik, csak így tovább!!! :wink: Pocaksimi nekik! :D

Ancsa!
Örülök, hogy a te picijeid is jól vannak, s szépen növögetnek! :D Szerintem biztos kislány lesz a másik, ha ennyire titkolózik! :wink:
Másik babának választottatok már nevet? Ő is Zs-s lesz esetleg? (Nálunk így van a bátyámmal, bár mi nem vagyunk ikrek, hiszen köztünk 10 év van... :lol: ) Pocaksimi! :D

Lojcika!
Örülök, hogy minden rendben a babával! :D De miért kellett kitapintani a baba fekvését, amikor UH-n már úgyis látszott? Főleg, hogy nagyon fájt is... :?

Fitie!
Drukkolok nagyon, hogy jó legyen a vérvételed eredménye, s már októberben kezdhess is!!! :wink:
Mielőbbi gyógyulást kívánok Pepének!!!
hbzs

Szilva!
Azt el is felejtettem írni tegnap (meg az előbb is :oops: ), hogy megkérdeztem a sorszámomat, s 1004!!! Pont az utánad következő! :wink: :lol:
hbzs

Hbzs: Az Uh-t nem ő csinálta,így nem nagyon érdekelte az a lelet. Én azt hittem a méhszájat vizsgálja még és amikor kivette a kezét közölte az aszisztensel hogy fejvégű. De ezt 20-án az UH-n is láthatta volna na mindegy!
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika!
Sajnálom... :?
hbzs

Hát ez van de mégeygszer csak nem csinálja ..... :(
lojcika
Nagyvenyim

sziasztok,

kata, szerintem nyugodtan vágjál bele a blogosdiba, én is sokat sz*rakodtam a dizájnnal, és még mindig változtatgatok rajta, szóval hajrá :)

fitie, laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőő :) biztos minden klappolni fog, és úgy lesz, ahogy akarjátok :) kicsi fiadnak jobbulást!

Kép

hbzs, sejtettem én, hogy nem azt mondták, hogy ezernégyszáz, hanem azt, hogy ezernégy :)

Kép
Kép
tündérlétra

Fitie,
Pepének gyors gyógyulást! Nem csoda hogy beteg lett ebben a rossz időben :evil: Hamarosan kezdesz, gyűjtsed csak a laptetőket :lol: :wink:

Lojcika,
2 kis yorkim van. Félek a sötétben, és ezt a kutyák is meg szokták érezni, és ilyenkor minden neszre ugatnak. De nem csak kis finoman, hanem mint akik megőrültek, én meg ilyenkor infarktus közeli állapotba kerülök. :oops: Most extra érzékenyek voltak ők is, mert napközben is nyugtalankodtak.
Ha a férjed kint dolgozik Ausztriában, akkor miért nem ott vásároltatok be? Szerintem sokkal nagyobb a választék, igaz most árban ugyanannyi az árfolyam miatt.

Hbzs,
szépen felsorakoztatok Szilvával:-)

i.kata

Kata: Amire elkezdtünk vásárolgatni úgy komolyabban már elég nagy pocóm volt és mondta a férjem ne utazgassak majd mondja meg mit hozzon és majd ő megveszi.Na ebből nem lett semmi,mert én szeretem látni és megtapogatni amit megveszek...meg egy férfira ezt nem lehet bízni. Meg amúgy is csak úgy tudtunk volna kimenni hogy ő csüt hazajön és péntek vagy szombat kimenni,de elég fárasztó lett volna 6 óra az út oda-vissza ,már a fél napunk elment vele. Ezt azt hozatok vele,de baby cuccot nem!!!Talán majd ilyasmit hogy pelus ha jobban megéri kinnt bár nem tom majd meglátjuk!!!

Jaj de jó hogy 2 yorkid van :D Imádom őket 2 éve könyörgöm az uarmnak hogy lepjen meg vele,de nem engedi... mostmeg már nem bánom mert van kinnt az udvaron 1 német dog és a lakásban 3 cica meg még egy pici de az eladó! Cicákat tenyésztek 2 éve de talán eddig tartott,mert a baba mellett már nem akarok ezzel foglalozni és kicsit ki lettek rekesztve már nem nagyon jöhetnek be a szobába ha itt lesz a bébi bútor és be lesz rendezve a szoba akkor már nem is jöhetnek be nagyon jó kis helyük van a konyhába vagyis az étkezőbe van egy hatalmas plafonig érő bútoruk meg egy kisebb!!!

Kép

Ő még az eladó kis skót lógófülű kislány a képen az anyucival fekszik:)

a weboldalon több kép van ha valaki meg akarja kukkolni őket: www.blueangels.mlap.hu
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika,
jajj, a képen lógófülű cicák vannak? Vagy aki néz, az lógófülü, a fekvő meg sima brit kék?
Mutatok valamit, vagyis valakiket. Ők voltak az én cicáim, de amikor anyum férje bekerült a családba elpateroltatta őket :evil:

Ő volt anyuci, sajnos csak egy cicust sikerült megmenteni, mert komplikáció volt a szülésnél, és anyucinál nem jöttek az anyai ösztönök és a tejci sem.
Kép
Itt pedig apucival van a kicsi:-)
Kép

i.kata

Lojcika,
gyönyörűek a cicusaid!!!!!
Ha elkészül a házunk tuti lesz megint macskánk, csak nem tudom mit fognak hozzá szólni a kutyák. A kiscsaj utálja a macskákat, mert a szürke kisebb terror alatt tartotta:-) Ha csak annyit mondunk neki, hogy ott egy cica, már morog, mint egy vadállat :lol:

i.kata

Kata: Nagyon szépek a cicák:))) Én imádom őket!!! Főleg az apa a kicsivel milyen édesek!!!!
A képen lógófülű aki néz az a kicsi és az anyja is az.
Két lógófülű anyám van és egy brit apám. Lógófülüt csak brittel lehet pároztatni!

A barátnőmnek van egy fiú yorija és ő azt mondja utálja a ciákat de nem csak ő alapból a yorki! Azt mondja elöbb kell a cicát vinni a családba és aztán a kutyát vagy egyszerre cseperedjenek fel!!!
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika,
akkor sima kéket nem is tenyésztesz? Én majd lilát szeretnék, vagy olyan fehér-kéket, mint a kandúrunk volt.
Hát nálunk előbb volt a macska, és utána a kutya, de nem volt így sem szerencsés. A kutya még eleinte nem volt mérges a macsekra, viszont a cicuska drága állandóan fújt a kiskutyára. A nőstényünk nagyon vad volt, a kandúr viszont végtelenül kedves cicus volt.

i.kata

Nálunk is a kandúr a kedvesebb és a barátságosabb:) Van egy kis pekingim is anyuéknál és néha lejön hozzánk akkor a kandúr el van vele.

Én csak kéket tenyésztek,mindhárom cicám kék. Akartam egy bicolort(kék-fehér) is nemrég de most bőven elegen vagyunk már:)

A lila házikedvencnek jó,de én hordtam őket kiállításra és ott szerencsésebb volt a kék és a bicolor.
lojcika
Nagyvenyim

Halihó mindenkinek!

Még nem értem magam utol, de igyekszem :)
Gyorsan átfutottam azt a pár oldalt.

Hbzs! Tiszta szívből sajnálom, hogy nem sikerült, de becsülöm a hiteteket és sikeres következő alkalmat kívánok nektek!

Kata! Örülök, hogy eltűnt a folt és a jó eredményekhez gratulálok!

Szilva! Drukk májusra +++

Beus! Szép pocakod van :)

Lojcika! Gratula a jó eredményekhez!

Ancsa! Örülök, hogy jelentkeztél és hogy minden rendben :)

Fitie! Pepének jobbulást, drukk a sikerhez ;)

Élménybeszámolót írnék, de lehet nem tudnám abbahagyni :)
Annyit röviden, hogy nagyon szuper volt minden, bár megjött szombaton a mensim, de nem tántorított el a búvárkodástól (persze csak pipával). Sok szép dolgot láttunk, jártunk Luxor-ban, körbejártuk a szkarabeusz bogarat 7x, mert a babona szerint akkor egészséges gyermekáldásra számíthatunk, voltunk tevegelni, vezettünk sivatagi homokfutót, kvadot. Szombatig nem is volt színem, aztán a tengeren jól megégtem :) most meg hámlik a homlokom. Rakok képet is mindjárt!

Ölélés mindenkinek
sonjus

Bocsi, képet majd holnap :oops:
sonjus

Lojcika,
hát nekünk majd csak házikedvencnek kell a cica. De amúgy kiállításra miért nem jó?

Sonjus,
de jó hogy itthon vagytok, meséljél azért még bővebben is :lol:
Mi is körbe akartuk járni 7x, de megbicsaklottam és csak 6x sikerült :oops: Meg megsimogattam egy alakot a falon is, amire szntén bőséges gyermekáldást mondtak. Sajnos a nevére már nem emlékszem, csak hogy az a valaki nem harcolhatott, ezért ott hagyták az asszonyokkal, viszont mire hazaértek a férjek, már minden feleség terhes volt :lol:

i.kata

Lányok, felmerült egy kérdésem. A lombik előtt nézik a progeszteront. Nálam elég ingadozó. Mondták, hogy a béka segge alatt van, és mondtak olyat is, hogy szép eredményt produkálok. Szóval ha lombik előtt nézik, és éppen a béka következik, akkor nem kezdik el? Vagy ha szép az eredmény? Antagonistát ígértek nekem mikor utoljára voltam az intézetben. Ez is attól függ? Kezdek parázni, hogy valamiért majd nem kezdjük el a dolgot. :(
babszi

Lojcika!

Nagyon szuperek a bútorok!Remélem hamarosan már nálatok lesznek!Sok simi Beni babának! :P

Szilva!
Olvastam a blogodat.Nagyon tetszik. :lol:

Ancsa!
Örülök,hogy jól vagytok!!!!És remélem a B baba azért szégyenlős,mert kislány! :wink: :lol: Vigyázzatok magatokra!

Beus!
Szépen növesztgeted a babócákat! :wink: Sok simi nekik!
Puszillak! :P

Sonjus!
De szuper,hogy ilyen jól sikerült a pihitek!Várjuk a képeket nagyon!

Ágnes!
Gyerekek belerázódtak már a sulikezdésbe?

Nagyon helyesek ezek a cicusok!

phpBB: Kép
belluska

Szilvi!
Megnéztem Lóci baba új sztárfotóit.Cuki nagyon! :P

Fitie!
Millió gyógypuszi Pepének!
Reméljük minél hamarabb kezdhetsz majd!

Minnie!
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked!!!!!
Kép
Sok puszi Nati babának!

belluska

Kata!
Mi vettünk ilyen szobrocskát az egyik barátunknak, de nem tudtam, hogy simogatni kell :D Mielőtt elajándékozzuk, megsimizem :oops:

Minnie!
Boldog névnapot!

Babszi!
Érdekes, ha alacsony, miért nem adnak gyogyit, hogy mire kezdesz ne legyen gond?

Képek:

Kép
Kép Kép
Kép
sonjus

Jó reggelt!

Babszi,
nem tudom miért lehet nálad ez az ingadozás. El tudom képzelni, ha kezdésnél esetleg rossz valami eredmény, akkor máshogy kapod a gyógyszereket. De tudod, ez csak feltételezés. A legjobb az lenne, ha pont akkor tökéletesek lennének az eredményeid, hogy erősítsék ezek is az esélyedet a sikerre.

Belluska,
nálatok mizujs? Nem is mesélsz semmit magatokról :roll:

Minnie,
sok-sok boldog névnapot kívánok!

Névnapod alkalmából hozhatnál pár fotót Natiról :wink:

i.kata

Sonjus,
jajj, de gyönyörű a tenger :lol: Bármikor visszamennék, csak nem terhesen, mert minket eléggé meggyötört a hasmars. Ti megúsztátok betegség nélkül?

i.kata

A kép bal oldalán sétálunk mi, a gyermekáldás végett ;)
Kép

kiválóan tudok már kendőt kötni :)
Kép
sonjus

Kata!
Egy "lökött" volt csak Egyiptomban, akinek hashajtó kellett volna, az én voltam :oops: :lol:
sonjus

Babszi!
Én ebben sajnos nem tudok segíteni. Mindenesetre ne kezdj el máris parázni!!! A jóra számíts, s az is fog bekövetkezni - s együtt fogunk novemberben lombikozni! :wink:

Lojcika!
Megnéztem a honlapotokat - nagyon édesek ezek a kis plüscicák!!! :lol: (Miért kell kötelezően ivartalanítani a tőletek vásárolt cicusokat?)

Kata!
Nahát, hogy nektek ilyen szép cicáitok is voltak! Az a pici az apukájával annyira aranyos!!! Nagyon tetszenek! :D

Sonjus!
Örülök, hogy épségben megérkeztetek! :D Nagyon szívesen olvasnék egy részletesebb élménybeszámolót is! :wink: S nagyon várom a képeket!!! :D
hbzs

Ami a legaranyosabb volt, hogy miután leégett a bőröm, a parfümös fickó a szállodából meglátott, fogta a fejét, hogy mi történt velem, becitált minket az üzletébe, bekent levendulás teve tejjel és valami zöld trutyival (azt hiszem jojobás aloe verával) és minden nap többször le kellett hozzá mennünk, mert segíteni akart, hogy barna legyek, ne piros :) Nem kért pénzt, sőt ajándékot is kaptunk, mert elmeséltük, hogy nászúton vagyunk :)

Kép
sonjus

Óh, közben már érkezett is néhány szuper kép! :D
Sonjus, nagyon gyönyörű helyeken voltatok, csodaszép a tenger, szuper a teve-arckép és a szállodátok is szuper lehetett! Mi sivatagban Jordániában voltunk a nászutunkon, Egyiptomban nem. Biztos nagy élmény volt az is, főleg, ha csak ti ketten voltatok a kvadokon! Mi annak idején ősöreg dzsippekkel mentünk, amit többnyire szintén ősöreg beduinok vezettek - legalábbis a mi esetünkben nem tudom melyikük lehetett öregebb; kb. 70 éves volt mindkettő... :lol:
Nahát, más hasmenéssel szokott bajlódni, te meg épp az ellenkezőjével? :? Remélem, azért nem kínzott meg nagyon!
Ha nem is a skarabeusz bogárnak köszönhetően, de nagyon-nagyon bízom benne, hogy mielőbb megérkezik hozzátok is a gyermekáldás!!! :D
hbzs

Hbzs!
Ha részletesen írnék, nagyon off lennék :oops:
Annyit azért leírok még, hogy Luxor-ban 46 fok volt :) a Nílusban vérhas baci van, láttunk döglött tehenet "úszni" a folyóban. A Nílus mentén a házak nagyon romosak, de parabola antenna az van :)

Kép

Egy kis olvasnivaló :)
Kép
sonjus

Kedves Minnie!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok! :D
Kép
Én is nagyon szívesen látnék új képeket Nati babáról! :wink:
hbzs

Hbzs!
Egyedül kvadoztunk, párosan homokfutóztunk :)

Kép

itt félúton cseréltünk :)
Kép
sonjus

Hbzs!
Annyira kínzott csak meg, hogy elkezdtem vérezni, aztán pár nap múlva megjött rendesen :(
sonjus

Sonjus,
ha-ha, ez durva hogy neked meg sz.rekedésed volt :lol: Kettőnket kellett volna összegyúrni, az lett volna az ideális :lol:
Jól kihasználtátok az időtöket, gondolom olyan sokat nem heverésztetek a parton, nem?
Mi hoztunk haza 2 pici skarabeusz bogarat, itt figyelnek a tv tetején :lol:

Hbzs,
én igazi állat őrült vagyok, úgyhogy lesz nekünk még cicusunk is. Na jó, pókok, békák, kígyók, stb. kíméljenek!

Képzeljétek, nagyon feldobták a mai napomat. Fél órája telefonált egy nő, hogy látja voltam augusztusban a cégüknél 4D ultrahangon. Kérdezte lenne-e kedvem ma elmenni ingyenes? Mondtam hogy persze, állítólag itt a kerületben van valami továbbképző konferenciájuk, ahol az új technikákat mutatják be, és oda megyünk 16 h-ra :lol:

i.kata

Kata!
Ez szuper, hogy ingyenesen mehetsz babamozizni! :wink: De akkor ez gondolom azt is jelenteni, hogy millió ember lesz körülötted, akiknek veled mutatják be az új technikát, nem? Bár, ha már nem hüvelyi UH-t csinálnak, akkor szerintem mindegy. :D Mikortól van már hasfalon át az UH, hányadik héttől :?:
hbzs

Ja, és Kata, remélhetőleg azt is bemutatják majd nekik, hogy hogyan kell CD-re/DVD-re kinyomtatni a képeket, illetve színes papírképet nyomtatni!!! :lol:
hbzs

Hbzs,
biztosan lesznek akik nézik is, de kit érdekel :lol: Ha akkor kibírtam a nézőket, amikor a baba elvesztése után felhelyeztek valami tágítót a műtét előtt és premierben nézték a diákok, akkor ez már semmiség :lol:
Amúgy 12. héttől van hasi uh, de mivel nekem van pár réteg a pocakomon, ezért a 12. hetes is hüvelyi volt.
Jajj, nagyon be vagyok sózva, itt röpködök a lakásban :oops: :lol:

i.kata

Hbzs,
fogok kapni mindent, amit egy fizetősön megkapnék (CD, DVD, nyomtatott kép és gondolom leletet is.)

i.kata

Sziasztok!

Tényleg ritka mód el voltam havazva......tegnap este jutottam oda, hogy visszaolvassak, bocs, ha válaszban nem leszek teljes.

Hbzs! Szerintem tuti klassz, hogy elindultok az örökbefogadás felé,már csak azért is, mert akkor a lelki receptoraid egyik fele oda fog koncentrálni és így könnyebb lesz a teherbe esés. Amúgy én régen nagyon terveztem, hogy jó cselekedet céljából, örökbe fogadok egy gyermeket.
Még annyi, hogy tudom ez Neked sovány vigasz, de természetes körülmények közt sem lesz minden megtermékenyülésből terhesség.
Babszika! Szerintem a progeszteront csak azért nézik előző ciklusban, hogy volt-e peteérés. A beülti után úgyis van progi pótlás, ha jól tudom.
Belluska! Arra mindig rámegy a szeptember, hogy mindnyájan belerázódjunk a suliba, és kialakuljon melyik délután hová jár.Mi lett a fájdalmaiddal?
Lányok, ez nagyon szomorú, hogy ilyen hosszú a sor finanszírozott lombikra!!!!!!!!!
Tündérlétra! Neked azon kívül, hogy "sorba állítottak" mondtak valami véleményt?
Kata, nő a pocid?
a Hortobágy marha jó volt, a gyerekek lovagoltak, csatangoltunk, kicsit megmutattuk Nekik Debrecent(a kisebbeknek), sokat úsztunk, aludtunk és szexeltünk.
Lojcika, ügyesek vagytok a babával!

üdv. mindenkinek
ágnes13

Sonjus!
Ez a kvadozás és a homokfutózás nagyon szuper lehetett!!! 8) - Mi sajnos ezekből kimaradtunk. :(

Kata!
Hát ez hiper-szuper lesz!!! Nem csodálom, hogy röpködsz örömödben!!! :lol:
(Azt az előzőt nagyon sajnálom... :( )
Pocaksimi nektek, s üzenem babócának, hogy viselkedjen jól, ne ijedjen meg a sok idegen nénitől és bácsitól, hanem szépen "adja elő magát"! Lehet, hogy most már a baba nemét is meg fogják tudni mondani? :wink:
hbzs

Ágnes!
Köszi! :D
hbzs

Hbzs,
hidd el, én még jobban jártam annak idején ezzel a nézőközönséggel, mert S. doki végezte és azért én voltam a bamutató mert az én dokim ért oda elsőnek. A többeiknek már a tanulók csinálták és szegények majdnem bőgtek utána :cry:
A nő azt mondta, hogy akkor ha megmutatja, akkor megtudhatjuk a nemét. Nem élem bele magam, mert szegényem elék rosszul fekszik, én már annak örülök, hogy láthatom.

Ágnes,
gondolom azért nem ment mind a 10 gyerekeek a Hortobágyra veletek, de így is sokan lehettetek. Hány autóval mentek ilyenkor? Nálatok már érdemes beszerezni egy kisebb buszt :lol:
A hasam már nőtt, de szerintem leginkább szélességre :oops: Szerintem aki nem ismer, az nem gondolná, hogy állapotos vagyok, csak szimplán azt, hogy kövér :roll: :oops:

i.kata

Kata!
Jujj de jó, hogy mehetsz mozizni :D
sonjus

Sziasztok Lányok!

Újra itt vagyok/vagyunk.
Töltök fel pár képet Lóciról,amik a múlt héten készültek a 4D UH-n.
Nagyon mókás dolgokat csinált,kész produkció volt,amit művelt a vizsgálat alatt.
Kép 3 percetek van

Kép Cogito ergo sum- A kis Descartes

Kép Fincsi az ujjam

Kép Jó kedvem van

Kép Jóga baba

Kép Kis kukis
bné_szilvi

Szilvi!
Szuperek a képek :)
sonjus

Szilvi!
De jó, hogy jöttél! :D A képek szerintem is szuperek! :D És hogy vagytok?
Pocaksimi nektek!
hbzs

Sziasztok!

Nagyon csinos Lóci Baba!!!!!!!!!!

Kata! Mind a 10 gyerek jött, a felnőttek párjaikkal együtt ill. a nagy Fiam hozta a kis Unokámat.
4 autóval mentünk, a két sajátunkkal, meg két gyerekével.Már egyszerű a nyaralás is, hisz nincsenek nagyon picik.
A Lányomnak is inkább széles a hasa. Náluk 80%, hogy lány lesz ami azért klassz, mert fiú unokám már van.

Üdv.

Ágnes
ágnes13

Kép

i.kata

Szilvi,
szuperek a képek Lóciról:-)

Ágnes,
akkor jó sokan voltatok:-))

i.kata

kata, gratula a kislányhoz. Neve? :)

Kép